Iväg med mamma och pappa!

Efter vi ätit lunch åkte jag med mamma och pappa för att kolla efter lite julbelysning och lite annat. Kände att jag inte orkade vara hemma och städa så ville göra något annat. Dock är jag riktigt trött och känns som jag ska somna när som helst. Men ligger och kollar på Ravenswood nu och kommer antagligen bara ta det lugnt resten av dagen. Blir en liten myskväll hemma med TV och sånt :)

 

Bra start på helgen!

Gårdagen var väldigt bra och skön. Skoldagen gick fort och lite senare åkte jag och Emelie och gymmade. Hade inte gymmat på öven 1 vecka så var lite tungt i början. Men nu ska jag inte vara mer lat nu kör vi på som vanligt igen. Strax innan halv åtta åkte jag och Emelie till Göteborg där vi mötte Elin för att köpa lite gott och sedan gå hem till henne. Hos Elin kollade vi på idol och sånt. Ganska lugnt men ändå skönt. Sen kom mamma och hämtade oss vid tolv men jag somnade nog inte försen vid halv två. Så sov lite längre idag men har kommit igång lite nu och håller på att städa. Ska kanske baka lite med mamma sen får se. Imorgon är det 1a advent så då blir det kanske lite mer julbak. Får se om jag httar på något mer idag eller hur det blir. 

bild från när jag fotade vatten för några veckor sedan! 
 

Längtar !


Lite nytt!

Fick med mig detta hem igår. Blev lite välbehövliga saker och faktiskt saker som jag tänkt köpa så inga spontankör denna gånge. Känns faktiskt bra eftersom jag alltid spontan shoppar annars ;)


 
 



Bra Torsdag!

Jag har tyvärr varit väldigt dålig på att uppdatera denna veckan men ska försöka göra bätter ifrån mig nu till helgen. Ska ta lite kort på några saker jag köpte idag i Göteborg. Efter att va varit på konstmuseumet åkte jag och tjejerna till Jensen´s där vi åt en god och trevlig lunch. Sedan gick jag, Emelie och Sofie och kollade i lite affärer och sedan gick jag lite ensam för att kolla på några julklappar. Fick faktiskt köpt 2 julklappar ;) Eller har väl inte bestämmt helt om jag ska ge bort dom eller behålla dom själv så får se ;) Men har ätit och duschat och sånt efter en ganska lugn träning med bara 10 spelare på. Väntar på att min kamera ska ladda lite så att jag kan ta korten innan jag går och lägger mig. Imorgon är det äntligen Fredag igen, så himla skönt med helg! 

två mobilbilder från dagen! 
 
 

Lång dag!

Nu ska jag vara helt ärlig och säga att jag har faktiskt struntat lite i att uppdatera idag. Har haft mycket att göra så har heller inte hunnit lägga tid på det men känner att det är okej. Man måste ju få ha några sånna här dagar. Jag har iallafall varit i skolan i många timmar. Lite senare var jag på öppethus med mamma, Emelie och Camilla på Lerums Gymnasium. Det verkar ju riktigt bra och om man är lat som jag så är det nog toppen. Men har lite mer tid att tänka innan jag bestämmer mig helt. Sen var jag och mamma en sväng förbi hos farmor och farfar och hälsade på dom. Nu har jag pluggat klart för idag och det känns riktigt bra. Mitt och Elins idrotts arbete är klart inför vår egna lektion nästa vecka. Så det är ju riktigt gött. Nu ska jag kolla på Paraadise Hotel innan jag går och lägger mig. Imorgon har vi lite annorlunda dag. Vi har lucia övning på morgonen och någon liten lektion till innan vi ska till Göteborg för att gå på konstmuseum. Efter de stannar jag i Göteborg för att kanske shoppa lite och äta med tjejorna. Bra dag hoppas jag på!
 
 

Extremt jobbig träning!

Träning var extremt jobbig. Med träningsvärk och lite halv pigga skulle vi få testa på att göra ett test som vi ska göra om längre fram. Vi skulle springa en barna allt va man kunde 4 minuter ta det lugnt i 3 minuter och så höll vi på i 25 minuter. Vilket verkligen kändes i kroppen och det var riktigt jobbigt tycker jag.Så har inga krafter alls nu och min kropp bara värker nu när jag ligger i min säng och kollar på Pradise Hotel. Ska snart sova för att för en gångs skull orka upp i tid imorgon. 

 

Bra skoldag!

Kom hem från skolan för ungefär 1 timma sedan och har bara ätit lite och ska börja plugga nu. Skoldagen var lugn och det har gått fort. Jag har gjort mycket och bra så det känns ju gött. Ska som sagt plugga lite nu eller rättare sagt fixa lite med bilderna som vi tog igår. Senare ikväll ska jag på träning, kommer vara riktigt kallt men det är bara attt köra på. Har extremt mycket träningsvärk som inte går över.. 

 

Paniken..

Skrev en del på våran Idrottsuppgift eftersom papprerna var hemma hos Elin så improviserade jag lite bara. Så får fixa till den lite imorgon. När jag var klar så hittade jag inte minneskortet med alla bilderna vi tog. Så jag ink. min mamma och pappa sprang runt som galningar och letade överallt i hela huset i typ 1 timma. Var så himla arg på mig själv, men tillslut hittade jag de under/mellan ett bord halvt under en tidning.. Lättnaden var helt sjuk asså, hade inte orkat göra om allt.. Sen kollade jag på TVD och nu har jag kollat på Pradise Hotel och ska gå och lägga mig nu. Imorgon är det vanlig skola och sedan på kvällen har jag träning. Hoppas att träningsvärken är borta tills dess för nu värker kroppen hela tiden.. 

haha babe ;) en av alla bilder vi tog förut ;)
 

Plugg med Elin!

Denna dagen startade väl inte på bästa sätt, gick upp 40 minuter för sent för jag somnade om. Så det startade väl inte jätte bra men kom iväg i tid och lektionerna gick bra. När vi slutade gick jag och Elin hem till oss och så började vi plugga. Vi tog lite bilder och skrev lite så ska jag fortsätta lite nu själv. Har precis ätit upp en kladdkaka som jag gjorde i en mugg lite snabbt. Den blev faktiskt ganska god men hade nog blivit bättre om jag hade lite andra saker hemma. Men den blev väl bra för att vara första gången. Somsagt så ska jag fortsätta att plugga lite nu. Har riktigt mycket träningsvärk från träningen igår så orkar nog inte träna sen. 

jag och Elin för några år sedan när vi skulle till hennes sommarställe! åå, saknar! 

