Årsresumè - November 2014

November erbjöd regn vilket ändå var ett roligt väder att ta kort i. Min bror fyllde 18 år vilket var roligt. Sedan hade vi Halloween som var otroligt lyckat, fest hos Sofie med kompisar och en väldigt bra kväll. Även en till lyckad kväll med kompisar i slutet av November!

 

Julklappspel!

Timmarna rann iväg igår inne i Göteborg, vi gick och kollade en del men jag köpte inte så mycket ändå. Senare på kvällen träffade jag tjejerna för att ha julklappsspelet och snacka massor, alltid lika kul. När jag kom hem kollade jag på hockey innan jag somnade. Idag vaknade jag och kände mig inte helt bra, men jag följer ändå med mamma och pappa till Alingsås en stund för att kolla i lite fler affärer. Dock känner jag lite att jag tröttnat på shopping...





Årsresumé - Oktober2014

Hösten var här och en fotointresserads dröm, att fota alla fina saker är så roligt. I Oktober fyllde pappa 50år och vi firade honom på Orust tillsammans med farmor och farfar. Sedan hade han sin stora 50 års fest/ Oktoberfest. Det hände inte så mycket annat i Oktober, jag var ganska upptagen med skolan.

 

Julkänslorna är kvar!





 

Måndag !

En lugn morgon med lite små fix hemma innan jag gjorde ordning mig. Nu är jag på väg till Göteborg med mina päron för att kolla lite. Ikväll ska jag träffa tjejerna och ha lite julklappsspel mysigt.




Bio och Håkan!

Denna dagen blev lite händelserik ändå. Hela familjen åkte till Alingsås för att kolla på Micke & Veronica, det var väl ingen film jag kommer spendera så mycket tid på för att kolla på igen. Det var inte någon jätte bra bio film, men jag kan tänka mig att det kan vara en skön film att kolla på hemma en fredagskväll. Men det var ändå kul att göra något tillsammans och bio kollar jag inte på så ofta. När vi kom hem satte jag på Håkan filmen som sändes på Aftonbladet, magisk även andra gången. Kvällen blir lugn, jag ska fixa lite små saker hemma innan jag går och lägger mig. 
 
 

Tsunamin i Thailand 10 år!

Jag är bara tvungen att skriva om detta eftersom jag har lagt så många timmar på saker som handlar om detta. I Fredags var det 10 år sedan tsunamin i Thailand inträffade, en av de största katastroferna i världen under moderntid. Jag har spenderat många timmar och kollat på dokumentärer och läst allt möjligt för att försöka få en bild om hur det faktiskt var. Jag känner så mycket när jag ser allt som handlar om det och jag får ont i kroppen bara av att tänka på att världen kan göra såhär. Under denna senaste tiden har jag lagt lite extra tankar på alla drabbade, all kärlek till er! 

 

Årsresumé - September 2014

I September var jag fullt upptagen med skolan, var tvungen att ligga i lite i börja för att komma in i det nya. Men vi han med en tjejkväll för att fira Adelia som fyllde år. Alltid lika mysigt med dessa kvällar tillsammans. Fotbollen fortsatte och seriespelet gick inte så bra för oss, på bilden under ser ni när jag gör vårt avgörande mål för vår första och enda vinst i div1. Otroligt kul att få göra detta mål och att det finns bild på den, det behövdes för mitt självförtroende.  

 

Kvällen igår!

Igår hade vi först gäster på kvällen så jag åt middag osv hemm innan jag åkte till en kompis. Kvällen blev bra för min del, ganska lugn men kul att komma ut och träffa lite kompisar. Jag kom inte hem allt för sent men ändå tog det ett tag innan jag somnade. Dagen idag är inte bestämd än, kanske blir det bio eller något annat. Här är lite bilder från kvällen!










 

Årsresumé - Augusti 2014

Augusti var sista sommartiderna, jag var på tjörn lite i det sista och sedan även hemma. Vi var och kollade på segling i Lysekil och en dagstur i Tylösand. Sedan började skolan, allt var nytt. Jag hade inte mina tjejer vid min sida men jag träffade många nya kompsiar och började på Gymnasiet. 

 

Lunch i skogen!

