Student!

Förlåt för uppdateringen men har inte alls hunnit idag. Innan skolan var jag hos tandläkaren. Sen hade vi vanlig skoldag. När vi slutat gick vi genom centrum till gymnasiet. Alla tog studenten där idag. Asså det är sjukt va kul det borde vara. Alla är så himla glada! Hoppas dessa 4a år som vi har kvar går fort! Aja, nu ska vi till Emelies familj. Uppdaterar väl ikväll igen! ;) 


Förlust!

Matchen slutade tyvärr med förlust på straffar :( Tycker dock att vi var bättre, plus att vi fick ett mål bortdömt, fast det var mål! Aja,  sånt är livet. Men vi spelade iallafall riktigt bra idag! Har ätit, duschat och sånt nu. Så ska kolla igenim lite matte saker till innan jag går och lägger mig. Imorgon är det vanlig skoldag. Sen vid 16 ska vi till Emelie för att "fira" hennes storebror som tar studenten! Har inte bestämt va jag ska ha på mig än, men får ta något imorgon bara ;)  


Dagens outfit!





Underbart väder!

Satanva varmt det är! Helt underbart! Har suttit ute i ungefär en halvtimma nu. Har ätit och typ sovit ;) 
Men ska börja plugga nu! Har en del att göra så ska börja nu så jag får gjort lite innan matchen. Samlingen är kl. 19 och jag ska troligtvis gå dit. Så ska väl gå vid 18.30 eller nått sånt. Så ska sätta igång nu! 
~ Skoldagen  idag har varit väldigt annorlunda. Vi började med matte prov och sen har vi haft "skapande skola" och gjort en animerad film blandat med arbetspass. Så har inte fått gjort mycket skolarbete alls.  


Bilder från konfirmationen! (del2)

Här är några till bilder från konfirmationen. Det blev bara tre stycken till. Det var inte så många andra bra ;) Eller det var många på andra personer och jag vet inte om dom vill vara med här så skippar dom bilderna ;) 




The boy in the striped pyjamas!

Har precis kollat på filmen "The boy in the striped pyjamas". Vi läser den boken på engelska i skolan, och jag hade itne sätt filmen så gjorde det. Då blir det förhoppningsvid mycket lättare att svara på frågorna ;) 
Men nu ska jag ta något att äta och sen ska jag läsa lite innan jag går och lägger mig. Är så himla trött hela tiden. Ska bli så sjukt skönt med sommarlov!! 


Synundersökning, match!

Kom precis hem från centrum. Hade riktigt tur så att jag kunde göra idag. Egentligen var det itne tanken att dom skulle ha sånnt idag men dom hade klämmt in en tjej som skulle ha och då kunde jag göra efter henne. Så det var riktigt bra! Nu ska jag plugga lite mer matte och lite engelska. Fick även ett sms från tränaren som undrade om jag ville spela DM match imorgon. Självklart är jag med på det, dock ganska nervöst. Jag har för mig att det är vinna eller försvinna.. Men det ska blir kul!  


Konfirmationspresenterna!

Här är en video med de sakerna jag fick i konfirmationspresent. Plus att jag kommer få alla tillbehör till moppen, som moppekurserna, körkortet, proven , hjälm, lås osv..

 

Dagens outfit!



Onsdag!

Är hemma nu efter en bra dag i skolan. Provet gick nog bra tror jag.. Dock vågar jag inte säga något om jag har fel ;) Men nu har jag varit ute och tagit lite kort och nu ska jag äta. Sen ska jag sätta mig och plugga tills mamma hör av sig så ska vi mötas i centrum. 


Bilder från konfirmationen! (del1)








Babbel!

Nu har jag pluggat en del, men ska göra lite mer innnan jag ska sova. Har även fixat en liten video som kommer upp imorgon eftermiddag. Imorgon är det väl en ganska skön skoldag. Händer inte så mycket men det är skönt. Ska antagligen till moppeskolan eller va man säger, eller jag och mamma ska dit och så ska jag göra synundersökning och hon ska betala kursen tror jag. Men det var om hon hinner så får se. 
Idag blev det lite ändringar inför helgen. På lördag ska några från skolan till Göteborg och kolla Häcken- Elfsborg. Eftersom vi har elevensval nästa vecka och då hade jag valt bollsport och dommarsakp eller nått sånt. Så då ska vi dit på Lördag och så är vi lediga på måndag ;) Sjukt gött! Så jag åker inte till Tjörn. Får se om jag blir ensam eller om någon annan i famlijen också är hemma. 


Missade träningen!

Herre gud va tiden går fort. Jag låg och läste lite skolarbete och vips va klockan redan fem. Så missade tyvärr träningen, eller den bärjar typ nu och jag känner att jag har egentligen för mycket i skolan för att gå på den. Så jag hoppar över den idag. Ska fortsätta att plugga nu och får se när jag blir klar.. Har en del kvar .. 


Emelie Karin Jacobsson 15 år!

För 15 år sedan föddes världens bästa person. Utan henne hade inte jag varit något alls.Hon har hjälpt mig att bli den person jag är idag. Första gången vi träffades och pratade med varandra var första dagen i förskoleklass. Vi satt vi tjejlegot och efter de var vi med varandra hela tiden. Allt vi har gått igenom stärkervåran vänskap. Du är som en syster för mig och systrar bråkar. Du är den perfekta systern som alltid är där för mig och som känner mig bättre än alla andra. Jag vänder mig alltid till dig om jag behöver något, prata eller vad som helst. Jag skulle kunna skriva hur länge som hälst men det blir så segt att läsa.. Emelie, du är den bästa personen som finns. Din personlighet är otrolig, du vill alltid allas bästa. Du kommer alltid vara min bästavän, min syster, min soulemate, mitt allt. Jag älskar dig Emelie Karin Jacobsson! Grattis på din dag, hoppas du får en toppen dag min galna kompis!






