Dagens klädval!

Kjol, Pull & Bear / Tröja, Odd Molly / Kofta, Vero Moda / Skor, Converse

 


 

Dubbla träningspass!

Detta har varit en fullspäckad dag och nu ligger jag helt slut i min säng och avslutar dagen med att kolla på seie. Skoldagen gick trots allt ganska fort idag, den avslutades med ett hårt spinningpass och det var jobbigt kan jag säga. Benen brände och värkte mycket efter. Men jag tog mig hem och fräschade till mig för att kunna plugga en stund innan nästa träningspass. Fotbollsträningen gick ganska bra idag, dock var jag väldigt trött i hela kroppen på grund av dubbla pass. 

Ååå va jag saknar sommar och denna dagen! Hoppas på en lyckad sommar i år!
 

Vår outfit

Åå Va jag längtar till våren! Vill gå runt i sneakers och skinnjacka, längtar!



Revenge

Denna dagen har varit ganska lugn och skön, inte allt för mycket plugg eftersom jag glömde en bok på skolan, ajabaja.. Men jag får göra desto mer imorgon, då får jag stå mitt kast. Jaja, jag tog mig till gymmet förut iallafall, ganska mycket folk var min uppfattning, de tiderna jag brukar vara där är det väldigt få som gymmar så det blev en liten chock. Jag anser att det inte alls blir lika bra träning när det är mycket folk eftersom man måste delvis anpassa sig och vänta på maskiner/utrymme/vikter osv. Men det gick ändå bra och det kändes skönt att träna.
Nu på kvällen har jag börjat kolla på en ny serie, Revenge, första intrycket var bra så jag ska ge den en chans! 
 
 

Onsdag!

Min dag blev inte som jag planerade i morse. Vi fick sluta 1,5 timma tidigare vilket ledde till att jag hann hem för att kolla på skidor. Min plan var egentligen att jag skulle gymma efter skolan men istället gick jag hem för att plugga och ta det lugnt. Nu ska jag sätta igång med ett skolarbete innan jag går och gymmar lite senare. 
 
 

Österrike - Saalbach/Hinterglemm/Leogang dag 7

Vårat flyg tillbaka hem till Sverige gick senare på eftermiddagen/kvällen, men bussen till flygplatsen gick vid ett. Därför hann vi inte att åka skior innan så vi tog det lugnt. Vi gick en sväng i den lilla byn och kollade lite, innan vi köpte med oss fika som vi tog med oss upp till backen. Solen sken och det var varmt även idag, dock smög det sig på lite moln. Men vi satt skönt där i skolen innan vi åkte till flygplatsen. 


 

Tvåan ser ljus ut!

Trots att denna dagen har varit jobbig har jag lyckats ta mig igenom den. Skoldagen var ganska seg, mötet jag var på var däremot bra. Det ser ut att bli bra för oss som valt media inriktningen ändå, mer om det kanske jag skriver om någon annan dag. Efter skolan spenderade jag lite tid till att plugga innan jag drog mig iväg på träning. Träningen gick bra, högt tempo och jobbigt för benen, vilket jag gillar. 
Imorgon är en ny dag med skola, plugg och träning, lite tid till vila i mitt liv just nu. 

Saknar detta otroligt mycket! 
 

Österrike - Saalbach/Hinterglemm/Leogang dag 6

Dag nummer 6 var vår sista skiddag. Vi spenderade mycket tid i skidbacken och försökte åka så mycket vi orkade. Vädret var på topp men benen kändes, några stopp i backen blev det men eftersom det var så varmt störde inte det. Kvällen blev också ganska lugn, vi hade tänkt oas en bra After Ski men många tyskar hade lämnad så barerna var tomma. Men även denna dag var väldigt bra och lyckad.




 

Smothie morgon!

Min morgon har varit väldigt lugn. Min kropp är sedan sportlovet inställd på att jag ska gå upp vid 8-9, så även idag vaknade jag av mig själv. Eftersom jag fick så mycket tid bestämde jag mig för att testa att göra en smothie som jag inte gjort tidigare. Nyttiga saker i och den blev faktisk god, väldigt mäktig men en bra stast på dagen. 

