Eriks grav!♥

Detta blev verkligen en slappis dag, men det behövdes. Jag sov en stund först och sedan pluggade jag lite men orkade inte alls länge. En stund efter middagen åkte vi till Eriks grav, andra gången jag var där. Jag har inte tagit mig mod att åka dit flera gånger, vet inte om det är för att jag fortfarnde inte insett att jag aldrig mer kommer träffa honom eller vad det är, det känns bara så konstigt att vara där. Men nu har jag iallafall gjort det och det känns väl okej, ska dit snart igen tror jag. Nu ska jag kolla på ett Lost avsnitt innan jag somnar. Imorgon ska vi ha volleyboll turnering i skolan vilket jag inte är jätte taggad för eftersom min tumme inte mår 100.. Får se hur det kommer gå, men det är väl iallafall skönt med lite annat än vanliga lektioner osv. Imorgon kväll ska jag för första gången spela match med Lerums damlag, vilket ska bli super kul. Jag är dock så nervös så jag inte vet vart jag ska ta vägen, men det ska bli otroligt kul att få spela på lite högre nivå. 

Bild tagen efter begravningen♥ 
 

Hur trött som helst!

Finns nog i princip ingen kroppsdel på mig som inte värker idag. Jag har träningsvärk blandat med värk/öm lite överallt. Så skoldagen idag har varit riktigt jobbig, och har även varit otroligt trött och haft huvudvärk. Så att komma hem, äta lite och sen lägga sig i sängen var helt underbart. nu ska jag vila en stund och lite senare ska jag plugga lite. Denna dagen kommer bli till att bara försöka vila ut och ta sig förbi.

 

Lista!

 
 


HAR DU ?
Något husdjur : Nej
Någon favoriträtt : Nja, gillar flera olika saker mycket!
Puder på dig : Inte nu nej.
Några framtidsplaner : Massor!
Någon sjukdom : Nej.
Gymkort : Ja!
En homosexuell kompis : Nej.
Duschat idag : Ja.
Någon kompis som snarkar : Det kan väl hända ibland.
Några A:n : Ja.
Någon som förstår dig : Ja!
Något beroende : Ja, det finns säkert något ;)
Fikat idag : Nej.
Nagellack : Ja, alltid!
Någon vän som bor i ett annat land : Nej.
 
VEM ? ..
Avskyr du : Ingen speciell.
Delar du mest minnen med : Emelie
Längtar du mest efter : Erik ♥
Stör du dig på : Ingen speciell. 
Gosar du med : Ingen alls.. 
 
VILKEN ? ..
Tidning läser du : Ingen just nu, kan hända oftare på sommaren!
Buss åker du oftast : Åker aldrig buss längre.
Dag fyller du år : 24/6 
Årstid föredrar du : Sommar!
Stad är du uppväxt i : Lerum, Göteborg!
 
VAD ? ..
Gör du nu : Kollar TVD och skriver detta!
Gör dig till en bra människa : Jag är omtänksam, haha ;)
Gör dig till en dålig människa : Jag kan vara envis ibland ;)
Vill du arbeta med : På något sätt med media, vet inte vad och hur riktigt dock ;) 
Är roligast just nu : Vädret, älskar det! 
Har du på dig nu : Myskläder!
Har du för smink idag : Concealer, puder och mascara! 
Äger du för skor : Några olika ;)
Har du för storlek i skor : Lite olika beroende på vad det är för skor, men oftast 38!
Läser du för bok : Dear John, fast läser typ aldrig ;)
Ska du göra nu : Sova! 

Tråkig förlust!

Matchen gick väl inte något vidare bra. Vi hade det väl lite kämpigt idag och fick inte in vårat spel. Får hoppas att det kommer nu när serien sätter igång så vi får lite motivation. Men denna matchen skriver vi förlust på och går vidare till nästa. Förutom att matchen inte gick så bra så var det helt underbart att spela utan underställ och vara varm. Det var verkligen länge sedan man kände den känslan. Fick dock en smäll på min tumme också så den hänger inte riktigt med.. Får hoppas att det går över tills imorgon och att det inte är något speciellt. Snart är det middag som gäller och sedan ska jag kanske plugga lite. Annars kör jag nog mys i sängen med något film, funderar på att titta på frost som jag inte gjort än, skäms på mig! 

Skön bild från sista seriematchen förra säsongen!
 

Plugga utomhus !

Helt underbart väder ute så ligger ute och pluggar inför No Nationella provet. Inte alls kul men har faktiskt kommit in i de lite nu så ska lägga en stund till på detta. Sen ska jag även städa mitt rum och delar av huset innan jag drar mig mot fotbollsplanen. Så sjukt skönt med hemmamatch idag så man slipper ta sig så långt ;) 




Mysig kväll!

