Skada+ mål på match!

Träningsmatchen förut slutade 3-0 till oss, resultatet kan dock inte spegla matchen eftersom vi inte spelade så bra och det var ganska ostabilt. Men det är just därför vi spelar dessa matcher för att bli mer samspelta och lära känna varandra bättre. Tyvärr startade matchen på sämsta sätt för mig, jag var med om ett fall som resulterade smärta i hela vänstra delen av överkroppen och huvudet som fick ta smällen. Eftersom detta var efter ca 1 minut var det väldigt irriterande, men jag kände mig sedan bättre så spelade nästan hela andra halvlek. På en ny position kändes det faktiskt förhållandevis bra för min del, 5 näst intill frilägen som jag sumpade var segt men ett mål fick jag göra vilket kändes väldigt bra. 

Nu på eftermiddagen har jag mått sämre i kroppen igen sedan fallet, både överkropp och huvud värker så jag tar det bara lugnt. Jag och mamma har precis kollat på Mockingjay och min kväll blir nog inte allt för sen. 





Ida LaFontaine - Anthem

Förra veckan bläddrade jag igenom de ny släppta låtarna på Spotify och hittade denna bland alla. Jag tycker att den är otroligt skön och den fastnar direkt i huvudet. Måste säga att detta är favorit låten att gå hem frå skolan till, skönt tempo och man blir glad av den.
När jag såg videon blev jag även helt kär i Adidas dressen hon har på sig i vissa scener, så sjukt snygg!  
 

Träningsmatch på gång!

Det jag hade tänkt hinna med att göra denna morgon har jag inte tagit tag i så det blev en lite seg morgo istället. Men nu ska jag snart åka till samling för vår Träningsmatch, jag tycker att det ska bli kul att spela så hoppas bara de fixat planen eftersom det kom så mycket snö igår. 
 
Kvällen igår var bra iallafall, vid tio tiden kom ltie kompisar hit så umgicks vi lite, snackade osv. En skön men bra kväll, roligt att träffa kompisar även om man inte gör något jätte speciellt. 
 
En stor favorit bild då jag gör mitt andra mål med dam juniorerna som avgjorde vår första vinst i den divitionen. 
 

Fredag- gym, skola & Göteborg

När jag vaknade imorse hade det fallit runt 20cm snö. Att ta sig till gymmet var alltså lite svårare eftersom det inte var skottat. Men jag tig mig till gymmet och körde lite mer än 1timma innan jag fixade mig inför skolan. Skoldagen var sedan ganska lugn, endast tre lektioner som gick ganska fort. Nu har jag precis kommit in till Göteborg så ska jag snart möta upp Emelie för att gå och köpa några saker. 




Det går framåt!

Träningen idag kändes ganska bra, det käns som att det går framåt i det nya tänkandet osv. Eftersom det är mycket nytt nu blir det dock efter ett tag rörigt i huvudet men det är ändå kul med en förändring. Efter träningen hade vi lite genomgån hur vi kommer ställa upp på matcher, på lördag ska vi spela en träningmatch för att testa på detta ya sätt. Jag tycker faktiskt att det ska blir kul, roligt att spela fotboll lite mer på allvar igen.
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon har jag valt att utnyttja min sovmorgon på gymmet, jag ska alltså gå dit ca 2 timmar innan jag börjar för att träna. Inget problem för mig eftersom jag tycker det är skönt att få det avklarat så jag kan göra annat efter skolan. 
 
 

Simma

En ganska skön morgon, det var skönt att gå upp den tid jag egentligen skulle ha börjat. Snart ska vi ha vår sista lektion som är simning, efter denna är hälften av alla simlektioner avklarade. När jag kommer hem ska jag framförallt plugga lite innan träning ikväll, idag är det både fys och utomhus träning.




Gym!

Efter att ha pluggat och vilat en stund tog jag mig till gymmet. Otroligt skönt att få ta ut sig så på kvällen så man känner att kroppen är trött och i behov av sömn. Dock var jag tvungen att spendera ca 1,5 timma på att läsa vilket gjorde att tiden nu runnit iväg. Jag hade tänkt lägga mig tidigare idag men ibland blir det inte som man tänkt sig. Imorgon är min första lektion inställd vilket betyder lite sovmorgon, ska bli väldigt skönt.




Onsdag

Ååå vi har väldigt mycket i skolan nu vilket gör att jag inte hinner med så mycket annat innan klockan fem ungefär. När jag kom hem från skolan idag satte jag mig ganska så direkt med plugg. Jag fick gjort en del vilket känns skönt inför vårt prov nästa vecka. När jag gick över till att läsa funkade det dock inte, så nu ska jag vila lite innan jag äter, försöker plugga lite och sedan gymmar senare ikväll. Det ska bli skönt att röra lite på mig efter att ha spenderat så mycket tid på skolarbeten. 
 
 

Mycket på samma gång!

