Fredag!

Gillar fredagar väldigt mycket ;) Så himla skönt med helg. Skoldagen var ganska lugn faktiskt så det var skönt. Efter skolan gick jag hemm och gjorde liiiite SO innan jag somnade och sov en liten stund. Nu har jag fixat mig lite och ska snart åka till Göteborg. Vi ska hem till Elin vårat lilla tjej gäng och fira Elin och Sofie, som fyller år idag!! Blir att jag sover där inatt också och åker hem imorgon ;) Ska bli kul att göra lite saker denna helgen! 

 

Ta vara på tiden vi har♥

Jag är så otroligt glad att jag har så underbara människor i mitt liv. Det kommer vissa perioder i livet då man verkligen behöver varandra och det känns så bra att veta att personerna runt omkring en ställer upp och respekterar en. De lyssnar på vad man har att säga och visar att de vill hjälpa till. Jag har inte tänkt på det så mycket innan men nu när jag varit med om mina två första bortgångar ganska tätt inpå varandra så känner jag verkligen hur bra det är med kompisar. Att bara prata om vad som helst, att dom bara finns där och är där när man behöver dom. När till och med folk som man knappt pratat med innan skriver eller pratar med en nu gör så att man mår bättre. När människor vill väl. Att läsa vad folk skriver om Erik på facebook värmer så otroligt mycket i hjärtat. Att veta att det finns så otroligt många underbara själar där ute som alltid kommer finnas kvar och göra samhället till de bättre. Jag är så glad att det finns så bra människor runt omkring mig som vill väl. Detta är något jag tänkt mer på nu och lagt märke till. Bara ett leènde, ett hej, hur mår du, eller vad som helst kan göra stor skillnad. Jag känner att jag kan prata öppet om mycket saker inför mina kompisar och personer jag litar på. Men dom som inte har någon att prata med på samma sätt eller som inte får frågan om hur dom mår? Hur har dom det? Alla dessa tankar börjar ju komma upp nu när man verkligen tar vara på sina kompisar och försöker visa att man uppskattar dom. Det är så himla lätt att ta människor förgivet men vad som helst kan hända och du kan mista den personen. Det behöver verkligen inte bero på döden man kan bara glida ifrån varandra och inte träffas längre. Du väljer vilka personer du vill vara med och sedan är det lätt att tänka att "det är lugnt, "hen" finns alltid.." men det är fel att tänka att så. En vacker dag står inte din kompis där när du behöver hen för att du inte visat att du behövt hen tidigare.
Jag ska nu börja ta vara på allt jag är med om och upplever i mitt liv. Min kamera/mobil ska vara med mig överallt för att kunna ta kort på saker som händer i mitt liv. Jag vill kunna kolla tillbaka och minnas stunderna senare i mitt liv. De jag vill säga med detta inlägget är väl egentligen att ta vara på tiden du har här på jorden och gör det bästa av den. Ta vara på dinakompisar och nära för att inte mista dom tidigare än vad som egentligen är meningen. Man mår så himla mycket bättre när man har människor runt om sig
som visar att dom bryr sig och visar att dom är intreserade. Jag kommer aldrig glömma mina kompisar och dom kommer leva med mig länge! Alla människor lämnar ett spår i ditt hjärta som du inte glömma. ♥

 
 

 

27/2-14

Då är jag hemma från en av de skönare skoldagarna vi har. Ganska kort dag och lugna lektioner så det är skönt. Gick och åt pizza till lunch med Elin och träffade några andra klasskompisar där också. Så det var väl de som var lite speciellt idag om man säger så ;) Nu ska jag försöka plugga lite trots att jag inte är så bra på att göra det även om jag säger det. Men måste göra en sak som jag inte gjort än... Senare är det träning som gäller så det ska bli kul. Längtar så mycket tills helg och lite ledighet, ska bli riktigt skönt. 

 

För alltid vår hjälte♥

Idag kom dödsannonserna ut i både Lerums Tidning & GP. Tycker att det var fina annonser som beskriver Erik bra. Han var en väldigt omtänksam och snäll person som alltid brydde sig om alla och ville alltid väl så det känns bra att de framkommer på ett bra sätt i annonserna. (Dock syns inte texten så bra på bilderna under) 
Förövrigt har det varit en väldigt lång och seg skoldag så det var väldigt skönt att komma hem och vila lite. Har haft ännu svårare att sova nu de senaste så är väldigt trött på eftermiddagen. Men nu ska jag plugga lite och sen blir det en lugn kväll innan jag går och lägger mig. 


 

Födelsedagar!

