Plugga, plugga, plugga...

Har suttit och rättat mina fel på körkortsfrågorna och även gjort två tester. Det går mycket bättre idag än va det gjorde igår så det är ju bra. Men ska nog fortsätta med  det en stund till. Imorgon hoppas vi på bra väder så man kan sola och få lite färg. Sen vid 14 /15 så ska vi åka hem så ska jag övningsköra. Är lite nervös eftersom vi ska köra på ställen med mer trafik.. Men får hoppas på det bästa! Efter de så åker vi antagligen upp till Tjörn igen. 

 

Västkusten när det är som bäst!








 

Solat!

Kom hem för ungefär en timma sedan och gick direkt ut och la mig i solen. Tar vara på varenda liten minut nu typ;) Men nu gick jag in och tog lite fika. Hade tänkt att gå upp på berget en sväng och kanske ta lite kort. Pappa och Viktor åkte hem förut för dom ska jobba imorgon så jag och mamma är ensamma ikväll. Vi ska väl kanske kolla på någon film eller nått sånt. Blir en lugn kväll. 

 

Segla!

Har varit vaken i ungefär en timma. Nu ska jag, Viktor och pappa testa segelbåten. Det är inte riktigt min grej att segla men jag ger det en chans ;)
 
 
 

#justinbacktosweden

Let's spam Twitter!😜


"Springa"

Gick ut för att springa men kom 2,5km och sen fick jag ont i magen. Typ världens magknip eller nått så gick tillbaka lika långt. Så det blev typ 2,5km joggning/springning och 2,5km pw/promenad. När jag kom hem så var mamma iväg och hon hade schampot och balsamet så jag kunde inte duscha. Och nu när hon kom tillbaka så började det ös regna.. och vi har ute dusch.. Kul :| nej, så sitter inne och väntar på att det ska sluta eller iallafall inte regna lika mycket! Annars är det bara att köra på, go for it ;)

 
 
 
 
 
 
 

Lite nytt!

Slänger in en bild på lite små saker som jag köpte/fick igår. Några saker som jag behöver bara. 
Har velat ha torrschampot från "batiste" väldigt länge så köpte det och hoppas att det är bra ! 

 

Körkortsfrågor...

Har suttit med körkortsfrågor (tester) ett tag nu och det går ju inte jätte bra direkt. Sjukt mycket frågor, konstiga frågor och massa skit. Har fått godkännt på första del1 underkännt på del2 och nu ska jag göra del3. Kan ju inte påstå att det är kul. Men jag gör det en gång idag och en gång till imorgon och kanske mer om det behövs.. 
Vädret är fortfarande inte bra så får se om det blir bättre eller om det håller sig såhär. 

 

Kort svar!

Tack så jäte mycket! Svarade på denna frågan fast inte i ett inlägg så du kanske inte såg det. 
Men jag gick / går på Ardins trafikskola som ligger i Lerums centrum :) 

Regn...

Blev väckt vid 10 men som vanligt låg jag kvar i typ en halv timma och senåt jag. Idag ska jag bl.a plugga på moppesaker. Vädret idag är skit! Kan inte vi få sol någongång? Det har inte varit sol här en enda gång typ på sommarlovet! Börjar bli segt nu.. Aja, hoppas verkligen att det slår om !! Ska försöka hitta på något iallafall, kan inte bara sitta här typ halva dagen :|

 

Kvällen!

Kvällen har väl rullat på! Var uppe på "vårat" berg och tog lite bilder förut. Sen skulle jag beställa några saker men då visade det sig att dom inte kunde skicka varorna till Sverige.. Segt! Men ska kanske beställa samma saker fast från en annan butik, ska tänka lite på de;) Sen har jag och mamma bara suttit och kollat på någon film men jag tröttnade. Plus att pappa och Viktor kom upp för en liten stund sedan. Men nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag. 







 

På Tjörn!

Allting blev mycket senare idag än vad som va tänkt. Mamma kom hem vid 14 så vi åkte inte till Tjörn försen typ 14.30. Aja, vi stannade till lite på vägen och köpte några saker. Och så var det en hel del kö upp så vi kom upp strac efter 17. Då packade vi upp de sakerna vi hade med oss och sen åkte vi och köpte middagsmat. Blev typ världens mesigaste och tråkigaste middag ;) men skit samma. Nu ska jag typ slappa och sånt har inget att göra typ . Men det är lite gött att bara vara ;)

 

Let's go to the beach!


Övningskörning!

Är hemma nu efter övningskörningen. Det gick väl ganska bra;) Han sa en del bra saker om min körning efter så det känns ju bra inför nästa två på måndag. Var sjukt nervös i början men det släppte typ ;) När jag kom hem gottade jag mig med cholkad mouse, hehe.. Nu ska jag packa ner lite saker. Mamma är inne i Göteborg och fixar lite saker och när hon kommer hem vid 11 eller nått sånt åker vi till Tjörn! 

 

Träning!

Är hemma från träningen nu, eller har varit hemma ett tag. Träningen idag gick väl ganska bra, det var ganska mycket förberedelser inför Spanien som nästan hela laget åker till på Söndag , där det kommer vara cup bl.a. Men inga 98:or ska med. När jag kom hem gjorde jag några extra styrke övningar och sen gick jag in i duschen. Nu ska jag ta något att äta och sen blir det massa moppe plugg! Ska läsa som ett svin nu. Är sjukt nervös! Men det går säkert bra ;) På eftermiddagen förut blev det mycket bättre väder så hoppas på bra väder imorgon. Jag och mamma åker upp till Tjörn direkt efter jag kört. Jag har tid 8-9 så ska lägga mig tidigt idag för måste gå upp vid 7.. wiiihooo.. :| Aja, bra att få gjort det! 

 

"Detaljer/delar från mitt rum"




 
 
 
 
 
 

Städat och klart!

Nu är hela rummet städat och jag ska börja läsa på om vägmärken och skyltar typ.. Segt men det är ju en hel del som man ska kunna, så det är lika bra att bara göra det! Sen ska jag äta och strax efter 18 så har jag träning. Det känns så tråkigt att vara i Lerum, ingen är typ hemma känns det som och det är inte direkt bra väder.. Är så himla avis på alla som är utomlands! Men hoppas på att det slår om och att vi får massa sol snart! 

 

Födelsedagspresenter!

Här är mina födelsedagspresenter som jag fick från familjen + en väska från familjen jacobsson. 
Ska få några mer presenter tror jag men de visar jag kanske senare när jag får dom. Men här är iallafall mina presenter. Fick även moppen och så ska jag få en ny hjälm, och 800kr! 
Men från familjen fick jag allt här under förutom weekendväskan som jag fick från familjen Jacobsson.
(den väskan längst till höger)
Är super glad över ala sakerna! Fick inga bra bilder på träningstightsen så tog en från google ;)


 
 


 

Sena midsommar bilder!

Bättre sent än aldrig;) Här är iallafall lite bilder från midsommar. Lite från när vi åt, flest från mästarnas mästare tävlingar som det var och sist två gruppbilder som jag var tvungen att ta med ;) 






 


 
 
 

Torsdag!

