Träning!

Träningen idag var faktiskt ganska skön samtidigt som den delvis var fokuserad. Så otroligt kallt ute nu på kvällarna så jag vet inte vad jag ska ta mig till, är inte redo för vinterkyla än. Nu på kvällen efter träningen har jag bara tagit det lugnt och kollat lite serie, men nu ska jag sova så jag orkar med mig själv imorgon. 
 
 
 

Så skönt!

En bra Tisdag har snart passerat. Skoldagen bestod av bl.a ett prov som jag tror gick okej, sedan flyttades ett annat prov några dagar vilket var väldigt skönt för min del eftersom jag inte var förberedd inför det. Så en skön skoldag. Gick hem och ganska snart kom Filip hit så bara vi tog det lugnt, sov lite, snackade och mös, något jag uppskattar otroligt mycket! Snart ska jag fixa middag och senare ikväll har jag träning. 
 
 

Ur min Garderob: Kofta!

Även denna vecka tänkte jag visa en av mina många koftor. Denna kofta tycker jag också är lite speciell eftersom den inte har några riktigt armar. Man hänger bara på sig den och den går att göra enkel och även klä upp med en finare outfit och smycken. En favorit att ha nu på hösten när man inte längre kan gå barärmat. 
Denna är från Åhléns City och finns i flera olika färger, min mamma har en likadan i svart som jag även den lånar ibland. 


 

Falsk Marknadsföring inom skönhet!

Något som jag kan störa mig på väldigt mycket är "falsk marknadsföring", och framförallt inom skönhets världen. Ett stort exempel på detta är all reklam på maskaror. De har på de längsta lösögonfransarna man kan ha och det visar aldrig hur maskaran egentligen ser ut på. Men nu, äntligen säger jag bara. Det är egentligen inga speciella reklamer, men anledningen att jag la märke till dessa var för att det var naturliga fransar. Max Factor har gjort två reklamer då modellen inte har de längsta lösögonfranarna på sig, utan man ser lite naturligt bakom det hela. 
  

 
 

Helt slut!

Denna eftermiddagen har jag bara tagit det väldigt lugnt. Efter orienteringen var jag helt slut i kroppen, mina ben värkte.. Längesedan jag kände något sånt efter att ha sprungit, senast var nog på springtestet i skolan, haha skolan tar ut mina krafter. Aja, har vilat, kollat serier, pluggat väldigt lite och bara slappnat av, denna dagen har nästan kännts lite som en studiedag eftersom den blev så lång. Nu ska jag läsa igenom några små saker innan jag somnar.
Föresten, saknar mitt underbara tjejgäng något otroligt! 
 
 

Beyoncé och JayZ- On the run tour!

Idag blir det inte tips på en låt jag lyssnat på utan en video (med låtar i) jag sett flera ånger. Jag hoppas att det inte är någon där ute som har missat denna underbara video på Bayonce och JayZ. Om ni gjort detta, ta er 6 minuter och kolla på denna video som ger mig rysningar, sååå otroligt fint!!
 
 

Orientering!

Orienteringen gick ändå bra tycker jag. Jag hittade alla kontroller men dock inte under tiden de satt.. Så nu återstår det att se vad han sätter för betyg på mig. Jag är nöjd med min insatts och att det är över nu.  
Nu har jag duschat, ätit och ska börja plugga. 




En bra Söndag!

En Söndag som faktiskt varit ganska bra. Pluggat lite och spelat match som slutade 1-1. En jämn och bra match så  det var väl ett rättvist resultat ändå, trots att jag tror att vi kunnat göra något till mål om det bara hade funnits lite mer vilja. Nu har jag pluggat lite mer efter middagen och ska kolla på film nu. Ett bra slut på en bra helg. Igen Söndagsångest idag heller eftersom jag endast har orienterings test imorgon och ingen vanlig skola, håller tummarna på att det går bra! 
 
Lycka!
 

Mysiga höst!

Trots att jag inte gillar hösten på grund av vädret så kan man ju inte tycka illa om alla dessa mysiga bilder. Det är inget liv jag har men det är ju tillåtet att drömma sig bort lite nu..










Söndag!