Tisdag'

Sitter och väntar på adelia på gymnasiet för alla i klassen skulle göra hälsoundersökning. Så passar på att uppdatera när jag väntar.
Idag ställde jag klockan på 5.15!! Gick dock inte upp försen 5.50.. Men vi överraskade Emelie som fyller år idag med att sjunga för henne med hennes familj. Så vid 06.30 var vi där! Sen åt vi lite tårta som vi hade med oss och lite vanlig frukost! Så gick/ åkte vi till skolan sen. Vu slutar vid 15.30 idag och då ska jag hem och plugga, och ikväll är det träning som häller!

Lite bilder från dagen!


Vinst!

Matchen slutade 2-1 till oss. Riktigt gött! Jag fick spela mittback och ytterback idag, vilket jag kanske inte är jätte förtjust i.. Vet inte riktigt vad jag ska göra, hur jag ska reagera och sånt men det gick väl bra ändå ;) 
Nu ska jag gå och lägga mig, är sjukt trött och ska upp tidigt imorgon för vi har lång dag och börjar vid 8.. 
Men nu är det inte långt kvar i skolan så det är bara att stå ut! 


Måndag!

Är hemma från skolan nu. Tiden bara flyger iväg. Klockan är redan fyra och denna dagen har gått väldigt fort! Ska försöka hinna plugga lite innan jag ska iväg på match vid 17.30! Men nu har jag fixat ett lass med rester från igår;) men väldans gott :P så då klarar jag mig tills efter matchen iallafall!


Konfirmations "outfit" !

Här är några bilder på hur jag såg ut igår. Dock inte så bra bilder, men man ser ju ungefär. Som jag skrev igår så kommer det fler bilder från konfirmationen i veckan. Ska fixa det när jag har tid. Har mycket i skolan nu så måste prioritera det. Men jag ska försöka fixa det så fort som möjligt! 


Saker som händer Vecka 22!


Snabbt om dagen!

Jag har inte alls hunnit uppdatera idag. Har haft fullt upp hela dagen. Men det gick väl bra på uppvisningen eller va man säger. Hade kunnat vara mycket bättre men det blev väl bra tillslut! Sen var släkten här och åt, och sånt. Dock blev lilla Yoshi (mina kusiners hund) biten av grannhunden som kom in på våran tomt.. Så hon kunde inte gå alls sen.. Aja det blir nog bra! Jag ska försöka fixa med bilder, och berätta lite om dagen mer i veckan. För har ont i huvudet och ska kolla på Wallander nu innan jag går och lägger mig. Har däremot fullt upp nästa vecka men jag ska försöka fixa ihop det!  


Nytt!

Igår när vi var inne i Göteborg så fick jag med mig 5st ringar hem! De kostade bara 100kr tillsammans, alltså 20kr/st. Helt sjukt. Ångrar typ att jag inte köpte fler.. Raglady och Tara hade en lagerrensning tillsammans så vi gick dit och det fanns en del saker. Ett par klackar jag kollat på innan som är dö coola kostade bara 220kr!! Asså det var sjukt mycket billigare saker! Om jag inte skulle lägga pengar på presenter denna månaden hade jag nog köpt några fler saker där! Dock var det ganska rensat redan och nästan bara stora storlekar kvar.. Men man kunde nog hitta några bra saker! 

 

Klart för imorgon!

Klockan är nu lite över tolv och jag är väl klart för att sova typ ;) Det blev lite senare allting men det är väl lugnt. Men kollade på fotbollen förut. Blev väl inte jätte nöjd över reslutatet.. Hoppades på Dortmund men det blev vinst för Bayern. Aja, efter de så duschade jag och nu ska jag bara göra en sak innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag upp vid typ 8-9 för att fixa mig och sånt. Ska försöka ta bilder på min outfit innan och kanske ta med kameran så någon kan ta kort efter och sånt. Men får se hur det blir med det ;) Allt ligger klart för imorgon ! 

 

Snart klart!

Nu börjar det likna något här hemma. Snart färdig städat, dock finns det inte så mycket jag kan göra längre. Sen är det "bara" lite mat som ska fixas också. Ikväll ska jag kolla på fotboll har jag tänkt. Emelie kanske kommer hit senare för att sova här inatt. Så att vi kan göra iordning oss tillsammans imorgon! Men det är inte något bestämt än så får se. 


Hemma igen!

Nu är jag hemma från Göteborg igen. Jag han inte uppdatera innan jag åkte och det gick inte att mobil blogga. 
Men tillslut hittade vi väl nästan allt vi /jag skulle köpa. Dock blev det inte som vi hade tänkt oss så vi gick lösa det lite snabbt. Men det blir nog bra ändå. Jag fick med mig några små saker hem så jag ska försöka ta kort på dom så kommer det kanske upp imorgon. Nu ska jag hjälpa till och städa och fixa hemma inför imorgon! 

det blir massa gamla blder nu, för jag har inte hunnit ta nya bilder! 



Killkläder!

Tänkte tipsa om lite kill kläder. Inte för att jag tror att någon killa läser denna bloggen.. (vem vet, kanske) Men kanske någon som har syskon, pojkvän eller liknande som man vill ha lite inspiration till. Dessa kläderna under tycker jag är snygga. Dock fanns det typ inga bra bilder på jeans så det fick bli dessa två. Men jag gillar den lite större, pösigare, slitna stilen eller va man ska kalla de.. Aja vet inte om ni fattar men iallafall! 