Mamma väckte mig första gången vid 10 sen igen vid 10.30 och en gång till vid 11 och tillslut fick hon upp mig vid 11.30.. Morgontrött tjej här JA! Men låg och kollade klart på alla TVD avsnitt på säsong 4 som jag inte sett. Måste säga att den blev bättre på slutet igen. Var nämligen lite besviken i början men nu kan jag inte vänta försen säsong 5 kommer ut i Oktober!! Aja, jag och mamma satt i typ 1,5 timma och kollade i MaryKay kataloger, hon skulle beställa lite saker så jag passade på att lägga till lite saker som jag ville ha;) Nu ska jag börja städa mitt rum!

 

Kvällen och morgondagen!

Kollade bara på en halvlek av fotbollsmatchen. Gick istället ner och har nu kollat på tre TVD avsnitt som jag inte sett innan. Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag försöka sova. Imorgon ska jag städa mitt rum framförallt men också andra delar av huset, läsa en himla massa i moppeboken, kanske åka och test köra på en parkering igen och sist men inte minst så han jag nog träning imorgon om jag inte är helt ute och cyklar. Så det är väl en ganska lugn dag men jag ska hinna göra en del saker! Ska även packa ner mer saker som ska med upp till Tjörn. 

 

New in!




 

Ny födelsedagspresent ;)

Vi stannade hos Camilla i ungefär 1,5 timme och det slutade med att jag fick en väska(!!) Så himla snällt! När jag skulle betala så bara hon gav den till mig och sa att Emelie hade pratat om att jag ville ha en sån men hon visste inte vilken färg. Så jag fick den av dom i födelsedagspresent! Den är PERFEKT! När jag kom hem började jag ta lite bilder och sånt. Har försökt fixa lite med dom också men ingen är bra typ.. Aja kommer upp sen! Nu ska jag äta och sen ikväll kanske jag ska kolal på Fotboll ;)

Saknar dig världens bästa kompis :'( 
 

Tränat!

Kom hem vid 12 och då satte vi oss och åt lunch typ. Jag åt ingen frukost så var ganska hungrig. Sen la jag mig och kollade på det nya PLL avsnittet. Vid 15 så gick jag ut och sprang 2,5km.. Gick väl inte jätte bra, men det var ändå skönt att springa i regnet;) När jag kom hem gjorde jag även lite egen styrketräning typ. Sen duschade jag. Nu har jag precis ätit lite mellanmål och ska åka ner till Camillas butik med Mamma. Jag ska kanske köpa en sak och mamma ska prata med Camilla ( Emelies mamma). När jag kommer hem ska jag ta kort på sakerna jag köpte igår, mina födelsedagspresenter och så ska jag försöka få upp midsommar bilderna ! Har inte hunnit fixa dom innan, men ska göra det sen !

 
 

Orust!

Blev väckt vid 10 men somnade om och gick upp strax innan 11. När vi var klara så tog vi båten till farmor och farfar på Orust. Och nu har vi precis kommit fram! Det var ganska kallt att åka båt men nu sitter vi i solen och värmer oss. Då blev det riktigt varmt! Vi ska äta lite och sånt och sen ska vi åka hem vid 14 eller nått sånt igen. 
 
 
 

Segis efteriddag/kväll!

Eftermiddagen och kvällen har väl varit ganksa seg.. Har egentligen inte gjort något alls typ. har läst liiiite, ätit,fikat och kollat på Allsång på Skansen! Inte så kul kanske menmen, skönt ändå. Nu ska jag lägga mig och läsa mer i moppeboken och sen ska jag lägga ner de sakerna jag ska ha med mig hem. Ska försöka få med mkig de nya sakerna jag köpt och mina presenter så att jag kan ta bilder och visa er de ;) Funderar på att köpa en till sak bara så kanske ska göra det imorgon! 

 

Shopping!

Har varit hemma ett tag nu men har inte blivit att jag uppdaterat. Men jag fick med mig några saker hem från Stenungsund. Försökte ta kort på dom nyss men tror inte det blev så bra.. Så jag tar nog nya hemma imorgon! Nu ska jag lägga mig och läsa i moppeboken inför min uppkörning/övningskörning på fredag. Annars så blir det en lugn kväll , imorgon åker vi hem vid 12 eller nått sånt skulle jag tro. Så ska även lägga ner lite saker att ha hemma dessa tre dagar! 

 

Till Stenungsund!

Vi gick upp vid 10.30 för att äta och städa i lillstugan. Nu har vi inte gjort någonting en liten stund, så vi ska åka till Stenungsund lite tidigare och kolla lite. Sen ska tjejerna ta tåget till Göteborg. Idag är det väldigt fint väder så jag hoppas på att man kan ligga ute sen i solen när vi kommer tillbaka hit. 

 

gäst blogg

cha cha bloggen soffan o telder här.
vi vill bara säga happy birthday till annis för hon fyller 15 år idag woohhooo .
okej nu är klockan mer än tolv så hon fyllde år igår men wathever
lite söta bilder från din dator, vi älskar dig gumman puss puss <33
 


 
 

Hemma igen!

Vi var bara i Skärhamn i typ en timma och kollade lite och köpte glass. Sen åkte vi hem och då tog vi cyklarna och cyklade och köpte godis. Sen åt vi pannkakor som mamma gjort. Efter de tog vi en tur med båten. Åkte bort till Kyrkesund och lite extra sen. Va väldigt blåsigt och ganska mycket vågor. Men det var kul. Nu är vi hemma och ska kolla på en film innan vi ska äta. Och efter vi ätit ska vi cykla och bada! ;)

 

Bilder från igår "kväll"!

 
 








 
 

15 år!!

Gårdagen igår var riktigt bra! Tjejerna kom vid typ tre och så cyklade vi en liten tur. Sen åt vi typ mellanmål och sen slappade / sov vi lite ;) Efter de åt vi och sen cyklade vi och badade. Vi hade med oss kameran så bilder kommer sen. Och sen åkte vi hem och duschade. Tillslut kollade vi på film, "the call" den var hur bra som helst. Lite läskig typ ;) Imorse kom mamma och sjungde med lite paket och en kaka ;) Fick lite saker som jag kommer visa någon dag. Snart ska vi åka vi åka till Skärhamn och kolla i lite affärer och fika !           

 

Naglar!






 

Söndag!

Vaknade vid 10 av att det ÖSREGNADE! Det bara vräkte ner. Så låg kvar lite i sängen. Sen åt jag frukost och tog på mig lite kläder. Så åkte vi en liten sväng med bilden och tönkte kolkla på några saker men det blev bara en liten sväng och sen åkte vi hem igen ;) När vi kom hem fixade vi till det lite i lillstugan, torkade av och sånt. Efter de duschade jag och nu ska jag fixa mina naglar hade jag tänkt ;) Tjejerna kommer vid två någongång.

 

Lördag!

Nu på eftermiddagen / kvällen har jag bara packat upp alla mina saker typ. Ska ta upp lite förvarings grejjer som jag kan lägga lite kläder i.. Har för mycket , som vanligt.. Sen har vi ätit och jag har diskat. Efter de har vi inte gjort så mycket. Jag och min bror sitter framför varsin dator medans mamma och pappa kollar på TV. Håller på att fixa en sak som jag tänkt ha här på bloggen i sommar. Mer om det någon annan dag när den är klar. Jag har inte hunni fixa med bilderna från igår än, men de kanske kommer upp imorgon! Nu ska jag slappa och sen ska jag gå och lägga mig , är helt slö i kroppen! 