Nu ska jag snart ta mig till skolan, i början av dagen ska jag på ett möte angående mitt inriktningsval med rektorn. Resten av dagen är lång och ikväll ska jag iväg på träning. 
 
 

Gym + Wallander

Det får bli en liten kvällsuppdatering innan jag somnar. Gympasset förut gick bra, det var skönt att ta ut de sista krafterna som fanns kvar i kroppen. Det blev som planerat ca 2 timmar på gymmet med både "kondition" och styrka. Resten av kvällen har jag fortsatt tagit det lugnt och skjutit upp plugget, illa illa. Men idag ville jag släppa det så jag får stå mitt kast imorgon. Avslutade dagen med att kolla på Wallander och nu ska jag sova så att jag är redo för en ny vecka med massa saker på schemat! 




Söndag

Min dag har varit väldigt lugn, som många andra söndagar har jag spenderat tid framför TVn och skidor. Ytterligare en medalj i skid-VM för Sveriges del, alltid kul att se. Jag har även försökt plugga lite, men lyckades tyvärr inte så bra med det. För att göra något idag tar jag mig nu ner till gymmet för att köra både kondition och helkropps pass. 




Österrike - Saalbach/Hinterglemm/Leogang dag 5

När dag 5 var hos oss hade en förkylning tagit sig över min kropp. Redan kvällen dagen innan mådde jag inte alls bra, men trots lite sjukdom, eventuell feber och annat tog jag mig ut i beckan och den strålande solen. Det var väldigt varmt och backen var toppen, hård men blev mjukare och mjukare. I pauserna passade jag på att vila lite extra denna dagen för att orka med så länge som möjligt. Tyvärr orkade jag inte med After Ski så tog mig hem och vilade mig inför kvällen. På kvälle stod rodel på schemat, vi åkte transport upp till en restaurang som vi åt på innan vi åkte rodel ner för en backe. Tyvärr har jag inga bilder från detta men efter vår lilla aktivitet gick vi och kollade på en annan aktivitet som var i full gång vid byn. Lite hoppande och annat ståhej, men därefter drog vi oss hemåt. 




 

Förlust

Min dag vände från det bättre till något sämre. Jag och Emelie var ute på en härlig promenad i morse/förmiddags, skönt att komma ut så på morgonen. Sedan åkte jag för att spela träningsmatch, idag stämde ingeting. En extremt jobbig match psykiskt och den var tung att ta sig igenom. 90 minuter tog emot i kroppen, dessutom med endast 10 spelare sista 30 minuterna gjorde inte saker lättare. Nej, det var en match jag helst inte vill lägga mer energi på idag. 

Tiden efter matchen har jag spenderat på att kolla på de två skidloppen som jag missade. Nu har jag ätit middag i form av thaimat och ska ta det lugnt resten av kvällen, mina fötter värker och jag har ingen lust att göra något. Så mina planer för kvällen fick ställas in och jag vilar mig ikväll. 
 
 

Österrike - Saalbach/Hinterglemm/Leogang dag 4 (del2)


 
 

Myskväll med Emelie!

Min kväll igår blev väldigt bra. Jag och Emelie bestämde oss för att kolla på Innebandy match, som Lerum vann. Sedan åkte vi hem till Emelie och hade lite myskväll. åt frukt och choklad, kollade lite på film och pratade massor. Väldigt välbehövlig kväll. Idag stå träningsmatch på schemat, men innan dess ska jag nog ut på en liten promenad för att komma igång. 
 
 

Äntligen Fredag!

Min dag igår var ganska slö men ändå fullspäckad. Jag sköt upp sakerna jag skulle göra vilket gjorde att jag fick en del att göra innan jag gick och la mig. Träningen igår var ganska bra, dock känns det inte så speciellt bra inför vår träningsmatch imorgon. Jag ska spela på en i princip helt ny position för första gången "på riktigt" och det är mycket nytt som ska stämma. Så jag håller tummarna att jag lyckas ganska bra iallafall. 
 
