Mallorca Sommaren 2015!

 
 
 
 
Att jag befinner mig på denna plats om exakt 1 månad är helt ofattbart. I och med att våren här i Sverige varit så dålig känns det extra bra att komma iväg till värme. Under 2 veckor kommer jag befinna mig på Mallorca och bara njuta av att komma bort, sola, bada, se nya saker, shoppa osv. Gud va jag längtar!



 


 

Emelie 17år!

De två senaste dygnen har varit väldigt händelserika och även lite stressiga. Igår var det löptest, lagning av dator, fixa present osv som stod på schemat. Jag hade ingen tid över alls till något annat än de jag planerat därav ingen uppdatering. Idag var det också en fullspäckad dag, med skola, firande av Emelie, kommunfullmäktige möte, träning osv. Egentligen skulle vi spelat match idag men den blev inställd så jag fick lite extra tid. Eftersom Emelie fyller 17år idag var jag hos henne och firade henne med kaka och presenter. 




Göteborg och träning!

Jag har haft en väldigt fullspäckad dag vilket resten av dagar s denna veckan också kommer vara. Men det är inte långt kvar till ledighet så jag klagar inte. 

I skolan idag var det EK kampen vilket är en turnering för alla som hår ekonomi. Vi var där och kollade en stund innan jag tog tåget till Göteborg. Jag hittade det jag sökte och åkte hem några timmar senare. Väl hemma tog jag det lugnt innan min träning började. En bra träning men jobbig, känns i benen idag men det är bara att köra på. 




Match med dam juniorerna!

Min måndag har faktiskt varit ganska bra. Lite segt att komma tillvara till skolan efter en bra helg, men endast några veckor kvar nu tills sommarlov. Eftersom Alva fyller år idag så gick vi till Mikado för att äta buffé, väldigt gott. 

Nu på kvällen har jag varit och spelat match med Dam Juniorerna. Dem behövde lite förstärkning så jag ställde upp. Det var kul att testa lite annat och se hur dem spelar. Dessutom fick jag faktiskt göra mål vilket var jättekul. 




Veronica Maggio

Alla bilder är fotade av mig under spelningen, väldigt kul att jag bestämde mig för att ta med kameran!



 






 

Summering av helgen!

Fredag: 
En kort skoldag vilket var jätte skönt. Därefter fick jag det lite stressigt då jag skulle hinna köpa nya fotbollsskor innan jag åkte till Göteborg. Men jag hann med lite marginal. Sedan mötte jag upp mina tjejkompisar för att gå till Liseberg och kolla på Veronica Maggio. Vi började köa ca 3 timmar innan spelningen började så vi kom ganska långt fram. Dock trycktes vi mot staketet så det var lite kämpigt ett tag när det var så otroligt trångt. Men det gick, jag klarde mig med några blåmärken. Huvudsaken var iallafall att Maggio var väldigt bra! 
 
Lördag: 
Även detta en ganska stressig dag. På förmiddagen spelade jag match med div2 mot Ytterby. En tuff match som vi kämpade oss igenom och slut resultatet blev 2-2. Så vi tog vårt första poäng iår vilket trots allt kämdes bra. Efter vi duschat åkte vi till klubbstugan ett gäng och åt och fixade oss lite. Sedan blev jag och Emelie körda till e kompis som firade sin 18årsdag tillsammans med kompisar innan de skulle ut. Det var en rolig kväll samtidigt som det var skönt att komma hem ganska tidigt. Jag hann se avgörandet i Eurovision så det var ju roligt att se när Måns vann. 
 
Söndag: 
De saker jag tänkt göra har jag hunnit med. På förmiddagen städade jag mitt rum, tog det lugnt och kollade på serier. Jag var ganska trött från gårdage då jag var igång i många timmar. Sedan på eftermiddagen var jag iväg på träning. En väldigt lugn träning idag efersom det varit mycket detta veckan och den kommande veckan kommer vara fullspäckad med träning för min del. 
 