 

Midsommar outfit!

Här är några halv bra bilder på hur jag såg ut igår.
Hann inte ta några bra bilder så det fick bli snabba i spegeln. 
Klänningen fick jag låna av Emelie, himla fin! Älskar när det är öppet i ryggen. 
Dock fick jag ha vanlig bh på mig så den syntes ganska fult. Men det blev väl bra ändå ;) 
Lockade mitt hår men dom lockarna försvann ganska snabbt eftersom det var så fuktigt och regnigt.. 

 
 
 

 

På Tjörn!

Är uppe på Tjörn nu. Har varit här i lite mer än en timma. Det blev lite senare än vi tänkte. Men nu är vi iallafall uppe och jag har sagt hejdå till Emelie som åker till Malta på Språkresa imorgon :'( Som jag kommer sakna henne! ååå..
Snart ska vi åka och handla lite mat till ikväll och imorgon. Imorgon kommer Elin och Sofie hit så ska dom vara här i några dagar eller nått sånt ;) Ska bli riktigt kul! Så ska även städa lillstugan där vi ska sova. Jag ska även packa upp allt jag har tagit med mig. En hel del eftersom jag ska vara här i typ 2 månader ;) 

 

Midsommar!

Är hemma nu igen efter en hel dag i Tollered. Har inte hunnit uppdatera något alls. Vi kom hem för typ en timma sedan. Det var ganska bra att åka hem då för jag var ganska trött ;) Men det har varit kul! Nu ska jag lägga fram lite saker jag ska ha med till Tjörn imorgon! Vi åker nog hyfsat tidigt. Men jag ska försöka hinna skriva ett inlägg om vad vi gjorde idag och sånt. Det kommer även komma bilder, jag tog några. Dock inte så många. Men några ska ni få se ;) 
haha, bild på mig som är tagen för ett antal år sedan ;)

 

Sommar outfit'


Lugn träning!

Träningen var ganska lugnt idag. Vi var inte så många och nästan alla som var där hade varit ledare på fotbollsskolan för mindre barn ;) Det var sjukt varmt däremot ;) När jag kom hem satte jag mig och kollade på Hawaii five-0. Sen duschade jag och sen åt jag. Har även lagt fram vad jag ska ha på mig imorgon. Vi ska till några kompisar, eller det är massa som ska dit typ. En tradition ;) Men vi ska vara där vid ett tror jag så jag går väl upp runt 10 som vanligt! 

 

Träning nästa!

Gick ner till moppeskolan förut och fick bokat tre tider, en nästa fredag och två på måndagen därpå! Direkt efter de gick jag och mötte upp Pappa och Viktor på en parkering lite off, så jag kunde träna på lite svängar och så med moppen. Känner min mycket säkrare redan och vi var där i typ 20 minuter. Men vi ska nog dit på Torsdag nästa vecka också. Efter de åkte vi hem till familjen Jacobsson. Jar fick lånat en klänning av Emelie som jag kanske ska ha imorgon och pappa pratade lite med Thomas. Har varit hemma ett tag och snart ska mamma köra mig till träningen! 

 

Slappis ;)

Bloggen står ganska tom nu, känner att jag inte har så mycket att blogga om. Och det är så tråkigt med inlägg som man gör bara för att.. Men åkte men Pappa och Viktor förut för dom skulle kolla på någon sak till båtsläpet,  men vi hittade de inte. Så vi åkte och handlade och när vi kom hem åt vi. Nu senaste timmen har jag legat i min säng och typ halv sovit. Ska antingen gå ner och fixa övningskörs tid snart elelr åka med pappa till någon ensam parkering och träna på att köra moppe lite ;) 

 

Fix dag!

Vaknade för typ en timma sedan och har ätit och fixat ,lite hemma. Idag är det väl typ de jag ska göra.. Fixa hemma. Ska packa, städa, hjälpa pappa med några saker, och så blir det träning ikväll! Vädret är väl inte direkt de bästa så det är väl lugnt.

Bild från förra sommaren! 
 

blandat!

Har tänkt göra en del saker idag men det har inte blivit av.. När jag skulle gå ner och fixa tid på moppeskolan började det ös regna.. Så stannade hemma, sen tänkte jag gå ut och springa men då kom latheten fram.. Så får göra det imorgon istället. Nu ska jag lägga mig med popcorn och kolla på nya PLL avsnittet! 
Imorgon ska jag kanske följa med pappa och göra lite små saker. Plus att jag ska packa till Tjörn för typ hela sommaren ;) 

 

Segt internet!

Internetet här hemma har varit kasst senaste timmarna så har inte gått att uppdatera. Men jag har inte gjort något speciellt typ. Var nere i centrum för att boka tid men hon som fixade med det var på rast så jag gick hem igen. När jag kom hem tog jag lite åt min bror. Sen gick jag in och latade mig lite, och sen satte jag mig och spelade gitarr;) 

 

Nivea lip butter!

Jag följer en hel del "makeup gurus" (som det kallas) på youtube. Många av dessa kommer från USA och där kommer skönhetsprodukter ut tidigare än va det gör i Sverige. Så har sett denna produkten flera gånger och har velat ha den. Och häromdan så såg jag den på ICA. Så jag var tvungen att köpa den. Det är ett lip butter som "smakar" jätte gott, typ som hallonsoda! ;) I början var det lite hårt men sen blev det mycket mjukare och jag älskar det! Ska köpa de andra "smakerna" också! 

 
 

Onsdag!

Vaknade vid 10.30 och var väl ganska "pigg". Så gick upp och åt och sen gick jag och la mig i sängen idag;) Så himla skönt att kunna göra det! Idag gick jag inte ut och sprang som jag egentligen skulle göra.. Men gör det kanske senare idag! Vädret idag är väl inte på topp, molnigt och sånt.. Ska iallfall ta mig ner och boka övningskörnings tid. Och så ska jag hjälpa min bror att ta lite kort på en av hans cyklar som han ska sälja! 

 

Segt..!

åå va arg jag blir. Skrev ett inlägg förut som inte kom upp...
Men iallafall, på eftermiddagen förut så gjorde jag ingenting. Sen strax efter åtta åkte jag och kollade på tjejerna när dom spelade våran sista div2 match mot Öckerö. Som vi vann med 1-0! Lite kaos tidvis men det löste sig bra ändå, och jätte bra spelat stora delar av matchen. Vi förtjärnade verkligen fler mål tycker jag! Aja, vinnst iallafall och kul att se. Sen blev jag häåmtad av mamma så åkte vi hem och jag fick lite mat i magen. Sen har vi pratat lite om hur det blir resten av veckan och veckan därpå. Ser ut som att jag stannar i Lerum tills vi åker upp till Tjörn på Lördag eller om vi åker upp på Fredag kväll! Det får vi se. Imorgon har jag inget planerat, ska ta mig ner till moppeskolan för att boka övning/uppkörnings tid, eller va man kallar det. Annars vet jag inte vad jag hittar på! 

 

Tisdag!

Joggingturen förut gick inte alls bra. Mådde illa efter typ halva vägen.. Så gick typ sista biten.. Men aja, måste äta något innan jag går ut och springer nästa gång tror jag. Fick även ont i magen och magknip typ när jag kom hem. Så la mig och vilade lite och sen duschade jag och nu har jag äen ätit. Ska ut och lägga mig i solen lite nu. Så tar det bara lugnt en stund så får vi se om jag hittar på något senare! 


