Mysig outfit!

 
annastockelid.blogg.se
 
annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring OPI

Morgon träning!

Gick upp 06.40 för att gå ner till gymmet och vara där kl.7! När jag kom var det i princip tomt , jag och någon mer kanske. Så det var skönt och kul för jag testade lite nya maskiner och sånt. Så körde i ungefär 1 timma innan jag duschade och fixade mig och nu ska jag gå till skolan. Bra men jobbig start på denna fredagen ! 





Göteborg & Träning!

Full rulle idag också verkligen. Skoldagen var som vanligt, inget jätte speciellt. Efter skolan åkte jag och Emelie till Göteborg för jag skulle framförallt lämna in min klocka på lagning eftersom den gått sönder, men vi kollade lite också. Men eftersom jag skulle på träning vid 19 så hade vi inte jätte lång tid att kolla men vi fick kollat i några affärer iallafall. Dock fick jag bara köpt mig lite underkläder som jag behövde, men det blev inget annat denna gången. Det är väl bra på ett sätt ändå, så får jag sparat lite pengar till senare denna månaden ;) Men sen var jag på träning som var både jobbig och lite skön på samma gång. Vi var inte så många och det var en del snö på planen så det var lite lugnt och sedan lite jobbigt också. Men nu har jag fräschat till mig lite och sånt och ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag troligtvis till gymmet innan skolan eftersom vi börjar kl 9.10, så slipper jag göra det efter skolan och så. Jag känner att jag inte orkar det så kör all in på morgonen. Så jag ska gå och lägga mig nu så att jag orkar upp imorgon!

 

Massa bilder från Hemsedal!

Trots 3,2 megapixlar som tegelstenen till kamera jag hade med mig hade så blev det ganska bra bilder iallafall. Det är typ dessa bilder jag tagit med den dock, det var för kallt för att ta upp kameran men ibland fick jag till det! Jag ska försöka fixa fler bilder men annars kanske detta blir alla för stunden så kanske det kommer flera i framtiden. Eftersom våran tränare tog massa bilder som jag inte vet om eller när isåfall vi kan få dom! 











 

Gymma & PH!

Detta har varit i princip en lika dan Onsdag som alla andra Onsdagar typ. Först en lång och ganska tråkigt skoldag med sega lektioner. Efter skolan gick jag till gymmet och körde i ca 1,5 timma innan jag traskade hemmåt i kylan och snön. När jag kom hem duschade jag och åt lite för att sedan kolla på Paradise Hotel. Och som vanligt så somnade jag till lite och fick se om stora delar av avsnittet. Lite besviken men ändå inte, jag ska inte avslöja något eftersom inte alla sett än, men nästa vecka kommer blir galen tror jag. Nu har jag precis ätit lite middag och ska sätta mig och plugga lite grann. Jag ska framförallt göra en Hemkunskaps uppgift som jag missat när jag varit borta. 

 

Mobilbilder från Hemsedal !





Volvo & Zlatan!

Haha, känns lite konstigt att blogga om reklamer kanske men nu gör jag det igen. För ett tag sedan kom Volvo ut med en annan reklam som också innehöll kändisar, vilket var Swedish House Mafia. Så dom kör väl på att folk kanske lägger märke till dom lättare eller nått sånt när det är kändisar med i bilden. Jag tycker iallafall att dom är bra och lite mäktiga liksom, speciella och man kommer ju verkligen ihåg dom. 

 
Här är även den andra reklamen!

Bra dag!

Detta har varit en riktigt bra och rolig dag. Först en skön skoldag och efter den gick jag och Emelie till Emelies mammas butik och så tog hon några kort på oss med lite nya varor och så. Det tog ett tag eftersom vi aldrig blev nöjda typ.. ;) Sen gick vi och köpte thaimat och tog med det hem till Emelie. Där satte vi oss framför TVn med Paradise Hotel på och åt maten. Sen gick jag hem och somnade lite innan träningen. Det var inte jätte kallt men det började snöa och det snöade massor och det var ju ganska jobbigt.  Nu har jag duschat och ätit lite och nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen så kommer lite sent till skolan. Men annars är det vanlig skoldag och sedan ska jag gymma :) Måste även plugga lite också.. Jag har skjutit upp det ett tag n så känner att jag måste ta tag i det nu. 




Video från Hemsedal!

I väntan på lite bilder så lägger jag upp denna lilla videon som en av våra tränare satt ihop. 
Den innehåller en såå himla liten del av resan men jag tycker att man ändå kan uppfatta lite hur kul vi hade. 
Mer från resan kommer så fort jag kan fixa det! 

 

Godnatt!

Det blev inte så mycket av denna dagen. Jag har mest vilat och tagit det lugnt och jag pluggade faktiskt inget typ. Jag kände att jag inte orkade och att jag var tvungen att vila upp mig. Men jag har ändå hunnit packa upp och städa mitt rum lite som blev kaos när jag rotade i väskan.. ;) Jag hoppade även över att gymma idag, tog en vilo dag. Men imorgon är det skola, plugga och träning som gäller. 

 

Mina dagar i Hemsedal!

Varning för långt inlägg! 

Orken är verkligen sämst och jag är fortfarande hur trött som helst. Men nu är denna dagen snart avklarad och jag tänkte berätta lite kort om mina dagar i Hemsedal med laget! Bilder ska jag försöka samla ihop från lite olika och jag ska även kolla om mina bilder blev bra. Men måste lägga tid på lite annat först så de får komma upp när jag fixat det och har tid. Men jag kan säga nu innan att det var otroligt kul och det blev bättre än vad jag trodde det skulle bli. Så jag är jätte glad att jag följde med och jag har haft det toppen! 

Fredag: Vi var ute i backen vid 9 och åkte till och från med några mat/värme pauser. Det var inte så mycket folk på fredagen och det var väldigt bra i backen i början. Senare åkte jag och några fler kvällsåkning som var sjukt bra. De två bästa backarna var ny pistade och sjukt bra så då fick vi oss några gryma åk. Sen stod 98 och 97 orna för middagen, som vi åt hos 97orna. Under maten hände det lite saker och sen efter tog vi det lugnt en stund. Lite senare hade en av våra tränare fixat en lek som vi höll på med ett tag, det var faktiskt kul! Sen var vi ute och åkte på soppåsar i en backe och lite sånt. Vi satt och snackade och det hände lite olika saker (orkar inte gå igenom allt). 