 

Bal 2015!

Igår var det dags för Lerums Gymnasiums bal. Eftersom både min bror och kusin deltog var jag självklart på plats för att fotografera och titta på alla uppklädda 3or. Dem var så fina och glada, jag längtar verkligen tills det är min tur! Här är några av de bilderna jag tog, imorgon kommer förhoppningsvis fler!
 

Jag vill ha sommar!

 
 

Äntligen!

Äntligen är de skriftliga delarna av matte nationella klara. Jag var sjukt nervös imorse och jag har spännt mig hela dagen över dessa prov och när de var över var det helt underbart. Så när jag kom hem släppte jag skolan helt och bara tog det lungt. Jag har kollat på serier, vilat, målat naglarna och lite annat, en skön eftermiddag helt enkelt. På något sätt känns det som att det är fredag idag, men de sista skoldagarna denna veckan bör gå fort för jag har mycket att se fram emot. 
 
Älskar att det är så grönt och vårigt ute nu!
 

En bra måndag !

Min måndag har faktiskt varit ganska bra, det har gått hyfsat fort och jag har fått i princip allt jag tänkt gjort. Efter skolan gick jag hem för att hämta träningskläder och därefter gick jag till gymmet. Efter ca 1 timma på gymmet duschade jag för att gå och kolla på div 4 match. När det var mindre än 15 sekunder kvar gjorde Lerum 2-1 så det var väldigt kul med vinst. Nu ligger jag och kollar på matte genomgångar innan jag ska sova, imorgon är det en ny dag med skola, plugg och träning. 




Alla krafter på fotbollen..

Denna dagen har varit väldigt lång. Matchen var extremt krävande, vi förlorade med ynka 1-0 vilket var väldigt surt. Med tanke på att vi mötte serieledarna så ska vi inte skämmas över detta resultat men vi ville ha med oss poäng från denna match. I ca 3 timmar la jag alla tankar och all energi på fotboll och att prestera så bra som möjligt, men därefter la min kropp av. Efter matchen var jag helt slut men fick ändå pluggat lite i mellan åt. Innan jag kunde börja avrunda denna dag var jag på ett möte inför mitt sommarjobb och sedan har jag kollat på delar av ishockey finalen. Men nu sa min kropp ifrån och jag ligger nu i min säng redo för att sova, imorgon startar en lång och intensiv vecka.

Bild från en mysig kväll med mina tjejkompisar!



Jobb, träning, plugg.

Jag har verkligen inget flyt nu gällande bloggen. Jag vet egentligen inte varför jag inte uppdaterat så bra nu på senaste tiden, jag har bara inte orkat. Men jag ska försöka bli bättre för jag tycker att det är roligt, framföralt nu till sommaren. Igår och idag har jag inte gjort något jätte speciellt egentligen, tränat, jobbat lite, pluggat osv. Inga jätte roliga saker men saker som behövs göras. 
 
Ikväll tog jag det lugnt eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon då jag har tidig match. Jag hoppas verkligen att vi kan ta hem vår första seger i div2 imorgon, det hade vart väldigt kul. 
 
 

Onsala!

Idag är solen tillbaka och värmen finns äntligen här så jag njuter så mycket jag kan. Strax efter 10 imorse satte vi oss i bilen för att åka till Onsala där mamma bodde som liten. Det är underbart fint vid havet och vi gick en promenad och mamma berättade lite om hur det va där när hon var liten. Vi åt en jääte god lunch innan vi satte oss i bilen och åkte hem. Nu sitter jag ute i solen och tar det lugnt, om en stund ska jag på träning och sedan vet jag inte om det händer något mer denna dag. 
 

 

Tisdag!