Bilder från igår!


Svar på kommentar!


Haha, jag har inte övningskört än och jag känner väl lite likadant.. 
Men jag har väl lite erfarenhet av trafiken med mig. Eftersom jag testade att köra moppe när vi var i Thailand i vintras så vet jag väll iallafall lite hur jag ska tänka när jag kör. Dock körde jag ju en moppe med en soffa på sidan typ, så det var ett extra däck så man behövde inte tänka på någon balans alls..- 
Men iallafall, de jag hört från kompisar, familj och andra så verkar det ganska lätt. Om man aldrig kört en moped innan så säg det och så får ni köra på en parkering lite tror jag. Så det löser sig! Och det ända som kan hända är ju att man få köpa till någon lektion. Men kör lugnt och försiktigt, du kommer ju ha kontakt med läraren eller va man kallar det så han/hon pratar ju med dig och säger saker till dig. 
Men det man gör är väl att åka till olika ställen som har regler och sånt att följa. Läraren testar ju dig så att du kan regler mm. Sen vet jag att man testar att tvärbromsa och lite sådant. Men jag tror det är lite olika från skola till skola vad man gör. 
Men lite saker jag kommer göra innan är: 
Att jag kommer köra min moppe på gatan för att vara bekväm bakom styret. Annars kommer jag bara vara osäker ute i trafiken. En till sak som man kan lära sig av är ju att åka med kompisar eller någon annan faktiskt. Då måste man ju hänga med och om du tänker som att du kör så lär du dig ju saker samtidigt. Och sista gejen är väl att läsa en del i böckerna man har. Man måste kunna trafikreglerna och vägmärkerna. Läraren kan ställa frågor och då ska man kunna svara! 

Jag kommer vara jätte nervös innan men det är bara att ta det lugnt och göra så gott man kan. 
Så kommer det nog gå bra! 

pizza-fotbool-hemma!

Är hemma nu efter en rolig kväll. Jag och Emelie tog bussen till en pizzeria och åt pizza. Sen kom Sofie så gick vi och kolalde på en fotbollsmatch. Efter den visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så var lite sega där ett tag. Men sen gick vi hemmåt och sista biten körde Sofie mig. Så är hemma nu och ska typ slappa lite och sen sova. Ska försöka somna "i tid" idag och inte allt för sent! Imorgon kanske jag träffar Sofie och Emelie igen och hittar på något eller nått sånt. Får se hur det blir! Men idag har det iallafall varit en riktigt skön dag, första dagen med sol på sommarlovet! Och nu känns det som sommmarlov!  

haha, charmiga... ;) 
 

Mot lerum !

Nu är allt packat och klart och vi lämnar regniga Tjörn för några dagar hemma. Jag ska väl mest läsa i moppeboken typ.. Mitt mål är att ha körkortet nästa vecka, så ska leva med dom böckerna den kommande veckan! 
 
 

Godmorgon!

Vaknade vid 10.30 och har legat lite i sängen / soffan och slappat plus att jag har ätit sen dess. Nu sk jag snart ta en dusch. Efter de vet jag inte vad jag ska göra. Får se om jag träffar någon eller nått sådant! ;)


Köpt moppe!

Är hemma nu. Det blev ingen träning för min del, istället åkte vi och kollade på en annan moppe. Som vi köpte!! iiiih, nu ska jag bara ta körkortet ;)  Kan väl göra del om några veckor typ .. Så vi var iväg och köpte den och sen när vi kom hem fixade vi lite med den typ ;) Och sen åt vi. Efter de åkte jag och min bror och tankade den och sen åkte vi hem. Nu har Emelie kommit och så sitter vi och typ pratar. Vet inte om vi hittar på något eller om vi bara är hemma typ ;) 

 

@ home!

Är hemma nu igen efter att ha kollat på moppen. Den var väl inte så bra.. Dock kan man nog köpa den billigt och fixa mycket med den själv. Men vi fortstter nog kolla och hoppas på att hitta någon annan. Har hunnit äta också och snart ska jag med mamma och pappa och handla. Hehe, känner att jag måste göra något bara typ ;) Sen ska jag antagligen på träning. Hoppas det kommer några iallfall!  

 

Söndag!

Blev väckt vid 10 för att inte sova bort hela dagen.. Men somnade om och vaknade vid 11 istället. Så nu har jag ätit och fixat mig. Nu ska vi åka och kolla på en moppe till mig:) hoppas den är bra! Uppdaterar senare!


Skit väder!

Blev världens skit väder förut. Det bara vräkte ner regn, åskade, blixtrade och blåste en hel del.. Och jag som är rädd för sånt... hehe, kommer inte ifrån det :/ Så gick upp och satt med dom andra i familjen istället en liten stund. Men sen gick jag ner igen och har kollat ett avsnitt på OTH och ska kolla på ett till tror jag ;) 
Sen ska jag väl sova typ.. Är ganska trött, har liksom inte kommit igång idag. Så imorgon ska jag försöka hitta på något iallfall! 

 

Naglar!

 Måste säga att jag lätt har ett nytt favorit nagelacksmärke! Isadoras nagellack är ju sjukt bra!  
Jag har dom med stor borste, torkar snabbt och sitter kvar länge ! Toppen! Dessa ska jag köpa fler färger av! 




 

Fixade naglar och plugg..!

Har precis fixat mina naglar. (bilder kanske kommer sen) Gick väl ganska fort så nu ska jag fixa lite mer med engelskan.. kommer knappt framåt.. Aja måste göras! Vet inte om jag hittar på något eller om det blir att vara hemma ikväll, men lutar åt att jag är hemma ;) Imorgon är det Söndag och jag har inget planerat alls än. Får se om jag hittar på något kul eller bara är hemma imorgon också ;)  

 

Ny header!

Gjorde en ny header igår/idag. Tröttnade väldigt mycket på den andra och ville få lite uppfräshning. Även med den "nya" hårfärgen! Är helt okej nöjd med den, men jag kommer förhoppningsvíd göra en ny i sommar. 

(Tryck på F5 / uppdatera sidan, om ni inte ser någon förändring!)
 
 

ATM

Just nu sitter jag och försöker göra klart några frågor som var till en engelskabok. Sjukt segt och jag har lust att bara skita i det.. Men gör det ändå! Efter jag gjort klart de ska jag antingen gå ut och sätta mig i solen eller fixa mina naglar. Det beror på hur varmt / kallt det är ute. Jag åker inte upp till Tjörn iallafall. Får se om jag kanske hittar på något ikväll eller om jag kör på en lugn hemmakväll ;) 
Justejag, hittade min fjärrutlösare igår! Den låg i min kameraväska... Bra jobbat Anna.. 

 

Några bilder från igår !

 






 

Lördag!

Vaknade för en liten stund sedan men har legat i sängen och slappat. Riktigt skönt, ligger och kollar runt lite saker på mobilen och sånt. Antagligen så ska vi bara åka och lämna saker på Tjörn idag så då stannar jag nog hemma. Så jag har inget speciellt att göra idag. Ska försöka hinna fixa mina naglar idag igen för dom ser inte bra ut... 

 

Go kväll!