Igår blev det inte så mycket "live uppdatering" eftersom jag var ute med min släkt och gick och åt lunch i skogen. Vi gick till en sjö och grillade krov för att sedan traska tillbaka till mina kusiner och vara där resten av dagen och äta middag. Här är lite bilder från dagen!










 

Årsresumé - Juli 2014 (del2)

Juli var en månad jag gjorde väldigt mycket i har jag insett nu när jag kollat igenom bilderna från detta år. Jag var på Orust i några dagar, först med mina kompisar och sedan fortsatte jag och Emelie till farmor och farfar innan vi åkte hem. Sedan var jag en del på Tjörn med min familj, gick promenader, solade, badade, åkte båt osv. Till sist var vi i Skåne några dagar hos våra kompisar, helt underbart väder och det kändes nästan lite som att vara utomlands. 

 

Årsresumé - Juli 2014 (del1)

Jag var tvungen att dela upp Juli i två eftersom jag har så otroligt mycket bilder från Spanien och kunde bara inte välja ut några få. Mitt Juli startade alltså med en resa till Spanien med fotbollslaget, det var en resa som jag kommer minnas hela mitt liv, den var så sjukt bra! Vi gjorde allt möjligt på dessa dagar, badade, solade, festade, fotboll, besöka Barcelona, Kamp Nou, Port Aventura och mycket mer. En resa jag är otroligt glad att jag gjorde och att den blev så bra! 

 

Bilder från Julafton!

 
 






 
 
 


 

Julafton & Juldagen

Julafton igår var lyckad. Trots att jag inte hade någon julkänsla gjorde vi de traditionella sakerna, var hos farmor och farfar med hela släkten på förmiddagen och sedan kom farmor och farfar hit på kvällen. På eftermiddagen fick vi till och med turen att få lite snö, dock bara väldigt lite men det var inte helt grönt ute. Hela julafton var väldigt trevlig och den avslutades inte så sent vilket var skönt. Idag åkte vi in till Göteborg på förmiddagen i tro om att det skulle vara öppet, men Nordsatn hade skrivit fel och vi och alla andra blev väldigt besvikna, så det var bara att åka hem igen. Resten av dagen har jag tagit det lugnt, jag var ute och fotade en liten stund och sedan har jag bara vilat.
 
 

Årsresumé - Juni 2014

Juni var en månad det hände mycket och som jag har väldigt många minnen från. Startade med Håkan konsert vilket var en sjuk upplevelse. Trots att vi hade så dåliga platser var det en stor upplevelse att vara där och Håkan var sjukt bra. Några dagar efter hade vi bal med skolan, jag tycker att det var lyckat men det blir ju vad man gör det till. Alla hade klätt upp sig så fint och det var en väldigt bra avslutning. Sedan fick vi sommarlov och jag var med kompisar, fyllde år och firade de lite med dem på kvällen, sedan var jag lite på tjörn och bara njöt av att äntligen vara ledig!
 
 
 
 
 

Gårdagens outfit!

Gårdagens outfit fick bli ganska enkel och skön, men lite extra piffig med smycken till. 







Julaftons innebörd ~ God Jul!

Idag är det dagen som många människor runt om i världen ser fram emot. Men samtidigt är det en väldigt stor andel som är rädda för julen, de ser inte fram emot julen för att det är en högtid som inte är som de önskar. Det finns så många människor runt om i världen som knappt har mat på bordet, som inte har någonstans att bo, som har förlorat sin familj osv. Listan är lång på allt hemskt som händer. I Sverige är det många barn som är rädda för julafton på grund av att deras föräldrar inte kan uppföra sig, att de dricker eller inte är sams. Många människor behöver ta svåra beslut kring juletider hur de ska göra med julklappar mm eftersom ekonimin kan vara svag. Många barn ljuger om vad de fått för julklappar för de inte vill vara sämre än någon annan och för att de skäms om de inte fått va de önskat sig. Att jul ska vara något positivt lär vi oss som små på många olika sätt, men det är inte så underbart som på film. Jag kan endast utgå från mig själv då jag på senare tid insett vad jul faktiskt betyder för mig. Jul är en tid jag får extra möjlighet att spendera tid med min släkt och mina nära och kära, det är en tid vi äter god mat och visar uppskattning till varandra. Julklappar har ofta varit mest något symboliskt och egentligen inget som är hela världen om man inte får de man önskat sig. En självklarhet för mig är det iallafall att uppskatta de jag tycker om och inte ha så höga krav. Efter detta år som gått har jag insett att man ska ta vara på det man har för helt plötsligt kan livet ändras. Man ska inte ha så höga krav på människorna runt om en, man ska vara glad att man har dem och uppskatta dem. 