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring chino pants

Godnatt!

Kvällen har faktiskt varit lugn. Har fixat naglarna framför lets dance. Och det är typ de ända jag har gjort.. 
Jag ska gå och lägga mig snart. Imorgon ska jag upp vid 8 eller nått för att ta tåget in till Göteborg strax innan 10. Ska bara vara där en snabbis och sen hem för att hjälpa till med att städa, fixa mat och annat här hemma inför Söndag. 

!

Saker innan sommarlovet och på sommarlovet!

Sommaren börjar närma sig och det händer en del nu innan och sånt ;) 
Nästa vecka är sista vanliga skoldagarna! Har två prov och tre inlämningar kvar som ska vara gjort innan nästa veckas slut sattsar jag på! Plus att Emelie fyller år på tisdag! Vecka 23 har vi elevensval i tre dagar. Då ska jag vara med på någon bollsports sak , lära sig bli dommare eller något sånt ;) Vet inte så mycket vad det är faktiskt. Och sen kanske jag och några andra tjejer från skolan ska försöka fixa ihop ett lag och vara med på en fotbollsturnering en av de dagarna. Resten av den veckan vet jag inte vad som händer. Vi är lediga Torsdag och Fredag så då kanske vi ska till Tjörn! Sista veckan ska vi städa och sånt. Förutom på onsdagen då vi ska iväg på någon utflyckt eller nått sånt med klassen ;) Och på Torsdag v.24 slutar vi! En vecka senare typ är det midsommarafton som vi kommer fira som vanligt med pappas kompiar, eller va man säger;) asså hans barndomskompisar typ och deras famlijer ! Sen måndag vecka 26 fyller jag år! Och innan min födelsedag ska jag hinna göra massa saker! Moppekursen börjar även den 2è juni och är tre gånger och sånt! det kommer gå fort nu! 


Fredag!

Kom hem från skolan för en liten stund sedan! Har bytt kläder och lagt mig i sängen ;) Elin körde mig hem och när man sitter där bak så lucktar man as äckligt efter. Så fick ont i huvudet av den doften.. Typiskt mig ;) Men det går väl över snart, så ska jag städa en del. Imorgon ska jag in till Göteborg och möta upp Elin så ska vi köpa presenter till älskade Emelie. Hon fyller 15 på tisdag så måste fixa det imorgon på förmiddagen. Och sen ska vi fixa här hemma inför Söndag. Men mer om det då! 

haha gammal bild ;) 

Två goa låtar!!

åå måste bara tipsa om två låtar som jag lyssnat mycket på senaste dagarna! När jag såg Volvo reklamen och såg när SHM la ut på instagram om "leave the world behind" fastnade jag direkt ;) Jag kollade på hela volvo reklamen och bar lyssnade på låten, tycker det är så sjukt go ! Sen har jag även lyssnat på "Miss Decibel" en del. Tycker det är sjukt skön och grym sommar låt !
[KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL LÅTARNA]



inspiration!

 
annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring navy espadrilles

22:22

Träningen gick som vanlig sådär.. Har liksom inte riktigt hittat tillbaka till så som jag spelat innan typ.. Hade även träningsvärk och var sjukt stel från igår ;) Men iallafall, jag har varit hemma i en timma och har bara hunnit duscha och skrivit om mitt manus till konfan. Så nu ska jag äta lite och sedan sova. Imorgon väntar en seg dag men inget roligt som händer typ. Jag måste fortsätta städa lite mer av huset.



Träning!

Nu har jag städat lite iallafal. Har tagit undan alla kläder så får jag fixa resten imorgon. Nu kommer Elin om några minuter och hämtar mig så åker vi till träningen.  Efter träningen ska jag fixa en sak till konfa avslutningen på Söndag. 

Torsdag!

Nu är jag hemma efter en skoldag som har gått hyfsat snabbt tycker jag ;) I morse var det skit väder men sedan bliev det finare och nu är det faktiskt soligt. Dock blåser det lite kallt och det är väl inte jätte varmt.. Men jag ska ändå vara inne och städa mitt rum! Har en hög på min säng med kläder som låg utspritt på hela golvet imorse.. Så ska ta itu med allt de innan jag ska iväg på träning ikväll! haha ska ta och äta mitt mellanmål som jag tog en fräsig blid på ;) 






Kläd inspiration!

 
annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring a leather shoulder bag

Tv inspelningen!

Nu är jag hemma och har vait de ett tag. Tv inspelningen gick väl bra, det var ganska segt att sitta där i typ 2-3 timmar.. Jag satt brevid Adelia och vi satt på andra sidan än va de andra i laget gjorde typ... Liksom på en helt annan läcktare.. Och runt oss satt ganska konstiga personer :/ Men det gick väl bra ;) Programet kommer sändas 18è Augusti tror jag att de var. Men jag kommer skriva om de när det närmar sig ;) 
Nu ska jag läsa lite innan jag går och lägger mig tror jag, om jag orkar! Imorgon är det inte lika mycket så ska försöka städa mitt rum så att jag kan göra annat på Lördag.  


