Alltid älskad, aldrig glömd!

Besökte Eriks grav idag, tänker lite extra mycket på dig denna helg älskade kusin!



Göteborg!

Jag har haft en jätte bra och mysig dag i Göteborg med mamma. Tyvärr hittade jag inte de jag behövde men jag klarar mig nog ändå, alla utklädningsaffärer var helt knökade med folk och hyllorna var rensade. Jag tror att halloween blir lite mer av en satsning på många håll iår.
Här är lite bilder från dagen!






Mot staden!

Hade tänkt att gå upp tidigt för att gå till gymmet imorse, men min kropp sa ifrån och jag låg kvar lite extra i min säng istället. Sedan gick jag upp och åt frukost framför TV-pucken, kul att Göteborg gick vidare till Semifinal. Nu har jag fixat mig och ska snart gå till tåget som ska ta mig till Göteborg. Jag ska möta upp mamma så ska vi gå och fika och sedan kolla i lite affärer och köpa några saker inför morgondagens halloween fest

 
 

Annorlunda match!

Idag har jag väl i princip inte gjort något alls. Mest kollat på serier, fixat lite saker hemma, fixat naglarna, fotat lite osv. Alltså inget jätte roligt. Som jag nämnde imorse spelade jag match med Damerna ikväll. En otroligt konstig match både spelmässigt och att vi var tvugna att avbryta efter ca 55 spelade minuter eftersom lamporna släcktes. Haha, jag fick alltså ca 10 minuters spel men det var väl ändå kul att vara där och medverka lite. När vi avslutade ledde vi iallafall med 8-2 så det var ju roliga siffror, och det hade nog ändå inte blivit någon spännande match. 
Nu ligger jag i min säng och ska kolla på serie, morgondagen är faktiskt lite planerad så det blir kul att göra någpt denna veckan. 
 
 

Fall outfits!

Höst Inspiration från Weheartit!







Slapp dag!

Idag tog jag sovmorgon till ca 11. Otroligt skönt att bara få sova ut och inte ställa klockan för att gå upp någon speciell tid. Sedan låg jag kvar i sängen ett tag och slappade innan jag gjorde frukost och satte mig framför TVn istället. Idag har jag inget speciellt att göra förutom match med damlaget ikväll. Jag är ganska nervös inför matchen eftersom det var ca 3 veckor sedan jag spelade 11manna fotboll..




Mysdag!

Strax innan 12 var jag hos Filip och sedan var jag hos honom till strax efter tre. Vi har bara tagit det lugnt och kollat på film, ganska skönt att inte göra något speciellt. 
Nu ligger jag hemma och kollar på Gossip Girl och har gjort pannkakor, gotti. Senare ikväll har jag inomhusträning och efter den ska jag bara ta det lugnt.




Kvällen igår!

Igår kväll kom Emelie och Sofie hit vilket var kul. Vi snackade massor, lekte lite med Emelies ansikte, kollade PH osv. Dem var här till ca ett och sedan gick jag och la mig. Även om vi inte hittade på något så var det kul att träffa dem och vara lite social. 
Snart ska jag åka till Filip och vara med honom en stund.




Brownie!

Efter promenaden tog jag mig ett bad för att sedan raka benen och fräscha till mig lite. Sedan lagade jag lunch och även en liten efterrätt i form av mugg brownie, gott gott. Nu ligger jag i min säng och kollar på 90210. Egentligen skulle jag träffat Filip ikväll men det blir nog imorgon istället, så vi får se hur min kväll blir. 




Rebecca Stella for Nelly!

Och u är Rebecca Stellas andra kollektion för Nelly äntligen släppt. Dessa plagg hon har designat tycker jag är sjukt snygga. Både förra kollektionen och denna är åt det fästligare hållet men i denna har hon även vardagliga inslag. T.ex. den supermysiga lurviga koftan, skulle gärna velat ha en sådan en mörk och kall vinterdag. 
Här under är mina favoriter ur årets kollektion, klicka på plaggen för att komma till en direktlänk eller HÄR för att komma till hela kollektionen på nelly.


 

 

Promenad!

Idag ställde jag faktiskt klockan för jag tänkte att jag skulle gymmat. Men jag kände inte att jag mådde toppen så jag tog det lugnt istället. Nu är jag ute och går en promenad på ca 2.5km, känns skönt att komma ut och få lite frisk luft. 




Lugn måndag!

Idag har jag verkligen bara tagit det lugnt. Jag har inte orkat ta mig tid till att göra något speciellt så jag har bara varit hemma. Tog mig lite ork till att städa, testa lite saker inför halloween fest osv innan jag kollade på Cancer galan.Jag blir så otroligt tagen av alla historier och cancer måste försvinna, hemska sjukdom! 
Nu ska jag iallafall sova och så får vi se vart morondagen tar vägen. 
 
