Kvälls promenad med Emelie !

Efter middagen gick jag och la mig i sängen för att kolla på senaste PLL avsnittet. Sen hörde jag av mig till Emelie Så gick vi ut och gick i en timma eller något sånt. Vi hade en del att prata om så kände att det var bra. Och riktigt mysigt! Måste ta vara på sånna här stunder med mina kompisar! Aja, vi bestämde att vi ska träffas imorgon och hitta på något. Men nu ska jag snart sova för att "komma upp i tid" imorgon och inte sova bort hela dagen. 
 
 

Badat!

Blev att vi kollade lite simning och sen åkte vi och badade. Blåste sjukt mycket och var kallt i luften men i vattnet var det riktigt skönt! Dock var det väldgt mycket vågor eftersom det blåste så man orkade inte ligga i heller. Men det var skönt ändå. När vi kom hem duschade jag direkt för att få bort saltvattnet. Nu senaste timmen har jag slöat lite och sånt. Men nu ska vi äta middag och sen vet jag inte vad som händer, blir nog en lugn kväll ;)

 

Tips: Podcasts/Blogpods

Update:  Kanske är några av er som läser Andrea Hedenstedt's blogg. Isåfall känner ni igen er lite kanske.. Blev lite besviken på mig själv att jag inte ställde in att detta inlägget skulle komma upp tidigare i veckan! Men iallafall, detta är skrivet i helgen så jag fick inte idén från henne! Var bara tvungen att skriva det så att folk inte tror att jag är en tråkig copycat ;) men det är ett bra tips :) haha ;)
 
Tänkte tipsa er om en app som jar anväder mig sjukt mycket av! Det är "Podcaster"! Men kan lyssna på olika podcasts. Och för er som inte vet vad podcasts är så är det typ som ett radio program kan man säga. Eller det är någon/ några som sitter och pratar om olika saker som spelas in och som du kan lyssna på när du vill. Jag har lyssnat på några olika och har fått en favorit som jag kommer skriva om under ;) Det är super skönt att ligga och lyssna på när man solar för att tiden ska gå fortare;) Jag lyssnar även på de innan jag ska sova ganska ofta eftersom jag har sömnproblem typ;)  

Men nu tänkte jag tipsa om mina favoriter som är Michaela Forni och Dasha Girine. Det är två tjejer från Stockholm som pratar om riktigt bra saker! Älskar att ligga och lyssna på deras podcasts! Dom pratar om riktigt bra saker som kan vara riktigt bra för oss tjejer att lyssna på. Jag gillar iallafall att liksom få reda på hur andra tycker och tänker och sånt. Deras bloggar är även väldigt bra tycker jag så gå in och läs dom också!
Länkar till dom --> HÄR och HÄR
Det är svårt att förklara så ta och ladda ner appen "Podcaster" och sök på Michaela & Dasha och lyssna! 

 

Solat!

 
Det blev lite bättre väder efter att jag publicerade det andra inlägget som jag skrev förut. Så har legat ute en liten stund och solat. Har väl inte fått så mycket färg men lite kanske ;) Sen åt vi lunch precis. Och nu ligger jag uppe i min säng och vilar lite typ. Vi ska nog ta oss till badplatsen snart och bada. Dock blåser det ganska mycket men det är nog "varmt" i vattnet! Sen ska vi hem och kolla på simhopp typ ;) Eller dom hoppar från 27m så är ganska häftigt att kolla på antar jag ;) Sjukt högt upp! 

Nytt!

Detta fick jag med mig hem från Stenungsund igår. Är jätte glad för allt! 
Allt är köpt på Lindex. Gillar egentligen inte alls Lindex men hittade några saker som jag gillade. 
Köpte mig en bikini överdel och två bikini trosor. De vita bikini trosorna är dock lite stora men hoppas på att dom är bra nästa sommar ;) Plus en matchande strandklänning till de ena bikini trosorna som jag även kommer matcha med mina svarta bikini överdel tror jag ;) Sen hitade jag en BH i min storlek så den passade jag på att köpa, älskar den!! Och även enn par jeans med slitningar som sitter som en smäck! Perfekta!
(Bättre bilder på jeansen kommer komma i outfit bilder längre fram!)


 

Onsdag!

Vaknade för en timma sedan och har hunnit äta frukost, diska och kolla simning ;) Vädret är väl halvbra en del moln tyvärr, så får se hur det blir idag. Vill hitta på något. Vet att vi ska handla och städa lite för imorgon kommer några familje kompisar från skåne hit. Eller de ska sova här natten mellan Fredag och Lördag. Men iallafall så måste jag väl fia lite bland mina saker. Ska även hem på Söndag så mycket av mina saker ska med hem ;)

 

Magic Mike!



Har varit en lugn kväll. Åt middag med familjen, kollade lite TV och sånt. Sen gick jawg upp och la mig i min säng och kollade på "Magic Mike"! Gaaad va Channing Tatum är snygg!! Kollade på Viaplay som vi precis skaffat oss. Gud va skönt och bra ! Hackar inte och bra kvalitè! Mycket bättre än t.ex Swefilmer! Aja nu ska jag fixa några inlägg tänkte jag och sen ska jag sova! Ser ut som att det kommer bli halvbra väder imorgon. Ska kanske försöka ta mig till någon frisör och kolla om dom har någon tid för att klippa av mina toppaas som är sjukt slitna.. :| Men får se hur det blir med det imorgon! 


Dagens outfit!

Blus, Labelle / Kjol, Hollister / Skärp, Chelsea / Skor, Converse





 

Shoppat ;)

Skrev ett inlägg för några timmar sedan men det försvann och jag blev så arg så jag orkade inte skriva om.. hehe. Men jag och mamma åkte iallafall till Stenungsund och var där i några timmar. Vi skulle köpa några saker men självklart kollade vi i andra butiker. Och som vanligt fick jag med mig lite saker hem.. Jag köpte två saker och så köpte mamma fyra saker till mig ;) Tack mammi! När vi kom hem vid fura fikade vi och då hade även solen tittat fram. 

 

Skit då..

Hade sett fram emot en hel dag på havet och käringön men är halv bra städer och kommer lite regn ibland.. Så vi får strunta i det! Istället ska vi åka troll skärhamn nu så ska jag testa ett par skor för sett se hur storleken är. Mer vet jag inte vad som händer idag.
 
 
 

Underbar kväll!

Har varit en underbar dag! Åt en god middag när dom kom tillbaka. Efter de åkte vi en timmas båttur ungefär. Var en helt underbar kväll! Helt vindstilla och fint väder. Så tog en del bilder och bjuder på några. 
Ska väl snart gå och lägga mig. Är ganska seg så ska väl sova snart. Imorgon kanske vi ska åka till Käringön om det är bra väder och inte blåser så mycket. Men vi får se hur det blir med det imorgon när vi vaknat och sånt. 





 

Dagens!




 

wiiii!

Har inte haft någon möjlighet att uppdatera försen nu.. Men dagen har varit bra hittills. Vi fikade lite förut, gick ner till båtarna där farmor och Viktor badade, gick tillbaka för att fixa lunch som vi sedan åt. Efter slöa vi lite typ sen åkte alla förutom jag till museumet. Och där är dom nu. Jag gick själv ut och la mig för att sola. Orkade knappt en timma innan jag gick och svalkade mig i duschen ;) Nu sitter jag inne och väntar på att dom ska komma tillbaka eller höra av sig. Vi kanske tar oss till badplatsen för att bada. Det är sjukt varmt ute , helt underbart! 



