Shopping !

Sitter i bilen nu på väg hem från ett köpcentrum som vi varit och kollat i lite affärer i. Har köpt lite saker ( eller rättare sagt mamma har köpt till mig ) som jag behövde! Sjukt bra köp tycker jag. B.la ett par hunter stövlar för 700kr! Så är glad nu. Idag har vi varit runt på lite olika ställen längst västkusten och kollat lite. Men inatt sover vi på ett litet mysigt ställe i grebbestad och imorgon åker vi till Strömstad och kollar lite. Är väl hemma på eftermiddagen/kvällen och då har jag inget riktigt inplanerat än. 

Bildbrist



Bilder från tjejdagarna!









 

Myskväll!

Sitter och väntar på Emelie, Sofie och Adelia nu. Dom ska komma hit och så ska väl vi typ kolla på film eller nått sånt. Blir väl kanske inte för sent eftersom jag ska upp vid 8.30 imorgon. Har inte gjort så mcyket idag, så känns lite tråkigt att lovet bara går.. Men hoppas att de sista dagarna blir bra! 

 

Gymma och fixat naglarna!

Ligger i soffan nu och väntar på att någon ska komma hem och fixa mat. Gick till gymmet lite senare för va så trött så kom hem strax innan fyra. Så nu har jag duschat och fixat mina naglar. Kan försöka ta bilder ch visa sen/imorgon. Senare ska jag nog träffa tjejerna men måste fixa mitt rum och packa om lite saker tills imorgon. Vi ska åka någonstans med familjen och hitta på något. Men mer om det då för jag vet inte så mycket just nu..



Bilder från tjejdagarna!









 

I will be here- Edvin Berg & "idolerna"

I Måndags kollade vi på "Tillsammans mot cancer" galan en liten stund. Tycker det är så hemskt när man hör personers historier om hur sjukdomen drabbat dom eller någon nära.Men varför vi satte på programet från början var för att jag ville se när idolerna sjöng. Hade hört lite snabbt om allt innan. Men det var för er som missat en kille med namn Edvin Berg som hade en dröm om att vara med i idol och synas som artist. Men innan hans dröm gick i uppfyllelse drabbades han av cancer och dog. Han började spela in låten I will be here, men han inte göra det klart. Så idolerna fortsatte och gjorde klart det. Tycker att dom gör den riktigt bra och den är verkligen värd att lyssna på! Kan säga att jag tycker att låten är lite sämre när dom sjunger live men ändå fint. 
Den finns på båda Spotify och Itunes och här under är den live på galan!  


Amerikanska pannkakor !

Vaknade för ungefär 1 timma sedan och har precis ätit frukost. Gjorde amerikanska pannkakor så är proppmätt nu! Ska till gymmet om ungefär 1 timma och köra lite. 




Hemma!

Kom hem för ungefär 1 timma sedan. Är helt slut och orkade inte stressa så hoppar över träningarna denna veckan helt. Få ta mig till gymmet imorgon och köra lite extra mycket. Men ska kolla igeon bilderna jag tagit dessa dagarna och fixa några inlägg kanske. Vill börja ha mer skönhet, mode, träning och musik inlägg oftare så ska försöka ta tag i bloggandet och fixa så att jag alltid har något att blogga om. Blir så mycket roligare då. 
Men är extremt trött så komemr nog somna tidigt ikväll. Imorgon har jag inga planer förutom att jag ska träna! 

 

Vid havet !

Sitter oc väntar på Elins mamma nu som är på väg hit för att hämta oss. Har haft en skön dag. Vi gick en liten promenad till vattnet förut och jag tog lite kort och så. Sen har vi typ bara kollat åå TV och inte gjort något annat. Tror jag skiter i träningen sen. Blir lite tight med tiden och har väl inte jätte mycket energi. Vi stannar kanske till på donken eller nått sånt sen och äter för vi har bara ätit frukost idag ;) 






Tisdag!

Ligger i sängen nu och väntar typ på att Elin och Johanna ska vakna. Jag har redan varit vaken i 1,5 timme så börjar tröttna lite. Men dom vaknar nog snart. Idag ska vi väl inte gör så mycket. Städa och sånt för Elins mamma hämtar oss vid fem ! När jag kommer hem får jag se om jag hinner gå på träningen men antagligen gör jag de. Så dagen idag blur väl inte så jätte intressant. 




Outfit-Allt från H&M!




Maria Montazami- läppstift!

köpte detta läppstifter för några veckor sedan men visade det aldrig. 
Det är från Maria Montazami's kollektion för Make up Store. 
En jätte fin ljus färg som jag gillar jätte mycket! 
Färgen heter Pink.



 

Mys!

När jag kom hit igår hade tjejerna fixat mat så jag åt och sedan kollade vi på Solsidan och efter de satte vi på en film. Efter de så pratade vi och sånt. Vi somnade vid 1 eller 2 och jag och Sofie vaknade vid 10.30 och Elin och Johanna väckte vi vid 11.30! Så nu har vi ätit och fixat lite från igår. Nu har vi precis satt på en skräckfilm, kändes bättre att kolla på den på dagen än på kvällen eftersom vi bor i en skog också..  Sägs att det ska bli typ orkan/storm senare och att strömmen kommer gå och sånt. Så vi har väl förberett oss lite och våra föräldrar har pratat lite med oss, haha dom är mer oroliga och rädda än oss typ ;) men vi stannar väl typ inne idag så får vi se vad som händer ;)




På väg!

Är snart framme på Elin sommarställe. På cupen gick det väl sådär. Mitt lag kom 3a i gruppen tror jag. Men jag tycker att vi spelade sjukt bra och jag är ändå stolt över min insats.  Tycker att jag spelade bra för att vara första cupen med detta laget! Vårat andra lag åkte tyvärr också ut. Så det blir inget slutspel nästa helg.. Men riktigt kul ändå att spela! Efter skyndade jag mig och mamma hem, dom andra åkte och åt pizza. Inget jag annars hade tackat nej till men nu är vi som sagt snart framme och då hoppad jag på att tjejerna sparat lite mat till mig. Har inte ätit något idag typ så är hungrig ;) kommer bli mysiga dagar här nu! Försöker hålla en bra uppdatering men lovar inget! 




Mitt höstlov!

 

Nytt från Göteborg!






 

Cup!

Är på väg mot Vårgårda nu för cup. Fick gjort några få inlägg men ska försöka uppdatera från mobilen. Men ska iallafall bli riktigt kul men cup. Känns dock lite nervöst eftersom vi ska spela i 18års klassen så blir ju att möta lite äldre tjejer men det blir kul. Efter kör pappa mig till elins sommarställe där Elin, Sofie och Johanna redan är då. Så ska sitta i bilen i ca 2 timmar. Men ska blir riktigt kul att vara där med dom! 







Bra kväll!

Gårkvällen var jätte bra. Strax efter åtta kom Emelie och Sofie så kollade vi på lite TV och film i bakgrunden samtidigt som vi satt och pratade. Var längesen jag skrattade så extremt mycket som jag gjorde igår. Hade så kul! Dom åkte hem strax efter halv 2 och då började jag lägga fram lite saker tills idag. Ska på cup och sedan ska jag iväg ( skiver vart senare ). Nu har jag vaknat och ligger i sängen och fixar lite inlägg. Kommer vara utan dator i några dagar ( tror jag ) så måste fixa lite saker så det uppdaterass här! Har samling 12 till cupen, är sååå taggad! 

 

Hemma igen!