Kvällen igår var trevlig, träffade lite kompisar och kollade på film och tjötade lite tillsammans. Blev som väntat inte så sent men jag somnade sent ändå eftersom jag satte på ett lost avsnitt osv. Blev väckt för typ 1 timma sedan och eftersom man ställde om klockan inatt har jag missat ytterligare en timma att få sova.. Men sitter iallafall ute i de underbara vädret och äter frukost nu. Idag ska jag plugga och senare är det match som gäller som ska bli riktigt kul! 





Kvällen!

Då är kvällen lite planerad iallafall. Jag ska åka och träffa några kompisar så kanske vi åker hit sedan eller något sånt. Känner att jag inte ska lägga mig allt för sent idag, men tror inte jag kommer hålla det riktigt. Imorgon har jag både plugg och lite senare match på schemat så måste ha mycket energi för att klara av dagen bra! 

 
 

Mysigt i Göteborg!

Jag och Alicia åkte till Göteborg vid tre så gick vi och köpte glass och satte oss i solen. Satt där ett tag och bara snackade osv. Riktigt mysigt. Sen åkte Alicia till Donsö där hennes pappa bor och då tog jag nästa tåg hem igen. När jag kom hem åkte jag och mamma och köpte Thaimat som vi nu har ätit och jag ligger i min säng och slöar lite. Ska troligtvis träffa lite kompisar senare men får se när och sånt bara. Blir väl en hyfsat lugn kväll! 

 
 


 

Dagens!


 

 
 
 

Första frukosten ute!

Sitter ute i värmen med shorts och t-shirt och äter frukost. Helt underbart väder ! 




Gårdagen!

Kvällen igår var inte så speciell eller rolig för den delen. Vi åkte och träffade några kompisar och gjorde egetligen inget, åt och snackade lite osv. Kom inte hem allt för sent och få la vi oss oc kollade å en film som vi båda somnade till. Vi vaknade ganska tidigt imorse men Alicia har nu somnat om och jag funderar på att göra detsamma. Dagen idag ser ljus ut, har inga direkta planer men ska nog kunna hitta på något. 
Två mobilbilder från gårdagen!





Dagens!

Här är då dagens outfit. Det nya linnet och koftan är på så här ser ni lite bättre bilder på hur de ser ut på. 
Älskar verkligen att detta var strax innan 9 imorse och att det inte var kallt! Helt underbart! 


 


 

Mysigt!


Provet som vi avslutade gick nog bra så fick sluta typ 1 timma tidigare. Så väntade på Alicia i ca. 40 minuter tills hon slutade. Sen åkte vi och köpte kladdkaka och Cola så satte vi oss ute och åt de. Nu sitter vi på mitt rum och försöker komma på något att göra typ ;) underbart väder ute så kanske är ute lite mer idag! 




Underbart!

Sitter i skolan nu och har endast två lektioner kvar innan helg och några dagars ledighet. Min morgon idag var underbar, vaknade och fixade mig i lugn och ro och hann till och med ta några outfit bilder innan jag åkte till skolan. Så de kanske kommer upp senare om jag hinner fixa dem. Efter skolan ska jag iallafall vara med Alicia, vet inte riktigt vad vi ska göra, får se om vi hittar på något eller om vad vi gör. De enda vi har planerat är att vi ska kolla innebandy en stund lite senare. 
Vädret idag är underbart så humöret är på topp, denna helgen kommer nog bli bra. 



Nytt från Göteborg!

Detta köpte jag alltså i Tisdags i Göteborg. Var faktiskt ett tag sedan jag köpte något klädesplagg så denna gången fick det bli lite blandat och inte bara smink ;) Den långa koftan ser inte så snygg ut såhär men den ser bättre ut på, har länge velat ha en sånhär men har inte vågat köpa den eftersom den är lite speciell. Sen blev det två super sköna linnen som passar perfekt nu till våren och sommaren. Och sen självklart lite smink men denna gången endast saker jag behöver och har tittat på innan. 
Bilder på hur kläderna ser ut på kommer säkert komma inom en snar framtid! 





 

Ta ut sig helt!

Trots att jag var hur trött som helst innan träningen så var det ganska skönt att okmma ut och röra på sig lite. Idag var vi inte så himla många men tillräckligt för att det skulle bli bra tempo men ändå riktigt kul. Avslutningen som blev ett x antal ruscher (eller hur det stavas) kändes dock otroligt mycket i hela kroppen, men varje liten konditions träning gör ju skillnad i slutändan. Nu är jag egentligen redo för att sova men ska läsa igenom några HKK sidor innan jag somnar eftersom vi har prov imorgon. Denna veckan har verkligen gått fort och det känns som jag har hunnit med mycket men vet inte riktigt om jag bara inbillar mig ;) Imorgon är det iallafall helg vilket ska bli underbart. De enda som är inplanerat hittills är att jag ska vara med Alicia imorgon iallafall, resten av helgen återstår att se vad som händer. 

