Mellanlandning!

Sitter just nu på Frankfurts flygplats och bara tar det lugnt, pratar och väntar på nästa flyg. Vi ska totalt vara här i ca 7 timmar vilket är segt. När vi kommer till Barcelona ska vi även vänta in resten av laget som kommer med ett annat flyg innan vi tar bussen till hotellet!




Mot Spanien !!!

Har inte sovit mer än 1 timma inatt.. Men nu åker vi!!! Mot Spanien !!




Taggad till 1000!

Denna dagen har varit lång och jag ska sova snart eftersom jag ska upp strax efter 4.. Idag har jag packat de sista, fixat lite hemma och spelat match. Matchen slutade med 2-1 till Torslanda tyvärr och för mig kädes det inte helt bra varken spelet eller i kroppen men trots det fick jag pris som matchens lirare vilket var en rolig överraskning. Sen nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt och kollat några avsnitt på The O.C. Jag ska fixa några inlägg som kommer upp under veckan vi är i Spanien men lovar inte någon uppdatering utan jag uppdaterar när jag kan eftersom jag bara har mobilen med. Men jag är så galet taggad och om bara några timmar åker vi!!
 
 

Lördag!

Idag har det inte blivit någon uppdatering endast för att jag är trött och lat. Men idag har jag både klippt mig och färgat håret, fick klippa väldigt mycket kändes det som och det är faktiskt kort nu.. Men det behövdes verkligen eftersom jag hade så otroligt slitet hår. Senhar jag tagit det lugnt, packat om och packat klart inför Spanien. Jag kommer ha Sveriges fulaste resväska men häldre en som är lite3 för stor så jag kan shoppa lite än en som jag knappt får plats i. Nu ska jag fixa mina minneskort till kameran så att dem är tomma och sen ska jag kolla på serier och ta det lugnt. Imorgon ska jag fixa det sista innan resan, städa mitt rum och spela match. 

Bild från balen med mina älskade tjejer!
 

Video: Födelsedagspresenter & Shopping!

Tänkte visa mina födelsedagspresenter och lite shopping som gjordes häromdan i en video. Kände att det var väldigt mycket och jag orkade inte ta kort på allt så det blev en liten video.  
Hoppas det uppskattas med lite variation!
 

Lyckad torsdag!

Dagen igår på donsö var riktigt bra och skön. Vi låg och solade vid poolen fram tills strax efter 14. Så på dem timmarna fick vi lite färg och hade det skönt. Sen träffade vi alicias kompisar som åkte med när jag och Alicia skulle bada, första doppet för mig i år! Sedan strax innan 16 tog jag båten hem för att hinna hem innan 18. På kvällen hade vi träning g som gick helt okej och efter den hade vi lite "lagfest/lagkväll" i klubbstugan med middag, "lekar" och lite annat inför Spanien osv. Kom hem vid 12 och då fixade jag lite små saker innan jag gick och la mig. Idag ska jag packa till Spanien och städa mitt rum, eventuellt åker vi till Tjörn ikväll dock lite osäkra eftersom det troligtvis ska vara dåligt väder. 





Ute i solen!

Vi ställde klockan imorse för att komma upp tidigt och ta vara på dagen. Dock var Alicia så trött så hon ligger kvar inne medan jag sitter ute i solen och solar lite med Håkan i öronen. En underbar sommardag idag eftersom det är kanon väder, lite blåsigt men det får man klara sig med! Jag åker här ifrån vid 16 för att hinna hem till träning och lagfest ikväll, blir mer och mer taggad till Spanien !! Om 5 dagar är vi på väg !! 




Donsö !

Denna dagen har varit lyckad också. Jag mötte upp mamma så fixade vi lite saker och blev lite extra shopping för min födelsedag. Sen gick jag även runt lite i Göteborg själv innan jag träffade Alicia igen så köpte lite saker som jag tittat på innan. Vid 17 åkte vi till donsö och direkt när vi kom hit badade vi eftersom det var riktigt varmt. Sen har vi träffat lite kompisar till Alicia och tagit det lugnt. Blir nog ändå en hyfsat lugn kväll och chill imorgon!




Mysig kväll!

