Skön träning!

Träningen förut var riktigt rolig och skön idag. Vi var endast 10 stycken eftersom stora delar av laget var iväg och spelade match. Men det var väldigt skönt att vara så få, då blir de lite mer "personligt" och man kan ta det lite lugnt men ändå vara seriösa. Efter träningen skyndade jag mig lite med att duscha och äta för att sedan börja städa. Det gick faktiskt fortare än va jag trodde men ändå blev det ganska sent. Trots att tiden rann iväg fick jag för mig att måla naglarna nu på kvällen också så det har jag också hunnit med. Men nu ska jag läsa några matte sidor innan jag går och lägger mig. Imorgon är det en otroligt lång dag med ingen tid alls att vila!

 

Färga håret!

Denna dagen känns riktigt lång, vilket verkligen inte är någon nackdel. Efter skolan åkte jag och köpte hårfärg. När jag kom hem kom även Emelie, Sofie och Adelia så hjälpte dom mig lite med håret och så snackade vi lite. Nu sitter jag vid mammas nya dator (Mac..DRÖM), jag var tvungen att testa den lite. Men nu ska jag äta lite och plugga för om ca 1 timma ska jag på fotbolls träning och efter den ska jag städa mitt rum och undervåningen. Så jag har en del saker på schemat men det är väl skönt att ha något att göra iallafall! 


 
 

Måndag!

Idag har jag inte riktigt haft orken eller tiden till att uppdatera. Skoldagen gick bra, ganska lång men ändå okej. Efter skolan åkte jag och Elin efter att ha fixat lite saker till fotbollsplanen. Dock var vi endast där i typ en halvtimma eftersom det var varmt, vi var trötta, vi hade ingen bra boll osv. Så vi får fixa lite inför nästa gång. När jag kom hem satt jag och tog det lugnt igen stund och somnade till lite. Vid halv åtta tog jag moppen till gymmet. Riktigt skönt att komma tillbaka faktiskt, det var väldigt länge sedan sist. Idag körde jag lite blandat men mest mage och rumpa, vilket var hemskt jobbigt men känns ju såklart bra nu efter. Nu har jag små fixat lite hemma eftersom vi får gäster på Onsdag. Idag har vädret varit underbart och hoppas på detsamma imorgon. 




Bilder från Donsö!



 

 





 

Bilder från Donsö!

Här är första delen med bilder från Donsö, det var en hel del bilder så jag har valt ut några och delat upp de i minst två inlägg. Jag kan lätt säga att detta var bästa helgen på länge, jag hade verkligen en bra helg! 













Frustrerande !

Matchen var den värsta på läng. Både otroligt jobbig och frustrerande. Riktigt varmt och jobbigt och dessutom var domaren så fruktansvärt dålig. Vi hade henne förra div 1 matchen också och hon är verkligen dålig. Så vi fick ett rött kort som var överdrivet och då blev det ännu väre att spela med en mindre spelare sista delen av andra. Aja, förutom att det blev ganska gålig stämning ett tag så tycker jag att vi period vis spelade riktigt bra och gav inte upp. Segt att tappa 2-0 som vi ledde med efter 5 min till slutresultatet 3-4.. Men vi fortsätter kämpa! För att vara lite positiva så kan jag ju säga att jag vann matchens lirare också. Haha, ritkigt fult pris dock men det är alltid lika kul att bli de eftersom man snabbt känner sig lite bättre. 
Nu ska jag fixa lite med bilderna från donsö och sen ska jag kolla på Lost. Imorgon börjar ny vecka, så underbart med endast 3 skoldagar!!

Jag älskar verkligen denna bilden, vi var så otroligt glada! 
 

Bra kväll!

Kvällen igår var jätte kul och bra. Vi var först några tjejer så grillade vi och sedan droppade det in fler och fler. Vi satt och snackade, hade musik och eld osv. Så det var riktigt trevligt och mysigt. Runt elva var vi ett gäng som åkte till donken och senare slutade det med att vi åkte till Alfred. Där var jag, Elin och Anton till kl 4, haha. Men det var en rolig kväll. Imorse väckte Elin mig för hon skulle iväg, men det var väl bra eftersom klockan var halv tolv. Nu har jag ätit lite frukost och ska gå ut och sätta mig och sola. Även idag är det hur fint väder som helst så jag ska ta vara på solen nu. Senare har jag även match vilket ska bli riktigt kul. 
 

Hemma!

Denna dagen har varit riktgt bra. Vi solade ett tag för att ta vara på solen lite vilket visar sig nu på mig.. Är ganska bränd haha ;) men sen gick vi och åt och träffade några. Sen fixade jag mig lite och sen fick jag skjuts till färjan. Nu är jag hemma och har varit de i typ 30 minuter. Men ska iväg nu och träffa tjejerna för lite grill. Vet inte riktigt vad mer som händer senare men det blir nog kul. Denna helgen har varit riktigt bra hittills så hoppas på att resten också blir toppen! Bilder från donsö kommer upp imorgon.




Vi har det bra!

Dagen igår var riktigt bra, trevligt med så mycket nytt folk. Vi var ute och träffade Alicias kompisar en stund vilket var ganska kul, men mest trevligt kan man väl säga. Idag vaknade vi och cyklade ner och köpte frukost so vi nu sitter och äter. Helt underbart väder idag så jag vet inte hur länge jag stannar.




Till Göteborg !

