Tillbaka!

Nu är det ganska så exakt en vecka sedan jag uppdaterade senast. Jag har helt enkelt inte haft tid till att blogga denna veckan men nu har det lugnat sig lite och jag hoppas på att jag ska kunna uppdatera regelbundet igen. Skolan ligger på ordentligt nu med nationella prov och mycket annat, men jag tror att jag har läget under kontroll nu så jag kan förhoppningsvis fokusera på lite annat också. 
 
Denna vecka har jag spelat två matcher, haft flera träningar, middag och fest med kompisar, hemmakväll och massa annat. En vecka full med roligheter. 
 
Denna underbara sommarkväll innan Håkan Hellström!
 

Make Up Store - Sea Shell

Jag tänkte visa en stor favorit i min sminklåda från MakeUpStore. Denna rouge är otroligt pigmenterad och kommer hålla i evigheter, därför var den varkligen värd priset. Ordinarie pris ligger på ca.150kr men jag köpte min under månaden de hade erbjudande då den endast kotade 100kr. 
Jag har i färgen sea shell.

 
 

Träning på naturgräs!

Dagen startade som jag tidigare nämnt med Nationella prov, jag personligen tycker att det är påfrestande med nationella proven eftersom jag spänner mig så mycket och lägger all fokus på en grej under denna tiden vilket tar ut alla mina krafter. Efter hade vi en väldigt lång rast då jag satt och pratade med Alicia och Elin en stund om en del vi missat. Därefter spenderade jag en cirka timma med Alva och Hanna ute i solen för att prata om allt möjligt, helt underbart att kunna sitta ute i solen utan att frysa. 
 
Efter skolan satt jag ute en stund i solen innan jag var iväg och gjorde lite små saker. Nu på kvällen hade vi vår första träning på naturgräs för iår, detta innebär så otroligt mycket vår- och sommarkänslor. Eftersom det var första träningen på gräs gick den som väntat inte jätte bra och jag är helt slut i benen. 
 
 

Gårdagens klädval!

Här är några bilder på gårdagens klädval. Kjolen är ett utav plaggen jag fick med mig från Lager 157 i Söndags och den är så otroligt skön. Jag ska försöka ta bilder idag på den som man ser lite tydligare vad det är för kjol, men här ser ni hur den ser ut på iallafall. 
Kjol Lager 157 / Tröja Odd Molly / Skor Åhlens / Jacka Wassens

 

Nu drar det igång!

Måndag igen och vi är tillbaka i skolan. Jag känner att det är en hel del nu med nationella prov och annat som ligger och stressar men det ska vi väl kunna ta oss igenom. Denna långa måndag gick att ta sig igenom trots extrem huvudvärk sista lektionen. På idrotten sprang vi några kilometer vilket var ganska skönt trots värmen. Men vi ska inte klaga på att vi har sol och värme, när jag kom hem satt jag faktiskt ute och läste en stund. Sedan var jag en sväng på gymmet, otroligt varmt där idag och inte jätte lockande men jag gjorde det jag skulle vilket kändes bra. 
Nu ska jag avsluta denna dagen och ladda inför nationella imorgon med mycket sömn.




Min Söndag!

Min dag igår var trots allt ganska bra. Jag och mamma åkte till Kållered för att kolla på Lager 157, Ikea och i lite andra butiker. Det var skönt att hitta på något och att shoppa med mamma var längesedan. Jag fick med mig några jätte fina saker hem som jag ska försöka ta bilder på så fort jag kan och har tid. 
På eftermiddagen hade jag träning, trots att vi inte var så många var det en bra träning. Helt underbart väder och otroligt skönt att inte ha underställ på sig. 
Kvällen avslutade jag med huvudvärk i soffan och kollade på Joha Falk. 
 
 

Långpromenad med mamma!

Min kväll igår spenderade jag tillsammans med Sofie och Adelia. Det var längesedan vi träffades på riktigt och pratade om livet. Så trots att vi inte gjorde så mycket var det kul att träffa dem. Jag kom inte hem så sent vilket var skönt. 

Idag har jag mest tagit det lugnt och inte gjort så mycket. Jag och mamma var ute på en långpromenad förut i det härliga vädret, det är både varmt och soligt, tyvärr blåser det en del. Men det var skönt att komma ut lite och få lite frisk luft. 
 


 

En tråkig förlust och en inställd resa...