Blev väckt strax efter 10 idag för att äta frukost samtidigt som resten av familjen. Kvällen igår var mysig och bra, som en lördagkväll ska vara! Nu kommer då den tråkiga söndagen som består av skolarbeten. Måste göra en hel del egentligen men får se hur mycket jag hinner och orkar. Senare på eftermiddagen har jag match, sista hemma matchen för denna säsongen.




Lördagkväll!

En skön lördag har passerat och jag har i princip bara tagit det lugnt och städat mitt rum. Nu är jag på väg till Filip för att vara med honom ikväll. Blir hämtad sen eftersom vi båda har matcher imorgon och jag måste plugga. 




Emma Watson!

 Så otroligt bra tal! 
 
 

Lördagmorgon!

Kvällen igår slutade bra och var i allmänhet ganska lugn, men väldigt bra. 
Idag vaknade jag vid 10 och la mig och.. läste (?!?!) faktiskt. Väldigt ovant för att vara mig men funderar på att läsa ut en av de böcker jag börjat på. Snart ska jag åka med mamma och handla och sedan ska jag väl bara ta det lugnt idag, städa mitt rum lite mm. Ikväll ska jag nog till Filip och mys med honom. Blir en lugn men skön och bra helg. 
 
 

Mys med bästis!

Äntligen är det fredag igen. Trots att vi hade studiedag i onsdags så känns denna veckan lång. Känns så otroligt bra att ha avklarat tre skolarbeten idag som jag lagt ganska mycket energi på. 
Efter skolan tog jag det lugnt för att senare åka in till Göteborg med Emelie och äta middag med henne ute. Slutade med Hard Rock efter lite om och men, riktigt mysigt och välbehövligt iallafall. 
Nu sitter jag i bilen på väg till Landvetter för att hämta mamma som vart iväg med jobbet några dagar.







Stress, stress, stress..

Jag gillar inte att be om ursäkt men såhär blir det nu när jag har så mycket. En otroligt fullsmäckad skoldag men mycket saker som vanlig så man måste verkligen ligga i för att hänga med. Jag skyndade mig hem från skolan så jag skulle hinna till vår tidiga träning. När jag kom hem duschade jag och åt innan jag satte mig och pluggade. JAg har pluggat ett tag nu och ger upp, så nu ska jag sova för att orka de få men presterande lektioner jag har imorgon. 
Glädjs av denna bild från Spanien i all denna stress! 
 
 

En bra studiedag!

Jag har haft en bra studiedag med Filip. Skulle behövt pluggat väldigt mycket mer men har iallafall fått gjort lite. Vi har bara tagit det lugnt idag, jag känner mig inte 100 i med min förkylning. Otroligt segt om jag blir sjuk nu.. Skulle vart jobbigt. Så jag ska försöka ta det lugnt när jag kan.
Gjorde en riktigt bra frukost imorse också!




Mobilbilder från Lördag!










Mycket på g..

Ingen uppdatering idag p.g.a. många olika orsaker. Bland annat så är jag på väg att bli förkyld så jag är helt slut i kroppen, trött, ont i huvudet osv. Så efter skolan la jag mig och sov i några timmar innan jag skulle iväg på träning, som idag var lite av en skoj träning, vilket var skönt för mig. Sedan har jag otroligt mycket i skolan så jag skulle behöva plugga väldigt mycket mer än vad jag gör. Imorgon har vi studiedag, då ska jag träffa Filip och även plugga. Framförallt ska jag väl ta det lugnt eftersom jag inte vill bli sjuk. Får se hur mycket jag hinner uppdatera!
 
 

Låtar på repeat: Zara Larsson!

 

 

 


Nääs Fabriker!

Denna helgen fortsätter riktigt bra och jag är så lycklig. Kvällen igår var perfekt, underbart folk och jag hade kul och allt var bara väldigt bra. Jag kom inte hem allt för sent vilket var skönt eftersom jag skulle upp i skaplig tid idag. Kl 12 samlades hela släkten vid Nääs fabriker för att fira farmor och farfar över en brunch. Väldigt mysig, gott och trevligt. Kom hem för en stund sedan och nu ska jag plugga en del. Har väldigt mycket Skol saker denna veckan så får ligga i nu.





Så sjukt bra hittills!

En underbar helg hittills! Kvällen med Filip igår var vad jag behövde, mysigt och lugn. Imorse hämtade mamma mig så åkte vi och kollade på Lerums första innebandy match i Allsvenskan. En väldigt spännande match som tyvärr slutade med förlust, 4-5..
Snart ska jag åka till Elin och färga hennes hår innan vi åker till Maria ikväll och har en bra kväll där. Så grym helg asså!!