Ligger hemma nu och har precis tagit kort på de jag köpte i Göteborg förut. Blev en del och pengarna försvann snabbt, men det var iallafall på bra saker. Så nu MÅSTE jag verkligen hålla i pengarna och spara spara spara! Men jag och Emelie hade det iallafall jätte mysigt, kollade i affärer och fikade/åt och sånt. Skulle egentligen träffa Philip och Lukas men vi blev så trötta på slutet så vi åkte hem. Nu har jag tagit det lite lugnt och fotat de jag köpte som sagt. Ska snart fixa mig lite mat. Jag ska även försöka fixa lite inlägg till dagarna i veckan. Har inte skrivit alls vad jag ska göra så ska försöka fixa ett eget inlägg till de! ÅÅ, va bra detta lovet kommer bli! Empem kommer nog snart så ska vi ha lite mys kväll med film eller nått sånt ;) 
Juste ja, yogan imorse var riktigt jobbig och seg. Var inte lika kul som innan.. Men skönt ändå antar jag ;) 

 

Paus på paprika !




Bra start på lovet!

Hade en jätte bra dag igår! Jag och Emelie åt middag framför TVn och Idol. När vi kollat klart på idol åkte vi hem till henne och dit kom även Olle, Marcus, Johan och Hannes. När dom kom snackade vi lite och spelade wii haha. Strax efter 12 åkte vi lite spontant till donken för att äta lite natt mat. Var kanske inte jätte värt eftersom det ös regnade, blåste och var kallt. Så alla var helt blöta och kalla. Men jag kom hem strax efter 1 och då slängde jag av mig mina blöta kläder, tog på mig varma mys kläder och satte på ett Prison Break avsnitt innan jag somnade. Nu ska jag åka på yoga med Emelie och Sofie. Efter ska jag och Emelie in till Göteborg och kolla i lite affärer och kanske träffa några kompisar! Kan inte säga annat än att detta lovet börjat bra! 

 

Familjen Jacobsson!

Har bara latar mig tills nu. Men när som helst kommer nästan hela familjen Jacobsson och äter här och sånt ! :) 





Äntligen Lov!

Sitter hemma i soffan nu och njuter av lite chips och saft. Har varit en ganska skön dag. Matte provet i morse gick bra kändes det som. Men man vet ju aldrig.. De andra lektionerna flöt på och skoldagen gick fort. Efter skolan gick jag och gymmade i ca 1,5 timme. Var extremt trött så hade väl inte jätte högt tempo. Men skönt att få tränat lite iallafall. Ska nog sätta på en film eller något nu och senare ikväll får vi lite gäster ;) Är så himla skönt att ha lov. Ledig i 9 dagar nu ! 

haha, hela jag ser helt orange ut ;) 
 

+ & -

+ Höstlovet börjar om några timmar!! 
- Det börjar bli kallt ute, plus att det är dåligt väder.. Sol tack! 
+ Har fotbollsCup på Söndag! 
- Fick inte Avicii biljetter... 
+ Ska göra roliga saker på lovet som jag ser fram emot! 
- Vill ha värme nu! Vill åka utomlands.. 
+ Ser fram emot skidresor med fotbollen, skolan och familjen i vinter! Ska bli så himla kul! 
- Känns som jag börjar bli förkyld...

 

Smink!

Blev att jag låg och kollade lite på tv innan jag fick en liten kick och började sminka mig. Sminkade mig inte vanligt utan försökte göra typ sår och smuts och sånt som en halloween sminkning. Blev väl kanske inte jätte bra eftersom det var första gången men kul ändå att testa ;) försökte ta några bilder med kameran men gick väl sådär eftersom jag typ inte har några lampor i mitt rum. Men ska kolla igenom dom imorgon så kanske jag lägger upp någon. Eftersom jag höll på med det så blev det lite senare än vad jag tänkt mig ändå. Men ligger i sängen och ska sova nu. Imorgon är det skola och gymma som ska avklaras innan jag går hem på lov! 

Några halv bra mobil bilder på sminkningen ;)




Fixat mina naglar !



Skulle egentligen på step intervall eller va de heter nu. Men orkade inte riktigt, huvudvärken är inte helt borta och är ganska seg så kroppen får vila idag. Har målat naglarna. Blev väl halv bra. Försökte testa något nytt istället för att bara måla dom i en färg. Så körde på lite annorlunda design. Mamma och pappa kommer hem snart så ska vi äta och sedan ska jag väl försöka gå och lägga mig tidigare ikväll! 



Dålig uppdatering!

Har verkligen ingen ork alls efter en skoldag. Har snart avklarat denna veckan och då är det äntligen lov! Ska bli så himla skönt! Då ska jag lägga ifrån mig nästan allt plugg och göra annat. Har dock no prov på onsdagen efter lovet så får kanske plugga lite ändå. Men ska ta det lugnt och hitta på roliga saker. Så får vi hoppas att jag kommer tillbaka med mer inspiration både i skol och blogg väg! Nu ligger jag iallafall hemma och kollar på en film. Läser en engelska bok i skolan så kollar på den filmen. Blir lite lättare då. Har ont i huvudet så tränade inte efter skolan utan går kanske på ett pass med Elin och Sofie senare. Får se om jag orkar och mår bättre. 

Världens bästa kompis!



Huvudvärk & träning"!

Hade så otroligt ont i huvudet så kunde inte plugga förut. Gick ut lite och fick lite frisk luft så blev det lite bättre. Så gick på träningen för jag kände mig bättre. Vi var bara 15st idag och ingen av våra huvudtränare va där idag. Så det var inte så mycket övningar. Mest spel. Men det var ändå en jobbig träning med högt tempo och bra fokus. På söndag är derbys som gäller och vi har med två lag. Ska bli riktigt kul eftersom vi spelar bra på träningarna. Gäller bara att spela lika bra i på cupen. Har varit hemma i snart två timmar och har duschat, ätit och pluggat lite. Eller rättast läst igenom lite matte saker. Fick lösa det på de sättet eftersom jag inte pluggade förut. Slutar 14.40 imorgon och efter skolan ska jag nog gymma. Är inte helt säker än, beror på hur mycket skolarbete jag har att göra. 



Skön men seg dag!

Skön men ändå seg dag typ.  Tog det lugnt i morse och kollade Prison brak och sånt innan jag åkte till skolan. Första lektionen disikerade vi kalv öga. Sjuk äckligt men vi var tvungna. Men det gick väl bra. Efter skulle vi samma, även de gick bra. Gick bättre än va jag trodde det skulle gå och 500m kändes inte så himla långt. Efter hade vi ca 20 minuter till att duscha och fixa oss och sånt. Så blev lite stressig men gick väl bra. Sen hade vi en svenska lektion som var 1 timma och sedan slutade vi. Efter vi simmat fick jag riktigt ont i huvudet så försöker få bort huvudvärken nu. Ligger i soffan och kollar på PLL! Äntligen! Ska försöka plugga lite och sedan ska jag iväg på träning !

Lycka!



Underbar morgon!




Trötter!

