Före- Efter!

Blev verkligen en stor städning! Städade och rensade alla lådor och sånt också. Även garderoben fick sig ett röj så nu är det super fräscht och fint. Nu har jag fixat mig och ska åka till Adelia. Är lite sen :/ 

FÖRE!



EFTER! 





Breakfast!



Gjorde en lite extra fin och bra frukost i morse när man ändå har tid nu på helgen! Familjen har åkt till Tjörn för att städa men jag valde at stanna hemma. Så ska nog stor städa mitt rum så det blir rent och fint. Ikväll ska jag till Adelia så ska vi ha en liten tjejkväll och fira henne eftersom hon fyllde år i veckan! Igår träffade jag Emelie och Sofie efter middagen. Så åkte vi runt och skulle egentligen träffa några men det blev inte så. Så vi åkte och köpte lite gott innan ICA stängde och sen åkte vi hem till Sofie och bara satt och pratade en stund. Och Sen åkte jag hem. Kom hem närmare halv 1 och då gick jag väl och la mig ganska direkt. 

Skola och träna!

Det var ingen bra skoldag alls idag. Alla tråkigaste ämnen enligt mig.. Och har inte mått så bra idag. Men efter skolan gick jag och gymmade. Sååå skönt, gick riktigt bra och det var välbehövligt. Så var där i ungefär 1 timma och körde lite styrka, PW och Cross Trainer! När jag kom hem duschade jag och nu sitter jag i min säng och ska nog göra en SO uppgift som jag inte gjorde på lektionen och sen ska jag kolla på TVD. 

 

Träning!

Träingen var en timma tidigare än vad jag trodde men som tur var kollade jag på hemsidan av någon anledning just i rätt tid. Så hann ner till träningen. Gick väl halv bra idag. Var lite blött och var lite halv seg i kroppen men alltid skönt att röra på sig. När jag kom hem duschade jag och sånt och sedan kollade jag och mamma på Broadchurch som slutade nyss. Nu ska jag skriva klart min läxa som jag inte hann göra klart förut och sen ska jag sova . Imorgon börjar jag strax efter 9, såå skönt! Älskar att vi har ganska kort dag på fredagar. Efter skolan ska jag nog till gymmet. Ska verkligen komma igång nu när jag kan så kör på direkt! 

 

Seg skoldag!

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Ännu en seg dag. Vi har liksom halvt kommit igång. Lite har vi börjat med men i vissa ämnen gör vi typ inget så det blir bara segt på dom lektionerna typ.. Men nu är jag hemma och ska sätta mig och göra några läxor:/ Hoppas det går fort så kan jag typ slappa sen ;) Ikväll har jag träning, ska väl bli kul. Är inte jätte sugen just nu men det kommer väl ;)

 

Allt från H&M!


Gymmat!

Blev att jag kollade på ett PLL avsnitt och sedan två TVD avsnitt. Sen tog jag mig ner till gymmet där jag mötte Sofie och Emelie så gymmade vi i 1 timma ungefär. Var faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka där, har inte gymmat på över 3 månader.. Så det är väl bra att komma igång nu. När jag kom hem duschade jag och sen åt jag framför idol. Nu ska jag kolla på idol programet från igår som jag missade och sen ska jag väl typ börja försöka sova ;) Bli alltid senare ändå. Imorgon ska jag till skolan som vanligt och på kvällen har jag träning! 

 

Klädsim!

Kom hem redan vid typ två. Vi fick sluta efter vi simmat, sjukt skönt. Annars skulle vi sluta 15.40! Dock var klädsimmet skit jobbigt tycker jag. Min tröja åkte upp så det var jätte jobbigt att simma plus att det var en del vågor och lite kallt.. Men jag klarade det och det gick väl bra. Nu har jag ätit lite och duschat av mig. Så nu ligger jag i min säng i myskläder och ska kolla på TVD eller nått sånt. Senare ska jag nog gymma med Emelie och Sofie! 

 

Förlust...

Har dschat och ätit lite efter matchen nu. Matchen slutade tyvärr 3-2 till dom.. Dom gjorde 3 skit mål på hörnor, var av de sista kom i sista minuten.. Men allt kan ju hända i sport och denna gången blev det såhär. Riktigt synd eftersom vi behövde 3 poäng! Men det är bara att ta nya tag till de två matcherna i helgen! Nu ska jag sova. Imorgon väntar en skoldag men bland annat klädsim i en sjö här.. Kallt! 

 

Match!

Taggad till 1000..? Eller kanske inte. Men med lite mat i magen och en färdig läxa så kommer jag kanske kunna göra något bra ifrån mig iallafall. Ska bli kul eftersom dessa matcherna är mer avgörande och då blir det roligare att spela. 

 

Hemma från skolan!

Kom hem från skolan ganska nyligen. Dagen har väl gått hyfsat fort. Var iväg hos tandläkaren på en sån rutin som man är 1 gång om året eller nått sånt. Plus att jag tittade till de vanliga som jag brukar.. Måste bara säga att jag hatar att ta röntgen bilderna.. Det är bara jobbigt och gör ont. Aja har inga hål eller nått iallafall ;) Jag och Elin var även och åt pizza (elin åt kyckling) till lunch för skolmaten är inte något jag jublar till ibland asså.. Usch.  Nu ska jag göra en läxa och sen ska jag även äta vid fyra eller nått sånt. Och lite senare har jag match, så ska försöka tagga till den redan nu innan! 

 

Spend / Save!

 
             - hos Mylovebasket                  Primeboots - Primeboots hos Mylovebasket                                                                      
( Klicka på skorna för att få mer info om dom! ) 
(Johnny Bulls till Vänster och Primeboots till Höger! )
Här är ett litet inlägg som jag har haft tankarna på ett tag. Vad jag förstått så blir höga boots mer och mer populärt. Och de som är "populärast" enligt mig är väl primeboots. Dock kostar dom ju flera tusen och alla vill ju inte lägga så mycket pengar på ett par skor. Så för ett tag sedan så såg jag att Johnny Bulls säljer ett par väldigt liknande för ungefär halva priset. Jag tycker verkligen att dom är lika snygga. 

Do it faster!