Lördag:
På Lördagen gick vi i våran stuga/rum upp och åkte på morgonåkningen. De öppnade den största liften 7.30 och då var vi i backen i två timmar innan alla andra kom ut. Det hade snöat runt 10cm snö minst så det var lös snö öven de pistade. Det var helt underbart att köra 4 åk innan det blev uppåkt. Sen gick vi in och var inne ett tag innan vi gick ut igen. Vi åkte ganska lite på lördagen eftersom det blåste, snöade, var kallt och dålig sikt. Men sen hade vi 5-kamp med laget och det gick bra för de laget jag var med i. Så det var kul att göra lite lag tävlingar. Sen fräschade vi till oss lite och sedan bjöd 96 och 95 orna på middag hos sig. Efter middagen var det lite prisutdelning och sånt. Sen satt vi och pratade och gjorde lite annat kul, och kvällen blev riktigt lång eftersom vi åt ganska tidigt. 

Söndag:
Vi gick upp och packade och städade lite för att lämna sakerna i bussen vid 9 och även då lämna stugorna/rummen. Även i söndags hade det snöat och snöade så det var även nu puder och lös snö överallt. Vi var några som åkte flera åk i skogen där det var snö över knäna typ. Det var hur kul som helst men verkligen jobbigt. Vi åkte lite tillsammans ganska många och gjorde lite små saker i backen. Strax innan 15 tog vi oss till bussen för att packa in skidor osv, och byta om. Dock slutade det med att vi fick vänta i 45 minuter extra eftersom våran tränare bröt foten/benet på parkeringen på väg till bussen.. Ganska segt men det var ju bra att han kunde åka med oss tillbaka. Så vi blev lite försenade men bussresan gick annars bra förutom att det var otroligt segt. Vi stannade och åt thai på väg hem och sen kom vi till Göteborg vid 12. 

 

Nagel inspiration!





Begravnings-outfiten!

Detta hade jag på mig på begravningen förra veckan. Vill mest visa hur kjolen ser ut på eftersom jag inte visat det innan. Outfiten i sig är ju väldigt tråkig men om jag bara byter ut den svarta t-shirten mot något annat blir det nog en fin outfit! 
( Ursäkta för en riktigt smutsig spegel och halv bra bilder..)
 

 

Favorit dofter!

Detta är mina favorit dofter som jag har. Jag har inte så många olika men dessa två gillar jag verkligen. Den vänstra (Versace) doftar lite sötare och passar paérfekt på sommar halvåret och den högra (Juicy Couture) doftar ganska starkt och "hårt" typ så den passar bättre på vinter halvåret. Dessa finns att köpa lite överallt tror jag ;)



 

Hovfjället 2013!

Sammtidigt som jag är i Hemsedal och åker skidor denna helgen så passar jag på att visa lite bilder från Hovfjället förra året med skolan. Vi hade två riktigt bra och roliga dagar och det ska bli riktigt kul att åka dit iår igen. Hoppas bara på att det blir lika bra väder som förra året och att det finns snö!

 

Fin outfit!

annastockelid.bligg.se

annastockelid.bligg.se by s-stockelid featuring a cuff bracelet
 

Ringar!

Här är mina ringar. Det var ett halvår sedan jag visade dom senast och då var det ungefär hälften tror jag. Så jag har fyllt på min samling lite de senaste. Jag älskar verkligen att ha ringar, känner mig lite finare då. 
De är köpta på lite olika ställen men de finns att köpa i de "vanliga" butikerna typ! 





 

Fint från H&M-home!

 Här är lite olika saker från H&M home. Tycker att dom har väldigt fina saker och funderar på att beställa hem lite saker till mitt rum. Framförallt kuddar / kuddfodral så att sängen blir lite roligare. 
annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring H&M

Nagel inspiration!






Träningskläder från H&M, rosa!


annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring a seamless sports bra
 

Make Up Store- Microshadows!

Tänkte tipsa om denna produkt som jag har tre olika färger av. Det är MICROSHADOW från Make Up Store. Jag kan inte säga annat än att jag älskar dessa. Det är super fina och hur bra som helst. Jag använder mig av dom väldigt ofta och jag är såå glad att jag köpt dom. De är lite dyrare, ligger på ungefär 140kr. Det kan ju kännas mycket för en ögonskugga men dom håller verkligen länge och jag tycker verkligen att det är värt pengarna om man vill satsa på en bra produkt.

 


 

Snygga skor!

Så sjukt snygga skor!! Älskar verkligen dom i vänster hörn! Så sjukt snygga, ska försöka få tag på ett par sånna!



Natt uppdatering !

Bussresan gick bra, vi stannade och åt på donken och sen åkte vi bara på. Det tog typ 8 timmar så det var himla segt. Vi hade wifi på bussen men det var dock jätte långsamt och min mobil laddade ut.. Men när vi kom fram fixade vi lite med sängar och sånt i våran stuga/rum. För mig funkar wifi i stugan men inte för någon annan, så det är ju lite konstigt men bra för mig. Hoppas att jag kan ha det hela helgen och att det inte försvinner. Imorgon ska vi åka skidor så mycket som möjligt och hitta på lite annat skoj. Detta kommer bli sjukt kul!! Ska sova nu så vi orkar med morgondagen ! 




Mot Norge!

Är hemma nu och har packat ner och fixat de sista. Jag ska snart gå nu för att bli hämtad av Linns pappa som kör oss till bussen i Göteborg dit resten av laget också kommer. Detta ska bli så himla kul. Jag kollade precis och det verkar vara riktigt bra med snö så det är ju sjukt kul. 46 av 48 backar är öppna och alla liftar är igång så det kommer nog bli toppen. Dock kommer det ju vara typ 10-15 minus grader så det kommer vara kallt. Men jag har med mig mycket kläder så jag inte ska frysa, vilket jag säkert kommer göra ändå. Jag har fixat fram en kamera från typ stenåldern som är tjock som en tegelsten och ganska dålig. Men jag tänkte att det är bättre än inget om man vill ha bilder, eftersom min mobil kommer dö direkt av kylan och jag vill inte ta med min systemkamera :/ Så hoppas att det blir några kort, får sno av dom andra annars ;) Som sagt så vet jag inte hur det är med WiFi där vi ska bo men om det finns ska jag försöka uppdatera! Men annars har jag fixat en hel del tidsinställda som kommer upp. 

 

Otroligt trött!

Det blev sent för mig igår men nu ska jag upp och fixa mig för att inte bli sen. Tror att denna dagen kommer bli sjukt bra!




Stressad dag!

Jag har verkligen inte kunnat slappna av alls idag, och dagen är inte slut än. Lång och jobbig skoldag som slutade 15.40, då jag gick direkt till gymmet och var där i 1,5 timma. Var riktigt skönt att köra lite och känner att jag börjat komma igång nu lite igen efter jullovet. Nu senste har jag duschat, ätit, fixat mat, handlat, packat, lämnat mina saker hos Linn och nu ska jag packa lite till. Är inte helt klar, eller ska förbereda lite saker som jag ska ha i bussen. Sen måste jag fixa lite inlägg och det ligger jag verkligen efter med.. Men ska försöka hinna med allt idag innan jag går och lägger mig.