Detta hade jag inte tackat nej till just nu! Åå va underbart! 

 

1 dag kvar!

Denna skoldagen har väl faktiskt varit ganska skön. Jag har bara jobbat med samma arbete i princip hela dagen så det va väl ändå ganska lugnt. Nu har jag varit hemma en liten stund och snart kommer mamma så ska vi åka till skolan för att gå på utvecklingssamtal. Så himla underbart skönt att det är mitt sista utvecklingssamtal, har verkligen tröttnat på dom asså. Sen ska jag hem och plugga lite innan träningen ikväll.



 

Sent tränings pass!

Det blev ett sent tränings pass på gymmet idag, var där från ca 20.30- 22. Men det är skönt att vara där vid den tiden eftersom det inte är så mycket folk då så man kan göra allt i sin takt. Efter skolan sov jag självklart en liten stund, standard, sen pluggade jag lite. Nu ska jag bara äta något litet innan jag går och lägger mig. Imorgon är det redan Torsdag, känns verkligen som att denna veckan har gått fort! Men det är vanlig skoldag som gäller och sedan på kvällen står fotbolls träning på schemat. 

 

Hovfjället 2014, del3!

Och här kommer den sista delen med bilder. Blir lite liknande bilder när de åker men valde ut de som blev bättre iallafall så slipper ni få alla, vilket hade blivit lite tråkigt antar jag. 










 

Hovfjället 2014, del2!

Här komemr del2 med bilder från hovfjället. Detta är lite bilder från första dagens skidåkning. Fler bilder kommer troligtvis senare under dagen. 









 

Skolan ..

Gick upp egentligen allt för sent i morse så blev lite stressigt men ändå skön morgon. Började i princip med att ha muntliga engelska nationella, som nog gick okej iallafall, det är ju lite stelt och konstigt att sitta och prata så. Nu har vi några lektioner kvar eftersom vi har lång skoldag idag och efter skolan ska jag hem och plugga och senare ikväll ska jag till gymmet.





Hovfjället 2014, del1!

Här kommer del1 med bilderna från helgen. Här är det lite blandat från resan dit, lunch pausen och från kvällen.
Kan bara säga att det var under dessa tillfällen man hade som roligast!




 



 


 

Tillbaka efter en lyckad helg!

Har varit borta från bloggen i några dagar nu och tror att det har varit lite bra för mig. Helgen i hovfjället var riktigt lyckad, tyvärr dålig skidåkning men goa människor gjorde det hela riktigt bra. De två första dagarna denna veckan då, igår var jag trött som ett as eftersom jag inte sovit så mycket i helgen. Sen hade vi en lång och seg dag i skolan som inte gjorde saken bättre. Idag hade vi kort dag eftersom vi endast gjorde engelska nationella och sedan slutade. Då åkte jag till Göteborg med tjejerna för att både äte och kolla i lite affärer. Fick med mig några saker hem som jag haft ögonen på ett tag så lägger upp bilder på de i veckan tror jag. Jag ska försöka fixa bilderna från i helgen tills imorgon eftersom jag hade med min kamera, får se hur mycket jag hinner fixa. Har även en hel del i skolan nu som måste prioriteras så jag ska försöka göra det bästa av situationen. 

 

Vi är redo!

Denna dagen har varit riktigt bra. Efter en skön skoldag åkte jag och Alicia och åt pizza, dock va jag inte så sugen så gav resten till Olle som kom efter en liten stund med även Max och Marcus. Vi satt där ett tag men sen åkte jag och Alicia hem till mig och så kom några lite senare. Sen var jag och Elin kollat på Frölunda matchen på tv innan vi åkte och köpte massa dricka och godis till helgen. Men nu är vi färdig packade och duschade och ska sova nu. Ska dock upp om bara några timmar eftersom Bussen går redan vid 5 på morgonen. Men denna Helgen ska bli underbar! 




Fredag!

Trots att jag vaknade 1timma innan jag skulle gå upp kändes det helt okej eftersom det är fredag! Så har haft en lugn och lång morgon men ska snart åks till skolan. Ska verkligen blir skönt med helg nu och komma bort lite från allt skolarbete. 




Ny bäddad säng!

Nu ligger jag nerbäddad i min underbara ny bäddade säng. Träningen idag var väldigt chill, lite knasigt med tränare så vi avslutade även träningen ensamma. Men det är skönt med några sånna här avslappnade och roliga träningar ibland också så det inte blir för seriöst. Nu på kvällen har jag förutom att jag bäddat rent även packat i princip klart till helgen. Inte så mycket som ska med men ska ändå lägga ner lite mer imorgon. Fredag imorgon då, ska bli underbart skönt. Jag och Alicia ska hit efter skolan för att göra pannkakor och kolla på Lost, haha underbart! Lite senare kommer Elin så ska vi handla lite och sånt till helgen, måste ha med oss godis såklart ;) Och sen sover Elin här eftersom vi ska upp vid typ 4 på lördag.. ?!! Men det ska bli riktigt kul att komma iväg en helg men underbara människor! 