Friidrotts dag ;)

Nu är jag hemma och ligger nyduschad i min säng ;) Allting gick mycket fortare än va dom hade tänkt, så det var slut strax efter 12. Men vi fick vänta på tåget i typ 30 minuter men det gick väl bra. Men det gick väl ganska bra eller helt okej. Det gick bäst på 100m ;) haha, vann tjej finalen på 14s , så är väl nöjd med det ;) Sen sprang även Jag, Adelia, Johan och Anton stafetten för våran klass, som vi vann, tack vare Antons avslutning typ ;) Men det var väl kul. Nu ska jag lata mig lite för är ganska trött och seg i kroppen. Så ska jag fixa till mig lite , ska försöka ta outfit bilder. Sen ska jag träffa Adelia lite innan fyra så ska vi gå till samlingen. Jag vet inte så mycket om hur det kommer vara sen, men det ska väl bli kul ;) 


Två sommaroutfits!

Två outfits som jag tycker är väldigt fina att ha till sommaren. En glittrig tajt kjol är värkligen något jag vill införskaffa mig. Dock har jag inte hittat någon fin till ett pris jag kan betala... Denna på bilden är sjukt fin tycker jag men dock kostar den upp mot 2000 kr.. Men jag ville bara visa lite inspiration :)  

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring forever 21 tanks

Tisdag!

Idag har jag verkligen haft fullt upp. Först va jag i skolan som vanlig. Efter den var jag på konfan till kl 18. Vi hade genrep och det gick väl hyfsat bra, känns som det kommer gå sådär på Söndag asså.. Sen skyndade jag mig hem för att hinna äta innan jag skulle iväg på träning i ös regn. Nu har jag druckit upp min sothie som jag gjorde och ätit en macka. Så nu är jag klar för att sova. Imorgon ska alla 8:or på skolan ha friidrottstävling. Den är väl slut vid 14 och då ska jag hem och duscha och fixa mig. Sen vid 16.30 ska jag in till Göteborg med fotbollslaget för att vara med på en tv inspelning med Marie Serneholt.Men jag ska försöka göra några inlägg under dagen.  


Fullt upp'

Har haft fullt upp idag så har verkligen inte hunnit uppdatera bloggen. Nu ska jag åka på träning, men innan jag går och lägger mig kommer det ett inlägg om dagen !


Sommar outfit!


Förlust!

Matchen slutade tyvätt 2-1 till Tuve. Orättvist reslutat tycker jag men det är ju så i sport. Det var väldigt kul att se däremot, man lär sig väldigt mycket av att kolla på! Nu har jag precis ätit och ska platta mitt hår innan jag går och lägger mig. Känner att det sesr lite kaos ut så det behövs fixas till lite.. Känner även att jag måste klippa mig snart asså:/ Dock gillar jag inte alls att klippa mig för det blir alltid så kort , men jag tror att jag måste göra det! 

haha, har verkligen bild brist nu..
 

Fotbollsmatch'

Det blev att jag och pappa åkte och kollade på matchen:) kände inte för att vara hemma.. Nu står det 1-1 tyvärr om jag får säga så. Lerum har varit mycket bättre stora delar av matchen! Så hoppas på något mer mål nu för lerum !


Sista gitarrlektionen!

Då var sista gutarrlektionen avklarad och jag är faktiskt glad för de. Efter alla dessa år som jag har spelat olika instrument lär jag mig nog bäst och tycker nog det är roligast att bar spela på skoj hemma.  Men det har väl varit en bra start :) Nu ska jag lägga mig och läsa bok nummer 2 som vi håller på med i skolan. Den ena lästa jag ut igår och nu ska jag försöka läsa en bit på denna också om jag orkar.. Har fortfarande inte bestämmt mig om jag ska iväg och kolla på matchen eller inte, men det är ju två timmar kvar så jag kan ta det lugnt en stund. 
 

Måndag!

Då har ännu en skoldag gått och det närmar sig sommarlov ! Ska bli sjukt skönt! Kom iallafall hem precis, Elin körde mig ;) så har gjort mig en Smothie som jag ska dricka nu samt någon macka;) sen ska jag iväg på gitarrlektion . Som ni kanske såg i förra inlägget så hade jag tänkt gå och kolla på fotbollsmatch. Det är "mitt" lag eller va man säger som spelar. Så det skulle vara kul att kolla, men jag vet inte om jag orkar. Somnade sent inatt och har ont i huvudet och är trött .. Men får se!


Saker som händer Vecka 21!


Fan va gött Sverige!

VM GULD PÅ HEMMAPLAN! Hur bra är inte de? Gruppen gick ju kasst men när sedinarna kom så hände det ju verkligen något! Fan va gött asså! Nu ska jag gå och lägga mig efter en skön kväll. Imorgon är det en fullspäckad dag till. Denna veckan kommer blir bra känner jag på mig. Mycket på fritiden men inte så mycket i skolan.  


träning..!

Träningen gick inte alls bra idag. Vi tränade på gräs så det va väldigt stor skillnad på allt.. Det började även ös regna så blev ju lagom blöt ;) menmen, har duschat och ätit nu och ska lägga mig och läsa lite till. Om 15 minuter börjar VM-finalen som man måste kolla på! Heja Sverige ;) 


Bilder från igår!


Läsa!

åå va tråkigt det är med Söndagar. Man tänker liksom typ bar apå att det är måndag imorgon och att man måste plugga eller göra andra tråkiga saker.. Så jag har varit ute i typ 1,5 timmar och skrubbat ett plank eller va man kallar de som vi har utanför. Sjukt segt och jag gjorde ändå inte klart. Sen åt vi lunch. Och nu ska jag läsa i typ 1 timma... wiihooo.... blää!  

Haha , charmig jag va ;)


Söndag!