Underbar Fredag!

Denna dagen har vart riktigt bra och skön för min del. Skoldagen var minimalt kort, endast två lektioner vilket var ca 2,5 timmar, otrolgit skönt. Men jag stannade kvar en sund efter skolan och pluggade lite mm. När jag kom hem somnade jag i soffan och nu har jag pluggat en stund. Lite senare ikväll ska jag till Filip och sova hos honom inatt, mcycket mysigt.
 
 

Från mitt sminkbord: Ögonskuggsprimer!

Jag tänkte tipsa om något inom sminkvärlden som är viktigt om man vill att sitt ögonsmink ska sitta kvar och vara snyggt hela dagen. Det är en ögonskuggsprimer som man applicerar innan man lägger sin ögonskugga för att som sagt den ska sitta längre men även ge en bättre färg. Denna lilla produkt kan tyckas vara dyr då den kostar ca 120kr men den är väldigt dryg och räcker hur länge som helst. 
 
 
 

Stress..

En jobbig och ganska stressig dag för min del. Skolan var jobbig idag, vi har så otroligt mycket att göra så jag blir tokig.. Så när jag kom hem från skolan slängde jag mig på en skoluppgift för att komma framåt lite snabbt innan jag åkte på tidigare träning. Det blev en onödig träning eftersom bi var jätte få vilket gjorde det lite segt och tråkigt. Men lite skönt att komma ut var det väl ändå trots att jag hade hoppats på lite bättre. Kvällen har jag spenderat frångår TVn och Paddan då jag kollat på både idol och blog awards. Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon väntar en välbehövlig helg!




Tips Torsdag: Lauren Curtis!

Jag är ju en tjej som tycker att det är roligt och intressant med smink, skönhet osv. Därför följer jag flera "beautygurus" på Youtube som gör olika sorters skönhets videos. Jag följer en hel del olika personer från olika ställen i hela världen vilket gör det hela lite roligare tycker jag, man får se lite hur det är där dem bor. 
Jag tänkte dela med mig om en av mina favorit prenumerationer på Youtube och det är en tjej från Austraien (tror jag) som heter Lauren Curtis. Hon gör otroligt bra och inspirerande videos tycker jag och jag gillar hennes videos starkt. Jag länkar några av hennes videos under så kan ni se lite olika! 

 
 
 

Underbar dag!

Denna dagen har varit riktigt, otroligt bra tycker jag. Åkte till Filip efter jag vart i Partille och var hos honom i några timmar. När jag kom hem kollade jag på damlandskampen som sändes på TV och jag tycker att det är väldigt kul att de vann och gick vidare direkt till VM i Kanada 2015! Nu på kvällen har jag kollat på Idol och lite annat och försökt pluggat men misslyckats lite. Skön kväll iallafall som jag nu ska avsluta i min sköna säng. 




Inspiration: höst outfit!

Denna outfit tycker jag själv är både snygg och mysig att ha nu på hösten. Jag älskar stickade tröjor i alla typer och även halsdukar. 
Allt är från Ginatricot!





Så skönt!

Sitter nu i en varm busskur och väntar på bussen som ska ta mig till Partille/Sävedalen. Underbart skön dag för min del och en eftermiddag som inte är helt planerad än. Eventuellt träffar jag Filip och kanske går på fotbollsmatch, annars får jag kanske ta tag i lite skolarbeten. 





Tisdag'

Min dag har varit bra faktiskt, trött och seg som vanligt men jag har fått gjort det viktigaste som behövdes. Skoldag som jag gick hem och sov efter, sedan hade jag senare träning som både var fokuserad och rolig vilket var kul. Nu har jag avslutat mitt skolarbete som ska in imorgon och ligger nu i min säng och latar mig och ska snart sova. Imorgon har jag en annorlunda dag då jag ska till UMO mitt på skoldagen så jag missar två av tre lektioner. Men det går väl bra ändå, så imorgon blir det en slapp dag för min del! 

En bild från några veckor tillbaka!



Ur min garderob: Långkofta!