Det jag vill säga med detta är att man ska uppskatta och ta vara på det man har för helt plötsligt kan det försvinna. Med detta hoppas jag att alla kan få ha en God Jul med människor de bryr sig om! 

God Jul ~ Anna 

Årsresumè - Maj 2014

När maj kom började skolan också gå mot sitt slut. Jag hade de sista i skolan, nationella prov osv. Utöver det var jag mycket med kompisar, härliga "tidig sommar" kvällar, små "utflyckter", fotade, började bli sommar och mycket mer. 

 

Dan före dan

Min morgon blev inte som jag tänkt mig. De saker jag tänkt göra hann jag inte med så får se hur uppdateringen blir idag. Dessutom gick i princip allt jag gjorde fel så mitt humör är kanske inte det bästa idag. Men det blir säkert bra ändå, nu efter att ha varit en sväng i Göteborg är jag på väg till mormor.




Ett år sedan idag!

På eftermiddagen åkte jag och Viktor till Tjörn för att lämna en sak från i somras eftersom vi inte kommer tillbaka. Känns ganska konstigt att vi inte ska vara där hela sommaren som vi brukar.. På vägen hem stannade vi på allum för att köpa de sista julklapparna innan vi åkte hem. Efter middagen åkte jag och mamma till gravarna, exakt 1 år sedan morfar dog idag så extra jobbig dag. Men det kändes bra att vara där nu innan jul, både på morfars grav och Eriks! 




Årsresumé - April 2014

Från April månad minns jag faktiskt inte så mycket utöver de tillfällen jag har bilder på. Jag var med kompisar , jag var med Alicia på Donsö och hade det jätte bra där. Vi firade Påsk med mina kusiner, en solig vårdag och jag hade det nog ganska bra nu. Ingen jätte speciell månad men inte heller något dåligt!

 

22/12-14

Var jätte trött igår så jag somnade i soffan till en film och orkade inte uppdatera mer på kvällen. Idag vaknade jag ganska sent och har fixat mig lite och så nu på morgonen. Dagens planer blev lite ändrade men det blir säkert bra ändå. 

Här är några bilder från baket igår.






Årsresumé - Mars 2014

Mars var en blandad månad men som jag ändå gjorde ganska mycket i. Firade mina underbara kompisar Sofie och Elin med fest och massa komisar, en underbar kväll som var välbehövlig efter Eriks fina begravning. Det var även nu en jobbig period men jag sysselsatte mig mycket och gjorde en del saker. Var på Orust med famijlen över dagen, spelade fotboll, var med kompsiar osv. När det började närma sig slutet av Mars var vi i Hovfjället med skolan, ett riktigt bra gäng som åkte och dessa två dagar var guldvärda. Jag hade rikigt kul och det var skönt att komma bort lite och få lite snö. 

 

Julstök!

Kvällen igår blev bra. Strax efter tio kom lite kompisar hit så snackade vi och spelade spel. Jag kände att det var på tiden att jag gjorde något så det var kul. Idag satte vi igång med allt julstök direkt. Började med att rulla ca 100 köttbullar, för att sedan göra julgodis. Nu ska jag och mamma åka och göra några ärenden innan vi fortsätter med att baka. 



Julafton är runt hörnet!

Älskar att fixa med saker inför jul. Trots att jag inte har någon julkänsla alls så är det så otroligt kul att slå in paket, allt julgodis, julgran osv. Nu hoppas vi bara på att få lite snö till julafton, dock tror jag inte att det kommer komma någon snö iår, men hoppas kan man alltid.




 

Årsresumé - Februari 2014

Denna månad gick från det bättre till något av den värsta tiden i mitt liv. För att börja med de positiva var jag mycket med mina tjejkompisar, flera middagar och tjejkvällar. Vi hade sportlov då jag tyvärr blev sjuk och hade både feber och ögoninflammation. Men de delar jag var frisk var jag med kompisar, kollade på bio och åkte skridskor. Den 17 frebruari vände allt då min kusin dog. Det var det värsta besked jag fått i hela mitt liv och det var en väldigt svår tid. 