 

Days until!






Jobbigaste träningen på länge!

Har väl inte haft så mycket krafter idag, har varit ganska trött och seg men har ändå gjort en del bra saker. Hjälpte till lite ute efter lunch och flyttade stubbar och grenar som blev när vi fällde träden för någon vecka sedan. Sen gick jag in och satte mig och pluggade lite för att inte behöva känna någon stress i veckan. När jag kände mig klar med det somnade jag och sov en stund. Lite senare väckte mamma mig för då hade farmor kommit och jag var tvungen att fixa lite saker. Sen åt vi och farmor var med då. Efter de körde mamma mig till en riktigt jobbig träning. Våran tränares fru var där, Agneta, som är instruktör på Nordic Wellness. Så vi spelade först lite blixt fotboll och sedan körde hon slut oss på 40 minuter. Det värkte verkligen i musklerna och det var såå himla jobbigt. Det är ju verkligen så här pass ska vara, behöver egentligen gå på fler av dessa. Men orkar väl inte riktigt. Det var iallafall bra och kul att hon kom och körde lite fys. Har kollat på Johan Falk nu och ska snart gå och lägga mig. Måste dock stretcha lite innan annars kommer jag inte kunna röra mig imorgon.. 

bild från när vi fick träna amerikansk fotboll förra veckan! 
 

Bra kväll!

Dagen igår var riktigt bra. Fick inte riktigt tillfälle att uppdatera som jag tänk så skriver lite snabbt om dagen nu istället. Först var jag och mamma på öppet hus som jag skrev. Det drog väl ut lite på tiden men det var väl bra. Sen åt vi på donken innan mamma lämnade mig hos Elin där vi efter en stund satte oss och pluggade lite. Lite senare mötte vi Adelia och Sofie för att handla några saker. Sen kom även Emelie. Vid åtta/nio åkte vi på fest. Det var kul att träffa lite nytt folk och så. Sen hämtade Emelies mamma mig och Emelie strax efter tolv och sen sov jag hos Emelie. När vi vaknade ganska tidigt satte vi på en film och sedan åt vi osv. Nu är jag hemma och har precis pluggat och ska snart äta igen. Sen ska jag hjälpa till lite här hemma och senare har jag träning. Är riktigt trött så ska försöka få vila lite innan! 

 

Gymnasium!

Har haft en väldigt bra morgon. Blev väckt strax innan 10 och slappade ett tag innan jag gick upp och gjorde i ordning mig. Är på väg till Göteborg nu för att gå på öppet hus på ett gymnasium. Efter de ska jag möta upp Elin så ska vi hem till henne och plugga. Senare ikväll ska jag och tjejerna på en fest i Göteborg! Ska bli riktigt kul :)



Så himla bra dag!

Vilken otroligt bra dag. Skoldagen var riktigt bra och skön. Skönt att sluta två. Direkt efter skolan åkte jag, Adelia och Sofie in till Göteborg och gick direkt och köpte biljetter till Hunger Games. Det fanns inte så många platser kvar så det var ju tur att vi fick biljetter. Innan bion började hade vi en liten stund över så då gick vi och fikade lite snabbt och sedan tillbaka till biopalatset. vid fyra började den och höll på i lite mer än 2 timmar. Det var så himla bra tycker jag. Bättre än den första! Hade sett fram emot att se denna så himla länge så var sjukt kul. Längtar redan till nästa!! Men den var iallafall sjukt bra tycker jag! När den var slut tog vi första bästa tåg hem och alla var riktigt trötta. Så när jag kom hem åt jag och sedan kollade jag på idol. Dock somnade jag och missade en del så det var ju lite segt men förstod att det var ganska bra idag iallafall. Nu ska jag kolla på vem som åker ut och sedan ska jag nog gå och lägga mig. Imorgon är det mycket på shemat så måste vara pigg och glad! 

 

Bio- hunger games catching fire!





Så sjukt snygga ~ Imagine

Asså så sjukt snygga båda två!! Satt och kollade runt på massa gamla videos från melodifestivalen och sånt på youtube igår. Och tillslut kom jag in på denna. Asså guud va snygga båda två är. Deras kroppar.. guud.. 
Känner mig lite efter då denna videon funnits i över 1 år och jag har inte sätt den. Men sjukt underbar video!


Lång dag!

Då är denna dagen slut och jag ska sova nu. Det har varit en lång dag och jag är riktigt trött trots att jag sov lite förut. Träningen var ganska lugn idag inte allt för jobbig. Det var bara en tränare där idag och ingen av våra huvudtränare var där så det blev inte så hårt. Nu senaste timmen/timmarna har jag kollat runt lite på datorn och sånt. Har inte gjort något speciellt egentligen men tagit det lite lugnt och så. Imorgon är det fredag och äntligen helg. Har en del planer denna helgen men det är väl inte exakt planerat så får se. Ska bli riktigt bra iallafall!  

 

Saknar inspiration!

Har verkligen 0 inspiration eller
Motivation till att blogga just nu. Men får försöka hitta tillbaka för jag vill inte sluta egentligen. Men har varit i skolan idag som vanligt. Vi hade oförberett nationella övningstest i so, för att kolla hur det är och se hur frågorna är osv om vi tycker något behövs ändras. Kändes ganska bra för mig så är glad över. Efter skolan åkte jag hem och la mig i min säng och halv sov nästan lite. Har börjat bli så himla trött så somnar väldigt lätt. Nu sitter jag iallafall och väntar på pappa som ska köra mig till träningen. 



Bra morgon!


Har haft en bra morgon och har haft bra med tid och sånt. Så är i skolan nu och ska ha lucia övning nu på morgonen. Annars är det en vanlig dag och ikväll har jag träning! 



Mys efter träning !

Ligger u min säng nu och har precis satt på ett avsnitt av paradise hotel som jag försöker ta ikapp nu. Var på gymmet i lite över 1 timma förut och körde på för fullt. Riktigt skönt sätt att avsluta en jobbig och seg dag på. Så nu är jag duschad och har mat i magen och har myst till de lite. Ska sova när jag kollat klart för att orka upp imorgon. 