Kan inte påstå att jag fick pluggat mycket förut.. Gjorde liiite på bild uppgiften och sen somnade jag. Var hur trött som helst och kunde verkligen inte hålla mina ögon öppna. Så somnade och sov en liten stund, när jag vaknade kollade jag på ett Prison Break avsnitt. Sedan fixade jag mig lite mat och åt innan jag fick skjuts lite senare till träningen. Var ganska seg i kroppen och min hjärna var någon annan stanns om man säger så. Gjorde inte mycket rätt, så gick väl inte jätte bra. Men kul ändå. Fick reda på lagen till cupen i helgen, ska bli sååå himla kul!! Var riktigt länge sedan jag spelade en innomhus cup känns det som ;) Men nu har jag ätit och duschat och ligger i min säng och kollar runt på datorn och mobilen. Som jag sa förut så börjar vi 12.10 imorgon, riktigt gött. Men ska ändå vara i skolan i 3,5 timmar (!!!!). Och vi ska simma.. Aja, skönt ändå att börja sent. Efter skolan ska jag hem och plugga och senare på kvällen ska jag på träning. 
Justeja, det kommer ju ut ett spcial avsnitt av Pretty little liars idag/imorgon! Som jag längtat! Ska kolla på de så fort de kommer ut på Swefilmer!! :D

 

Träning!



Skola!

Fattar inte hur jag kan bli så himla trött hela tiden. Orkar liksom inte göra något förutom att gå i skolan, plugga och träna. Kom iallafall hem från skolan för en liten stund sedan. Har hunnit äta lite och nu ska jag sätta mig och plugga. Kommer typ somna.. Men ska försöka göra lite saker ;) Ikväll är det fotbolls träning som gäller. Börjar 12.10 imorgon!! Såååå himla skönt och set är bara 3 dagar kvar till lovet!! Underbart! 

 

Nästan klar!

åå vad jag är trött på allt pluggande nnu! Och jag är långt ifrån klar med pluggandet hemma denna veckan. Men har gjort stora delar av en bild uppgift och även lite engelska. Så imorgon och på onsdag återstår SO, Matte och iventuellt Spanska. Vi har en hel del nu innan lovet och jag kämpar på. Märker nu att min planering varit lite kass men försöker fixa det ändå. Är helt trött i huvudet nu så måste gå och lägga mig så jag orkar med morgon dagen. Har kort dag imorgon och slutar 14.10. Har ganska sköna lektioner så det är ju extra gött. Efter skolan ska jag dock hem och plugga och senare på kvällen ska jag iväg på fotbolls träning. Känner att bloggen blir ganska tråkig nu eftersom jag bara går i skolan, pluggar, tränar, äter och sover typ.. Men ska försöka fixa lite inlägg på lovet så jag har lite färdigt om jag behöver någon gång. 

 

Plugga!!

Seg och jobbig dag. Har mycket i skolan nu så måste ligga i. Ska plugga nu men skriver detta för att få lite uppdatering här. Efter skolan, som förövrigt ändå gick bra, gick jag och Elin och gymmade. Var där i ca 1 timma innan jag åkte hem, lämnade mina saker och åkte tillbaka med en extra hjälm för att köra hem Elin. Det var riktigt kallt när det blåste och regnade också. Så när jag kom hem åt jag lite och sedan tog jag en varm lång dusch. Nu har jag varit lite väl seg så ska börja plugga nu så att jag hinner klart med mina uppgifter innan jag måste sova.

 

Splay Style, Walkshow Ep 1- Kenza Zouiten!

Som jag skrivit någon gång här på bloggen innan så följer jag en hel del personer på youtube och även en hel del bloggar. Och på youtube är det flest skönhets kanaler och när det gället bloggar så följer jag en del av dom kändaste mode bloggarna i Sverige. Nu hade det startats en kanal på youtube som heter Splay Style där det samlas massa olika bloggare, youtubers osv. B.la de största mode bloggarna i Sverige som t.ex Kenza Zouiten, Lisa Olsson, Victoria Törnegren, Angelica Blick osv. är med. Det är en "inriktning" på mode och skönhet om jag förstått rätt. Många skrev att första avsnittet skulle släppas på Onsdag men om jag inte förstod det fel så släpptes första avsnittet igår! Jag kollade iallafall på det, och det var ett klipp på ca 10 minuter och i första avsnittet handlade det om Kenza Zouiten. Deras beskrivning : På Splay Style hittar du inspirerande mode- och skönhetstips från Sveriges största bloggare och YouTubers. Outfitvideos, give-aways, tutorials, läsarfrågor, how to, sminkvideosTycker att det var kul att kolla på eftersom det är sånt jag är intresserad av. Så ska verkligen fortsätta kolla på dessa videos. Följ Splay Style på youtube för att inte missa någon video och in och kolla på första avsnittet! Kom till Youtube-kanalen genom att trycka HÄR
Första avsnittet med Kenza Zouiten kan ni se här under! 





Skoltrött...




Måndag !

Hade faktiskt en bra morgon för att vara måndag. Gick upp bra i tid och åkte lite tidigare än vanligt. Så kom bra i tid. Lite ovanligt för att vara Måndag ;) Dock regnade det en hel del så blev ganska blöt när jag åkte hit. Men nu är jag i skolan iallafall och har so lektion nu. Segt men aja. Slutar 15.10 idag så en av våra senaste dagar. Efter skolan ska jag gymma och sedan hem och plugga. Insåg att jag hade extremt mycket att göra till denna veckan.. Har 4 inlämningar/läxor och 1 prov denna veckan så måste ligga i nu! 



Träning!

Fick inte pluggat något innan träningen. Blev att jag kollade på So Undercover istället. Så gjorde inget speciellt eller vettigt men skönt ändå. Träningen gick väl helt okej. Hade inte kommit igång innan så var trött hela träningen. Men gick väl ändå bra. Vi fick sluta en kvart tidigare för lokalen släcktes ner så det blev mörkt.. Så vi fick sluta lite tidigare. Men har duschat, ätit, kollat lite TV och Serie nu. Ska dock lägga mig och läsa i engelska boken lite innan jag går och lägger mig. Imorgon är det Måndag.. Och då står skola och träna på schemat. Har en halv lång dag imorgon så gymmar nog direkt efter skolan. Och sedan ska jag väl plugga lite kanske.. :/ *

 

Eyes!




Söndag!

Mamma väckte mig vid 10 och då blev jag väl inte jätte glad eftersom jag inte somnade försen typ 2.. Fick innte tillbaka värmen i kroppen, så låg och frös men tillslut kunde jag somna. Så när mamma väkte mig i morse låg jag kvar och latade mig i nästan 1,5 timme. Kollade lite filmer från attackerna 11 september 2001. Eftersom jag ska göra en redovisning om de i skolan i veckan så kollade jag lite extra saker ;) Känns som att jag börjar bli lite förkyld. Och vill verkligen inte bli sjuk nu så backar in mig i massa kläder nu och vilar lite. Ska läsa lite engelska för ligger lite efter med den ;)

 

" Yolo Lördag"

Åkte och träffade Adelia, Emelie och Sofie i några timmar eller nått sånt. Vi gjorde väl inget speciellt egentligen. Men kallade ändå kvällen "yolo-lördag". Åkte runt lite med mopparna typ och försökte hitta på något.. Men till slut stannade vi och pratade med några och sedan åkte jag hem för jag frös sjukt mycket. Även fast vi inte gjort något speciellt så har det varit riktigt kul. Istället för att ligga hemma bara liksom ;) Börjar iallafall få tillbaka värmen nu men fryser fortfarande sjukt mycket.. Ska väl typ snart gå och lägga mig. Imorgon har jag inget speciellt jag ska göra förutom träning på kvällen. Och måste kanske plugga lite :/

 

Träffa kompisar! ♥

De vann matchen med 4-0 förut så det va kul att se. När vi kom hem åt jag lite och sen la jag mig i soffan och somnade. Sov i någon timma typ och sedan slöade jag lite innan jag hjälpte mamma med maten. Nu har vi ätit middag och efterrätt också ;) Ska kanske träffa några kompisar snart, men är nog inte säkert än. Och om jag träffar dom vet jag inte vad vi ska göra. Om vi bara ska ta det lugnt eller hitta på något. 