Tisdag och min dag har varit ganska skön. Skoldagen gick fort och bra, inte några större problem eller liknande. Efter skolan gick jag hem och satte mig med matte en stund, nationella närmar sig med stormsteg och jag måste lägga på ett kol. Men efter en stund tröttnade jag och spenderade lite tid på annat, tog det lugnt osv innan träningen. Äckligt regnväder idag och träningen gick inte på bästa sätt tyvärr. Efter fick jag dock några stärkade ord vilket gav mig lite ny motivation. 
 
Nu på kvällen har jag suttit och letat resor till sommaren, vill boka nu! Imorgon är sista skoldagen denna veckan och det ska bli underbart med lite extra ledighet. 
 
 

Måndag!

Usch, ännu en såndär sen uppdatering, menmen. Skoldagen gick fortare än vanligt och därefter gick jag ganska så direkt till tandläkaren, det var ett snabbt besök men jag var ändå inte hemma förrän strax efter 17. På kvällen tog jag det lugnt och kollade på Ishockey. Jag tog mig ett litet avbrott och gick en promenad på ca 30 minuter vilket var ganska skönt. 
 
 

Bilder från senaste veckan!













En lyckad dag och kväll!

Både min dag och kväll igår var väldigt bra. Vi stannade till på Freeport på väg hem och jag fick med mig två par skor, så himla nöjd ! Jag ska försöka ta bilder på dem innan dem börjar användas ordentligt. När jag kom hem tog jag det ganska lugnt, fixade mig, åt osv hemma innan jag tog mig till Andrea. Hos Andrea tog vi det mest lugnt, de andra fixade sig och sånt, innan vi åkte vidare till Malin för att fira henne. Jag hade jätte roligt, det är alltid kul att träffa kompisar. Men eftersom jag har match idag så tog jag det ganska lugnt och åkte hem strax innan 2. 
Nu ska jag iväg på match och efter den ska jag till farmor och farfar för att äta middag. 
 

 

Nytt: Jacka!

Denna jacka fick jag med mig hem från Göteborg i Onsdags. En väldigt enkel men fin "skinnjacka" från Missäy. Jag köpte den framförallt som ett annat alternativ, har tröttnat otroligt mycket på min svarta jacka så detta kändes lagom nu till våren och sommaren. 





 

Hälsa på mormor!

Nu sitter jag i bilen på väg ner till mormor. Hon fyller år idag så vi ska ner och hälsa på henne i Falkenberg en stund. Sedan ska vi äta lunch och åka runt lite för att hitta på något. Senare ikväll ska jag till en kompis på fest för att fira henne då hon fyller 17 år idag. Det ska bli väldigt roligt att träffa kompisar ikväll och bara ha kul.






Helg!

Min dag har varit ganska lugn och skön, underbart att det är helg och några dagars ledighet. På eftermiddagen hade jag träning, gick väl ändå hyfsat bra trots omständigheterna. Kvällen blev inte riktigt som jag hade planerat, men det gör mig egentligen inget eftersom jag är upptagen i princip resten av helgen. Mer om det imorgon och på söndag. Jag ska avsluta min dag i sängen för att kolla på serier eftersom jag ska upp i skaplig tid imorgon. 




Dagens klädval!

Det kommer ett inlägg med fler bilder på jackan inom kort, inköpt i onsdags!



 

Igång igen!

Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara uppdatera och säga att imorgon kör jag igång igen. Det var väldigt dålig tajming att börja när jag tänkte tidigare i veckan då jag har haft fullt upp med prov osv. Men nu är cirka hälften av alla prov gjorda så jag hoppas på att de som återstår går bra. Idag kände jag att jag äntligen kunde andas ut och inte tänka på skolan vilket avr underbart. 
 
 

Lista 5/5-15

Vad gör du just nu?
 Sitter i skolan. 
Vad ska du göra idag? 
 Plugga och träna.
Hur mår du? 
 Jag mår ganska bra, mycket prov och stress nu men annars bra.
Berätta något som hände i helgen: 
Jag var med mina tjejkompisar och spelade match.
Din favoritprodukt just nu? 
 Mitt EOS lipbalm!!!
Vad fick dig att skratta senast? 
Min kära mamma när hon försökte vara lite rolig.
Vem smsade dig senast?
Tjejerna på klassen.
 