 

Soligt!

 
Nu är farmor och farfar här. Just nu sitter vi och fikar lite. Snart ska vi nog ut på en promenad, efter de är det lunch som står på schemat! Efter de ska vi till något museum (snark..) och därpå blir det kanske en båttur och sen middag! 
Vädret är toppen så det kanske blir en sväng till badplatsen också för att bada! 
 
 

I min säng ;)

Har bara legat och myst i min säng med min gosiga gris toffla hela kvällen typ. Har inte orkat något annat. Mitt huvud har "dunkat" hela kvällen av huvudvärk och jag har inte haft någon ork. Tror det är vädret.. Typ åskväder känns det som. Aja, hoppas på sol snart så att man kan få lite färg! Känns ju pinsamt att komma tillbaka såhär blek! Imorgon kommer iallafall Farmor och Farfar på morgonen/ förmiddagen! Tanken är väl att vi ska till något Museum, vilket jag tycker är sjukt tråkigt.. Får se om jag följer med eller inte. Ska iallafall sova snart. 

 

Nytt!

Detta köpte jag på Göksäter igår!
Plus att mamma hade med sig en necessär till mig när hon kom upp i Fredags! 
Är jätte nöjd med de jag köpte ! 

Ämnesblock, Låda, Spets-band, Örngott x2 !

Kam, Body Scrub, Lip Balm, Ögonfransböjare, Ögonbrynsknivar x4, Nagelfil(4 i 1),
"ögonskuggspennor"/ kajal !

"Dubbel toffla", Strumpor x5, Blus/Linne !

Dubbel tofflan på ;) Hur skön och mysig som helst! 

Och till sist necessären! 
 
 
 

Go dag!

Denna dagen har gått väldigt fort! Strax efter två mötte jag och Emelie upp Adelia och Sofie i Skärhamn. Där gick vi runt och letade efter ett ställe att äta på enn tag. Men tillslut så valde vi ett ställe där vi åt och satt och snackade ett tag. Sen åkte vi lite i deras båt. Haha va länge sen jag skrattade så mycket! Sen stannade vi och köpte glass och pratade ännu mer! Va såå kul att träffa dom igen! Strax innan fem kom pappa och hämtade mig och Emelie så åkte vi hem. När vi kom hem satte jag mig och kollade andra halvlek på EM-finalen! Som Tyskland vann, dåligt av Norge att bränna två straffar i en final.. Aja! Nu ska jag fixa ett inlägg med de jag köpte igår och sen ska jag typ slappa!

haha, sämsta bilden men har inga typ..
 

28/7-2013

Vaknade för typ 1,5 timma sedan och nu ligger jag i sängen igen efter att ha ätit frukost och diskat ;) Igår kom vi hem strax efter 1. Hade riktigt kul med Emelie ;)  När vi kom hem somnade jag ganska direkt. Idag är det halvbra väder, tyvärr. Så vet inte riktigt vad jag ska göra. Har kanske lite småtankar men inget klart än. Men ska ta mig ut iallafall haha ;) 

 

Badat!

Jag, Emelie och Nathalie cyklade till en mack (eller vad man ska kalla det) förut och köpte lite godis. Sen cyklade vi till badplatsen där mamma, pappa, Viktor, Thomas, Camilla och Aimi redan var. Så badade vi ;) Ganske skönt, liite kallt men helt okej ;) Sen cyklade vi hem och jag duschade. Nu väntar jag på att dom ska ropa där nerifrån att middagen är klar;) När vi ätit ska vi till Emelie och dom och he det trevligt ;) 

 

Göksäter!

Hann inte uppdatera imorse eller försökte från mobilen med täckningen sög så det gick inte. Men nu är vi hemma igen och har ätit lunch ganska nyligen. Blev upp mot två timmar tror jag på Göksäter. Men det var väldigt mycket folk så det drog ju ut lite på tiden. Men jag fick köpt lite bra saker! Dock missade jag iphone avdelningen med tillbehör och ville ha en sak därifrån.. Menmen, that's life! Nu ska jag slappa lite, ska kanske hitta på något sen. Får se hur det blir med vädret. Känns som att det kanske kan börja regna ;| 

 

The hunger games: Catghing fire!

åååååå vaa jag längtar! Vill se den nu! Den verkar sjukt bra och jag tror att jag kommer gilla den! Har tre av böckerna hemma så funderar på att kanske försöka hinna läsa 1an och 2an innan jag ser denna filmen! 
BTW, LIAM HEMSWORTH!!! GAAAD VA SNYGG HAN ÄR! 
Här är trailern! 

 

Myskväll!

Har precis haft en mysig kväll med familjen. Först åt vi middag när mamma kom upp och sedan efterrätt på det. Älskar glass och jordgubbar på sommaren! Sen satte vi oss och spelade lite kort i typ 1 timma. Haha gick väl ganska bra för mig;) Gjorde fel / det blev inte som jag ville en gång så jag började lipa.. Haha, kunde inte stoppa det! De bara kom! Den lilla tävlingsmänniskan i mig kom fram ;) VÄRLDENS TÖNT! Men det var inte meningen;) Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska vi troligtvis till Göksäter. Ett måste varje sommar! ;) Men vi ska väl bara dit någon timma typ! För det ska antagligen vara halvbra väder imorgon. 

 

Städat och klart!

Sitter nu i sängen efter att ha damsugit hela huset, haha jätte litet men segt ändå ;) Förut låg jag ute i typ 30 minuter, sen duschade jag och åt lite. Strax innan två åkte vi mot vårdcentralen. Så gick jag och kollade i dom få affärerna som fanns runtom, haha typ 2st ;) Men köpte 9 korgar/lådor till min smink hutch eller va man ska kalla det. Hoppas att dom passar bra där i och att det blir bra! Det återstår att se när jag kommer hem. Tar inga kort och visar dom för det är väldigt ointressant tycker jag så skiter i de! Nu ska jag fixa lite inlägg till imorgon eller någon annan dag. 

 

Dagens klädval!



 
 

Parfym tips till killar!

Tänkte tipsa om två kill/herr dofter som jag verkligen gillar!'
Lånade dessa två dofterna från min bror och pappa för att ta kort på dom ;) 
Kan börja med att säga att jag kan verkligen inte beskriva dofter ;) menmen...
Deon som är min brors luktar sjuuuukt gott, manligt och fräscht! 
Och samma med Parfymen som är min pappas! Den luktar gaaalet gott, manligt och fräscht! 
Ett tips om man ska köpa något till släckt, familj, kompis, pojkvänn mm.!  
Deon vet jag inte riktigt vart man kan köpa den, men antar att den finns lite överallt! 
Och parfymen finns att köpa på Zara ;)
Lukta på dom om ni får chansen!!

 

godmorgon!

 
Vaknade för ungefär 1 timma sedan. Så har precis ätit en risifrutti till frukost. Det är finare väder idag. Soligt men mycket moln.. Men ska nog ändå ut och försöka göra något. Följer kanske med Pappa och Viktor sedan men kollar runt lite istället. Så får jag något gjort iallafall. Men ska ta lite kort och sånt nu till två inlägg som kommer upp senare! Ikväll kommer även mamma upp, wii! Så nu har vi typ 1 vecka kvar på Tjörn med hela familjen. De sista två veckorna vet jag inte vad jaf ska göra men något hittar jag väl på ;) 



Båttur, glass, fotboll !