Kvällen igår blev lyckad tycker jag. Alicia och Emelie var här och åt middag och fikade lite. Sedan kom min morbror förbi med present så stannade dem och fikade med mamma och pappa. Men vi gick till en sjö för att möts upp lite kompisar och bara snacka, bada och ha det skönt och kul! Så det var ett bra avslut på min födelsedag. Jag och Alicia vaknade för en liten stund sedan och snart ska hon åka till Göteborg så ska jag möta upp henne där sen. På eftermiddagen åker vi till donsö så sover jag där och kommer hem imorgon igen! 




Min födelsedag!

Har haft en väldigt lugn födelsedag och har inte gjort så mycket egentligen. Blev väckt innan 8 imorse eftersom mamma och pappa skulle iväg till jobbet, men somnade om lite sedan. Sen har jag bara slappat typ tills jag åkte och hämtade Emelie så åkte vi och handlade och sen bakade vi här. Nu väntar jag på att alla ska komma hem så ska vi fixa mat och äta. Ikväll ska jag träffa kompisar och ha en skön födelsedagskväll och sommarlovskväll. 
 
 

1 VECKA KVAR!

Idag blev jag väckt för att åka och köpa framförallt fotbollsskor i Göteborg. Hittade ett par som jag verkligen gillade så köpte dom och även nya benskydd så nu är jag redo för Spanien och 1 vecka. Det är helt sjukt att det bara är 1 vecka kvar, om 1 vecka är vi på väg till Spanien!! Gaaaalet!! Iallafall, sen gick vi och köpte en sak till min kamera som jag tror kommer vara riktigt bra att ha i Spanien eftersom min systemkamera ska med. Jag ska försöka ta kort och visa de jag köpt lite senare. Nu ska jag kolla på lite serier och försöka bli bättre med min förkylning!
 
 

Sol!

Vaknade vid 10 idag till fint väder, lite molnigt men nu är det strålande sol. Så jag ligger ute i solen och lyssnar på podcast, riktigt skönt. Jag ska på möte vid 17 så vi åker hem strax efter lunch tror jag. 
 
 

Båt!

Denna dagen har gått förhållandevis fort. Vi var ute en stund med båten efter lunch, tyvärr väldigt kallt i vinden men ändå skönt att komma ut på havet lite. Sen kollade vi på fotboll som jag somnade till och efter vi ätit middag har vi kollat på fotboll igen. Det händer inte så mycket vilket är bra för mig eftersom jag måste bli frisk. Så det blev en lugn kväll och jag går och lägger mig snart för att förhoppningsvis vara bättre imorgon!
 
 

Det fortsätter..

Midsommarafton igår var väl inte jätte speciell men lugn och skön. Vi åt både lunch och middag med familjen Jacobsson och kollade även på fotboll med dem. Jag fixade "Lill-stugan" så jag får ett eget rum här vilket är skönt. På kvällen fick jag dock ögoninflammation eller något sånt. Så för mig blev det en ganska tidig kväll och idag vaknade jag upp lite bättre iallafall.  Så nu har vi varit i skärhamn och kollat i lite butiker mm. Nu ska jag kolla på serier och vila så denna förkylningen går bort!
 
 
 

Midsommar!

Väldigt tomt här på bloggen nu men jag hoppas på att det kommer bli bättre snart. Tyvärr funkar inte blogg.se appen på min nya mobil så det är lite svårt att uppdatera från den. 
Men iallafall, igår var sista jobb dagen på fotbollsskolan, skönt att det är slut men kommer ändå sakna vissa små barn. Igår kväll åkte vi till Tjörn där vi är nu för att vara här tills på söndag. Ska fira midsommar här mm. 
Min underbara kompis och jag innan balen!



Vidare på match!

Jag är verkligen helt slut efter dagarna på fotbollsskolan. Idag har det gått bättre fotbollsmässigt med våra små tjejer och så har vi även haft lite vattenkrig mm. Men imorgon är det sista dagen som kommer bestå av framförallt matcher och vattenkrig antar jag. Snart ska jag åkte iväg på egen match, dock är vårat lag hel konstigt så vi är endast 11st i denna otroliga värme vi har, dessutom är jag inte helt frisk än men vi får göra så gott vi kan.
 