Nästa plagg på tur är min älskade långkofta från Ginatricot. Ett sånt här plagg tror jag att många kan vara lite rädda för att bära eftersom det är lite annorlunda. Detta gjorde att jag var väldigt tveksam till om jag skulle köpa den i början, men jag totalt älskar den. Jag har haft den hela sommaren och den passar så bra till i princip allt. Jag vill jätte gärna ha fler i olika modeller och typer, det finns ju både tjockare och tunnare! 
Jag tycker inte riktigt att den gör sig bra på bilderna så jag ska försöka visa hur den ser ut på när jag kan! 


 
 
 

Hemlig Aktivitet!

Mina dagar "nu för tiden" är så otroligt maxade och fulla med massa grejer så jag har inte mycket tid över till annat. Om jag inte gör något speciellt så är jag ändå helt slut i kroppen så orkar inte göra något.
Idag efter skolan blev jag som tur var hämtad så jag hann äta lite snabbt innan jag åkte till samling för "hemlig aktivitet" med laget. Aktiviteten var Trail som var riktigt roligt. Någon sorts cross liknande grej som man "hoppar"/ kör runt med typ, haha väldigt dåligt förklarat.Vi fick testa på det lite smått vilket var väldigt kul och en sjuk känsla att köra runt.
 
 


 

Låtar på repeat: Sam Smith!

Det kan inte vara många som har missat Sam Smiths` nya album. Jag är kär i det! Hela albumet, alla låtar, rakt igenom, så otroligt bra! Det är så mysiga och fina låtar. Här är de låtar som jag gillar mest och som jag tycker att alla ska lyssna på och ge en ärlig chans. 
 

 
 
 

Blandad Söndag!

Denna söndag har i mitt huvud vart hemsk, mina humörsvängningar har varit de värsta på länge och jag har egentligen bara velat ligga ensam i ett mörkt rum och kolla på film typ. Men min dag har ändå rullat på och det har väl vart en bra Söndag annars. Jag har byggt och fixat lite i mitt rum som nu äntligen känns riktigt bra, men allt har inte blivit klart så jag väntar nog med att visa bilder. 
Jag hade även match förut som slitade med 6-0 seger vilket var gött men jag var inte på så bra humör och jag har väl haft bättre och roligare matcher. 
Nu kollar jag på val grejer för att vara med lite, trots att jag är så oinsatt så är det kul att vara med lite och nu komemr det nog förändrats en hel del.
 
 

Bra kväll!

Hockey matchen igår var kul att kolla på eftersom Lerum vann med 6-3 (tror jag att det blev). Sedan hick vi och åt pizza innan vi tog tåget till Elin i Göteborg. Vi somnade ganska sent men gjorde inget speciellt typ, tog det lugnt och snackade. Nu hämtar mamma mig snart så ska vi åka till Ikea. Senare idag har jag även match, som jag inte räknat med men det blir väl roligt att möta ett lag som vi ligger nära i tabellen. 




Spontant!

Det blev en helt spontan lördag som jag älskar. Jag, mamma och pappa kom på 45 minuter innan dam landslaget skulle göra avspark att vi ville kolla på matchen. Så vi åkte in till Göteborg och kollade, en bra och stabil vinst för svenskorna, dock kunde de ha vunnit mes mycket mer. Nu är jag hemma för att vända. Snart ska jag möta upp Elin och kanske några fler för att kolla på hockey. Ikväll sover jag hos Elin i Göteborg så det blir en bra lördagskväll! 




Underbar Fredag!

Igår hade jag en fredag som var riktigt bra, från början till slut. En skön skoldag som var foukserad men lugn och inte så lång. Sedan åkte jag hem och gjorde lite skolarbeten innan jag somnade. På kvällen kom Filip hit så kollade vi på Idol, film och bara tog det lugnt. Det blev inte så sent vilket var bra eftersom jag sovit ganska dåligt denna veckan. 
Idag väkte mamma mig så har jag hjälpt till att städa lite här hemma. Nu sitter jag och planerar lite saker till mitt rum som jag ska köpa och fixa imorgon med mamma. Äntligen ska mitt rum bli klart så jag får plats med kläder mm. Senare idag ska jag nog träffa Elin och ev. kolla på hockey.
Saknar dessa dagar lite extra nu när det regninga vädret kommer!

 

Från mitt sminkbord: Mascara!