Somnade till en liten stund i soffan efter att jag uppdaterat. När jag vaknade var mamma nästan klar med maten så vi åt. Sen slöade jag lite innan vi kollade på Idol. Asså det är helt galet vad vissa är dåliga.. Fattar inte vad dom tänker och vad folk säger till dom..? Men vissa är ju riktigt bra! När det var slut så gick jag ut och sprang. Började riktigt bra men på slutet så fick jag världens magknip typ, kunde knappt röra mig.. Men släpade mig hem och låg typ på golvet lite ;) Och tillslut så gick det över. HAr fått så innan också och fattar inte varför.. Sjukt jobbigt! Nu har jag duschat och sånt och ska gå och lägga mig. Börjar 8.10 imorgon och ska till tandläkaren 8.40 så ska bara till skolan och säga att jag kommer lite senare typ.. Efter skolan kanske jag ska göra en sak , men är inte säkert än så får se. Vid 18 ska jag iväg på match. Nu är alla matcher viktiga så det är bara att köra! 
  
 

Trötter!

Kom hem ganska nyligen efter en seg dag i skolan. Det går långsamt och jag är så seg i mitt tänkande.. Men kommer völ igång ganska snart hoppas jag. Men ligger hemma nu utan ork. Ska göra en läxa nu som är tills på Onsdag. Har inget speciellt jag tänkt göra idag. 

 

Svar!


Säger bara TAAACK för denna kommentaren! Den behövdes verkligen!! Har så himla dålig inspiration nu men nu vet jag några inlägg jag kan försöka fixa i veckan. Det är jätte kul att få kommentarer där man får reda på att det man gör uppskattas! Så ska fixa några olika inlägg som du "önskade" och även några andra. 
Tack så mycket! 

Sämsta schemat..

Börjar 8.10 varje dag förutom fredag.. Det är väl de som är det jobbigaste med schemat..


Paintball och gårdagen!

Har varit hemma nu ett tag efter paintballen! Sjukt kul var det! Jag var väl lite halv mesig och vågade väl inte riktigt gå ut där alla sköt.. Men blev ändå träffad. Våran tränare avsnutade med att skjuta mig två gånger på rumpan på typ 2 meters avstånd! Snacka om att det gjorde ont. Känner fortfarande av det.. Och mina märken är såå hämska och gör jätte ont! Aja, riktigt kul var det iallafall! Eftersom jag inte uppdaterade något igår så tänkte jag bara skriva lite vad jag gjorde. Först på förmiddagen spelade jag match, som vi vann med 2-0! Riktigt gött, nu är vbi fortfarande med och kampas upp i topp striden! När jag duschat och fixat mig lite så åkte jag och Emelie till Robins grav. (En kompis som dog för lite mer än 1 år sedan..) När vi varit där en liten stund åkte vi och träffade Anton. Så satt vi och snackade i typ 1 timma eller nått sånt ;) Sen åkte jag och Emelie hem och lagade mat. Blev riktigt bra ;) Sen kollade vi på film och sånt och somnade vid 2 eller 3 ;) Nu ska jag fixa lite i mitt rum och sen ska jag väl börja tänka på att sova . Är ganska trött och ska upp tidigt till skolan imorgon! 

Galnaste laget! 
 
 

Paintball !

Sitter i bilen nu på väg till stället där vi ska spela paintball. Ska bli sjukt kul men är typ nervös ;) hade ingen blogg lust igår och har inte haft tid att uppdatera. Men nu kör jag igång igen! Uppdaterar när jag kommer hem!


Med Emelie ;)

Kom hem ganska nyss från en liten moppetur med Emelie. Haha typiskt oss att bara åka runt typ. Men vi kom inte på något att göra så ja ;) Nu ska jag nog sätta på någon film och sen ska jag sova. Imorgon ska jag upp vid 10 för att försöka fixa till lite i mitt rum innan matchen. Samlingen är vid 12 eller nått sånt. Ska bli så sjukt kul att spela imorgon, sist vi mötte Sävedalen gjorde jag självmål och den matchen söööög! Var så dålig. Så är mer än taggad inför matchen imorgon! Efter matchen ska jag vara med Emelie och viska ha det braa! 

 

Dagen!

Skoldagen gick bra. Fick åka hem på rasten och fixa nya saker till spexfotot eftersom Elin hade ändrat sig. Så jag var nörd med Emelie och Adelia istället. Och det gick väl bra, känndes lite tråkigt för många är nördar men kände inte att jag hade så mycket val när det bara var någon timma kvar.. ;) När jag kom hem var jag jätte trött så la mig i soffan och somnade ganska snabbt ;) Sen väckte mamma mig så åkte vi och handlade. När vi kom hem fixade jag delar av maten och nu väntar vi på att pappa ska komma hem så vi kan äta. Ska kanske träffa Emelie sen :)

 

Spexfoto!


Fråga mig något !

ask.fm/annastockelid !
Fråga mig något roligt!


Ny jacka!!

Har absolut ingen ork alls efter en skoldag.. Vi har väl inte kommit igång så mycket men jag är ändå jätte trött när jag kommer hem. Så idag när jag kom hem åt jag lite och sen somnade jag i soffan. Kännde ändå att det behövdes annars hade jag inte orkat träningen sen. När mamma kom hem nyss hade hon köpt vinterjackan till mig från Zara som jag ville ha!! Såå himla nöjd! Den är super fin och jätte skön! Nu ska vi bara fixa boots och träningsskor. Nu ska jag äta något litet innan jag byter om för att åka på träning. 
BTW, lärarna hade sagt fel dag till oss så vi ska ta spexfotot imorgon.. Sjukt segt eftersom vi höll på och velade så mycket igår.. 

 

Nu är vi igång!


Dagen!

Har inte haft någon lust att uppdatera idag. Men nu kommer ett litet inlägg om dagen. Skoldagen gick väl ganska fort, de som hände idag i skolan var väl att vi tog klassfoton och sånt. Inte något jag direkt gillar men hoppas att jag blev okej ;) Efter skolan har vi i princip pratat om vad vi ska vara imorgon på spexfotot och sen åkt runt och "letat" efter saker typ ;) Efter att kollat lite här i Lerum så åkte vi till Allum med mopparna och kollade där. Men köpte aldrig något, blev istället att vi tar lite saker hemifrån ;) Jag och Elin ska vara killar/stekare haha låter så konstigt och tråkigt när man säger det. Men vi ska nog få till det;) Ska försöka ta lite bilder imorgon, det kommer nog bli kul! Vi ska ta kort sista lektionen vilket är strax innan tre.. Låång dag eftersom vi börjar 8.10... 

 

Wanties!

