Resturang middag!

Blev en lugn dag. Som ni såg i bilder förut så var vi ute och vandrade lite haha, blev några kilometer iallafall. Vi gick en bit till ett berg och gick upp på det, väl när vi var framme såg man otroligt långt (!) man såg svagt av Göteborgs hamn vilket ligger ganska långt bort. Sedan vilade jag bara innan vi åkte till en resturang och åt där, god mat men inte något jätte roligt ställe kanske. Nu på kvällen har vi kollat på film och nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon åker vi hem ganska tidigt så det ska bli skönt att vara hemma några dagar! 
En bild lånad från deras hemsida! 

 

Dagens utflyckt!

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bilder från Orust!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från igår!

Lite bilder från gårdagen ute på en ö tillsammans med våra skånska vänner. Fint väder, varmt i vattnet och trevliga människor! En riktigt bra dag alltså!






Min kamera är tillbaka!

Då har halva denna dagen gått och jag har inte varit hemma någonting alls i princip. Strax innan 11 åkte vi och mötte farmor och farfar så fick jag min kamera, haha har verkligen saknat den! Sedan åkte vi till Stenungsund och kollade i lite affärer men duktig som jag var köpte jag inget. Sedan åt vi lunch på ett mysigt kafè innan vi åkte hem. Nu ska jag sätta mig och välja ut bilder från mina dagar på Orust att publicera så fort som möjligt. 
 
 

Bra dag!

Blir en sen uppdatering innan jag går och lägger mig. Idag har det varit ytterligare en lugn och skön dag. Vi var ute med båten långt ut så fiskade pappa och Viktor. De fick upp massor av fisk men i princip alla vad för små och då var det ingen idé att ta upp andra heller eftersom det inte var tillräckligt mycket till alla, vilket var synd. Men jag fick lite soltid och en skön dag på havet så jag var ändå nöjd. Sedan har vi bara slappat och spelat lite kort. Imorgon kommer våra familjekompisar som vi hälsade på i Skåne hit över dagen så ska vi troligtvis ut till någon ö och sola och bada. 




Fix med bloggen!

Sitter nu i min lilla egna stuga på Tjörn efter en lugn och skön dag. Vi var ute på ön till tre ungefär och när vi kom hem vilade jag bara en stund innan middagen. Nu tänkte jag sitta och fixa lite saker till bloggen som jag vill börja komma igång med så snart som möjligt. Det är några olika kategorier av inlägg som kommer komma ut bestämda dagar i veckan med inlägg. Lite svårt att förklara men gör nog ett inlägg om det när jag börjar bli färdig. Så jag ska sätta mig med det nu en stund och sedan kommer jag säkert övergå till Sims eller något sånt haha ;) 
 
 

Ute på en ö!

Ligger nu ute på en ö med familjen och tar det lugnt. Det är inte strålande sol idag men ändå varmt och skönt. Blir nog kvar här en stund till innan vi åker hemåt. 




Tillbaka på Tjörn !

Har inte blivit någon uppdatering idag p.g.a flera skäl. Jag och Emelie var en sväng på göksäter på förmiddagen och köpte lite väl behövliga saker inför skolstarten osv. Sedan badade vi innan hela familjen kom och hämtade oss med båten. Vi klarade oss nästan ifrån världens åskoväder som drog in över öarna när vi kom med båten. Sedan somnade jag en liten stund eftersom jag fick sån otrolig huvudvärk p.g.a ovädret. Tyvärr glömde jag min kamera hos farmor och farfar vilket jag får panik över eftersom jag har bilder från hela veckan på den.. Så dom bilderna får vänta tills jag får tag på den igen vilket kan ta upp mot en vecka.. Men sånt är livet! 




Myskväll vid havet

Vid 13 så kom farfar Stickan och hämtade upp oss på Mollösund, så åkte vi till deras sommar stuga!
Vi badade direkt och gjorde det i flera timmar efter det. Nu har vi duschat och ätit middag och tagit oss till en klippa vid havet och bara myser till solnedgången. Varma vindar vilket är helt underbart!! 
Lite längre bort ser man hur det blixtrar men här är det fint så vi blir nog kvar här en stund :)





Nytt från Hollister!

När vi var på Emporia var Hollister ett självklart stopp. Jag hittade några grejer men tyvärr fanns det inte i min storlek så jag fick nöja mig med att köpa träningskläder denna gången. Men man kan ju inte få för mycket av träningskläder och dessa plaggen är de perfekta sommar träningskläderna. Materialet är super tunnt på tränings linnet och sport bh:n var otroligt skön med en annorlunda rygg. Dessutom fick jag ett par flipp flopps av våra kompisar när vi kom som en sen födelsedags present, och dom är otroligt fina och sköna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mysigt på Orust !