Min sista skoldag denna veckan gick ganska bra, jag var otroligt trött men klarade mig ändå. När jag vaknade imorse hade jag ingen ork i kroppen alls, matchen igår tog ut på alla mina krafter. Tyvärr slutade matchen med förlust men vi gjorde stora framsteg och om man jämför denna matchen med de tidigare så kändes det väldigt bra. Bara känslan att vi tar oss framåt och utvecklas som ett lag på såpass kort tid är otroligt skön. Att jag som yngst i laget också får spela strax över 80 minuter är jag otroligt glad och tacksam över! 

Över till dagen. Idag skulle jag egentligen åkt till Åre med 10 sköna brudar , en resa jag sett fram emot väldigt länge. Tyvärr var jag tvungen att sälja min biljett eftersom jag inte skulle hinna hem till mitt nationella prov på tisdag. Jag har lust att gråta på grund av skolan ibland, ville verkligen med men detta stoppade mig. Usch, känns så tråkigt att stanna hemma men tyvärr fick det bli så denna gång. Istället ska jag försöka umgås med alla mina kompisar som jag inte träffat och pratat med ordentligt på ett tag, det behövs också!




Våroutfit!

 
annastockelid.blogg.se
 
annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring h&m shoes

Lunch på mikado!

Min dag har varit ganska bra trots att jag hade en liten svacka då jag inte mådde så bra. Idag fyller Rebecka år och det firade vi med att äta lunch på Mikado, en ny liten tradition typ. Skoldagen avslutades med en ganska rolig och tuff idrottslektion vilket fick bli dagens "träningspass". Mina fötter säger emot nu när jag både har nya skor och haft på mig fotbollsskor mycket, därför är det nog skönt att vila dem lite idag. 
 


 

Sommar!!

Åå va jag saknar sommaren. Sommaren 2014 var så underbar och jag längtar verkligen till årets sommar!

 

Blandad träning!

 Träningen idag gick både dåligt och bra, väldigt blandat faktiskt. Men det kändes ändå hyfsat bra inför vår tredje match i division 2 som spelas på torsdag. Innan träningen var jag helt slut i kroppen och sov ett tag och likaså nu efter är jag helt slut. Så jag ska avsluta denna dagen för att orka mycket imorgon. 

Två bilder jag snodde från Stina som hon tog i Lördags!
 

Otrolig lättnad!

Att denna dagen är över är otroligt skönt. Jag har länge gått och varit nervös över engelska redovisningen vi hade idag, och att äntligen har gjort den och vara klar är helt underbart. När vi var klara släppte all nervositet och jag fick ont i huvudet och blev jätte trött eftersom ja gått och spänt mig. Så att komma hem och lägga sig i sängen med myskläder och kolla på serie är den optimala eftermiddagen.
 
 
 

Tillbaka till skolan!

Tillbaka till skolan igen och nu är det full fart. Vi kör direkt in på redovisningar och både nationella prov och andra förberedelser. Alltså är det väldigt mycket som börjar komma men jag ska försöka hinna med att uppdatera bättre än jag gjort idag. 

Efter skolan satte jag mig och pluggade inför en redovisning imorgon som jag är väldigt nervös inför, men det ska nog gå bra. Sedan efter middagen åkte jag och kollade på division 4 match som spelades, ganska spännande match men som tyvärr slutade med förlust för Lerum.. Väldigt synd eftersom det nog både hade gett motivation och styrka till hela laget. 

Nu har jag precis lagt skoluppgiften åt sidan och ska gå och lägga mig eftersom jag har en ganska lång dag framför mig imorgon med både skola och träning. 




Ett av helgens klädval!

Här är några bilder på hur jag var klädd i lördagskväll. Jag bär två nya plagg, både linnet jag visade bilder på och sedan koftan som jag köpte häromdan. Dessa plagg är båda två nya favoriter i garderoben och de kommer användas flitigt i sommar! 





 

Seg match..

Matchen gick inte alls bra faktiskt, idag var det ingenting som stämde och jag hade flera obesvarade frågor som jag dock inte orkade lätta extra energi på idag. Synd att vi inte är tillräckligt samspelta än eftersom dessa första matcherna är precis lika viktiga som alla andra, om inte viktigare. Jag hoppas att det går bättre imorgon då första matchen i div4 ska spelas och om jag får tid ska jag åka och kolla. 
 
För att avsluta denna dag kollade jag på Johan Falk tillsammans med min bror men nu är det hög tid att gå och lägga sig. Imorgon är första dagen tillbaka i skolan efter lovet och vi rivstartar direkt med prov imorgon och redovisning på tisdag.. 