Som vanligt har det varit en jobbig dag. Att gå i flera timmar och låtsas att allt är som vanligt och att inget har hänt är något riktigt svårt. Att skratta och uppföra sig normalt som man gjorde innan vill man egentligen inte göra men man bara måste. Nu när dett gått 1 vecka börjar det rulla in fler frågor och stöttande ord vilket både är jobbigt och skönt/bra. Men idag fyllde min älskade kompis Elin år så då har det varit lite andra tankar på det. Sen efter skolan åkte vi till Göteborg för att köpa lite presenter till både Sofie och Elin eftersom vi ska fira dom till helgen. Nu har jag precis varit på en riktigt jobbig träning för mina fötter som inte mår särskilt bra dom heller. Nu blir det lite Top Model Sverige innan jag går och lägger mig!

 

Älskade kusin, Vila i frid♥

Nu har det gått 1 vecka sedan en ängel, hjälte och min kusin lämnade oss.
Det går inte att förstå, det är bara helt tomt. Vet inte om jag någonsin kommer
förstå att han aldrig kommer komma tillbaka.
För en vecka sedan fick jag uppleva den värsta dagen i mitt liv som jag aldrig kommer glömma.
Det finns så mycket jag skulle vilja säga men jag kan inte få fram ord för det!


Livet är som en skola men detta är en kunskap vi hade kunnat leva utan.
Varför ska livet vara så orättvist. Jag vill så gärna tro på karma och allt sånt.
Men hur går det att gå vidare från en sån här händelse och leva vidare?
Alla stunder som kommer i framtiden då det bara kommer vara en tom plats. Det kommer
saknas någon och det är du. Jag ser inte fram emot något längre.
Hur ska födelsedagar, julafton, studenter och allt annat vara utan dig där?
Jag vill inte att tiden ska fortsätta, jag vill bara stanna upp här och nu.
Jag vill inte att det ska bli sommar när jag vet att du inte är här och det kommer märkas så tydligt.
Hur går man vidare när något sånt här händer? Det är så mycket frågor men inga svar.
Jag kan bara minnas alla underbara minnen vi fått ihop. Alla kusin veckor med farmor och farfar på
sommarstället på sommaren. Du visade hur det var att vara stor, man såg upp till dig som liten.
Du fick vara ute längre på kvällarna och sov till lunch dax samtidigt som vi andra var uppe vid 9
för att kolla på sommarlovsmorgon. Alla gånger vi sprungit tillsammans alla kusiner för att bada och
du visar hur man hoppar från de höga berget eller dyker från trampolinen. När du och dom andra äldre satte
igång röda vita rosen tillsammans på sommarkvällarna och visade oss mindre hur man gör på bästa sätt.
Det finns så himla mycket minnen som jag aldrig kommer glömma. Detta känns så himla overkligt, det känns som en mardröm. Men vi ska göra dig stolt. Du gjorde saker du älskade och du följde ditt hjärta och var en stor inspiration. Du var alltid glad och possitiv och du hade alltid bra saker att säga.
Trots att det slutade med en lavin olycka är jag så otroligt glad att du hade kul och fick avsluta din tid med personer du älskade. Dina resor som du varit på är så inspirerande och du gjorde saker du tyckte om.
Vi ska göra dig stolt, vi ska fortsätta leva för dig och lyckas precis som du ville att vi skulle göra.
Vi ska ta oss ner för skidbacken och tänka på dig och hur mycket du älskade det.
Vi ska aldrig ge upp, vi ska kämpa för din skull. Det kommer vara tomt men vi får ta oss igenom det.
Jag kommer aldrig glömma dig Erik Stockelid, underbara kusin som nu gör himlen till en bättre plats!♥




 

Kommer tillbaka!

Bloggen står tom på grund av personliga skäl som jag inte kommer skriva om här. Jag vet inte när jag uppdaterar nästa gång. Nu ska jag bara försöka landa och ta mig tillbaka till min vardag så gott jag kan. Jag kommer vara mycket med dom jag bryr mig om och älskar. Men som sagt bloggen läggs åt sidan iallafall i några dagar troligtvis. Får se när jag känner för att blogga igen så gör jag det. Men villa bara säga det och jag kommer troligtvis tillbaka hit när jag känner att jag kan! 

Värsta väckningen på länge!

Otroligt skönt att börja kl.13 vilket endast blev ca 2 timmar i skolan. Dock vaknade jag strax innan 9 av att jag hör att hus larmet sätts igång och att någon låser dörren. Alltså vet inte denna personen (som var min bror) att jag var hemma och låg och sov.. så jag fick panik och sprang allt va jag kunde upp och slängde mig för att stänga av larmet innan det "utlöstet", som innebär att det tjuter helt galet mycket. Men jag hann och min bror och mamma som var vid bilen hann få en rejäl utskällning innan jag gick och la mig igen ;) Vaknade sen vid 11 och satte mig i sängen och pluggade lite, gjorde inte mycket men lite iallafall. Och vid 12 började jag göra iordning mig för att åka till skolan strax innan 13. Nu har jag precis ätit lite efter att ha varit i skolan. Ska plugga nu innan jag åker med Pappa och Emelie in till Göteborg för att kolla på UF Mässan som min bror står på och möter upp mamma där inne. 