Seg skoldag..

Kom hem från skolan för en liten stund sen och har precis ätit lite mellanmål. Skoldagen har varit lång och ganska seg. Måste sätta mig och skriva/ göra min låt nu. Ligger inte så bra till med den så måste försöka få ihop något. Ska nog kanske gå ut och fotografera lite också om det inte är för mörkt. Blir mörkt så snabbt nu denna tiden.Men ska väl gå ut och testa iallafall. Sen ska jag väl ner och gymma en stund lite senare. Får se om jag orkar eller om jag skiter i det.  

 

Favoriter just nu ~ Musik!

Dessa låtarna är väl mina favoriter just nu. Har några fler men kände att det blev lite för många ;) 

 

Riktigt tråkig förlust..

Verkligen en seg förlust. Det är så himla tråkigt att förlora och allt man sett fram emot krossas. Men tycker ändå att Sverige gav dom en match och när det stod 2-1 till Sverige kändes det verkligen som att det skulle kunna gå. Men så kommer Ronaldo fri flera gånger och sätter tillslut 3-2 som blir slutresultatet. Tycker att det är så otroligt segt att några få misstag eller felmarkeringar gör så att dom kan göra mål.. Aja, hade varit såå himla roligt om Sverige gick till VM men vi får väl hoppas att de kan ta sig dit nästa gång. Nu efter att ha pluggat, tränat (som förövrigt gick bra men det var riktigt kallt..) och kollat fotboll ska jag lägga mig och läsa innan jag går och lägger mig. Har börjat läsa Dear John nu efter ett litet uppehåll och nu är jag fast. Den är inte som filmen och den är såå bra! Brukar verkligen inte läsa men låg i över 1 timma igår och då menas det att något är bra ;) 

 
 

Tisdag!

Har inte kunnat uppdatera för min dator har saknat internet och varit riktigt seg senaste timmarna.. Och kände egentligen inte för mobil uppdatering men det får bli så ändå. Har suttit och pluggat en del nu ett tag men ska byta om och så för har träning vid 18. Vi fick flyttat fram våran träning så att vi skulle kunna se matchen ikväll. Äkta fotbolls spelare ;) skoldagen gick iallafall fort så det var riktigt skönt. Lockade håret lite imorse dock stressade jag lite för mycket för lyckades bränna mig ganska mycket på två ställen. Så svider som satan.. Känner mig riktigt klantig.. Men det går nog över snart. Tycker däremot att det är kul att locka håret ibland för lockarna blir ganska olika mina naturliga lockar. 




Microshadow ~ Make up store!

Tänkte tipsa om en smink produkt som jag använder nästan varje dag. En riktigt enkel ögonskugga som inte syns så mycket men ger ändå skillnad. Jag gillar att lägga den lite lätt i globlinjen för att öppna upp ögat lite mer så att man ser piggare ut. En sak som går väldigt fort att göra och som kan göra ganska mycket. Den är även väldigt fin till andra sminkningar men det har jag inte använt den till så mycket än trots att jag har haft den ganska länge. Den är iallafall från Make up store, som förövrigt har väldigt bra produkter! 




 

dålig uppdatering, men tillbaka!

Är verkligen helt slut. Som ni märkt så ekar bloggen tom. Har inte haft någon inspiration, lust eller tid att uppdatera idag, men tycker att man kan få ha sånna dagar ibland. Det var en halv tråkig skoldag, lltid segt att komma tillbaka efter helg. Men jag tycker att jag får gjort bra saker. Efter skolan gick jag och gymmade i lite mer än 1 timma. Fixade så att jag har lite mer än 1 månad kvar att gymma på Actic innan jag får byta. Så ska kolla lite hur det är på life med föräldrar och sånt och se hur det blir. Nu har jag pluggat lite men ska göra det sista innan jg går och lägger mig. Är riktigt trött så ska somna tidigt idag.

saknar sommaren.. 

 

Johan Falk !

Kvällen blev ändå bra. Pluggade lite grann och sedan avslutade jag med att äta lite glass och tårta till Johan Falk. Men nu ska jag gå och lägga mig för att vara pigg tills imorgon. Tror inte att jag kommer vara det ändå men aja. Imorgon startar en ny (bra?) vecka med några få saker inplanerat. Men blir säkert bra! Morgondagen består utav skola och troligtvis en sväng till gymmet. Och lite extra plugg antagligen. 




Amerikansk fotboll!

Klantiga jag hade tagit fel på tiden. Så blev hyfsat stressad när de smsade och ringde och frågade vart jag var 10 minuter efter samlingstiden. Men det löste sig och jag blev hämtad här i närheten strax efter ett. Sen åkte vi till Kviberg där det var två instruktörer (spelare) som hade med sig utsustning till Amerikans fotboll. Det fanns tyvärr inte utrustning till alla så jag blev utan och gjorde alla övningar utan. Men det gick bra ändå. fick testa en liten stund på slutet. Jag hade dock velat spela och få lära mig lite regler osv. Så 30 minuter till hade inte skadat. Vi fick väl mest testa på och göra några mottagnings övningar mm. Men det var kul och det är roligt att göra sånt här med laget! Jag har nu precis lassat i mig lite glass och duschat. Nu ska jag sätta mig och plugga lite, så jag får lite gjort innan jag går och lägger mig! 

 

Specialträning!

Åå vill bara ligga kvar i min sköna säng hela dagen. Men måste gå upp nu och göra mig klar för att åka ner till samlingen. Vi ska ha "specialträning" med laget i Göteborg och vi vet inte vad vi ska göra än. Så det ska bli riktigt kul. Samlingen är kl två så måste komma igång lite nu och äta osv. När jag kommer hem kommer jag behöva sätta mig med plugg tyvärr. Hade gärna avslutat helgen med någon film och sånt men får prioritera några skolarbeten! 

Haha bild från en cup i Danmark för ett antal år sedan! Känner mig lite "unik" med mitt lockiga hår.. Ser ut som en pudel typ..



Viktor 17 år!