Denna dagen har både gått fort och varit skön. Nu har jag varit hemma och lämnat moppe och skolsakerna och tagit med mig lite annat. Jag ska ta tåget med Alicia till Göteborg nu för att åka till Frölunda torg och ha en shopping eftermiddag! Sen åker vi vidare till hennes pappa som bor på donsö och så sover vi där inatt. Det ska bli riktigt kul och dessutom mysigt att komma ut till havet lite. 





Älskade fredag!

Idag vaknade jag med världens träningsverk också.. Men jag gillar att känna lite så man får bekräftat att kroppen rört på sig. Min fredagsmorgon har dessutom varit riktigt skönt och utan någon stress alls. Nu väntar en skoldag som jag hoppas både kommer gå fort och bra! Så skönt med några dagar ledigt från skolan!




Glad tjej!

Detta dagen blev väldigt bra trots att jag inte pluggat mycket alls.. Det blev att jag och Alicia mest pratade, lyssnade på musik, planerade helgen mm. Men jag fick ändå pluggat lite, dock inte tillräckligt. Vi planerade som sagt helgen eller morgondagen och Lördag. Jag tror verkligen att denna helgen kommer bli hur bra som helst! Sen var jag ju på träning vilket var riktigt kul, jobbigt som satan i benen efter gårdagens träning. Men det var ändå kul och gött att komma ut och röra lite på sig. Nu ska jag plugga lite innan jag går och lägger mig. Vad som händer imorgon avslöjar jag då så jag ska verkligen försöka uppdatera under dagen!

Jag längtar sååå mycket till detta, det ska bli så sjukt roligt! Bara 67 dagar kvar!!!! 
 

Dagens klädval!


 
 


 

Bra dag!

Denna skoldagen var riktigt skönt, provet gick nog helt okej iallafall och sen slutade vi ganska tidigt vilket var underbart. Nu sitter jag och Alicia hemma hos mig och ska snart börja plugga. Vi har en del att göra så vi kör på ett tag. Senare ikväll ska jag iväg på träning vilket ska blir riktigt kul och gött. Jag tycker att det är så himla kul och skönt att spela ute på naturgräs. Så denna dagen ser bra ut! 

 
 

Full rulle hela dagen!

Jag har inte haft någon tid över idag alls. Skoldagen gick bra, skulle ju sluta tidigare idag men i fick göra no nationella labben lite efter så vi slutar tidigare imorgon också, helt underbart. Efter skolan åkte jag och hämtade Alicia så åkte vi hem till mig och pluggade. Jag tycker att vi fick gjort en del faktiskt men jag har mycket kvar. Lite senare lämnade jag Alicia och sen åkte jag till en runda för att springa. Det gick väl okej, fick ont i fötterna men klarade av 4,2 km bra tycker jag. Sen vilade jag lite och körde backintervall med några övningar på nervägen. Nu efter känns det riktigt bra! Vid åtta var jag vid fotbollsplanen för att kolla på mitt lag som spelade match, vinst med 4-0 och en riktigt bra match! Nu har jag pluggat lite och ska gå och lägga mig. Imorgon har jag framförallt prov som jag ska gå igenom lite mer nu. 

Lite mobilbilder från dagen! 



Tips: Kickstart!

Detta är en liten serie som jag följt på tv3play de senaste. 
Det är en liten serie med Fanny Lyckman, Petra Tungården & Sara Montazami som tränar tillsammans med Ida Warg som tränare. Jag tycker att det är en riktigt peppande och bra serie. Om man har svårt att komma igång med egen träning är ju detta perfekt. Man får bra tips på övningar och delar av pass. 
På tv3play släpps det ett avsnitt i veckan och där släpps även små klipp med Ida Warg på övningar man kan göra hemma! 
Här under är trailern på serien och sen hittar ni alla avsnitt och klipp på tv3play [<--LÄNK].


Ett år sedan!

Då var första träningen på gräs avklarad. Det blir ju ganska mycket jobbigare att springa och väldigt ovant i början eftersom det är ganska ojämt ofta, men jag gillar det ändå. Det var verkligen perfekt väder för fotboll idag också, inte för varmt men verkligen inte kallt heller. Nu sitter jag duschad och med lite mat i magen i min säng och tänkte gå igenom lite saker inför NO nationella labben imorgon så jag kan känna mig lite förberedd. 

Måste även påpeka att det är ett helt år sedan vi var i Stockholm och såg Justin Bieber. Asså det är helt sjukt, det var sååå himla kul och bra. Haha jag blir helt galen bara jag tänker på tanken och ser alla bilder från de två dagarna vi hade där. Det var verkligen riktigt bra! 

Får bli en bild och mina två videos från konserten! 
 



Träning!

Herregud säger jag bara, jag är så himla trött.. Fick gjort lite skolarbete idag iallafall, skulle dock behöva göra mer men det får vara bra. Nu har jag även fått i mig lite mat, b.la avokado som jag älskar och äter flera om dagen för tillfället ;)  sen har jag även vilat en liten stund, jag kände att jag behövde de om jag skulle orka med träningen som är snart. Så nu ska jag byta om och åka till den. Idag är första träningen på vanligt gräs vilket jag ofta gillar så hoppas dom lyckats fixa det bra denna säsongen, isåfall är det underbart!



Då va vi igång!