Vi hat hunnit med mycket denna tiden vi varit här. Igår kom vi strax efter tre och då badade vi i princip direkt. Sen badade vi, åt glass, åkte båt och åkte ring. Att åka ring var så sjukt kul men läskigt. På kvällen var vi och åt middag och sedan gick vi en promenad innan vi gick och la oss. Idag vaknade vi vid 10 och sedan var vi ute och åkte ribb båt, så jävla kul var det asså! Nu ligger vi ute på en ö och solar och badar och har det skönt. 





Nytt: Anastasia Beverly Hills- After Tweeze Cream!

När vi var på Emporia fick jag med mig några saker hem och då var denna en av dem. 
Denna produkt har jag kollat på tidigare i Göteborg men köpte den inte av någon anledning. 
Men nu när jag hittade den i Skåne så passade jag på att köpa den. Det är en kräm som man tar runt ögonbrynen efter att man noppat dem för att lugna huden som lätt blir röd. 
 
 
 
 
 

Mer bilder från Skåne!

Här kommer lite fler bilder som togs i Skåne.
Dessa bilder är tagna med kameran som jag tyvärr inte använde så mycket..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tidig morgon!

Idag var jag uppe med tuppen på riktigt. Klockan ringde vid 7 och då gick jag upp strax efter. När klockan slog 8 var jag och pappa på vårdcentralen för att kolla upp min hosta som pågått i över 5 veckor nu. Vid 9 var vi klara och nu har jag fått pencillin och andra mediciner att ta ett tag framöver så håller vi tummarna att det försvinner nu. Denna stunden jag varit hemma nu har jag fixat inlägg till resten av veckan eftersom jag ska åka till Orust nu i några dagar och tar nog inte med datorn. Men n u ska jag lägga mig och sola innan jag fräschar till mig och åker båt till Adelias sommarställe. 
vill tillbaka varje dag! 
 

Mobilbilder från igår!

Här kommer resten av mobilbilderna som jag tagit dessa dagarna. Detta är bilder från igår alltså måndags. Då vi var på stranden tills fyra någon gång, sedan åkte vi på en liten cykeltur och kollade runt lite, åt glass osv. Sedan tog vi det lite lugnt innan middagen! 











Bilder från söndag!

Här kommer lite bilder från i söndags. Vi kom ner vid halv tre och då åt vi och sedan hick vi till stansen och badade och fikade. Underbart vatten och en skön eftermiddag. Sedan åt vi sen middag och kvällen blev inte allt för sen.






Malmö & Emporia!

Då är det tisdag och vi är nu på väg mot Malmö och emporia. Vi har haft väldigt bra dagar här i Skåne. Men nu när vi ändå är här passar vi på att åka till emporia och kolla lite där innan vi åker hem. Jag har inte haft tid eller kunnat uppdatera p.g.a segt internet men nu har jag lyckats fixa inlägg med några mobilbilder från dagarna, så det kommer upp under dagen! 




Nytt: Klocka!

Tänkte visa denna klockan som jag fick av mamma och pappa i "sommarpresent" på skolavslutningen.
Det var ju ett tag sedan men jag har inte hunnit visa den tidigare. 
Egentligen använder jag nästan bara silver smycken men denna klockan passar mig perfekt tycker jag.
Den blir extra fin också till en lite brunare hud vilket jag hoppas kan bli ännu snyggare nu i sommar! 
 
 
 
 

Nytt: Första intrycket!

Tänkte visa och skriva lite om en produkt som jag köpte förra veckan. 
Det är en lätt/tunn bas som jag använder i mitt ansikte för att jämna ut huden lite. Den är väldigt tunn och täcker inte så mycket om man inte lägger på flera lager. Jag har bara använt den några gånger men första intrycket är väldigt bra. Jag gillar verkligen att ha denna och endast ett puder över och ha mascara om jag ska ha smink nu på sommaren, eftersom jag vill få sol i ansiktet och inte ha massa smink i vägen. Jag kan tänka mig att denna är liknande som en BB cream ungefär och det är ett väldigt bra alternativ. 
Detta är iallafall en Sheer Tint Base från Glo-minerals i färgen honey och den finns att köpa på b.la Grand Parfymeri i Göteborg!

 
 
 

Sköna gröna Skåne !