 

Vatten Vatten Bara Vanligt vatten





 

Måndag morgon!

Det var väldigt skönt att vakna idag och veta att vi har lov. Dock var jag sjukt trött så jag har bara tagit det lugnt nu på morgonen och kommer nog fortsätta i samma takt hela dagen. Just nu sitter jag och fixar med lite kort och senare ska jag nog städa lite. 




Helt utmattad!

Jag han inte tidsinställa några inlägg inför idag och eftersom jag varit upptagen hela dagen har uppdateringen vart dålig. 
Vi var iallafall iväg på cup idag i Alingsås som jag berättat tidigare. Tyvärr gick inte mitt lag vidare men vårt andra lag gjorde det så dem spelar igen nästa helg. Jag tycker iallafall att det trots allt var roligt, matcherna var bra och vi kämpade på ordentligt. Jag tror jag nästan aldrig varit så trött för att jag spelat fotboll, jag kunde knappt andas ett tag. Så nu ligger jag helt utmattad i min säng oh orkar inte röra mig ett enda steg.. Så jag spenderar nog resten av min kväll här och hoppas på min värk i kropp och knopp är över imorgon! 
 
Älskar detta lag!
 

Promenad!

Startade morgonen med att gå en promenad för att komma igåg lite. Det var faktiskt väldigt skönt med tanke på att jag ska vara inne i en idrottshall hela dagen. Nu ska jag åka till samlingen för att sedan åka til Alingsås. Hoppas på en bra dag! 
 
 

Annabelle..

Annabelle var faktiskt bra tycker jag, den var läskig och man kunde inte direkt slappna av eftersom det hände saker hela tiden. Nu ligger jag hemma och ligger i min säng och kollar på 90210. Imorgon är det cup som står på schemat i princip hela dagen, så jag ska försöka somna i tid idag.




Bio!

Idag har jag egentligen inte gjort någonting speciellt. Jag har små fixat lite hemma med olika saker, städat och fixat lite med kort. Nu är ja på väg till Göteborg med Emelie för att gå på bio. Det blir AnnaBelle, hoppas den inte är för läskig bara haha.




Så underbar!

Hur underbar är inte denna bilden?! När jag såg den på snapchat-live blev jag helt varm i kroppen. Den är så fin, mysig och barnen är så otroligt söta.




Lov!

Igår spenderade jag stora delar av min dag på att kolla på 90210 och sova, jag var väldigt seg i kroppen så orkade inte göra så mycket. Efter middagen åkte jag till Filip och var med honom i några timmar, vi kollade på idol, film och bara tog det lugnt. Han skulle upp på körlektion idag så jag åkte inte hem så sent igår. Vad denna lördagen har att erbjuda vet jag inte än, vi får se hur det blir!

Från mitt sminkbord: Tre läpp produkter!


Idag tänkte jag tipsa om mina tre absoluta läpp favoriter. Dessa tre små produkter är de bästa jag testat mot torra läppar. Produkterna skiljer sig ganska mycket från varandra vilket jag gillar då jag kan variera lite beroende på vad jag vill ha. Carmex är lite starkare och man känner i läpparna hur de reparerar dem. Nivea, är en krämig formula och gör verkligen läpparna mjuka och detta smaker väldigt gott. Eos, även detta är mjukgörande och smakar väldigt gott. Dessa finns att köpa lite varstans, bl.a ica, kicks, åhlèns osv. 



 

Fredag!!

Det kändes så bra att vakna idag. Denna fredagen är verkligen helt underbar, kort skoldag med endast två korta lektioner. Så snart slutar jag och då ska jag hem och ta det lugnt innan jag åket till Filip ikväll. Det ska bli så underbart med lov och det är verkligen välbehövligt.





Kvällsmat

Kvällen har jag utnyttjat bra tycker jag. Jag fick gjort de skolarbete som ska vara klart imorgon och sedan har jag kollat på två avsnitt av 90210. Nu sitter jag och äter min kvällsmat framför TV:n och ska nog faktiskt gå och lägga mig ganska snart. Det är inte så ofta jag är hemma och redo för att sova vid denna tiden så jag tänkte utnyttja det till sömn. Imorgon är det äntligen fredag och LOV, hur underbart är inte det?! Det ska bli så otroligt underbart! 
 
 

Skola & träna!

Denna dagen har faktiskt varit ganska bra trots att den varit lång. Skoldagen bestod av bl.a en inställd lektion vilket var skönt och även sedan dans sista lektionen, haha jag är grym på bugg nu asså! Efter skolan gick jag till gymmet för att gymma. Dock hade jag ont lite här och var i kroppen och dessutom var jag väldigt trött i musklerna. Men jag fick ändå tränat i ca 1 timma, inte så effektivt kanske men ändå skönt. Nu har jag duschat och ska snart äta innan jag ska spendera resten av dagen med plugg. Detta är även anledningen till att uppdateringen kanske inte är på topp, måste göra klart lite arbeten innan lovet.