Tillbaka till skolan då. Kändes riktigt skönt att starta med en tisdag och inte måndag denna veckan. Eftersom denna skoldagen är väldigt skön har det ändå inte vart så värst jobbigt. Men det är ju alltid segt att komma tillbaka till skolan efter lov. Men nu är vi iallafall igång igen och jag hoppas verkligen att tiden fram till sommarlovet kommer gå fort. Nu är jag hemma och ska börja plugga när jag skrivit klart detta. Ikväll har jag träning och det är det enda som händer denna dagen.. Otroligt segt med allt skolarbete men jag måste ta tag i det nu så det är bara att göra det! 

 

Ett jobbigt slut!

Denna dagen har väl varit bra. Inte jätte speciell egentligen men skön ändå. Låg ute och solade en stund på förmiddagen, strax innan två körde jag hem Alicia, sen kom jag hem åt och la mig i solen en stund till. Lite senare hjälpte jag till lite ute i trädgården som blir mer och mer klar för varje dag som går. Strax efter fem började jag göra mig iordnong för match. En match som blev ganska seg och tråkig tycker jag, som även resulterade förlust för oss. Men vi lägger den bakom oss och tar nya tag till nästa. 
Till imorgon då.. Skola vilket jag inte är sugen på alls, men det blir en kort vecka vilket är underbart. Jag hoppas verkligen på att det kommer vara sånt här bra väder ett tag frammåt nu, det gör så mycket i vardagen! 

 

Sista lovdagen !

Då har delar av sista lovdagen börjat och den har börjat bra. Vaknade av att Alicia försökte få tag på mig, så vid 11 åkte jag och hämtade henne. Sen har vi bara tagit det lugnt, ätit lite och pratat en del. Nu ligger jag ute i solen och solar lite medan Alicia ligger inne haha, jag försöker ta vara på den sol vi får. Senare ikväll har jag match vilket ska bli kul. Jag har verkligen varit seg denna veckan och knappt rört mig så det ska väl bli skönt att komma ut och röra sig lite.

Åå jag vill ha sommar nu! 



Kvällen planerad!

Då är kvällen planerad. Nu är jag på väg till tåget för att åka in och träffa Emelie, Adrian och Filip. Eftersom Adrian och Filip annars bor i Stockholm men är här och spelar cup nu ska det bli kul att träffa dom igen eftersom det var riktgt länge sedan! 




Påskafton!






 

Helt underbart'

Sitter ute i solen med Cola och chips och har det underbart. Så himla varmt och skönt väder. Har lyssnat på snart fyra podcasts och har det allmänt bra! Hoppas att kvällen också blir bra!





Bilder från påskafton!

Här är lite bilder från igår. Hade en trevlig dag och vädret gjorde allt sååå mycket bättre. 
Det kommer ett till inlägg med lite "naturbilder" om man säger så. Eftersom det var så otroligt fint väder så passade jag på att ta lite andra bilder också.





 



 

Bra påsk!

Dagen igår blev väldigt lyckad. Först åt vi en god påsk lunch men för mig frukost. Sedan gick vi en liten promenad och stannade och fikade i det fina vädret. När vi kom hem satt vi och tjötade i några timmar innan middagen. När vi ätit efterrätt satt jag kvar en stund men sen gick jag till Emelie. Där tog vi det lugnt och lite senare kom Daniel, Omar och Johan och gjorde oss sällskap, trevligt de också. 
Idag blev jag väckt vid 11 så åt jag frukost och nu sitter jag och mamma i bilen på väg till backaplan för att köpa solstolar. Eftersom vädret är helt underbart så måste vi ju ha något att sola på haha ;) 




NYTT: VANS! ♥

Äntligen är dom mina! Jag är så glad över mitt köp nu, innan tvekade jag lite men ååå!!




 

Bilder från kvällen!









 

 

Underbar kväll!

Kvällen igår blev väldigt lyckad och bra. Jag hade jätte kul och trevligt. Vi kom till Moa strax innan sju och då började vi grilla direkt och sen åt vi, pratade massa osv. Vid ett körde jag först hemm Amanda och sedan Hanna eftersom jag hade moppe så jag kom hem strax innan två och då gick jag och la mig direkt typ. Idag vaknade jag tidigare eftersom vi ska vara hos min farbror klockan ett. Det blir i princip en hel dag eftersom det först blir lunch, sen en promenad och senare ikväll middag. Efter middagen lämnar jag nog och hittar på något annat kanske. 

 

Nytt!

Dessa två toppar köpte jag igår i Göteborg. Skorna kommer det bilder på i ett enskilt inlägg. 
Topparna köpte jag på Tara/Ragladys special rea affär de har nu ett tag. 
Jag tror att de kommer passa riktigt bra till sommarn! 





Denna "koftan" fick jag av mamma i påskpresent. Hon har en likadan fast i svart som jag lånat lite, så denna var perfekt. Det är lite som en filt typ, känns det som iallafall eftersom den inte har några armar utan att man bara hänger på sig den. Lite svårt att förklara, men jätte skönt och fin iallafall! 


 

Lugn kväll!

Blev väckt strax innan tolv vilket var underbart att sova så länge. Igår var jag hos Emelie på kvällen och sen kom Hannes och Marcus dit också så snackade vi och lite sånt. En väldigt lugn och skön kväll. Idag har jag hittills inte gjort så mycket, endast fixat lite här hemma osv. Snart ska jag och mamma åka och små handla lite saker och sen ska vi hjälpa till lite ute eftersom vi håller på att bygga altan. Senare ikväll ska jag till en kompis där det kommer vara lite sköna människor så ska vi grilla och ha det trevligt. 