 

Sos Samir, Aina & Thobias!

Måste bara göra ett inlägg om Sos Samir och Aina & Thobias. Två youtube kanaler som då drivs av Samir som har en och den andra av Aina och Thobias som har den andra. Tycker att dom är så sjukt roliga att kolla på, man blir så glad av dom. Det är lite kul att få följa dom nu efter PH och se hur dom är nu. Dom har ju inte lagt upp så många klipp än så läge men det kommer ju fler och fler såklart! Så kolla in dom! 
Här är två klipp iallafall! 


Städ söndag !

Det har verkligen varit en lugn dag och kväll. Har städat mitt rum så nu är det fint igen, har även pluggat lite, dock ganska mycket kvar. Imorgon börjar jag vid ett men ska gå upp ganska tidigt ändå så jag kan lägga någon/några timmar på plugg. Men nu ska jag spela lite Sims och sen gå och lägga mig.




OS GULD!

Blev väckty vid halv 11 för att jag skulle hinne upp och kolla på Herr Stafetten i OS, som dom VANN!! Så sjukt bra är Svenskarna, 9 medaljer hittils är ju toppen! De loppet tog ju ganska lång tid och sen har jag inte gjort så mycket annat. Jag har tagit det lugnt, ätit och ska börja städa mitt rum nu. Sen ska jag även fräscha till mig lite inför morgondagen då skolan börjar igen. Kan lätt säga att detta lovet har varit de sämsta jag varit med om! De ända bra och roliga dagarna för ju fre-sön förra veckan.. Jag är i princip aldrig sjuk men just denna veckan, veckan som skulle bli så jävla bra, då blir jag sjuk.. Det är riktigt irriterande asså. Aja, det finns inte så mycket att göra, bara försöka bli bra igen så att jag kan börja träna och sånt igen. Det är nog de jag saknar mest, att träna! 

 

Seg dag!

Denna dagen har gått ganska långsamt eftersom det varit så lugn. Jag har inte gjort något speciellt alls, kollat på TV och spelat Sims typ ;) Dock stängdes min dator av när jag suttit med Sims ett tag så allt jag gjort under dagen raderades.. Riktigt segt men nu har jag nästan byggt upp allt igen. Även kvällen blir lugn eftersom förkylningen fortfarande ligger kvar i kroppen och jag vill inte att den ska bli värre. Så ska väl kolla på Melodifestivalen elelr nått för att hålla mig sysselsatt! 

 

Repris!

Orkade inte uppdatera igår, men gjorde inget speciellt  på dagen ändå så kände att det var lite onödigt. På kvällen träffade jag lite kompisar hos Emelie där vi kollade på film och lite så. Somnade ganska sent så vaknade vid 12. Nu sitter jag och kollar på reprisen på damernas längdåknings stafett i OS som dom vann, missade ju den eftersom jag sov och vill liksom se ;) Förkylningen försvinner inte alls så jag blir väl liggandes inne idag också. Skolan börjar på måndag igen och det hade ju vart bra om jag var frisk då iallafall. Ska försöka plugga lite och sen kommer jag väl spela lite sims också. Måste bara säga att det är sjukt kul, det var såå himla länge sen jag spelade så nu är jag typ fast. 

 

♥Alla hjärtans dag♥

Kvällen igår blev att jag Elin och Sofie åkte till Kungälv och kollade på Hockey. En lång resa men det var kul ändå. Jag kom hem strax efter tolv och då satte jag på ett OTH avsnitt och sen gick jag och la mig. Vaknade ganska tidigt imorse vilket jag ändå tycker är ganska skönt, då får man ut mer av dagen, även om man är sjuk. Tyvärr har förkylningen typ blivit värre vilket jag bara hatar. Fick frågan igår om jag ville spela med Lerums A-lag imorgon vilket jag inte kan nu eftersom jag är så förkyld. Det hade vart så kul att testa spela med dom, men får hoppas på att jag får någon mer chans. Men imorse fick vi en liten leverans till dörren med mina sims spel, blev så sjukt glad. Då har jag något att göra denna Alla hjäärtans dag


Ta vara på denna dagen och visa för de du tycker om att dom verkligen betyder något för dig och att du älskar dom. Visa det extra mycket idag. Kompisar, pojkväv, flickvän, bror, syster, mamma, pappa, släkt, osv, visa att dom betyder mycket för dig. En dag som alla ska ta vara på tycker jag! 