Dagen som gått än sålänge har varit ganska bra. Jag har fått avklarat ett prov som varit lite av ett stress moment denna vecka, så det känns skönt. Denna eftermiddag har jag spenderat framför serie och ska fortsätta med det. Lite senare ska jag träffa Emelie, längesedan vi träffades nu så det ska bli kul, får se vad vi kan hitta på. 
 
 

Österrike - Saalbach/Hinterglemm/Leogang dag 4 (del1)

Denna dag var helt fantastisk vilket leder till att jag får dela upp den i två delar. Alltså kommer några bilder från dag 4 även imorgon så det inte blir för mycket på en gång. 
Som ni ser på bilderna var vädret helt perfekt, inte ett moln på himlen. Vi passade på att åka skidor i det fina vädret och testa både nya backar och åkte i några vi tidigare testat. För förmiddagen var det perfekt underlag, hårt under men det började lösas upp. Pauserna vi tog spenderades i solen och i en härlig solstol, verkligen en helt perfekt dag. 


 

 
 

Österrike - Saalbach/Hinterglemm/Leogang dag 3

Tisdagen bjöd på lite skymt av solen. Men framförallt var backarna mycket bättre, de var hårt packade och innan lunchtid han vi få många fina och härliga åk. Tyvärr drog sig molnen in men det var ändå ljusare och mycket bättre väder än de tidigare dagarna. Denna dagen bestod av åk i en annan del av skidsystemet, långa backar stod på schemat och benen värkte i slutet av dagen. 



 

Jobbig träning, tankarna på annat!

Dagen igår var jobbig, framförallt träningen. Mina tankar var på helt andra saker, det fanns viktigare saker än fotboll kändes det som. Vilket resulterade i att nästan allt gick fel och det känndes bara fel att vara där. Men när jag väl var där kunde jag inte lämna så jag tog mig igenom tiden. Kvällen avslutade jag sedan med en semla och lite mer skolarbete. Idag hade vi äntligen ett prov som kändes bra att ha avklarat. Nu sitter jag hemma med skolböckerna framför mig igen, fortfarande mycket kvar men jag ska försöka ta mig igenom denna veckan. 
 
Eriks fina grav igår, otroligt att så många personer varit där och visat sina tankar! Väldigt fint!
 
 

Österrike - Saalbach/Hinterglemm/Leogang dag 2

Även dag två bestod av mycket snöfall och tungt i backen. Dock var det lite lättare och man började lära sig lite hur man skulle åka i de svåra backarna. Vi tog oss igenom skiddagen, dock med väldigt trötta ben, men allt går om man bara vill. På kvällen gick vi ut och åt en god middag som jag la ut bilder på under samma kväll, sedan gick vi en liten bar runda för att känna på ute livet i Österrike lite. Tyvärr är det tillåtet att röka inne på klubbarna vilket gjorde att det inte var lika lockande att gå in, resultatet blev stinkande kläder och huvudvärk men vissa ställen fungerade bättre än andra. Trots det var det ändå kul att se hur det fungerade i Österrike och uppleva det. 


 

Saknade Erik Stockelid!


Dagen är Måndagen den 17 Februari 2014, en dag jag minns tydligare än någon annan. Något man tror aldrig ska hända, eller som man aldrig ens haft tankarna på, sånt man ser på film och nyheterna, det som inte fick hända, det var just det som hände.

Denna måndag minns jag tydligare än någon annan. Det var lite halv bra väder, en ganska tråkig och jobbig dag som många andra måndagar, och denna dag var inget undantag. Min kväll avbryts av de röster och ord jag aldrig kommer glömma. Beskedet som kom, från ingenstans och rakt in i våra liv. Allt blev tomt, jag trodde inte på det, och än idag kan jag försöka inbilla mig att han en vacker dag kommer hem, att allt bara var en mardröm. Men de få ord jag hörde skar rakt i hjärtat och lämnade ett sår som aldrig kommer läka.

Vi lär oss mycket i skolan men hur man ska reagera i en sån här situation kan man inte lära sig, det kan man bara uppleva för att förstå hur det är. Vad ska man göra? Hur ska man tänka? Vart ska jag ta vägen? Vad händer nu? Hur kommer det bli sen? Vad kommer ändras? Kommer jag glömma honom? Det är så otroligt många frågor man vill ha svar på. Många svar kommer snabbt, men många frågor kommer förbli obesvarade en lång tid.