 

Lördag- skidor

Så mycket jag sovit inatt var längesedan jag gjorde, kan faktiskt inte minnas när jag somnade innan klockan tolv senast. Det resulterade iallafall att jag vaknade av mig själv vid halv tio och nu på morgonen har var varit klistrad vid TVn och kollat på skidor. Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt, ska slå in lite julklappar och fixa lite hemma inför julafton tror jag. 

Jag hade gjort mycket för en vecka i backen nu, det hade vart så skönt! 
 

Pizza!

Denna dagen har verkligen varit slapp. Men jag var iväg på träning och det var väl ändå skönt att komma ut lite och få frisk luft. Jag blev hämtad av min bror efter så åkte vi och köpte pizza och annat gott till ikväll. Nu har jag mat i magen och ligger och kollar på handboll. 




Årsresumé - Januari 2014

Mitt Januari 2014 var delvis händelserikt, de två saker jag kommer ihåg att jag gjort var båda nya upplevelsesr för mig. Jag var i Hemsedal med mitt fotbollslag i några dagar, vilket var nytt för mig att åka skidor med laget. Det var otroligt kul och jag minns det så väl, en underbar liten resa. Sedan fick jag uppleva en lite jobbigare grej under Januari måndag. Jag gick på mitt livs första begravning som var för min morfar. En jobbig dag men äntligen fick jag träffa mormor. Resten av Januari har jag inte så mycket minnen från, jag fotade, gick i skolan, spelade fotboll, osv.. 
 

Linnea Henriksson- Musikhjälpen!

Jag bara kände att jag var tvungen att publicera denna video från Musikhjälpen där Linnea Henriksson talar ut. Jag tycker själv att det hon säger är sjukt rätt och bra, dock har jag insett att det är väldigt många som tycker emot. Något jag inte kan förstå är hur folk kan vara emot jämställdhet, det är en självklarhet att kvinnor och män ska vara lika mycket värda i hela världen, det är inget snack om den saken! 
Mellan minuterna 5-10 pratar Linnea! 


Jullov!

Klockan är bara strax efter 10 och jag är redan hemma från avslutningen. Väldigt skönt att det gick så fort och att vi inte behövde göra massa onödiga saker. Detta blir alltså som en ledig dag. Jag ska bara ta det lugnt och fixa lite bilder osv innan min träning i eftermiddag/kväll. Om jag hittar på något efter den vet jag inte, det beror på hur trött jag är. Jag kan iallafall konstatera att det är helt underbart att ha jullov och att denna första termin på gymnasiet har gått väldigt fort! 


Skola + Gym!

Jag är verklige nhelt slut idag. Trots att vi inte gör så mycket i skolan hade vi ndå en sista uppgift som skulle lämnas in idag och skoldagen var förövrigt ganska lång. Efter skolan gick jag och gymmade, eftersom jag var så otroligt trött och hade ont i huvudet blev det inte jätte effektiv träning. Men jag fick gjort en del maskiner och några övningar. Nu är jag hemma och har precis ätit middag, ikväll ska jag nog bara kolla film och ta det lugnt. 

 

Träning!

Denna dagen har varit väldigt skön och det könns som att den varit väldigt lång på något sätt. Skoldage var kort och gick fort. Därefter var jag hemma i några timmar, pluggade lite, sov, kollade på TV osv. Senare var jag iväg på träning, inomhus även idag vilket var kul. Även idag var det effektiv och ganska intensiv träning. Nu har jag kollat PH finalen och ska sova nu, jag börjar tidigt imorgon och är i skolan ganska länge så jag måste orka med hela dagen. 

Saknar denna sommar dag på Donsö med Alicia!
 

Måndag & Tisdag!

Tyvärr har jag inte haft tid eller ork till att uppdatera bloggen så det fick bli en liten paus såhär i starten på veckan. Men jag tänkte iallafall skriva lite vad jag gjort de två dagar jag inte uppdaterat. 
 
Måndag: En ny skolvecka som började och sista 5 dagarna innan jullovet. Vi har inte jätte mycket i skolan men det är ändå några saker kvar innan vi får jullov på riktigt så trots att man kanske inte gör så mycket på lektionerna inser man själv att det är saker att göra. Så i måndags var jag i skolan länge och när jag kom hem kollade jag på film. Senare på kvällen hade vi fotbollsträning, jobbig och intensiv men det var mycket folk iallafall så det var kul. 
 