 

Lunch i Göteborg!

Natten var jobbig och dagen startade riktigt dåligt. Har kommit till en period i min förkyldning då jag blöder näsblod väldigt ofta. Så det satte igång i natt och jag var uppe lite då och då och blödde vilket var segt. Så fick otroligt ont i huvudet i morse och kunde inte sova längre än till 7.30.. Men sen fick jag vilat/sovit lite innan vi åkte iväg med familjen några timmar senare och öta lunch. Vi åkte till Göteborg och åt lunch på ett ganska mysigt och bra ställe. Det var skönt att komma ut lite men mitt huvud gör fortfarande ont dock. Men vi är hemma nu och jag ska vila lite nu. Senare ska jag troligtvis med lite kompisar och kolla på en hockey match. 

 

Mitt Gymnasieval!

Imorgon är sista dagen att söka in till Gymnasiet och häromdan skrev jag in mina val. Jag har velat fram och tillbaka hur mycket som helst men tillslut kom jag fram till ett val jag tror kommer bli riktigt bra. Jag har från början velat gå Samhälls linjen med inriktning media & journalistik. Men skola har jag inte haft någon koll på alls. Innan vi gick på gymnasiemässan visste jag bara Lerums Gymnasium som hade den linjen och inriktningen. Så i början var jag ganska inne på att gå i Lerum, men efter gymnasiemässan fick jag upp ögonen för några andra skolor i Göteborg. Efter att ha gått på några olika öppet hus på skolor så kom jag tillslut fram till att gå på Lerums ändå. Den största saken som avgjorde var väl att det tar så mycket tid och energi att ta sig till Göteborg för mig om dagen så jag vet själv att jag inte kommer orka det. Jag vill inte lägga min fritid på att ta mig till och från skolan så istället för att lägga upp mot 2 timmar om dagen så kommer jag nu lägga 5-30 min (beroende om jag går eller åker). De flesta skolorna i Göteborg hade väldigt dåliga scheman som jag inte blev så glad över och det förstörde ju bara mer. Så tillslut bestämde jag mig för att köra på Lerums Gymnasium och jag tror att det kommer bli jätte bra. Mina val då.. Jag hade velat söka Samhäll Journalistik, Media som 1a och sedan Samhäll Beteènde som 2a. Men det gick tyvärr inte, antagligen eftersom alla Samhällsklasserna går tillsammans i 1an. Och jag vill inte söka in med bara ett val.. Så jag tog Ekonomi, Jurdik som 2a och Natur som 3a. Haha, kan säga att jag verkligen inte vill gå 3an.. eller 2an för den delen heller så hoppas med hela mitt hjärta att jag kommer in på mitt första val. Nu är det bara att vänta och se hur det blir och hoppas på det bästa! 

Haha, skrattar nästan lite när jag kollar på mina val eftersom 2an och 3an verkligen inte är jag... 
 

Vår-Sommar Jackor!

Tänkte ge lite tips på olika vår-sommar jackor. Dessa här under tycker jag är bra modeller och snygga jackor att ha när det börjar bli lite varmare och sedan på sommarkvällarna.
Klicka på kollaget för att se vart man kan köpa jackorna!

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid showing how to wear a down jacket

Pearl Harbor!

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Fram mot kvällen fick jag lite feber och fick stanna inne istället för att träffa kompisar. Sjukt segt, men samtidigt vill jag ju inte bli värre. Så stannade hemma och kollade på Sveriges första Herr Hockey match som slutade med vinst. Sen kollade jag på Pearl Harbor som är en film om Andra Världskriget men ändå bra liksom. Det är ingen dokumentär elelr så utan att det är en film med huvudpersoner och så. Den var faktiskt bra och lite lärorik kanske, vilket är bra eftersom jag har prov om en vecka. Jag ska snart gå och lägga mig eftersom imorgon ska jag förhoppningsvis komma utanför dörren. Hela familjen är ledig så vi ska kanske hitta på någonting. 

 

Bootcut jeans!

Bootcut jeans har ju blivit väldigt populärt på senaste tiden. Jag har egentligen hela mitt liv hatat alla jeans som går ut längst ner och inte sitter tight. Men för ett år sedan så ändrades det typ. Jag testade ett på bootcut jeans på Hollister förra året och tyvärr är enda nackdelen med mina ben att dom är för korta.. Men jag tror att jag ska göra ett nytt försök men på ett par från H&M. Hela undre raden i kollaget är jeans från H&M och jag är såå sugen på att köpa dom längst till vänster. Så får se om jag kan göra det nu till våren då jag tycker att bootcut jeans är som snyggast. 


annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring bootcut jeans

ATM!