Mamsen och jag år 2007 på Sardinien. 
 

Kort skoldag och hård träning!

Min dag har varit väldigt skön och jag har fått mycket av de jag tänkt gjort. Jag fick sluta ca 4,5 timmar tidigare idag, alltså hade jag endast en lektion vilket var otroligt skönt. När jag kom hem förökte jag plugga lite, dock utan inspiration men jag kom delvis framåt. Senare på eftermiddagen/kvällen tog jag mig till gymmet och körde på i ca 1,5 timme och tog ut sista kraften i musklerna. Nu på kvällen har jag spenderat lite mer tid på några skolarbeten, beställt hem några roliga saker, testat våra nya utemöblem (love till dom, så underbart!!) och nu avslutar jag kvällen med att lyssna på podcasts. 
 
 

Helt slut!

Nu är det äntligen dags att sova. Efter matchen blev jag helt slut, kroppen värker och framförallt huvudet värker som bara den. Matchen slutade med förlust vilket var otroligt segt och synd. Vi är så nära att göra flera mål men lyckas inte som vi borde, turen är helt enkelt inte på vår sida riktigt. Tyvärr medför detta en sämre stämning och lusten, viljan och glädjen sjunker men snart är segern vår. 
 
Kvällen har jag spenderat på lite plugg, vila, film osv. Ett skönt avslut på denna dag, imorgon väntar en ny fullspäckad vecka med mycket på schemat. 
 
 

Svenska tal!

Jag är så otroligt bra på att skjuta upp saker och ting så nu måste jag sätta mig och skriva mitt nationella svenska tal. Jag har skjutit upp det väldigt länge nu så idag är det dags att slutföra detta. Om några få timmar ska jag samlas inför match, hemma match idag på naturgräs ska bli intressant och roligt. Hoppas verkligen att vi kan ta hem våra första 3 poäng idag, det behövs verkligen. 
 
För att berätta lite kort om gårdagen så var det en väldigt lugn dag. Stora delar av dagen satt jag och letade efter boende i Spanien och andra resor. Sedan var jag en sväng på gymmet och körde överkropp, vilket verkligen känns idag. 

Vill utomlads NU, orkar inte vänta längre!
 

Kvällsfika i Göteborg!

Min kväll igår spenderade jag med Emelie och Sofie i Göteborg. Vi åkte in på kvällen och gick till Condeco för att fika och prata om allt möjligt. Det kändes väldigt behövligt att bara sitta och prata med dem om allt som hänt sedan senast. 
 
Idag har jag några saker som står på "att göra listan", så jag ska försöka ta tag i lite saker snart. Jag ska både beställa skor, träna, städa, kolla på resor osv så jag har saker att göra idag. 
 
 

Chapter 3 & 4 thru my phone/Camera!

 

Mycket snack lite verkstad.

Jag vet inte om jag sa lite för mycket i onsdags kanske i och med att jag inte lyckades så bra igår. Men idag ska jag göra ett nytt försök till att uppdatera. Min dag igår var väldigt lugn. Vi slutade väldigt mycket tidigare n vi brukar göra vilket var otroligt skönt, fram mot kvällen hade jag träning som inte gick så bra. Det är svårt på naturgräs innan man vant sig och med vatten på det gjorde det inte lättare. Men vi som var dar försökte ta oss igenom tiden så gott vi kude trots att det var segt. På kvällen sedan var jag bara hemma och åt middag med mina föräldrar och min farbror m. fru. Jag tog det alltså vldigt lugnt men jag kände heller inte för att göra något trots att det var Valborg. Idag ska jag lägga lite tid åt skolarbete och förhoppningsvis lite träning på det.