Träningen gick hyfsat bra, det är mycket nytt nu och svårt att ta in allt samtidigt. Men allteftersom kommer det nog sätta sig och fungera riktigt bra, men innan dess är det bara att kämpa på. Helt slut i kroppen ligger jag nu i min säng och ska avsluta dagen med att läsa lite, har en hel del att läsa tills torsdag så får ligga i nu! 




Duktigt!

Kort och väldigt lugn skoldag idag. När jag kom hem satte jag mig och pluggade och fick en del gjort faktiskt. Nästa vecka har jag en del så det kändes bra att göra lite idag. Nu ska jag vila lite eftersom jag är väldigt trött, Senare ska jag på träning, utomhus idag så jag hoppas att det inte är för kallt.




Gårdagens Detaljer!



 
 

Bra känslor efter träningen!

Träningen idag gick faktiskt förvånansvärt bra, det kändes bättre i kroppen än jag trodde att det skulle göra. Trots att jag gav allt på träningen och sprang mycket så kände jag efter att jag hade orkat mer, vilket är en väldigt bra känsla. Det kändes skönt att veta att träningen ger resultat, konditionen blir bättre och musklerna börjar bildas sakta men säkert. Dock var jag desto tröttare efter duschen, men nu har jag mat i magen och ska sova. Imorgon har jag en kortare skoldag men en hel del att plugga efter. 
 
 

Måndag igen!

Trots att det var en kortare skoldag för mig idag så var jag otroligt trött när jag kom hem: Idag startade vi våra simlektioner som vi ska ha denna vecka och nästa, vilket tar mycket på kroppen. Jag kände när jag kom hem att jag var väldigt trött både i kroppen och huvudet. Men jag håller tummarna nu att jag inte drar på mig någon förkylning på grund av detta bad. Iallafall så har jag små pluggat lite idag vilat. Senare ikväll har jag träning och innan den tar jag det lugnt. 
 
 

Dagens klädval!






 

Drömmarnas Dröm! Resor!

Jag satt en lång tid igår och kollade på massa youtube klipp från olika personers resor. Jag blir så otroligt taggad på mitt liv, det är exakt sånna här resor jag vill göra och till dessa destinationer. Det finns så mycket jag vill uppleva men jag vill inte vänta, jag vill skaffa pengar, gå ut skolan och åka. Längar verkligen tills jag kan göra någon liknande resa till de destinationer jag drömmer om. 
Hur kan man inte bli sugen på att åka iväg en längre period och bara leva livet när man ser dessa videos?! 
 
  
  
  
 
 

Gym!

Dagen blev lugn. Efter lunch kollade jag på serie en stund innan jag gick till gymmet, väldigt skönt att köra hårt idag. Blev ett helkroppspass men med lite extra fokus på ben och rygg. Nu på kvällen har jag fortsatt kolla serier men också fixat mina naglar. Imorgon är det skola igen, jag slutar ca 1,5 timma tidigare än normalt vilket ska bli jätte skönt. 
 
 

Foto!

En underbart fin dag, solen skiner och snön ligger på marken. Jag var tvungen att gå ut och fota lite, tyvärr gick jag bara på tomten men fick ändå några fina bilder. 







 

Lördag kväll!

Kvällen igår blev ganska lugn. Jag och Vikor fixade middag tillsammans och sedan kollade vi på film, The Purge, den var bra men ganska konstig. Sedan tog jag mig till Emelie och var med lite kompisar där. Vi tog det mest lugnt, snackade massor och avslutade med att vaxa Fredriks mage haha. Jag var inte hemma allt för sent men jag var inte så trött så jag kollade på lite serie innan jag gick och la mig. Idag vaknade jag till otroligt fint väder så jag har varit ute och fotat lite. Nu ska jag kolla igenom bilderna och senare idag ska jag till gymmet. 
 
 

Snö Snö Snö

Snön föll ner även imorse, vilket betyder att vi har en hel del snö nu. Hoppas bara att den inte försvinner så snabbt, hörde tyvärr rykten om att det skulle börja regna, men håller tummarna på att det inte gör det. Denna dagen har jag hittils lagt tid på att städa lite här hemma, ganska skönt att bara ta det lugnt ibland!







 

Gårdagen och kvällen!

Dagen och kvällen igår var väldigt bra. Som jag antog skulle det bli stressigt för mig efter jag gymmat, men jag hann ändå. I Göteborg träffades vi tjejer upp och åt/fikade på La Pain Francais, riktigt gott och mysigt. Så kul att träffa alla igen eftersom det var otroligt längesedan vi var alla samlade. Sedan åkte jag, Sofie och Adelia vidare till en kompis på en liten fest. Även det kul att träffa kompisar och umgås. Jag kom hem vid två vilket resulterade lite sovmorgon idag, skönt. Nu sitter jag framför TVn och kollar på skidor, blir nog en lugn dag så försöker jag troligtvis hitta på något ikväll.