 

Lite av dagens!






Bästa resan i mitt liv!

Drömmer mig tillbaka varje dag. Jag har inte varit på många resor de senaste åren. Men jag kan säga att denna resan kommer vara bästa resan i mitt liv länge, den är svår att slå. Det var så underbart att resa iväg i över 3 veckor med sin bästa vän och min "andra familj". Jag känner mig så himla trygg med familjen Jacobsson så detta var verkligen något jag kommer minnas hela mitt liv. För ett år sedan var detta våran första skoldag efter 24 dagar i Thailand. Vill tillbaka nu!




 

Bra träning!

Träningen var över lag ganska bra tycker jag. Var lite less i slutet och tröttnade lite eftersom vi spelade match i typ 45 minuter. Men i början spelade vi riktigt bra, så det var kul då :) Avslutade med några ruscher och så och det kändes faktiskt lite bättre med konditionen idag än vad det gjort innan. När jag kom hem duschade jag och åt även lite. Nu har jag precis packat lite mer så ligger ganska bra till inför "resan". Imorgon ska jag gymma, köpa godis/annat gott att ha med på resan, laga lite mat till resan och sånt. Så har lite att göra imorgon ändå och det kommer nog vara fullt upp. Jag har verkligen ingen inspiration alls på inlägg så måste försöka fixa det imorgon! 

 

Dagens!


 

Bra dag :)

Jag gillar verkligen tisdagar, skoldagen är kort och skön vilket är underbart. Har varit hemma ett tag nu och hunnit äta och slappat lite. Ska snart sätta på någon serie och ta det lite lugnt innan träningen ikväll. Måste även börja packa inför våran lilla skidresa torsdag-söndag med laget. Det ska verkligen bli kul att både få åka iväg och få åka skidor. Var typ 1 år sedan sist så det ska bli riktigt kul. Men har som sagt en del att fixa inför den både med mat och packning. Jag ska även försöka hinna fixa några tidsinställda eftersom jag kommer befinna mig i Norge så kommer jag troligtvis inte kunna uppdatera. Jag vet inte hur det är med tillgång till wifi och så men jag ska försöka förbereda lite så det uppdateras ändå :)

 

Barcelona med laget!


Snacka om att jag redan längtar. 1 vecka i Spanien med laget på cup och massa annat skoj. 
Det kommer bli så himla kul och jag hoppas verkligen att tiden går fort, idag är det 160 dagar kvar! 

2 timmar på gymmet!

Allt detta pluggande.. Skoldagen idag var väl lite segare än normalt men det är väl så ibland. Efter skolan gick jag och Sofie och gymmade. Vi var där i 2 timmar och körde på väldigt bra tycker jag. Ska försöka fortsätta på liknande sätt nu några gånger i veckan så hoppas vi på lite mer muskler snart.
Senaste tiden nu hemma har jag pluggat, iallafall försökt. Jag har väl lyckats ganska bra så känner mig i princip klar inför inlämningen imorgon. Måste bara fin slipa lite och läsa igenom det lite till, om jag orkar..

 

True shit !




Detalj i mitt rum- fotoskärm!

Kan ju börja med att säga att just denna är ganska gamal men det finns en hel del nyare modeller. 
Det är iallafall en liten fotoskärm som jag har i mitt rum. Man sätter i ett t.ex USB med bilder och sen spelas dom i ett bildspel. Jag tycker att det är en mysig grej att ha framme. Just nu rullar lite bilder från morfars begravning, väldigt fint. 
Det kan ju vara mycket roligare än bara en ram och en bild. 



 

Jobbig träning!

Det blev lite strul med träningen men tillslut kom vi in i en hall och körde lite match först och sedan ca 20 minuter kondition/styrke pass. Det var riktigt jobbigt men behövligt. Nu senaste tiden efter träningen har jag gjort "det vanliga" och även pluggat. Det behövdes men kan inte säga annat än att det var väldigt segt och tråkigt. Nu sitter jag och kollar på någon film på familjen och när den är slut ska jag sova. Imorgon startar en ny vecka som jag hoppas och tror kommer bli sjukt bra. 

Bild från i veckan!




Nya naglar-gel lack!





Bra kväll!

Kvällen igår blev lyckad vilket känns bra. Daniel, Gustav, Elin och Adelia kom hit så kollade vi på film, spelade spel, snackade och sånt. Dom gick vid 1 och då satte jag på ett OTH avsnitt innan jag gick och la mig. Mamma väckte mig idag vid 11 och nu har jag ätit frukost och ligger och kollar på tv.  Det ända som jag har planerat idag är träning senare. Annars vet jag inte vad denna söndagen har att bjuda på.




Jobbig förmiddag!

Hela förmiddagen mådde jag väldigt dåligt, orkar inte gå in på detaljer men kan säga att jag mått betydligt bättre. Men efter lunch började det gå över och nu mår jag bra igen. Jag har alltså mest vilat idag och nu senaste timman har jag städat lite på mitt rum. Det var verkligen välkbehövligt men är inte klar än så ska fortsätta nu. Ville bara slänga in ett litet inlägg och hålla er uppdaterade om vad som händer. Känns verkligen som Söndag tycker jag men som tur är så är det ju inte det. Så ska kolla om något vill hitta på något ikväll eller vad som händer.

 

Gossip Girl!!

Såg på sista Gossip girl avsnittet imorse! Åå vad jag älskar serier!! 






Lång dag igår!

Dagen igår var som väntat riktigt jobbig. Jag tänker inte skriva något om den kan bara säga att allt var väldigt fint och bra gjort. När vi kom hem vid 20 gjorde vi middag och efter middagen gick jag och mötte Emelie. Sen gick vi till Emelie så kom Olle, Gustav och Hannes dit ganska snart efter oss. Så kollade vi på två olika filmer som båda två var ganska dåliga och pratade lite och sånt. Jag kom hem vid halv 2 men somnade nog inte försten vid halv 3. 
Jag vaknade vid 10 och har nu lagt mig i min säng igen, vet inte vad som händer idag men hittar väl på något kanske.

 

Skön morgon!

Kan säga att det var välbehövligt med lite sovmorgon. Jag hade lite svårare att sova inatt så var väldigt trött när jag vaknade och det var väldigt skönt att ligga kvar och slöa ett tag. Men har hunnit äta och plugga lite och ska börja fixa mig nu. Vi ska åka vid 11 och "tyvärr" så snöar och blåser det ganska mycket så det kommer antagligen ta lite längre tid att åka dit. Men det ska nog gå bra. Vi kommer inte komma hem försen vid 19/20 tror jag och då måste jag kanske plugga lite.. Ganska seg dag men det är ju någon som måste bli av!