Trött i kroppen!

Min kropp gör verkligen ont efter denna dagen. Känns som jag aldrig stått upp så mycket innan haha, men egentligen är det inte alls mycket. Men det gick iallafall bra på ICA, otroligt tråkigt och segt men 3 timmar gick fortare än va jag trodde att det skulle göra. När jag kom hem genomblöt och kall stod middagen färdig, vilket var underbart! Nu ligger jag i min säng och lyssnar på lite skön musik och tar det lugnt. Ska kanske träffa lite kompisar senare, om inte blir det väl en lugn kväll med serier eller filmer. 

ååå va jag vill ha sommar nu! 
 

Göteborg!

Denna dagen har gått otroligt fort och känns jätte kort. Vaknade vid halv tolv även idag men låg kvar en stund till. Vid ett tog jag och Emelie tåget till Göteborg för att kolla lite. Dock blev det en väldigt kort stund för mig eftersom jag ska vara på ICA kl fyra. Men jag han köpa tre saker ändå som jag visar bild på imorgon antagligen. Nu sitter jag på tåget hem och ska bara hem och vända innan jag åker till ICA. Troligtvis missar vi som står sista passet träningen ikväll vilket är segt.. Men jaja. Ikväll ska jag nog träffa kompisar eller nått!




Sommaroutfit från Ginatricot!♥

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring mini skirts
 

Myskväll!

Denna dagen har verkligen varit lugn och tråkig. Ibland kan det ju vara skönt med lugna dagar men denna har verkligen varit tråkig.. Jag har bara fixat lite här hemma och suttit med datorn osv. Nu på kvällen har jag kollat på serier och även The Last Song, åå älskar verkligen Nicholas Sparks filmer, så underbara! 
Jag har även hittat min balklänning troligtvis, tvekar dock lite fortfarande men beställer den imorgon kanske. 
Jag ska nog sätta på någon film eller serie snart och somna till de. Imorgon har jag en sak inplanerat och det är att stå och hjälpa till på ICA med några i laget för att få in pengar till lagkassan. Inte så kul men det lönar sig eftersom vi kan göra roliga saker senare för pengarna. 

Idag byter vi ut godiset till vindruvor ;)

 

Dagens projekt, fixa ljus! ♥

Detta fick bli dagens lilla projekt. Fixade till några små ljus som jag har i mitt rum, och nu blev dom mycket finare tycker jag. Innan var dom väldigt tråkiga och fula, men nu är dom iallafall lite söta och passar in i mitt rum mycket bättre. 



 

Lista om mig!

Om dig
Namn: Anna Emelie Louise Stockelid.
Födelseplats: Mölndals Sjukhus.
Bor: Lerum.
Ögonfärg: Grön/Brun.
Hårfärg: Brunt, med lite rött i.
Skostorlek: Oftast 38.
Civilstatus: Singel.
Höger eller vänsterhänt: Höger.
 
Sex & kärlek
Tycker du om någon just nu? Njaa.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, beror på typ.
Har du varit gravid? Nej.
Har du fått ditt hjärta krossat? Nej.
Har du gråtit över kärlek? Nej.
Vem delade du senast säng med? Alicia ;)
Har du drömt om någon du tycker om? De har jag nog gjort någon gång, minns dock aldrig mina drömmar typ.
Har du haft sex på fyllan? Nej.
Har du någonsin känt dig utnyttjad? Nej.
Har du haft trekant? Nej.
Har du haft sex med någon du knappt känner? Nej.
 
Årlighet
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Skolkar du? Nej.
Gör du frukosten själv? Jag fixar till mig ja ;)
Har du suttit i rätten? Nej.
Har du strulat någon av samma kön? Nej.
Vad gör du när du blöder näsblod? Stoppar det, haha..
Vem kan du prata om allt med? Emelie.
Har du solglasögon? Ja, i väskan ;)
Vem pussade du senast? Elin tror jag, haha ;)
Vem kramade du senast? Alicia.
Vad heter ditt hårspray du använder? Got 2 be, någonting sånt ;)
vilken färg har du på tröjan du har på dig? Vit.
Känner du någon som heter nicklas? Känner inte direkt någon bra, men vet flera ;)
sitter du vid en bärbar dator nu ? Ja.
Är du blyg? Ibland ja..
Vad tänker du på just nu? Vad jag ska göra idag ;)

 


Skön sovmorgon!

Det är så underbart med lov eftersom man verkligen kan få sova som man vill. Vaknade vid halv tolv idag vilket var super skönt. Så nu har jag tagit en lätt frukost för att lite senare äta lunch. Jag har inga planer för dagen än men ska väl försöka komma på något kul, vill inte ligga här och slösa bort hela lovet. 

 
 

Fotboll!

Denna dagen blev ändå lyckad. Jag och Alicia tog det lugnt med serier stora delar av dagen men lite senare mot kvällen åkte vi och spelade lite fotboll med kompisar. Sedan stannade jag där eftersom min träning började. Träningen idag var ganska skön, inte så många så det blev inte lika seriöst. Desutom var det ganska sköna och bra övningar osv idag så det var kul. Som vanligt när träningarna är sena så blir det att man kommer i säng sent men idag behöver jag iallafall inte lägga mig någon speciell tid, vilket är underbart! Imorgon har inte inget inplanerat heller men kommer säkert på något trevligt !