Det blir nog inte mycket med denna dagen heller. Vädret är inte alls bra så det får mig att känna att det ändå är okej att ligga inne. Men dagen är inte slut än och jag ska nog hitta på något att göra iallafall. Funderar typ på att plugga lite men det känns ännu mer deprimerande så skiter kanske i det ändå. Haha, väldigt dåligt inlägg men ville bara uppdatera med lite bilder och visa att jag lever.


 

Naglar- Leopard mönster!

Igår kände jag för att testa något nytt i nagel väg. Så bestämde mig för att försöka göra ett "leopard mönster" vilket jag nästan lyckades med helt. Själva mönstret blev väl i sig ganska bra. Dock lyckades jag speta ut det svaarta eftersom jag var lite för ivrig med att kleta på ett top lack.. Men jag får glädjas med att det inte syns på långt håll, endast om man kollar nära och på bilder! 

 

 

Ingen förändring..

Vaknade innan kl.9 idag, ganska sjukt för att vara mig eftersom jag jätte gärna sover längre. Men min näsa och kropp stoppade mig från det idag. Mår fortfarande inte bättre tyvärr men hittar kanske på något idag för jag vill inte ligga inne ensam hela lovet. Men tills folk har vaknat och det börjar hända lite saker så ligger jag inne och kollar på OS. 




Stay young!

Det bästa med att vara förkyld är ju helt klart att man är trött på kvällen. Så jag håller på och kollar på Monsters University just nu men känner att jag typ kommer somna när som helst. Trots att jag inte gjort så mycket idag så har dagen gått fort. Jag fick duschat och fixat mina naglar och även städat upp lite saker på mitt rum. Dessutom så lyckades jag beställa hem tre olika the Sims spel som det var någon kampanj på. Så hoppas att jag får dom snart, har faktiskt saknat Sims ganska mycket. Haha, stay young är mitt nya motto typ! ;) Men imorgon ska jag iallafall försöka ta mig ut och hitta på någonting, har tröttnat på att sitta inne nu!





Våroutfit från H&M!

Jag längtar så mycket till när man kan hänga undan vinter jackan och lägga bort mössa och vantar. Vill ha fram en tunn jacka, enkla skor och songlasögonen nu. Men det dröjer nog ett tag tills dess att det är skönt att gå runt lättklätt. Men det är aldrig för tidigt att börja köpa vår kläder. Här är en hel outfit från H&M som jag lätt hade kunnat bära! 

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring a short jacket
 

Aldrich & James- Rooftops!

Asså dessa killarna är ju helt sinnes sjukt bra. Såg denna videon på facebook för några dagar sedan och har nu efter lyssnat på några andra klipp från youtube också. Både han som sjunger och han som spelar gitarr är ju grymma. Hade lätt velat ha den talangen! 




Jobbig natt.

Usch va jag är less på detta. Varför vara sjuk på lovet asså..? Så himla tråkigt så jag bara vill lägga mig och gråta. Inatt har jag iallafall inte sovit bra, vaknat flera gånger av att jag inte fått någon luft genom näsan.. Men när jag vaknade sista gången vid 9.30 gick jag upp. Jag har ätit nu och ligger och kollar på os. Ska försöka att inte klaga och fräscha till mig, duscha och fixa mina naglar. Får göra det bästa av situationen. 




Godnatt från en sjukling!

Somnade till när jag kollade på film och vaknade nu igen. Så tänkte bara uppdatera lite snabbt och gå och lägga mig igen snart. Vet inte om jag kan påstå om mitt tillstånd har förändrats något direkt. Ögonen är som dom är, svullna och suddiga.. Lite halvt febrig och ont i huvud och hals. Hoppas på att jag lyckas sova bort det och vaknar upp bättre imorgon. Vill ju inte ligga inne hela lovet direkt! 

 

Det är okej!

En sån här tråkig, regnig och grå måndag är det okej att ligga inne med gottigheter trots att det är lov. Känner att prio ett är att bli frisk nu så jag ska sätta på en film och lägga mig mina go saker och bara ta det lugnt. Får se om jag känenr mig bättre ikväll så kanske jag kan träffa några kompisar, annars tar jag väl det lugnt och sattsar på att bli bättre.

Kan bara älska att det är lov! 
 

Bio & Ögoninflammation?