 

No Pain, No Gain!

Verkligen jobbig träning idag igen. Vi kör extra mycket kondition nu eftersom typ ingen har bra kondition längre. 
Och jag kan bara säga att det är sjuuuukt jobbigt, någon normal kunde gå i samma takt som jag sprang i slutet asså. Det gick verkligen riktigt långsamt.. Plus att jag har ont i varje kroppsdel, värk + träningsvärk.. Men nu är jag påväg tillbaka upp igen och måste pressa mig själv annars komemr jag ingen stans! Nu har jag fått i mig mat och duschat och ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag inte till skolan eftersom jag ska på begravning. Men ska gå upp vid 8 ändå för att sätta mig och plugga lite innan. Kommer nog inte uppdatera så mycket imorgon men kanske något, hoppas ni har förståelse!

Bildbrist..Gothia Cup 2010!
 
 
 

Trött idag!

Har precis vaknat från att ha sovit en stund. har verkligen varit trött hela dagen så det var välbehövligt. Skoldagen har annars gått bra, den gick väldigt fort så det var ju skönt. Nu ska jag äta lite eftersom jag ska på träning om ca 2 timmar så jag inte ska få håll. Måste plugga också så får försöka få in det också i mitt pressade schema ;) Annars får jag göra det imorgon och i helgen. 

åhär slutar det oftast näe jag tar bilder till bloggen..
 

Nytt- MM Sports, Proteinpulver & Shaker!

Detta köpte jag igår på MM Sports. Jag har velat testa något proteinpulver ett tag för att se om det gör någon skillnad. Detta har jag hört är bra så bestämde mig för att testa. Jag valde smaken "Double Rich Chocolate" , denna ska smaka "extra mycket" choklad. Jag tror att jag kommer gilla den smaken och jag ville vara på den säkra sidan. Sen köpte jag även en shaker som är självklart att man måste ha. Med denna följde det även med en burk som man kan lägga en portion pulver och ta med sig, toppen! :) Proteinpulvret kostar 159kr och shakern kostar 69kr :)



 

Nytt- "Cirkelkjol" !

Har velat ha en sån här kjol ett tag nu och eftersom jag behövde något att ha på begravningen imorgon så tänkte jag att denna skulle bli bra. Jag kommer ju kunna använda denna vid andra tillfällen också. 
För att den skulle bli lite "roligare" så valde jag en med typ rutigt "mönster". Köpte den på H&M för 149kr!

( Kommer visa bilder hur den ser ut på innom kort! )


 

Bra dag!

Uppdateringen idag har ju verkligen varit sämst. Men jag hade lite "planer" om hur jag skulle uppdatera men det blev inte av något av det.. Men jag har ändå haft en bra dag. Skoldagen var lång men gick ändå hyfsat fort. Efter skolan åkte jag och Emelie (Elin åkte även tåget med oss) till Göteborg för att göra lite olika saker. Först åkte vi till MM Sports för att jag skulle köpa protein pulver och shaker. Det hittade vi ganska fort så köpte det och sen gick vi till ett ställe för att äta Frozen Yoghurt. Det var inte så gott som jag trodde att det skulle vara så blev lite besviken men det var väl gott iallafall. Sen tog vi oss till en spårvagn för att åka tillbaka till centralen och gå till ett gymnasium på öppet hus. Vi var inte där så länge men jag kände att jag ville kolla lite på skolan och känna på det lite. Har verkligen ett jobbigt val, det är riktigt svårt tycker jag. Efter vi varit där gick vi och kollade i några affärer för att hitta en svart kjol eller klänning till mig. Jag ska på begravning för min morfar på fredag så jag var tvungen att köpa något. Och jag hittade en kjol som det troligtvis kommer bilder på imorgon. När vi kom tillbaka till Lerum gick jag direkt till gymmet och var där i ca 1,5 timma. Riktigt skönt och bra gick det tycker jag. Nu har jag ätit, duschat mm och ska gå och lägga mig. Jag hoppas verkligen på en bra dag imorgon!


Träningskläder- Ginatricot!

Jag tycker att det är såå himla mycket roligare att träna när man har snygga kläder på sig.
Man blir mycket gladare och allt blir mycket roligare av någon anledning.
Här är lite olika träningskläder från Ginatricot. Det kommer liknande kollage från andra butiker/märken också! 

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid on Polyvore

Jobbig träning för mig!

Fyyy vilken jobbig träning det blev för mig. Egentligen var det ingen jätte jobbig träning men eftersom min kondition ligger på -100 för tillfället så var jag ju trött efter uppvärmningen.. Så nu har jag fått mig en liten (ganska stor) tankeställare och insett att jag verkligen måste träna min kondition. Eftersom jag tycker det är så extremt tråkigt så gör jag det aldrig men nu måste jag. En sak som var lite kul var att vi spelade match med några från Lerums dam lag. Dom var ganska få men det var ändå kul att testa lite nytt. Nu har jag precis ätit en riktigt välbehövlig kvällsmacka och ska gå och lägga mig nu. Imorgon är det en lång dag som väntar men ska försöka uppdatera mellan allt.

 

Lagat mat!

Har verkligen varit trött idag så sov typ 2 timmar förut. Sen gick jag och lagade mat eftersom jag ska på träning om 1 timma så pt lite tidigare.  Nu ligger jag i min säng och kollar på paradise hotell. Skönt att ha gjort de innan träningen så slipper jag göra det senare ikväll. 




Bra skoldag!

Jag gillar verkligen Tisdagar, skoldagen är riktigt skön och sen träning på kvällen. Denna terminen har vi Hemkunskap så det började vi med att ha, och vi gjorde Blåbärs scones idag. Dom såg sjukt äckliga ut och dom var väl inte jätte goda men det tycker väl typ lärarna. Sen hade vi skapande skola denna veckan så det är en kille som är och pratar om skrivande och muntliga framföranden om man säger så. Så vi hade lite sånna övningar med honom idag och sen hade vi bara två lektioner till efter lunch. Bra och skön dag som slutar tidigt också. Nu har jag fått liite mat i magen och ska lägga mig och kolla på ett Gossip Girl avsnitt och så kommer jag antagligen somna också. Men då är jag förhoppningsvis piggare till träningen sen.

Bild från Stockholm, April 2013!
 

Två outfits från Ginatricot!

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid 
 

Plugga i Thailand!