Go kväll asså. Jag och Emelie har väl inte gjort något speciellt egentligen. Vi har pratat, tagit kort och hållt på och fixat med kort typ.. Alltså inget speciellt men ändå kul och skönt att bara ta det lugnt. Nu ska jag följa Emelie en bit snart så att hon kommer hem ;) hehe, ne men då orkar jag gå med en bit ;)  Sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag nog inte göra något speciellt får se vad som händer ;) 

 

Ny profilbidl på facebook ;)

 

Äntligen blev den min!

Som jag längtat efter min pizza;) har tjatat om den väldigt länge! Men har precis ätit klart och nu ska jag kolla med Emelie när hon kommer hit. Vet inte vad vi ska göra men hon ska iallafall komma hit senare tror jag ! :)


New In!







 

Tre bilder från igår!


Skön sovmorgon!

Vaknade vid 9 och kände bara nejnejnej.. Ville inte gå upp så la mig och somnade om igen direkt ;) Så min bror väckte mig vid 12.30 för han skulle gå. Sjukt skönt. Menhar legat i sängen och slappat sen dess. Ska upp och äta lunch nu och sen ska jag plugga lite. 

 

Gött avslut på dagen!

Är nu hemma från en skön kväll med kompisar vid stamsjön. Kom dit vid 21.30 och så snackade vi lite och sånt. Sen åkte jag och Elin hem till oss och hämtade mina badkläder och lite andra saker. Och sen åkte vi tillbaka. Då hade alla redan badat klart typ, men jag och Sofie badade ändå. Tvingade i mig själv när Alfred försökte få i mig.. Första doppet i sverige i år. Kan ju inte påstå att det var skönt, plus att det blåste kallt.. Men sen bytte vi om och så och då började det rulla in folk. Kom en hel del folk och då gick väl vi hem typ. Alla var typ sega och skulle göra saker imorgon så ingen kännde riktigt för de längre ;) Så vi gick hem! Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film eller serie. 

 

Skolavslutnings outfit!

Första två bilderna är med klänningen jag hade på själva skolavslutningen. De andra tre bilderna är med de kläderna jag tog på mig när jag kom hem och som jag haft resten av dagen. Men nu väntar ett till ombyte .. Spillde på byxorna när vi åt förut.. ;)

 






Lunch och shopping i Göteborg!

Är hemma från Göteborg nu. Fick med mig några saker hem som jag ska försöka ta kort på och visa så fort som möjligt. Åt lunch med tjejerna och kollade i lite affärer. På eftermiddagen försvann regnet och solen började titta fram. Men det är nu molnigt och blåsigt. Men det ser ut som att jag ska träffa lite kompisar senare! Känner att jag inte vill sita hemma bara.. Men ska skriva klart det ssista på SO arbetet. Så jag kan skicka in det idag! Så skickar jag in resten imorgon! Ska vara fri från skolarbete innan helgen! 

 

SOMMSRLOV!!

Är hemma igen efter en ganska kort och skön skolavslutning. Ska bara fixa lite saker snabbt och sen ska jag möta upp några kompisar och åka in till Göteborg för att äta lunch. Vädret är sämst.. Ös regn, kul ... Så mitt hår som jag lockade lite annorlunda är ett stort ruffs nu.. Så ska fixa de också lite kanske. Men jag har bytt om till jeans och en blus nu, kännde att  det var lite bekvämare och bättre när det regnar ;) Men ska göra lite skolsaker nu så jag kan känna mig friiiii sen! :D 

 
 

oavgjort..

Matchen slutade 2-2, lite synd faktiskt. Vi spelade riktigt bra och förtjärnade en vinnst tycker jag verkligen. Men det är ju så i sport ibland. Aja, kom hem för ett tag sedan så har duschat och ätit lite. Nu ska jag skriva lite mer på mina skolarbeten. Är inte nöjd med något av dom så får väl fixa lite mer på dom. Vill inte lämna in något halv bra eftersom dessa arbeten betygsätts till betygen i nian..! Aja får fixa lite nu. Sen ska jag gå och lägga mig för imorgon är det ju SKOLAVSLUTNING!! iiiih! Fett skönt! Men vi ska vara där redan 8.20 typ så det blir ganska tidigt..

gammal bild..
 

Onsdag!

Dagen idag har varit riktigt skön. Vi har varit tre lag i klassen och haft typ turnering. Med brännboll och kubb. Det var väl lite segt ibland men det blev väl bättre. Molnen försvann även och det blev soligare. Dock badade jag inte .. Orkade inte bli blöt och ta på mig allt igen och allt sånt.. ;) Så jag och Sofie gick hem till mig så fick hon teata några av mina klänningar. Hon fick med sig två stycken hem så får vi se vilken hon använder imorgon ;) Men nu ska jag börja med pluggandet så hoppas att jag hinner tills imorgon! Sen är det match som gäller, samlingen är strax innan 18. Jag och Adelia ska nog gå dit så yes ;) 

Bild från första dagen efter Thailandresan, hur hyper var inte jag ;)
 

Skön morgon !

Ska gå om några minuter så slänger in ett litet inlägg nu innan. Hur skönt som helst att vakna av sig själv strax efter nio! Dock är det lite molnigt ute idag så det är lite tråkigt.. Men det blir nog bra ändå!


Tisdag!

Kom hem lite senare än va jag trodde jag skulle göra från träningen. Jag och mamma åkte nämligen och handlade lite saker jag ska ha imorgon och lite annat. Närvi kom hem var det bara 30 minuter kvar av matchen så satte mig och åt framför matchen. Det var ju lite kaos där ett tag men tillslut vann ju sverige med 2-0! Så det var ju ändå bra! 
Sen duschade jag och efter de så städade jag hela mitt rum. Det behövdes verkligen för det var kläder ÖVERALLT! Men jag fattar intevarför jag valde att göra det just nu när jag skulle plugga.. Aja, jag letade iallafall efter min fjärrutlösare till kameran som jag inte hittar... Det är därför jag inte laggt ut några outfit bilder på ett tag. Den har varit borta men jag har trott att den legat på mitt rum men jag hittar den inte. Det är sjukt segt att ta outfit bilder utan en sånn tycker jag.. Men ska kolla på några andra ställen imorgon också! Nu ska jag snart gå och lägga mig. 
Imorgon ska vi gå till Stamsjön bara istället för att åka till Saltholmen. Sjukt skönt att vi ändrade! Så vi ska vara där från 10 till typ senast 14! Får se om jag kanske badar för första gången i år i Sverige! ;) 

haha, hyfsad gammal bild som jag hittade i srkivet ;) Kort hår jag hade ;P

 

Atm!

Har fått en del gjort idag faktiskt! Engelska boken är utläst och so'n går väl framåt sakta men säkert ;) har precis ätit lite och nu ska jag fortsätta i typ en timma!


Hemma !

Är redan hemma! Vi fick sluta typ ett så kom hem precis och ska ta lite att äta nu. Sen ska jag ut i solen och plugga.. Ska köra hård jobb i några timmar så jag blir klar! Vid 18 har jag träning så ska vara klar tills dess iallafall ;)


Plugga, plugga, plugga...