Dagens outfit!





 

Saknar sommaren!

Saknar detta så otroligt mycket! Sommar, värme, sol, bad, bränna, Tjörn, båt, kompisar och allt som har med sommar att göra. 
Hittade denna bild på mig och mamma häromdan och jag gillar den verkligen. Tycker faktiskt att den är väldigt fin!




Onsdag!

Idag hade jag ingen ork till något kändes det som. Låg kvar extra länge i sängen för att sedan äta en god frukost. Skoldagen är kort och skön. Efter skolan ska jag plugga lite och senare ikväll ska jag träna. 




Dagens outfit!




 

 

Tisdag, 21/10-14

Jag gillar tisdagar så otroligt mycket. En riktigt skön skoldag som dessutom är kort. Om ca 1,5 timma slutar jag och då ska jag hem så kommer Filip lite senare. Annars har jag inget speciellt som händer idag, kanske går till gymmet senare ikväll.





Datorn kraschar..

Uppdateringen är kanske inte den roligase just nu, men min vanliga dator håller typ på att krascha så innan jag skaffat mig en hårddisk och sparat ner allt på den så vågar jag faktiskt inte vara inne på den datorn.. Känns ju inte jätte kul om bilder från ca3 år till idag skulle försvinna. Så ju använder jag mig bara av skoldatorn och jag har inte så mycket på den så det blir lite tråkigare, men jag ska försöka. 
 
 

Äntligen!!

Min måndag har inte varit så bra över huvudtaget.. Anledningarna till varför det är så är många, men nu ligger jag iallafall äntligen i min säng. Jag har slängt på mig myskläder, tänt ljus och satt på serie nu. Om några timmar har jag en kortare träning men det är nog ändå vad jag orkar.




A-day

Att man ens kan vara så trött som jag är idag. De första timmarna i Göteborg var både bra men sega eftersom jag var så trött. Däremot var det en bra sak eftersom man lärde sig så mycket. Nu är vi tillbaka på skolan och har flera lektioner kvar innan vi slutar.




Hos Elin !

En väldigt lugn söndag och helg är nu över. Jag har verkligen inte gjort något som helst idag förutom träningen. Efter träningen körde mamma mig och Elin hem till Elin så sover jag hos henne inatt. Imorgon ska vi vara i Göteborg på förmiddagen och sedan fortsätter vår skoldag som vanligt. 




Tre perfekta höst outfits!




 

Nittonde Oktober!

Denna morgonen blev lite förändrad precis. Skulle åka till Göteborg för att äta lunch, kolla lite och hämta vår TV med familjen men planerna ändrades så jag stannar hemma istället. Eventuellt åker vi ändå och äter lunch någonstans. Annars vet jag inte vart denna Söndag tar vägen, jag har som sagt inget annat planerat än träning ikväll. Vet inte hur många gånger denna bild har publicerats, men jag älskar den, så mycket lycka! 
 
 

Kväll tillsammans med Filip!

Efter vi ätit middag tog jag bussen till Filip och var hos honom till ungefär tio eftersom sista bussen hem gick då. Vi tog det lugnt och kollade på film eftersom båda inte kände sig jätte bra och var väldigt trötta. Nu är jag hemma och ska kolla på serie innan jag går och lägger mig. Morgondagen ser även den lugn ut, det enda på schemat är fotbolls träning.





Fika och shopping!

Jag fick mig några timmar i Göteborg trots allt. Kollade mest men fick även med mig några välbehövliga saker. Mötte upp Emelie vid halv fyra och så gick vi och fikade, väldigt mysigt. Jag kom hem för en stund sedan och nu ligger jag och vilar, har lite huvudvärk som jag hoppas försvinner snart.





Mot Göteborg !

Jag tog en extra lång sovmorgon idag och låg kvar i sängen länge vilket var väldigt skönt. Nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg för att kolla i lite butiker och fika med Emelie. Senare kanske jag träffar Filip men över lag blir detta troligtvis en lugn och skön lördag. 





Mer Höst 2014!

Detta är verkligen något jag älskar. Att gå ut och ta kort på vad som helst, leka lite med fokusen och sedan gå inte och se bilderna och bli nöjd. Att fotografera är verkligen något jag vill hålla på med, om det är bara en hobby eller om det kan ingå i mitt jobb i framtiden spelar ingen roll, men min kamera kommer finnas med länge.









 

Innebandy

Jag vet inte vad det är med mig men jag har blivit desto latare och spenderar gärna kvällarna hemma nu för tiden. Denna fredag har alltså varit lugn och jag har faktiskt pluggat lite. Farmor var här och åt middag med oss och sedan åkte jag och Emelie till idrottshallen för att kolla på bl.a min bror som spelade match. Vi såg bara en liten del a matchen men den var bra och spännande så det var kul att åka och kolla iallafall. Sedan åkte jag hem eftersom jag inte mår 100, nu ligger jag och kollar på TVD och avslutar snart denna dag.