Finns inte ord för hur mycket jag längtar tillbaka till Thailand. För ett år sedan var vi där och det var helt klart den bästa resan i mitt liv. Det var så himla underbart och jag vill tillbaka varje sekund och få uppleva det igen med min bästa kompis. Njuter iallafall av dessa bilder där jag är på platsen där jag gjorde mycket av skolarbetet vi hade med oss. Så underbart att sitta vid havet och ta en paus och bada/sola eller något annat. Det var bara så skönt när det bara var vi fyra där och det var helt lugnt.



 

Fixade naglar!

Blev verkligen trött av att gymma förut så självklart somnade jag framför Gossip Gril i någon timma eller två. Sen hjälpte jag till med middagen lite och efter vi ätit började jag fixa mina naglar. Det tog sin tid eftersom jag målade om dom 2 gånger.. Men det får vara bra nu så kör på detta. Jag ska gå och lägga mig nu för att orka upp imorgon. Skola som gäller och sedan fotbolls träning på kvällen. Ska bli riktigt kul med fotoll igen eftersom det varit uppehåll i typ 1 månad. Saknar det verkligen. 

 

Gymmat!

Denna dagen ha rgått fort med varit bra. Vi hade bara 2,5 lektion idag i skolan och sen slutade vi. Då gick jag och Sofie till gymmet och körde lite ol,ika maskiner och sånt i ungefär 1,5 timma. Jag tror verkligen att jag kommer trivas på Life, kändes riktigt bra och stort, Så det var riktigt kul ! Sen gick jag hem i kylan, flera minusgrader ute idag.. Nu har jag ätit lite och duschat och ska sätta på ett Gossip Girl avsnitt. Sen ska jag även fixa mina naglar som börjar bli halv fula. 

 

Dagens klädval!


 

Sneakpeak- Dagens outfit!

Hela bilder på outfiten kommer upp lite senare!



 

Klar för ny vecka!

Denna söndagen har inte varit bättre eller sämre än någon annan typ. Jag har inte gjort någonting typ.. Förutom att jag var på möte med fotbollen så har jag kollat på 8 avsnitt på Gossip Girl, ganska duktigt tycker jag ;) Jag har lagt fram saker tills imorgon så jag slipper stressa på morgonen och är nu redo för en ny vecka. Har några saker som händer denna veckan så hoppas den blir bra. 

 

Uppstarts möte!


Kom hem från uppstarts mötet för ungefär 1 tmma sedan. Det var bra, vi pratade om året vi har framför oss och om saker som kommer hända. Det kommer nog bli väldigt bra och jag ser verkligen fram emot det. Egentligen skulle jag gymma med Sofie nu men vi skjuter upp det till imorgon. Eftersom vi slutar strax efter 12 så passar ju det ganska bra. Känner verkligen suget till träningen nu när jag inte tränat på 2 veckor.. Nu liggerjag i min säng och väntar på att maten ska bli klar. Fick huvudvärk nu så ska försöka få bort den och sen kanske gå en promenad eller något med mamma efter middagen. 

 

Svar- Nitskärp!

Fick en fråga igår om vart mitt nitskärp var ifrån. 
Jag köpte det för över 1 år sedan vet inte riktigt när men länge sedan. Och då köpte jag det på Chelsea i Göteborg för 199kr. Eftersom jag nvänder det nästan varje dag så är jag jätte glad att jag köpte det. Nu har det dock blivit ganska slitet och nitarna börjar bli lite gula.. Men jag har hört att dom kan bli det på vilket nitskärp som helst, även dom dyrare. Men jag är väldigt nöjd med detta och ska nog köpa ett nytt snart.
Här under är några olika outfits jag använt det till! (Ljuset är lite konstigt på vissa bilder men nitarna är iallafall silvriga/gråa/svarta och inte guldiga som det kan se ut som!)


 
 

Lyckad kväll!

Även kvällen igår blev lyckad. Jag och Emelie åt ju thai som var riktigt gott. Sen åkte vi hem till mig och lite senare kom några fler kompisar hit. Så satt vi och pratade lite innan vi åkte/gick och köpte godis. När vi kom hem igen satte vi på en film som vi bara såg lite av och sen snackade vi bara. Trots att vi inte gjorde så mycket så var det kul. Det blev inte så sent så det var skönt, dom gick strax innan 1. Vaknade precis och idag ska jag både till gymmet med Sofie och på uppstartsmöte med laget! 

Helt sjukt va jag saknar thailand!



Thai med Em!

Har inte hänt så mycket idag har små fixat lite. Sen kom min bror hem och hade köpt högtalare så hjälpte honom med det lite. Ska åka snart och möta upp Emelie så ska vi äta thai. Vi skulle egentligen till donken som var hennes önskan men jag övertalade henne ;) Får se om vi kan hitta på något sen eller hur det blir. Vill iallafall inte bara sitta ensam hemma ikväll och bara vara..

 

Inspiration!




Kvällen igår!

Kvällen igår blev bra, Ganska lugn men skön ändå. Jag och Emelie åkte och kollade på innebandy och sen vid tio åkte vi till Adelia dit Elin också kom. Så pratade vi och sånt bara. Jag kom hem vid 2 men somnade nog inte försen 3. Vaknade strax innan 12 och nu har jag precis ätit frukost. Vet inte riktigt planerna för idag men hittar kanske på något. 



Baka med Emelie !




Mode- Rosa Kappor!

En sak som jag har fastnat lite för är Rosa Kappor. Det är inget jag tror att jag skulle passa i men jag tycker att det är snyggt på vissa. Jag har sett en del bilder och sett dom i några butiker och tycker att dom är riktigt häftiga. Måste säga att en rosa kappa är mycket roligare än en svart t.ex. Det händer mer i outfiten och man sticker ju helt klart ut mer! Vet inte riktigt vart man kan köpa dom, jag har endast sett dom på Zara och TopShop!

annastockelid.blogg.se

Svenska modebloggaren Victoria Törnegren bär en rosa kappa riktigt snyggt. Här är två olika outfits!

 
Här är några andra sätt på hur man kan styla med den. Snyggt tycker jag! 

Lista!