Har haft mycket att göra idag så har inte hunnit uppdatera så mycket nu på eftermiddagen / kvällen. Men har fått några kapitel lästa och ska försöka läsa ut boken innan jag somnar sen. Har även fixat mina naglar som en liten paus i pluggandet. Blev väl helt okej.. Vet iallafall hur jag ska göra nästa gång för att det ska bli bättre. Men nu ska jag lägga mig och läsa lite till. Har inte hunnit  fixa något tidsinställt inför imorgon så ska försöka uppdatera lite mer på förmiddagen! Morgondagen är väl ganska skön den också. Börjar kl. 9 och så ska vi städa skåp, klassrum och fixa lite bara typ. Plus att vi ska hitta på något mer tror jag. Men vi slutar iallafall 14. Då ska jag hem och plugga som satan på en SO inlämning som ska in senast på torsdag. Ligger kanske inte så bra till med den.. Men det löser sig. Imorgon har jag även träning och efter den är det fotbollsmatch på TV som gäller. Hoppas jag iallafall och jag har pluggat klart! Aja, blir väl en bra dag hoppas jag!  

Gammal bild! 
 

Ändrad dag!

Dagen blev inte direkt som jag tänkte , men ändå bra!
Imorse ringde Elin mig och frågade om jag kunde hjälpa till att fixa inför 9:ornas bal ikväll. Så slängde i mig sista delen av mackan, slängde den andra .. Kastade ner lite saker i en väska och hoppade in i bilen. Tur att pappa åkte samtidigt kände jag ... Men jag kom till skolan så åkte vi ut till hindås eller va det heter. Där balen ska vara. Så tog vi fram bord, dukade och dekorerade lite;) det blev väl bra! Höll på i ungefär 2,5 timmar. Sen åkte vi tillbaka till skolan. Då vi hade lunch, sen volleyboll och avslutade med no. Så det har varit en skön dag. Men nu ska jag ta tag i lite skolarbeten.


"Sommar outfit!"

"Den perfekta outfiten" enligt mig att ha en sommar kväll. När man ska göra något speciellt, träffa kompisar eller något annat. Enkel outfit i sig men bara lägga till fina detaljer gör det lite extra fint. Jag gillar att ha kläder som man kan ha "som vanligt till vardags" men bara byta ut lite saker till finare detaljer! Då får man ju mycket mer användning av kläderna. 

[Klicka på bilden för att komma till sidan med kläderna länkade! ]
annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring call it spring handbags
 

Saker som händer Vecka 24!

Ganska oplanerad vecka känns det som. Det ändras lite hit och dit så det kommer antagligen inte alls sett ut såhär när jag kollar tillbaka på Söndag... Men livet blir väl roligare med lite spontana saker som händer! Älskar spontana saker nu till sommaren när man har all tid i världen! Men innan sommarlov ska tre skolarbeten lämnas in.. wiiihooo! plugga in i sista sekund känner jag här.. men.. 
VECKANS HÖJDPUNKT: SKOLAVSLUTNING= SOMMARLOV!! 


Bra avslut på dagen !


VINST!

Matchen slutade tillslut 6-5 till oss. Det var en riktigt galen match! Vi spelade riktigt bra delvis och gav aldrig upp. Så det var riktigt kul att spela idag och vinna sista serie matchen med div 1b! Detta gjorde att vi förhoppningsvis klättrede uppåt i tabellen om jag inte har helt fel. Resultaten har inte kommit upp än och jag vet inte om några andra lag har matcher kvar men vi ligger bra till iallafall. Och det är ju alltid kul när det går bra ;) 
Men har duschat och ätit. Så nu ska jag lägga mig och plugga en liten stund tror jag. Eller så ska jag kolla på Wallander och plugga i pauserna. Har inte riktigt bestämmt mig än ;) Imorgon är de0t vanlig skol dag men lektioner enligt schemat! Sista "vanliga" skoldagen! Så skönt!  


Moppekurs done! Nästa--> Match!

Nu är jag hemma och har ätit efter en seg moppekurs. Känner att fyra timmar att bara sitta och lyssna är lite för länge för mig.. Men vi fick fyra stycken 5 minuters pauser så man överlevde. En av mina fotbollstränare ringde i en av pauserna och frågade om jag kunde hoppa in och spela match sen. Så det ska jag iväg på om ca 30 minuter. Sista matchen i dav 1B , så hoppas att jag gör bra ifrån mig idag! Sen när jag kommer hem ska jag plugga massa! 


Bilder från igår!


Bra dag!

Förut när dom kom så fikade vi lite och så. Sen åkte jag, Viktor, Ella och Agnes en sväng med båten. Kul och skönt men väldigt kallt i vinden.. När vi kom hem satte jag, Ella och Agnes oss framför tvn och kollade på kortegen eller va de heter med Madelene och chris ;) sen lite senare åkte vi för att äta. Det var fullt inne för några hade bokat hela stället typ.. Så vi fick sitta ute, tyvärr blåste det lite kallt och vi fick vänta ett tag på maten , men det gick väl bra! Vi virade in oss i filtar! Och sen strax innan 21 åkte vi hem och tog lite mer fika och kaffe. Och strax efter 22 åkte dom hem. Riktigt kul att träffa dom igen eftersom det var ungefär 1,5 år sedan sist. Hoppas på någon mer gång i sommar också! 
 
Nu ska jag sova, ska läsa några sidor i moppeboken innan bara.. Imorgon ska vi upp vid 7 för att packa ner de kläder och sånt vi har här och sen åka hem vid 8. Min bror sk på träning vid 9.30 så vi måste vara hemma ganska tidigt.. Men det är väl bra så kan jag duscha och läsa igenom lite i boken innan! 
 

Väntar på bättre tider;)

Ligger ute nu och väntar på bättre tider;)  nä men pluggade en stund förut men blev uttråkad så vi åt och sen åkte vi och köpte lite fika till sen. "Våra gäster" 
Eller va man säger kommer väl inom ett timma eller nått. Så ska läsa igenom lite moppesaker och sen får det vara nog med pluggande för idag! 
 
 
 
 
 
 
 

"BARA FÖR ATT"



Skulle egentligen lika gärna kunna ignorera denna kommentaren , men väljer att svara på den för att göra det klart för er om hur jag tycker och tänker. 

För det första, 100m har inte mycket med min kondition att göra, det är mer kroppen om hur snabbt kroppen kan springa med hjälp av alla kroppsdelar. På 100m använder man väldigt mycket kraft från benen framföralltmen också alla andra kroppsdelar. När jag pratar om kondition menar jag mer på uthållighet och hur länge jag kan springa/jogga innan jag blir trött. Då menar jag mer på min lungkapacitet och hur min puls är. Ja, jag kanske springer korta sträckor snabbt men det måste inte betyda att jag springer långt lika bra.. Jag blir trött väldigt fort när jag är ute och springer. Jag visar det kanske inte men det blir jag. Jag hatar att springa för att det är tråkigt och jag mår inte särskillt bra av det i början. Men jag gör det ändå för jag vill få bättre kondition. Min kondition är inte bra för att vara mig. Jag spelar fotboll och har gjort det i flera år och den borde vara bättre. Alla har olika mål och mitt är att få bättre kondition. Hur mycket vet ni om min kondition... Sprang ni med mig idag och såg hur mycket min bror pushade mig för att komma hem, jag ville lägga mig ner och spy på vägen för jag var så trött. Efter halva vägen ville jag inte mer , FÖR JAG VAR TRÖTT! FÖR MIN KROPP INTE ORKADE MER!
Min kropp är min kropp, jag känner det jag känner, jag tycker det jag tycker och jag säger det jag säger.
Men jag ändrar "jag har dålig kondition" till "jag har dålig kondition för att vara mig". 
Alla tycker olika och detta är min åsikt. 
 