Jag tror faktiskt att detta är den enda bilden jag är med på från i helgen, båda kvällarna tog jag sammanlagt 2 bilder, illa, men om jag kan ska jag försöka få tag på lite bilder utifrån! 
 

Fest x2

Min kväll igår var lite fel planerad vilket var jätte synd men så är det ibland. Jag åkte till Mathias för att fira honom med massa andra, tyvärr kom i princip alla när jag gick vilket var synd, jag hade gärna spenderat sista delen av kvällen där. Men jag åkte till Maria där jag hade många kompisar också som firade henne, men stora delar hade lämnat när jag kom. Så jag gick i fel ordning kan man väl säga, men det var ändå kul att träffa kompisar och jag hoppas att det kommer någon liknande fest snart igen.
 
Med facit i hand så kanske det var bra att jag kom hem såpass tidigt eftersom jag både har match idag och behöver lägga ner lite tid på skolarbeten. 
 
Min eftermiddag igår spenderades ute för att måla naglarna och kolla på Suits, underbar värme.
 

See You Again~Wiz Khalifa ft. Charlie Puth

Hur bra och fin är inte denna låten? Trots att jag inte sett alla Fast and Furious filmer så blir även jag berörd av denna video. Så fint och Paul Walker som var en otroligt bra skådespelare är värd att lyftas fram! 
  

Inte som tänkt..

Min kväll igår blev inte precis som jag hoppats på. Det var en bra fest med mycket härligt folk, dock fick jag ont i magen vid elva/tolv så jag bestämde mig för att åka hem lite tidigare. Jag tyckte att det var väldigt skönt att komma hem och lägga sig ganska tidigt ändå eftersom jag ska vara iväg ikväll också. Idag har jag mest fixat lite här hemma, hjälpt till med lite välbehövliga saker osv. Jag ska ta det lugnt en stund till innan jag går en promenad och därefter börjar fixa mig inför ikväll. Jag ska försöka ta några bilder på min outfit ikväll då jag ska ha mitt nya linne och ett till nytt plagg. 
 
 

Sista Lovdagen !

Min dag har gått ganska fort och vart bra. Jag mötte upp Sofie för att gymma och sedan har jag mest tagit det lugnt. Nu har jag fixat mig ska vidare på fest ikväll. Hoppas på en riktigt bra kväll, vår lagfest blev flyttad så jag får det inte lika stressigt iallafall.




Nytt: Linne!

Detta är en av de två topparna jag fick med mig hem häromdan från Göteborg. Den är så himla perfekt nu till våren och sommaren, passar perfekt till en högre kjol eller ett par högmidjade shorts. Jag älskar att den är lite högre i halsen och hur den sitter på, den är inte allt för kort. 

 


 

En skön dag

Då ligger jag åter i min säng efter en ganska bra träning, skönt att det blir varmare så att man slipper ha underställ och massa andra kläder. Denna dagen har annars varit väldigt lugn men ändå skön. Jag har fotat lite i det fina vädret och på eftermiddagen åkte jag till Lindex en sväng för att kompletera med några saker till helgens fester. Nu ska jag avsluta denna dag med att kolla på något avsnitt av Suits och sedan sova!
 
Saknar denna underbara vår/sommar dag med Alicia, allt var så perfekt!
 

Nytt: Vårskor!

Detta är skorna jag fick med mig hem igår från Göteborg och jag är väldigt nöjd. Jag var ute efter ett par slip-ons och dessa föll mig perfekt i smaken och det var sista paret i min storlek, hur tur?! Dessa kostade endast 300kr på Åhlèns vilket var ett extremt bra pris. Det var just ett sånt här par skor som saknades i min skosamling! 
 





 

Suits!

Jag har tagit det väldigt lugnt nu på förmiddagen. När jag gick och la mig igår hoppades jag på att det skulle vara soligt idag så jag skulle kunna sitta ute en stund. Dock vaknade jag till lite moln och vind så det lockar inte så myket just nu, trots att det är ganska varmt ute. Så jag ska kolla på något avsnitt av Suits nu och sedan försöka hitta på något innan min träning! 
 
 

Shopping i Göteborg!

Största delen av dagen har jag spenderat i Göteborg tillsammans med Emelie och Sofie. Mitt mål med dagens shoppingtur var att hitta ett par vårskor och en vårjacka vilket jag lyckades med halvt. Däremot fick jag med mig några andra saker hem som jag ska försöka visa bilder på och dessutom skorna jag köpte. Förutom att kolla i affärer köpte vi med oss sallad och satte oss vid kanalen i solen, mycket mysigt. 
 