HAR DU ? ..
Något husdjur :Nej 
Någon favoriträtt : Nja, gillar många olika
Puder på dig : Ja
Några framtidsplaner : Massor
Någon sjukdom : Nej
Gymkort : Ja
Någon kompis som snarkar : Haha, ibland kanske
Någon vän som spelar i ett band : Nej
Några A:n : Ja, 1
Någon som förstår dig : Ja
Något beroende : Kolla på serier typ ;)
Fikat idag : Nej
Nagellack : En del Ja
Någon vän som bor i ett annat land : Nej
 
VEM ? ..
Avskyr du : Ingen 
Delar du mest minnen med : Emelie
Längtar du mest efter : Vet inte :/
Stör du dig på : Några :/ ;)
Gosar du med : Ingen just nu ;)
 
VILKEN ? ..
Tidning läser du : Olika lite då och då, typ vecko revyn, solo :)
Buss åker du oftast : Åker aldrig buss längre
Dag fyller du år : 24 Juni, en tisdag iår ;)
Årstid föredrar du : Sommar!
Stad är du uppväxt i : Lerum (Göteborg)
 
VAD ? ..
Gör du nu : Skriver denna listan ;)
Gör dig till en bra människa : Jag är snäll och hjälpsam kanske ;)
Gör dig till en dålig människa : Jag kan bli väldigt irriterad och arg..
Vill du arbeta med : Journalist eller fotograf hade vart coolt ;)
Är roligast just nu : Att fotbollen startat igen :)
Har du på dig nu : Jeans och tröja :)
Äger du för skor : Några olika typ ;)
Har du för storlek i skor : Olika beroende vad det är för skor men 37-39 typ ;)
Läser du för bok : Dear John, på engelska :D

Serier hela kvällen.. !

Och jag har bara fortsatt att kolla på Gossip Girl hela kvällen. Varit så osocial man kan vara men är helt besatt nu.. Jag har inte jätte långt kvar heller så ska försöka kolla klart ganska snabbt så jag kan fokusera på skolan sen. Blir att jag kollar på Serier annars istället för att plugga och sova t.ex..  Men har fixat inlägg till imorgon eftersom jag aldrig uppdaterar på skoltid typ. Ska försöka bli bättre på det. Dock tycker jag att det är väldigt tråkigt att läsa om när man är i skolan.. Men får komma på något. Nu ska jag och lägga mig, börjar 9.10 imrgon vilket är riktigt gött. Dock går vi 1 timma längre på fredagar denna terminen, så slutar kl 15 .. Men sjukt skönt att det redan är fredag!

 

Gossip Girl!

Oj oj oj vad dålig jag är på att uppdaterna. Men det var en seg skoldag och det kommer väl vara lite segt och så nu i början när man inte kommit tgång. När jag kom hem åt jag lite och det slutade med att jag somnade i soffan. Vaknade en liten stund senare och har nu förflyttat mig till min säng. Jag ska sätta på ett GG avsnitt bara ta det lugnt. Förkyldningen är nästan helt borta medn jag vilar iallafall idag från träningen så den inte kommer tillbaka. Får se hur det blir till helgen om jag kan ta mig till gymmet då. 

 

Tori Kelly!

Senaste veckan har jag lyssnat extremt mycket på dessa tre låtar av Tori Kelly. Jag tycker att dom är riktigt bra och texterna känns så äkta och sanna. Det är texter som känns kan stämma in på många vilket jag gillar. Jag lyssnar på dom på Spotify, och där är det inte den akustiska veritionen på All in my head!


Middag med tjejerna!

Det blev en middag med tjejerna som var behövlig tror jag. Det var bra att prata lite och ha lite kul nu när skolan drar igång. Vi var där i några timmar/timme eller nått sånt, glömde av tiden helt. När jag kom hem satte jag på Paradise Hotel och nu efter har jag kollat på det nya PLL avsnittet. Jag är väldigt trött och seg i kroppen så ska fixa något inlägg till imorgon och sen ska jag gå och lägga mig. Jag ska försöka ha så sjukt kul detta året så jag ska inte bara sova och slöa bort mina dagar. 

 

Tillbaka i skolan !

Och idag börjar skolan igen. Det var jobbigt att gå upp imorse men jag tog mig upp trots min förkyldning. Kommer troligtvis ta det lugnt veckan ut för att inte bli värre. Men nu är det tillbaka till skolan och jag hoppas verkligen att denna terminen blir bra. Så många säger att det är den bästa så hoppas att det blir så för mig också. Har ju det stora och jobbiga gymnasie valet kvar och nationella proven.. Men får hoppas att allt går bra och att detta blir toppen. Längtar tills vi går ut 9:an och ser fram emot såå himla mycket! Slutar nu och ska köra några kompisar sen ska jag vila innan det blir middag med tjejerna ikväll. Elin kom hem från Thailand inatt så vi ska prata lite med henne och så ;)




Nytt Gymkort!

Igår gick pappa tillslut med på att köpa gymkort på Life. Ska verkligen bli kul att testa och se hur det är. Jag tror att jag kommer komma igång bra och jag ser detta som en stor fördel. Det ska bli såå himla kul och bra! 

 

Hejdå lovet!

Då ska även jag gå och lägga mig för att orka med morgondagen i skolan. Om jag känner mig rätt så kommer jag dock inte somna försen sent men man kan ju iallafall ge det en chans. Nu på kvällen har jag kollat på Gossip Girl och Paradise Hotel. Gillar starkt att Viaplay släpper avsnitten tidigare så det slipper bli så sent som det blir annars. Jag har även duschat och lagt fram kläder till imorgon så jag inte behöver lägga så mycket tid på det. Förkylningen känns helt okej just nu, känns inte som att det går frammåt eller blir sämre.. Men hoppas på att vara back on track imorgon!

 

Nya skidbyxor!

Var iväg och köpte dessas förut. Tycker att dom är mycket roligare än ett par svarta så bestämde mig för att ha lite färg i min "skid-outfit" ;) Så nu har jag allt klart inför första "skidresan" denna säsongen. Åker med laget till Hemsedal om 16 dagar! :)





 

Nyårslöften 2014!


  • Fortsätta med träningen och bygga en stark och hälsosam kropp! Jag vill fortsätta träningen som jag hållt på nu på höstterminen. Jag känner själv att jag verkligen mår bra av det och jag tycker att det är riktigt kul. 
  • Äta nyttigare och tänka lite extra på vad jag äter! Jag har börjat bra och ska fortsätta. Jag vill inte ta bort något, bara lägga till lite nyttigare saker. Lägga till mycket sallad och äta fräschare mat om man säger så, Inte lika mycket skräpmat. Jag ska äta godis och chips och liknande på fredagar och lördagar. Detta gör ju att kroppen mår mycket bättre i huvudtaget, men jag ska fortfarande äta i samma mängd som jag gör nu för att orka med träning och annat. 
  • Försöka ge allt i skolan, både avsluta 9an bra och börja gymnasiet på topp! Jag vill verkligen lyckas på de nationella proven men jag ska ändå inte stressa ihjäl mig för dom. Sen vill jag få en bra start på gymnasiet och jag hoppas att jag väljer rätt och lyckas. 
  • Jobba i sommar! Jag måste jobba i sommar för att få ihop lite pengar till grejer. 
  • Ha sjukt kul! Jag ska iväg på flera mindre resor, sluta högstadiet, börja gymnasiet, fylla 16 och mycket mer. Jag ska ha såå himla kul. 
  • "Våga satsa för att vinna!"  Jag ska våga mer. Är ganska trött på att vara så mesig som jag alltid varit. Jag ska våga stå upp för mig och satsa mer. I fotbollen ska jag inte vara försiktig längre. Även i andra samanhang ska jag våga mer. 
  • Spara mina pengar! Jag ska verkligen försöka så gott jag kan och göra allt för att kunna spara lite pengar från mitt barnbidrag/studiebidrag. Det senaste året var jag sjukt dålig så ska verkligen förbättra mig!