Här är ett litet Kollage med saker som jag vill ha och ska köpa! Är jätte sugen på någon av de stickade tröjorna från H&M, vet dock inte vilken färg. Ska skaffa mig ett nytt iphone skal med plats för kort, ska kolla om Glitter har kvar några (inte de på bilden). Är även ute efter en beige kajal från Isadora som jag nog ska köpa ;) Jackan från Zara var som kärlek vid första ögonkastet! Tycker att den är superfin och kommer nog köpa den snart eftersom den förmodligen kommer ta slut känns det som.. Vet inte än om jag ska köpa Svart eller Mörkblå.. Och sen sist men inte minst Johnny Bulls! Har inte bestämmt mig om jag vill ha höga eller låga men svarta ska dom vara iallafall. Blir väl att jag kommer köpa dom ganska snart också så jag kan ha dom sån höstskor också! 


annastockelid.blogg,se

annastockelid.blogg,se by s-stockelid featuring isadora makeup
 

Träning!

Har inte gjort något speciellt alls idag efter skolan. Blev liten slapp dag och sen en ganska lugn träning ;) När jag kom hem kollade jag på Broadchurch och åt, därefter duschade jag och sen fixade jag mitt hår framför dagens Idol avsnitt. Nu ska jag gå och lägga mig för att orka med morgondagen. Imorgon ska vi ta skolfoton i skolan.. Inte direkt något jag gillar men aja. Efter skolan ska jag kanske till Göteborg för att fixa något till Spexfotot som vi ska ta på Torsdag. Har inte bestämmt vad jag (vi) ska vara än och det börjar ju dra ihop sig.. Men får komma på något imorgon! 

En bild från i somras! åå fy satan vad jag redan längtar tills nästa sommarlov! Nu inser man hur skönt det va.. 
 

Andra dagen avklarad!

Hann inte uppdatera imorse innan jag åkte till skolan, och har inte haft bloggen i tankarna under dagen. Men det har varit en seg dag. Vi hade "poängjakt" typ eller nått sånt i nästan 3 timmar.. Vi var blandade i klasserna i arbetslaget så skulle man göra saker och få poäng. Var sjukt segt att gå omkring.. Och efter lunch hade vi bara en liten lek och sen slutade vi. Dessa första dagarna känns typ halv onödiga, vi gör ändå inget nödvändigt. Aja, nnu ska jag sätta på första avsnittet på Broadchurch som sändes igår på TV4 också. Hade tänkt att jag skulle försöka följa den på TVn och inte kolla bara på datorn i förväg ;) Ikväll är det även träning! 

 

Vinst!

Kan inte säga annat än att matchen gick riktigt bra! Vi vann med 4-0 vilket känns som ett riktigt bra resultat. Första halvleken spelade vi riktigt bra fotboll, rullade boll sjukt bra och fick in två mål. Andra var väl lite mer flaxig om man kan säga så. Men vi tog väl ganska bra kontroll över matchen. Dom fick några få mål chanser men vi fick desto fler och satte även två till bollar i målet. Känns bra med en sån här start på denna säsongen! Nu har jag duschat och ätit och ska lägga mig och kolla på första Idol programet som sändes förut. Sen ska jag sova. Imorgon börjar vi kl.9 så åker strax innan.

 

Skola, baka , match!

Har inte riktigt hunnit med att uppdatera idag. Men de timmarna i skolan gick ganska fort. Slutade halv två och då åkte jag hem. Vi gjorde inget speciellt, de vanliga efter sommarlov. Pratade, fixade nya skåp, gick igenom klasslistan och gick igenom lite annat. Har lite special schema fram till Torsdag då vi börjar med det riktiga schemat. Men iallafall, runt tre (tror jag ) kom Emelie så började vi baka muffins. Fick dock åka och köpa en sk imellan, men ja. Det gick väl bra. Nu ligger jag och slöar men ska snart byta om inför matchen. Är sjukt taggad. Har inte så mycket träningvärk så hoppas att det ska gå bra ;) 

 

Dagens klädval!





 

Sommaren 2013!

Måste säga att även detta sommarlovet har gått otroligt fort, som alla andra också gör! Är väl inte jätte nöjd med det egentligen, hade förväntat mig mer och att det skulle bli roligare. Men eftersom mina kompisar gjort annat denna sommaren och jag varit på Tjörn näst intill hela sommaren så har jag inte kunnat träffa dom så mycket.. Vilket har varit riktigt tråkigt. Men jag har ändå haft ett skönt och lugnt sommarlov. Har bara kunnat ta det lugnt och slöa. De första veckorna var väl okej då det var midsommar och jag fyllde år. Så då var det kul. Sen gick det några veckor då det var halv bra väder och sånt.. Men då passade jag på att ta mitt AM-Körkort, vilket va riktigt kul och bra! Sen blev det bättre väder och då väntade Gothia Cup. Det var allt från segt och tråkigt till jobbigt och kul! Men det är verkligen en vecka som jag kommer minnas länge. Lärde känna många Goa personer och hade det bra! Efter de var jag på Tjörn ytterligare två veckor, då var det väl ganska okej ändå. Vi hade några familjekompisar uppe och även Emelie var där så det var roligare. De senaste två veckorna hemma har varit riktigt sköna. Har kännt att det behövdes.Träffa lite kompisar komma igång med täningen och sånt. Kan inte säga annat än att detta sommarlovet slutade på bästa sätt. En riktigt bra och rolig helg med laget.
Det var lite av min sommar sammanfattat! Kan säga att nästa sommar tror jag kommer bli sjukt mycket bättre ! Har mycket fler bilder men ni har sett en hel del av dom redan.Men här är iallafall några igen ;) Vissa bilder från i sommras har jag på minneskort som ligger någonstans därför är det inte med vissa bilder också.. 

 

Redo för skola!

Försökte hålla mig vaken men gick inte.. Så somnade till i ca 30 minuter. När jag vaknade fixade jag lite med kläderna och sakerna jag hade med mig. Efter vi ätit middag gick jag, mamma och Viktor en promenad på 2,5km. kännde att det var riktigt bra för att det inte ska bli lika jobbig träningsvärk. Men ska även stratcha innan jag går och lägger mig. Nu har jag precis plattat klart mitt hår så det ser lite bättre ut tills imorgon. Börjar kl. 10 imorgon och det blir väl inte direkt någon lång skoldag antar jag. Efter skolan ska jag hem och baka lite till matchen för mamma ska stå i "cafèt" vi har på varje hemma match. Och vid 19 så har vi samling till matchen som börjar kl.20! 

 

Hemma!

Kom hem för ca 1 timma sedan. Resan hem var ganska seg och vi sprang till tåget för att inte behöva vänta i 30 minuter. Men det gick bra, så vi kom hem lite tidigare än va vi trodde. Är hur trött som helst så ligger i min säng och slöar lite nu men ska försöka att inte somna. Har ju berättat lite vad vi gjort i helgen. Och det har iallafall vart riktigt bra och kul. Kände at det behövdes för att komma igång med träningen på riktigt. För nu är det träning som gäller flera gånger i veckan. Men ska gå en liten promenad senare med Mamma så jag förhoppningsvis inte har så mycket tränings värk imorgon. 
ingen bild funkade att lägga ut, så fick bli denna igen...