Dagens outfit!






 
 

Finaly Friday!

Äntligen fredag. Alltid samma känsla varje dag på fredagar, äntligen ledig. Få lektioner varav jag nu ska ha ett litet prov och sedan slutar jag. Vad som händer ikväll vet jag inte nu, det får återstå att se.




Effektivt och intensivt!

Träningen gick bra idag tycker jag. Den var både effektiv och intensiv vilket jag självklart gillar. Inomhus fotboll är så sjukt kul eftersom det går så fort och man får springa så mycket mer och verkligen ta ut sig, jag älskar den känslan. Iallafall så ser jag fram emot cupen vi ska vara med i nästa helg. Nu ligger jag i min säng med mat i magen och nyduschad och kollar på Historia filmer. Snart ska jag sova för att väcka upp glad imorgon då det är fredag!

Min underbara pärla och jag från i somras! Saknad tjej!!



Rather be..

Jag hade gjort så otroligt mycket för en solsemester just nu, eller egentligen vad för resa som helst. Det hade vart så galet skönt att bara åka iväg med några nära och kära och bara lämna Sverige för ett tag! 







 
 

Torsdag!

Torsdagen har delvis börjat bra. En av våra längsta skoldagar i veckan, men som tur är har vi en inställd lektion idag som jag nu utnyttjar genom att plugga och kolla serie. Senare idag har jag träning, hoppas att jag är på bättre humör sen så jag inte blir mer irriterad inom fotbollen.

Haha ser verkligen rödhårig ut på denna bild, dock är det inte så extremt.



Back to red

En bra eftermiddag med min egna lilla pingla till frisör. Eftersom vi inte träffas lika ofta nu så får man ju ta vara på de tillfällen man får. Håret blev jag nöjd med iallafall, lite mörkare med lite röda toner, en färg jag haft tidigare men som jag gillar väldigt mycket. Strax innan sju åkte jag till gymmet och var där i ca 1,5 timma och körde skiten ur alla musklerna. Känns alltid så bra när man väl kommit till gymmet och börjat träna, älskar känslan när man gjort klart en övning och lyckats bra. 
En bild från senast jag hade denna hårfärg, jag ska försöka ta nya bilder så ni får se resultatet. 
 
 

En regnig Onsdag!

Då var halva denna skolvecka avklarad. Onsdagar tillhör en av mina favorit skoldagar. Ganska kort skoldag och helt okej lektioner. Nu är jag hemma för att hämta moppen och åka för att köpa hårfärg med Emelie och sedan ska hon färga mitt hår. Jag blev sugen på en förändring så jag färgar nog någon liknande röd/brun färg som jag haft tidigare.




Höst 2014!






 

Fotbollsträning!

Träningen var delvis bra och irriterande. Jag blev på lite dåligt humör osv men det gick väl över lite på slutet. På kvällen nu har jag små pluggat lite, okej inte mycket allt men försökt lite iallafall. Nu ska jag sova så jag förhoppningsvis kommer upp i tid imorgon. Efter skolan imorgon ska Emelie eventuellt färga mitt hår, vill ha en liten förändring nu igen.

Tänker på detta ögonblick så jag får lite inspiration till fotbollen.


Dagens Outfit!




 



 

Älskade tisdag!

Denna dagen har gått hyfsat fort och jag är så otroligt glad att vi var lediga igår och att det redan är tisdag eftermiddag. Ganska kort skoldag men nu återstår en del plugg som jag skjutit upp ett tag. Ikväll har jag träning, inomhus även idag men nu hoppas jag faktiskt på en seriös och bra träning.

Sneakpeak på dagens outfit!



Pappas 50års fest!

Här kommer några bilder som jag tog under pappas 50års fest. Jag var ju själv ganska upptagen och ville egentligen inte störa genom att ta kort på alla som åt osv. Men jag tog lite bilder för att minnas denna kväll, eventuellt får jag kanske tag i lite fler bilder genom andra som var där och visar dem senare. 




 
 


 

Mys Måndag!

Denna dagen har varit bra tycker jag. Pluggade lite på förmiddagen innan jag åkte till Filip och var med honom i några timmar. Det var så otroligt skönt att äntligen få vara med honom igen, mår så bra med honom. Vi tog det iallafall bara lugnt, sov lite, snackade, kollade på tv osv. Jag kom hem strax innan sju och nu på kvällen har jag fortsatt denna mysdag med efterrätt och Zlatan dokumentär. 






Fyra snygga!







Bra Måndag!