 

Årets påskpresenter!

Detta är mina små påskpresenter i år. Jag fick ett jättefint armband som passar till i princip allt och ett nytt EOS lipbalm. Båda sakerna är sånt som kommer till bra användning!


 

En händelserik första match!

Matchen igår slutade på ett kaosartat sätt med flera skador i vårt lag, men innan dess gav vi dem en hård kamp. Första halvlek och delar av andra var det vi som hade spelet men tyvärr fick dem in första målet och det var vi som var tvugna att satsa uppåt och ställa om. Men jag tycker att vi gjorde en bra match trots att målen rullade in på slutet, ett orättvist resultat. Dock känns det bra att ha denna matchen med sig när vi fortsätter serien, att veta att vi faktiskt kan och inte är långt ifrån de andra. 
 
 
 

Första seriematchen!

Saker jag hade tänkt göra idag har inte direkt blivit gjorda, jag fastnade framför datorn och spelade Sims i ett antal timmar. Det är alltså så jag har spenderat min dag, i princip endast framför datorn. Trots att jag inte gjort något nödvändigt så har det varit en skön dag. Snart ska jag åka iväg till samlingen, idag ska vi spela första seriematchen och jag är extremt nervös. Det är min första riktiga start i serien med Dam A-laget och division 2, tidigare har jag bara spelat med B.laget vilket gör detta ännu mer nervöst. 
 
 

Bilder från Påskafton!

Här är lite bilder från Påskafton som vi spenderade tillsammans med släkt och familjekompisar. Väldigt fint väder och en lyckad dag!









 

Bilder från Långfredagen!








Återhämtningsdag!

Väldigt synd att det står så tomt här på bloggen eftersom jag ändå har gjort en del saker de senaste dagarna. Men det är väl även lite det som är anledningen till dålig uppdatering, jag har blivit så trött av det höga tempot och utav all stress. Men imorgon ska jag försöka ta tag i detta och lägga upp bilder från min helg mm. Idag har varit lite av en återhämtningsdag så jag har inte gjort så mycket. Jag var iväg för att träna förut men tyvärr var vi endast 7 stycken så vi pratade taktiker och annat som handlade om laget. Väldigt tråkigt att lägga över 2 timmar på något som ändå inte ger jätte mycket, framförrallt såhär nära seriestarten.. 
 
 

Min Långfredag!

Igår hade jag fullt upp hela dagen och hann inte ens tänka på att uppdatera bloggen. Från morgon till eftermiddagen/kväll stod jag i köket eller städade inför idag och kvällen igår. Mina tjejkompisar från klassen kom hit så lagade vi middag tillsammans och hade en jätte mysig kväll. Det blev inte så sent vilket var skönt eftersom jag hade varit igång hela dagen. Idag är det påskafton och vi har gäster som är på väg hit. Så även idag blir det en fullspäckad dag. 

Det kommer flera bilder från kvällen imorgon när jag har lite mer tid!
 

Lov, match & lagmiddag!

Jag är väldigt bra på att skjuta upp saker och det gällde även idag. Flera gånger har jag tänkt att uppdatera men lika snabbt förstängt eller skjutit upp det. Igår var jag ute och sprang och kom hem helt utmattad och orkade inte röra mig något mer så därför blev det ingen mer uppdatering då. Nu är jag iallafall äntligen hemma i min säng och jag är helt slut. Min skoldag gick bra trots att mitt humör brast på slutet, men att ha gjort dem 3 proven och lämna skolan för 10 dagars ledighet var underbart. Nu på eftermiddagen och kvällen har jag både spelat match och ätit middag med laget. Tyvärr blev det förlust men vi gav dem en kamp trots att vi spelar i en lägre division och min kropp är helt slut. 

Det var helt underbart väder ute igår att springa i.
 

En jobbig skoldag!

Ååå, denna dagen har varit jobbig. Jag har varit väldigt trött och inte alls sugen på att lära mig något, men trots det måste jag trycka in allt i min hjärna tills imorgon då jag har 3 prov. Efter skolan tog jag det lugnt en stund innan jag tog tag i det jag är tvungen att göra. Nu har jag suttit en stund och ska snart ut och springa så jag får lite frisk luft och förhoppningsvis fortsätta att plugga lite senare. 
En väldigt tråkig uppdatering men imorgon gå vi äntligen på ledighet, jag längtar otroligt mycket!