 

På väg hem!

Sitter på första bussen på väg hem nu. Kommer dock ta typ 3 timmar.. Sjukt segt menmen. Imorse blev vi väckta strax efter 7 (!?). Så åt vi frukost och lite senare så hade vi träning. Lite mer chill Idag eftersom alla va så trötta och så ösregnade det. Därefter duschade vi och sen packade vi och städade. Sen åt vi lunch och fixade det sista. När jag kommer hem ska jag lägga mig i min säng en stund tror jag ;) sen ska jag kanske förbereda lite inför imorgon då vi börjar skolan! Har även match imorgon som jag ska vara med på! 
 
 

Läger !

Blev väckta vid 8 imorse för att hå ut och springa en stund som en bra start på dagen. När vi kom tillbaka fixade några frukost som vi sedan åt. Därefter hade vi lite "fritid" så vi gick och köpte några saker i en affär som finns här ;) efter de hade vi våran första träning idag, mina ben var riktigt trötta och det var inget annat än jobbigt. När den var slut gick vi och badade. Sen åt vi och efter de började "fångarna i Grundsund" ;) första uppgiften var att fiska krabbor i våra lag så fick man poäng för lite saker. Sen hade vi en tävling där en i laget skulle äta ett ostron.. Jag åt inte! Sen skulle vi svara på några frågor. Nu ligger vi och slappar. Strax efter 18 har vi en andra träning idag. Därefter ska vi bada och ha någon tävling där ;) 
 
 

Tips: Safe Haven!

Tänkte tipsa som en film som jag såg i veckan. Det är "Safe Haven" och jag älskar den! Såå himla bra film. Jag gillar egentligen inte att kolla på filmer, kollar hellre på serier då dom inte är så långa. Men denna filmen ångrar jag inte en sekund att jag tittade på. Jag är sämst på att beskriva saker. Men det är en film jag skulle beskriva som innehåller, Kärlek, Drama, Spänning mm. Vet inte om det bara är jag men filmer, serier mm. blir typ bättre när det är snygga/fina skådespelare med ;)  Ännu en Nicholas Sparks film som jag gillar. Kan säga att alla mina favorit filmer är skrivna av honom! Dear John, The Notebook, The Last Song, The Wow osv.. Lööv it! 
Har även lyssnat en del på denna låt som "tillhör" filmen! Såå bra ! 
Först låten och under är trailern på filmen! 

 
 

Dagen!

Dagen har varit bra' resan hit gick väl bra, var ganska segt eftermin vi åkte buss och det tig riktigt lång tid. När vi kom fram fixade vi upp madrasser och sånt. Vid 18.30 började vi våran första träning med fokus på glidtacklingar och sedan lite match. När vi tränat klart var vi några som gick/sprang och badade i regnet. Var faktiskt ganska varmt i vattnet. Sen duschade vi och åt. Efter de hade vi nästan 3 timmar då vi fick göra vad vi ville. Så vi har legat och pratat och sånt. Nu ska vi snart sova. Imorgon väntar flera träningar och massa annat! 
 
 

Delar av mitt rum!





 
 

Packa och fixa!

Vaknade för ett tag sedan men har inte riktigt kommit igång än. Men nu ska jag packa ner det sista och fixa mig lite mat att ha med mig. Har inte fått till så  många bra inlägg som jag tänkt, men ska försöka hina fixa något mer nu så får det räcka. Ska försöka mobilblogga därifrån också men lovar inget! Vi har fått driktigt synd med vädret tyvärr. Ser ut som att det kommer vara regnit och sånt hela helgen.. Och vi ska träna ute 3 träningar + 2 joggingturer. Känner att min väska inte kommer vara fräsch när jag kommer hem med allt svettigt ;) Aja, hoppas det blir kul ändå! Är riktigt taggad! 

 

Bra dag!

Hann inte uppdatera tidigare. Men jag och Emelie åkte och handlade lite saker som jag ska ha med i helgen. Sen åkte vi hem till mig och lämnade det. Efter de åkte vi en sväng på lite konstiga vägar och sen åkte vi hem till Elin. Där vi bara hämtade upp henne för att sedan åka till affären igen och köpa fika ;) Sen åkte vi hem till Elin igen och fikade och snackade en massa. Strax innan 18 åkte jag och Emelie hemmåt, fast vi åkte samma konstiga väg som vi åkte dit ;) När jag kom hem började jag packa lite och sen åkte jag på träning. Gick väl bra idag. Känndes bra med skorna, var riktigt sköna så det var ju bra. När jag kom hem duschade jag och åt sedan. Nu har jag nästan packat helt klart. Ska bara lägga ner några saker imorgon :) Nu ska jag sätta mig och förbereda några inlägg och sen ska jag sova. Imorgon har vi samling 14 och sen ska vi åka tåg och buss i någon timma + ! :)

 

Nya fotbollsskor!

Fick dessa av pappa igår! Är jätte nöjd med dom. Lite extra tjejiga ;) 
Det är gräs skor så det är ju riktigt bra eftersom vi spelar en del på gräs nu. 
Har dock inte haft det på riktigt länge så känns konstigt när det är så få dobbar! 



 
 
 



Torsdag!

Vaknade strax innan 12 och då var Emelie utanför med sin moppe. Äntligen har hon också tagit körkort! Så himla kul. Så snackade vi lite. Lite senare ska vi träffas och jag ska åka och köpa lite saker till helgen. Sen måste jag packa. Har inte ens börjat och känner att det är på tiden nu ;) Ikväll är det träning som gäller. Men ska byta om och fixa till mig lite! 

 

Städa, springa!

Tog lite längre än vad jag tänkt med att städa eftersom jag är så seg ;) Men dammsög även hela undervåningen så det drog ut liite på tiden. Men nu är mitt rum städat och fräscht igen iallafall, vilket känns bra! Vid nio gick jag ut och sprang. Blev en runda på 2,5km. Inte så långt men börjar lugnt känner jag . Gick faktiskt förvånansvärt bra, kändes okej och rullade på i ganska högt tempo. Fortfarande någon minut eller två långsam men det kommer väl när man tränat mer. Men blev nöjd eftersom jag inte tränat så mycket i sommar. Så har precis duschat och sånt. Nu ska jag nog ta en macka eller något liknande och sen ska jag nog lägga mig och kolla på något avsnitt på någon serie! Har inte hunnit packa än så måste göra det imorgon. Ska även åka och köpa lite saker som jag ska ha med mig! 
Gothia Cup (2010 tror jag ;) )
 

Yeey!