Då är vi snart framme i Skåne efter att ha vart på vägen sedan 10. Däremot har vi stannat till i Halmstad en snabbis och då köpte mamma en sak som vi kommer ha tillsammans som jag ska försöka visa så fort jag kan! Men snart är vi iallafall framme och då ska vi äta lunch och efter det ska vi troligtvis ner till stansen och bada eftersom det är varmt och fint väder. Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan men jag är ju inte så bra på detta med mobil uppdatering..




Stressig dag!

Det var en stressig och jobbig dag idag på heden. Mer folk än tidigare och väldigt mycket att göra. Skyndade mig hem och duschade och fixade mig lite. Nu sitter och och väntar på Emelie och Sofie så ska jag träffa dom så ska vi äta innan vi ska träffa några fler kompisar. Eftersom jag ska jobba imorgon också blir det nog inte för sent för min del men får väl passa på att träffa kompisar när både jag och dem är hemma. 




Mysig kväll!

Dagen idag gick från skit till det bättre. Började med att vi kom till jobbet och allt gick bara dåligt i början, sedan gick det väl bättre och bättre och tillslut flöt det på ganska bra. När jag duschat och vart hemma en stund kom pappa så åkte vi till Göteborg och var där i några timmar. Först åt vi på ett väldigt bra och mysigt ställe som hade lite speciell men god mat. Sedan gick vi runt så visade pappa lite andra delar av Göteborg innan vi satte oss i bilen och åkte runt lite till. Insåg verkligen hur liten del av Göteborg jag kan och har varit i. Jag är alltid på samma ställen och har aldrig riktigt upplevt hela Göteborg egentligen. Så i framtiden ska jag ta mig lite längre ifrån all shopping och se lite mer! Vi kom hem för ungefär en timma sedan och nu ska jag gå och lägga mig, imorgon börjar jag 11 så det blir lite sovmorgon iallafall! 




Nytt: Parfym- Juicy Couture

När jag var i Göteborg en sväng förra veckan var det en sak jag ville få med mig hem och det var en parfym. När vi var i Spanien tänkte jag köpa en ny men kunde inte bestämma mig för vilken så jag väntade tills vi kom till Sverige. Så när jag var i Göteborg passade ja<g på att köpa en ny eftersom jag hittade en som jag gillade. Jag köpte Juicy Couture, Courture La La, jag hade inte sett just denna tidigare men det var precis en sån här jag var ute efter. En parfym som doftar somrigt och sött som passar bra nu på sommaren eftersom min andra söta börjar ta slut. Men denna gillar jag iallafall jätte mycket och är väldigt glad att jag köpte den! 

 
 
 

Min lediga dag!

Då är det äntligen min lediga dag och den kom väldigt behövligt idag eftersom jag måste försöka vila bort min hosta. Så jag gick och la mig tidigt igår och vaknade sent idag, vilket var otroligt skönt. Idag ska jag även städa mitt rum och försöka förbereda lite inlägg till bloggen som jag inte hunnit göra tidigare. På Söndag åker vi ner till våra familjekompisar i skåne, ska bli väldigt kul att träffa dem igen, så jag ska väl lägga fram lite saker jag ska ha med dit eftersom jag inte kommer orka göra det någon annan dag. 
Bild från förra sommaren när vi hade våra skånska kompisar på besök ! 

 

Spanien Dag 6- Sol & Bad + kväll!

Sista dagen vi var i Spanien var Lördagen och då spenderade vi hela dagen utomhus. först var vi vid poolen och soolade och badade innan lunch och strax innan 14 gick vi till en lite större strand där vi var och hade det riktigt skönt. Vattnet var otroligt varmt och fint och solen stekte verkligen påv och nästan alla var brända efter denna dagen. Det spelades även lte volleyboll och så hade vi det allmänt bra hela laget. 
Sedan på kvällen hade vi en sista kväll ute i Salou som var fantastisk, hade väldigt roligt och ddet var ett perfekt avslut på resan! 

 

Gothia cup invigning!

Jobbdagen igår var verkligen jobbig, kaos och lång.. Efter mötte jag upp lite kompisar för att gå på invigningen. Jag kan väl inte säga att den var jätte rolig, med det hade nog lite med att jag var så otroligt trött i hela kroppen. Jag tog nästa tåg hem så jag var hemma strax efter 23 och då snackade jag lite med pappa, åt och sedan gick jag och la mig. Nu sitter jag på tåget på väg mot Göteborg igen, jobbar lite tidigare idag men ändå lika länge. Sedan ska jag hem och bara ta det lugnt eftersom jag är så trött efter!






Spanien Dag 5- Barcelona + kväll!