 

Yoga, Hermonds och Innebandy !

Sitter i bilen nu på väg hem från Hermods gymnasium som hade öppet hus. Kändes verkligen som en bra skola. Så ska gå på några andra skolor också och kolla. Men Var på yoga förut vilket va skönt och jobbigt. Blev trött i armarna och benen efter ett tag med det är skönt. Nu ska vi åka och kolla på min storebror när han spelar match. Vet inte riktigt vad som händer i kväll men ska kanske träffa lite kompisar ! 




Hemma igen!

Har haft en jätte mysig kväll med Emelie och Elin. Först gick vi ner och köpte mat och godis strax efter sju. När vi kom hem var klockan åtta och vi satte oss och åt framför Idol. Så kollade vi på de och lite annat sedan i pausen. Och pratade lite och sånt. Sedan kollade vi på Idol och Idol extra och sedan var alla ganska trötta så jag bestämde mig för att åka hem. Var sjukt kallt, frost på moppen! Så nu är jag hemma och ska typ gå pch lägga mig snart. Kanske kolla något avsnitt på någon serie eller nått sånt. Men sen ska jag sova. Ska som sagt upp vid 9 imorgon så måste sova ganska snart ändå. 

 

Träffa Emelie och Elin!

 Har varit en skön fredag. Har väl inte vart på bästa humör men ändå en bra dag. Efter skolan gick jag, Emelie, Sofie och Elin och gymmade i ca 1,5 timmar. När jag kom hem åt jag, duschade och fixade mig för att åka in till Göteborg med Sofie och Adelia. Men fick inte tag på mamma och tiden rullade iväg. Så åkte inte med dom utan träffar Emelie och Elin snart så ska vi ha lite mys kväll. Ska köpa hem mat och annat gott och kolla på film osv. Så det blev ju bra ändå ! :) Blir väl antagligen inte allt för sent eftersom vi ska på yoga imorgon som börjar 10. Efter den skajag snabbt hem och duscha och sånt för ska på öppet hus i Göteborg på ett gymnasium där vid 12. Så får skynda mig lite när yogan är slut kanske. Men ska åka nu. Försöker uppdatera senare! 

 

Dagens!


 
 

Godmorgon Fredag!





Jobbig träning !

Körde väl ganska hårt på gymet eftersom vi fokuserade på armar, mage och rygg. Dock inte så många maskiner men vi körde allt två gånger istället. När jag kom hem åt jag och sedan läste jag igenom min so uppgift lite innan jag bytte om och fick skjuts till träningen. Det är så himla kul att träna inomhus! Det blir däremot väldigt varmt och det kommer inte in någon ny luft. Så var helt slut efter ca 1 timmas träning. Men det gick bra och ser verkligen fram emot inomhus cupen vi ska vara med på nästa helg! 
Nu sitter jag och kollar på Twilight som går på TVn och läser lite so igen. Har fått i mig lite mat och ska snart gå och lägga mig. Börjar 9.10 imorgon så får lite sovmorgon iallafall. Efter skolan ska jag gymma och sedan har jag inga mer planer för kvällen!




Gym + fotbolls träning!

Kom hem från skolan för en liten stund segan och har ätit lite mellan mål precis. Vänta nu på Emelie så ska vi ner och köra armar, mage och rygg på gymmet. Har fotbolls träning senare så kör inte ben, blir lite för jobbigt då sedan tror jag. Så ska byta om nu så att jag kan åka när Emelie är klar, så att det inte blir för sent liksom! Måste kanske plugga lite mellan också så jag är redo inför min redovisning som jag troligtvis ska ha imorgon. 

 

Nytt: "Beautiful Bra" ♥

Vet inte om det ger bra eller dåliga reaktioner när man lägger upp bilder på sina underkläder.. Men känner att om det är oanvänt så är det väl ändå okej? Det är ju trots allt något vi har på oss nästintill dygnet runt. 
Iallafall så köpte mamma denna till mig igår. Har svårt att hitta rätt bh:ar så när jag hittar någon så passar jag på lite. Mina favoriter är dom från "märket" Ella M, som finns att köpa på Lindex. Tycker att dom är fina och riktigt sköna! 




 

Hemsk dag!

Kan inte säga annat än att den här dagen varit hemsk för min del. Började med att jag glömde av att gå till tandläkaren.. Bra där.. Sen hade vi sega lektioner som inte gick bra. Det enda bra jag gjort i skolan idag var våran "redovisning" av styrketräning som jag och tjejerna gjort. Den gick faktiskt bra så det var ju gött. Efter skolan stannade jag och pluggade i typ 20 minuter innan jag tog mig till tåget. Där satt jag i ca 10 minuter innan jag började leta efter min plånbok som jag inte hittade. Så eftersom jag behövde mina kort fick jag åka hem och letade efter den och missade tåget.. Tillslut hittade jag den I MIN VÄSKA... Så sjukt irriterande! Så åt lite snabbt innan jag åkte ner till tåget och tog ett som gick efter de jag tänkte ta från början. När jag kom in till Göteborg mötte jag mamma så gick vi till gymnasiet. När vi kom dit fick vi reda på att det var "andra delen" av gymnasiet som hade öppet hus. ( Gymnasiet är uppdelat i två , en med estet eller teknik trooor jag och en med media!) Så blev sjukt irriterad eftersom jag skulle behövt plugga. Men mamma lugnade mig lite så gick vi och kollade i lite affärer och tog sedan tåget hem. Sen åkte jag direkt till gymmet där jag mötte Emelie så tränade vi lite tillsamman. Var verkligen inte sugen på att träna så var inte alls seriös och orkade inte mycket alls. Men fick iallafall skrattat en del och det behövdes verkligen! Nu har jag duschat, ätit och pluggat lite och ska snart gå och lägga mig. Kan säga att det behövs, vill glömma denna dagen nu! 

 

I skolan !

Sitter i skolan nu och har musik lektion. Det gå väl inte jätte bra, men har skrivit lite engelska texter som jag senare ska klippa ihop typ ;) mensen a lektionen är väl snart slut och då ska vi ha idrott och efter de har vi en svenska lektion. Efter skolan stannar jag kanske kvar och pluggar lite för jag kommer inte hinna så mycket om jag åker hem och sånt. Så stannar kanske och pluggar i en halv timma innan jag tar tåget till Göteborg. Där möter jag upp mamma så går vi till ett gymnasium på öppet hus. Efter får jag se om jag gymmar eller om jag måste plugga. Beror väl på lite hur lång tid allt tar inne i Göteborg ! :)




Eftermiddagen/Kvällen!

Fick gjort en del på min SO uppgift, dock inget på min låt ;) Sen var jag och mamma på utvecklingssamtalet, vilket jag tycker bara är onödigt men det gick bra. Sedan var jag på träning. Älskar att spela inomhus eftersom det är mycket högre tempo och sånt. Så himla kul. Man blir verkligen trött och man känner i kroppen hur mycket man rör på sig. Vi slutade träningen lite tidigare för att man skulle kunna komma hem till fotbolls matchen på TV lite tidigare. Men missade ändå typ 20 minuter. Men såg resten. Och Sverige var väl inte så bra.. Tycker att Tyskland hade matchen. Måste bara säga att Hysèn's andra mål var extremt snyggt ;) Men tyvärr förlust ändå.. Nu ligger jag i min säng och ska sova snart. Försöker komma på något till en engelska låt men det är ju verkligen inte lätt.. Aja, lägger undan det snart och sover. Imorgon är det vår längsta dag. Får se om jag gymmar efter skolan eller på kvällen. Jag och mamma ska till ett gymnasium på öppet hus och kolla lite. Så får se om jag hinner innan ;) 

 

Skön Tisdag!