Uppdateringen igår var dålig eftersom jag var så otroligt trött och gjorde egentligen inget speciellt. Jag hjälpte till att städa här hemma och fixa lite efter festen. Sedan var jag på "träning", eller rättare sagt, tränarfri träning som slutade med 15min träning och resten bara massa snack. Resten av kvällen spenderade jag framför TVn och kollade på fotbollsmatch. Tog det alltså väldigt lugnt och även denna morgonen har varit lugn. Jag är ledig idag men jag ska börja plugga lite nu och senare kanske jag träffar Filip.
Tänker tillbaka på sommaren en dag som denna!
 
 

Hektiskt!

Gårdagen var väldigt bra men stressig så nu ligger jag i min säng och vilar för att återhämta mig. Matchen slutade med vinst, 5-0 till oss och en riktigt rolig sista match. Pappas fest blev lyckad och vi kämpade på bra i några timmar för att serva alla gäster. Vid tio åkte jag ner till klubbstugan för lagfest. Jag hade riktigt kul, alltid lika roligt med de tjejerna. Jag kom hem runt två och då höll dem fortfarande på här hemma, så jag städade i ca 2,5 timma innan jag gick och la mig. Idag är jag alltså jätte trött men ändå skönt att jag städade så mycket igår så slapp vi göra det idag. Nu kollar jag på Sex and the City för att senare orka med säsongens första inomhusträning.





"Chasing Ice"- Sjuk video!

Videon jag länkat under såg jag på Facebook häromdan och jag tycker att den är helt sjuk. Att världen kan göra så av sig själv, utan att vi människor gör något speciellt för att sätta igång det. Självklart står ju vi bakom alla miljöförändringar som förövrigt måste stoppas nu. Detta är vad som händer med vår jord, helt sjukt att se det på ett sånt här sätt, skulle vilja se det med egna ögon! 
 
 

Nytt: Armband!

Här är två armband som är ganska nya som jag inte hunnit visa. Själv älskar jag dem! Det första passar perfekt tillsammans med mina klockor eftersom det är både silver och rosèguld. Det andra kan göra vilken tråkig outfit som helst tusen gånger roligare.
Det första är från någon butik i Bryssel och det andra är från Ur & Penn!




 

Min Lördag!

Här under har vi min Lördag i ett Schema. En otroligt stressig dag men den ska bli rolig och jag har sett fram emot detta länge nu. Jag ska försöka göra lite "live" uppdatering om jag har tid, annars berättar jag mer imorgon! 
 
 

Is Hockey!

Min fredag har vänt till det bättre iallafall. Efter skolan gick jag till gymmet vilket nog var bra för att tänka på annat. Sedan tog jag bara det lugnt innan jag fixade lite i mitt rum. Vid 19.30 åkte jag och Emelie och kollade på Hockey, Filips lag spelade och vann med 6-1 vilket var kul. Otroligt kallt att sitta och kolla men ändå kul och alltid trevligt att vara i Emelies sällskap. Nu är jag hemma eftersom jag är väldigt trött och inte orkade hitta på något mer ikväll, kanske tråkigt men min trötta sida tog över. Jag ska kolla på TVD avsnitt nu innan jag sommar.





Från mitt sminkbord: Deodoranter!

 
 

Tänkte tipsa om två olika deodoranter idag. De är ganska olika framförallt i doften, den vänstra är mer sportig och den till höger är mycker mer söt. Jag gillar båda dofterna och de är även bra deos som håller stora delar av dagen. Den från Axe finns att köpa på t.ex. ICA och den från Bi es har jag köpt på Göksäter i somras och jag vet inte vart den finns att köpa annars. 



 

Friday!

Min morgon var hemsk, så mycket känslor och så trött. Men jag har klarat av denna fredag ganska bra och slutar snart. Efter skolan ska jag till gymmet för att ha det avklarat. Sedan ska jag hem och städa mm inför morgondagen. Eventuellt åker jag och kollar på Filips match ikväll om jag hinner, annars är jag bara hemma och tar det lugnt.




Skadeglädje!

Om det är något som gör mig på bra humör så är det iallafall dessa typer av klipp/program, skrattar så jag gråter och får ont i magen. Haha, skadeglädje på högsta nivå! 
 
  

Sverige-Ryssland!

Jag är verkligen helt slut efter denna långa skoldag och efter en tidig träning. Som sagt var jag på träning förut vilket både var skönt och jobbigt, det var inte direkt den jobbigast träningen jag vart på men eftersom jag var så trött så var det jobbigt ändå. Nu ligger jag och väntar på att Sverige-Ryssland matchen ska börja, får se hur mycket jag orkar se av den, hoppas iallafall på vinst! 
 
 

Dagens snabba outfit!

Även idag en omgjord klänning till kjol, enn allmänt skön outfit denna sega Torsdag! 

 
 
 
 

Barncancerfonden!