Fotbollsdagarna var slut och vi hade endast 2 dagar kvar i Spanien innan vi skulle nege oss hemmåt. Fredagen spenderades i Barcelona, jag kan säga redan nu att dit vill jag igen och uppleva under flera dagar. Vi hade det väldigt stressigt eftersom det var så mycket vi ville hinna med. Först besökte vi Camp Nou vilket jag tycker var en upplevelse som var häftig. Sedan blev vi släppta i "city" så skulle vi gå till stranden som vi trodde låg närma men det visade sig ta 45 minuter att gå dit.. Och vi som även villa shoppa var väldigt stressade. Men vi badade och torkade i solen innan vi tog taxi tillbaka till affärerna igen. Med tanke på att vi hade ca 2 timmar att shoppa så stressade vi otroligt mycket men vi fick ändå kollat lite. Men som sagt, jag skulle behöva mycket mer tid i denna stad som verkar helt fantastisk. 
På kvällen var vi ett gäng som gick ut i Salou och hade det otroligt kul. 

 

Melon och O.C!

Det har varit en lång och jobbig dag i Göteborg. Det gör verkligen ont att stå upp iprincip hela dagen, mina fötter, knän och ryggen värker något otroligt och det har bara gått 1 dag. Men tiden har gått hyfsat fort och vi är redo för att Gothia veckan ska dra igång på riktigt. Nu sitter jag ny duschad i soffan med melon och kollar på The O.C i väntan på att fotbollen ska dra igång, dock ett tag kvar ju.. Men det blir verkligen en lugn kväll antar jag eftersom jag ska jobba imorgon också. 
 
 

Spanien Dag 4- fotbollsdag nr2 + kvällen

Då var det dags för dag 4 på vår resa, och även denna dagen bestod av fotboll. 
Jag spelade första matchen och vi spelade verkligen bra fotboll så det var otroligt kul att spela dock blev det 0-0 så vi var väl lite besvikna över det ändå eftersom vi hoppades på vinnst. Nästa match sspelades en liten stund senare och då satt jag på sidan och kollade på. Även denna matchen slutade 0-0 och fortsatte med straffar. Det var en otroligt bra match från våran sida och vi spelade sjukt bra och rullade boll väldigt fint, men fick inte in några bollar i målet. Straff läggningen blev väldigt nervös men tillslut vann de Finska laget tyvärr, sjukt tråkigt eftersom vi gjorde en sån bra match men så är det ibland. Sedan tog vi emot vårat andra pris och fick våra medaljer, så vi var ändå stolta tjejer. 
Sedan på kvällen tog vi oss till Salou och hade en riktigt rolig kväll, jag hade galet kul och kommer minnas den kvällen väldigt länge. 

 

Jobbigt!

Vaknade tidigt idag eftersom vi skulle åka en sväng redan vid 11. Mår inte bättre, hostan blir nästan värre och med tanke på att jag har en jobbig jobbvecka framför mig så är jag lite orolig hur det kommer bli. Men snart ska vi åka hem härifrån så blir det nog en lugn kväll med fotboll. Imorgon ska jag jobba min första dag på gothia cup, tyvärr utan Elin men hoppas det blir kul ändå! 




Dåligt internet!

Internet här på Tjörn är otroligt segt så Spanienbilderna tar evigheter att ladda upp därför lägger jag inte upp dem idag utan jag ska försöka fixa det så fort jag kommer hem imorgon. 
Idag har vi varit en stund vid havet / badplatsen, solat och badat lite. Vi var inte där så länge men det var varmt och skönt. Nu har jag duschat och fräschat till mig lite så ska jag och mamma åka en sväng och kolla på lite saker. Senare kommer pappa så ska vi åka ut till en ö ikväll och äta middag och ha det skönt. 
Mina mysiga tjejer från balen!
 

Spanien Dag 3- Fotbollsdag nr1!

Då var det dags för Onsdag som var vår första dag med fotboll. Vi spelade 3 matcher denna dag med eftersom vi var så många så fick alla stå över en match. Första matchen förlorade vi med 0-1 och de andra två vann vi med 4-0. Det va<r första halvlek på första matchen som var dålig (det var då de gjorde målet) men resten av matcherna spelade vi riktigt fin och bra fotboll. Denna dag startade tyvärr med regn, åska, blixtrar och vind, men det drog över och senare blev det mycket bättre. På kvällen utsågt Ebba till clown och vi tog det ganska lugnt denna kvällen utanför/på hotellet.

 

Svensk sommar !