Underbart sätt att sluta denna tisdagen på! 


 

Prison Break & glass!

Blev en sen frukost eller mer brunch eftersom vi åt vid typ ett. Vi gjorde vofflor och värmde bullar eftersom vi inte hade så mycket mat hemma haha ;) Nu har vi bara legat och kollat på Prison Break en stund och ätit glass, gottis! Just nu har vi inga planer på att hitta på något men får se. Ikväll har jag iallafall träning, blir väl skönt att komma ut och röra lite på sig! 




Bra kväll!

Då ligger jag i min säng och vaknade för en stund sedan men Alicia sover fortfarande så jag passar på att blogga. Kvällen igår blev lyckad. Vi tog tåget till Floda och sen gick vi hem till magelsens där det var och kom lite folk vilket sr trevligt. Vi gjorde väl egetligen ingen speciellt men det va gött folk osv så det blev trevligt. Vid 12 fick vi skjuts hem vilket var riktigt skönt och otroligt snällt! Sen började jag och Alicia kolla på en film men vi somnade typ direkt. 
Idag vet jag inte vad som händer. Har väl inte planerat in något speciellt. 




Kvällen!

Denna dagen har väl inte varit jätte händelserik. Emelie kom hit en stund förut så bara vi tog det lugnt, snackade lite osv. Och så duschade jag och fixade mig lite. Blev ingen träning alls idag som jag hade tänkt.. Men jaja! Snart ska jag hämta Alicia så kanske vi ska träffa några andra också, jag är inte riktigt uppdaterad på den fronten så jag vet inte exakt. Men det blir troligtvis en bra kväll. Sen sover iallafall Alicia här inatt, så då har jag någon att vara med en stund imorgon också iallafall! 

 

Lunch!

Jag har inte gjort någonting idag i princip. Endast legat i soffan och kollat på serier, men det är ju mysigt och skönt de också. Nu har jag gjort mig en god lunch som jag äter i min ensamhet. Senare kommer Alicia hit och sover här i natt, vet inte om vi hittar på något ikväll kanske ;)




Mysigt!

Kvällen igår var ganska lugn. Jag åkte och hämtade Emelie så åkte vi och köpte lite gott. Sen kom Alfred och Hannes hit och så satt vi och snackade en stund. Dom gick inte så sent vilket var ganska skönt. Så jag satte på första avsnittet av tillbaka till Vintergatan, haha så underbar serie! Så nu på morgonen har jag kollat lite på de också. Så himla skönt att inte behöva gå upp någon speciell tid eller bry sig om något. Jag har dock sagt att jag ska göra lite saker detta lovet, så får väl göra saker resten av dagarna och bara ta det lugnt idag. 




Matchen inställd..

Inspelningen gick bra, riktigt kul också. Tror det kommer bli riktigt nice att komma med dessa låtar i Spanien i sommar och även till matchen och annat! Under tiden vi höll på att spela fick vi även besked om att matchen blev inställd eftersom motståndarna inte hade tillräckligt många spelare idag.. Väldigt tråkigt eftersom jag faktiskt var riktigt taggad och såg verkligen fram emot en rolig match. Så vi fick åka hem istället. Så nu ligger jag i min älskade säng och lyssnar på musik, ganska skönt de också. Jag ska snart städa lite på mitt rum och sen ska jag kolla med folket vad som händer ikväll. Annars kör jag nog på en lugn och skön myskväll i min säng! 




Bilder från backhoppningen!









En bra dag!

Dagen igår var väldigt lyckad från början till slut. Aktiviteten med laget var backhoppning. Helt sjuk grej att testa på verkligen! Det var riktigt läskigt men samtidigt väldigt kul. Bilder från de kommer upp senare. 
När jag kom hem gjorde jag ordning mig nästan helt klar hemma ensam eftersom jag kände att jag låg lite efter i tiden och orkade inte flytta med smink osv till Sofie. Men sen körde mamma mig till Sofie så var vi där i ungefär 1 timma innan mamma körde oss till Mathias som hade födelsedags fest. Det är ju alltid likadan stämning i början på alla fester men senare kom vi igång och det var riktigt kul tycker jag. 
Idag är det skivinspelning med laget och därefter match som gäller. 

 

Spännande!

Kvällen igår blev ändå lyckad. Åkte ner och åt pizza med lite kompisar och efter de åkte jag och Emelie och köpte lite gottis. Sedan åkte vi vidare till Floda där det var lite folk hos en kille. Kände inte så många men några, så det var lite nya ansikten vilket alltid är kul. Kom hem strax innan ett och då la jag mig och kollade på lost innan jag somnade. 
Morgonen idag har varit lugn. Nu ska jag åka till samlingen till något vi inte vet vad det är. Haha det känns lite kul och riktigt spännande. Efter ska jag skynda mig hem lite så kommer Alicia hit en stund innan vi tar oss till Sofie och fixar oss innan fest. Denna dagen kommer nog bli riktigt bra! 





Träffa kompisar! ♥

Då är jag redo för denna kvällen. Jag har bara tagit det lugnt nu på eftermiddagen, fixat ett skolarbete, lite i mitt rum osv. Nu ska jag åka ner och möta upp lite kompisar så ska vi äta och sedan får vi se vad som händer. Kanske åker hem till någon eller något liknande. Blir nog ändå ganska lungt antar jag. Jag ska inte bli för sen idag heller eftersom jag ska hålla igång hela dagen imorgon och måste ju vara pigg då! 