Jag kom inte i säng försen typ 1 / halv 2 igår och jag orkade inte uppdatera på kvällen typ ;) 
Men jag var hemma och kollade på Eurovision Song Contest. Tycker att det tar lite för lång tid alltihoppa.. Tröttnade ganska fort! Men jag kollade på hela och jag fick mina favoriter. Tyckte det var bra att Danmark vann av dom som var i toppen. Ganska skön låt ändå.
Men jag vaknade vid 11 och har ätit nu. Hade hoppats på att det skulle vara soligt idag så man kunde sola men icke sa nicke.. Istället är det molnigt.. Så jag ska lägga mig i min gosiga säng och läsa istället. Sen lite senare ska jag på träning också ;) 


Leker mästerfotograf ;)


Is hockey!

Nu sitter hela familjen bänkade framför tv:n för att kolla på Sverige-Finland! Ledning med 1-0 till Sverige i paus är ju bra iallafall. Hoppas på vinst nu!
Sen blir det förhoppningsvis grillning och ikväll Eurovision song contest. Så ikväll stannar jag hemma ;)


Bilder från igår!


 
 

Fina toppar från Kappahl!

Jag har blivit positivt överraskad på Kappahl. Jag har aldrig gillat deras plagg men sedan ett tag tillbaka har dom kommit ut med mycket fint! Här är ett kollage med några toppar (överdelar) som jag lätt skulle kunna använda!


Kvällen igår!

Kvällen igår var väldigt lyckad. Kom hem vid tolv och då orkade jag inte uppdatera. Men vi kom till stamsjön typ 17.30 och strax efter 18 satte vi igång grillen så grillade vi korv. Sen så bara pratade vi, lyssnade på musik, åt massa jordgubbar och banan med nutella och godis. Det var även typ 100 st andra där som hade först lite fest och sen en minnesstund för någon som hade dött. Det var faktiskt väldigt fint när dom skickade upp rislampor mm. 
Elin åkte även och hämtade sin kille så han var också med. 
Idag ska jag städa mitt rum och även andra delar i huset. Nästa helg kommer ju släckten hit efter min konfirmation. Så vi börjar att städa lite nu så har vi inte så mycket att göra nästa vecka. Ska även försöak läsa lite i en svenska bok som vi har börjat med. Men nu ska jag fortsätta med städningen!
(Bilder från kvällen igår kommer sen!) 


Ute i solen!

Skoldagen idag gick fort, hade inte så många lektioner så det är skönt. På väg hem stannade jag och Adelia och köpte varsin stor glass ;) Så sjukt gott. När jag kom hem tog jag lite outfit bilder som redan är uppe, sedan tvättade jag bort mitt smink och gick ut och la mig i solen. Nu har jag legat här i typ 30 minuter eller nått sånt. Så galet skönt, solen bara steker på. Dock kom det ett stort moln nu så tar en liten paus och uppdaterar lite ;) 
Lite senare ska jag till Stamsjön med tjejerna så blir det nog lite grillning och mys där. Tar nog med mig kameran så jag kan ta lite bilder. 


Dagens outfit!




Glass!


Fint från Lindex!

Jag köper nästan aldrig saker på Lindex, isåfall bara underkläder. Men när jag gick in och kollade på deras sida så hittade jag lite fint som jag skulle kunna använda. 

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring a lace jacket

Finely Friday!

 
Nu är jag klar för en skön fredag! Shorts, linne
och en tröja över till skolan och INGEN Jacka! Sjukt skönt. Dock fick det bli ett par smutsiga boots för det är de ända min onda tå tillåter tyvärr. Hade gärna haft några mer våriga/sommriga skor.. Men det får blir såhär idag.. Hela outfit bilder kommer nog i eftermiddag. 
Känner även att jag behöver på lite mer färg nu.. Får vara ute så mycket som möjligt;)

22:10

Träningen gick väl okej, inget att hurra över direkt. Var sjukt varmt och blev ännu varmare när jag cyklade hem.. 
Har duschat och ätit , och segat en massa.. Men nu ska jag göra klart min skriftliga del på teknik arbetet som ska lämnas in imorgon. Imorgon är det äntligen fredag och helg! :D Om det är fint väder imorgon som jag hoppas att det blir så ska jag, Emelie, Sofie, Elin, Adelia och Johanna nog till Stamsjön på kvällen eller ha någon tjejkväll. 


Sommar värme!

Skoldagen har gått bra, höll på med vårat teknikarbete tills lunch och sen hade vi idrott och prov. På lunchrasten åkte jag och Elin hem till mig för att hämta lite saker. Efter skolan gick jag, Elin, Sofie, Emelie och Johanna och köpte glass och satt ute och åt dom, innan Sofie och Elin skjutsade hem mig och Emelie till Emelie. Så pluggade jag och Emelie i typ 1 timma och sen gick / cyklade jag hem och Emelie gick med med Aimi (hennes hund). Nu är jag hemma och ska äta, sen ska jag på träning. Vet inte hur jag ska ta mig dit men det är en stund kvar. Idag har det varit sjukt fint väder och varmt! Kolalde precis och som max i stekande sol vid vårat hus had edet vart 30 grader. SOMMAR VÄRME :) 



Datorfodral!

I slöjden har jag håll på med ett datorfodral ett tag, eller vi har missat många av våra lektioner pg.a annat. Men igår blev den klar. Är faktiskt nöjd, dock kanske inte med mönstret/färgen nu när den är klar. Skulle häldre vilja ha någon svart / vit, men det kan ju vara kul med lite färg också! Men min dator passar perfekt i och jag får till och med plats med sladden i vilket är väldigt bra. Jag har även en dator väska men denna kan vara skön om man inte orkar ha med den och bara vill ha med och en vanlig väska. 