Ett klipp jag såg häromdan fångade mina känslor direkt. Cancer är något som bara inte borde existera. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket denna hat jag har till denna sjukdom, det går inte att beskriva ens. Jag tror att många inte förstår hur mycket denna sjukdom påverkar vårt samhälle och de som drabbas. Denna reklamen la jag märke till eftersom den verkligen fångar ens uppmärksamhet, den är så hemsk, man förstår vilken värld vi lever i . 

 

Lång Torsdag!

Denna dagen är nästan den segaste i veckan, lång dag med många sega lektioner. Slutar halv 4 och då ska jag hem snabbt innan min träning som börjar vid 17. Imorse var det jobbigare än vanligt att gå upp, men som tur var fick jag skjuts till skolan iallafall. Riktigt ruskigt höstväder ute idag, regn och blåst, usch för det. 
 
 

Gymmet!

Träningen gick bra och det kändes otroligt mycket i musklerna. Startade även idag med kondition/uthållighet och idag joggning i backe, jag säger bara pain in the aaasss, så sjukt jävla jobbigt var det, men jag klarade det iallafall. Sedan körde jag styrka och träffade Sofie och Adelia, snackade och tränade lite med dem vilket var kul. Så jag spenderade ca 1,5 timma på gymmet och sedan åkte jag hem och har bara tagit det lugnt ett tag nu. Imorgon är det en lång skoldag och sedan har jag tidig träning så jag måste egentligen sova nu. 
 
Mina underbara tjejer i Spanien, saknar detta otroligt mycket! 
 

Snabb dag!

Denna dagen har gått fort på riktigt. Skoldagen var inte så jobbig eftersom den var kort med endast 3 lektioner varav 1 var idrott. Efter skolan mötte jag Filip så gick vi hem till mig och tog det lugnt. Han har träning idag så han var inte här så länge men det är ändå underbart att vara med honom en stund. Nu ligger jag och vilar för att senare åka ner till gymmet och köra slut på musklerna lite.

Haha kanske inte de finaste bilderna men Gud va jag saknar sommaren!! 




Svar+ bra klädtips!

 
Fick denna fråga igår efter att jag la upp de enkla bilderna på min outfit. Däremot är detta ett inlägg jag faktiskt planerat göra så det kom passande. Frågan ovan besvaras alltså här. Sanningen är att det inte är en kjol utan en klänning som jag tog på mig en tröja över så det ser ut som en kjol. Detta kan hända ganska ofta eftersom jag vill använda mina klänningar även till vardags, då är detta ett perfekt tips. Klänningen köpte jag på Nelly.com för ca 2 år sedan men den är från märket Elise Ryan. Under har jag gjort ett kollage med en outfit som liknar min lite men med en kjol istället och enligt mig en snyggare tröja! 
 
 

Träning & Portkod!

Träningen var väl inte så intensiv idag, vi var få och på en plan utan lampor så efter ca 1 timmas träning gick vi in i klubbstugan och satt och snackade i ca 1 timma. Haha, faktiskt ganska kul och skönt. När jag kom hem åt jag och nu har jag duschat och kollat på Portkod 1525, så bra älskar det verkligen. Trots att det bara vart ett avsnitt så tror jag att denna säsong kommer bli minst lika bra som förra.
 
 

Nytt: Väska!

För några veckor sedan bestämde jag mig tillslut för att köpa denna skönhet till väska från H&M. Den är perfekt när man behöver ha med sig lite mer men ändå inte vill ha en gigantisk väska med sig, den går även att knäppa upp på sidorna så den blir större. Jag gillar den iallafall jätte mycket och den passar mig perfekt!
 


 

Äntligen!

Nu har jag varit hemma en stund efter skolan och jag har i princip bara hunnit äta. Skoldagen var skön och inte så jobbig men jag är ändå helt slut så jag ska vila en stund innan min träning. Jag hade tänkt gå ut och fotografera lite men eftersom det blåser så otroligt mycket så skuter jag upp det. Istället blev det några snabba bilder i min smutsiga spegel för att visa min mysiga och sköna tisdagsoutfit! 

 
 
 

Ur min garderob: Blus!

Jag tänkte visa en av mina favorit blusar ur min garderob idag. Denna blus fick jag från mina underbara tjejkompisar i födelsedagspresent förra året. Den är så perfekt till allt, både sommar och andra årstider eftersom jag bara tar någon kofta över. Jag fick ingen bra bild på den så jag visar gamla outfit bilder istället! 
 

 

 

Kort tisdag!

Idag var det jobbigt att gå upp.. Dels för att jag var otroligt trött och bara ville sova och för att min träningsvärk börjar krypa sig på. Jag får hoppas att den försvinner när jag tränar ikväll. Nu är jag iallafall i skolan och som tur är har vi kort skoldag idag och efter skolan ska jag nog bara ta det lugnt innan träningen ikväll.