Varför ska så många människor drabbas av att jorden bestämde sig för att göra såhär, just då, när du hade tiden i ditt liv? Något jag kan konstatera iallafall är att det inte var något straff det var inte menat att det skulle sluta såhär, det bara blev så, och just du var den olycklige.

Något jag tar med mig från min kära kusin är hur han tänkte och vad han gjorde med sitt liv. Han har inspirerat mig mer än någon annan, både med resor och jobb men även med tidigare delar i livet då han var den jag såg upp till. Min kusin kommer alltid vara en stor inspirationskälla för mig och jag kommer aldrig sluta att se upp till honom. Hans drivkraft finns fortfarande kvar i mina tankar, varje dag.

Denna händelse påverkade mitt och många andra personers liv. Hur man ska klara av att leva med detta är en obesvarad fråga, men på något sätt får man hitta kraft hos honom där uppe, han är alltid med oss. Jag saknar min kusin mer och mer för varje dag som går, tomrummet som lämnats är stort och denna dag kommer alltid finnas med oss, den kommer förbli speciell. Denna dag är din Erik och jag saknar dig mer än allt annat, för evigt älskad och aldrig glömd, en dag ses vi igen kära kusin, tills dess finns du i mina tankar. Jag saknar dig Erik Stockelid.

 


Österrike - Saalbach/Hinterglemm/Leogang dag1

Från den första dagen har jag redn visat några bilder men jag tänkte att vi köp lite repris. När vi vaknade på Söndag morgon snöade det i mängder utanför vårat fönster. Snön stoppade dock inte oss från att ge oss ut i backen. Trots att det var tugnt i backen var det skönt att äntligen få stå på ett par skidor i en lång skidbacke. Denna dag var mest för att landa och se den lilla staden utöver skidåkningen. 





 
 
 
 

Favorite by Angelica Blick

Detta är en stor favorit av Angelica Blick. Både den otroligt fina outfiten men även bilderna, så sjukt bra tagna. Kan det inte bli sommar nu så man kan bära lätta kläder och ta fina bilder med bra ljus. Framförallt, ge mig sol!  


 

Ny skolvecka

Då var det måndag och en ny skolvecka ligger framför oss. Jag tycker fortfarande att det känns konstigt att vara hemma och framförallt konstigt att gå till skolan idag. Det känns som att huvudet fortfarande är i Österrike, jag trivdes så otroligt bra och vill tillbaka hela tiden. Men nu är jag tillbaka i den lilla hålan i Sverige och ska försöka komma tillbaka till de normala rutinerna skapligt fort eftersom jag har mycket både i skolan och fotbollen. 


Svensk mark!

Då är jag hemma igen på Svensk mark. Min vecka i Österrike har varit helt fantastisk, jag är otroligt glad att jag fick vara med om denna vecka. Tyvärr strulade vårat wifi på hotellet så onsdag- fredag var vi utan internet, vilket resulterade att det stod tomt här i några dagar. Dessutom blev jag väldigt förkyld dessa dagar också, men jag kämpade på och körde på som vanligt. Jag ska berätta mer om min vecka, med lite detaljer och bilder senare i veckan. 
 
 

Zara Larsson - Musik Videos!

 Under en kort period har Zara Larsson släppt två nya musik videos. Jag tycker att båda två är bra och det känns väldigt professionellt gjort. Trots att jag i årincip aldrig kollar på musik videos så tycker jag det är roligt, man ser artisterna och jag får ofta en annan uppfattning och känsla av låten. Låten fastnar mer i huvudet och man minns dem lättare. Måste även tillägga att remix verisionen på Weak Heart med Don Palm är en favorti, alltid kul med remixer. 
 


Bilder - 10/2-15

 
 




2,5 mil på skidor!