Denna dagen har gått riktigt fort. Jag har städar och fixat i mitt rum nästan hela dagen.  Det blev riktigt städat och fräscht, fixade om i några lådor osv så jag fick bort lite saker från skrivbordet så att det känns större tycker jag. Vid sju kom farmor så har vi ätit middag och efterrätt och kollat på så mycket bättre tillsammans och firat min bror lite. Nu sitter jag och kollar på one day (en dag) . Har hört bra saker om den, dock att den är väldigt sorglig. Men känner att jag vill se den :)
Mammas riktigt goda hemma gjorda prinsesstårta ;) 



"Födelsedags firande"!

Blev väckt 9 för att vi skulle upp och sjunga för min bror som fyller 17 år idag.  Pappa skulle iväg och jobba så det blev lite tidigare. Så fikade lite lätt då och sedan vid 10 gick jag och la mig och somnade om och vaknade nu. Riktigt skönt att kunna göra det! Igår kväll var jag hos Sofie med tjejerna och kollade på idol och fotbollen och pratade massor och sånt. Lika kul och bra som vanligt. Synd att Sverige förlorade bara. Tyckte verkligen att som gav Portugal ett bra motstånd och oavgjort skulle vart rättvist. Så lite synd att en felmarkering innebar förlust. Hoppas att Sverige vinner med mer på hemmaplan på tisdag. Nu ska jag börja städa mitt rum och fixa lite saker här. Vet inte hur det blir ikväll om vi ska fira min bror på något mer sätt eller om jag träffar tjejerna. Men får se ;) 





Dagens!

Detta hade jag på mig idag. Och här är även bättre biler på den nya tröjan! Gillar den jätte mycket! 
Bytte ut sjalen till en "kofta" eftersom det var ganska kallt idag ;)



 

Skola, glass och gym !

Är på gymmet nu och har precis börjat värma upp. Vi fick sluta en halvtimma tidigare idag så det var ju riktigt skönt! När vi slutat åkte jag och tjejerna och köpte massa glass. Det var extrapris idag så vi passade på ;) vi ska träffas senare ikväll och titta på idol och matchen tillsammans!  





TGIF!





Rebecca Stella for Nelly! ♥

Igår släpptes Rebecca Stella´s Kollektion för nelly. 
Det har gått riktigt fort och vissa saker är redan slut. Jag vet även att det komemr komma ut några fler plagg.
Så det är väl bara att håll ögon och öron öppna för att vara med. Funderar på om något kan passa till nyår.. 
Beror på hur mycket man vill sticka ut kanske ;)
 Men på b.la instagram kan man se bilder när Victoria Törnegren, Kenza Zoutien och Rebecca själv bär toppar / klänningar. Så tipsar om att kolla in dom ! Tipsar även om att gå in på Nelly.com och kolla på de olika "lookbooks" som finns till vissa plagg. Och självklart gå in där och kolla in plaggen! 
Klicka HÄR för att komma direkt till kollektionen på nelly.com!

Men här är iallafall mina favoriter av klänningarna och en topp. Riktigt snygga att bära på speciella tillfällen!

          
           
           
 

Bra träning!

Då var även denna dagen slut och jag ska gå och lägga mig snart. Har suttit och fixat med lite inlägg nu efter jag duschat och ätit och såg nu att tiden stack iväg. Annars så var det en bra träning. Vi var bara 15 stycken idag så man fick mycket gjort på 1,5 timme. Försökte att träna näästan med bara vänster foten idag. Den är ju långt ifrån min vän kan jag säga. Allt blir så himla onatuligt med den. Men jag försöker och ska nog använda och träna den mer och mer så att jag så småning om kan använda mig mer av den också. Imorgon är det vanlig skoldag som gäller. Känns verkligen som att det var länge sedan ;)Efter skolan blir det förmodligen gym i ca 1 timma och sedan hem för att fixa mig innan middag, idol och fotboll! Har verkligen längtat efter fredag och helg igen trots att denna veckan har varit väldigt skön!  

 

Stått i cafèt!

Är hemma nu efter en tråkig och seg dag i skolan. Tydligen var det min och Elins tur att stå i cafèt idag. Så efter vi övat på lucia så stod vi där tills halv tre.. Riktigt tråkigt och segt eftersom man missar saker från lektionerna man missar. Och man gör inte så mycket så det blir inte kul heller. Men nu har jag stått klart i cafèt hoppas jag så nu är det andra som får stå. Men ska kolla igenom lite matriser och sånt nu om vad det är man ska kunna och vad uppgifterna är i några ämnen som vi missade. Sen ska jag fixa några inlägg innan det är träning som gäller senare ikväll,. Lite tidigare träning idag vilket är skönt, så komemr man inte hem så sent !

 

Nytt från Ester Elenora!

Finns knappt ord för hur omtänksam och snäll Camilla är. Hon går verkligen inte med på ett nej och och ger sig inte. Så igår gav hon mig denna tröjan för att jag jobbat hos henne. Borde ju vara jag som ger något till henne för att fått vara där i tre dagar. Och det ska hon få!! Men jag fick iallafall denna igår och jag är såååå tacksam och glad samtidigt som det känns fel. Men det är väl bara att gå med på det. Tusen tack !!! ♥
Bättre bilder kommer nog innom kort (outfitbilder)! 




 

Svar på kommentar: Actic!

Fick denna kommentar igår och ska försöka berätta lite om Actic i Lerum. 

Jag gymmar på Actic i Lerum och har  gjort det i ganska så exakt 1 år. Det är ett ganska litet gym med en hel del personer som gymmar där. Det består av ett rum och även ett rum i "källaren" där gruppträningarna är. Men det är som sagt ett rum där alla maskiner är. När jag började gymma på Actic för 1 år sedan hade jag inte så höga krav eftersom jag inte gymmat innan. Vad jag förstod innan så är det de enda gymmet man kan gymma på som tonåring i Lerum typ utan förälder. På de andra måste man vara över 16 eller 18 tror jag, annars måste ens förälder gymma där också. Men för någon vecka sedan blev vi tillsagda av en tjej som sa att vi egentligen måste gymma med förälder om vi är under 16 år, så det var ju lite konstigt. Men iallafall. Eftersom det var första gången jag gymmade när jag startade så hade jag en instruktör första gången. Han gick igenom de maskiner som var lämpliga för mig då och hjälpte till att ställa in dom rätt. Så för mig var det väldigt behövligt. Men efter de har jag höjt en del och det känner man ju själv när man ska göra. Jag vet inte om man måste ha det men jag tror att dom vill det egentligen och jag tror att det är bra. Annars kan man göra fel och då ger det inget bra. Men jag tror inte att det är ett måste men jag rekomenderar det verkligen. 
Mitt gymkort går ut snart och jag ska nog byta till Life. Jag känner att jag är färdig med Actic, jag vill se lite nytt. Beroende på vilken tid och dag man är där så är det olika mycket folk. Men oftast är det ganska mycket och eftersom det är ganska litet så kan det bli kö osv vid vissa maskiner eftersom det inte finns så många av varje.