 
Försökte mobil blogga förut men det gick inte och orkar inte ta fram datorn nu.. Så det får bli en mobil uppdatering nu. Idag har jag inte gjort någonting typ. Har varit väldigt trött, så har legat och slappat och sånt stora delar av dagen. Efter middagen åkte vi ut med båten ! Så åkte vi och köpte glass och sen hem igen. När vi kom hem spelade vi kort och kollade på Norge-Danmark som slutade precis med straffar och vinst för Norge. Så på Söndag blir det Tyskland-Norge i final. Jag tror att Tyskland kommer vinna ;) Men nu ska jag sova. Imorgon ska pappa, Viktor och Thomas ut och fiska på morgonen/ förmiddagen. Och efter de ska pappa och Viktor åka och ta ut Viktors stygn från när han opererade sig. Så jag kommer typ vara ensam imorgon.. Men ska förhoppningsvis hitta på något med Emelie :) 
 
 

Shorts tips!

Här kommer ett litet "klädtips", kanske lite sent med tanke på att sommaren närmar sig sitt slut. Men ändå! 
Jag hittade iallafall ett par shorts som jag klippte av förra året. (Alltså de var ett par jeans som jag klippte av.)
Men iår passade dom inte vid benen. Förra året vek jag upp dom två varv men det gick inte iår. Så jag klippte av mina ytterligare typ 5cm. Sen tog jag en nagelsax och började "riva" upp trådarna. Vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag drog liksom ut trådarna och sånt. Så de blir fransigt typ. Och då blir shortsen lite rymmligare typ. Så dom sitter inte alls lika tight! Plus att jag gillar den stilen! Toppen! 

Fick tyvärr inte till några bra bilder på hur de såg/ser ut på. 


 


 

Naglar!





 
 

Krabbfiske ;)

Vaknade strax efter 8 och åkte till Skärhamn strax innan 9. vi var väl där i typ en halv timme och kollade. Köpte inget men var sugen på flera saker.. Men det blev inget med det idag. När vi kom hem gick jag och Emelie ner och fiskade krabbor haha ;) Typ bara för att göra det ! Det var väl ganska segt, på typ 2 timmar fick vi tre krabbor ;) Haha, aja lite kul iallafall ;) Nu ska jag äta lunch och resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra! 







 

Seg förlust...

Sjukt seg förlust.. Målet som tyskarna gjorde var ju inte direkt snyggt och svenskarna kunde gjort bättre ifrån sig i den situationen.. Tycker även att målet som Lotta gör ska vara ett mål! Väldigt billig frispark.. Och de andra chanserna Sverige hade skulle sitta. Aja, riktigt synd att det inte blir en final med Sverige på Söndag i Friends Arena.. Men sånt är livet! Nu sitter jag och Emelie i deras lillstuga och ska sätta på en film snart! Vi ska väl försöka somna lite tidigare idag kanske. Imorgon ska vi kanske till Skärhamn och kolla lite. Eller Team Sportia öppnar 9 imorgon med stor rea så vi ska kanske dit ;) Det beror väl på lite hur trött vi är ;) 

 

No words needed!

Jag är inte någon Directioner men fan va bra! Älskar videon och låten är ju sjukt go! Fastnar i huvudet direkt. Går runt och små sjunger på de delarna av refrängen jag kan hela tiden typ ;) haha, videon är ju underbar ;D 

 

"Godmorgon"

Nu är jag hemma hos oss igen och väntar på att det ska hända något typ ;) Igår gick jag till Emelie vid elva och så snackade vi lite och sånt. Strax efter tolv satte vi på en film och Emelie somnade ganska snabbt. Men jag kollade klart på den och sen somnade även jag. Imorse vaknade vi vid halv elva och då låg vi kvar en stund. Sen gick vi in och åt frukost och spelade kort ;) Sen kom hennes mamma, pappa, farmor och farfar och då fikade vi lite. Inatt ska vi sova där igen så vi lämnade typ allt där. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Pappa och Viktor är ute och fiskar. Så när dom kommer hem kanske vi hittar på något ;) 

 

Underbart!

Denna dagen har varit väldigt bra. Vi åkte ut till en ö och solade och badade. Dock var det jätte mycket brännmaneter men vi fick en chans att bada. Det var kallare idag än igår ;) Sen låg vi och solade en stund. Men vi tröttnade och tog sedan lite bilder ;) När vi kom hem slöade vi lite. Sen kom farmor och farfar och hälsade på en liten stund. När dom gått så duschade jag. Har brännt mig lite i ansiktet och så har jag lyckats bränna mig under och mellan brösten ;) haha! Solade med en annan typ av bikini idag så yes.. Men nu ska vi äta och ikväll ska jag och Emelie sova i deras lillstuga ;) 

 


 



Tisdag 23è Juli!

Vaknade för en timma sedan typ. Har ätit frukost och sånt precis. Nu ligger jag och slöar lite. Snart ska vi ut på en ö och Emelie ska följa med. Sjukt kul eftersom vi knappt träffats känns det som denna sommaren! Vi är nog tillbaka till tre för farmor och farfar ska komma en stund och hälsa på. Men blir några timmar :)

 

Underbar dag!

Det blev att jag låg ute i ungefär 1 timma. Orkar typ inte mer sen, blir så utråkad.. Vid 14 åkte vi ut med båten till en ö. Hur bra väder och allt som helst! Badade två gånger wiihoo ;) Hah, har badat fem gånger denna sommaren :| Iallafall, hade det jätte skönt, solade, badade och sånt i några timmar . När vi kom hem duschade jag och sen åt vi middag. Nu ska vi sätta oss och kolalde slutet på Norge-Spanien (fotbollsmatch) tror jag. Sen ska vi typ spela kort eller något sånt. Lite bilder från dagen ;) 



 
 
 
 
 
 

Sol!

Vaknade vid 09.30 men gick upp lite senare. Har väl varit halv seg hela morgonen. Det är jätte fint väder idag, dock blåser det himla massa så det gör allt lite sämre. Hade sett fram emot en dag ute på en ö men nu kom pappa och swa att han ska ut och gå.. jaha.. Kul familj! Men jag går väl ut och lägger mig och solar eller något sånt! 

 

Vinnst!

Vid 12 gick jag ut och la mig en timma ungefär i solen.  Men blev halv bra väder igen så gick in. Sen åt vi lite lunch och efter de gick hela familjen till familjen Jacobsson och kollade på Sverige-Island. Matchen vann ju Sverige med 4-0 så det var ju bra. Nu håller pappa på med maten så ska vi äta innan Tyskland-Italien matchen tror jag som börjar snart. Hinner inte fixa mina ögonfransar idag tror jag.. Elelr mamma ska hjälpa mig. Så får se när jag hinner med det! Ska även försöka få klippt mig ganska snart :| 

 

Tillbaka!