Efter denna skiddag är jag helt slut, ingen ork kvar i kroppen alls. Sammanlagt har jag åkt över 2,5 mil skidor idag och jag kan meddela att man känner det i kroppen. Nu efter en liten via ska vi ner till byn och äta middag, därefter ska vi hem för att sova, kvällen idag blir lugn. Jag ska försöka gå igenom bilderna och lägga upp några imorgon! 
Här kommer ett litet smakprov iallafall, en helt underbar dag! 
 
 

Hår olja - Proffs

När jag klippte mig och färgade mitt hår insåg jag än en gång att mitt hår är otroligt torrt. Eftersom jag har lockigt hår blir det väldigt lägg risigt och det kan upplevas tovigt. Därför är hår olja en räddare för mig, det gå inte en enda dag utan att jag använder något olja. Denna nya favorit köpte jag i samband med att jag färgade håret. Samtidigt som den gör håret mjukt luktar den väldigt gott och känns fräsch. 
Ca. 30-40kr
 

 
 

Bra dag!

Denna dag har vi utnyttjat till fullo iallafall. Vi har åkt mycket skidor, ätit god lunch och middag, för att sedan därefter gå en liten bar runda innan vi gick tillbaka till hotellet. Nu ör jag helt slut i kroppen och ska sova, imorgon är det en ny dag och vi håller tummarna för att solen tittar fram och att det slutar snöa.  
   
 
  
 
 

Real Techniques - Core Collection

I vintras hade Grand Parfymeri ett erbjudande på denna kollektion från Real Techniques. Jag är otroligt glad att jag köpte detta set då, jag använder mig av alla borstar i princip varje dag. Mina två favoriter är de borstar som är på kanterna ( på den översta bilden).
Real Techniques har väldigt bra kvalité på sina borstar och de fem borstar jag har älskar jag. De är otroligt mjuka och sköna att ha på huden, samtidigt som de gör ett väldigt bra jobb. 
Orginalpris ca 300kr - Grand Parfymeri mm.
 
 


 

 

Österrike!

Då har vi haft vår första dag här i Österrike. Resan ner igår gick bra, lite försenat men vi kom fram smidigt må jag säga. Idag har det snöat hela dagen och otroligt mycket. Därför har det inte blivit så mycket skidåkning, det var väldigt tungt att åka men samtidigt roligt. Men vi fick åkt lite innan vi mötte upp några kompisar och slappande av lite. Nu har vi fixat oss lite för att gå ut och äta middag tillsammans med samma kompisar, blir nog inte en allt för sen kväll. Imorgon hoppas vi på bättre sikt och mer skidåkning, hoppas dessa 25cm som fallit idag kommer till nytta! 





 

Thailand 2012-2013

Denna resa gör jag gärna om, helt underbar tid! 

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart dags!

Denna dagen går otroligt långsamt, jag vill bara åka. Men tyvärr får jag vänta lite till, flyget går inte försten ikväll. Jag har packat färdigt, det är bara datorn som ska ner också. Det är dessutom en hel del jag vill ska ändra på bloggen som jag inte är helt nöjd med. Framförallt kommentarsfältet, det fungerar inte alls för mig och jag ska försöka lösa det. Men denna vecka ska jag framförallt komma bort och försöka tänka på annat än skola och ha kul. 
 
 

Make Up Store - Smog & Masai

Tänkte visa mina två favoriter från Make Up Store. Dessa två skuggor kanske ser lika ut men egentligen är det stor skillnad, ansesr jag iallafall. 
Jag tycker att båda dessa skuggor är väldigt användbara, de går att använda till mer än bara ögonskugga. Jag gillar att använda dem till contour på flera olika ställen i ansiktet. 
Den högra skuggan som heter Smog har en varm underton och den är perfekt till mycket, denna passar mig bättre när jag är brun eftersom meningen med contour är att det ska vara en naturlig skugga. Om man jämför denna med Masai ser man tydligt skillnaderna på undertonen. Masai är en skugga som har en kall underton, vilket också betyder att den passar mig bättre som contour nu på vintern då jag är blekare. Skuggorna man gör med dessa blir väldigt naturliga och det ser inte ut att vara för mycket. Jag gillar sminkprodukter som går att använda till flera olika saker! 
Dessa kostar 145kr/st
 
 
 
 
 
 

NY DESIGN!