Glömde av att uppdatera igår kväll men det blev lite stressigt för mig. Jag, Emelie, Sofie, Elin, Lukas och Philip gick på bio i Göteborg som började 20.30. Vi kollade på The wolf of wall street som för det första var 3 timmar långt, vilket var typ 1,5 timma för långt tycker jag ;) Så man försökte bara hålla sig vaken och hyfsat med i filmen. Dessutom var den inte alls bra, hade ingen speciell handling och hände inte mycket i den.. Och det ska ju alltid vara något mer.. Jag fick ont i ögat och det blev helt svullet och suddigt.. Så i typ 2,8 timmar satt jag med typ ögoninflammation och det var inte jätte skönt eller kul, dessutom gjorde det lite ont.. Men tillslut var filmen slut och jag och Elin kom hem till mig vid strax efter halv ett och sedan gick vi och la oss ganska direkt. Imorse gick Elin vid 8.15 så jag var uppe och sa hejdå till henne, och sen gick jag och la mig igen och sov till typ 11.30.  Nu har jag fått i mig någon äcklig thaimat som inte var god alls. Men idag blir det verkligen en vilodag, måste bli av med både förkylningen och ögoninflammationen eller vad det är, hoppas att det är något annat!

 

Bilder från ishallen!

Är hemma nu från ishallen och vilar lite. Har sjukt ont i huvudet och halsen så försöker vila upp mig lite. Sen ska vi troligtvis på bio med lite kompisar. Så det blir nog en bra kväll. Hoppar över träningen också eftersom jag mår som jag gör.. Känner att jag inte vill bli sjuk direkt nu på lovet. 
 




 

Skridskor!

V gick upp ganska tidigt och fick skjuts till ishallen. Där var även klara så vi åkte tillsammans med henne i typ 1 timma. Nu sitter vi och väntar på att det ska bli match. Får se hur resten av dagen blir. 




Mysis tjejerna!

Kvällen blev som önskat lugn och mysig. Tjejerna kom och så kollade vi klart på Melodifestivalen, lite bättre idag iallafall men fortfarande inte alls lika bra som det varit innan. När de var slut kollade vi på QX GayGalan samtidigt som vi pratade och lite så. Spelade även "Den försvunna diamanten" innan vi bestämde oss för att gå och lägga oss. Nu ligger jag i min säng och dom andra i soffan och ska sova. Imorgon ska vi upp hyfsat tidigt för att åka till en ishall och åka skridskor. Haha kameran ska med så hoppas på lite roliga bilder. 


 

Myskväll!

Detta blev verkligen en slappis dag. Var med mamma förut och handlade för att komma ut lite och så. Sen har jag fixat lite hemma och tagit det lugnt. Nu har jag ätit middag och sitter framför TVn nu och kollar på Melodifestivalen. Snart kommer Elin och Sofie så får vi se om vi hittar på något eller bara sätter på en film och tar det lugnt.


 

Födelsedagsfesten!

Jag lever men är riktigt trött eftersom jag inte sovit många timmar inatt. Kvällen igår var väldigt bra och rolig. Vi gick till Jacob som hade födelsedagsfest och där var det lite härligt folk. Jag kom hem vid halv 3 och vaknade ganska tidigt i morse.. Så har små vilat lite hela dagen. Idag blir det en lugn dag, kanske träffar någon kompis eller nått ikväll ?! :)

En bild på födelsedagsbarnet och Casper. Får se om jag snor någon mer bild från bloggar/Facebook.



Loooooooov!

Sååå himla skönt!!! Detta lovet kommer vara så himla välbehövligt om jag ska klara av denna sista terminen. Har lite plugg att göra på lovet dock men ska försöka ta hand om det nu i helgen så jag slipper tänka på det så mycket. Men nu ska jag vila lite innan jag fixar mig så blir det fest ikväll. Bra start på lovet!

 

Två outfits från ginatricot!




Seg träning!

Träningen var kanske inte den roligaste. Det var kallt, regnade och blåste så det var inte så skönt direkt. Plus att det var ganska sega övningar och sånt, men skönt att röra lite på sig iallafall. Men nu har jag förberett lite inför imorgon eftersom jag och Sofie ska till gymmet innan skolan. Så ska upp kl. 06.30 typ för att hinna duscha och sånt innan också :) Imorgon är det ju fredag, sååå himla skönt att det är lov!! Tror att det kommer bli en toppen start på lovet och att det kommer bli ett bra lov.

 

Sova på dagen!

Dagen har gått fort. Skoldagen var inte så lång så det var skönt. Efter skolan blev jag hämtad av mammsen så åkte vi och gjorde några saker innan vi åkte hem. När jag kom hem och hade ätit lite somnade jag och sov i typ 2 timmar.. Inte så bra kanske, men var verkligen sjukt trött så kunde inte hålla mig vaken. Men jag har hunnit plugga lite också, men har fortfarande en del kvar. Men nu ska jag på träning och får se om jag kanske fortsätter lite efter den :)

 

Nytt!