Tisdag: Igår var dagen då vi äntligen skulle få se Håkan bion, som vi längtat och väntat. Men innan vi åkte in hade vi en kort skoldag som gick snabbt. Vid halv två åkte jag, Andrea och Fanny in till Göteborg för att ta oss till biografen i tid. Bion var så sjukt bra, man fick verkligen starka känslor från konserten, allt var bara helt underbart, vill mer än nästan allt annat att han ska göra om spelningen! Iallafall, när jag kom hem gick jag och gymmade i ca 1 timma vilket var skönt. Sedan hämtade min bror mig eftersom han fick körkort idag (!!!!), så otroligt stolt över honom. På kvällen sedan kollade vi på Baksmällan 2 och fikade lite för att fira honom! 
 
 

Sport söndag!

Min förmiddag har varit väldigt lugn. Startade med att kolla på skidor som vanligt och som sedan har fått stå på hela dagen, älskar vintersäsongen eftersom det är så mycket sport! Jag har inte gjort något speciellt annars, rensar lite bilder på datorn och kollat i en foto tidning som jag fick av mamma. Stora delar av denna dag består av TV tittande eftersom det senare är VM final i innebandy med Sverige med. Därefter ska jag nog ta mig till gymmet, det var längesedan nu så jag känner att tiden är inne för det.




1 år sedan!

Inte de bästa bilderna men här är några som jag inte visat tidigare från vårt luciatåg förra året. Jag tycker själv att det är superkul med luciatåg och detta var en väldigt rolig grej att göra. 




 

Göteborg + Skidor!

Ställde klockan idag för att hinna in till Göteborg och göra några ärenden innan skidorna började. Så redan strax efter 11 var jag tillbaka hemma med bra köp gjorda. Jag känner dock att jag gick upp tidigt i min kropp, jag är helt slut och skulle verkligen behöva sova lite snart. Men nu har jag skidor i bakgrunden samtidigt som jag städar mitt rum, det var välbehövligt så veckostädningen var viktigt nu. Vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte riktigt, jag hoppas att jag kan hitta på något ikväll iallafall. 
 
Bild från tidigare i höstas! 
 

Träning + skada..

Denna kvällen har varit väldigt lugn för min del eftersom jag inte mått så bra efter träningen. Vi var väldigt få som tog oss till fotbollsplanen idag för att träna vilket var segt, dessutom startade jag med att trampa ordentligt snett så efter ett tag insåg jag att det inte funkade att springa längre. Ändå lyckades jag även vrida till mitt knä på grund av att jag var försiktig.. Aja, det händer mig ju i princip aldrig men det blev en väldigt seg fredagsträning för min del. Resten av kvällen har jag spenderat i soffan och bara kollat på TV, nu ska jag sova för att förhoppningsvis vakna på ett bättre humör mm imorgon. 
 
 

Lucia i skolan!

En snabb men rolig skoldag idag. Det var allt från lucia "tåg"och julkonsert till tomtejakt och tävlingar osv mellan lektionerna. Så dagen har gått fort och jag är väldigt trött. Om några timmar har jag träning och ikväll vet jag inte om jag kanske hittar på något! 




Gårdagens outfit!





 

Skola, bak & hemma träning!

Denna dagen har minst sagt varit väldigt lång. Med över 2 timmars rast blev skoldagen lite slapp men tillslut var den över. Då tog jag mig hem till farmor och farfar i regnet dit till slut alla kusinerna var samlade för middag och bak. tycker att sådant är otroligt mysigt och eftersom alla är upptagna så mycket så var det kul att hitta ett tillfälle. När jag kom hem bestämde jag mig för att köra lite hemma träning, så i lite mer än 1 timma tränade jag. Startade med att cykla i 35 minuter på ganska högt tempo + hög nivå för att sedan göra övningar i ca 30 minuter, lite blandade övningar men som täckte i princip alla de större muskelgrupperna. Nu ligger jag i min säng och är helt slut i kroppen, mina ben orkar knapp ta mig upp för trappan. Så nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det Lucia vilket betyder lite speciella saker på skolan! 
 
 

Fransar!