Hård träning!

Träningen igår var extremt jobbig, både fys, match och löpning på slutet. Hela kvällen kände jag mig helt utslagen, mådde illa långt efter träningen var över. Men jag och Alicia tog det lugnt, kollade på film och snackade. Idag vaknade jag runt 10 och satte mig och kollade på TV. Sedan har vi ätit och Alicia har fixat sig lite. Om en stund ska jag gå till gymmet, kör väl ett vanligt pass. Efter det ska jag skynda mig lite så jag hinner med tåget in till Göteborg för att äta med tjejerna. Kvällen blir nog väldigt bra!
 
 

Tidig helg!

Denna dagen har varit ganska bra. Skoldagen var halv segt men ändå roligt sällskap som räddade den. Efter skolan kom Alicia hit så bakade jag chokladbollar medan hon tittade på. Sedan har vi tagit det lugnt, kollat på GG och ätit. Snart ska jag på träning och sedan blir kvällen lugn. Alicia sover här i natt så får vi se vad jag gör imorgon, vi är lediga vilket är super skönt! 



Inspiration!




Hej mitt vinterland!

Skoldagen idag gick bra, den kändes inte så lång eftersom jag spenderade stora delar framför en skärm och redigerade osv. Sista lektionen gymmade jag vilket var ett ganska skönt avslut. När jag kom hem duschade jag och åt  vilket var skönt. Sedan gick jag ut och tog lite bilder nu när vi äntligen har lite snö liggandes på marken. Resten av dagen blir lugn, en del skolarbeten som jag ska jobba lite på. 



 


 

Två skuggor- Apolosophy

Två skuggor från Apolosophy som är Apotekets egna märke. Dessa köpte jag för ett tag sedan och de är både billiga och bra. Dessutom är de bra ingridienser eftersom de är från apoteket. Detta är två färger som ofta kommer till användning, de är enkla att använda och fina tillsammans men även ensamma. 
Dessa finns att köpa på Apoteket för ca 80kr, jag köpte när de hade ett erbjudande då jag fick betala 2 för 1.




 

Svår träning!

Träningen var svår, eftersom det hade lagt sig lite snö på planen resulterade det med att varje steg man tog fastnade det massa snö och slask under skorna. Därför blev det svårt att spela då man gled runt en del. Men det var väl ändå skönt att ta sig ut och få lite frisk luft. Nu är jag klar för att sova och snön faller fortfarande utenför mitt fönster. Imorgon är det temadag i skolan och sista lektionen ska jag gymma så det blir en härlig skoldag. 
 
 

Temadagar!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Mycket tid går till skola och fotboll just nu, vilket gör det svårt att hinna med annat. Mina dagar liknar varandra väldigt mycket och dem är inte så speciella. Dock ska jag försöka förbereda fler inlägg när jag har tid så det inte blir så tomt här de dagar jag är som mest upptagen. 
 
Till denna dagen då, idag hade vi en annorlunda skoldag. Idag och imorgon har vi temadagar då vi specialiserar oss lite mer på journalistik och media, vi ska tillsammans göra en liten tidning med små artiklar. Jag tycker att det är väldigt roligt och min dag har varit ganska lugn, nu ska jag dock sätta mig och skriva ihop en text så jag är klar inför morgodagen. Senare ikväll ska jag iväg på träning, troligtvis utomhus men får se hur mycket snön som faller nu ställer till, men antagligen inte så mycket. 
På bilden nedan ser man också min hår förändring, lite kortare och ganska mycket mörkare. Bättre bilder kommer inom kort!

 

Måndag

Inatt sov jag mer än jag gjort på länge, väldigt skönt. Jag vaknade alltså imorse och var nästan pigg, inte trött iallafall. Skoldagen var faktiskt ganska skön, bara två riktiga lektioner och utöver det ganska mycket rast känns det som. Som vanligt på måndagar slutar vi sent och nu är jag hemma och vilar lite. Snart ska jag laga middag så det inte blir för nära inpå träningen ikväll. 

Saknar denna mysiga dag men päronen i Göteborg!



Maxad kväll!

Min dag igår blev väldigt bra. Var hemma på eftermiddagen och städade innan Emelie och Sofie kom lite senare. Vid halv nio gick vi till en kompis som hade 18årsfest. En väldigt lyckad kväll, underbara människor och härlig stämning.kom hem ganska sent vilket gav resultatet att jag har tagit det lugnt nu på morgonen. Idag blir det en lugn dag, hade tänkt gymma men får se om jag orkar det eller inte. 



Lördag!

Denna dag har gått fortare än jag räknade med. Jag träffade Emelie för att fixa lite saker på förmiddagen, sedan färgade mamma mitt hår och därefter har jag fixat lite hemma. Nu ska jag städa innan jag börjar fixa naglar och resten av mig. Ikväll ska jag på 18-årsfest, ska bli riktigt kul!