Idag tänkte jag tipsa om en av mina favorit mascaror. Jag har testar ganska många olika sorters mascaror under de åren jag sminkat mig men denna slår de flesta. Denna mascara kan jag använda ensam utan några andra mascaror som hjälper till med längd eller fyllighet, den sköter allt själv vilket jag verkligen gillar. Borsten är lite annorlunda för att man ska nå alla fransar och ge extra volym på fransarna längst ut. 
Den är inte så dyr och den är verkligen värd pengarna! 
Lòrèal Paris, False Lash Wings Intenza!
'
 
 
 

Glad idag!

Min glädje denna dagen har vart på topp. Antagligen för matchen igår och att jag både fått bild på målet och vi har haft lite konversationer inom laget om det som gjort mig på bästa humör. Det kändes som att det var på tiden att något sånt här hände i fotbollsväg för mig! Iallafall så har denna dagen vart skön i helhet, ganska kort skoldag och sen träning. Mina dagar är sig lika men jag ska försöka att uppdatera om annat ändå. 
 

 

Tips Torsdag: Fifty Shades Of Grey!

 
Något som jag faktiskt har hört väldigt mycket bra om är Fifty Shades Of Greyoch då syftar jag på bäckerna. För ett tag sedan kom trailern ut för filmen som släpps 14 Februari 2015. Jag har blivit lite intresserad av att läsa de otroligt tjocka böckerna efter att ha sett trailern. Känns som en typisk tjej film/ bok och eftersom många andra tjejer (som är några år äldre) gillar den så ska jag ge det en chans tror jag. Jag ser iallafall fram emot att se filmen, här under är trailern!


Ny dag!

Nya dag, nya möjligheter. 
Torsdag 11 september och jag är nu på väg till skolan. En skoldag som idag är lite kortare än vanliga torsdagar. Det vanliga står på schemat, plugga och träna. En ganska normal Torsdag alltså.




Underbar känsla!

Denna dagen har vari riktigt bra. Skoldagen bestod av friluftsdag som denna gången var ca 1mil promenad. Det var faktiskt inte så jobbig och tråkigt som jag trodde att det skulle bli. Ganska skönt att få frisk lugt och bara gå istället för att ha flera lektioner. Vi slutade väldigt tidigt så då åkte jag och Alicia hem till mig så kom Filip lite senare också. Vi tog det bara lugnt och kolalde på film/TV. Sedan hade jag tidig match som slutade med vinst för oss, vår första vinst i div1 och jag gjorde avgörande målet, en sjuk känsla. Haha, jag fattade det inte själv och det kändes väldigt bra att kunna tillföra något som ger ett tydligt resultat. 
 
 

Inspiration: Höst Outfit!

En fin och skön höst outfit från h&m. Jag gillar verkligen att bära kjol eftersom det är så mjukt och bekvämt och även om det är kallt använder jag det tillsammans med tights / strumpbyxor. Som jag skrivit tidigare gillar jag verkligen cirkel kjolar och jag tycker att hela denna outfiten passar bra tillsammans en halv varm/kall höst dag. 
 
annastockelid.blogg.se


Tjejkvällen!

Här kommer några bilder från tjejmiddagen i Lördags hos Adelia. Hon hade fixat jätte god mat och som tur var så gillade hon presenterna hon fick av oss. En mysig kväll tillsammans med mina tjejer var välbehövligt.






 

Bra Tisdag!

Att ligga i sängen, under täcket, med myskläder och datorn i knät är så sjukt underskattat. Något jag er fram emot i princip hela dagen, och idag var inget undantag. Skoldagen idag var ganska skön, som jag tycker att nästan alla våra dagar är eftersom vårt schema är hyfsat bra och skönt. Efter skolan idag var ja med Filip en stund innan han skulle träna så då blev jag hämtad av mamma. Nu har jag ätt och ligger i min säng och kollar på Idol, sedan ska jag försöka sova ganska tidigt idag. Imorgon har vi friluftsdag så ka vara ute och gå i flera timmar och sedan på kvällen har jag en svår och viktig match. 
 
 
 

Inredning från Zara Home!

Här är ett litet hopp plock på små inrednings detaljer som jag inte hade tackat nej till i mitt rum. Jag gillar de ljusa färgerna som vitt, grått, rosa, brunt osv. Tycker att det ger en mysig och fin känsla, det ser även fräscht ut. 
 
annastockelid.blogg.se
 
annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring Zara Home
 

Ur min garderob: Basic linnen!