Bad mamma köpa denna till mig häromdan eftersom jag ångrade att jag inte köpte den sist jag var i Göteborg. Kände att jag behövde en lite snyggare kasse/väska som är lite mindre men ändå rymlig. Så denna från BikBok blev perfekt, toppen att ha när man inte vill släpa runt på en tung väska eller bara ska till gymmet och har några få saker med sig. 



 


 

Äckel..

Ja, jag är en av dom som blir arg när det inte går som man vill i program. Även om det är ett spel så fattar jag verkligen inte hur han tänkte.. Varför välja 200k och bli "hatad" av många istället för 250k och vara omtyckt?! Haha, fattar verkligen inte de.. Och jag tycker verkligen synd om Aina som blev så spelad.. Jag som hoppades på henne och ville verkligen att det skulle bli ett lyckligt slut. Men icke sa nicke. Aja, då var iallafall Paradise Hotel över för iår. Undra vad som kommer vara det stora samtalsämnet nu då när det inte finns PH längre, det är ju de man pratar om väldigt ofta. Men nu har tiden runnit iväg och jag måste gå och lägga mig nu, imorgon blir det skoldag och sedan plugg och träning. Längtar verkligen till lovet sååå mycket! 

 

Gott mellanmål!

Det känns som denna skoldagen mest bestod av raster. Började med matte prov som gick ändå ganska fort så fick ha rast i 1 timma och 20 minuter typ. Sen var det ganska lugna lektioner resten av dagen också. På väg hem från skolan stannade vi och köpte lite mellanmål och nu sitter jag hemma och äter det. Ska börja plugga nu också så jag inte behöver hålla på allt för länge.

 

Shay Mitchell!

Det finns ju sjukt många fina kändisar och här har är en av de jag tycker är i toppen iallafall. Shay Mitchell är så sjukt fin/snygg/vacker osv. Dessutom är hon en väldigt bra skådespelare och hon är med i PLL som jag verkligen gillar!





Två outfits från Ginatricot!





Träning & PH!

Träningen var både skön och jobbig, var ganska trött men tog det lite lugnt. Nu ligger jag och kollar på PH efter att ha ätit lite apelsin och macka. Ska sova sen för imorgon väntar en lång dag som jag måste orka. 




Träning!

Jag fick pluggat lite förut men slutade med att jag kollade på en film om andra världskriget. Mår väl inte 100 än men kör lite lugnt på träningen så det ska nog hå bra hoppas jag. Sen ska jag kolla PH när jag kommer hem och sen ska jag sova! 



Pluggis!

Kom hem från en otroligt skön och faktiskt ganska bra skoldag, jag tycker att jag ändå fått gjort en del så jag känner mig inte lika stressad längre. Nu har jag vilat upp mig lite och fårr lite mat i magen så nu ska jag sätta mg och plugga, tar ett ämne i taget så startar med matte. Känner mig inte helt 100 men går troligtvis på träningen ändå och tar det lite lugnt. Jag har verkligen inte lust att dra på mig någon förkyldning nu innan lovet osv.. 

 

Alla dessa känslor!






Januari Favoriter!♥

Några dagar sent men bättre sent än aldrig ;)


♥ Tofflor från ?, julklapp.
♥ Kofta från Atmosphere.
♥ Protein pulver från Body Science, MM Sports.
♥ Lång laddare från Laddat & Klart UF.
♥ Deo från Dove (pomegranate & lemon verbena).
♥ Läppstift från Make up store, Maria Montazami (pink).
♥ Rouge från H&M (17 tawny rose).
♥ Foundation från Clarins Paris (07 tender ivory?)
Halsband från Rosenwinge, Smileroom.

4 dagar till lovet!

Åå vad jag har både tröttnat på skolan och tycker det är tråkigt nu! Det ska bli så himla skönt med sportlov! Bara 4 skoldagar kvar nu sen är det lite ledig iallafall, tror att det verkligen är välbehövligt. Skoldagen idag är iallafall den skönaste tycker jag, inte jätte lång och ganska sköna lektioner. Dock har jag en hel del plugg att göra efter skolan så får lägga lite extra tid hemma. 






Typisk måndag!

Jaha, då har denna dagen gått. Efter skolan gick jag till gymmet och körde i ca 1,5 timme. Känner mig mer och mer hemma för varje gång jag går dit typ. Vågar testa nya saker och göra min grej liksom så det är kul nu. När jag kom hem satte jag på PH (som var lite av en besvikelse idag, ganska tråkigt avsnitt när det är så få kvar) och så gjorde jag även en "mugcake". Fick mixa ihop lite eget och göra lite som kändes bra eftersom vi inte hade alla ingridienser hemma, men den blev god och mäktig. Efter jag duschat blev jag hur trött som helst så vilade lite innan jag satte mig och pluggade. Jag som är expert på att skjuta upp saker fick iallafall gjort några tal i matteboken tills jag kom till en uppgift jag inte fattade alls och gav upp. Men nu känner jag att min hals gör lite ont faktiskt så ska gå och lägga mig och försöka sova.