Haha, såå sugen just nu ;) 

 

Underbart!

Jag är så himla glad att denna skoldagen är över. Jag har verkligen inte sett fram emot den och det är så skönt att den är avklarad. Hade först Svenska Nationella prov som ändå kändes bra, och i följd av de 2 timmars rast, vilket resulterade även idag ett lost avsnitt i skolan. Sen började jag lite tidigare än resten av klassen eftersom jag skulle göra ett SO prov som jag missat, kändes ändå bra så hoppas verkligen på godkänt där. Nu har jag även suttit i ca 1 timma med en SO uppgift som ska in nästa vecka. Kom faktiskt en bra bit på vägen så får fortsätta snart igen när jag hittat nya krafter. Nu ska jag vila lite, jag har otroligt ont i ryggen efter att ha suttit konstigt hela dagen. Senare ikväll är det även träning som ska bli kul, hoppas att det inte regnar bara!

Blir så glad av dig!

 

Godmorgon Torsdag!




Duktig!

När jag kom hem från skolan satte jag mig direkt och gjorde lite SO och fick gjort det viktigaste iallafall så det var riktigt bra. Sen var min tanke att kolla något Lost avsnitt men somnade direkt och vaknade lagom till middagen. Nu efter har jag packat lite, eller iallafall förberett en del och tagit fram lite saker. Blev ingen träning idag, känner att simmningen i skolan fick räcka, haha. Men jag ska ändå ta en ordentlig dusch snart och sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon väntar prov i princip hela skoldagen för min del, så måste vara pigg i huvudet och inte så trött som jag varit idag! 

Ser fram emot lilla skidresan till helgen mer och mer! En bild för ett antal år sedan ;)

 

Segis!

Denna dagen har inte varit så bra. Det har gått långsamt och varit lite jobbigt och tråkigt. Vi har simmat vilket var jobbigt och även de lite segt. Vi slutar snart och då ska jag hem och fortsätta plugga en del. Idag ska jag verkligen göra mycket. Får se om jag kanske tränar lite ikväll också, springer eller gymmar. Men jag ska framförallt plugga först så får jag ta det senare om jag hinner. Jag ska ju börja packa också eftersom jag inte gjorde det igår. 




Sen träning!

Då är jag äntligen klar för att gå och lägga mig. Det jobbiga med sena träningar är ju verkligen att allting blir så sent. Men jag fick iallafall pluggat lite förut men ska nog läsa lite mer nu innan jag somnar. Imorgon väntar längsta skoldagen i veckan och vi aka även simma på idrotten, vilket jag inte ser fram emot. Så jag ska bara kolla klart på ett lost avsnitt nu innan jag går och lägger mig. 

En mobilbild på dagens! 



Omtyckt tisdag!

Åå va jag gillar tisdagar. Vet att jag sagt det innan men skoldagen är verkligen skön. Nu har jag varit hemma i snart 1 timma och har fått i mig lite mat. Jag ska faktiskt plugga lite nu, är lite motiverad faktiskt så jag ska försöka göra lite. Sen ska jag väl kaske börja små packa lite inför våran lilla skidresa med skolan i helgen. Det är ju inte så mycket som ska med men det är ju skönt att ha fixat det redan nu. Ikväll är det även träning på schemat, lite segt eftersom det är skit väder och den är ganska sen. 

 

Första nationella!

Samtidigt som denna dagen har känts lång så har det gått ganska fort. Startade med första skriftliga nationella i morse som gick lite fortare än vad jag iallafall räknat med. Så vi hade 2 timmars rast, vilket resulterade att vi slog oss ner i soffan för att kolla på serier ;) De två sista lektionerna var ganska sega eftersom man var ganska trött osv. Så när jag kom hem och hade fått lite mat i magen somnade jag ganska snabbt med SO boken i sängen.. Ganska standard för mig när jag ska försöka plugga. Men sen fick jag läst lite innan jag åkte ner till gymmet och körde hårt i ca 1,5 timma, riktigt skönt. Nu ska jag läsa lite mer om andra världskriget innan jag somnar eftersom dagen imorgon blir lång.

 

28 långa dagar av sorg!