Nästa plagg på tur att visas upp ur min garderom är dessa två underbart sköna linnen från BikBok. Jag köpte dom för en billig peng i början på våren och jag har använt dom något otroligt mycket. I somras var de helt klart mina favorit plagg då de funkar till i princip allt. De går både att klä upp och ner om man vill använda de när man ska klä upp sig eller om man bara vill mysa med de hemma. 

 

Träning i Ösregn!

Då har jag varit på träning som var en liten förberedelse inför matchen på Onsdag. Första träingen på naturgräs på ett tag vilket alltid blir ganska stor skillnad, men jag gillar det och ser fram emot matchen på Onsdag.  Nu sitter jag och kollar på fotboll som snart är slut, hoppas iallafall på att det blir 1 poäng. Sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det en ganska skön skoldag och inga helt klara planer än. Blir iallafall ingen träning då jag vilar mig lite inför matchen. 
Får bjuda på några gamla bilder eftersom jag inte har några andra på min nya dator! 
 
 

Ny dator!

Då skriver jag nu mitt första inägg på min nya dator. Vi fick datorerna sista lektionen så har inte hunnit fixa så mycket med den. Men Spotify är iallafall nedladdat nu. Jag ska göra klart en skoluppgift innan jag ska träna så det är det jag ska sysselsätta mig med nu närmsta tiden. 
 
 

Låtar på repeat: Guy Sebastian!

 Tycker att denna låten är så otroligt skön och man blir så glad av den! 


Ny vecka nya tag!

Då är jag vaken och redo för att gå till skolan och på börja en ny skolvecka. Idag får vi våra datorer som vi väntar på! Ska bli kul och skönt att ha en egen dator att ha i skolan. Senare ikväll har jag som jag nämnde igår träning. Har sjuk träningsvärk så får se hur det kommer gå. 




Min helg!

Denna helgen har varit händelserik från början till slut kan man väl säga och jag har inte haft tid eller ork för att uppdatera något. 
I spelade jag först match, en tuff och jobbig match som slutade med förlust vilket var tråkigt. Däremot gjorde jag min bästa match någonsin och för första gången på länge så kändes det otroligt bra och stabilt i mitt spel vilket var en underbar känsla. Efter matchen var jag helt slut men gick ändå på Inspark, dock hade jag väldigt tråkigt så det var väl lite synd. 
Igår storstädade jag mitt rum och rensade lite till som jag gjort i lite steg, så nu är det bara vissa saker som saknas för att mitt rum ska bli som jag vill. På kvällen var jag på tjejmiddag hos Adelia för att fira henne då hon fyllde år för någon vecka sedan. 
Idag har jag varit med Filip och sedan var jag och spelade match som vi vann med 1-0. Nu ska jag gå och lägga mig för att orka med morgondagen som består av skola och sedan träning. 
 
 

Sommarens heta stil!

Något jag gillat denna sommaren är denna "boho" stil eller vad det kallas. Jag tycker att det ser avslappnat men även väldigt skönt ut. Dessa klänningar, kjolar, koftor mm ser väldigt bekväma ut och jag gillar verkligen stilen!









Från mitt sminkbord: Solpuder!

Nästa produkt på tur är mitt älskade solpuder från Make Up Store. Egentligen är det ett vanligt puder som heter micronized compact powder men jag valde att köpa en mörkare färg och använda det som solpuder. Jag älskar att det är matt och har alltså inget glitter i, det blir väldigt mycket mer naturligt. Jag har i färgen chocolate.
 
 
 

Denna Torsdag asså.. !!

Nu har en krävande Torsdag gått och jag kan inte beskriva hur trött jag är i min kropp. En skoldag som började tidigt och avslutades med springtest. Jag har faktiskt vart lite nervös inför detta testet eftersom jag vill prestera bra för att få ett bra betyg inom spring delen. Som tur var så gick det otroligt bra vilket var skönt eftersom jag verkligen ville klara A-nivå som var 4 varv (7,2km) under 40min. Marginalen var bland de minsta då jag kom in på 39.25. Men jag är så sjukt glad att jag klarade den nivån och helt galet förvånad då jag aldrig sprungit över 7km tidigare. Nog om det, jag blev helt slut efter så tog det lugnt innan jag åkte iväg på träning senare. Skönt att det var en lugn träning idag eftersom jag var så trött. Imorgon är det full rulle från morgon till natt med skola, färga håret, match och inspark med skolan. 
 