 Bara 12 dagar kvar till Spanien nu!!
 
 

Mycket!

Känner lite ångest eftersom uppdateringen är så dålig. Men dessa jobbdagarna har jag verkligen fullt upp. Efter jag varit på fotbollskolan idag åkte jag hem och någon timma senare hade jag träning. direkt när jag kom hem från den åkte jag och mamma och köpte ny mobil till mig eftersom det verkligen behövdes. Så nu har även jag en guldig iphone 5S! Denna dag avslutades med att kolla på fotboll och serier och nu ska jag sova eftersom det är en lång dag imorgon med både jobb och match!
 
 
 
 

Sjuk dag!

Sen uppdatering men kände att det behövdes innan jag går och lägger mig. Denna dagen har varit väldigt händelserik. Har jobbat på fotbollsskolan hela dagen vilket har varit väldigt energikrävande. Var verkligen helt slut när jag kom hem så då sov jag några timmar innan jag skulle iväg på match. Matchen gick väldigt bra, vinst med 2-1 plus att jag gjorde mål, och denna gången i rätt mål, vilket kändes helt sjukt bra. Nu har tiden runnit iväg ordentligt och jag måste sova eftersom jag ska upp för att jobba imorgon också!

Bild tagen för några veckor sedan'


 

Bilder från Balen del 4!


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från Balen del 3!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbar sommarkväll!

Kvällen igår blev lyckad. Hade en riktigt bra eftermiddag/kväll och det kändes verkligen som sommar på riktigt! Jag och Alicia åkte till en kompis så åkte vi båt tillsammans ett litet gäng, och Alicia åkte ring. Riktigt mysigt. Det blev inte så sent dock var det otroligt kallt att åka hem.
Alicia åkte hem för en stund sen och nu ligger jag ute och solar och kollar på OITNB. 






"Wanties/Needies"

 Då börjar det närma sig min födelsedag och nu när sommaren dragit igång är det massor med saker jag vill köpa som vanligt. Så här är lite "wanties/needies" om man säger så, haha. Kan säga att jag säkert kommer köpa en hel del själv! För att se vart sakerna kommer ifrån är det bara att klicka på bilden!
annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring outdoor decor

Lördag!

Idag mår jag lyckligtvis bättre med förkyldningen vilket känns bra. alicia kom hit vid 11 imorse så har hon hållt mig sällskap medan jag städat, och sen har vi bara fixat oss i en väldigt seg takt. Förhoppningsvis ska vi hitta på någonting snart/ikväll. Ganska bra väder ute idag förutom att det blåser en hel del, men ändå soligt och varmt. 
 
 

Bilder från Balen del 2!

Här är lite bilder vi tjejer tog tillsammans innan vi åkte till balen. 

 
 
 
 
 
 
 

Bal 2014 del 1!

Här kommer några bilder på mig från balen. Det kommer komma upp flera delar inom de närmsta dagana!

 
 
 
 
 

Sjuk..

Vaknade igår med jätte jobbig förkyldning, vilket resulterade att jag tog det lugnt hela dagen. Det enda jag gjorde var att vara på ett möte ibför fotbollsskolan som jag ska vara ledare för nästa vecka. Jag och Felicia ska ta hand om F05 tror jag det var, ska bli riktigt kul. Men måste bli frisk innan dess, får stå över damlags match imorgon som jag blev kallad till och försöka bli frisk. För att få in lite positivt i detta igen så kan jag säga att min skolavslutnings dag var väldigt bra och lyckad. Festen på kvällen var riktigt bra och rolig! 
 
Bild från förra sommaren, åå ser fram emot liknande dagar iår. 
 

Skolavslutning!

Då var sista skolavslutningen på denna skolan över. En bra skolavslutning som bestod av många hejdå. Men jag ser inte detta som att vi inte kommer träffas mer bara som att livet fortsätter och att vi kommer ses under flera tillfällen eftersom vi alla bor i samma kommun. Aja, kan bara säga att jag är otroligt taggad på att börja gymnasiet redan nu. Men innan dess har vi ett helt sommarlov framför oss som kommer bli så sjukt bra känner jag på mig. Det startar ikväll med en liten fest tillsammans med 98or. Ska blir väldigt kul! 
 