17 Februari - 17 Mars, 28 extremt långa och tuffa dagar. Jag minns saker så himla tydligt, mycket tydligare än va jag gjort innan. Om det har med det har känts som att tiden gått långsamt det vet jag inte, men det känns som jag hunnit med mer än vad jag brukar på dessa 28 dagar. Jag har inte vetat vad jag ska göra, ska man vara som vanligt och inte visa något, låtsas som att inget har hänt. Det var mycket frågor första veckan och det fanns ju inga svar heller. Tillslut blev det bara svart och jag stängde bara av de känslorna. Jag har fortfarande inte insett att jag aldrig mer kommer få träffa min kusin. Jag får bara upp alla minnen och bilder jag har av Erik som jag saknar. Begravningen var något av det finaste jag varit med om, men samtidigt var det den värsta dagen i mitt liv. Då kom alla känslor som jag tidigare hållt inne. Jag vet inte vad som väntar nu. Vi träffades inte så ofta, nästan bara när släkten sammlades och på sommarn. Det kommer vara konstigt och kännas tomt men det är bara att försöka leva med det. Om några dagar ska jag göra något som jag redan nu vet kommer vara otroligt jobbigt. Att ställa sig i skidbacken kommer ge så mycket bilder och minnen men det är bara något jag måste göra. Det var något du älskade och det är något jag älskar. 
Jag är så otroligt glad att jag har dessa underbara människor i min släkt, att jag har fått chansen att skapa så många fina minnen med er betyder guld. Ni kommer alltid ha en stor betydelse i mitt liv! 
Det finns inte ord på hur mycket saknad du lämnat hos oss. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan! 
Älskade kusin, Erik Stockelid♥

 

Tråkig förlust!

Tyvärr blev det en förlust i denna träningsmatchen. Det var väl ingen speciellt rolig eller bra match att kolla på, plus att det var riktigt kallt. Men ändå skönt att komma ut lite, träffa lite kompisar och få skratta lite. Här är några av bilderna jag tog iallafall, otroligt svårt att få till bra bilder när det är mörkt ute. 
 










 

Kolla på match!

Detta blev verkligen en livlös och tråkig söndag. Jag har suttit inne hela dagen och försökt göra så mycket skolarbete jag orkat. För att vara mig så har jag väl fått gjort ganska mycket men har fortfarande mycket kvar. Men nu ska jag åka bort och kolla när tjejerna spelar. Kvällen idag blir ju lugn, kommer säkert fortsätta med lite skolarbete och gå och lägga mig tidigt. Så en typisk söndag i princip ;)

Denna dagen saknar jag otroligt mycket! 
 

Bra kväll med kompisar!

Kvällen igår blev även den lyckad tycker jag. Strax efter åtta kom lite kompisar hit så satt vi och snackade ett tag, ganska länge faktiskt ;) Sen åkte vi och köpte lite godis och sånt och efter de åkte vi tillbaka hit. Dom gick vid ett och då städade jag bara lite och sedan gick jag och la mig vid två. En trevlig och skön lördags kväll. I morse vaknade jag vid 9.30 av mig själv, eller egentligen av att pappa och Viktor sägade utanför mitt fönster. Men jag ska väl inte klaga på dom eftersom dom bygger balkongen jag kommer använda mig mycket av senare. Strax efter 10 kom mamma in i mitt rum då jag lagt mig och börjat sova räv lite i hopp om att hon skulle gå. Men hon "väckte" mig så nu har jag ätit lite och sitter och pluggar. Jag har en del att göra och har kommit igång bra så ska lägga några timmar på detta nu. Senare idag har vi match, jag ska inte spela eftersom jag spelade hela matchen igår. Men jag ska dit och kolla och funderar på att ta med kameran och försöka knäppa några bilder. 

 

Underbar seger!

Så sjukt underbar vinst asså! Jag var verkligen nervös innan match start och hade en riktigt dålig magkänsla, trodde faktiskt lite på förlust. Men även idag gav vi motståndarna en otroligt hård kamp och visade dem att Lerums IS är att räkna med. Eriksberg som är ett av Göteborgs bästa lag var väldigt bra men vi stoppade dem i tid och det blev inga mål för deras del. Men vi fick tryckt in både 1-0 och 2-0 innan dommaren blåste av matchen. En riktigt skön känsla att ha fått vinna vår första match i DM. I princip hela dagen har gått till detta känns det som iallafall, jag har heller inga planer för ikväll så ska väl försöka hitta på något. Men nu ska jag städa lite i mitt rum och vila min kropp lite! 

 

Nytt: Mary Kay!



Gjorde en liten beställning genom mamma till Mary Kay för inte så länge sedan och igår kom sakerna. Mary Kay's produkter är verkligen riktigt bra och dom håller otroligt länge. Så det är verkligen värt pengarna trots att det är lite dyrare. 

Lugn & bra kväll!

Kvällen igår blev väl ganska lugn för våran del ändå. Vi åkte och kollade på en innebandy match och sedan körde mamma oss så vi fick köpt lite godis. Sen åkte vi hem till oss och tog det lugnt. Det var skit väder ute, blåste otroligt mycket och ös regnade, så vi orkade inte ta oss ut för att träffa någon. Men det var en mysig kväll ändå. Nu ska jag gå upp och göra mig redo för matchen som är om några timmar! Hoppas verkligen på en vinst! Det hade varit såå kul och skönt!