Detta är mina nyårslöften som jag har år 2014. De är väl ganska normala löften egentligen men det är även detta jag har. Jag ska verkligen fullfölja dessa löften fullt ut. 

Vakna tidigt!

Vaknade av mig själv vid 9 idag. Väldigt annorlunda för att vara mig men pappa skulle ändå väcka mig typ då så det var lugnt. Nu sitter vi i bilen påväg till allum för att först kolla på b.la ett par skidbyxor till mig. 




Riktigt tråkig dag!

Känns som att tiden står still typ. det händer verkligen ingenting kul just nu.. Har varit inne hela dagen och kollat på serier. Känner att jag verkligen inte ska bli sjuk måste bli bättre, hatar att må dåligt. Jag har inte tid för att vara sjuk så jag ska göra allt för att bli bra. Jag har precis kollat på Paradise Hotel, sjukt bra att AK är tillbaka. Gillar henne starkt och det blev ju verkligen kaos i huset så det är ju kul att se. Men nu ska jag gå och lägga mig för att förhoppningsvis må bättre imorgon då det är sista lovdagen. Jag och pappa ska som sagt troligtvis iväg och fixa lite saker, men mer om det imorgon!

 

Fixar ny design!

Denna dagen har jag spenderat i min säng. Har ine orkat göra något annat tyvärr.. Men har kollat på Gossip Girl och fixat med en ny design till bloggen. Eller jag har iallafall startat och kommit en liten bit på vägen. Men jag kommer fixa med den när jag har tid över så vet inte exakt när den blir klar. Och det är allt jag gjort idag.. Riktigt tråkig dag men min kropp behövde verkligen ta det lugnt. Känner dock inte att det blivit bättre, isåfall sämre.. Ska nog fixa lite små saker med pappa imorgon och sen kommer jag nog vila mycket då med. 

 

Mina Nyårslöften 2013!

Detta är då mina nyårslöften för året som gick. Tänkte berätta om hur jag upplever att det gått med dom. Det är ju ganska standard nyårslöften men ändå. Jag är i helhet ganska nöjd med hur jag hållt dom, tycker att jag lyckats ganska bra. Imorgon kommer mina nyårs löften för 2014. Jag har inte hunnit fixa detta tidigare så det får bli lite sent, bättre sent än aldrig!

  • Komma igång med träningen: Detta tycker jag att jag lyckats med till och från. Delvis har det gått riktigt bra, men sen har jag haft veckor utan gymmande och sånt. Jag tycker framförallt att från september- november gick riktigt bra. Jag ska ju inte pressa mig själv för mycket heller, så jag har väl ändå klarat det bra. 
  • Satsa på Fotbollen så gått det går: Satsa och satsa, jag har inte gjort något jätte extra men jag har ju fortsatt och utväcklats väldigt mycket. För ett år sedan hade jag ingen aning alls om hur det skulle bli med fotbollen, laget var knappt kvar och det var nära att jag bara skulle skita i allt. Men som tur var löste det sig riktigt bra och det har gått bättre än väntat! 
  • Satsa på skolan och försöka höja mina betyg: Vårterminen i 8:an tycker jag att jag satsade ganska mycket på skolan, gjorde mycket för att höja mina betyg, vilket jag gjorde så det var ju jätte kul. Höstterminen i 9:an har jag väl inte satsat lika mycket, jag har gjort det jag ska men inget jätte extra för att höja mig. Jag är nöjd med min insats i skolan och jag har höjt mig sammanlagt 37p tror jag från att jag fick mina första betyg.
  • Försöka skaffa något litet extra jobb: Denna punkten är ju väldigt svår när man är 14/15 år. Det är inte så många som vill ha en då eftersom man inte får göra så mycket. Men ett litet sommarjobb jag hade var ju på Gothia Cup, vilket var jätte bra för mig! 
  • Njuta av livet och ta vara på varenda dag: Detta har jag inte gjort fullt ut. Skulle verkligen behövt göra detta mer!

Förkyldning..

Jäkla förkylning som bestämt sig för att ta över min kropp.. Detta resulterar även att jag blöder näsblod minst 1 gång om dagen.. Vilket igår blev 3 gånger! Sjukt irriterande och jobbigt, vill inte bli sjuk nu när fotbollen startar igen. Håller tummarna på att det går över snabbt. Idag ska jag kanske vara med lite kompisar, annars tar jag det nog bara lugnt. 




Seg förlust..!

Sjukt tråkigt med förlust.. Tyckte ändå att Sverige spelade bra och hade stora delar av matchen. Men i förlängningen var det väl Finland som hade lite övertag. Riktigt tråkigt att det slutade med silver och inte guld men det är ju så i sport. Efter matchen hoppade jag in i duschen för jag behövde verkligen fräscha till mig. Ligger nu i min säng och ska sätta på ett Gossip Girl avsnitt och sova sen tror jag. Känns som jag börjar bli förkyld vilket inte uppskattas alls så ska göra allt för att det inte ska bli så. Imorgon har jag inga planer än, ska försöka hitta på något eftersom det är näst sista lov dagen innan skolan börjar!


 
 

JVM final !

Verkligen en lugn dag, har inte gjort något speciellt alls.. Sitter och kollar på JVM finalen nu. Finland står verkligen imot och Sverige har det svårt. Tråkigt men det är en period kvar och då hoppas vi på mål för Sverige. 




Nya kläder!

Här är kläderna jag fick av min kusin Johanna häromdan. Fick lite mer men de passade inte så det fick mina andra kusin. Visar en bild såhär på allt och sen lägger jag ut bilder lite då och då och visar hur kläderna ser ut på tänkte jag. Iallafall jätte snällt och jätte bra och fina kläder!



 

Myskväll!