Jag är så otroligt glad nu! Igår innan jag gick och la mig fick jag äntligen fixat klart en design jag hållt på med under en längre period. Eftersom jag haft så dåligt med tid så har jag inte hunnit sätta mig och ta tag i det och göra klart den ordentligt. Men igår kände jag att jag ville ha klart den innan jag åkte, det känns bra med en ny start. Bloggen är nu bredare för att jag ska kunna lägga upp större bilder, vilket jag har gillar när jag kollar på bloggar. 
Jag kommer troligtvis ändra lite små saker fram och tillbaka och framförallt header senare (detta är bara en tillfällig), men detta får vara bra så länge! 
 

Är det okej att gråta lite..?

Min dag har varit väldigt fullspäckad. Fick avklarat ett prov som tyngt ner en del vilket var skönt. Efter skolan åkte jag och Alicia till Göteborg för att fika, shoppa lite och prata massor. Det var väldigt välbehövligt nu innan jag åker iväg.
När jag kom hem satte jag mig och skulle fixa med lite bilder, då lyckades jag på något sett radera ca 500 bilder, alltså alla bilder från jul tills nu.. Så otroligt frustrerande och jag är väldigt arg på mig själv, låg verkligen på gränsen på att börja gråta.. Jag får hoppas att jag publicerat tillräckligt mycket bilder på bloggen så jag har några kvar. Usch, verkligen onödigt..
Resten av kvällen har jag packat och fixat inlägg inför veckan som kommer. 
 
 
 
 

upptagen!

Tyvärr är jag helt upptagen nu med annat så jag lägger bloggen i andra hand. Först och främst har jag en hel del i skolan, imorgon har jag ett stort prov och efter lovet har jag flera saker som jag måste förbereda mig inför s jag inte behöver göra så mycket på lovet. Nu har jag pluggat ett tag och ska övergå till att städa och packa, innan vi åker på Lördag ska jag ha gjort massa saker och jag ligger verkligen efter i schemat. 
 
 

1000 meter simning!

Vilken otroligt lång dag, det känns som att den aldrig ska ta slut.. Skoldage gick iallafall bra idag, fick ett prov avklarat och dessutom ett simtest som stressat mig lit edet senaste. Som tur är kändes framförallt den sist nämnda väldigt bra men även det andra provet helt okej. När jag kom hem var jag helt slut i kroppen efter att jag simmar 1000 meter, så jag sov faktiskt en stund. När jag vaknade satte jag mig för att plugga lite och därefter fortsatte jag med mitt projekt med min kameraväska. Tiden rann iväg och jag som tänkte gå till gymmet stanade istället hemma och pluggade. Ett prov kvar denna vecka innan jag kan fokusera allt på att packa inför resan. 
 
En lyckad nyårsafton med gryma tjejer! 
 

Mitt hår!

Nu har det gått lite mer än 1 vecka sedan jag färgade och klippte mitt hår, men jag har tyvärr inte hunnit visa några riktigt före och efter bilder. Men här under ser man ganska tydligt. Min tidigare färg var väldigt utsliten och utväxten var nästan grå. I början var mitt hår väldigt mörkt, nästan svart, men nu börjar det släppa lite och är mer brunt och skimmrar lite i olika nyanser i ljus. Hos frisören valde jag att endast klippa av topparna i hopp om att mitt hår ska växa mer och bli längre. 

 

Fotboll!

Träningen idag var verkligen inte i samma klass dom de andra. Idag var vi endast 8 stycken så vi hade lite slapp träning med lite skoj och avslutade lite tidigare. Jag tycker faktiskt att det kan vara ganska skönt med sånna träningar ibland, när man inte behöver vara sten seriös eller ha jätte hård fokus. Framförallt passade det mig bra idag eftersom jag var ganska trött men ville ändå ut och röra lite på mig. 
Nu ska jag läsa lite innan jag somnar, imorgon har jag en fullspäckad dag! 
 
Haha, älskar denna bild från någon av mina första fotbollsträningar! Tröjan har jag kvar hemma och är extremt liten. 
 