Men om man ska sammanfatta lite vad jag tycker så kan jag säga att det är ett bra gym att börja på. Lära sig lite maskiner och bygga en grund. Det är ganska litet och oftast ganska mycket folk. Men i helhet är det ett bra gym! 

 






Godnatt Onsdag!

Då har även denna dagen gått. Tiden går så himla fort, lite tråkigt nästan.. Men jag var iallafall bara på gymmet i 1 timma. Det var ganska mycket folk så orkade inte "tränga" mig fram till en cross trainer så hoppade över de och åkte hem istället. Får bli lite mer konditionsträning på fredag då jag ska gymma igen. Men själva styrke träningen gick bra. Har ätit x2, duschat, kollat serie och fixat innlägg tills imrgon nu. Så känner att jag kan gå och lägga mig utan problem nu. Imorgon är det vanlig skoldag som gäller. Börjar med lucia övning på morgonen, då man har sin fina morgonröst..  Eller inte, men det måste ju tränas eftersom det är ungefär 1 månad kvar tills lucia. Vi tränar 1 gång i veckan förutom några fler dagarna innan. Men det ska bli kul. Fick dock reda på för någon vecka sedan att lucia är fredagen den 13è.. Jag ser redan framför mig hur jag ramlar med ljuset elelr nått sånt.. Får hoppas på det bästa! Ska inte skriva en roman nu om lucia, ska faktiskt sova! 

Bra avslut på dagen! 
 
 

Till gymmet!

Har latar mig lite framför datorn och fixat inlägg och kollat serier ett tag. Men nu tar jag mig ner till gymmet och kör i 1 timma ungefär. Beror på hur mycket folk det är ;) 




Dagens klädval!



mitt hår ligger på något knasigt sätt, men jag har längre hår i mitten också ;)

 

Hemma!

Är hemma nu efter en bra sista dag. Har inte varit så mycket folk men har ändå haft lite saker att göra.  Det kom b.la en leverans med nya sjalar, halsband, armband och skärp som jag tipsar om. Riktigt fina saker! Allt är så fint där så om ni har möjlighet gå dit och kolla! Annars har Smileroom ett instagram konto ( smileroomlerum ) och facebooksida ( smileroom ), de har också en hemsida där man kan se ungefär vad som finns. Klicka HÄR för att komma till den. Jag har fotograferat lite dessa dagarna så kommer nog lägga upp några bilder i veckan. Men nu ska jag vila lite innan jag åker ner och gymmar lite senare ikväll. Mina ben är trötta så dom ska få vila lite innan.

 

Sista dagen!

Står och väntar på Camilla nu utanför hennes butik. Eller kom ner precis och hon kommer väl när som helst. Idag är det sista dagen på prao och jag ser inte fram emot att ha vanliga skoldagar igen.. Men det har varit skönt att vara borta i några dagar. Jag slutar fyra idag också och sen kanske jag åker och gymmar direkt. Har inte riktigt bestämt mig än. Har tagit outfit bilder men dom kommer ikväll !


Å

Sent..

Värst va det blev sent idag då.. Brukar vara klar lite tidigare, men det får väl gå bra idag. Träningen slutar ju ganska sent så allt blir ganska sent. Men skja gå och lägga mig snart för att orka med en sista dag på Smileroom innan det är vanlig skola igen. Känner att jag ligger bra till i alla ämnen förutom musik och engelska så får försöka sätta mig med det imorgon lite. Känner att kroppen och hjärnan bara vill sova nu så ska inte dra ut på det. 

 

Tillbaka till smileroom!

Ni som känner mig eller läst bloggen ett tag vet väl att jag inte fick gjort något som vanligt. Har sovit och segat hela tiden.. Men åker ner till smileroom nu och är där i ungefär 1timma! 




Slutade tidigare!

Har varit hemma i ungefär 1 timma. Slutade lite tidigare så ska jag tillbaka senare för det är extra öppet med 20% på ett köp ikväll. Så händer lite mer då. Ligger i min säng och håller nästan på att somna. Så ska slöa en liten stund till och sedan fixa lite inlägg till bloggen kanske och sedan städa mitt rum.  Ska även på träning sen så blir lite mycket kanske men bi klämmer in det!




Tisdag morgon!

Sitter i detta nu och äter frukost bestående av chokladbollar. Men ska nog äta något vettigt också. Camilla smsade precis att hon blir lite sen. Så jag åker ner om en kvart ungefär. Samma som igår så jobbar jag till fyra. Ikväll är det fotbollsträning som gäller! Så ska försöka vara pigg till den!




Fotbollsgalan & Chokladbollar!

Åkte aldrig till gymmet. La mig istället i sängen och sov i ungefär en halvtimma. Sedan satte jag mig framför TVn och kollade på fotbollsgalan. Ungefär likadant som det brukar vara. Men ändå något jag vill se på typ. Mitt i blev jag sugen på chokladbollar så gjorde de lite snabbt för att ha till sista delen av galan. Efter satt jag och kollade runt på lite olika foto hemsidor. Har sjukt mycket inspiration och har en hel del saker jag vill ha.. Varför ska det vara så himla dyrt för..? Bara att börja spara! Aja, ska gå och lägga mig nu så att jag orkar med morgondagen!
 
 

En dag på smileroom!

Är hemma nu efter en dag på smileroom. Det Har varit bra. Jag har hjälpt till med att ta lite kort och flytta om osv. Så det har varit riktigt bra och dagen har gått hyfsat fort. Men är ganska trött nu för hade svårt att sova igår kväll/natt. Men ska äta lite snart och senare kanske jag åker ner och gymmar. Får se hur mycket ork jag har.





Höst outfit!