Bild från en helt underbar kväll med mina tjejer i somras!



Totalt misslyckat försök..

Nät jag kom hem från skolan gick jag och min bror en skön promenad innan jag tog mig till frisören. När jag väl satt där fegade jag ut lite, så jag klippte endast topparna. Men det är skönt med lite fräscht hår igen! Därefter blev jag körd till Saga där hon och Andrea var. Vi skulle ge oss på att baka macarons vilket slutade totalt misslyckat tyvärr.. Så det var bara att slänga, väldigt synd men det var ett tappert försök. När jag ätit middag åkte jag och Emelie och kollade på innebandy. Ingen jätte bra match men Lerum vann med 6-2 så det var ju kul ändå! 




Outfit från H&M !




Fredag!

Nu är det äntligen fredag. Som jag längtat efter denna dag haha. Sista skoldagen denna vecka och Helgen framför mig ser lovande ut. Idag är det som jag nämnde igår degs för mig att klippa mig. Sen ska jag troligtvis vara med lite kompisar och eventuellt kolla på innebandy ikväll.




Hårt fys pass!

Då är jag hemma och till slut klar för att sova. På grund av vädret fick vi vara inomhus idag. Men det var inget lugnare tempo för det, vi körde hård fys träning och det tog verkligen på kroppen. Idag körde vi framförallt en "hinderbana" för att få upp flåset och köra intervaller. Väldigt jobbigt, men otroligt bra. Nu ska jag som sagt sova snart, jag ser fram emot morgondagen otroligt mycket, äntligen fredag och jag ska faktiskt klippa mig. Det var över 6 månader sedan jag klippte mig senaste så det ska bli skönt och kul med en förändring! 

Här ser man ganska stor skillnad på mitt hår. Den översta bilden är tagen i somras och den undre är från i November! 

 

Slask..

Jag tycker att dagarna går ganska fort trots att de är längre denna termin än förra. Idag väntades massa snö men istället slutade det med något snö blandat regn, så nu ligger det massa slask på gatorna. På grund av detta är jag inte alls sugen på att träna senare, vi ska starta med fys för att sedan köra utomhus träning.




Black and white!



Tråkig Onsdag!

Min dag har inte varit någon speciell alls, ganska tråkig och ointressant. Efter skolan gick jag till gymmet och körde slut på mina krafter, ganska skönt att ha gjort det när jag tänker efter nu. Jag är glad att jag gick dit iallafall trots att jag var så trött. När jag kom hem var jag ganska långsam, men sedan nu på kvällen har jag pluggat lite. Jag har fortfarande lite kvar så jag ska stänga av nu för att läsa det sista innan jag sover. Imorgon har vi en lång skoldag och senare på kvällen har jag träning. 
 
 

Sardinien 2007

Jag hittade dessa bilder på en gamal dator här hemma. Det är vår senaste solsemester tillsammans hela familjen, och det var ca 9 år sedan. Haha, man förstår ju att min familj föredrar skidor och svenska somrar. Men detta är iallafall en resa jag minns väldigt mycket från och som jag uppskattar och saknar väldigt mycket. 









 

Tuff träning!

Träningen idag var tuff, konditionen är på sämsta nivå och jag är otroligt trött fortfarande i hela kroppen. Vi hade mycket fokus idag på att få upp flåset och det kändes, man samtidigt känner man att det tar på kroppen då också. Innan träningen hade vi ett litet möte för att gå igenom den kommande säsongen och hur det kommer se ut framöver. Det låter bra, hoppas bara på att det blir som jag hoppas. Nu ska jag läsa några till sidor i en bok innan jag sover, imorgon har jag en ganska lång dag och efter skolan ska jag eventuellt gymma. 

Längtar tillbaka till denna underbara resa extra mycket dessa regniga, blåsiga och halv kalla dagar. 


 
 

Zorboll video!

 Här är en video från vår aktivitet vi gjorde Söndags. En otroligt rolig upplevelse och om man har chansen skulle jag verkligen säga att man ska ta den. Jag skulle jätte gärna vilja göra om detta eftersom det var så sjukt kul.
Jag vet att det ser lite konstigt ut inlägget, men jag kunde tyvärr inte fixa det.. 


Skillnader!

Denna dagen gick fortare än väntat, vårt schema har ändrats ganska mycket denna termin och ett till ämne gör dagarna längre. Men med jag antar att det kommer bli värre så det är väl bara att stå ut. När jag kom hem la jag mig och läste eftersom vi har lite läxor osv, men tröttnade ganska fort och satte mig med annat. Nu kollar jag serier och vilar, senare ikväll har jag både möte och träning, ska bli kul att se hur säsongen kommer se ut! 
 