 
 
 
 


 

Bra dagar!

Senaste 2 dagarna har varit riktigt bra. Igår var vi i Slottsskogen med klassen på dagen. När vi kom hem så kom tjejerna till mig ganska så direkt. Trots att vi hade så lång tid att fixa oss blev det stressigt i slutet. Men vid 18 stod vi klara för att åka till balen och pappa hade fixat en väldigt bra bil så det var kul att åka dit tillsammans. Balen var väldigt lyckad tycker jag. Det blir ju vad man gör det till och jag tycket det var trevligt och kul för att vara en skol grej. Kom hem vid halv 1 en somnade inte försen närmare 2 tror jag. Idag hade vi endast ca 2 timmar i skolan och sen har vi fixat maassor inför skolavslutningen imorgon. Nu ska jag gå ut och sätta mig lite och sedan ska jag iväg på träning. 
bilder från balen kommer så fort jag hinner fixa dem. 
 

H.H konserten genom kameran!

Här kommer några bilder som jag tog med kameran som jag fick låna av Emelie. Det kommer även fler bilder så fort som möjligt som är tagna med moblen. Jag håller även på att fixa en video med lite delar av konserten men den kommer upp inom kort eftersom det tar ett tag att fixa den. Men jag hoppas att den är klar imorgon! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varm träning!

Träningen förut var verkligen varm och jobbig, och dessutom lite seg eftersom den var senare än vanligtvis på Söndagar. Men det var skönt att komma ut och röra lite på sig iallafall. 
Nu sitter jag och fixar med bilder och videos från konserten. Snart ska jag gå och lägga mig till ett avsnitt av The O.C. Imorgon är det full rulle hela dagen. På dagen ska vi till Slottskogen med klassen för att få en liten avslutning på dessa 4 åren tillsammans. Sedan på kvällen har vi 9or bal, och innan den kommer det vara massa förberedelser osv. Men det ska bli riktigt kul! 
 
 
 

obeskrivligt!

Hela dagen igår var bara underbar! Från början till slut! Lite kvalitets tid med pappa innan konserten, middag på resturang och sedan kom även pappas bror och hans fru. Sedan gick vi bort mot Ullevi där det var en otrolig stämning, helt underbart. Alla var glada och det var hur mycket folk som helst. Var i "partyzon" eller va den kallades lite innan vi gick in på Ullevi. Där väntade vi ca 1 timma innan Håkan drog igång. Konserten var magisk, kan verkligen inte beskriva den men den var hur bra som helst. Det enda som kunde ha blivit bättre var om jag var där ed vänner längst fram. Eftersom våra platser var väldigt långt bak så var det väl inte samma upplevelse riktigt, men jag är glad att jag gick dit och denna konserten kommer jag aldrig glömma! Jag tog även lite bilder och filmade en del så jag ska försöka fixa ihop det så fort jag kan. 
 
Idag har jag hjälpt pappa ute med altanen. Har byggt massor och även passat min kusin och hans familjs hund. Så det har varit en ganska lugn dag och snart ska jag iväg på träning i det fina vädret. 
 
 

Längtar!

Fyy faaan va kul det ser ut. Trots att jag gärna vill ha 3 bra och roliga år på gymnasiet så längtar jag verkligen till studenten!! Här är några bilder från Lerums student och det ser så otroligt roligt ut. Allt folk, alla är så glada och allt är bara bra! 




 

Så sjukt jävla bra!

Det är inte så mycket uppdatering nu eftersom det är mycket som händer. Snart är det sommarlov men innan dess är det några dagar som jag er fram emot riktigt mycket. 
Igår var vi lediga och på kvällen var jag hos Mathias med andra kompsiar också. Jag hade en riktigt bra och rolig kväll, vet egentligen inte vad det var som gjorde den så bra men det var så bra stämning och allt var på topp. 
Snart ska jag börja fixa mig för en lång dag i Göteborg. Jag och pappa ska in efter lunch och kolla runt lite innan vi äter middag och går till Ullevi för att så Håkan. Är så sjukt taggad och tror verkligen att det kommer bli een grym konsert! Men jag ska försöka ta så mycket kort jag kan, ska låna Emelies lilla kamera eftersom man inte får ha med sig systemkameror in. Det hade vart ganska coolt att ta bilder på systemisen eftersom det hade blivit grymma bilder antagligen. Men jaja, detta blir nog bra ändå!