Kom hem ganska nyligen från Alingsås. Det gick riktigt snabbt att hitta en hjälm. Fortare och smidigare än va vi trodde. Men dom hade inte i min storlek hemma så dom beställer hem den till imorgon så då hämtar pappa upp den. Sen åkte vi och kollade lite och fick köpt några fler saker som jag kanske visar imorgon. Innan jag åkte hem igen gick vi och åt på Subway också. Brukar inte göra sånt här med pappa så det var kul! Nu ska jag börja städa mitt rum så det blir fräscht!
Ååå va jag längtar tillbaka till Thailand!
 
 

Nytt: Födelsedagspresenter!!

Här är några bilder på det jag fick från mina kompisar igår! 
Är såå glad över allt! Blev inte så bra bilder men det får gå bra denna gången! 
Ignorera mitt stökiga rum på den sista bilden! Ska städas idag ;)




 

Mot Alingsås!

Sitter på tåget nu på väg till Alingsås och ska möta pappa. När vi kollat på de vi ska kolla på så ska jag åka hem och städa mitt rum.. Det är riktigt stökigt nu så ska nog göra ett litet röj där! Har inget annat som ska göras idag. Kanske går ner en sväng till gymmet i eftermiddag/kväll. Ska även börja packa inför helgen och fixa några inlägg kanske så det händer något här även då.

Bullar, Hagel, Träning!

Det gick väl bra att baka förut. Mitt upp i allt så började det ös regna och sedan gick det över till hagel! Det haglade sååå himla mycket, var vitt på marken.. Det blev även mycket kallare och det kändes knappast som sommar, mer som höst! Men iallafall, vi bakade klart och det blev bra och goda bullar ;) När vi var klara åt jag lite och sen gick jag och la mig i min säng och somnade till lite innan jag gjorde ordning mig för träning. Träningen gick väl bra, var sjukt blött på gräsplanen.. Och sen blev det helt lerigt och sånt.. Så mina kläder var ju hyfsat fräscha efter.. ;) När jag kom hem duschade jag och åt lite bullar ;) Nu ligger jag i min säng och ska sätta på ett OTH avsnitt. Imorgon ska jag åka till Alingsås för att möta upp pappa så ska vi köpa moppehjälm och lite annat kanske ;) 

Tre bilder som är tagna utanför vårat hus förut! Ser ut som snö!
 

Underbara kompisar!

När jag kom till Sofie så hade tjejerna redan varit fär ett tag och fixat för att överraska mig. Eftersom vi aldrig har fått tillfälle att fira mig så gjorde vi det nu. Dom hade gjort så fint och blev jätte glad när jag kom dit! Vi åt massa och pratade en hel del också. Sen åkte vi en liten sväng med mopparna och nu är jag hemma. Ska dra detta kort för jag ska baka bullar nu ;) Men här är lite bilder iallafall. Ska ta kort och visa det jag fick också. Men det kommer upp imorgon eller något! 
Tog inte med dom på oss för vet inte vilka jag fick ta med och vilka jag inte fick ta med! 
Men älskar er mina bästa kompisar! Ni är underbara! Tack för allt! 
 




 

Brunch!

Blev bara att Emelie kom hit igår vid tio så snackade vi och sånt i några timmar och sen följde jag henne hem. När jag kom hem la jag mig och kollade på ett OTH avsnitt och sen somnade jag. Nu har jag varit vaken en stund och ska åka till Sofie nu. Dit även Emelie och Adelia ska så ska vi äta brunch. Vet inte hur länge jag är där och om vi hittar på något mer sen. Men ska iallafall på träning ikväll. Och ska försöka hinna baka bullar innan den ;) 

 

Träffa kompisar!

Har knappt gjort något dag heller.. Känns så tråkigt när det bara går dagar och man inte gör något.. Åkte och köpte kaffe till mamma förut och fick lite cash , haha ;) Aja, nu ska jag snart träffa Emelie och Sofie :) Så får vi se vad vi kan hitta på. Kanske träffar några? Har ingen aning. Så har fått på mig lite kläder som man kan visa sig ute med ;) Så ska se hur vi ska göra ;) 
haha, ser ut som att jag har olika färger på mina ögon... -.-'


 

"Monday you bastard"!


Måndag!

Oj va tid jag tog på mig idag innan jag "blev klar". Somnade lite senare igår ändå för jag kollade på en film och sen var jag knappt trött. Så imorse vaknade jag strax efter 11 och låg som vanligt kvar och njöt ett tag. Sen gick jag upp och kollade på TV och åt frukost. Och nu har jag fixat till lite i mitt rum och bytt om och sånt. Insåg idag att det bara är 1 vecka kvar tills skolan börjar! Helt sjukt va tiden går fort! Ska försöka göra denna sista veckan bra! Kan inte påstå att detta lovet blev som jag tänkt mig, har väl inte haft jätte kul... Men har ändå varit ett skönt sommarlov som jag bara kunnat ta det lugnt på! Men det ska väl ändå bli lite kul att komma tillbaka till skolan, träffa kompisarna igen och få tillbaka alla rutiner! ;) 

 

Träning!

Träningen gick väl helt okej. Blev ju sjukt trött haha.. Men det är underbart att vara igång igen! På Fredag ska vi på läger i Grundsund som ska bli riktigt kul. Så ska försöka fixa några inlägg som kan komma upp under helgen. Men iallafall, När jag kom hem duschade jag och åt lite. Senaste timman har jag inte gjort något vettigt alls, bara legat och slöat. Men ska sätta på ett PLL avsnitt nu och så kanske jag går och lägger mig ganska tidigt idag. Imorgon har jag inga planer än. Kanske träffar någon eller något sånt! 

 

Hemma!

Kom hem vid halv tre och gick direkt till mitt rum och la mig i min säng ;) Hehe, var sjukt trött och ville bara gosa ner mig med täcken och kuddar. Vi beställde oss pizza som mamma sen åkte och hämtade. Så åt vi lite pizza och nu ligger jag i min säng igen och slöar. Är sjukt trött så ska slappa lite innan jag åker till träningen. Ikväll har jag inga planer så blir väl att ta det lugnt! 

 

Hem igen!

Kom hem vid halv 2 inatt efter en bra kväll. jag, Viktor, Sebastian och Ida spelade kort efter ett tag och de vuxna fortsatte prata på. Imorse blev jag väckt vid 11 men kom inte upp försen halv 12. Nu har vi i princip packat klart och städat lite. Så nu ska bara allt in i bilen och sen åker vi hem. Som jag skrev igår så har jag träning i eftermiddag :) 
 
 

Middag hos familjen Jacobsson!