Nu ekar bloggen tom.. Men har inte haft någon ork att uppdatera. Har verkligen haft fullt upp hela veckan! Men det har varit ganska kul ändå ;) De sista dagarna nu fick vi vara i food court som det kallades. Jag var mest i köket och gav ut mat mm. Det var sjukt stressigt ibland men det var väl bra. Jobbade med riktigt goa personer så det gjorde det hela mycket bättre. Men orkar inte gå igenom hela veckan. Men det har varit kul, värt pengarna. Känner att jag kommer sakna vissa faktiskt och typ stämningen ibland ;) Vädret har ju varit hur bra som helst hela veckan. Så det är lite segt.. Ville ju sola! Men iallafall. Igår när vi slutade vid 19 kom mamma och hämtade oss så lämnade vi Elin. Sen åkte vi hem och jag duschade och packade ner lite saker. Efter de åkte vi till Tjörn där jag bara pratade lite med familjen och sen gick och la mig typ. Hela kroppen värkte efter att jag stått upp i en hel vecka typ (dag tid). Så somnade väldigt snabbt. Idag hade vi tänkt åka ut till en ö och sola och bada. Men det var molnigt när vi vaknade så vi stannar hemma. Men nu ser det ut som solen tittar fram så jag ska kanske ut och lägga mig lite. Ska även försöka med att färga mina ögonfransar idag. Vill göra ett till försök och se om det går bättre denna gången. (testade för typ ett år sedan men blev ingen skillnad) Ska även kolla fotboll sen! Ett måste! Långt inlägg med nu är jag tillbaka igen! 
 
 

Dagen !

Kom hem från jobbet för typ 1,5 timmar sedan. Har varit ganska segt idag. Gjorde en hel del hamburgare och sånt.. Har även varit sjukt trött hela dagen! Men imorse åkte vi och kollade på en halv fotbollsmatch innan vi åkte till jobbet. Är sjukt skönt att det är sista dagen imorgon! Blir väldigt trött av detta. Jag ska även upp till Tjörn imorgon efter jobbet eller på söndag. Vet inte riktigt hur det blir än. Men innan de väntar de sista 8 timmarna som vi ska jobba på Gothia cup i år.

 

 

Wanties from H&M!

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring short shorts
 

Lååång dag !

Har vart en lååång dag men nu drar den sig mot sitt slut. Gick upp vid 8 imorse, fixade mig och sånt och sen åkte jag och hämtade ut mitt körkort. Fulaste någonsin! Aja, sen åkte jag hem igen och då tog jag, Elin och Emelie tåget till Göteborg. Där var det kaaaaoooos!! Det var en krock mellan två spårvagnar så allt var inställt.. Men tillslut kom vi till kviberg efter mycket om och men. Där kollade vi på nästan två matcher innan vi var tvungna att ta spårvagnen till heden. Där vi började jobba kl.14! Jobbtimmarna gick väl hyfsat fort, det var väl roligast de sista timmarna. Vi slutade vid 21.30 och då åkte vi hem till Elin så har vi ätit och duschat nu. Snart ska vi gå och lägga oss för imorgon väntar ytterligare 7,5 timmars jobb!


Wanties from Ginatricot!

 
annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid on Polyvore

Nytt!

Gick in på H&M häromdan och fastnade för dessa två nagellacken. Så köpte dom. Hade verkligen inte tänkt att köpa något men gjorde det ändå. De kostade bara 49kr/st. Älskar Isadora nagellack! 



 

17 è Juli!

Kom hem precis typ efter en hel dag på heden. Kan börja med att säga att vi försov oss imorse.. Vaknade egentligen som vi skulle vid 06.30 men sommnade om. Så vaknade jag 7.50 och fick typ paniiik . Så skrek upp Elin och vi slängde på oss kläder. sminkade oss lite snabbt och sånt. Det tar alltid längre tid än va man tror. Men vi han springa ner till tåget som gick typ 20 över 8. Men vi han i bra tid till jobbet och vi körde igång direkt kl.9 med att öppna upp food court. Det hände väl inte så mycket idag. Det har varit sjukt varmt så då är det väl inte lika många som är sugna på varm mat antar jag. Jag fick även avsluta med ca. 1 timma eller något sånt i glassbaren. Viklet var väldigt kul. När vi slutade vid 15 så träffade vi några kompisar, kollade lite fotboll och sånt. 17.45 tog vi tåget hem och nu har vi då varit hemma ett tag. Vi ska väl bara slappa och sånt idag. Imorgon ska vi till Elin så ska se till att det ser bra ut på mitt rum imorgon och inte världens bombnedslag.. Elin is in tha house you know.. 

 

Sommar outfit!

 
annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring summer handbags

Dagen!

Har inte hunnit uppdatera något idag men blir en liten sammanfattning idag också. Idag har det varit mycket roligare. Vi har fått fixa grönsaker till köket. Sen har vi stått inne i köket ganska mycket. Elin stod vid kassan och jag gav ut mat och fixade lite. Så idag har vi fått göra lite saker. Vi blev lite sena därifrån för vi hjälpte till att stänga och städa lite. Men tog tåget 20.15 hem. När vi kom hem satte vi oss och kollade på Sverige-Italien samtidigt som vi fixade middag. När vi ätit klart plattade jag mitt hår och Elin duschade. Sen rakade jag mina ben och efter de fixade vi naglarna. Nu har vi suttit i mitt rum en stund och ska typ gå och lägga oss snart. Imorgon ska vi upp vid 7.. Börjar kl.9 och slutar kl.15. Så blir lite tidigare imorgon. Men efter ska vi kanske träffa några och sen åker vi väl hem eller något. 

 

Mina Parfymer och Body Mists.

Detta är mina parfymer och body mists. Använder knappt dom två längst till höger. Men dom andra fem varierar jag med att använda. Beroende på vad jag känner för. 


♥ Från vänster, Love Spell~VS, Sunset Bloom~VS, Tippers Beach~Hollister. 
Dessa använder jag väl ganska flitigt. Gillar att ha Body mists då jag upplever att de inte luktar lika starkt och känns lite mjukare om man kan säga så. Gillar dom starkt. 

♥ Från vänster, ingen aning vad den heter~Juicy Couture, Bright Crystal~Versace, Vanilla Fun~Ullared,
Have Fun~Ullared.
Som jag skrev innan så använder jag knappt de två längst till höger. Tycker att dom tappar doften snabbt och är väl inte jätte förtjust i dofterna. Men de andra två är favoriter. JC parfymen är väl den doften jag har som inte luktar sött och somrigt.
 

Hemma!

Kom hem för en liten stund sedan och har hunnit duscha. Sitter nu och väntar på Elin och Fanny som missade de tåget jag och Emelie tog. Men dagen har väl varit halv bra. Jag och Elin fick stå och hålla koll på Internet cafèt som innebar att typ bara stå där.. Hur segt som helst. Plus att det var sjukt kallt för det blåste hur mycket som helst. Sen kom Emelie förbi med några kompisar från språkresan så hälsade på dom och sånt. Vi missade lunchrasten så vi fick stressa till donken lite senare än va vi borde.. Men det gick väl bra. Sen vid 19 stressade vi till Nordstan , gick på toa och köpte glass. Sen tog vi spårvagnen tillbaka till Ullevi där invigningen var. Vi hann precis! Invigningen var väl sådär, hade väldigt ont i huvudet och var ganska trött och sånt.. Men det var väl kul. Sen segade vi lite och sen sprang jag och Emelie till tåget ;) Vilder och sånt kommer nog imorgon! 