 

5 Bekännelser inom sport!

1. Min sport "historia"
Utöver att jag spelat fotboll i ca 10,5 år är det flera andra sporter jag haft stort intresse för. Jag gick i friidrott i ca 4 år skulle jag tro, en sport jag trivdes väldigt bra i och det blev en bra kontrast mellan lagsporten och den individuella sporten. Dessutom har jag alltid varit intresserad av att börja spela Innebandy och Handboll. 
Dessutom har jag gått i Scouterna i flera år, något som förvirrar mig lite idag då jag inte klarar av eldrök eller insekter haha. 
 
2.Jag ställer oftast höga krav på mig själv & ogillar att förlora. 
Jag ställer väldigt höga krav på mig själv och hatar att misslyckas. Det gäller framförallt i samanhang då jag förväntar mig något bra och men det går motsatt väg. 
 
3. Jag är en sportmänniska. 
Jag ska inte påstå att jag kan allt om sport och klubbar och klubblag är jag inte så bra på. Men så fort det handlar om Sveriges Landslag kollar jag och kan mycket. Det är otroligt många sporter detta gäller, t.ex. Skidor (i alla dess olika typer), Fotboll, Handboll, Is Hockey, Innebandy, Simmning, Friidrott, Ridsport, Segling osv. När det är mästerskap sitter jag och kollar på i princip allt där Sverige är med. 
 
4. Mitt skid intresse.
Som ni kanske insett denna vintersäsong så har jag ett väldigt starkt intresse för skidor, starkare än något annat nästan. Detta är sporten jag spenderar mest tid att kolla på, det är både längd, utför, skytte, skicross och ja alla olika typer. När jag var yngre ville jag till och med flytta upp till Falun och gå på skid gymnasium. 
 Detta är sporten jag uppskattar mest att utföra, tyvärr sker det bara någon vecka per år, men jag älskar känslan att vara först i backen och bara kunna trycka på! 
 
5. Vasaloppet. 
Ett mål jag och min kusin har satt är att vi ska åka Tjejvasan är 2017 (eller 2016, lutar dock mot 2017). Det är alltså 3mil på längdskidor. Jag är otroligt taggad, måste bara skaffa mig skidor och börja träna! 
 

En jobbig måndag!

Denna dagen har varit väldigt krävande, både jobbigt fysiskt och psykiskt. Skoldagen rullade tyvärr inte på som jag hoppats, skitväder som tyngde ner, träningsvärk som värkte i kroppen varje steg och på det huvudvärk. Hoppas iallafall att det bara är en engångsgrej så det inte är såhär imorgon också. Men det är ju trotsallt måndag och då kan man väl få känna lite såhär. Kom hem från träningen runt tio, helt slut och nu är jag redo för att sova. Träningen var jobbig eftersom huvudet inte riktigt hängde med idag, men jag får ett nytt försök imorgon! 
Gruppbild från gårdagens aktivitet!
 

Summer !

Som jag längtar till sommaren nu! När vi har detta äckliga regnväder vill jag bara ha värme. Jag hade inte tackat nej till sol eller åtminstone lite snö nu. Men innan sommarn kommer till oss ska jag hinna med flera saker som jag ser fram emot!


Låtar på repeat: Hozier!

Finns det ens något annat att säga om denna låt förutom att den är otroligt bra? 
För mig har denna gått på repeat, den passar bra i alla lägen!


Zorboll!

Då är jag hemma från vår aktivitet, så sjukt kul. Vi spelade Zorboll som var otroligt kul. På bilderna ser man vad det är eftersom det är ganska svårt att förklara. Men med dessa stora luft bollar spelade vi korta matcher 4 mot 4 vilket var väldigt jobbigt. Dessa saker är mycket tyngre än man tror, så att springa runt med dem var fysiskt jobbigt, dessutom tacklades man ner ett x antal gånger.. Denna aktivitet lägger sig nog på topp 3 listan av alla aktiviteter vi gjort. Nu ligger jag helt utslagen i min säng, jag hade träningsvärk innan och nu är det hemskt.



Blött & Blåsigt!

Denna blöta och blåsiga morgon startade jag runt klockan 10. Morgonen har varit lugn och jag har inte gjort något speciellt förutom att jag har haft på skidor i bakgrunden. Nu sitter jag däremot och faktiskt kollar på sista etappen av Tour de Ski. När detta lopp är slut ska jag bege mig mot Göteborg för aktivitet med delar av laget. Jag är så otroligt taggad, ska bli sjukt kul!

 

Gymmet!

Om detta kallas storm det vet jag inte, men det blåser otroligt mycket iallafall. Trots det tog jag mig till gymmet och körde i ca 1,5 timma. Jag känner verkligen att jag inte tränat under lovet då jag blir trött otroligt snabbt. Så nu ligger jag i min säng och är jätte trött i hela kroppen. Har precis kollat på 22 Jump Street, andra delen blev det idag. Tror inte att jag lägger mig allt för sent, imorgon har jag hemligt aktivitet med laget på schemat.




Sport!