 

1 år sedan!

Är tvungen att dela med mig av dessa bilder från vår klassresa för ganska så exakt 1 år sedan. När jag tänker tillbaka inser jag lite hur skön och avslappnad klass vi var och saknar det faktiskt lite. Förra skolan var så skön och man behövde inte bry sig så mycket som man gör nu. Men man måste ju gå vidare i livet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tips Torsdag: Podcast!

Jag tänkte tipsa om något som jag använder mig otroligt mycket av på somaren, framförallt när jag solar.
Det jag tänkte tipsa om idag är en podcast som jag lyssnar mycket på. 
Det är Andrea och Mathildas podcast. Jag gillar att det är tjejer som kan relatera till den vardag även jag lever, alltså att dem är endast några år äldre än mig och det kan man känna igen sig i. De pratar om saker som är aktuella i mitt liv och många andras liv. 
Jag lyssnar påderas podcasts via appen Podcast men man kan även lyssna på dem via Itunes och på devote.se. 
HÄR är en länk till devotes sida där alla deras podcasts är samlade. Tänkte även nämna min favorit som är Mathildas Sommarprat, jag tycker att den var otroligt bra och underbar att lyssna på!  
 
 

Onsdag!

Otroligt skön onsdag. Började sent och slutade ganska tidigt och sedan gick jag till gymmet. Eftersom jag var så trött så var det ganska segt så gjorde väl inte allt så bra men avslutade bra iallafall. Sedan gick jag hem och duschade och somnade en liten stund. Nu senaste har jag inte gjort så mycket kollat idol mm. Nu ska jag gå och lägga mig för att orka med morgondagen.
Saknar mitt mörka hår som jag hade i sommras, måste färga det nu! 

 

Två outfits från Ginatricot!

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring a gray cardigan
 

Träning!

Äntligen ligger jag i min säng igen efter en skön men ganska fokuserad träning. Jag var med Filip en stund förut och vi tog det bara lugnt och gjorde inte så mycket, skönt eftersom jag var så trätt. Nu har jag ätit och duschat och ligger i min säng och kollar på Big Brother, väldigt annorlunda detta året jämfört med tidigare år tycker jag. Men får väl ge det några program antar jag. Imorgon börjar jag sent och har endast två lektioner, så en skön dag och sedan går jag nog till gymmet direkt efter skolan kanske. 
 
 

Gårdagens Outfit!





 
 

Skön dag!

Denna dagen har varit väldigt skön, började ganska sent och slutade tidigt, faktiskt över 1 timma tidigare än va vi egentligen skulle. Så nu ligger jag hemma och slappar och snart kommer Filip hit så ska jag vara med honom en stund. Senare ikväll har jag träning, ska bli skönt att komma ut och spela lite. 




Låtar på repeat: Usher ft. Nicki Minaj

 
Jag har spelat sönder denna låt de senaste asså. Jag tycker att den är så otroligt skön och bra, blir verkligen på bra humör av den. Haha, jag och mamma gick runt och städade till denna i helgen och den är sååå grym. Jag älskar den iallafall, den är lite annorlunda också från annat nytt som kommer ut nu! 


Jobbig måndag!

Herregud säger jag bara till denna dagen. Jag har verkligen inte haft en stund över på hela dagen. Fullspäckad skoldag för att sedan skynda mig hem och slänga i mig mat innan jag åkte full fart till Ica där vi skulle jobba med laget. Vi räknade varor i hela affären vilket var jobbigt och krävande. Så jag är verkligen helt slut och ska bara fixas några fler saker innan jag går och lägger mig. 




Hello September!

 
 
 

Ur min garderob: Cirkelkjol!

 
Tänkte lyfta fram en kjol denna veckan som jag verkligen gillar. Det är en "cirkelkjol" från H&M som är lite tjockare i tyget vilket jag både gillar och ogillar. Dessutom har den ett rutigt mönser i som man inte ser jätte tydligt men det finns där haha. Den är otroligt skön och man kan göra den både enkel och lite festligare.
Jag tror att jag ska köpa flera liknande fast de som är lite tunnare.