Fars dag

Kom hem för en liten stund sedan från mina kusiner. Kul att träffa alla eftersom det blir så sällan. Så vi var där i ca 3 timmar och åt mm. Så det var kul. Nu är jag hemma och sitter i min säng oc småäter på lite godis som blev över från igår. Ska nog sätta på någon film och sedan gå och lägga mig. Imorgon tills på Onsdag ska jag praoa hos Emelies mamma i hennes butik. Ska bli kul och framförallt skönt att komma bort från skolan några extra dagar och göra något annat. Så ska hjälpa henne lite och sånt. 

Världens bästa pappa!
 

Söndag!

Vaknade även idag av att dom höll på att fälla ett sista träd på tomten. Förstår att dom behöver göra det men riktigt jobbigt när man inte får sova klart.. Aja, låg kvar i lite mer än 1 timma ändå och kollade lite saker på mobilen och sånt. Men nu har jag ätit frukost och ska åka ner till gymmet. Det är lika bra att jag tränar nu än att jag väntar tills ikväll. Vid tre ska vi till kusinerna för att äta farsdag middag med släkten. 
Igår kväll åkte jag och Emelie förresten och köpte godis och sen var vi hemma hos oss och kollade på tv/film. Lika kul och skönt som vanligt ;)




Kollar Serier!

Denna dagen har gått riktigt fort. Har kollat på lite serier och sådant den senaste tiden. 
Men snart ska jag byta om och så, för om 1 timma ska vi iväg. 
Vet inte rikitigt hur det blir, om jag träffar några kompisar eller så sen. 
Men kör kanske på något spontant isåfall. 

 

In Your Arms- Envy! ♥

En låt som går på repeat! 
Så himla bra och skön. Älskar den verkligen. 
Lyssnar på den hela tiden. Gillar verkligen texten också! Riktigt bra! 

>

Idol & Plugg!

Vaknade för ca 2 timmar sedan av att det fälldes träd på våran tomt. Och det lät en del. Men sitter nu och kollar på reprisen på idol från igår. Har pluggat lite nu innan, passade på och la ungefär 1 timma på de. Så är nog klar med en uppgift nu vilket känns bra. Kommer nog kolla klart på idol och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men ska till några familje kompisar ikväll och äta där osv. Jag går antagligen efter vi ätit och kanske träffar någon kompis (?), men får se hur det blir. 


Borås!

Nu är jag hemma igen, eller har varit hemma en stund men har inte orkat ta fram datorn. Matchen slutade iallafall 7-1 till Borås så det var ju lite synd. Men killarna gav dom bra motstånd i andra perioden, men efter de släppte de.. Tyvärr. Innan matchen åt jag och mamma pizza i Borås, insåg att jag måste åka dit på sommaren occh se mer av staden. Verkade riktigt mysigt. Nu ska jag sätta på någon serie elelr liknande och sedan sova. Är ganska trött och har några saker som ska göras imorgon! 

En av bilderna jag blev mest nöjd med och glömde lägga upp!
 

Dagens klädval!

 

 
 

Bra fredag!

Har haft en bra fredag än så länge. Skoldagen gick fort och efter skolan åkte jag direkt hem till Emelie. Eftersom hon varit sjuk i 1 vecka nu så gav jag henne lite skolsaker och sånt. Och sen satt vi och pratade lite, va kul att träffa henne och prata lite eftersom det var ett tag sen senast nu ju ;) Plus att hon hade gjort chokladbollar som vi åt! Men nu är jag hemma och kollar runt lite på datorn. Ska snart äta lite innan jag antagligen åker med till Borås. Gör mamma lite sällskap så hon inte blir för ensam ;) Kommer hem sent ikväll och då går jag säkert och lägger mig direkt. 

 

Ny laddare- laddat &klart!

Igår hade min bror med sig denna laddare hem. Han och två kompisar säljer dessa i deras UF-företag. 
Tycker att det är en bra grej. Det är laddare som är 2m långa och har en platt sladd så den inte trasslar.
Dom säljer i lite olika färger och jag fvalde rosa. Så ska använda denna lite så kanske jag köper en till senare. 
Dom har en facebook-sida som heter "laddat och klart". Så gå in och gilla den och om ni bor i Lerum så kan ni kontakta dom och köpa! Vet inte om dom skickar men fråga isåfall! Dom kostar endast 100kr!


 
 

Fotat- Vatten!

Dessa bilderna tog jag bland annat igår. 
Tycker själv att dom blev ganska bra. Självklart finns det mycket man kan göra bättre. 
Men för att vara första gången så tycker jag att det blev bra! Så himla kul iallafall!


 





 

Bra träning!

Träningen var riktigt bra och rolig tycker jag. Bra tempo och bra spel är alltid kul. Har nu duschat och ätit lite och ska snart gå och lägga mig. Imorgon är det äntligen fredag. Ska eventuellt följa med och kolla på min bror när han spelar innebandy match i Borås. Men är inte säker än, ska kolla vad mina kompisar gör innan jag bestämmer något. Avslutar iallafall denna dagen med att äta de första pepparkakorna för denna säsongen! Så himla gott! 

 

Fotograferat!

Gjorde som jag skrev förut lite otydligt kanske men fotograferade iallafall en stund. Frågar mig själv lite varför jag inte gjort sånt här innan. Jag har trots allt haft min kamera i över 1 år. Detta var riktigt kul och ska verkligen testa göra liknande saker oftare! Fotograferade iallafall vatten/ vattendroppar och vissa bilder blev riktigt bra. Så ska kolla igenom dom sen så lägger jag upp några tills imorgon! Ska iväg på träning nu men uppdaterar senare igen. 

En liten smygtitt! 



Seg dag!

Har missat att uppdatera lite idag. Men det har kommit upp två andra inlägg så det får va okej. Skoldagen har varit skön men samtiddigt seg/tråkig. Vi har inte haft någon vanlig lektion alls. Vi var iväg på teater på Lerums gymnasium, men våra lärare hade tagit fel på tiden så vi fick vänta 1 timma innan vi kunde kolla. Så då missade vi delar av en annan lektion osv. Så har varit en lugn dag iallafall. När jag kom hem somnade jag lite på soffan. Det var faktiskt ett tag sedan jag gjorde de men var riktigt trött idag. Nu ska jag testa ta lite annorlunda kort för att försöka lära mig mer. Lite senare ska jag som sagt på träning. 