I tisdags unnade jag mig själv en liten förändring. För första gången testade jag fransförlängning, hittills är jag jätte nöjd och nu hoppas jag bara på att dem håller till efter nyår! 
Ber om ursäkt för ganska dåliga bilder och för att mina ögonbryn inte är fixade! 




 
 

Intensiv & effektiv träning!

Träningen var bra, intensiv och effektiv. Dessa fyspass tar mycket känner jag, bara den korta tiden vi hållt på med dessa träningar vi har nu känner jag att det tar mycket på min kropp och att musklerna är på väg att byggas. Just nu är jag väldigt nöjd med hur vi tränar och jag känenr att jag har kommit igång bra. Nu är jag helt slut i kroppen och kollar på PH, och snart ska jag sova. Morgondagen blir lång och jag kommer inte hem försen sent på kvällen. 
 
 

Skitväder!

Vilket skitväder vi har här idag, verkligen äckligt med allt piskande regn, vind och kyla på det. Denna dagen var väldigt skön, knappt någon vanlig lektion och ganska kort dag. Nu är jag hemma och vilar lite innan jag har träning ikväll. En sak jag blivit otroligt motiverad till är att börja träna något mer utanför fotbollen som alltså inte är gym, ska kolla lite på det nu så får vi se om det kanska bli något med det.
 
 

Anna-Dagen!

Jag tänkte bara göra ett litet inlägg om dagen eftersom jag inte hunnit uppdatera idag. Skoldagen var skön, kort och snabb. En stund efter skolan åkte jag till Göteborg för att fixa mina fransar. Jag är jätte nöjd och det känns så skönt att ha gjort dem nu, får se om jag går tillbaka och fyller på om några veckor. Nu på kvällen har jag även hunnit fixa mina naglar samtidigt som jag kollat på PH. Snart ska jag sova så jag orkar med dagen imorgon, både skola och träning på kvällen. 
 
 

Träning!

Träningen idag gick inte alls bra för mig, trots att jag försökte mycket så gick det inte ihop idag. Jag tror att stora delar av orsaken varför var för att jag var otroligt trött och mitt huvud hängde alltså inte med. Men jag gjorde det och det var ändå skönt att röra lite på sig. Nu ligger jag och kollar på PH och sedan ska jag sova. Imorgon har jag vanlig skoldag och sedan på eftermiddagen ska jag till Göteborg för att göra fransförlängning, ska bli jätte kul och skönt!
 
 

Måndag !

Så var denna veckas skoldag över. Jag tror faktiskt att denna veckan kommer bli bra, jag har flera saker planerade som jag ser fram emot. Jag slutade sent idag jag hinner inte eller orkar inte göra så mycket idag innan träningen ikväll. Dessutom är jag helt trött i huvudet så jag ska vila en stund innan.






2a Advent

Åå en sån helg, gårdagen var ganska fullspäckad, tyvärr ockrar jag inte gå igenom i detalj. Men vi träffades för avslutnig med damjuniorerna på Hard Rock cafè vid tre tiden igår. Där fick vi mat, bowlade, julklappsspel, massa snack och skratt. En väldigt bra avslutning på de två år jag fick tillsammans med detta lag. På kvällen igår åkte jag och Sofie för att träffa lite kompisar. Det blev en lyckad kväll som tyvärr slutade lite i ett kaos. Vaknade upp idag till samma kaos men efter en stund löste det sig och resten av dagen har jag tagit det lugnt, kollat sport, bakat och vilat. Jag avslutar denna helg med Hamilton och gör mig redo för en ny lång vecka. 
 
Här är lite bilder från gårdagen och från dagens bak.
 




 

Fredagen!

Gårdagen var bra, jag mötte upp mamma och tog en god lunch. Sedan gick jag och köpte julklappar, fick nästan köpt allt så det känns bra. När jag kom hem hade jag inte så lång tid innan träningen så jag tog det bara lugnt då. Träningen gick bra, kallt och jag var ganska trött men det var ändå kul. Kvällen spenderade jag hos Sofie med kompisar , kollade på idol och pratade mest. Det blev inte för sent för min del eftersom jag var ganska trött efter den långa dagen. 





Julshopping!