 




Nytt från Mary Kay!

Fick mina saker som jag beställde för en vecka sedan eller nått sånt. Är super nöjd. Har bara testat de någon gång men har verkligen fått ett bra första intryck! Hoppas på att mitt ELF paket kommer i veckan också!




 
 


 
 

Vad jag har i min väska.



Detta är de jag har i min väska just nu. När det är skola så har jag ju lite annat också. Men dessa sakerna har jag väl typ alltid i min väska iallafall. ( Förutom boken och tidningen 
Skrev inte alla saker vart det komemr ifrån och sånt men ni ser ju. 

♥ Väska från Wera (Åhlèns city). 
♥ Necessär (med allt möjligt i, allt från plåster till deo mm.) från Lindex. 
♥ Lipbutter, läppstift, läppglans, body mist ( har olika dofter varje dag typ ), iphone skal, nycklar, hörlurar, laddare, tandställningsburk, tuggummi, solglasögon + fodral, plånbok, tidning och bok. 

Jobba!

Är nu färdig fixade. Självklart kunde vi inte sova igår men tillslut så somnade vi. Klockan ringde vid 7.15 idag så vi är ju hyffsat sega ;) Men detta ska nog gå bra. Vi åker in lite tidigare idag så att vi hittar rätt och sånt i tid ;) Kan behövas. Direkt efter jobbet går vi och äter något och sen till invigningen. Det är inte är jätte bra väder, typ molnigt och blåsigt. Så hoppas på att det bli bättre sen! 

 

Kvällen!

Nu har vi precis ätit upp middagen och även efterrätt som vi köpte ;) Jag hämtade upp Elin vid 18.30 så körde vi hem hennes saker och sen åkte vi och handlade. När vi kom hem gjorde vi middag. Nu sitter vi och kollar på TV. Vi ska väl snart fixa lite saker och sen sova typ. Imorgon ska vi in till Göteborg resan strax innan 10. Så vi går väl upp typ 8.. Så det kommer bli en hel dag där inne. Efter går vi nämligen direkt till Invigningen. Och kommer hem sent på kvällen antar jag. 
charmiga jag.. ;)
 
 

 

16.20

Jag och Emelie åkte ner lite snabbt förut och hämtade mitt konfrmations foto som jag beställde för ett tag sedan. Sen lämnade jag henne och åkte hem. Nu sitter jag och väntar på att Elin ska komma så ska vi åka och handla sen. Denna veckan kommer bli så sjukt bra! Ska försöka uppdatera så bra som möjligt. Men kan bli svårt. Så om jag inte kan uppdatera på dagen kommer ni iallafall få en typ sammanfattning i slutet på dagen eller nått sånt. 


 
 
 

Emelie är hemma!!!!

Förlåt för den kassa uppdateringen. Men igår uppdaterade jag inte för en anledning. Och det var för att jag skulle vara med och överraska Emelie när hon kom hem från Malta. Så för att inte hon skulle veta något så skrev jag inget här. Men jag åkte hem med Camilla, så körde hon hem mig så fixade jag lite hemma. Sen åkte jag ner till henne så åkte vi och köpte pizza och godis. När vi kom hem satte vi oss och kollade på fotboll ( Sverige- Finland). Det matchen var ju riktigt bra. Sen åkte vi till Landvetter och väntade i typ 1 timma. Och sen kom hon! Asså den lyckan går inte att beskriva. Kom lite glädje tårar också. Har saknat henne så himla mycket. Men hon verkar ha haft det riktigt bra. Vi hade en hel del att prata om så somnade inte försen typ 4. Och vaknade vid 10.30. Så vi är väl ganska sega nu. Vi har precis varit ute och åkt lite moppe. Var tvungen att testa lite. Nu sitter vi hemma hos mig och inte gör någonting typ ;) Har lite saker jag måste göra idag och sen ska Elin komma hit också! 

 

Bilder från senaste veckan '


Summer of love !


13 é juli !

Vaknade vid 9.30 men låg kvar i typ 1 timma. Åt sedan lite frukost och gick ut och la mig. Dock är det ganska molnigt så solar inte direkt. Ligger och håller på med mobilen eller läser. Idag blir det väl typ en slapp dag bara tror jag.


Framme!

Är på Tjörn nu och har inte med min dator. Så det kommer bli halv bra uppdatering. Men jag ska försöka. Vi kom upp hit för en stund sedan. Stannade på donken och käkade lunch på väg upp. Vädret är riktigt bra men har ingen ork att göra något typ..


Sommar kväll !


Jobbig morgon..

Vaknade 7 i morse och hade världens mensvärk. Asså helt sjukt! Och jag var ensam hemma för alla andra hade åkt. Så kravlade mig upp och tog en alvegon och värmde en vetekudde. Men det gick inte över. En timma senare låg jag typ och grät i min säng och ringde mamma och pappa. Var helt yr och mådde typ illa också..  Så lite senare kom pappa hem och jag tog en till alvedon. La mig i soffan och somnade lite senare. Vaknade av att pappa skulle åka igen. Och då var det lite bättre. Men somnade om igen och när jag vaknade vid 10.30 var det bra. Så sjukt läskigt, har haft så här en gång innan. Detta var mycket värre än vanligt.. Men nog om det! 
Nu har jag duschat och fått i mig lite mat. Om 30 minuter typ ska jag ta moppen ner till tandläkaren. Ska göra en vanlig koll typ. Sen ska vi åka upp till Tjörn igen på eftermiddagen typ. Jag sover bara där en natt så imorgon åker jag hem med Camille (Emelies mamma) så slipper jag sova ensam hemma ;) 
BTW, min dator hade stängt av sig och jag hade inte sparat mina anteckningar med saker jag skulle blogga om. Och vissa av inläggen.. Så sjukt segt.. Men ska försöka fixa det ändå och göra om det! 


 

Ändrade planer!

Ligger uppe och slöar nu efter att ätit lite. Blev inte att jag låg ute och solade till lunchen. Jag och pappa åkte istället ut med båten och kollade när Viktor och mamma seglade. Plus att vi tog en liten extra tur. Riktigt skönt väder men det blåser lite kallt.. Nu ska jag kolla lite saker på datorn. Sen ska jag nog ut och njuta lite i solen innan jag packar. Vi åker hem efter vi ätit middag ikväll. 

 

 

Sol!

Vaknade vid 9.30 och hade ganska ont i magen.. Så fick inte i mig någon frukost. Men gick ut och la mig i solen 1 timma senare. Så har legat här i snart 1 tumma. Galet varmt idag! Kommer väl pressa till lunch skulle jag tro. Och därefter kommer jag väl packa, duscha och lite sånt tror jag. Känns som att detta kommer bli en lugn och skön dag!
 
 

23:12

Matchen var väl ingen hit.. Eller Sverige spelade ju bra men att bränna två straffar är väl inte okej.. Aja, vi fick med oss 1p iallafall. Nu ska jag gå och lägga mig för att försöka komma upp i tid imorgon.  Imorgon bär det av mot Lerum igen på eftermiddagen / kvällen. Så därför ska jag packa med mig saker till nästa vecka. Kommer antagligen inte upp hit igen. Så en del saker ska med. Jag ska även försöka gå ut och springa imorgon på något sätt. Måste verkligen komma igång nu. Kan inte ligga inne och käka chips eller liknande längre.. 