 

Alla mina headers!

Här är nästan alla mina headers jag har haft när jag har bloggat. 
Tror att det är ca 2 år tillbaka då den första av dessa gjordes. Men är inte helt säker! 
Lite kul att se tycker jag iallafall.
Enligt mig så har jag förändras en hel det på både utsèendet och som person. 
Man ser också att jag förändrats en del på tekniskt sätt. Framförallt bilderna! 
Riktigt stor skillnad på en mobilbild och en bild som är tagen med systemkamera!

 

En ny detalj- made by me.. ;)

Gjorde ett A i slöjden eftersom vi bara hade halva terminen. Kan inte riktigt säga om det blev bra eller inte. 
Som man ser på bilderna är det lite ojämt på vissa ställen men ska nog måla det en gång till. Och kanske göra något mer med den? Vet inte riktigt men får se.
Tycker iallafall att det passar in bra i mitt rum och jag gillar denna detaljen. 



 

Samma som vanligt!

Blir väldigt same same här nu om man säger så. Mina dagar ser i princip likadana ut och det händer väl inte så mycket speciellt nu.  Men ska försöka hitta på lite mer saker om jag får tid över. Gymmade iallafall i ca 1 timma. Det var ganska mycket folk där idag också så blev en ganska lugn träning eftersom man får vänta lite ibland. Men var ändå skönt. Nu ska jag läsa klart de sista sidorna som vi hade i so läxa. Imorgon är det skola och senare träning som gäller. I skolan har vi lucia övning och så ska jag prata men en som ska hjälpa mig lite med mitt gymnasieval. Så det händer några andra saker imorgon istället för bara samma gamla tråkiga skoldagar! 

 

Till gymmet !

Har faktiskt pluggat ganska bra senaste timman/timmarna. Är snart klar med min bild uppgift iallafall! Men åker ner till gymmet nu och är där en stund. Alltid skönt att avsluta dagen med träning!  




Gott mellanmål!

Klockan är redan över fyra och jag kom hem för en liten stund sedan. Efter skolan åkte jag och köpte kesella för att äta det till mellanmål. Så äter det nu och sla börja plugga också. Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat något idag men har haft ganska mycket i skolan. Har haft b.la prov som gick helt okej iallafall tror jag. Men ska försöka fixa lite inlägg tills imorgon så att det uppdateras här på dagarna också. Men måste plugga först och sedan ikväll åker jag nog ner till gymmet och kör lite. 

 

Trötta ben!

Gud vilken jobbig träning det blev för mig. Känns som jag inte rört mina ben på hur länge som helst. Men det var nog ganska mycket mentalt också. Men vi spelade match nästan hela träningen eftersom vi var 21 stycken och hade helplan. Så vi passade på nu. Har riktigt ont i benen trots att jag tog det riktigt lungt i slutet. Men det känns verkligen att man rört på sig mycket. Aja, kul och bra träning iallafall. Nu har jag duschat och ätit och sitter och pluggar lite in i det sista. Ska bara läsa några till sidor innan jag går och lägger mig. Imorgon har vi våran längsta och segaste dag. Så efter åker jag nog hem och pluggar/vilar, brykar bli så. Och så åker jag ner och gymmar lite senare!
Juste ja, NTI gymnasiet verkade bra. Känns som det är väldigt mycket inriktning eftersom det är ett mediagymnasium. Men jag tycker det verkar riktigt kul och bra. Så får gå på det sista också och så får jag välja sen! 

 

Tråkig dag!

Sitter på tåget nu på väg till Göteborg. Har varit en tråkig och seg skoldag idag. Emelie, Sofie och Adelia var inte där så blev lite tomt. Men när vi slutade åkte jag hem och pluggade lite. Han inte göra så mycket eftersom jag skulle iväg igen. Men gjorde lite iallafall. Ska möta mamma sen så ska vi gå till gymnasiet. Efter åker vi hem och så har jag träning vid åtta. Så blir lite stressigt kanske men aja. Ska bli kul att se hur detta gymnasiet är! 

Bildbrist




Naglar- Sugar Crush!♥

Testade nagellacket som jag köpte häromdan. 
Det är från Isadora och det är ett av deras "Sugar Crush" nagellack. 
Gillar det jätte mycket. Lätt att applicera, torkar fort och kan räcka med ett lager!
Ska verligen köpa fler, det känns även lite lyxigare med glittriga naglar!♥





 

Bättre bilder- Nike tränings tröja!

Här är några bilder på tränings tröjan från Nike som jag köpte på lovet. 
Det är hur skön som helst så är jätte glad att jag köpte den! 
Jag köpte den på Sport Shopen för 400kr. 



 

Så kan det gå!

Blir en liten kvälls uppdatering nu innan jag går och lägger mig. Träningen gick bra. Var ganska mycket folk för att vara den tiden på en måndag tycker jag. Men jag fick gjort allt jag tänkte så jag är nöjd. Imorgon så har vi en av våra kortaste och enligt mig skönaste och bästa dagar. Slutar 14.10 och strax därefter åker jag antagligen in till Göteborg. Kommer in dit lite tidigare då så träffar kanskre några kompisar. Men är inte säker än. Vid 17 ska jag och mamma iallafall på öppethus på NTI gymnasiet, vilket ska bli kul. Vid åtta ska jag iväg på fotbolls träning. Tränade ju inte fotboll förra veckan och saknar det redan lite! Så ska bli kul att träna imorgon! Ska läsa lite NO innan jag somnar nu. 

Såhär kan det ofta sluta när jag fotar mig själv..hehe..
 

Gymmat!

Kom precis hem från gymmet och ska duscha och fräscha till mig lite nu innan jag återgår till lite pluggande och sedan väntar sömn. 




Plugg!

Kom hem för ungefär 1 timma sedan. Har ätit lite och nu sitter jag och pluggar. Har en del att göra så måste ligga i nu. Skoldagen idag har inte varit bra alls.. Gillar verkligen inte måndagar, men har ändå klarat av dagen. Senare ska jag nog ner till gymmet och köra lite. Behöver komma tillbaka med trääningen nu snabbt så jag inte drar ut på det. Men måste återgå till pluggandet nu, har ingen tid till de imorgon så måste göra extra mycket idag. 

Åre för några år sedan!
 