Gillar verkligen Tisdagar. Har både slöjd och bild som drar ut på tiden vilket är otroligt skönt. Sen så slutar vi strax efter två :) När jag kom hem åt jag och nu ska jag börja plugga. Måste försöka plugga effektivt i typ två timmar innan jag ska på utvecklingssamtal. När det är slut ska jag hem och äta innan jag får skjuts till träningen. Innomhus idag , ska bli såå kul :D 

 

Ge mig Sommar!

åå va jag längtar tillbaka till sommaren när jag ser alla bilder! Nästa sommar ska bli såå bra! 
 

Hejdå Måndag!

Att ta spruta gick bra. Jag tycker inte alls att det är jobbigt så tänkte inte så mycket på det, tog typ 10 sekunder och sen var det över. Så det var ju skönt att ha tagit den. När jag kom hem skulle jag ju egentligen plugga men orkade verkligen inte de, hade ingen energi kvar alls. Så la mig och vilade lite och kollade runt på mobilen och datorn. Nu har jag precis ätit lite kvälls mat och ska gå och lägga mig nu. Är trött så borde kunna somna nu. Imorgon är det en vanlig skol dag som står på schemat. Efter skolan ska jag plugga lite. Måste göra SO och Musik.. Vid fem har jag sedan utvecklingssamtal. Längtar verkligen tills man slipper dom. Så himla onödiga tycker jag. Senare på eftermiddagen / kvällen har vi träning inomhus. Såå himla kul tycker jag :) När den ska jag väl hem snabbt och kolla det sista på fotbolls matchen, Sverige-Tyskland.

 

Måndag!

Sitter och väntar på att få ta en spruta nu så passar på att uppdatera. Ännu en lång måndag har gått och jag är riktigt trött. Efter skolan gick jag och gymmade i lite mer än 1 timma. Var hemma vid fem och då åt vi, sedan duschade jag snabbt och nu sitter vi då på vårdcentralen. När vi kommer hem ska jag plugga lite och sedan försöka somna tidigt idag. Igår gick det inte..




Bilder från matchen igår!

Det blev inte så många bilder som man såg något på alls typ. Många var suddiga och så. Men fick till ågra iallafall. Får försöka igen någon gång när det är ljust ute och varmare. Eftersom det var mörkt, dimma, kallt och rörelser så gick det inte så bra att fota. Men det var kul ändå ;)







 

Helt galet!

Som jag skrev förut var det en helt sjuk match. Båda lagen spelade otroligt bra och det var verkligen en bra och rolig match. Alla slet och gav allt! Zenith ledde med 2-0 i halvlek men det stoppade inte tjejerna. De kämpade som tusan och båda lagen spelae riktigt bra och hade flera farliga mål chanser, men vi hade fler ;) När det var ca 5 minuter kvar av matchen gör dom själv mål på hörna och vi har fortfarande en liten chans kvar att ta poäng. Dock trodde väl ingen att det skulle gå så som det gjorde. Johanna sätter både 2-2 och slut resultatet 3-2 till oss på bara några minuter! Och vi tog därmed hem segern med 8p ! Efter "firade" vi lite mer och tackade även 1 spelare och 1 tränare som slutar, och detta var alltså deras sista match, tråkigt.. Men så är det när man blir lite äldre och ska göra annat ;) Nu har jag ätit och börjar bli lite varm igen, det var så extremt kallt att sitta och kolla på! Ska gå och lägga mig snart för att orka upp imorgon! Orkar inte kolla igenom bilderna jag tog nu, vet att det inte blev så många bra eftersom det var mörkt och dimmigt.. Och det blandat med mycket rörelser var ingen bra kombination.. Aja,här är iallafall en lag bil med våra fina serie seger tröjor och kronor ;) 

 

Sjuk match!

Sjuk match verkligen! Vinst med 3-2 iallafall. Skriver mer om de när jag kommer hem. Sitter i bilen nu och när jag kommer hem Ska jag äta och värma mig! 

Bild från paintballen med laget! 



Match!

Fick faktiskt en del gjort förut. Kom en bit med so uppgiften som ska vara klar i veckan. Så det känns väl bättre nu! Sen fockade jag mig lite och fick skjuts till samlingen. Nu är vi snart framme vid planen och då ska tjejerna byta om, värma upp och sånt. Och så startar matchen om typ 1 timma! Ska bli kul att se! Hoppas på vinst nu! 
 
 
 
 

Två korta svar på kommentarer!


Svar: Jag vet tyvärr ingen alls som har tänkt gå Samhäll Media..
Svar: Jag spelar i Lerums IS Dam Juniorer. Egentligen skulle vi 98or inte börjat där försen nu till vinter. Men vi va så få, vi var bara typ 12.. Så vi fick gå upp nästan 1 år tidigare. Vilket jag är extremt glad över. Såå himla kul är det med fotboll! 

Hej Söndag!

Hade lite svårt att sova igår men somnade tillslut strax efter 2 tror jag. Vaknade vid 10 men låg kvar och höll på med mobilen i typ 1 timma. Nu har jag precis ätit frukost och börjat komma igång lite. Ska sätta mig och plugga nu en liten stund så jag ligger bättre till. Sedan har jag fixat mig skjuts till våran sista match för i år. Jag ska inte spela men följer med och kollar, så firar vi kanske serie segern lite mer eftersom den verkligen är våran efter denna matchen. Om jag hinner ska jag ta mig ner till gymmet innan, men vet inte om jag hinner klämma in det :/ Ska iallafall försöka ta med mig kameran sen och ta lite kort när dom spelar! Hoppas bara det inte blir för mörkt! 

 
 

Bloggtips: Emelie Ohlsson! ♥

Tror att det är 2 eller 3 veckor sedan jag spenderade delar av min Söndag på att läsa Emelie Ohlsson's inlägg om sin upplevelse i Tsunamin i Thailand 2004. Jag blev verkligen beröd. Hon skrev så bra och gjorde så att man verkligen fick känslor och tankar om hur det var där. Hon gick miste om sin ena syster och jag kan inte föreställa mig hur jobbigt det borde vara. Verkligen en hemsk upplevelse. Men jag tycker att alla borde läsa hennes inlägg om upplevelsen. Tycker även att hennes blogg i huvudtaget är väldigt bra och inte bara det inlägget. Iallafall för oss som är intresserad av foto, för hon är sjukt bra på att fota och har foto kurser mm. 
Klicka HÄR för att komma direkt till inlägget eller på bilden för att komma till hennes blogg!

 

Mys Lördag!

Har verkligen haft en liten mys kväll för mig själv. Kollat på serier, kollat i lite tidningar och bara slappat. Riktigt skönt, men känner att många av mina helger börjar se ut såhär. Aja, är lite för lat för tillfället men får väl lite mer energi till lovet hoppas jag ;) Så 2 veckor kvar troooor jag :D Men jag har iallafall haft en skön kväll. Ska väl typ gå och lägga mig snart. Är ganska trött och har inget speciellt att göra så aa. Imorgon ska jag inte göra något speciellt. Ska försöka plugga lite och även gymma :) Men ska försöka hitta på något annat också! 