Tidig morgon !

Mamma väckte mig strax innan 9 imorse, så gick vi bort till ett bageri och köpte färskt bröd;) ganska bra att jag gick upp så tidigt så försvinner inte halva dagen.. Men nu ligger jag ändå tillbaka i min säng igen för att plugga. Sjukt segt att behöva göra det nu när ingen annan har något kvar i skolan typ.. Aja, det är bara att jobba som ett svin de sista dagarna nu!


Blandat!

Det blev att alla gick över till Thomas efter vi hade ätit middag förutom jag ;) Jag var så kall så satte mig som en boll i somman under filtar och annat. Matchen slutade tyvärr 2-1 till Österrike.. Riktigt tråkigt för Sverige, för nu får dom det lite jobbigt.. Aja.. Lite info om morgondagen! På förmiddagen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, ska kanske hjälpa Thomas med att få i deras båt. Ska även försöka få gjort lite skolarbeten och moppeteori. Mot eftermoddagen kommer våra kompisar från Skåne hit. Dom var i trakterna så dom kommer hit och hälsar på. Så ska vi väl åka lite båt och ha lite kul med dom. Och sen på kvällen ska vi ut och äta. Ska blir riktigt kul för det var ett tag sedan vi träffade dom.  Men nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag gå och lägga mig! 




-.-'

Rundan gick på samma tid som igår ungefär. Segt, hade hoppats på en bättre tid idag! Men benen ville knappt ta sig framåt på slutet och jag ville bara lägga mig ner och dö typ.. hehe dålig kondition .. JA! Men jag gjorde det ändå! Det är det ända som räknas nu i början! Nu kom Thomas så ska vi äta snart och sen kolla på
Sverige- Österrike!


ut och Springa!

Har bara gått runt och inte gjort någonting ett tag nu.. Så mamma pushar iväg mig på en till spring tur. Perfekt att hon också går ut och springer så att jag hänger på. Ska försöka komma igång med träningen bra nu så att det fortsätter bra i sommar. Kan inte tappa något nu , vill få 1000 gånger bättre kondition. Så det är bara att köra igång. Ska försöka få bättre tid idag än va jag fick igår! 

 

Plugg i solen !

 
 
Köpte inget i skärhamn. Men det var mysigt att gå och kolla lite. Jag och mamma ska åka dit ensamma någon dag i sommar för att kunna kolla lite mer. När vi kom hem åt vi och sen la jag mig och pluggade lite. Fick gjort 3 kapitel i engelska boken så det var väl bra. Ska fortsätta senare. Ikväll är det fotbolls match på tv som står på schemat, plus att Thomas kommer hit och äter middag och kollar fotboll med oss. 
 
 

Bilder från första båt turen!






Fredag!

Blev väckt för ungefär en timma sedan för att jag inte skulle sova bort hela dagen. Så har ätit, diskat och fixat mig nu. Ska åka till skärhamn och kolla lite om det är något öppet. Det är nämligen halv bra väder idag.. Molnigt, men det känns som att det kan bli bättre väder senare! 
 

6è Juni 2013!

Avslutar dagen med att lyssna på en podcast med Andreas Wijk och Kenza Zouiten. Så idag går jag och lägger mig ganska tidigt. Dock kommer jag typ inte kunna sova, men skönt att iallafall ligga i sängen och slappa. Om det blir bra väder imorgon så tar vi kanske båten till Marstrand. Kul och skönt! Så hoppas på riktigt bra väder imorgon också. Har tagit en del bilder redan och det kommer bli många fler, med de kommer komma ut lite då och då, men framförallt under nästa vecka tror jag. Men ska stänga ner datorn nu och "försöka sova".  Lite bilder som jag tagit idag på självaste nationaldagen ;) 





båt tur och spring tur ;)

Var ute på en båt tur förut efter att vi la i den. Kallt i vinden men skönt ändå. När vi kom hem från den så gick jag och mamma ut och sprang. Jag sprang 5km på ca 27 minuter ;) haha, inte alls bra , men jag är typ aldrig ute och springer, och någongång måste man ju börja.. Fick även ont i fötterna och knäna sista 2 km så det va ju lite segt.. Men aja. Ska äta nu och sen ska jag väl bara ta det lugnt. Kanske plugga lite, fixa några bilder från dagen eller nått sånt ;)


Älskar uppdateringar!

Älskar verkligen uppdateringar ibland asså. Uppdaterade snapchat, instagram och videofyme apparna förut och älskar när det blir förändring! När det blir snyggare, lättare och bättre blir det även roligare tycker jag ;)


Torsdag!

 
 Vaknade för typ 1 timma sedan. Har ätit frukost och sånt medans dom andra i familjen åkte och kollade hur det var där vi ska lägga i båten. Igår var det väldigt lågt vatten så vi hoppas på att det är bättre idag och att vi kan lägga i båten. Tyvärr är det ganska molnigt och blåsigt men det ser ut som att det klarnar upp och det blir soligare. Men vi får se vad vi hittar på idag! Det kommer nästan bara bli mobil uppdatering för har inget internet till datorn här uppe än, och det blir så segt med internetdelning från mobilen..  Men ska försöka få upp några andra inlägg också!

På Tjörn !

Nu är vi uppe på Tjörn. Har varit här i ungefär en timma redan, men har precis gått och lagt mig i sängen för art sova. Mår inte så jätte bra så hoppas att det blir bättre tills imorgon! Imorgon ska båten i och sen ska vi nog ta en sväng om vädret tillåter ;) är så mysigt här! Vill ha sommarlov nu nu nu!

Haha, gammal bild;)


Blandade bilder från fredag-tisdag!


Seg dag!

Dagen idag i "skolan" var sjukt seg. Gjorde inget vettigt alls.. Vi spelade olika sorters bollspel och de var inte alls kul.. Men fick sluta 30 minuter tidigare, så kom hem strax innan 14. Försökte mobil uppdatera innan men det gick inte och sen glömde jag av de typ.. Men nu ligger jag ute iallafall o0ch har tänkt att plugga lite. Sen ska jag även hinna packa ner lite saker innan moppekursen vid 18.30. Efter den kommer mamma och hämtar mig så åker vi till Tjörn direkt. :D  

Haha, jag och Emelie på Orust för flera år sedan! hehe, jämför längdskillnaden då och nu ;)


Tjörn imorgon !

Idag på eftermiddagen har jag pluggat lite och tagit det lugnt. Fick väldigt ont i huvudet och mådde inte så bra. Men fick ändå gjort lite skolarbete. Har även börjat lägga fram lite saker som ska med till Tjörn imorgon. Jag och mamma åker dit direkt efter moppekursen så vi får hela torsdag också. Vill verkligen bara dit nu! Ska bli så skönt att komma från lerum lite. Trots att det bara är tre heldagar så blir det skönt! Bara ta det lugnt, åka båt, sola , kanske bada om temperaturen i vattnet är ok, och massa mer! Bara ha det bra ! Men ska sova nu, det är ju "skola" imorgon också. Dock bara elevensval men måste ändå vara levande!