 

Hemma igen!

Har inte kunnat uppdaterna något idag förutom ett litet snabbt inlägg förut. Men har inte haft tankarna på det. Men vi kom tillbaka till Tjörn för ungefär 20 minuter sedan. Är ganska trött så ligger och halv sover typ ;) Men hos farmor och farfar gick vi först en liten promenad. Efter de åt vi en god lunch och sen fikade vi lite. Och så klart pratade vi massor ;) Ikväll är det fotboll som står på schemat. Vill egentligen kolla live men alla Sverige matcherna är slutsålda så får nöja mig med att sitta hemma och kolla. 

 

Till Orust !

Nu sitter vi i bilen på väg till Orust och farmor och farfar! Farfar fyllde år igår så vi ska fira honom lite. 
 
 

Kvällen!

Åt en god middag förut. Efter de la jag mig och kollade på ett OTH avsnitt. Senaste 2 timmarna har jag suttit bänkad framför TVn. För att först kolla på Allsång på Skansen och sedan på Håkan Hellström. Bra faktiskt! Tycker att Håkan är riktigt bra. Nu ska jag nog borsta tänderna och sånt för att försöka sova. Har sömn problem så vill ge det en chans iallafall. Imorgon vet inte jag exakt vad som händer. Blir väl en lugn dag typ. Hoppas på mycket sol så jag kan bättra brännan en del! 

 
 

Sol, vind och vatten!

Är hemma nu igen efter några timmar ute på en ö. Det var väl skönt i början men sen började det blåsa mer. Så det blev kallare. Men jag la mig under handdukar och sånt och somnade lite ;) Nu är dom andra och handlar men jag orkade inte följa med. Jag vet inte om vi / jag ska göra något speciellt resten av dagen. Är sjukt trött för jag kunde inte sova inatt och vi gick ju upp tidigt. Så sov typ bara 4 timmar .. 
BTW, ignorera min fula och äckliga nagel! Måste fixa naglarna när jag komemr hem på Torsdag/ Fredag ! 


 
 
 
 
 

Glad men trött tjej!

Känns konstigt att säga det men jag har redan varit vaken i 5 timmar. Vi gick ju ut och fiskade imorse, men vi fick inte med oss något hem. Så det var ganska segt. Låg och halv sov lite typ ;) Men vi kom hem för typ 1 timma sedan. Jag och mamma har bokat biljetter till Gothia Cup invigningen. Ska bli riktigt kul! Nu ska jag, Mamma och Pappa ut till någon ö och sola och bada. Ska bli skönt. Hoppas vi hittar något bra ställe.

ååå va jag skanar dig kompis! 
 
 

jiipii, glad tjej här igen!

Nu är lilla jag glad igen. Jag och Elin fick nya arbetstider så vi har exakt sammatider hela veckan. Så himla bra! Vi kommer även bo tillsammans typ hela veckan. Lite i Göteborg och lite i Lerum typ! Ska bli såå kul. Imorgon ska det förhoppningsvis bokas biljetter till Invigningen också. Det blev jag, Elin, Fanny och Emelie som går! Åå va nästa vecka kommer bli bra hoppas jag. Fotboll, kompisar, lära känna nytt folk och massa mer. 
Fixade även häromdan så att jag var med på blogg.se´s synas ruta nyss. Måste säga att det var ganska kul ändå ;) Lite fler sidvisningar och några kommentarer rullade in. Alltid kul! 
Nu ska jag gå och lägga mig, försöka iallafall. Väckarklockan står på 06.30 imorgon. Jag, Viktor, Pappa och Thomas ska ut och fiska ;) Är kanske inte jätte intresserad men för att göra något! Så vi ska väl tillbringa tre timmar ute på havet. Om vädret är bra och det inte blåser så mycket så ska vi kanske åka ut till någon ö också. Men det återstår att se hur det blir med det. Vill iallafall bada imorgon, har badat 3 (!) gånger i Sverige i år! Och det är Mitt i sommarn! Helt galet! 

 

Arg!!

Sitter hemma nu och är sjukt arg!! Fick ett mail från gothia nyss med arbetstiderna. Och jag och Elin jobbar typ bara några timmar tillsammans på hela veckan!?!? Blir så himla arg! Elin pratade med hon somsatte tiderna för någon dag sedan och sa att vi ville jobba tillsammans.. Och hon ba ja, ni kommer jobba tillsammans hela veckan! Man ba, va? Aja, Elin har iallafall hört av sig till henne så får vi hoppas på att det går att ändra! Hade sett fram emot nästa vecka så sjukt mycket.. :(  
Aja, vi var iallafall ute en sväng med båten förut. Testade att köra lite men vågade inte sen ;) Haha, mes! 
Men nu har vi ätit och jag ska bara ta det lugnt ikväll. 


 
 

Dröm outfit!

 Okej kanske inte fröm outfiten men en outfit som jag vill ha. 
Så hilma fint att ha en sommarkväll när du vill vara lite extra fin! Älskar kjolen! 

[ Klicka på bilden för att få reda på vart plaggen är ifrån ]

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring giani bernini handbags

Tjoho!

Det gick väl bra när vi seglade. Blåste inte så mycket då så det gick ganska segt ;) Men jag överlevde, dock inte så kul..  Men lite skönt att guppa omkring. När vi kom hem åt vi lite , nu ligger jag uppe i min säng och vilar lite. Funderar på att gå ut och lägga mig istället men nu blåser det lite kallt så vet inte.. Pappa och Viktor är iallafall ute och seglar igen en liten sväng. När dom kommer tillbaka kanske vi ska hitta på någonting. 

 

Segla!

Har varit vaken i ungefär en timma. Nu ska jag, Viktor och pappa testa segelbåten. Det är inte riktigt min grej att segla men jag ger det en chans ;)
 
 

Sommarjobb!

Har haft en lugn dag. Har legat ute och solat lite. Blev för varm så gick in ;) Vi har även fått i båten i vattnet, det gick väl väldigt bra! Det blåser en del så vet inte om vi ens tar en tur med motorbåten.. Segt, jag är ganska rast lös just nu. Men tänkte säga att nästa vecka ska jag jobba , v.29 (!). Skaffade mig ett litet sommarjobb ganska enkelt ;) Men iallafall, jag och Elin ska jobba på Heden under Gothia cup veckan! Tjänar ganska bra så det var givet för mig. Ska faktiskt blir sjukt kul. Vi ska vara ansvariga för food court vilket jag inte vet vad det är. Och så ska vi även hålla det rent på bord och sånt. Så vi ska vara ute hela veckan och sånt.. Vi kommer jobba det tidiga passet och efter jobbet kommer jag nog ha saker på schemat. Så jag har gjort en lista med inlägg som jag ska tidsinställa. Men om någon trevlig själ där ute har någon toppen idè på något jag kan blogga om och som ni vill läsa om så kommentera gärna! 

 

7 Juli 2013!

Somnade inte försen vid halv tre inatt så vaknade vid 11.  Har legat och kollat lite på mobilen och sånt som vanligt. När jag skrivit klart detta ska jag gå ner och äta. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vi har en liten segelbåt typ eller va man ska kalla det som ska i vattnet. Dock vet jag inte om jag följer med när dom fixar med det. Ska försöka sola lite idag också kanske. Känner attt man får passa på, men vet ju aldrig hur det blir med vädret här i Sverige.