Äntligen fredag! ♥

Då är det äntligen fredag och helg igen. Dock har jag inte så mycket iplanerat denna helgen men det kan ju var skönt ändå. Nu är jag hemma iallafall och ska bara plugga lite tror jag, vi har massor i skolan nästa vecka så jag ska försöka göra en del i helgen. Senare idag / ikväll ska jag träffa Empem så ska vi hitta på något, kanske träffa några eller bara ta det lugnt. Men det återstår att se. Jag ska väl inte gå och lägga mig allt för sent eftersom jag ska spela en viktigt match imorgon, och då ska jag vara pigg. 

 

Mycket andra tankar..

Träningen gick väl okej, trött i kroppen och huvudet.. Hade otroligt mycket andra tankar så det var lite svårt att fokusera. Men ändå skönt att komma ut och träffa lite kompisar. Blev även uttagen till årets första DM match på lördag som är riktigt viktig. Får se hur det blir med matchen på söndag också, om jag inte blur uttagen till den så går jag nog dit och kollar ändå. Nu ska jag sova så jag är redo för helgen imorgon. Det kommer nog bli en hyfsat lugn helg men det blir nog mysigt och bra. 




Första glassen!

Energin är väldigt låg just nu. När jag kom hem från skolan, som var ganska skön idag, la jag mig i soffan och somnade. Efter en stund vaknade jag och förflyttade mig till sängen istället, där jag somnade om igen och vaknade för en liten stund sedan. Nu har jag ätit lite och ska snart byta om för att åka till träningen. Blir nästan lite besviken på mig själv att jag inte går ut och gör saker efter skolan nu när det är så fint väder. Men jag har verkligen ingen ork till de.. 
Idag gick jag och Elin och köpte glass på en av rasterna iallafall, sjuuuukt gott asså! Som jag längtat! 

 

På gymmet !


Hade ju tänkt gå ut och springa eller gå men jag somnade i soffan framför lost så tiden rann iväg. Så jag åkte ner till gymmet istället och har varit här i ungefär i 1 timma. Nu sitter jag och stretchar och ska snart åka hem. Innan jag ska sova kommer jag duscha och äta och troligtvis se på något lost avsnitt till. 




Underbart!

Veckans längsta skoldag är även denna veckan äntligen avklarad. Startade med att ha mitt första nationella prov i morse, svenska muntligt, tror faktiskt att det gick okej. Sen har det varit en halv seg dag. Men kom hem och fixade thaimat från igår och sitter nu och kollar på lost. Vädret idag är underbart så jag ska vila lite så min huvudvärk försvinner och sedan ska jag nog ut och springa eller gå. 




Lugnt!

Det har varit en lugn eftermiddag och kväll idag. Jag var hos Emelie en liten stund och fick pratat lite med henne, alltid skönt. Sen har jag kollat på några lost avsnitt och vilat lite eftersom jag varit otroligt trött. Spände mig nog väldigt mycket i morse så sen när de släppte så fick jag riktigt ont i huvudet och blev väldigt trött. Till middag blev det thaimat vilket jag verkligen uppskattade. Så himla gott, så det var ju en liten bonus idag iallafall. Nu ska jag gå och lägga mig för att troligtvis klara av en ny skoldag imorgon. Jag ska göra mitt första nationella prov så hoppad att det går bra! 




Fin Begravning! ♥

Det är så himla mycket känslor i mitt huvud idag och under denna tiden. Det är så otroligt mycket att ta in. Begravningen var iallafall väldigt fin men väldigt jobbig. Upp mot 300 personer var nog där så det blev en stor och lite längre begravning än va jag trodde att det skulle bli. Men som sagt, väldigt fin, väl planerad, fina låtar osv. Det är skönt att denna dagen är över snart så att man kan slappna av lite och inte behöva gå runt och oroa sig lika mycket. Självklart kommer det fortfarande vara ett enormt tomrum i oss men nu har vi iallafall fått säga hejdå. 
Erik kommer fortfarande finnas med oss och han kommer för alltid vara min stora kusin som jag ser upp till!♥ 

 

Älskade kusin, Vila i frid♥

Du kommer för alltid finnas i våra hjärtan och vara våran hjälte! 
Jag har fortfarnde inte fattat att jag aldrig mer kommer träffa dig. Men jag vet att du ändå finns med oss. 
Älskade kusin, jag saknar dig otroligt mycket! ♥

 

Plugga & Lost!

Har faktiskt fått gjort lite skolarbete idag, bra för att vara mig iallafall. Jag är ju inte direkt känd för att plugga bra om man säger så ;) Jag har även tittat på ett antal Lost avsnitt, hur många är en siffra jag behåller för mig själv ;) Nu ska jag gå och lägga mig för att orka med morgondagen. Jag får iallafall lite sovmorgon, så mamma väcker mig nog vid 9. 