 



 

Fräsch och fin sommaroutfit!

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring long sleeve shirts
 

15è Maj!

Har pluggat, ätit, fikat och plattat håret nu på de senaste timmarna;) Är väl kanske inte jätte säker inför Svenska provet imorgon men ska läsa igenom allt igen innan jag går och lägger mig. Sen plattade jag även håret precis för det såg inte bra ut.. Så nu kan jag gå ut med de imorgon ;) Mår fortfarande inte 100 så får se hur det blir med allt imorgon. Har ju träning och så måste jag plugga med Emelie! ;) Men nu ska jag snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon ..


Mobil bilder från dagen!


Onsdag!

Förlåt för den dåliga uppdateringen på vardagarna, men har ganska mycket att göra och jag gillar inte att mobilblogga från skolan för de blir så dåligt då. Men jag ska försöka göra lite mer tidsinställda så att det blir mer uppdatering . Nu är jag iallafall hemma och har precis ätit. Ska plugga lite och vila. Mår faktiskt inte så bra.. Har ont i huvudet och vid bihålorna typ så jag hoppas att jag inte drar på mig någon förkylning nu..

gammal bild

Fina linnen till sommaren!

En sak som jag verkligen gillar och som jag tror kommer bli populärt i sommar är "lösa" linnen med tunna band. Om ni förstår vad jag menar. Jag tycker att det är riktigt snyggt! Dessa två är från Zara och kostar runt 250kr, har även sett liknande i andra butiker så det är nog inte jätte svårt att hitta! Riktigt snyggt till våren / sommaren!

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring zara tops

23:23

Träningen gick väl sådär. Funkade helt okej med foten / fötterna, dock blir man mycket mer deffensiv och vågar inte gå på för man vill inte få ont.. Men jag är glad att jag gick ändå. När jag kom hem duschade jag och segade ganska mycket efter.. Sen åt jag och kollade påslutet av Eurovision Song Contest. Och nu är jag redo för att sova. Imorgon är det skola som vanligt och effter skolan ska jag hem och plugga för har prov på torsdag. Sen ska vi även fira mamma lite imorgon som jag skrev igår! 
Ska även försöka ta lite nya bilder imorgon.. Känner att det är väldigt mycket gamla bilder nu! Men bjuder på en bild som jag tog första skoldagen efter Thailand, snacka om att jag var galen,glad, och allt på samma gång ;)


Konfa, OTH, träning!

Kom hem från konfirnationen för ungefär en timma sedan. Har bara legat i sängen och kollat på OTH sen dess, somnade till och med till lite ;) Men nu kom pappa hem och väckte mig, så han ska fixa lite mat och sen kör han mig till träningen. Har bestämmt mig för att gå och om det inte går med foten så får jag kolla på eller så får pappa komma och hämta mig.. Men det ska nog funka ;) 


Skön dag!

Skol dagen idag var sjukt skön! Började 8.10 och slutade typ 12! Och vi hade bara mentorstid i typ 40 minuter på morgonen och sen hade vi teknik arbete tills vi slutade ;) Då gick jag och Emelie hem till oss och lagade ltie mat och pluggade! Dock kom vi inte så långt för Emelie va sjukt seg ;) Men vi får fortsätta imorgon eller nått. Nu ska vi cykla ner till konfirmationen. Efter den ska jag hem och överlägga om jag ska på träningen eller inte. Har fortfarande ont i foten men inte lika mycket. Dock vet jag inte hur det är när jag springer.. :/ Men kanske går och försöker iallafall! 


Skolavslutnings kläder!

 Här kommer de andra kollaget med lite klädesplagg man kan ha om man inte vill ha klänning på skolavslutningen! Jag skulle satsa på något ljust då med. Och ett par shorts eller ett par ljusa jeans. 
[Klicka på bilden för att se vart kläderna kommer ifrån och hur mycket de kostar!]

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring micro shorts

Matchen!

Nu är jag hemma från matchen. Den slutade tyvärr 4-2 till Ytterby. Gick inte alls bra för mig idag, är fortfarande inte säker på backen.. Blev även stämplad i början av matchen och även lite senare så min höger fot är typ några storlekar större nu.. nee, men den gör sjukt ont och jag kan knappt gå på den.. Så får hoppas att det går över snabbt! När vi kom hem åt vi lite men firade inte memma nägot speciellt. Men på Onsdag är alla i familjen hemma så då blir det lite firande istället för idag! Men nu har jag  tagit en alvedon och ska gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon! 

gamal bild! 

Måndag!

Skoldagen har rullat på, har inte haft något speciellt typ.. Imorgon ska vi dock ha teknikarbete hela tiden innan lunch och efter lunch slutar vi! Då ska jag och Emelie hem och plugga tillsammans och senare har vi konfirmation. Och efter den har jag träning. Nu efter skolan har jag ätit, tränat lite på giutarr läxan och bytt om. Farmor kommer snart så kör hon mitt till gitarrlektionen. Efter den kör hon mig direkt till samligen för matchen!
 

Skolavslutnings klänningar!

Nu är det inte långt kvar till skolavslutning. Jag vet redan vad jag ska ha på mig ;) Men här är lite tips på vad man kan ha på sig. Jag tycker det är fint med ljusa / sommriga färger, alltså inte typ mörka färger. (typ svart;) ) Men det är ju självklart en smaksak! Sen behöver man ju självklart inte ha klänning, men här är iallafall ett kollage med klänningar! Imorgon kommer ett annat kollage med klädesplagg om man inte vill ha klänning. [Klicka på bilden för att se vart klänningarna är ifrån och hur mycket de kostar!]