Rättegång och plugg!

Rättegången vi var på i förmiddags var intressant om man kan säga så, det var bra att få se hur det går till på riktigt. Det drog ut lite på tiden vilket gjorde att vi blev ganska sena tillbaka till skolan, så idag hade jag endast en lektion. Efter skolan har jag försökt plugga, med lite uppehåll mellan har det gått ganska bra. Nu ska jag göra ett avbrott i mitt pluggande och åka på träning, dock får jag fortsätta lite mer när jag kommer hem..




Sommar outfits!

Gud va jag saknar sommaren, jag vill ha på mig lite kläder och ändå vara varm. 
Sommarn som kommer nu är väldigt oplanerad, jag har i princip ingen aning om vad jag ska göra. Något som känns väldigt konstigt är att vi inte ska vara på Tjörn denna sommar, det gör lite ont i hjärtat eftersom vi varit där i 6 somrar. 
 

Göteborgs Tingsrätt!

Träningen igår var bra och intensiv, högt tempo och bra fokus. Efter blev jag väldigt trött och fick ont i huvudet så efter att jag duschat och ätit läste jag lite skolgrejer innan jag somnade.
Idag är det en annorlunda skoldag, vi ska in till Göteborgs Tingsrätt och kolla på en rättegång eftersom vi har prov inom lag & rätt på onsdag. Därefter ska vi tillbaka till skolan för att ha några fler lektioner. 
Ikväll har jag träning igen, det ska faktiskt bli skönt att komma ut lite så jag inte behöver tänka så mycket på skolan hela tiden. 
 
 

Dagens outfit!

 







 

Underbar Måndag!

Dena dagen har varit bra på alla sätt. Min morgon var helt underbar, jag vaknade och gick upp utan att vara jätte trött, dessutom hade jag väldigt lång tid på mig idag så jag hann med mycket. Sedan var jag med på två lektioner i skolan innan jag gick hem, vi hade ne inställd lektion och eftersom jag klarade simningen förra veckan var det ingen mening med att vara med idag. Nu är jag alltså hemma och ska sätta mig och plugga. Denna vecka har jag två prov som jag måste plugga på, så nu ska jag in i min egna lilla värld och komma tillbaka lite senare på eftermiddagen. 
 
 

SKIDOR 2015!

Då börjar det närma sig, en resa jag sett fram emot väldigt länge. För några år sedan planerade vi en resa till Österrike, men tyvärr blev min pappa sjuk så vi kunde inte åka. Men nästa vecka är det äntligen vår tur att åka, en vecka i Österrike med skidåkning och massa skoj. Ser fram emot det otroligt mycket! 

Nästa skidresa som står på schemat är några dagars tur till Åre. Vi är 10 tjejer från fotbollslaget som ska åka tillsammans och ha det otroligt skoj. Den 17 April åker vi och det ska bli väldigt kul med skidåkning och annat kul med dessa tjejer! 
 

Gamla mobiler!

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva att min dag har varit, lite blandad och väldigt seg. 
Jag har små städat lite och gått igenom gamla mobiler för att kunna göra mig av med dem utan att slänga massa bilder osv. Sedan har jag framförallt tagit det lugnt i hopp om att min rygg ska bli bättre, tyvärr känns den inte toppen än men hoppas att det är bra imorgon. Nu ska jag fixa mina naglar och sedan kolla på film ikväll innan jag går och lägger mig. Imorgon har jag lång dag, vilket jag inte ser fram emot alls. Dessutom har jag väldigt mycket i skolan denna vecka så jag måste ligga i innan lovet.
 
En snart 2 år gamal bild.. 
 

Jobbig natt..

Denna natt har inte vart någon häjdare för min del. Jag har sovit dåligt på grund av lite ryggsmärtor från mitt fsll igår. Även nu på morgonen har jag kännt mig väldigt öm i kroppen, men jag hoppas att det går över idag. Nu ligger jag och vilar men ska snart fixa lite saker här hemma och plugga. Tyvärr har jag skjutit upp skolarbeten lite för länge så jag måste ta tag i dem idag.