Vaknade vid 10 idag så det var bra med tanke på att det är jätte fint väder idag. Så nu sitter jag och mamma på ett berg precis vid havet och bara tar det lugnt och njuter. Blir nog en lugn dag men det är skönt med tanke på att jag är lite sjuk. 




Spanien Dag 2- Sol&Bad + Salou! (del2)

 Resten av dagen spenderade vi alltså vid poolen och havet som låg vid hotellet. Väldigt skönt att bara kunna lägga sig så nära och ta sig till hotellrummet på bara några minuter. 
Senare efter vi ätit middag var vi ett gäng som gick till Salou och kollade lite hur det var där eftersom vi skulle dit flera kvällar senare i veckan. På sista bilden ser ni Pia i clown kläder, detta var vår "dagens klant" straff som man fick bära hela kvällen!

 

Spanien Dag 2- PortAventura mm (del1)

Våran första riktiga dag i Spanien spenderade vvi på lite olika stället lite utspritt i laget. Vissa var på stranden hela dagen, vissa var på nöjesparken halva och stranden halva, och vissa var endast på nöjesparken. Jag hörde till dem som delade upp det i två och gjorde båda. PortAventura var riktigt häftigt, dock var det jätte mycket folk och köerna till attraktionerna låg på över 1 timma. Så jag åkte endast 2 saker innan vi åkte till hotellet igen. Men jag kan säga att Shambhala som en av dom hette var sjuk, helt galet hög bana och sjuk upplevelse att åka den. Denna dagen gick vi också och kollade i lite små butiker som fanns vid hotellet.
Mer bilder från denna dagen kommer!
 

Härlig kväll!

Igår spenderade jag några timmar i Göteborg för att köpa lite saker jag tidigare vart ute efter. Resten av dagen tog jag det lugnt för att senare på kvällen träffa saknade kompisar och kolla på fotboll och snacka mm. 
Idag ska jag packa lite saker så åker vi till Tjörn lite senare. Jag blir där till lördag eftersom jag börjar jobba på söndag. Ska bli skönt att komma till havet nu och bara ta det lugnt.

Härlig bild från hovgjället med kompisar! 



Spanien Dag 1- resan dit!

Vi var ett litet gäng som startade vår resa lite tidigare än resten av laget. Vi flög till Frankfurt där vi väntade i ca 7 timmar, en lång väntar men självklart var det värt det. När vi sedan kom till Barcelonas flygplats väntade vi i ytterligare 2-3 timmar på att resten skulle anlända. När dem kom åkte vi buss i ca 1,5 timma tills vi kom till vårt hotell som låg precis utanför Salou. Det blev en ganska lugn kväll eftersom alla var så trötta, så vi gick bara en liten kort promenad och sedan gick vi och la oss eftersom vi kom dit ganska sent. 
 
 

Jag är hemma igen!

Nu är jag hemma i Sverige igen efter en helt otrolig vecka i Spanien med laget. Det är helt oneskrivligt hur bra jag haft det! Jag har haft så sjukt kul och denna resa kommer jag aldrig glömma. Dock brände jag mig sista dagen på i princip hela kroppen eftersom jag helt solade och så kom även min hosta tillbaka vilket gjorde att jag mådde riktigt dåligt på hem resan och hela dagen idag. Men nu känns det som jag börjar återhämta mig men tar det lugnt ikväll ändå. Jag har gått igenom alla bilder vilket var över 1000 bilder (!!) och valt ut lite mer än 100 bilder. Jag ska försöka visa dem och skriva vad vi gjort de olika dagarna. Dessa inlägg kommer ut i veeckan förhoppningsvis! 
 
Jag mår såå himla bra av dessa tjejer, otroligt glad att jag spelar i just detta lag!
 

Sommar outfit!




Outfit från h&m !




Vi har det bra!

Orkar inte gå igenom exakt vad vi gjort nu , tänkte göra det när jag kommer hem. Men idag har vi iallafall spelat matcher och igår var vi på nöjesfält! Imorgon är det matcher på schemat igen och säkert lite sol och bad också!
 
Här kommer lite mobilbilder så länge, när jag kommer hem kommer det massa bilder från kameran!
 
 
 
 

Always #LikeAGirl

Såg denna video för några dagar sedan och jag tycker att den är riktigt bra. Den förmedlar en tanke som många borde lägga mer tid på att tänka. Att göra något "som en tjej" är inte dåligt men det låter som det. Många tjejers självförtroende är lågt och det går att ändra! Jag gillar framförallt de tjejen säger mellan 1:58-2:36, tycker det är så rätt och bra!
 

Sommar outfit !