Gymmet!

Jag tog tro det eller ej cykeln till gymmet och var där i ca 1,5 timma då jag körde lite allt möjligt. Startade med lite kondition/ uthållighet i form av jogga och rodd, sedan fortsatte jag med styrka i princip de jag brukar köra, innan jag avslutade med stretch och sedan cyklade jag hem. Samtidigt som det var otroligt jobbigt så var det skönt, att jag ätligen tog mig dit och körde slut min kropp. Nu ska jag sova för jag är helt slut efter denna långa måndag!
 
 

Lite speciellt!

Skoldagen gick trotsallt bra men sista lektionen och vägen hem var extremt jobbig. Jag kom hem till ett stort partytält som pappa m.fl satt upp idag inför hans fest på Lördag. Min utsikt är nu alltså ett vitt stort partytält, haha det var mycket större än jag förväntat mig och det tar upp stor plats. Mer om min Lördag kommer jag berätta senare i veckan eftersom det är en fullspäckad dag för mig. Nu ska jag kolla det nya TVD avsnittet och vila lite innan jag gymmar ikväll. 
 
 

Låtar på repeat: Tove Lo!


Senaste har jag lyssnat på väldigt många nya låtar. Denna vecka tänkte jag tipsa om Tove Lo som har släppt en nya och enligt mig väldigt bra låt. 


Dagens outfit!

 


 


 

Måndagmorgon!

Då har denna vecka startat, måndagmorgon och jag känner mig faktiskt på ganska bra humör. Jag hade gjort mycket för att få ligga kvar i min varma och sköna säng hela dagen men nu måste jag gå upp för att fixa mig inför en skoldag. Slutar sent idag och senare ikväll funderar jag på att gå till gymmet för att försöka komma igång på riktigt någon gång. 
 
 

Flight!

Träningen idag var väl egentligen ganska bra dock var jag inte på bästa humör.. Blev lätt irriterad och störde mig på saker tränarna gjorde, dessutom hade jag väldigt ont i min fot.. Så för min del var det väl inte en jättebra träning. 
Nu ligger jag och kollar på en film och har precis ätit lite middag som jag fixade till mig. Jag ska försöka komma i säng i skaplig tid idag så jag orkar med morgondagens sena schema. 




Firande på Orust!

Dagen på Orust har varit bra, underbart väder och jag älskar att vara där. Det stället påminner mig om så många underbara somrar och minnen jag sent kommer glömma. Iallafall så blev det en trevlig lunch tillsammans med farmor, farfar, min pappas bror Daniel och hans fru Eva. Vi kom hem lite senare än jag trodde att vi skulle göra men snart ska jag iväg på träning och sedan blir resten av kvällen lugn. 

 
 
 
 
 
 

Bra bra bra!

Kvällen igår blev lyckad och bra. Middagen var mysig och trevlig, tog ganska lång tid att få maten men det var gott och kul att göra lite sånt här med familjen. Sedan skyndade jag mig lite hem till Malin där det var en del kompisar. Jag hade väl inte roligaste kvällen i mitt liv men kul att träffa folk och snacka och socialisera sig lite. Jag cyklade hem så jag var hemma strax efter 2, vilket jag anser var ganska lagom. Imorse väckte mamma mig strax innan 9 så firade vi pappa lite innan Thomas och Camilla kom och överraskade pappa eftersom de var delaktiga i en present. Nu sitter vi i bilen på väg till Orust för att fira pappa tillsammans med farmor och farfar.






Middag i Göteborg!

Då har jag fixat mig lite och vi ska snart gå till tåget för att åka in till Göteborg. Eftersom pappa fyller 50år imorgon så ska vi äta middag ute idag för att "fira" honom lite. Efter åker jag till en kompis för att fira nästa person denna helg, massa kompisar där och det ska bli kul att träffa många som jag inte sätt på länge. Hoppas på en bra och lyckad kväll, eventuellt följer kameran med så det blir lite minnesvärda bilder också! 
 
 

Nytt: Pälsjacka!

 

Ett riktigt bra köp tycker jag och jag är så nöjd.. Denna fusk päls fick följa med mig hem i Onsdags från Göteborg och jag tycket att den är perfekt, så snygg! Något som är väldigt bra är även att jag kan ha min skinjacka under så när det blir kallare kan jag ha den också.
Den är från Vila men är köpt på Wassèns i Nordstan. 
 




Hos Filip!

Efter vi ätit middag igår åkte vi till idrottshallen för att kolla på Viktor och Lerum när dem spelade innebandymatch. En ganska spännande match men kassa domare som förstörde för Lerum rejält. Sedan blev jag körd till Filip där jag sov inatt, mysigt mysigt. Snart kommer mamma och hämtar mig så ska jag fixa en del saker idag. Ikväll är det fullt på schemat och jag hoppas att det går som jag vill. 