 

Städa och sminka!

Gud va helg dagarna alltid går fort. Kollade klart på idol och sedan började jag städa mitt rum. Är nästan klar nu ska bara fixa några saker till. Nu har jag precis sminkat mamma lite. Så kul tycker jag ;) Hon ska på fest och ville vara lite extra fin så hjälpte henne med det. Alltid lika kul att sminka någon!  Kvällen blir nog lugn. Har inga planer alls än. Så blir antagligen bara lite gött mys hemma med film/serie och lite gott ;) 

 

Höst outfit: turtleneck!




Yoga morgon !

Denna dagen startade bra. Vaknade vid 9 vad mitt alarm och låg kvar och slöade en liten stund. Sedan gick jag upp och tog på min lite tränings kläder, pratade med mamma och sedan åkte jag ner och mötte tjejerna vid gymmet. Där vi gick på ett yoga pass 10-11! Tycker faktiskt att det var skönt, avslappnande och samtidigt jobbigt. Jag är såå himla stel så det inte finns. Så kändes i kroppen riktigt mycket. Men det är bara bra! Nu är jag hemma och har fått i mig lite mat. Ska kolla på idol eftersom jag missade typ halva igår. Sen ska jag städa mitt rum idag. Eftersom jag inte gjort de när jag sagt att jag ska göra det.. Så nu måste jag göra det! 




Go vinst!

Var för trött för att ta mig någonstans, så stannade hemma istället. Köpte hem pizza och kollade på delar av idol och sedan fotboll. Riktigt gött med vinst eftersom det var så viktigt. Satt nervös hela tiden så efter 94 avklarade spel minuter kändes det gött med 2-1. När matchen var slut kollade vi på vem så åkte ut ur idol och sedan kollade vi på eftersnacket på fotbollen. Nu ska jag sätta på det nya TVD avsnittet och sedan ska jag sova. Imorgon ska jag upp "tidigt", eller vid 9 ungefär. Ska på yoga med tjejerna vid 10. Var lite skeptisk för det innan men det kan ju ändå vara skönt. Har aldrig varit på det innan så det ska bli kul att se hur det är ;)

 

On repeat !

Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på dessa låtarna idag. Så bra låtar och sköna när man är trött och bara vill ta det lugnt! ÄLSKAR Heartbreaker och Hela Huset otroligt mycket! Favoriter nu. Och även två lite äldra låtar som jag börjat lyssna på nu ;) [Klicka på bilderna för att kom
              
 
    
 
 
 

Fredag !

Gillar verklighet att vi slutar tidigt på fredagar. Eller två är ju ganska tidigt ;) när vi slutar gick jag till gymmet och började värma upp genom att gå PW. Och efter 15 minuter kom Emelie så körde vi maskinerna. Båda var ganska trötta så vi var inte där så länge men vi gjorde det ändå. När jag kom hem åt jag lite och har inte gjort något alls typ nu en stund. Men aja duscha nu. Ska kanske träffa tjejerna senare. Är väldigt trött så får se hur mycket jag orkar.




Exakt 1 år senare!

När jag kollade runt bland bilderna på datorn igår insåg jag att det var ett helt år sedan denna bilden togs. 
Tycker själv att jag har utvecklats en hel del både i utsèendet och som person! 

ganska stor skillnad om man jämför bilderna enligt mig ;)

 

Svar på kommentar: Gymnasietankar!

 
Jag tycker att detta är väldigt svårt. Jag har massa tankar nu men kommer jag vilja plugga om detta i 3 år liksom..
Samtidigt som det ska vara lärorikt så ska man ju tycka att det är kul. Du ska klara av 3 år med detta och ha roligt. Så känner jag iallafall. Jag vill inte välja en linje bara för att den är bättre senare i livet. Om jag är skol trött redan nu så blir det antagligen inte bättre när det är längre dagar och ännu mer plugg. Så den linjen jag tror att jag kommer välja är, Samhäll Media. Dom heter olika på olika skolor men iallafall Samhäll med inriktning Media. Eftersom jag tycker att det är kul att fota, fixa bilder, intervjua, skriva osv. Så tror jag att det kan vara en linje som passar mig bra. Samhäll är ju även en ganska bred linje och som är högskoleförberedande, vilket är bra för mig. Så jag är väl nästan säker på att jag ska välja den linjen, men man vet ju aldrig, det kan ändras snabbt. När det gäller vilken skola jag ska gå på, så har jag kollat på dom skolorna som har just Samhäll Media linjen. Och det är vad jag vet 5 skolor här i närheten. Varav 4 är i Göteborg och 1 i Lerum. Dessa skolorna är det: Hermonds, Ingrid Segerstedt, NTI mediagymnasium, IT- gymnasiet & Lerums Gymnasium.Jag ska gå på dessa skolornas öppna hus för att få lite mer känsla för skolan, mer information osv,  så det blir lättare att välja. Vad jag förstått så erbjuder de lite olika sorters media och liknande. Lite mer foto, lite mer journalistik, lite mer webb osv. Så ska gå dit och prata lite mer med elever :) Är egentligen inte jätte sugen på att gå i Lerum eftersom det är här jag spenderat ca 15 år nu.. Men samtidigt så verkar det väldigt bekvämt att ta sig till skolan på 15 min istället för ca 1 timma.. Och Lerums Gymnasium är det ända gymnasiet som j´man kan välja till Fotboll på. Vilket jag kanske hade tyckt va kul. Men som sagt så ska jag runt på öppna hus och se hur skolorna är. Tycker att det ska bli kul med något nytt igen! :D 
 

Hårt avslut!

Träningen gick bra. Den var inte så jobbig, var några övningar idag bara. Vi var väldigt många och hade bara halv plan så vi kunde inte spela match. Men avslutade ändå med 10 ruscher var över halva planen. Så var en jobbig men bra avslutning på träningen. Nu har klockan tickat iväg och jag ska gå och lägga mig. Är alltid så seg efter med att äta och duscha så s´det blir ofta sent för mig.. Men börjar 9.10 imorgon så får lite längre tid på mig att sova iallafall ;) Efter skolan imorgon ska jag gymma och sedan på kvällen blir det nog lugn mys kväll tror jag. Är ju både Idol och Fotboll på TV så får hoppa lite mellan dom hehe ;) Aja, skoa sova nu så att jag orkar upp imorgon! 

 

NY HEADER & DESIGN !♥

 
Var ute och tog lite bilder förut för att få några höst bilder. 
Så bestämde mig för att göra en ny header och ändrade lite smått i designen också.
Bytte lite färger och sånt. Tycker att det blev bra. Lite mer höst känsla. Kommer kanske göra lite mer ändringar, får se men har iallafall gjort det största nu.

Trött!

Kan man ens va så trött som jag är just nu känner jag.. Mina ögon vill bara stänga sig och min krpp vill bara sova. Är såå himla trött på skolan redan. Hur ska jag klara detta året?! Har iallafall inga läxor så det är ju skönt. Ligger i min säng nu och vilar. Ska fixa lite saker till bloggen och sova tror jag. Annars kommer jag inte orka ta ett steg på träningen senare. Så måste nog lägga en liten stund på att sova ;) Men det tackar jag inte nej till! Ska försöka fixa några inlägg som jag kan lägga upp på dagarna när jag är i skolan. Själv tycker jag att det är jätte ointressant att läsa om skolan och liknande. Och det är typ de jag skriver om nu... Så måste komma på lite andra saker att lägga upp. Har några saker jag ska försöka fixa snarast. 