 

Dagens!

Två snabba på dagens. Tog dess i morse när jag hade ganska brottom och har inte hunnit ta några nya! 
Men kan iallafall konstatera att jag älskar min kofta! Ska lätt köpa flera liknande!

 

Fika !

Då har vi äntligen lov! Så himla underbart verkligen. Något som också är skönt är ju att efter detta lovet kommer det vara flera lediga dagar också. En skön skoldag idag också och efter skolan har det varit lugnt. Nu sitter jag hemma och fikar lite med delar av släkten på mammas sida. Senare ska jag träffa Alicia och Emelie och kanske de andra tjejerna, så blir det nog pizza till middag och sedan får vi se om vi hittar på något eller hur det blir. Imorgon ska jag iväg på en "hemlig aktivitet" typ med fotbolls laget. Vet i princip ingenting men det ska bli kul. 




Fotbolls träning!

Träningen idag var både jobbig och rolig tycker jag. Benen var riktigt trötta från matchen igår, men det är väl skönt att röra på sig lite. Nu ligger jag och kollar på Lost i min säng men ska fixa lite inför imorgon och sedan sova. Imorgon är det fredag, även denna veckan har gått fort tycker jag. Efter skolan imorgon ska jag till kyrkan där vi ska göra en sak och sedan ska jag hem och fika med några släktingar. Senare på kvällen blir det förhoppningsvis pizza och lite mys hemma. Det ska bli sååååå underbart med lov, hela 10 dagars ledighet! Helt sjukt skönt! 

 

Gofika!


 

Mysigt med film!

Denna dagen har hittills varit bra. Skoldagen var ganska skön och efter åkte ja och Emelie och köpte lite gott. Nu ligger vi hemma hos oss i soffan och kollar på safe haven, den är så bra och mysig. Tog några bilder förut med kameran men eftersom vi kollar genom datorn så får jag lägga upp dom senare. Ikväll har jag även träning, ganska skönt att den inte är allt för sen!

Underbara kompis! 



Skön vinst!

Då ligger jag helt utmattad i sängen. Mina ben värker eftersom dom är så trötta. Match gick bra, vinst med 3-0 vilket kändes otroligt gött. Jag tycker att vi spelade väldigt bra och hade stora delar av matchen, även idag kändes det hyfsat stabilt. Jag fick för mig att räkna ut hur mycket fotboll jag spelat i minuter de senaste fem dagarna. Vilket blev över 400 minuter, haha jag tycker det låter sååå mycket, men det går bra nu så detta är riktigt kul. 

haha, jag vet inte hur många gånger jag publicerat denna bilden, men det är lycka på hög nivå!! 
 

Halva skolveckan avklarad!

Så underbart att halva skolveckan redan gått. Denna dagen har rullat på ganska fort och det har varit ganska skönt trots att den varit lång. På lunchrasten åkte jag och tjejerna och köpte korv med bröd för att sedan åka hem till mig och äta det. Kan säga att den lunchen behövdes för att jag skulle klara resten av dagen. Nu ligger jag hemma i min säng och kollar på lost vilket jag nog kommer göra ett tag. Senare ikväll har vi hemma match som jag ska vara med på, Är inte jätte taggad just nu men det kommer väl. 




Detaljer!

Lite små detaljer från vårat hus. Bara för att få lite variation här på bloggen så kommer dessa bilder upp. 
Tycker verkligen att de sprider vår/sommar känsla! 



 

Lost'

Träningen idag va ganska lugn eftersom vi vad väldigt få och det var riktigt blött. Med tanke på att det var så blött så blev det otroligt mycket tungare att springa vilket nu känns i både ben och rumpa. Efter träningen har jag bara kollat på Top Model Sverige och Lost vilket har varit skönt. Nu ska jag snart sova eftersom morgondagen som vanligt är lång och jobbig. Imorgon kväll blir det även match vilket jag nu inte är så taggad på, men hoppas det kommer!




Min känsla just nu!

 

Denna videon beskriver mina exakta känslor just nu. Jag är så otroligt trött så jag kan knappt hålla mina ögon öppna. No nationella idag vill jag inte ens tänka på men tror iallafall jag blev godkänd. Så nu är dom avklarade. Har bara hunnit vara hemma en kort stund nu efter skolan eftersom jag stannade en liten stund. Nu ska jag åka på träning, på ett sätt skönt att den är tidig, men samtidigt ganska segt. Verkligen skit väder ute idag också, så denna dagen har inte varit så rolig!

Springa 4km!

Då är denna måndagen slut snart och imorgon väntar NO nationella. Haha, känns som det är de enda jag  skriver om här men är hyfsat nervös men samtidigt ska det bli underbart att få det avklarat. Idag har jag pluggat framförallt. Sen gick jag ut och sprang ca 4km, vilket kanske inte är jätte långt men framsteg för mig iallafall. Första halvan gick bra men sen fick jag otroligt ont i fötterna och knäna eftersom det var så länge sedan jag sprang såhär och jag är inte direkt van. Men hoppas det var en engångs grej så det inte fortsätter. Annars känner jag min stolt att jag gjorde det, kändes bra efteråt iallafall. Eftersom det inte blev något gym idag så körde jag lite övningar efter jag sprungit vilket var väldigt skönt att göra utomhus! 