 

1,5 timme!

Kom hem från gymmet för en liten stund sedan efter att ha varit där i ca 1,5 timme. Ska hoppa in i duschen nu för att sedan sätta igång med pluggandet. Jag ska även förbereda lite inför imorgon så jag vet vart allt är och vad jag ska ha på mig. Vet inte riktigt hur morgondagen blir men jag ska göra det till en fin dag istället för något hemskt. Träffa min underbara släkt och massa andra och försöka göra det bästa av en så jobbig situation! 

I stor bild brist !



Måndag !

Denna skol dagen har gått hyfsat fort men det fortfarande en liten stund kvar. Idag har jag verkligen varit trött me. Somnade ändå i tid så det var ju bra. Efter skolan ska jag till gymmet och köra lite, behövs för att få tillbaka mina muskler ;) sen ska jag hem och plugga massor. Jag ska ju inte till skolan imorgon och har lite prov i veckan som jag måste förbereda mig till. 

Ge mig sommar nu! 



Bilder från i Lördags!

Jag hade såå himla kul och kvällen var verkligen grym. Riktigt bra personer där och väldigt skön stämning! 
Hoppas på en liknande kväll snart igen! ♥

 

Jobbig träning !

Träningen var seg och jobbig men samtidigt skönt att komma ut och röra lite på sig. Dock stel som en pinne och trött i varenda muskel som gjorde det hela mycket jobbigare. Nu sitter jag hemma i soffan och har precis ätit efter att ha duschat. Håller på att fixa bilderna som togs igår till alla eftersom folk har frågat efter dom. De håller även på att laddas upp på bloggen, men delar nog upp det eftersom det är en del bilder. Blir nog att jag går och lägger mig ganska tidigt idag eftersom jag dels inte har sovit så mycket och sen startar en ny jobbig och hektisk vecka imorgon. Kommer få uppleva mitt hittills livs värsta men samtidigt fina dag. 




Bästa helgen på länge!

Hade en riktigt bra dag och kväll igår. Dock riktigt stressad från morgon till kväll så hann inte uppdatera. Men dagens startade med lagfotografering innan vi åkte iväg på match. Matchen var riktigt tuff och slutade med 5-0 förlust, men vi spelade faktiskt bra och gav dom en hård kamp. Efter matchen var jag hyfsad stressad för att hinna med lite saker innan vi skulle till Sofie. Men kvällen och natten spenderades hos Sofie med massa kompisar för att fira Sofie och Elin. Hade otroligt kul fram tills det var dags att städa typ ;) Men även de klarade vi av och jag kom hem strax innan lunchlax idag. Nu har jag vilat lite och ska snart åka iväg på träning. Jag hade med min systemkamera en liten stund så jag har lite bilder. Men dom kommer nog upp senare för jag hinner inte fixa med det nu! 

Bjuder på en bild från några veckor sedan så länge! 
 

Bra dagar!

Uppdaterade inte alls igår men jag hade en rioktigt bra dag. Slutade tidigt så åkte in till Göteborg med några kompisar och kollade i affärer och så. Sen när vi kom hem träffade vi lite kompisar som vi senare påå lvällen träffade igen. Emelie och Elin tog ett natt bad och lite senare var vi några som åkte till donken. Kom hem ganska sent med Elin och Alicia till mig så vi somnade ganska fort. Imorse gjorde vi massor med pannkakor, kollade på film osv. Sen kom Max en liten stund och sen när jag och Alicia var ensamma igen åt vi lite mer pannkakor och sånt. Innan hon gick kollade vi på tva avsnitt av Lost, hon har fått mig att börja kolla på den nu ;) Men snart ska jag åka till Sofie så blir det väl lite myskväll eller nått, skit väder ute så det är ju inte så kul att hitta på något.. 
Här är iallafall en del bilder från igår och idag! :)


 

Lång skoldag!

Jobbigaste skoldagen i veckan är nu avklarad och nu väntar bara en halv dag till tills det är helg. Så himla skönt att vara ledig på fredag och sluta tidigare imorgon. Jag tror att denna helgen kommer bli så sjukt bra. Kommer kunna vara massor med kompisar osv. Kommer uppdatera mer om det senare. Men imorgon ska jag iallafall till Göteborg med Alicia, Emelie och Adelia efter skolan för att köpa lite små daker. Får se om jag går på träningen sen eller om det händer något annat. Blir kanske en hel kväll med tjejerna efter träningen eller nått ;) 

 

Färgat håret!