 
Sitter nu hos familjen Jacobsson med även några släktingar till dom. Har Precis ätit middag och snart blir det efterrätt. Kommer vara här resten av kvällen. Så kommer inte bli så mycket mer uppdatering. Men imorgon åker vi iallafall hem runt lunch tror jag. Ska kanske ta upp segelbåten! På eftermiddagen har jag träning så kommer inte bli så sent härifrån ! 
Tog en bild förut i bilen när det regna ;)
 
 

Segling!

Gick upp klockan halv 8 imorse och åkte här ifrån strax efter 8. Tog lite mer än en timma att åka till Lysekil för vi fick vänta på färjan en stund. Men vi kom dit liite sent men vi fick tag på en parkeringsplats och sen gick vi mot ett berg så man ser ut över havet bra. Där var redan några som vi känner som är släkt med Anna Kjellberg som seglar med sitt Team! Dock förlorade dom båda matcherna de seglade på förmiddagen. Riktigt synd, för dom låg jätte bra till hela tiden tills sista vändningen.. Aja, vi tänkte iallafall stanna kvar och se när dom skulle segla om 3/4 plats. Så jag, mamma och pappa gick och kollade i några affärer och sen kom det en skur. Så vi gick för att hämta våra saker och tänkte att det skulle gå över. Men lite senare igen så kom världens oväder! Stod uppe på berget och jag såg en blixt framför mig och sen kom en åsk knall, jag ba: nu sticker jag, Jag skiter i detta och gick därifrån.. Vi hann komma halvvägs till bilen innan det började ÖS REGNA. Då vi började springa.. Imellan hamnen och bilen hann det även komma två blixtrar och två åsk knallar som det kändes som att hela himlen föll ner!! De var precis över oss!  Asså skojar inte, jag sprang och höll för öronen, med två väskor, i ös regn och halv skrek typ.. Och JA, jag är livrädd för åska och blixtrar! Iallafall, sen fick vi hämtat upp Viktor som var med våra kompisar och sen åkte vi hemåt! Så vi missade den andra seglingen .. Plus att jag glömde ladda min kamera igår så hade nästan inget batteri kvar men fick tagit några bilder iallafall. OCH objektivet var suuuper bra! Blev så himla nära och bra bilder! 







 

Lysekil imorgon !

 
Nu börjar denna dagen gå mot sitt slut och jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska vi upp 7 (!?) för att åka till Lysekil och kolla på segling (match cup). Sjukt tidigt och känns lite ovärt för min del, men jag följer med. Och det gör även kameran, så hoppas att jag får bra användning av mitt nya objektiv! Kan dock inte lova någon bra uppdatering imorgon för har inte förberett något och vet inte om jag kommer ha tid till att uppdatera.. Men ska självklart försöka! Imorgon kväll blir det middag med den delen av familjen Jacobsson som är här, Trevligt!
 
 

Tjörn!

Även denna dagen har gått riktigt fort. Har inte gjort mycket vettigt idag men har fått gjort lite saker! När mamma kom hem fixade jag lite mat och åt. Har haft lite besluts ångest senaste dagarna på om jag ska åka med familjer till Tjörn eller inte. Men nu bestämde jag mig för att följa med! Blir sista helgen där med familjen i år så passar på. Och dom ville att jag skulle följa med så gör det! Så ska packa ner lite saker nu så jag klarar mig tills Söndag förmiddag då vi åker hem. 

 

Dagens klädval!

Detta har jag på mig idag! Bytte dock till shorts nu
. Här är bättre bilder på Blusen som jag köpte häromdan också! 




 


 

Klippt mig!

Gick upp vid 11 imorse för att vara hos frisören 12. Kan säga att det var nog första gången jag blev nöjd. Egentligen gjorde hon knappt något men det var ju de jag ville. Alla andra klipper typ av flera centimeter. Men hon här fattade att jag ville behålla längden men det slitna skulle bort. Fick även några tips på hur jag kan göra för att få lockarna finare. Dock kostar det ju en del för det lilla hon gjorde.. Men eftersom jag klipper mig så sällan så får det väl vara värt det! När jag kom hem åt vi och sen gick jag ut och tog lite bilder. Gaad va varmt det blev! Så nu sitter jag inne och ska städa lite och tvätta ;) 

 

Svar på kommentar!



Det stämmer att vi hyrde moppe i Thailand. Vi hyrde en med soffa på sidan och en vanlig. Jag körde endast den med soffa eftersom det är lättare. Men iallafall. När vi var där hade jag aldrig kört en moppe innan. Alltså hade jag inte körkort. Och jag är inte säker på hur det är med det på andra ställen i Thailand. Men där vi va så är det lugnt. Dom ser ju oss som mycket äldre än va vi är så de tänker ju att vi har körkort typ.. Jag skulle tro att det verkligen går bra om man har AM-körkort. Men jag vet inte. Det åkte lixom runt poliser där vi var, men om man bara kör normalt så vinkar dom och ler när man åker förbi ;) Men som sagt så har jag bara varit på ett ställe i Thailand och jag har ingen aning om hur det är på andra ställen! Men jag skulle tippa på att det är hel lugnt! Kanske inget bra svar men liite hjälp kanske! Hoppas du får det bra på din resa, och njut! Längtar tillbaka varje dag! 

Jobbig träning!

Träningen var himla jobbig även denna för mig iallafall, hehe. Har ont i hela kroppen för all träningsvärk. Känner mig så klen men det är väl så när man knappt rört på sig i sommar ;) Men är väldigt trött så ska nog lägga mig snart så jag är pigg imorgon! Ska ju som sagt till frisören kl. 12 så ska väl upp innan 11. Vet inte om det händer något imorgon om jag ska träffa någon eller nått. Får se hur det blir med det. Annars kanske jag tar mig till gymmet för att få bort träningsvärken och köra lite överkropp. Men får se om jag orkar/ har tid! 

 

New in!

Detta fick jag med mig från Göteborg igår. Är jätte glad över de jag köpte! Klockan har jag kollat på ett tag och slog till nu. För er som inte förstår på bilderna så är det en mascara som kan vibrera!
Bättre bilder på Blusen kommer nog imorgon! 
Blus, Tessie / Träningslinne, H&M / Mascara, Åhlèns City / Klocka+Armband, Ur&Penn!

 
 




 
 

Klipptid!