Jag låg och rensade bilder ett bra tag igår, och trots att jag tog bort över 2000 bilder har jag endast gått igenom ca 1/5.. Helt sjukt va mycket bilder jag har från 4år tillbaka. 
Nu är jag iallafall på väg till Göteborg, jag ska kolla på julklappar. Först möter jag upp mamma och äter lunch med henne innan jag möter upp lite kompisar och fortsätter kolla med dem. Jag har tidig träning idag och efter den ska jag till Sofie för att spela julklappsspelet med tjejerna. 

Äntligen har jag mina egna over knee boots! Älskar dem!


Välbehövlig Torsdag!

Skoldagen kändes låg idag trots att vi fick sluta ca 1 timma tidigare än vanligt. Jag var inte på bästa humör och med ganska lite sömn så var det ganska jobbigt. Efter skolan gick jag hem och lite senare kom Emelie. Väldig välbeöbligt att få vara med henne, vi pratade om allt som har hänt det senaste samtidigt som vi åt glass. Därefter kollade vi igenom massa gamla bilder, otroligt kul att se hur vi såg ut haha. Nu när hon har gått sitter jag och rensar min gamla dator från massa skit innan jag ska kolla på andra dele av Morden i Sandhamn. Imorgon är jag ledig vilket är jätte skönt och jag tror att hela dage imorgon koller bli perfekt, precis vad jag behöver! 
 
 

Fix you- Coldplay

Hur en låt och en text kan betyda så otroligt mycket för en är svårt att förstå. Denna låt har jag lutat mig tillbaka mot i flera situationer då den är betydelsefull för mig från flera tillfällen. De jag känslorna jag har nu och allt som har hänt senaste året och hur de kommande månaderna i mitt liv kommer se ut kan jag hitta i denna låt, både i text och minnen!

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I...

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I...

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you


Lunch i Göteborg!

Skoldagen var väldigt skön, vi var på stadsmuseet i Göteborg i några timmar. Sedan gick vi till vapiano och åt en god lunch där. Första gången för mig och jag gillar det väldigt mycket, ett roligt och nytt koncept. Tyvärr var vi tvugna att åka tillbaka till skolan för att ha en kort lektion, jag hade gärna stannat för att kolla på lite julklappar men det får bli någon annan dag. 

 

💗



Museum!

Idag ska vi på museum i Göteborg så det en annorlunda skoldag. Skönt för min del eftersom jag inte mår så bra och egentligen bara vill ligga hemma och kolla på serier.




Favorit outfit i repris!

Jag gillar faktiskt dessa bilder och denna outfit väldigt mycket. Jag tycer dels att bilderna är fina men också att outfiten är både mysig men fin. Skulle gärna bära detta nu igen, dock är det för kallt med endast detta.




 

Från mitt sminkbord: Ansiktsvatten!

Nu i kallare och torrare tider blir min hy lite orolig kan man väl säga. Jag får en väldigt blandad hy, både torr och fet. Denna produkt har hjälpt mig att hålla en liten balans och fräscha upp ansiktet. Jag tar den morgon och kväll och jag gillar den mycket. Den finns att köpa på Apoteket för runt 50 lappen!

 
 

Låtar på repeat: Nicki Minaj (Skylar) - Bed of lies

 
 Får så mycet känslor av denna låt, så jag låter texten tala. 
 
I just figured if you saw me, if you looked in my eyes
You'd remember our connection and be freed from the lies
I just figured I was something that you couldn't replace
But there was just a blank stare and I couldn't relate
I just couldn't understand and I couldn't defend
What we had, what we shared, and I couldn't pretend
When the tears roll down it's like you ain't even notice em
If you had a heart, I was hoping you would've showed it some 
 

1a December

Att vakna upp 1 december kändes bra, tyvärr har vi ju ingen snö så det är inte så mycket julkänsla. Men kallt är det ute iallafall så jag fick använda min nya jacka vilket var kul. Idag går vi lång dag och ikväll ska jag träna, är faktiskt taggad.





Nytt: W7- In the buff!


Denna fick jag med mig hem häromdan. Detta är en palett som jag täkt beställa för att testa ett tag. Eftersom det är billig hade jag inte så höga förväntningar men den var faktiskt väldigt bra. Det är en "look a like" kan man väl säga till Urban Dekay Naked 2 paletten. Men eftersom den är otroligt dyr så ville jag testa denna innan jag lägger massa pengar på något liknande.