Som jag sa igår så skulle detta bli en "sportdag" i form av mycket skid tittande. Men jag ska försöka hinna med att göra lite annat också, eventuellt göra klart resterande delar till min "kameraväska" och kanske fixa mina naglar. Vädret idag är hemskt, regn och senare förväntas storm. Så min tanke på att gå till gymmet kanske jag får planera om, men det bestämmer jag senare idag. 
 
En vecka jag saknar mycket, får se hur denna säsong blir, om jag kanske får några dagar med laget! 
 

Kompis kompis!

Det var kul att spendera lite tid tillsammans med Alicia, vi hade väldigt mycket att prata om. Strax efter middagen gick jag och träffade Elin som jag också behövde prata lite om det senaste som hänt i livet osv. Det var längesedan jag pratade med henne också så det var kul. Nu ligger jag och kollar på serie vilket jag gjort den senaste tiden. Imorgon blir det en sportdag från morgon till eftermiddag, men jag ska försöka hinna med att göra något mer också.




Friday i'm in love!

Morgonen blev lite stressigt men det gick bra ändå. Skolan gick ganska fort också vilket var skönt. Efter skolan följde Alicia med mig hem vilket var välbehövligt och längesedan vi pratade. Så vi snackade ett tag innan vi satte på film. Nu kollar vi på 21 Jump Street! 

Bild från i morse!


Slitig träning!

Träningen gick ganska bra, det är jobbigt nu i början känner jag. Kroppen och framförallt benen är otroligt trötta och sega men man kommer väl igång successivt ju mer man tränar. Denna tiden nu hemma efter träningen har jag varit ganska seg, därför också jag kommer i säng lite senare än jag tänkt mig. Imorgon är det redan fredag, trots att vi bara gått en dag i skolan ska det bli otroligt skönt med ledighet igen. 
 
 

Första Skoldagen 2015!

Första skoldagen idag då, väldigt jobbig men ändå kul. Det var verkligen ingen lugn start som jag är van vid, utan nu var det terminsprov, och uppgifter som drog igång direkt. Usch, jag känner inte att min kropp var redo för detta. Jag blev iallafall hämtad från skolan och nu är jag hemma och ligger i min säng och kollar på dagens skidlopp som jag missat. Senare ikväll har jag träning, utomhus idag vilket jag faktiskt inte ser fram emot så mycket, vill gärna ligga kvar hemma.. Men det är väl skönt efter för jag hoppas! 
 
 

Nytt: Nagellack från Isadora!

På mellandagsrean köpte jag även detta nagellack som jag glömde visa upp i videon jag la upp tidigare i veckan. Men det är ett jätte fint nagellack i en mörkblå/svart ton med massa glitter i, både silvriga större glitter korn och mindre. Detta ska få pryda mina naglar nästa nagel period! 


 


 

Foto i Januari 2015! (del2)






 

Harry Potter..

Eftermiddagen spenderade jag hemma i min säng, väldigt bekvämt och skönt. Kände mig dock lite lat eftersom jag inte gick till gymmet som jag tänkte. Men det är nog bra att jag vilade en extra dag på grund av min förkylning. Sedan bestämde jag mig för att kolla på Harry Potter, dock inget som föll mig i smaken alls.. Eftersom jag börjar tidigt imorgon ska jag försöka somna tidigt idag, känner nu att jag inte är redo för morgondagen..

Middagen som jag och mamma fixade förut, väldigt gott! 




Foto i Januari 2015! (del1)









 
 

Dagens klädval!




 

Långpromenad + fotograferat!

Hade svårt att somna inatt så låg och läste och insåg att det faktiskt är ganska kul när man hittar rätt böcker. Till lut somnade jag iallafall och imorse när klockan ringde låg jag kvar ganska länge. När jag väl gick upp gick det trots allt ganska fort från att jag satt och åt till at jag var ute och fotade. Jag fixade mig och gick en bit och fotade, helt underbart väder idag så det blev en hel del bilder. Var ute i lite mer än 1 timme och är jag kom hem väntade skidor och lunch. Nu ska jag gå igenom alla bilder och fortsätta kolla på skidor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Han är tillbaka!

Justin är tillbaka, och det är snyggare än någonsin! Han nya kampanj för Calvin Klein presenterades inatt!





Mys kväll!

Denna dagen blev lite slapp sedan på eftermiddagen. Jag har bara varit hemma och tagit det lugnt och inte orkat göra något med mitt liv. Men det är okej att ha sånna dagar också. Imorgon är det sista lov dagen innan skolan drar igång, ska väl trots allt bli skönt att komma in i lite rutiner igen. I med att jag låg inne i ca 4 dagar har jag tröttnat på det så ska bli skönt att göra lite saker, hoppas bara inte på för hård start. 
Nu ligger jag med tända ljus, insmord i body lotion och ska läsa ut min bok som jag hållt på med i evigheter.
 