 

Mässa och träning!

Vi spenderade lite mer än 1 timma inne på gymnasiemässan. Gick och pratade med dom gymnasierna jag är intresserad av och kollade även på några andra. Så nu har jag 5 olika skolor jag kan välja mellan tror jag. Ska gå på deras öppna hus så man får lite känsla för allt och kan förhoppningsvis välja lättare. När vi kom hem bytte jag om och fick skjuts till gymmet ganska så direkt. Var där i lite mer än 1 timma, körde bara styrka idag för var ganska trött ;) Nu ligger jag i min säng duschad och har fått mat i magen och ska snart sova. Imorgon är det skola som vanligt och sedan på kvällen är det som vanligt träning. Mår så bra nu, är glad, ser fram emot mycket och massa annat  ! :D 

 

Onsdag!

Denna dagen har gått fortare än va jag trodde den skulle göra. Slutade iallafall 15.40 och då åkte jag och Emelie och köpte kladdkaka. Ett beslut jag ångrar nu. När jag kom hem åt jag en bit och är långt ifrån sugen på mer nu. Fick ont i magen för jag åt för snabbt också :/ Aja, ligger och vilar lite nu men ska snart åka in till Göteborg med pappa så ska vi möta mamma vid gymnasiemässan. Vet inte hur länge vi kommer vara där, men någon timma antar jag. Eftersom jag har mer tankar och vet mer exakt idag så kommer vi väl fokusera mer på skolorna och inte linjerna. När vi kommer hem åker jag antagligen till gymmet om jag inte är jätte trött. 

 

Gymnasieval och träning!

Satt och kollade igenom alla kataloger från skolorna förut. Vissa mer och vissa mindre. Har fått mina favoriter som jag kommer kolla upp lite mer och gå på öppet hus på. Men har inte bestämmt mig helt än. Linjen än jag ganska säker på men det är skolorna som är de andra steget. Vilken man ska välja som första val osv. Svårt val! Men efter att jag suttit med det ett tag fixade jag mig mat och lite senare fick jag skjuts till träningen. Var jobbigt regn och blåst så var inte jätte tagg idag, plus att jag hade träningsvärk och trötta ben! Men var väl inte jätte hård träning vilket var skönt. Nästa vecka börjar inomhus träningarna som håller på i några veckor innan vi går ut igen eftersom vi inte har någon mer tid inomhus. Men då är förhoppningsvis regnet borta men mer kyla istället :/ Aja, kul ändå! När jag kom hem gjorde jag de vanliga, åt och duschade. Efter pratade jag, mamma och pappa lite om gymnasium och dom håller väl med om de jag tycker. Men vi ska in och kolla imorgon på eftermiddagen på mässan. Så får vi se hur jag känner efter de! Och efter vi varit där ska jag nog till gymmet om jag orkar och köra llite styrka på kvällen! :) Men nu ska jag sova för har en lång dag framför mig imorgon!  

En bättre bild från segern i Söndags! LYCKA♥

 

Gymnasiemässan!

Denna dagen har jag haft tankarna på helt andra saker. 
Åkte in till Göteborg imorse för att gå på gymnasiemässan med klassen. 
Vi gick och pratade med lite elever och lärare och samlade på oss kataloger om en del olika skolor som verkade intressanta. Tror dock att det finns några fler som jag skulle kunna gå på men missade dom. Men har en hel del skolor jag ska sätta mig och gå igenom nu för att se vilka jag ska kolla mer på imorgon när jag ska dit med mamma och pappa. Vet ungefär vilken linje jag ska gå, men har inte någon bra koll på skolorna än. 
Men det ska nog lösa sig bra! 
När vi kom tillbaka till skolan hade vi lunch och två lektioner. Hade hoppats på att få sluta lite tidigare men det fick vi inte.. Så det var lite segt i slutet på skoldagen, men ändå en skön skoldag. 
När jag kom hem åt jag och sedan la jag mig i soffan och vilade lite. Nu har jag fått lite nya krafter och ska börja gå igenom gymnasie kataloger. Senare ikväll har jag fotbolls träning som jag ska på! 

mina babes! 
 

Så bra!

Somnade väldigt fort när jag la mig i sängen. Sov i 1-2 timmar och det behövdes. 
När jag vaknade strax efter 18, låg jag och kollade lite på mobilen och så. 
Strax innan 19 åte jag ner till gymmer och kom hem ganska så exakt 21. 
Körde PW 10 min, Styrka ca 50 min, Cross trainer 40 min och stretchning 10 min ;) 
Var helt slut i kroppen efter! Men känns bra nu. Var nära på att ge upp på Cross Trainern men körde på och det är jag glad att jag gjorde! Nu har jag ätit och duschat och ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska vi in till Göteborg för att gå på gymnasie mässan med skolan. Ska bli kul att se vad de olika gymnasiumen har att erbjuda! Dock måste vi tillbaka till skolan och ha en bild lektion eftersom vi missat ganska många av dom. 
Men slutar ändå tidigare hoppas jag! Imorgon kväll har jag fotbolls träning :D 

 

Gym dax !




Seg Måndag!

Då har en till skoldag gått, inget roligt har väl hänt idag. Har varit en helt vanlig skoldag. 
Som vanligt är jag otroligt trött och har ont i huvudet efter skolan.. Så åkte hem och har ätit lite nu och ska slappa ett tag. Åker ner och gymmar lite senare istället då kan kanske mår bättre och har lite mer energi. 

 

SERIE SEGER DIV1-2013!

Glädjen för denna dagen är såå svår att beskriva. Hela dagen har jag gått och varit nervös, inte ätit och inte kunnat sitta still. Var taggad som satan när domaren blåste igång matchen. Det var verkligen en tuff match! Högt tempo direkt och så höll det sig. Vi spelade helt okej bra, vissa delar av matchen riktigt bra. Men vi hade otroligt mycket motivation! Om vi vann eller spelade oavgjort denna matchen skulle vi ta hem serie segern i div1! Så vi gick in och körde allt va vi kunde och det resulterade vinst med 2-1! När domaren blåste av matchen var det lycka till 1000! Vi har spelat hem segern i div1!!! Så jävla bra! Och det känns såååå himla bra att jag har varit delaktig i 7 av 9 spelade matcher! Känns otroligt bra att se dom siffrorna! Lilla jag som har utvecklats helt sjukt mycket inom fotbollen de senaste 2 åren! Är så himla glad att jag fått chansen att spela med detta underbara laget! Ni är bäst!! 
Efter matchen åkte vi och åt en seger middag på donken! Lag känslan på topp och nu kan jag somna riktigt glad! Ser fram emot allt inom fotbollen de kommande året! Ska bli så jävla kul och bra! 
Med detta säger en trött Anna godnatt! 




Mys morgon !

Har börjat denna dagen med en riktigt go morgon. Har bara slappat och tagit det lugnt ett tag nu. Men ska väl snart börja fixa i mitt rum och sedan kanske gå ut och ta lite kort. Vet inte, fick lite sån känsla nu på morgonen så kanske gör det innan samlingen till matchen! Är super taggad!! 




Gårdagens outfit!

Detta hade jag på mig igår när vi var ute och åt i Göteborg. 
Insåg efter att min bh låg på sängen, det är den jag täckte över hehe ;)





 

Kvällen+ Crazy Fact!