Denna dagen blev väl inte riktigt vad jag ville efterwsom vädret är så tråkigt. Men har fixat i mitt rum och sånt. Tog även moppen ner till en frisör och bokade klipptid imorgon kl. 12! Så då ska de slitna topparna av!! Ska se till så att hon inte tar mer än vad som behövs så att jag kan behålla längden typ. Har precis tagit kort på de jag köpte igår, så ska fixa dom bilderna och lägga upp de sen. Nu har det tack och lov äntligen slutat regna , hoppas bara att det håller sig såhär resten av dagen! Mysis kläder på nu! 

 

Hej!

Blev inte så sent igår. Träffade lite kompisar vid Stamsjön så badade dom och sen åkte jag hem. När jag kom hem satte jag på en film och pratade skype med Philip ;) Vaknade vid halv 11 och insåg att det regnade ute idag. Sjukt segt och tråkigt! Vill ju ha sol nu de sista på lovet, men ser ut som att det blir halv bra väder ända fram tills vi börjar! Aja, kommer väl hålla mig inne idag då antar jag. Kanske ärmed Emelie lite men har inte pratat med henne än så får se. Ikväll är det träning igen. Kan säga att min träningsvärk sitter i och värker sjukt mycket! Men ska ta på mig lite kläder och komma igång lite nu. 
 
 

Bra dag!

Kom hem för en liten stund sedan och har hunnit äta mm. Har haft det jätte bra idag! Tog tåget halv två och kollade lite snabbt där inne. Innan jag mötte Emelie, Anton och Daniel. Så gick vi och kollade lite, pratade och sånt. Sen åt vi på Subway och satt och pratade i över en timma. Sen åkte killarna och jag och Emelie gick och kollade lite mer. Fick med mig några saker hem och ska försöka ta kort på de imorgon. För nu ska jag byta tröja och sen ska jag iväg och träffa lite kompisar. Ciao!

 
 
 

godmorgon!

Somnade lite senare än va jag trodde att jag skulle göra igår. Kollade på två filmer som faktiskt var bra! Vaknade dock halv 8 och hade världens växtvärk..  Så fick lite smått panik. Men somnade tillslut om.  Och vaknade strax efter 10.  Har segat ett tag nu men ska börja göra iordning mig. Tar nog tåget strax efter 13 antar jag. 

 

Sjukt trött efter träningen!

åå va jag är trött! Det var en seg träning för mig som sprungit någon gång bara i början av sommarlovet. Kännde hur trött jag blev direkt och mina ben känndes hur tunga som helst.. Haha, måste ut och springa oftare nu! Aja, är väl skönt att komma igång igen. När jag kom hem skyndade jag mig liite för skulle kanske träffa kompisar men blev inte så. Så la mig i soffan åt lite. Men nu ska jag sätta på en mysig film, kommer nog somna ganska tidigt idag. Imorgon ska jag och Emelie till Göteborg för att shoppa lite igen ;) Hehe, men har några saker jag hade tänkt köpa och ska föörsöka hålla mig till de! Men som vanligt så hittar jag alltid annat :| 

 

Färga hår!

Vid tre åkte jag och hämtade latmasken Emelie som inte orkade gå 10 minuter ;| Haha. När vi kom hem till mig så satte vi på LOL och började fixa hennes hår. Höll på i över 1,5 timma och drog ut slingor ;) Men nu har vi iallafall kletat i färgen och väntar på att det ska bli klart så ska vi skölja ut det. Sen ska jag äta och strax efter 19 ska jag på träning. Kommer kännas konstigt att träna efter som jag inte gjort det på hela sommaren.. Aja, måste ju tillbaka någongång ;)
 
 

NYTT: Beställning från Elf!

Här är min beställning som jag gjorde från Elf. Paketet låg i brevlådan när jag kom hem i Söndags. Dock tog det över tre veckor att få det , liite för länge eftersom jag hade betalat så att jag skulle få det efter 7-14 dagar. Men fick det tillslut och jag är glad över allt förutom läpp produkterna som är i andra färger än vad jag trodde att det skulle vara..  Plus att läppstiftet gick av.. ?! Aja, allt annat är bra iallafall! 


Waterproof Eyeliner pen (Svart), Jumbo Eyeshadow Stick (French Lace), Jumbo Lip Gloss Stick x2(Coco loco,Tiki Torches), Lipstick (Nostalgic) [Det är mycket mer rosa än va det ser ut att vara!]


Warm Bronzer (Warm), Baked Blush (Peachy cheeky), Little Black Beauty Book (Warm Edition). 

Blush Brush, Angled Contour Brush.

Late night..

Somnade liite för sent inatt (imorse).. Låg och halv sov samtidigt som jag pratade med Philip på skype ;) Haha, jag kan ju inte vart jätte rolig att prata med.. Iallafall, vaknade vid 12 så blev ännu senare.. Aja, får väl ha någon sån här dag ;) Idag ska jag vara med Emelie. Jag ska kanske färga hennes hår. Eller slinga om man ska vara exakt ;) Men nu ska jag duscha och fixa till mig och höra av mig till henne sen! 
BTW, fick världens panik igår kväll. Något/Något har spammat min mail med virus och hackat sönder den typ :( 
Har allt kopplat till den, så det suger! Så ska försöka fixa över alla grejer som jag behöver till en annan mail.. 
Förlåt språket, men jävla idioter! 

 

Kvällen!

Kom hem för typ 30 minuter sedan. Blev en ganska velig kväll men blev bra tillslut ;) Först åkte vi till ICA och köpte lite gott. Sen åkte vi ärligt talat bara runt och kunde inte bestämma vad vi skulle göra och sånt. Men tillslut vid halv 11 åkte vi och träffade Pontus och Oskar. Så gick vi runt i en timma typ och snackade. Haha så jävla roliga ! ;) Nu ligger jag i mion säng och kollar på OTH och ska snart gå och lägga mig. Imorgon (idag) ska jag vara med Emelie, så ska vi försöka hitta på något :) 

 

Tvättat Sminkborstar.. osv..