Er gillar jag väldigt mycket! 
 

Måndag !

Usch för måndagar känner jag. Denna dagen har jag verkligen fått kämpa mig igenom, dessutom med huvudvärk. Men det har gått och nu är jag hemma. Har precis fått lite mat i magen och ligger nu i min säng. Tänkte kolla på ett avsnitt av lost och sedan plugga inför no nationella som är imorgon. Känner att jag måste få lite nya krafter så 40 minuter får bli en bra viloperiod. Får se om jag antingen åker till gymmet senare eller om jag går ut och springer, beror lite på vädret och lite sånt. 




Bilder från kvällen igår!


Linda hade med sin systemkamera igår så hon tog lite bilder under kvällen. Så jag lånar dom och av henne ;)


Underbar vinst!

åå va trött jag blir på mig själv.. Glömde trycka på publicera knappen.. Detta kulle kommit upp för ca 1 timma sedan!
Då har jag landat i min säng med datorn och NO böckerna vid min sida. Matchen slutade med vinst för oss, 2-1, vilket trots att det var en träningsmatch var otroligt skönt och kul. Idag fick vi verkligen till spelet och alla kändes stabila och säkra så det var riktigt skönt att spela idag. Tror att det var väldigt viktigt med en vinst för oss nu som start så att motivationen hålls uppe. Dock var vi endast 11 spelare idag också, vilket såklart gjorde det hela snäppet jobbigare. Men vi tog oss igenom de 90 minuter vi spelade riktigt bra! 
Nu är min kropp så trött den kan bli och jar har verkligen ingen energi alls. Men jag ska ändå försöka plugga lite, behöver det verkligen så jag har väl inget val egentligen. 

 

Trevlig kväll!

Kvällen igår var väl trevlig, inte de roligaste jag varit med om men ändå bra. Vi fixade middag och lite sånt och när vi ätit badade dom andra, men lat och seg som jag är orkade jag inte denna gången. Försökte ett tag att få skjuts hem men lyckades inte jätte bra. Istället tog vi ett gäng lite senare tåget tillsammans när dom andra skulle vidare till Jonathan och då blev jag hämtad vid stationen av Marcus som körde hem mig. Kan säga att det var något som uppskattades till 1000 eftersom jag var trött i hela kroppen efter matchen, och jag hade verkligen inte orkat gå hem själv. Så jag kom hem strax innan 1 och då kollade jag klart på ett lost avsnitt innan jag somnade. Imorse vaknade jag riktigt tidigt av att hela familjen var uppe och rörde på sig i huset vilket lät otroligt mycket. Men nu ska jag byta om efter att ha snackat lite med mammsen så kör hon mig till samlingen snart. Match mot Sävedalen idag, en tuff men förhoppningsvis rolig match! 

Detta hade jag gärna ätit till frukost ja! ;)
 

Precis så..




Seg förlust..!

Matchen gick inte riktigt som jag hade hoppats. Förlust med 2.1 men vi spelade väldigt bra stora delar av matchen. Och om man frågar mig så tycker jag att vi i första hdae i princip hela spelet och dom fick inte göra mycket. Men det är målen som räknas och idag fick vi inte in dom i rätt kasse. Nu har jag varit hemma en stund och duschat, ätit och städat lite. Nu väntar jag på att Elin ska komma med lite gott så ska vi lägga oss och mysa framför lost. 
Har otroligt ont i huvudet så det kan nog behövas innan kvällen som förhoppningsvis blir riktigt bra! 

 

Gårdagens outfit!

En snabb och enkel bild på gårdagens outfit i spegeln ;)


 

Match!

Nu sitter vi i bilen på väg till Göteborg för match. En laguppställning med endast 11 tjejer från start blir tufft men senare kommer en till iallafall. Aja, vi 98or kör som gamla tider då vi alltid spelade såhär. Med facit i hand var det ett bra beslut att stanna hemma igår. Blev att jag kollade på några lost avsnitt och somnade ganska tidigt. Till kvällen idag blir det nog att träffa lite kompisar och ha det lite trevligt. Tyvärr är det lite sämre väder idag men det blir nog bra ändå. 

En mysig lagbild från cup i Danmark för ett antal år sedan!



Lugn kväll!

Kvällen blev verkligen kort för min del, mendet var nog bra på ett sätt. Vi var en stund hos Jonathan med några kompisar, fixade mat, pratade, lyssnade på musik, åt osv. Sedan gjorde de andra ordning sig för att åka vidare på någon fest. Men jag kände att jag inte riktigt orkade och att jag har match imorgon så jag tog mig hem. Kände egentligen för att träffa någon men det var inte någon som gjorde hoppsa steg direkt om man säger så.. Så jag gick hem och har lagt mig i sängen och kollat på lost och spelat quizkampen mot de smarta i min klass haha. Så kul blev denna fredagskvällen. Men det var väl skönt de också. Nu ska jag snart sova och imorgon ska jag som sagt upp ganska tidigt eftersom match väntar i Göteborg på förmiddagen! 

Jag och min Alicia för några veckor sedan! 
 

Fredag!

Äntligen fredag! Skoldagen idag var ganska lugn och skön. Efter skolan tog jag det lite lugnt och sen hämtade jag Alicia så åkte vi och handlade lite osv. Nu har vi fixat oss lite och ska snart åka till en kompis och grilla och lite sånt. Ska bli kul och mysigt. Blir nog inte allt för sent eftersom jag ska upp på match imorgon ganska tidigt. 