Älskar verkligen tisdagens skoldagar. Väldigt lugna och sköna lektioner och så slutar vi tidigt. Efter skolan åkte jag och Emelie och köpte färg för att sedan åka hem igen och färga mitt hår. Det blev samma färg som jag färgade för ca 3 månader och jag blev väl nöjd. Det blev lite brun/rött beroende på vilket ljus man står i typ. Men bilder kommer troligtvis imorgon. Sen var Emelie kvar här ett tag sasmtidigt som jag fixade en klänning, och så pratade vi om en del olika saker. Alltid kul och skönt att vara med kompsiar ;) sen hade vi sen träning idag så var iväg på den och har nu varit hemma en stund. Ska fixa till lite saker i mitt rum och sedan ska jag sova. Imorgon har vi lång skoldag och efter skolan ska jag nog hem för pappas kompis / en familje kompis, ska komma hit på middag och kanske sova här (?). 

 

3/3-14!

Idag har jag väl varit igång hela dagen, inte sovit en blund efter skolan så det är ju bra ;) Skoldagen var ju som den var, ganska seg men funkar ju ändå. Efter skolan hade vi ett litet möte inför resan till hovfjället med skolan. Det ska faktiskt bli riktigt kul att komma iväg med massa kompisar i två dagar. Dock vet jag redan nu att det kommer vara jobbigt med tanke på att Eriks sista andetag var i en skidbacke. Men det kommer nog lösa sig bra. Efter vi varit på de åkte jag och Sofie till gymmet, det var riktigt skönt att köra lite styrka igen. Så nu ska jag komma igång igen som jag körde innan vilket jag tyckte om otroligt mycket. Sen nu på kvällen har jag bara pluggat inför en redovisning imorgon som jag hoppas kommer gå bra. 

Bilder från Hovfjället förra året ! :)
 

Skön vinst!

Det känns som denna dagen aldrig kommer ta slut men det börjar dra sig mot sitt slut. Matchen gick bra, vinst med 5-4. Trots att det var en otroligt äcklig och dålig fotbollsplan så var det faktiskt riktigt kul att spela. Vi hade ett bra spel och det rullade på väldigt bra, medans det ibland såklart gick lite sämre osv. Så det var kul att spela idag men jag är verkligen helt slut nu. Jag kommer nog somna ganska snart och det ska bli skönt. Imorgon startar en väldigt bra vecka hoppas jag på. 

 

Tjejkväll #2

Här är resten av bilderna från tjejkvällen. Det är så underbart att ha just dessa tjejerna som kompisar.
Är verkligen lyckligt lottad som har er! Älskar er !♥


 
 
 
 


 
 
 
 

Bra kväll med kompisar!

Kvällen igår fick bli lite spontan, vilket jag bara älskar. Så skönt att göra saker som inte är planerade. Så jag, Emelie & Sofie gick hem till Nils där även Marcus och Casper var. Vi gjorde väl egentligen inget speciellt, lite olika saker. Men det var riktigt kul. Kom hem sent och somnade ännu senare så vaknade vid 12 idag.  Nu har jag ätit lite brunch och ska plugga lite nu innan vi åker iväg på match lite senare. Är väl lite taggad faktiskt, det ska bli riktigt kul att spela så hoppas på vinst nu! 

Längtar till sommaren och värmen så otroligt mycket nu när det är regn ute!
 

Tjejkväll #1

Här kommer lite bilder från tjejkvällen hos Elin i fredags. Delar upp det i två inlägg så resten kommer lite senare 
idag ! ♥


 
 
 
 



 
 

En liten utflykt!

Då har vi kommit hem från vår lilla utflykt. Det var riktigt skönt att komma till Orust som jag spenderat många sommrar med kusinerna på. Extremt många minnen som finns och jag längtar till att få berätta och visa för mina barn hur vi hade det när vi var små. Så håller tummarna för att det inte förändras för mycket. Efter att vi ätit lunch, fikat, promenerat mm hos farmor och farfar så åkte vi till Tjörn för att kolla till båten. Så det drog väl ut lite på tiden men det va väl bra ändå. Nu är vi hemma och jag ska sätta på det nya TVD avsnittet innan vi ska äta middag. Ikväll ska jag troligtvis träffa lite kompisar, vet inte hur det blir exakt än men det blir nog bra. 





 

Älskade tjejerna!

Kvällen igår var väldigt mysig. Vi kom till Elin vid 20.30 och då bjöds det på middag som Elin och Sofie hade gjort, väldigt gott. Sen hade vi det lite kul och gjorde egentligen inte så mycket men det var kul ändå. Vi somnade ganska sent så jag har nog inte sovit mycket mer än 4 timmar inatt, så är ganska trött nu. Jag ställde klockan imorse för att gå upp och städa lite innan min familj hämtade upp mig. Nu sitter vi i bilen påväg till Orust. Vi ska till farmor och farfars sommarhus där dom bjuder oss på middag och sen ska vi väl gå en promenad eller liknande. Vi ska inte bli för sena så vi är nog hemma lagom innan middag tror jag. Kameran var med hela kvällen igår och det har tagits massor av bilder som kommer komma upp senare. Jag har även med mig kameran nu så kanske tar några bilder nu också!