Kom hem för lite mer än 1 timma sedan. Kvällen i Göteborg var mysig. Vi åt på O´learys på Avenyn och sedan åkte vi hem. Jag är riktigt trött så ska kanske sätta på någon film och gå och lägga mig. Eller så går jag och lägger mig direkt ;) Räknade ut förut att jag har på 13 dagar kollar ca 55 TIMMAR på Prison Break ;) Haha, låter lite sjukt med tankte på att vi haft en del i skolan + träning och sånt. Men jag har på något sätt lyckats med att kolla klart på alla säsonger. Tyckte att det var riktigt bra, dock gillar jag verkligen inte slutet. Tycker att dom kunde gjort på ett annat sätt så att det blev fler säsonger.. Menmen! Riktigt bra serie iallafall! 
Imorgon ska jag städa klart mitt rum och sedan vid tre har vi samling till matchen. Ska bli sååå kul att spela. Är hur taggad som helst redan nu! Om vi vinner imorgon säkrar vi serie segern i div 1B! 

 

Mot Göteborg !

En lugn dag med födelsedags fika och städning. Nu åker vi in till Göteborg och äter på någon restaurang. Outfit bilder är tagna så det kommer kanske upp imorgon istället. Han inte lägga in dom och fixa dom nu. 




Naglar- Matte Finish !♥

Målade naglarna igår. Testade ett nytt topplack från H&M. Det ger en matt effekt som jag älskar. 
Tycker att det är mycket snyggare faktiskt än när det är glansigt nu på hösten och vintern. 
Verkligen något jag kommer använda mycket! 

försökte visa skillnaden, dock lite svårt men man ser ju lite. 



 

5 oktober !

Kvällen igår var riktigt bra. Efter att ha kollat på att idol med mamma och pappa åkte jag till Emelie så åkte vi och köpte godis. När vi kom hem såg vi slutet på vem som åkte ut i idol. När de var slut kollade vi lite på idol extra eller va det kallas. Och efter de kollade jag och Emelie På de nya TVD avsnittet som kom ut igår! Sååå gött att det börjar igen! Och när de va slut, vid halv 1, åkte Emelie hem och jag gick och la mig direkt. Idag vaknade jag vid 12! Hur skönt som helst att sova ut. Nu har jag precis ätit lite och ska städa mitt rum lite. Lite senare ska vi till Göteborg för att äta på en restaurang eftersom pappa fyller år idag. Grattis till honom! ;) 




#TGIF

Denna skoldagen var verkligen skön. Hade 2 hela lektioner, en kvarts lektion och sedan kollade vi på en teater. Efter vi kollat på teatern slutade vi och då gick jag och Emelie och gymmade. Körde styrka i 1 timma tror jag och sedan körde jag 20 intensiva minuter på cross trainern. Känns verkligen i benen nu! Nu sitter jag framför tvn och har precis ätit lite. Så ska duscha nu och sedan slappa tror jag resten av dagen ;) 





Dagens klädval!




 

Wiiii!

Hittade de jag skulle köpa till pappa ganska fort, så gick och kollade lite extra innan jag tog tåget hem. När jag kom hem åt jag och slappade några minuter innan jag åkte iväg på träning. Träningen gick väl helt okej, var väldigt trött så var inte helt fokuserad. Men blev uttagen till vår näst sista match som är borta match på söndag. Ska bli sjukt kul. Om vi vinner denna så säkrar vi serie segern i div1B vilket vore hur kul som helst! Så ska tagga till 1000!!! Men det är två dagar kvar ovh dessa dagarna ska jag ta vara på. Imorgon har vi lite sov morgon och slutar även ganska tidigt vilket är otroligt skönt. Efter skolan går jag nog och gymmar en stund och sedan hem och slappnar av med helg! Såå bra! 
Nu ska jag sova, har förberett med att lägga fram kläder tills imorgon. Kan Dick ändra men försöker spara tid! 






Göteborg!

Sitter på tåget nu på väg till Göteborg. Blev lite spontant att jag kom på att åka in. Men pappsen fyller år på lördag så ska köpa en liten present. Trots att han inte vill ha någonting. Men köper ändå något. Ska bara in en liten stund för sedan har jag träning. Så måste vara hemma om typ 2 timmar igen. Skoldagen var bra, segt som vanligt men gick ändå ganska fort. Var en tjej och pratade om gymnasieval och sånt med oss idag. Ska bli kul att välja och så. 



September Favoriter ♥


♥ Juicy Couture, eau de parfum spray.
♥ Hår olja från Schwarzkopf.
♥ Ansiktstvätt från Garnier.
♥ Spray Cleaner (för sminkborstar), från Kicks.
♥ Concealer borste från Mac (från ett set från Thailand)
♥ Sminkborste från Bare minerals.
♥ Mineral Foundation  från Bare minerals (#medium beige)
♥ "Mjuk" Vattenflaska från JI Finance.
♥ Tränings iphone hållare från Ji Finance.
Blus från Tessie.

Gymmat !

Somnade väldigt snabbt förut och sov i 1,5 timma typ. Så himla skönt. Vaknade av att Emelie smsade och frågade om vi skulle gymma. Var långt ifrån taggad men åkte med och vi var där i lite mindre än en timma. Det var extremt mycket folk så man fick vänta lite och så ibland så det var också lite segt. Men vi körde ändå de vanliga maskinerna vi brukar. När jag kom hem åt jag och sen segade jag läääänge innan jag duschade. Nu har jag precis ätit lite kaka som mamma bakat och ska snart gå och lägga mig.






Lång onsdag!

Är verkligen jätte trött efter denna skoldagen. Det har inte varit min dag alls idag. Har varit trött och inte mått bra. 
Men höll mig kvar i skolan och klarade ändå av dagen. Orkade inte gymma direkt efter skolan så åkte hem och fått i mig lite mat i magen och nu ska jag lägga mig och vila. Vet inte om jag gymmar senare elelr om jag hoppar över det idag. Men nu ska jag iallafall ta det lugnt och kanske sova lite. Har ingen energi alls.. 

 

Min kväll och eftermiddag!

Gjorde klart mitt friluftsarbete i sista sekund så att mamma kunde skriva ut de innan hon åkte hem från jobbet. Känns sååå bra nu när det är klart. Har bara något dåligt program så det blev inte så snyggt för jag fattade inte hur man ändrade.. Men det får gå bra för denna gången. När jag var klar tog jag glass och gjorde egen chokladsås ;) hehe, så himla gott! Känner att jag verkligen inte startat denna veckan nyttigt ;) Menmen, lever livet! 
Sen slöade jag lite innan jag åt lite senare igen. Sen var det en liten stund innan jag åkte till träningen. 
Var riktigt kallt att åka moppe, men när man spelade fick man upp värmen fort. Var en rolig träning men lite bollkontroll och blixt matcher eller va man kallar det. Så det var en bra träning. 
Nu ska jag snart gå och lägga mig, är trött och ska upp som vanligt vid 7 imorgon. Imorgon har vi våran längsta dag. Går till 15.40.. :/ Segt. Men efter skolan ska jag gymma :) 

 

Mitt liv just nu...

Känner verkligen hur tråkigt mitt liv är just nu. 
Är i skolan, åker hem och pluggar och slöar och sedan tränar jag typ. 
Det är ungefär så alla mina dagar ser ut. Men det är ungefär de jag har tid till. 
Så kom hem från skolan för en stund sedan och slängde bokstavligt talat i mig mat. Var riktigt hungrig ;) 
Nu ska jag fixa klart mitt idrottsarbete så jag kan lämna in det imorgon. Sen ska jag iväg på träning. 
Är jätte trött så ska kanske sova lite innan, hehe! Skönt ;)