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring a panel dress
 

Dagens!

Här är en liten bild på dagens outfit. Om jag hinner så kanske jag tar några bättre bilder när jag kommer hem.


Hejdå 12 maj!

Träningen gick väl hyfsat bra, har senaste veckan fått ont mellan revbenen typ när jag tränat.. asså typ luftvägarna eller va man säger, från halsen ner till magen typ.. Aja, hoppas att det går över snart! Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi och duschade hos farmor och farfar. När jag kom hem åt jag och sånt. OCh nu ska jag gå och lägga mig! Imorgon är det skola som vanligt. vid 17 ska jag på gitarr lektion och direkt efter de ska jag iväg på match. Vi har bortamatch med div1b i ytterby så det är en bit bort.. Om vi inte hunnit fixa vårat varmvatten så åker jag antagligen till farmor och farfar och duschar där efter de ;) 
Min älskade mamma fyller även år imorgon, ingen speciell ålder och hon vill inte att vi ska fira henne men vi ska väl försöka fixa någon fika och jag ska nog fixa något till henne efter skolan :) 

Godnatt, puss! 

gamal bild 

Träning!

Har fixat lite tidsinställda för veckan nu och ja, jag har gjort lite på prao uppigften iallafall ;) Har även ätit lite och tagit några kort men inga blev bra.. hehe.. Nu sitter jag och lyssnar på musik, har vart väldigt glad idag av någon anledning ;) Men det är ju bara bra! Ska fixa en väska med dusch saker och ombyte som ska med till farmor och farfar sen efter träningen. Ska även byta om snart så kommer Elin och hämtar mig och kör mig till träningen ;) Uppdaterar mer ikväll innan jag går och lägger mig! :) 





Konfirmations "outfit" !

För mig närmar sig konfirmationen med stormsteg ( kan man säga så?) och jag är nästan helt klar med vad jag ska ha på mig! Vissa har nog redan haft sin avslutning men här kommer iallafall en kollage med lite tips på vad man kan ha på sig. 
Här är tre klänningar och lite "tillbehör" som man kan matcha till. Jag tycker själv att det är finast med vitt och silver, eller ljus rosa och guld. Men här kommer det ett litet kollage med vitt och silver. 

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring tall dresses

Glass ;)

Elin kom hit strax efter 13 med moppen och då åkte vi och köpte glass och chips ;) Sen åkte vi hem och satte oss i soffan och åt upp glassen och började smaska på varsitt pringles rör ;) hehe.. Strax innan 15 åkte Elin hem för hon skulle till sin mormor vid 16. Så nu sitter jag med praouppgiften.. 
 

Söndag!

Jag vaknade vid 10.30 men låg som vanligt kvar ett tag. Men nu har jag ätit och ska börja med lite skolsaker. Jag och Emelie ska lämna in en praouppgift på fredag, så jag ska börja på den lite smått medans hon åker och kollar på moppe.. Haha, men det är inte så jobbigt direkt de jag ska göra så det gör jag nog ganska snabbt. Måste iväg och köpa pringles och glass för vi behöver förpackningare till en teknik uppgift vi börjar med på Tisdag. Så ska vara lite extra tjock idag ;) Men sen ikväll så har jag träning. Ska antagligen till farmor och farfar och duscha efter den för vi har inget varmvatten.. Det var en snubbe häroch fixade de i fredags men nu funkar det inte igen.. Så ska kolla om jag kan duscha hos dom! Aja,det löser sig nog iallafall! 



Mitt hår!

Såhär blev håret. Det blev ganska mycket mörkare en va jag hade innan, och det var ju de jag ville! Detta är färgen jag brukar färga typ, bara att det var så länge sedan jag färgade det sist så det blev en stor förändring! Men jag är nöjd och det var riktigt skönt att få färgat de innan sommarn och man känner sig mycket fräschare.  
Jag har inte tagit några bilder nyligen typ så har inte någon före bild. Bara några jag tog på valborg men jag har slarvatbort mitt minneskort med dom bilderna.. Men bilden i headern är från valborg så där kan ni ju se ganska tydligt hur mitt hår såg ut innan.. 
Denna gången testade jag en annan färg. Senaste gångerna har jag använt garnier men denna gången blev det loreal. Jag vet inte riktigt vad man ska säga om den men den var väl bra ;) ( # 432 Rich Espresso) 




Om dagen!

Kom hem strax innan 16 så det blev inte så länge som vi trodde. Skönt de, för man blev trött på att stå där väldigt sabbt.. Men det gick bra. Jag och Matilda stod på ett lite lurigt ställe så det hände mycket saker hela tiden, men det gick väl bra när vi fick lite hjälp av andra ;) Vi fick jätte mysiga tröjor, dock lite stora men gud va mysiga dom var! När jag kom hem fick jag jätte ont i huvudet så jag gick och la mig i min säng för att uppdatera bloggen men jag sommnade.. Mamma väckte mig vid 19 så hade hon vart och köpt Thaimat! Mums, så har ätit de och nu ska jag fixa ett inlägg med mitt hår! Sen ska jag bara slappa och ta det lugnt. En skön Lördagskväll! 



Sommar inspiration!


New in!