Kvällen igår blev lyckad. Vi åkte och köpte pizza och kollade delvis på canada-Finland matchen. Som Finland vann vilket förhoppningsvis är en fördel för Sverige i finalen idag. Sen åkte jag och hämtade upp Emelie så åkte vi och köpte lite frukt och sen åkte vi till Adelia där Sofie också var. Där vi doppade frukt i choklad och hade det lite mysigt. Pratade lite och sånt. Satt med mobilerna och följde en chatt på Facebook med typ 10 andra.. Haha osocialt men ja det gjorde vi. Sen stack Emelie och så spelade vi lite tjejsnack vilket kanske inte var jätte kul. Jag kom hem strax efter 2 men somnade inte försen vid 3. Och sedan så vaknar jag någon timma senare av att min mobil vibrerar som tusan och då har dom börjat skriva i chatten igen.. Fick panik typ men somnade om;) 
Idag har jag inget planerat helt klart, ska självklart kolla på JVM finalen! 




JVM!

Vinst för juniorkronorna! Hur gött som helst! Vi satt verkligen som på nålar när Rysland gjorde 1-2.. Men det gick ju för Sverige ändå, så imorgon väntar final mot Finland eller Canada. Om jag inte ska göra något annat kommer jag väl kolla lite på den matchen som börjar snart. Denna dagen har också varit riktigt lugn, har kollat på hockeyn och segat. Men ska troligtvis träffa tjejerna iallafall sen, vet inte om vi hittar på något elelr hur vi gör men något hoppas jag på.

 

Bilder från trädgården!

Igår gick jag ut och fotade lite ute i trädgården. Lekte lite med fokusen och testade lite nya inställningar. 
Kan bara säga att fotografera är något jag vill hålla på med länge, så sjukt kul!

 

Massa kläder!

Somnade efter 3 inatt och det förklarar ju varför jag vaknade nu.  Kvällen igår var trevlig kan man väl säga. Hag tröttnade efter ett tag på pappas historier som jag redan hört. Mina kusiner gick vid tolv typ och dom vuxna gick vid två tror jag. Men jag gick ner till mitt rum och gjorde annat när mina kusiner fick. Jag fick en stor kasse med kläder av Johanna så jag fixade lite i min garderob så jag skulle få plats. Den är verkligen full nu, använder min till och med av lådorna uppe på den.. Men det är kul med kläder :) nu ska jag gå upp och sen ska jag nog träffa Emelie. Hoppas att de sista dagarna på lovet blir bra! 



Middag!

Mamma har fixat och donat bra länge nu medans jag kollat på Gossip girl och plattat mitt hår ;) är verkligen besatt av GG nu! När som helst kommer iallafall släkten och så ska vi äta middag och så, vet inte när dom går hem men ganska sent antar jag ;) 





Fotat!

Fick gjort lite saker idag ändå. Startade med att kolla klart på Säsong 3 på Gossip Girl och fortsatte såklart med säsong 4 direkt ;) Efter lunch åkte jag med Mamma och Viktor till Alingsås och köpte en stol till Viktor. Kanske inte jätte kul men ändå något. När jag kom hem gick jag ut och tog lite kort. Några blev nog ganska bra så ska kolla igenom dom och så kanske jag lägger upp några. Ska nog fixa till mig lite innan mina farbröders familjer kommer ikväll på middag. 

 

December Favoriter♥


♥ Blus från Ester Elenora, Smileroom.
♥ Kofta från Oui Moments.
♥ Hårolja från Moroccanoil (light).
♥ Bronzer från E.l.f (warm bronzer).
♥ Ögonskugga från Make up store (microshadow, myth).
♥ Foundation från Clarins Paris.
♥ Spray Cleaner (för sminkborstar) från Kicks.
♥ Mascara från L'oreal Paris (Telescopic, svart).
♥ Mascara från Tiara (svart).
♥ "Ögonbrynsmascara" från Maybelline New York (medium brown).

Gossip girl morgon!

Ställde klockan idag så att jag skulle komma upp hyfsat tidigt och inte sova bort hela dagen. Så gick upp och fixade frukost och satte på ett Gossip girl avsnitt. Ska försöka hitta på något, kanske gå ut och ta lite kort eller nått. Vet inte än, men kommer säkert på något. 




Dålig dag!

Har verkligen inte haft något alls att skriva om idag. Det farklarar uppdateringen. Men har kollat på filmer och nu på kvällen kollade jag på hockey. Blev inte att jag gjorde något idag heller.. Men imorgon ska jag verkligen försöka hitta på något, känner typ vad som helst bara jag går utanför dörren. Ska sätta på något Gossip Girl avsnitt nu innan jag osmnar och kanske förbereda nåot inlägg för imorgon! Imorgon kväll kommer iallafall några släktingar hit på kvällen och äter middag och sånt :)

 

12 timmars sömn!

Så skönt som jag sov inatt har jag inte sovit på extremt länge. Sov hela 12 timmar och vaknade verkligen utvilad. Så himla skönt, jag brukar annars sova runt 6-7 timmar så detta var ju toppen. Jag vaknade alltså halv ett och gick inte upp försten ett, då jag direkt åt lunch. Nu ligger jag proppmätt och seg i min säng igen. Men ska nog försöka fixa lite saker här hemma, gotografera eller något sånt. Då gör jag iallafall något, får se om ag kommer på något annat att göra senare också. Mitt gymkort gick ut i Tisdags så nu kan jag inte gymma heller. Ska nog köpa ett nytt på actic eftersom pappa inte är jätte sugen på att börja på Life verkar det som. Känner att jag vill träna nu ;/ 

 

Slappis dag!

Har inte haft något att skriva idag tyå. Hara bara legat hemma i min säng/soffan och kollat på Gossip Girl och TV. Väldigt skönt och välbehövligt. Har dock varit mycket slappande på lovet och jag känner att jag inte gjort så mycket vettigt. Men nu är det 6 dagar kvar tills skolan börjar och jag ska försöka hitta på lite saker nu. 

 

01:01:14!





Nyårs outfit!



2014!!

Mitt första inlägg på bloggen 2014! Känns faktiskt bra att 2013 är över, har mycket att se fram emot det kommande året så det är ju grymt! Kvällen igår blev iallafall lyckad. Jag åt lite tidigare och sedan hälsade jag bara på släkten innan jag åkte till Emelie där Sofie och Adelia också var. Sen vid nio gick vi till Alfred där det var lite andra kompisar också så hade vi det kul, pratade med några som jag annars inte pratar så mycket med. Men det var kul, gick hem till Adelia vid halv tre och somnade inte försen typ halv fem. Vi vaknade ändå ganska tidigt idag så fixade undan sängar och sånt och sen gick jag. Ganska skönt att komma hem i bra tid. Nu ska jag sätta på ett Gossip Girl avsnitt och ta det lugnt, alla i familjen är trötta så det blir nog en lugn dag.

Haha sjukt ful bild på mig, men nyår i Thailand för ett år sen! Haha vi hade bara varit där i typ 2 dar och det förklarar varför jag är så jävla blek!