Tisdag!

Har inte hunnit uppdatera färsen nu..
Men turneringen drog ut en del på tiden.. Vi trodde att de skulle vara slut vid typ 12 men de va slut strax efter 14.. Det var kanske inte jätte kul, ganska mycket väntan hela tiden, men det var väl skönt istället för skola! Vi vann bara en match så kom inte så bra , men vi gjorde det verkligen på skoj. Vissa var väldigt seriösa men det kändes inte lika kul då..
Det blir ingen träning för mig idag för jag har massa skolarbete att göra! Så ska plugga som ett svin nu!


Bikini överdelar från H&M och Ginatricot!

Här är lite tips på olika bikini överdelar från H&M och Ginatricot. Från Ginatricot hittade jag inte några olika modeller som var snygga typ.. Så det blev samma modell i olika färger bara ;) Men från H&M hittade jag lite olika modeller och stilar. 
Dessa bikini överdelarna är inte alls dyra, alla under 150kr och baddräckterna ligger på 200kr! 

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring a crochet swimsuit
 

Skön PW!

Emelie ångrade sig och följde med ut på en "PW" ändå ;) Vi var ute i ungefär 1 timma, väldigt skönt! Det var helt perfekt väder. Har även hunnit äta, duscha och smörja in mig nu. Har brännt mig på en del ställen , hehe.. Men det blir väl brunt sen ;) Ska plugga lite innan jag går och lägger mig. Imorgonb är det fotbollsturnering som gäller. Ska ta tåget 8.34 så behöver inte gå upp allt för tidigt ;)  

Jag och älskade Emelie förra sommaren! 


Strålande sol!

 Denna dagen har gått riktigt fort. Har suttit ute hela dagen , har dock inte pluggat så mycket.. Men molnen försvann och sedan typ halv tre har det varit strålande sol. Nu har jag varit inne i ungefär en timma. Skulle egentligen ta en PW med Emelie nu men nu sa hon att hon inte kunde elelr nått.. Så går kanske ut och går själv. Innan jag går och lägger mig ikväll ska jag iallafall fått lite mer skolarbete gjort.  


New In!

I Lördags innan vi skulle iväg och kolla på matchen gick vi in på Vilda och kollade lite snabbt. Dom hade 40-50% på allt i butiken har jag för mig att det var. Och då köpte jag dessa shortsen! Det är Dr.Demin ochdom är så himla sköna så va tvungen att köpa dom! Dom kostade bara 175kr! 



Skönt!

Åå va bra det blev med vädret. Lite molnigt med det är bara bra. Ligger ute och solar och när solen går i moln pluggar jag lite. Så får jag gjort lite annat också. Har även lagat pannkakor ;) va jätte sugen på det innan så gjorde det och åt en och sen va jag inte alls sugen längre.. Men som blev bra iallafall!


Saker som händer Vecka 23!


Ledig måndag ;)

Inatt har jag inte sovit så bra.. Somade vid 2 vaknade vid 5, sen igen vid 8, och igen vid 9... Brukar aldrig vakna innan 9 av mig själv.. Men jag kunde inte sova så jag la mig och kollade lite saker på mobilen och sen har jag bara ätit. Det är fint väder idag, men hoppas på att det blir ännu varmare och lite mindre blåsigt sen. Ska försöka plugga lite också ;) 

hehe, såhär slutar de ofta när jag tar kort på outfits ;) 

Skit Söndag!

Har inte vart på så bra humör idag och efter matchen ville jag bara vara för mig själv typ. Va ganska bitter , besviken, arg och massa annat .. Som ni kanske förstår så gick matchen skit dåligt! Skämdes typ för de jag gjorde.. Allt gick bara dåligt.. Men man har väl dom dagarna också.. Så jag försöker lägga de bakom mig och sikta framåt! Men nu ska jag typ ta det lugnt, kanske kolla på någon film eller nått. Imorgon är jag ledigt så hoppas på fint väder så man kan ligga ute och plugga!  


Maj Favoriter!

KOPIERAD TEXT FRÅN MIN OCH EMELIES GAMLA BLOGG! 

Tänkte börja med en ny kategori nu på bloggen och se hur det funkar med denna. 

Jag följer en hel del "makeup gurus" som det kallas på youtube. 
Och väldigt många har en rutin att alltid göra en video i slutet av månaden och visa deras favorit produkter, saker mm. Så jag tänkte börja med det fast istället för att göra en video så har jag en bild. 
Genom att kolla på sånna här saker kan man få väldigt mycket inspiration. 
Så därför vill jag dela med mig av lite saker som varit speciella favoriter denna månaden! 
Men jag kommer ha lite blandade saker som jag gillar och kommer på spontant att de är en månads favorit. 
 
  • Bacis t-shirtar från Ginatricot.
  • Mys shorts från Hollister. 
  • Skal från Thailand. 
  • Ögonskuggsprimer från Lumene. 
  • Eyebrow fix från H&M. 
  • Rouge från H&M. (17 Tawny rose)
  • Ögonskuggor från 17 eyes, Boots. (Bruna: Mardi Gras, Rosa: Funfair)
  • Läppstift från Maybelline. (715 choco cream)
  • Ring från Decibelle. 
  • Body Mist från Hollister. (Tippers Beach)
  • Hår olja från Schwarzkopf. 

Söndag!

Han inte uppdatera igår eller imorse.. Men igår cyklade jag och Emelie till Rydsberg för att spela fotboll med massa. Dock var det sjukt mycket mygg så vi var bara där en stund. Sen åkte jag, Emelie, Alfred och Olle hem till oss och "kollade på film" och pratade. Dom gick/åkte hem strax efter 2. Jag somnade dock inte försen strax efter 3, låg typ och halv sov.. Imorse när mamma väckte mig var jag sjukt trött.. Men jag tog mig upp ändå och vid 11 var jag nere vid moppeskolan. Vi hade två korta pauser och vid 14 var vi klara för idag. Nu har jag varit hemma en stund, har hunnit ätit och lite till ;) Om ca 1 timma ska jag ner till samlingen för matchen. Så ska fixa lite hemma och leta upp några saker i mitt rum ;) 


Skön Lördag!

Ber om ursäkt igen för den dåliga uppdateringen.. Men har mycket denna helgen och hinner inte uppdatera. 
Men nu är jag iallafall hemma igen från Göteborg. Det va väl inte jätte kul match, men sjult värt att kolla ändå. 
Innan vi åkte med tåget ramlade jag och Elin med moppen.. :( Men det var något som hände med den så den gick typ inte att svänga och skit.. Så vi ramlade och fick typ panik .. ;) Vi skrattade, skrek, grät, skakade och massa. Men jag klarade mig bra , dock fick Elin ganska ont , men det går nog över snart! 
Men nu ska jag slappa lite och sen ´kanske jag ska träffa kompisar ;) Sjukt go Lördag!  


Soligt!

Nu är jag tillbaka igen. Kom hem vid halv ett igår och då orkade jag inte uppdatera. Men studentfirandet va bra, sen gick jag och Emelie en sväng i Lerum och sen gick jag hem.  Nu sitter jag ute i solen, när jag vaknade var det redan 21 grader ute så ska pressa i någon timma eller två. Sen ska jag in till Göteborg med några från skolan och kolla på fotbollsmatch.