Svar på kommentarer: Elsas Värld!

 
Fick dessa frågor igår så tänkte svara på dom här. 
Jag kollar på Elsas Värld på Viaplay. 
Viaplay kostar men där är det ingen reklam b.la. Vet inte riktigt hur det är med Säsong 2, om dom kommer ut varje Onsdag eller så men hoppas på det. 
Men jag vet att Säsong 1 finns gratis på TV3play tills 10 November. Och Säsong 2 kommer ut där! 

Dålig start på veckan!

Ingen bra start på denna veckan. Hade extremt svårt att sova inatt. Vaknade efter att ha halvsovit i ca 1 timma och var riktigt hungrig. Så hämtade en kexchoklad och åt den innan jag somnade om vid 2/3.. Så har inte sovit många timmar i natt och är väldigt trött. Hade ingen bra morgon heller, men kom precis i tid och nu rullar lektionerna på. Mammas minne och datum koll är ju inte den bästa.. Hon hade tagit fel dag igen, så det är öppethus imorgon istället. Så efter skolan gymmar jag kanske eller så åker jag hem och pluggar! 

Ta mig tillbaka!!



Godnatt!

Detta blev en lång och halv rolig dag. Vi var ju på släktkalas förut och kom inte hem försen strax innan åtta. Så nu senaste timmarna har jag städat och fixat lite saker till bloggen. Men nu har tiden rullat i väg och ligger nu i min säng för att sova. Imorgon är det skola som gäller och sedan ska jag till Göteborg för att gå på Öppethus på ett gymnasium. Så blir en lång dag imorgon också, men det blir säkert bra!

 

"Haul-Video"

Det drog ut lite på tiden eftersom det tog extremt lång tid att ladda upp på Youtube. 
Men nu är den uppe, hoppas det uppskattas med lite variation och inte bara bilder! 


Nästan klar!

Har inte fått gjort allt som jag tänkt mig idag. Men efter kalaset har jag lite tid till att göra klart allt. Men har städat en del, måste bara damsuga och sånt, och har även gjort klart videon men det tog så lång tid att ladda upp den så fixar det när jag kommer hem. Nu har jag fixat klart mig och vi ska åka när som helst. Har tagit några bilder på outfiten men får kolla sedan om någon blev bra. Är inte säker på att dom blev det..

lycka! 
 

Städa och plugga..

Och nu är sista dagen innan skolan börjar igen efter 9 dagars ledighet. Började iallafall bra, sov till strax innan 12 så är verkligen utvilad. Har ätit frukost och börjat städa mitt rum nu men har en del kvar att göra innan det är klart. Måste hinna plugga också innan vi ska på kalas hos mina kusiner. Har gjort en video där jag visar vad jag köpt nu på lovet, är väl inte jätte nöjd med den men lägger nog upp den senare.. Ska fixa lite mer med den så lägger ut den senare. 

 

Besatt!

Har kollat klart på hela säsong 1 och de två avsnitt av säsong 2 som släppts av Elsas värld nu. Galet bra, längtar tills på onsdag då det kommer ut två nya avsnitt! Rekomenderar den verkligen om man vill se någon kort och bra serie om ett liv i Stockholm. Men ska snart gå och lägga mig. Imorgon måste jag plugga och på eftermiddagen ska jag på släktkalas hos mina kusiner. Så måste vara lite piggare imorgon än va jag varit idag. 

 

Fast!

Var extremt trött så hade ganska segt tempo på gymmet förut. Men tog mig igenom att maskiner ändå. När jag kom hem duschade jag och fixade mig lite. Nu ligger jag i min säng och kollar på Elsas Värld säsong 1. Riktigt bra, så kommer nog ligga kvar här en stund och kolla lite mer. 




Myskväll igår!

Igår kväll kom Emelie och Sofie hem till oss och så snackade vi och hade lite kul i några timmar. 
Vaknade för ca 1 timma sedan och ska snart åka ner till gymmet. Vet inte hur det blir resten av dagen. Har lite plugg som måste göras och sådant. Men träffar kanske kompisar senare ikväll iallafall. 

 

Hemma!

Det har varit en lång och seg dag men nu ligger jag i min säng duschad och fräsch. Dessa två dagarna har väl mest bestått av bilåkande.. Men även shopping och lite ny miljö och inte bara Lerum/Göteborg som vi annars bara är i. vi har väl inte gjort så mycket idag heller. Vi åkte till Strömstad så gick vi och kollade en liten stund i några butiker, men sen tröttnade Pappa och Viktor. så vi åkte vidare till Norge , bara för att typ. Vi åkte över till Norge på den gamla bron och tillbaka nästan direkt efter på den nya. Onödigt egentligen men aja. Sen åkte vi till Uddevalla och kollade lite i Torp köpcentrum och åt på Subway. Och sedan åkte vi hem. Var hemma vid fem tror jag ungefär. Nu väntar jag på att middagen ska bli klar och sen ska jag träffa Emelie. Vet inte om vi ska hitta på något än eller om vi bara ska vara hemma och kolla på idol. 
Hade med mig kameran på vår lilla resa men har tagit fyra kort.. Hehe, tog upp den i typ 1 minut och la ner den igen. Ska försöka fixa bilder eller video (?) på de jag köpte till imorgon iallafall. 

 
 

Oktober Favoriter!

 
♥ Jeans från H&M. 
♥ Armband från Snö & Decibelle. 
♥ Juciy Couture, eau de parfum spray. 
Shower gel från The body shop (blåbär).
♥ Body Butter från The body shop (blåbär).
♥ Torrshampo från Batiste (blush).
♥ Foundation borste från H&M.
♥ Eyeliner från H&M (Svart).
♥ Inliner kajal från Isadora (56 blonde).
♥ Läppstift från Make up store, Maria Montazami (pink).

Mot Strömstad !

Återigen sitter vi i bilen för att åka mot Strömstad och kolla lite där. Vi har inte direkt planerat något vi ska göra men något ska vi väl göra där. Vid 9 gick vi till en frukostbuffé på ett café i närheten och åt frukost där. Igår åt vi middag på en resturang och sedan gick vi och la oss. Så har inte gjort så mycket men hoppas på att det händer något i Strömstad. När vi upplevt Strömstad åker vi nog hemåt för att inte komma hem för sent. 

Ge mig sommar!