 

My day! (video)

Gjorde en video med småklipp från dagen. Eftersom jag inte uppdaterat så bra eller interessant idag så tänkte jag att det var lite roligare. Hoppas det uppskattas. Gör kanske något liknande någon mer gång! 


Dagen!

Har inte haft så mycket tankar på att uppdatera idag så därför har det bara blivit ett inlägg. Men jag låg ute och solade ett tag. Vid tre tog jag en dusch och lite senare cyklade jag och mamma en sväng. Jag tog lite kort och sånt , vi köpte även lite saker till ikväll och sen cyklade vi hem. Blev väl ungefär 5km sammanlagt eller nått sånt. Jag och mamma var precis uppe på berget och kollade lite med Nathalie och Erik ( Emelies syster och hennes pojkvänn) . Nu sitter jag i min säng och funderar på att lägga mig och vila lite typ ;) 

 

Hemma igen!

Är redan hemma från Marstrand igen. Vi tog båten dit men det fanns inga båtplatser så vi fick åka hem. Men ingen i famlijen var väl jätte moteverade så vi åkte hem. Nu har vi ätit och jag ska ut och lägga mig och solaaa. Vädret är riktigt bra idag så tummen upp!! 

 

Kvällen och morgondagen!

Har blivit en ganska lång eftermiddag / kvöll idag känns det som. Vi åkte till dom och kololade runt i deras båt och va där i typ 1 timma. Sen åkte vi till oss och satt typ och prata i någon timma till innan vi började med maten. Strax  efter åtta kom pappa och Viktor och då grillade vi klar och sen åt vi. Lite senare åt vi även efterrätt som bestod av jordgubbar och glass ;) Nu sitter jag i min säng på övervåningen medans dom andra är där nere och pratar typ. Kände att det inte var så kulk längre så lämnade dom;) Börjar bli lite trött så väntar typ ut dom innan jag ska gå och lägga mig. Imorgon ska vi förhoppningsvis till Marstrand och kolla på de sista i Stena match cup racing! Ett stort intresse här i våran familj. Så om vädret är bra imorgon så ska vi ta båten dit! 

 

SOL!!

Haha, typ 10 minuter efter att jag skrev förra inlägget blev det väldigt fint väder igen. Så jag gick ut och la mig och solade. Gjorde även lite lunch till mig och sen gick jag ut och la mig i 1 timma till. Tog lite olja på benen och liiiiite på magen och man får ju mycket mer färg fortare. Nu har jag precis duschat och smörjt in mig och ska slänga på lite smink. Sen ska vi åka och hämta gästerna eller va man säger. Dom har seglat så dom ligger i en hamn en liten bit härifrån. Sen ska vi starta grillen och sånt!

 

Molnigt..

Gick in igen efter en liten stund för det blev jätte molnigt tyvärr.. Att det aldrig kan vara soligt en hel dag?!?! Så nu ligger jag och väntar på att mamma ska komma hem för hon är ute och springer. När hon kommer hem ska vi väl ta något litet att äta och sen ska vi båda duscha och fräscha till oss lite ;). Ikväll kommer några familjekompisar eller va man ska säga hit. Och så kommer även pappa och Viktor upp. Vi ska grilla och sånt. 

 

Äntligen !

Äntligen säger jag bara! Vaknade vid 10 och det var sol ute?! Så himla skönt. Har redan gått ut och lagt mig för att sola och här kommer jag ligga fastklistrad hela dagen om vädret fortsätter såhär !


yeeey!

Har fått i mig en hel pizza nu och ska sätta mig snaaart och kolla på TV.  Lite om provet då: 
Det var väl ganska svårt. Eller asså jag var tveksam på några av frågorna men många var jag säker på. Men jag fick iallafall 56 poäng och man måste minst få 52 poäng. Men jag blev nöjd bara jag blev godkänd ;) Tips till er som ska göra det framöver: PLUGGA! Det är det ända man kan göra! 
Hehe, bilden jag la ut förut var väl lite "bara för att" typ ;) 

 

Jag klarade det!

Yeeeey! Klarade det! Sitter nu i bilen på väg upp till Tjörn igen. Ska äta pizza med mammi. Uppdaterar mer ikväll!
Diggar bilden jag gjorde lite snabbt igår;)


Hemma!

Hann inte uppdatera innan bi åkte från Tjörn. Men är iallafall hemma nu och ska hämta lite saker. Så strax ska vi åka till trafikverket och jag ska göra provet!


Kvällen!

Kvällen har vait riktigt lugn. Har kollat på lite TV och även de senaste PLL avsnittet. Har tryckt i mig Jordgubbar, Chips m. dipp och coca cola.. Hehe, dom tre sista är inte bra Anna, tänker inte någonting på vad jag äter nu på sommarn typ.. Men , man måste få njuta lite ! ;) Nu ska jag borsta tänderna mm och sen ska jag lägga mig och läsa lite mer i moppeboken.. Imorgon gäller det! 

 
 

Naglar!

Fick inga bra bilder på hur naglarna ser ut.. 

 


 
 

Rolig dag..Eller inte..

Har varit en ganske seg dag idag. Har varit en sväng och handlat med mamma. När vi kom hem åt vi och efter de la jag mig och fortsatte läsa. Sen fixade jag mina naglar och nu ligger jag och slappar typ. Orkar inte läsa mer, det är så himla tråkigt! Aja, nu håller mamma på med maten men det dröjer väl en stund tills det är klart. Sen ska jag kanske platta mitt hår och kolla på TV eller nått sånt. Imorgon åker vi hem för att hämta lite saker innan vi åker till trafikverket så jag kan göra mitt prov. Vi åker väl härifrån runt ett eller nått sånt ska vara på trafikverket vid halv fyra tror jag. 

haha charmigt..
 

TRE..

♠TRE FAVORITPRODUKTER: Body Butter, Body mist, Lip Butter.

♣TRE SAKER DU VILL HA: Silvriga marenas, En ny laddare, Moppe Körkort!

♠TRE BRA FILMER: LOL, 17 Again, The last song.

♣TRE SNYGGA KILLAR: Justin Bieber, Douglas Booth (i filmen, (lol)), Taylor Lautner.

♠TRE SNYGGA TJEJER: Marie Serneholt, Shantel VanSanten, Miranda Kerr.

♣TRE BRA LÅTAR: Wake me up- Avicci, Pompeii- Bastille, Faller- Norlie & KKV

♠TRE FAVORITFÄRGER: Rosa, Cremevit, marinblå.

♣TRE SAKER SOM BETYDER MYCKET FÖR DIG: Familj, Vänner, Fotboll.

♠TRE SAKER DU HATAR: Insekter, åska/blixtrar, plugg..

♣TRE JOBB DU HADE KUNNAT TÄNKA DIG ATT HA: Fotograf, Skådespelare, Fotbollsproffs ;)

♠TRE EGENSKAPER SOM ÄR VIKTIGA HOS EN PARTNER: Omtänksam, Snygg, Som en bästavän!

♣TRE BRA ARTISTER/BAND: Justin Bieber, Avicii, Demi Lovato 

 

Juni Favoriter!