Mysig fika med tjejerna!

Helgen startade otroligt bra med en fika i Göteborg med mina tjejer. Eftersom vi går på olika skolor lite utspritt så träffas vi ju inte så ofta längre så vi hade massor att prata om. Känns så bra att ha dessa tjejer vid min sida, kommer aldrig släppa dem! Resten av denna dagen, alltså tiden i skolan var också bra, ganska skön skoldag som jag anser gick ganska fort. Nu ska jag slappa lite och fixa lite saker innan jag pker till Filip ikväll och sover hos honom, mysigt! 
 
 
 
 

Dagens outfit!




 
 

Från mitt sminkbord: Kokosolja!

Idag tänkte jag tipsa om en "produkt" som man kan använda till väldigt mycket olika saker, men jag använder den i skönhetsväg. Den går att använda till matlagning men även som en skönhetsprodukt. Jag använder den varje dag som hår olja men även ibland en liten mängd i ansiktet för att massera upp om jag är torr t.ex. runt näsan. När jag tar den i håret tar jag bara lite i längderna och det blir väldigt lent, glansigt, mjukt osv. 
I burken så är oljan i fast form men få bort du tar i den blir den flytande. 
Kokosolja finns att köpa i de flesta mataffärerna! 
 
 
 

Fokuserat och bra!

Denna dag blev lite stressigare på eftermiddagen eftersom jag somnade och vaknade 5min innan min träning började.. Så jag skyndade mig till träningen som idag var bra, foukserad och rolig. Det var ett tag sedan vi hade en sånt här träning så det kändes bra. Nu på kvällen har jag pluggat lite inför prov och en uppgift till imorgon. Morgondagen ska förövrigt bli väldigt bra, en hyfsat kort skoldag och sedan ska jag träffa mina tjejer i Göteborg för en fika och eventuellt avsluta dagen tillsammans med Filip. Underbar start på helgen! 
Här är även en liten sneakpeak på en av sakerna jag köpte igår i Göteborg! 
 
 

Hej Oktober!


 
 
 
 
 

Tips Torsdag: Linda Hallberg!

Idag tänkte jag tipsa en av mina favorit bloggar som jag kollar väldigt ofta dagligen. Det är Lina Hallbergs blogg, en svensk makeup artist som är otroligt duktig och inspirerande. Eftersom jag är intresserad av smink tycker jag att de hon gör är väldigt inspirerande och det är något jag gärna skulle vilja hålla på med senare. 
Klicka HÄR för att komma till hennes blogg och ge den en ärlig chans för att lära sig mer om skönhetsvärlden. 
 
 

Många timmar!

Det slutade med ganska många timmar i Göteborg för att jag skulle hitta de jag sökte. Men jag fick även med mig 4 saker hem till mig, som jag är så otroligt glad över. Jag ska försöka ta kort på dessa saker så fort jag kan så jag kan visa dem för er. Eftersom jag var helt slut i kroppen efter att gått fram och tillbaka i Göteborg så orkade jag inte gymma som jag tänkt. Så jag satt hemma och kollade på MFF matchen som slutade med vinst, trevligt trevligt. Nu ska jag gå och lägga mig så jag överlever näst sista skoldagen denna vecka.
Nu när 1 oktober är här tycker jag att denna höstbild passar in, måste tas lite nya bilder till bl.a header!

 

Inspiration: Höstoutfit by Elin!

 
Förra veckan klickade jag mig in på Elins blogg [LÄNK] och blev helt kär i en outfit hon visade. Jag totalt älskar ponchon som är från H&M och den måste jag verkligen ha. 
Så jag har satt ihop en egen liten outfit med mycket inspiration av hennes, fast aningen mer höst anpassad och för kyla. Själv älskar jag den eftersom den både är mysig och snygg! 
 
 
annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring a mixed metal bracelet

Mot Göteborg!

Denna dagen har vart riktigt skön. Hade endast samhällslektioner och DigIn vilket var lugnt och bra. Nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg för att köpa present till Pappsen som fyller 50 år på Söndag. Jag ska även kolla efter några små saker till mig som jag suktat efter länge. Senare ikväll hoppas jag att jag ska kunna ta mig till gymmet, om energin räcker till.
En underbar bild Adelia skickade till mig igår från dagarna på Orust med tjejerna! Saknar detta något otroligt!




Nytt: Från E.L.F!

För några veckor sedan passade jag på att köpa med mig lite nytt smink från e.l.f när jag var i Göteborg. 
Jag gillar stora delar av de saker jag testat från e.l.f och dessa sakerna var inga undantag. 
Väldigt bra produkter för sitt pris. Om man inte vill lägga så mycket pengar på smink tycker jag definitivt att man ska ge e.l.f en chans eftersom deras produkter endast kostar ca. 45kr.