 

Nytt: Hollister, Body Lotion!

Denna body lotion från Hollister fick jag från min bror i julklapp. Jag tycker att den luktar väldigt gott, ganska starkt så man känner doften, det blir lite som en lite bas till parfymer. Jag gillar den jätte mycket och den är väldigt återfuktande. Ett extra plus är ju att de är väldigt fina förpackningar!
Den är i doften Crescent Bay!



 

Promenad!

Känns som jag hunnit med mycket idag trots att klockan bara är halv två. Jag vaknade vid 11 och åt lite för att sedan hå en promenad. Gick för att kolla om en frisör var öppen idag men tyvärr var det den enda sommar stängd.. Jag får gå ner imorgon igen, jag fick mig iallafall en skön promenad på ca 40min. När jag kom hem fixade jag lite på mitt rum och städade bort lite jul saker här hemma. Nu sitter jag och kollar på skidor och efter de ska jag nog kolla på JVM finalen som jag missade inatt. 




Första träningen 2015!

Jag är hemma från träningen nu och är duschad och klar för att kolla på JVM. 
Träningen gick ju sådär, men med tanke på att jag inte ens rört en fotboll på ca 3 veckor så gick det väl ändå helt okej. Jag blev dock trött efter ca 10 min av träningen och mitt huvud var väldigt segt så var lite svårt att hänga med haha. Aja, det var ändå skönt att komma igång igen och jag har faktiskt saknat det en del. 
 
 
 

Photoshop!

Igår var i princip fösta gången jag satt med Photoshop och testade runt lite olika saker. När man väl förstår och kan programet är det väldigt kul men det är mycket att lära sig. Jag lekte iallafall lite med kameran, bilder och PS och fick fram resultatet under. Jag blev faktiskt ganska nöjd för att vara första gången! 

 

Vuxenpoäng!

Idag har jag tagit många vuxenpoäng. Blev väckt i morse för att jag skulle hjälpa mamma och pappa med att åka och slänga massa skräp, vilket tog samanlagt nog 2 timmar och det var både tråkigt och segt. Men ibland får man väl hjälpa till lite här hemma. Sedan lagade jag lunch till oss och efter det satte jag igång ett litet projekt. Jag har börjat göra "inlägg" som jag ska ha i min fjällräven ryggsäck så det blir en kameraväska. Dock blev jag riktigt trött på det efter en stund så tog en paus och nu ligger jag i min säng och vilar. Ikväll har vi första träningen för i år och senare ikväll ska jag kolla på JVM match. 
 
 

Söndag!

Det blev inte att jag somnade så tidigt igår ändå på grund av mycket tankar som snurrade runt. Men när klockan ringde imorse var det inte så jobbigt ändå. Jag gick upp vid 10 för att kolla skidor, så även denna förmiddag spenderades i soffan framför skidor. Sedan har jag fotat lite och fixat med lite bilder även idag, otrolgit kul! 
 
 

Parfym - 1D Our Moment!

En ny favorit i min lilla hylla här hemma är denna parfym. Den är helt underbar och den kostade bara 100kr på Grand Parfymeri under deras mellandagsrea. Väldigt glad att det äntligen fick bli min, jag har haft ögonen på den tidigare men inte haft lust att lägga pengar på den egentligen haha. Men nu är den min och jag är jätte nöjd att jag har den. Det är jätte svårt att beskriva dofter men den är iallafall söt och fruktig. 




 

Familjekväll!

Denna kvällen blev lugn, jag insåg att jag inte mår toppen än så jag stannade hemma idag också. Efter middagen satte sig hela familjen för att spela några olika spel, ganska mysigt. Nu ligger jag och fixar med lite bilder och sånt, både som jag tagit och som jag ska rensa igenom. Jag går nog inte och lägger mig så sent ikväll i hopp om att jag ska bli bra till imorgon. 
 
 

Mitt 2014!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Jag gjorde flera saker för första gången, reste med fotbollslaget var en helt ny upplevelse, gick ut hödstadiet och var på bal med alla kompisar, började gymnasiet som jag hade sett fram emot länge, var på konsert på Ullevi och mycket mer! 

Har du några nyårslöften?
Inget speciellt, jag skulle vilja skaffa något litet extra jobb under året men det är nog de ändå jag kan komma på.
Vilka länder besökte du?
Spanien