 

Trött kropp!

Träningen idag var seg för mig iallafall. Kroppen orkade inte någonting, jag ville bara lägga mig ner. Men tog mig igenom den och hade kul ändå. Blev uttagen till båda matcherna i helgen så har en match på lördag och en på söndag. Vilket jag nu kommer få planera min helg utifrån, men det ska nog bli toppen. Riktigt kul att serien drar igång nu och att matcherna har mer av en betydelse. Nu har jag precis kollat på ett Lost avsnitt och ska nu försöka sova. Imorgon är det äntligen fredag vilket är underbart. Även denna skolveckan har gått riktigt fort vilket uppskattas en del. 

 

Stannade på skolan!

Denna dagen har verkligen gått bra i skolväg. Jag är långt ifrån skol motiverad men har fått gjort mycket på de lektionerna vi hdae idag. Stannade även ca 1,5 timme och jobbade lite extra. Då ungefär halvatiden med Alicia och även Markus som vi fick lite bra hjälp av. Så nu ligger jag iallafall lite bättre till inför NO nationella nästa vecka. Nu ligger jag i min säng och vilar vilket jag kan göra i typ 5 minuter till innan jag ska byta om till träningekläder. Jag har inte hunnit med så mycket annat än äta, plugga och vila nu men man får ju tänka att jag han göra mycket i skolan. Så nu är det träning som gäller och efter den ska jag försöka sova tidigt idag!

 

2 timmar på gymmet!

Efter liiite plugg och lite vila spenderade jag upp mot 2 timmar på gymmet. Körde mest fokus på mage idag kan man väl säga. Men kände att jag var otroligt trött i både ben och armar från gårdagen så det fick bli lite annorlunda idag. Men jag kom på en hel del övnigar och körde på bra tycker jag. Tog även en extra stund för att stretcha benen så jag inte är så otroligt stel. Nu har jag duschat och fått lite mat i magen så ska nog sätta på ett lost avsnitt och sen sova. Imorgon är det skola, efter skolan MÅSTE jag verkligen plugga inför NO nationella nästa vecka, och senare på kvällen har jag fotbollsträning. Så underbart att det bara är två skoldagar kvar till helg! 

Som jag längtar efter dessa sommardagar! 
 

Dagens!

Blev några enkla mobilbilder på dagens klädval idag. Det är så underbart att kunna gå runt med endast kjol och tunna strumpbyxor utan att frysa.








Glass i stora lass!

Denna skoldagen var ändå ganska skön. Massagen var hur bra som helst, behövdes verkligen för min stela kropp. Dom andra lektionerna rullade också på och gick ändå hyfsat fort. Efter skolan åkte vi och köpte glass och åt de tillsammans innan vi åkte hem. Riktigt gott eftersom lunchen i skolan idag var otroligt äcklig och dålig. Nu tänkte jag plugga lite i form av att kolla på någon NO film för att senare ikväll ta mig till gymmet. 

 

Sista engelska nationella!

Då är sista engelska nationella provet gjort, kändes ändå bra. Ganska svårt att avgöra eftersom man bara skrivet typ. Men det ska nog gå bra hoppas jag. Det känns som att denna dagen kommer gå fort eftersom vi har fyra lektioner kvar varav en av dom är idrott som idag alltså är massage och en är no labb vilket brukar gå fort. Ska försöka plugga lite när jag kommer hem från skolan sen och senare ikväll ska jag nog ta mig till gymmet och träna bort min träningsvärk! 




Sjukt kul match!

Jag är så glad att jag blev tillfrågad om att spela med damlaget. Detta var en av de roligaste matcherna på länge. Högt tempo, go stämning, inte mycket fel, bra spel osv. Det var otroligt roligt och jag tycker att jag presterade bra, jag gjorde iallafall inte bort mig. Lite konstig känsla att spela med vad man får säga kvinnor eftersom vissa var lite äldre, en var i min mammas ålder haha. Men det var nyttigt och kul för mig. Jag kom hem ganska sent eftersom det var en sen borta match. Men nu ligger jag i min säng och kroppen värker igen, samtidigt som det är jobbigt är det ju lite skönt att känna att kroppen har jobbat ordentligt de senaste dagarna. Imorgon är det skola men nationella på schemat. Lite senare ska vi även ha massage på idrotten vilket jag verkligen ser fram emot, stel som en pinne på riktigt.. Så hoppas att dagen imorgon blir bra ! 

 

Turnering !

Haft en otroligt skön dag förutom att jag fick ont i huvudet på slutet. Vi hade endast hemkunskap och arbetspass innan turneringen så det var underbart skönt. Turneringen gick dock inte så bra för mitt lag men jag försökte vara positiv ändå. Det är ganska skratt retande hur vissa personer går in för tävlingar asså, en del var väl för lite för seriösa enligt mig haha, men aja. Efter köpte jag och Emelie varsin glass innan jag åkte till vårdcentralen där Alicia var. Hon lyckades skada tummen ordentligt så hon väntade på sin mamma som skulle ta henne vidare till sjukhuset i Göteborg, hoppas det inte är allt för allvarligt haha. Nu ligger jag iallafall i soffan och vilar mitt huvud som känns otroligt tungt. Senare är det ju match så vilar upp mig inför den.




Första april tvåtusenfjorton!