 

Vinst'

Lerums gymnasiums student var riktigt kul att se tycker jag. Blir så himla avundsjuk på alla 95or och de ser ut att ha så otroligt roligt!! Längtar ihjäl mig, hoppas verkligen på en bra tid på gymnasiet som kommer gå fort. Dock ska jag verkligen tänka på att ta vara på tiden.  
Nog om det idag iallafall, hoppas på att jag kan få tag på några bilder eftersom jag själv inte tog några. 
Nu på kvällen var jag iväg och spelade match med Lerums damlag. Matchen vann vi med 3-2, vilket var kul. En ganska jämn och spännande match men det var kul att spela. Roligt med lite variation och inte bara samma spel och samma spelare hela tiden. 





3 år kvar!

Detta är alltså sista onsdagen på denna skolan och sista onsdagen innan sommarlov. Om 1 vecka får vi sommarlov! Snart ska vi till Lerums gymnasium och kolla på 95orna som tar studenten. Jag är så otroligt avundsjuk.. Vi har hela 3 år kvar innan det är våran tur. Får hoppas på 3 bra, snabba och roliga år. Senare idag ska jag iväg och spela match med dam laget, ska faktiskt bli kul.


En speciell dag!♥

Idag har det inte varit en vanlig dag. Mina tankar har varit hos Erik extra mycket idag eftersom det är hans 21-årsdag, som jag gärna hade spenderat tillsammans med honom. Bara tanken på att jag aldrig kommer få träffa min kusin igen gör mig svag. Jag har fortfarande inte förstått att han aldrig mer kommer vara med på hödtider eller släktträffar mm. Det kommer i fortsättningen alltid vara någon som saknas. Det kommer bara vara 3 kusiner, ojämt antal, en mindre, allt blir bara fel. Men idag har mina tankar gått till Erik. Jag har tänkt extra mycket på alla minnen vi har ihop och allt vi tillsammans varit med om. Dessa 15 åren jag fick chansen att lära känna en sån underbar och bra människa är jag förevigt tacksam över. 

 
 

Match!

Detta har varit en förhållandevis bra måndag. Sista veckan nu innan sommarlovsvecksn drar igång och nu har vi ingenting kvar att göra. Därför blir det mest filmer och lekar på lektionerna. Efter skolan gick jag en snabbis till farmor och farfar för att fixa några bilder. Sen åkte jag kom och tog det lite lugnt innan matchen som spelades på kvällen. En bra match men "som vanligt" orkar vi inte stå emot på samma sätt i andra halvlek och det blir flera mål bakåt. Fortfarande 0 poäng i div1 vilket är segt med tanke på att värst spel är ofta bra och vi förtjänar mer. Men det går ju ut på att göra flest mål vilket vi inte gör. Nu ligger jag iallafall i min säng och ska snart sova. Imorgon är det mycket på schemat så det blir inte så mycket vila imorgon.


bilder från en riktigt bra kväll!

Kameran var med i Torsdags och lyckligtvis togs det en hel del bilder. 
Så jag har valt ut några eftersom jag inte kan lägga ut alla. 
Jag hade iallafall en riktigt bra kväll och det var väldigt lyckat! 












 

Söndag!

Dagen igår var i stort sätt lugn. Åkte hem från Alicia vid 12 och fixade lite hemma. Vid 16.30 gick vi till Emelie för att fira henne och hennes bror som fyllt år tillsammans med deras släkt. Vi blev kvar till ca 12 vilket betydde att vi inte åkte till Tjörn vilket jag gärna hade gjort. Istället åkte resten av familjen dit idag men jag som har träning senare idag kände att jag behövde gå på den så jag stannade hemma. Får åka upp nästa helg eller något istället. Nu ligger jag ute i hopp om att solen ska titta fram igen.