Vilka datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
17 Februari, dagen min älskade kusin dog. 
Vad var din största framgång 2014?
Framgång vet jag inte riktigt. Men som person har jag utvecklats det senaste och fått bättre självförtroende. 
Största misstaget?
Ingen aning.. 
Bästa köpet?
Kan det ha varit mina Over Knee Boots eller min Mac Pro Longwear Concealer ? Haha, minns inte vad jag köpt... 
Vad spenderade du mest pengar på?
Massa shopping och mat.. 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Spanien resan och alla dagar och kvällar med mina kära kompisar. Sedan självklart min familj och alla andra underbara människor i min närhet.
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014?
Väldigt många olika låtar och artister kommer påminna mig om 2014, t.ex. Håkan Hellström, Sam Smith & Ed Sheeran! 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Väldigt blandat, det hände både saker somo gjorde mig glad och ledsen. 
Vad önskar du att du gjort mer?
Njutit mer när jag varit med personer jag tycker om och hittat på saker som jag uppskattar! 
Blev du kär i år?
Ja!
Favoritprogram på TV?
Jag ser fram emot Vinterstudion hela året och det programet gör mig aldrig besviken. 
Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Varhemma på dagen och bakade med Emelie, sedan kom Alicia så åt vi middag innan vi gick till en sjö och träffade fler kompisar, en bra födelsedag! 

 

Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns säkert massa saker som skulle kunna gjort det bättre, och massa saker som jag gärna skulle vilja välja bort från året som också hade gjort det bättre. Men de som har hänt har hänt och de som inte har hänt har inte hänt, och det är svårt att tänka hur man skulle kunna ändra på något av det, för då skulle trologtvis hela mitt liv ha förändrats.
Vem saknade du?
Erik, Mormor och Morfar!
Den bästa nya personen du träffade?
Jag har fått massa nya kompisar detta året, både klasskompisar och andra på skolan vilket jag är jätte glad över. Men att jag blev kompis med Alicia är jag otroligt glad över och samma sak med att jag träffade Filip!


Tour de ski!

Blev väckt imorse för att kolla på skidor, som jag längtat efter detta. Jag älskar skidsäsongen, så underbar tid. Så hela förmiddagen har jag spenderat framför TVn och kollat på tour de ski. Idag mår jag förövrigt lite bättre så kanske kan hitta på något idag, får se hur mycket jag orkar.




Video, Haul - Julklappar & Mellandagsrea!

Här är en video där jag visar några av mina julklappar och lite saker jag köpt på årets mellandagsrea. Jag valde att endast visa några av mina jullappar eftersom det inte är för att skryta utan mer som en symbolisk sak, men jag är jätte tacksam för allt jag fick! Jag har tagit bilder på produkterna jag köpte så de kommer komma upp inom en snar framtid. Hoppas ni uppskattar att jag gör videos ibland också och visar saker på ett annat sätt!


Städning & Rensning!

Denna dagen har ändå gått ganska fort. Eftersom jag mår som jag gör har jag bara varit hemma hela dagen, jag har hjälpt mamma och pappa att städa och rensa i vårt förråd. Vi har gått igenom massa gamla saker och tagit bort en del, ganska kul faktiskt att se vad man gjorde när man var liten. Ikväll ska jag också bara ta det lugnt för att försöka bli frisk så att jag kan utnyttja sista delen av lovet på bästa sätt. 
 
 

Nyår, festen del2!









 

Andra Januari Tvåtusenfemton

Igår var jag bara hemma hela dagen och tog mig faktiskt inte utanför dörren en ända gång. Jag har dragit på mig en rejäl förkylning och rösten är nästan helt borta fortfarande. Imorse vaknade jag till färdig frukost som mamma fixat och nu sitter jag och fixar med massa bidler på mina datorer, måste ta tag i detta nu. Jag har fortfarande allt för mycket bidler som måste rensas bort innan jag kan skaffa mig en hårddisk. Idag ska jag också bara ta det lugnt och försöka bli frisk. 
 
 

Nyår, festen del1!









 

 

Årsresumé - December 2014

December ligger oss nära och från December kommer jag ihåg mycket. Skolan hade sina jobbiga dagar men sedan börjades de trappa ned och närma sig jullov, vi hade tomtejakt, luciatåg, julkonsert och annat som gjorde att man fick lite mer känsla för lov ändå. Sedan hade vi avslutning med DamJ, julbak, lunch med klassisarna i stan, snön kom, julafton, julfest, julklappar, gran och allt annat som jag lagt fokus på de senaste. En månad som jag har mycket minnen ifrån och som jag är väldigt nöjd med! 

 

Nyår, med tjejerna!









 

Tvåtusenfemton!!

Det är 2015, helt sjukt,ganska svårt att förstå. Men min kväll igår var perfekt! Först var det några tjejkompisar här innan och åt middag som jag fixade. Det var jätte trevligt och en bra start på kvällen. Runt halv nio åkte vi vidare på fest, dit kom en del kompisar sedan och kvällen blev jätte lyckad. Att stå med alla vänner på tolvslaget var helt underbart. Strax efter ett började vi dra oss från festen och vidare till nästa, dock varade det inte så länge och eftersom min röst försvann i princip helt så gav jag upp på slutet. Jag var hemma strax innan tre men somnade inte försen senare, idag är jag alltså väldigt trött men jag ska fixa några inlägg och vila idag. 
Fler bilder kommer senare idag!