♥ Body Butter från The body shop. (Mango) 
♥ Body Mist från Hollister. (Tippers Beach) 
♥ Eye & Lip makeup remover från Lorèal. 
Sminborste från Mary Kay. (cheek) 
Ögonskuggsborste från Mary Kay (eye crease)
♥ 
Ögonskuggspalett från Isadora. (80 classic browns) 
♥ Bronzing powder från Isadora. (86 soft tan)
Armband från Snö. 
Shorts från Dr.Denim. 
 Linne/klänning från Thailand.

Onsdag!

Vaknade av mig själv strax innan 10 men låg kvar och kollade saker på mobilen i typ 1 timma. Men nu har jag ätit frukkost och ska lägga mig och plugga. Imorgon ska jag ju göra provet så måste läsa ut moppeboken och göra några tester idag. Vädret idag är väl inte så roligt.. Så kommer typ mest vara inne om det inte blir soligare sen. Annars så ska jag inte göra något speciellt typ.. Det är ju inte jätte kul här när det inte är bra väder..
Dagar som denna saknar man veckorna i Thailand enormt mycket! Vill tillbaka! 

 

Bra avslut på dagen!

Avslutade denna dagen med att skicka iväg en order till ELF och även Mary Kay. Eller aa, genom mamma typ ;) 
Men det tar nog ett tag innan jag får produkterna. Men när dom kommer så visar jag det. Nu ska jag lägga mig och läsa lite i moppeboken innan jag somnar. Imorgon har inte jag något speciellt som jag ska göra. Ska väl försöka ta mig ut på någon joggingrunda eller liknande. 

 
 

Kall dusch..

Läste knappt någonting i boken men ska göra det innan jag går och lägger mig. Istället gick jag ut och tog en dusch. Det var inte skönt någonstans! Kallt att stå i skugga+ blåst utan kläder, raka benen som drar ut på tiden, vattnet var segt och sen tog typ varmvattnet slut.. Kul .. Men sen efter så fick jag smörjt in mig och fixat till mitt hår lite. Efter de så åt vi en halv god middag ;) Och nu ska jag väl sätta mig och kolla på TV en liten stund. 

 

Nytt!

Fick köpt lite saker igår och idag. Några halvbra bilder men ljuset var ganska dåligt så aa! 
Tröjorna kommer jag säkert ta fler bilder på när jag använder dom i sommar.
Så det komemr säkert bättre bilder längre fram! 




 

Skärhamn!

Kom precis hem från Skärhamn där jag och mamma kollat i lite butiker och ätit lunch. Fick med mig en tröja/blus hem. Ska ta kort på den nu och även de sakerna jag köpte igår. Sen ska jag läsa igenom moppeboken. Fick tid på Torsdag så då ska jag göra Teoriprovet. Nu har även solen kommit fram men det är inte speciellt varmt ute.. Men ska kolla om man kanske kan sola lite ;) Resten av dagen går väl till att plugga och sånt.. Finns inte så mycket att göra när vädret är som det är och när alla kompisar är borta typ.. :( Men snart kommer dom hem och snart slår säkert vädret om och det blir en mycket bättre sommar! 

 

Tisdag!

Nu närmar sig klockan ett och vi har inte gjort något alls än typ.. Vädret är halv bra, väldigt molnigt men solen tittar fram ibland. Men vi vill inte bara sitta hemma och mögla så vi ska väl  försöka hitta på något. Dock finns det typ inget att göra när det inte är bra väder typ.. Fick även en fråga vart jag gick mina mopedkurser. Och jag svarar på det igen för tredje gången ;) Ardins trafikskola i Lerum ! :)

 

Svar på kommentarer!


Svar: Nja, eller det beror på hur erfaren man är typ. Det är svårare än första gången tycker jag. Vi körde i mer trafik och inte så off om man säger så. Ja det gjorde han, eftersom vi körde bland fler bilar och sånt så var det mer regler och sånt att tänka på. Han frågade väldigt ofta om högerregeln mm. 


Svar: Det var jag också, men var inte de! Du mår inte bra av det själv! Det var svårare de två sista lektionerna. Haha, du ska tänka på allt ;) ne men tänk på reglerna och kolla omkring dig efter skyltar. De är lätt att missa dom två delarna så tänk lite extra på de bara. Annars så ska du tänka på allt ;)


Svar: Vi började med att köra mer i Lerums centrum där det är mer trafik. Vi körde mycket i rondeller och sånt.  Sen körde vi ca 1 timme sammanlagt på landsväg. Där är det väl lite halv läskigt att köra ibland tycker jag. Du ska ha högt tempo hela tiden (nästan fullgas hela tiden), det finns "farliga" kurvor och lite läskiga svängar. Alla andra kör snabbare än dig och vill gärna köra om dig men ta det lugnt och låt dom göra sitt. Lyssna på din lärare och följ det han/hon säger, dom vet vad du ska göra. 


Svar: På första lektionen körde vi där det inte var så jätte mycket trafik. Så det var lite lugnare start typ. Vi körde i åttor på en parkering och tränade på "uppsiktsrutinen". Vi tränade på att stanna effektivt och sånt. 
Din lärare kommer fråga dig om du kört moppe innan och om du inte gjort de så kommer ni nog bara test köra lite på en parkering eller liknande. Jag hade ju test kört på en parkering innan så jag fick bara köra fram några meter och brommsa där han visade för att jag skulle "lära känna" mopeden. Sen åkte vi till en liten väg som typ inga åker på så vi kunde köra lite och gå igenom lite saker i lugn och ro så att ajg var berädd för att köra ute i trafiken.  


Där var lite svar, vissa var kanske lite sena men har inte hunnit svara på dom innan. Men hoppas de va till hjälp! 
 

mår inte bra..

Ligger i sängen och kollar på OTH nu. Mår inte alls bra.. Tror att jag spännde mig för mycket förut och jag var så nervös så efter när allt släppte så fick jag världens huvudvärk och massa annat. Men har fått i mig lite mat och ska slappa lite innan jag ska sova. Nu på kvällen kom det även regn.. Fy va tråkigt det är! Men ser ut som att det blir bättre väder till helgen! Så får se hur det blir resten av veckan.

 

Klarade det !!

Wiiiihooo'
Jag klarade de! 2 timmar senare fick han det sagt. Känns sjukt bra. Ska plugga som en idiot på teori delen så jag kanske kan få tid och göra det i veckan! Nu ska jag och mamma åka tillbaka till Tjörn!


Födelsedagspresenter från farmor & farfar!

Igår när vi var hos farmor och farfar så fick jag lite födelsedagspresenter. Fick dessa två t-shirtarna! Älskar dom! Nu på senaste tiden har jag gillat att bara ha en t-shirt och något mer. Det är skönt och snyggt! 
Fick även 500kr som jag ska spara till ett objektiv eller ipad mini! Eller båda ;) ;P







Till Stenungsund!

Vaknade av mig själv strax innan 10 idag. Ganska ovanligt för att vara mig. Men låg som vanligt kvar i typ en timma. Vädret är inbte som jag hoppats på.. Det är molnigt och halv bra. Så vi åker till Stenungsund för att kolla lite, bara för att göra något typ ;) Sen åker vi hem till Lerum och så ska jag övningsköra 16-18 så se upp folket! ;) Ne men är inte lika nervös idag men ändå lite nervös ;) haha, aja ska fixa ett inlägg som kommer upp när jag sitter i bilen hem sen!