 

Två mobilbilder från dagen!

Dagens outfit/ "mugcake"!






Happy- Pharrell Williams♥☼♫

Hur kan man inte bli glad och älska denna låten ?! Såå himla skönt och bra. 
Kan dock tänka mig att det är en sån låt som blev sönder spelad och alla tröttnar på den sen..  
Men iallafall riktigt bra och kan göra vem som helst på bra humör! 
 

♥Glossybox♥

Då har även jag fått testa på Glossybox som jag velat göra hur länge som helst! Kan väl säga att denna kanske inte hade jätte roligt innehåll men det verkar vara bra saker iallafall, saker som jag kan ha användning för. Så jag ska testa dessa produkter så kanske jag köper någon "full size" senare. Jag ska även börja prenumerera på Glossybox så jag kan få hem en box i månaden. Denna fick mamma nämligen när hon var på en mässa förra veckan! Men sjukt kul grej och jag ska lätt beställa hem! 

Ganska dåliga bilder men ljuset var inte så bra när dessa togs och jag orkar inte ta om.. 

 

Flyttad träning !

Söndags träningen denna veckan blev också lite kaos typ, hallen vi skulle vara i var även denna söndagen dubbel bokad.. Så vi fick samla ihop bilar och åka till en annan liten hall som det inte går att göra så mycket annat är fys i. Men vi körde lite små lagspel ändå, vilket slutade med en lampa som gick sönder, och sen ca 20 minuter fys. Jag kan säga att dom minuterna räckte gott och väl för mig, gud så trött jag var! Efter blev jag körd till farmfar (farmors finuliga förkortning på farmor och farfar ;) ) där jag duchade lite snabbt och sen fick jag lite mat. När vi kom hem strax efter åtta därifrån la jag mig och kollade på OTH, orkade inte plugga så skjuter upp det tills imorgon! Men nu ska jag gå och lägga mig efter att ha smaskat på lite godis då och då denna söndag. Imorgon startar en ny vecka som framförallt kommer bestå av plugg, har en hel del innan lovet så det är bara att ligga i!

 

Träning och söndags middag!

Har slöat lite nu på eftermiddagen men nu ska jag på träning och sen går jag direkt till farmor och farfar där jag duschar och sen bjuds det på middag. En skön söndag som vanligt!

Denna bilder sprider verkligen lycka !



Fin förmiddag!

Det var en sån där fin Söndagsförmiddag så jag bestämde mig för att gå ut och fota lite. Det är ju plus grader nu så snön börjar ju smälta, vet inte riktigt vad jag tycker om det, Vill verkligen ha sommar snabbt! Men snön finns kvar och kylan försvinner inte så fort som man hoppas ibland.  





 

Nya Klackskor!

Dessa köpte mamma till mig igår också. De blir troligtvis mina balskor om jag inte köper några andra eller nått sånt. Jag tycker att dom är super fina och gillar dom jätte mycket. Nu måste jag bara lära mig att gå i dom.. Haha nu kommer jag knappt framåt och ser helt galen ut. Men jag har ju över 4 månader på mig så hinner nog lära mig ganska bra. 




 

Livlös Lördag!

Kvällen igår var väl kanske inte den bästa. Men vi hade lite gäster här som jag var med och åt med men sen höll jag mig mest på mitt rum. Försökte hitta någon/några att träffa men lyckades inte. Men det slutade med att Emelie kom hit och var här en stund. Kom inte i säng så himla sent eftersom jag var otroligt trött så somnade ganska fort.Idag ska jag försöka få pluggat lite och senare har jag träning. Så det blir en ganska vanlig Söndag för mig och som vanligt ganska tråkig.

 

Nytt!

Detta köpte jag idag på allum när jag var där en stund med familjen. En till sak jag köpte visat jag bilder på imorgon istället!





 

Riktigt bra kväll!

Kvällen igår var väldigt bra och lyckad! Träffade en del kompisar (och lite nytt folk) hos en kompis och kom inte hem försen 2.30 typ. Men vaknade ändå handla tidigt och nu har jag tagit på mig kläder så ska jag följa med familjen till allum. Sen ska jag städa mitt rum och ikväll ska vi ha gäster. Får se hur länge jag är hemma och om/när jag träffar några kompisar kanske. :)