Ville ha något ganska enkelt och hade inte lust att lägga massa pengar på en konfaklänning. 
Så hittade denna på Missäy för 199kr. Denna kan man även ha som en tunika typ till jeans eller bara som en fin sommarklänning. Är jätte nöjd iallafall ;) 




Efter att ha gått runt och kollat i flera affärer hittade jag balleriorna till vänster på bilden. 
Ville ha ett par ljusa helst vita och dessa har typ små stenar på , tycker dom är jätte söta! 
Kostade bara 199kr på skopunkten. Kommer ha dom framförallt på konfaavslutningen och skolavslutningen men även i sommar! 
De hade även extra pris så om man köpte tre par skor fick man de billigaste gratis. Så pappa köpte ett par och jag fick även de skorna till höger på bilden. Annars kostade de bara 149kr så dom var billiga ändå. 
Köpte även hår färg men det kommer andra bilder på de! 


Göteborg!

Nu är jag uppe och har fixat klart mig. Ska åka om typ 5 minuter! Jag har inte hunnit fixa ett inlägg med bilder på håret för jag tog dom precis.. Men det kommet kanske upp ikväll eller imorgon beroiende på när jag hinner. 
Men här kommer en bild iallafall! Såg nu att mina ögon ser jätte konstiga ut.. Ett är ju typ större en de andra! Ser jätte läskigt ut :/ Aja, som jag sa så kommer fler och bättre bilder senare! 


Brunett!

Emelie gick hem för en liten stund sedan och jag har bara städat undan lite. Håret blev väl ganska bra. Väldigt mörkt men jagh är nöjd, det kommer ju antagligen bli lite ljusare nu i sommar också! Men det har jag räknat med. Det var nästan ett halvår sedan jag färgade/tonade mitt hår så det var på tiden. När vi var i Thailand blev det ganska mycket ljusare också, så jag kännde att detta verkligen behövdes nu. Känns mycket fräschare nu också! 
Ska försöka ta några bilder idag också. Dock är min lampa i mitt rum trasig så jag har typ inget ljus, men jag kanske lånar min brors rum för han är inte hemma. Sen ska jag gå och lägga mig typ. Imorgon ska jag upp vid 8 typ, vi har fått reda på att vi ska stå i Kärra typ.. Får se hur det kommer går :/ Är inte hemma försen på kvällen tror jag, men jag ska försöka fixa några inlägg nu så att det uppdateras ändå!

gamal bild 

Hemma!

Det gick bra inne i Göteborg, Fick köpt de jag skulle plus ett par skor. Ska försöka ta kort på allt sen så det kommer nog upp ett inlägg med det imorgon. Emelie kommer hit lite senare och färgar mitt hår. 
Imorgon är det en hel dag i Göteborg som gäller! Vi ska vara funktionärer på Göteborgsgirot med laget. Det är en ny cykeltävling som ska vara genom hela Göteborg typ.. Får se hur det går :/ Vet inte riktigt vilka tider som gäller och vart vi ska vara än så måste ta reda på det nu.. 
Nu ska jag ta och städa mitt rum.. wiihoo.. Nä fy va tråkigt, har dock skjutit upp det ett tag nu så det är väl dags att göra det! 





In till Göteborg!

Mamma väckte mig vid 9 för att vi ska in till Göteborg. Det ska komma hem någon gubbe och kolla på vårat varmvatten vid 14 så vi måste åka in ganska tidigt ;) 
Men jag ska kolla på konfirmationsklänning och skor till konfirmationen, skolavslutningen och sommaren asså samma par skor men några som funkar till allt. Jag vet typ vilken klänning jag vill ha så ska testa den idag och se om den passar och är fin. Ska även köpa hårfärg så jag kan färga mitt hår så snart som möjligt!  
Sen har jag inte fler planer för idag. Blir väl en lugn dag. Ska kanske gå ut på en promenad senare , idag är det fint väder igen så yes! 

Det blir gamla bilder som kommer upp på bloggen nu för jag har inte hunnit ta nya! 


Börjar blogga här igen!

Nu börjar jag blogga på denna bloggen igen. Min och Emelies blogg gick inte så bra.. Vi var inte så bra på att uppdatera.. 
Men det har ändå gått några månader så ni som inte hängt med kan ju gå in och kolla på våran "gamla" blogg!
[LÄNK

Jag har precis lagt upp två inlägg med videos som jag ville ha på denna bloggen liksom. 
Så ni fattar varför. Det var typ dom "roligaste" inläggen som vi la upp ;) 

Men imorgon börjar jag på "riktigt" igen! 



Uppträdanden!

( Även denna videon är gamal men lägger upp den igen! ) 

Här är videon där vi uppträder på middagen. När vi gör "cup song" dog min mobil så halva är från min mobil och halva från en klasskompis så ni förstår det ;) 

 


Videos från Justin Bieber konserten!

(Jag lägger upp två inlägg med videos som jag la upp på min och Emelies blogg för ett tag sedan! Så man kan hitta de lättare! )

Här är två videos som jag klippt ihop med massa klipp från konserten. Jag vrider på kameran ganska mycket för att kunna få med så mycket som möjligt och håller även för högtalaren och sånt lite också... Jag har inte tagit med alla videos som jag filmade för på vissa hörde man mig och Emelie när vi sjöng och skrev ganska mycket. Plus att nästan alla klipp stoppades av sig själva för mitt lagringsutrymme i mobilen blev fullt. 

Men man kan iallafall få en bra bild av hur underbar kvällen var. 
Det var helt klart den bästa dagen i mitt liv. Vi grät inte men vi skrek som galningar av lycka. 
Har aldigt mått så bra som jag gjorde när vi var där! Helt galet att vi sett honom.