Sätt ute i någon timma och sökte omkring bland olika grejer men tillslut gick jag in och la mig och kollade på OTH ;) Hehe, sen kom mamma hem och vi åt middag. Efter middagen ställde jag mig och svättade nästan alla mina sminkborstar. Tog väl ett tag med tanke på att jag inte tvättat dom på riktigt länge och dom var hur smutsiga som helst! Aja, nu är dom fina och fräscha igen. Snart ska jag träffa Emelie, vet inte alls vad vi ska göra men vi ska hitta på något :) 

 

1 timma i solen ;)

Satt ute i solen i ungefär 1 timma och sedan åt vi lunch. Fick nog liite färg iallafall :) Därefter så kom det moln och solen försvann typ. Så har varit inne i 1 timma och tagit lite kort och sånt. Men nu gick jag ut igen och satte mig med datorn för att kolla runt lite och sånt. Ska beställa hem några saker snart så ska kolla på de ;) Blev ett kort inlägg men har inte så mycket att säga/skriva. BTW, kommer en hel del gamla bilder nu, men har inte tagit några nya på ett tag .. Men jag ska fixa det ;) 

 

NYTT: Canon EFS 55-250mm

Har länge velat köpa detta objektivet och nu efter att jag jobbat till mig lite pengar så köpte jag det! Köpte det begagnat av en kille som knappt hade använt det. Köpte det mycket billigare än vad ett nytt kostar och det ingick ett UV-filter också. Så jag är jätte nöjd med mitt köp! Skillnaden på detta objektivet och de jag har är att detta kan man zooma mycket mer på. Vilket gör att man kan ta fina bilder på saker långt borta som jag har velat göra flera gånger. Dock insåg jag igår att autofukosen inte var så bra, eller det tog tid för den att "hitta rätt" och många gånger så "hittade" den ingenting. Men jag anväder mig oftast av manuelfokus så det är väl lugnt. Men det ska bli jätte kul att testa detta mer! 



 

Femte Augusti!

Åå va skönt det är att vara hemma. Vakna upp i sin egna säng, i sitt egna rum och bara njuta! Bara ligga kvar i över 1 timma och ha det skönt! Men tillslut kom jag upp och fick i mig en risifruiit till frukost ;) Nu har jag tagit på mig lite kläder men tänkte byta om igen och ta på mig bikini och gå ut och sola. Är sol idag+ lite moln men liite färg kanske man kan få :) Har fortfarande inte något planerat idag så får se vad det blir av denna dagen. Ska försöka fixa några inlägg som kan komma upp i veckan. 

 

Cozy in my bed ;)

Efter att ha kollat på ett OTH avsnitt och hållt på med mobilen ett tag, har jag nu gjort mig klar för att gå och lägga mig. Men innan jag somnar tänkte jag läsa något kapitel i Dear John och kolla lite i någon tidning. Imorgon har jag inget planerat just nu. Men ska kolla om någon kompis är hemma. Annars får jag väl försöka hitta på något med mig själv ;) haha, låter ensam menmen.. Hoppas på lika bra väder imorgon som det har varit idag! Strålande sol och jätte varmt. Helt underbart, ska njuta de sista två veckorna av sommarlovet nu! 

 

Hemma igen + köpt..!

Nu ekar bloggen tom.. :O Har inte haft tid att uppdatera idag, eller har inte tagit mig tid. När klockan var runt tr5e skulle jag tro kom vi hem. Då åt vi och sen fixade jag i mitt rum. Packade upp alla kläder och alla andra saker. Fixade om några grejer och "städade" lite. Strax efter fem åkte jag och Mamma mot Mölndal för att köpa ett objektiv som jag vart ute efter ett tag. Så var det en killa som sålde ett knappt använt, så det köpte jag. Kommer mer om det imorgon. Är iallafall jätte nöjd! När vi kom hem fixade vi lite med min moppe och sen fixade jag lite mer i mitt rum. Nu ligger jag i min goa säng och är riktigt trött. Ska nog äta snart. Tror inte att jag ska göra något ikväll, blir väl en lugn kväll bara med någon film eller nått! 

 

Klar!

 
Nu ligger jag ute på våran "solsäng" och väntar på mamma och pappa. Vet inte när dom kommer men hoppas att dom kommer ganska snart. Alla mina saker är färdig packade och ska bara in i bilen. Hoppas på att vi kommer härifrån. Innan 14! När vi kommer h ska jag packa upp alla mina grejer och fixa lite hemma tror jag! 
 
 

Lugn kväll !

 
Dagen har varit lugn. Somnade efter lunch och sov i någon timma. Sen åt vi lite kaka och glass. Efter de tog vi oss en liten cykeltur till en kiosk för att köpa godis och mer glass ;) När vi kom hem spelade vi lite kort och kollade på TV. Och mellanåt spå fixade vi mat och åt. Nu jollar vi på en dokumentär om Beyoncé! Riktigt bra! En helt otrolig kvinna! 
 
 

ATM


Lite Bilder från gårdagen!








 

Packat!

Nu liggen jag som en zombie i min säng. Blev väckt vid halv tio i morse och var sjukt trött. Strax innan elva åkte familjen Burge hem mot Skåne. Nu senaste timman har jag packat ner alla mina saker. Är ju en hel del men nu är allt nerpackat i väskor. Nu är de andra i familjen och badar men jag ville inte följa med för det blåseer typ storm och jag är inte så sugen ;) Men jag ska fixa lite och sånt. Idag blir det en slapp dag. 

old pic
 

Natti!

Nu har klockan passerat 1 och jag och Ella ligger ute i lillstugan för att snart sova. Kvällen har varit trevlig men känner att jag är hyfsat seg och trött så känns bra att gå och lägga sig nu. Dock hör man dom andra när dom spelar musik, sjunger, pratar och sånt;) Aja, imorgon lämnar alla mig och Viktor här för att åka hem / på fest. Men jag ska packa och sånt för på söndag ska jag hem!
 
 

Ute på en ö!

Har inte haft någon tid till att uppdatera men slänger in ett snabbt inlägg nu. 
Runt tolv åkte vi ut med båten och försökte hitta en ö. Det tog ett tag men tillslut hittade vi en. 
Så där la vi oss och var där i några timmar och åt lunch, badade, fiskade mm. Direkt när vi kom hem åkte Jag, Pappa, Ella och Agnes ut en sväng med båten. När vi kom hem så gick jag in i duschen och har precis duschat. Så nu ska jag klä på mig och sånt och sen ska jag ner till dom andra! Bilder kommer imorgon tror jag. Har inte tid att fixa med det nu! 

 

Pink & White !


Middag på Salt och Sill!

Har inte hunnit uppdatera något idag typ men ska berätta lite snabbt bara för ska sova snart. 
Vid ett eller nått sånt cyklade jag och Emelie till badplatsen och badade med Mamma och Camilla. Var kallare i vattnet idag än va det var igår! När vi kom hem bytte jag om, tog bort mitt gamla nagellack, sminkade mig lite och sånt. Strax efter fyra tror jag tog vi båten till Salt och Sill för att träffa kompisar. Så var vi hos dom någon/några timmar och pratade och sånt. Mot halv åtta gick vi till restaurangen för att äta och var där i några timmar. Och sedan tog vi båten hem. En bra dag kortfattat. Imorgon ska vi förhoppningsvis ut till någon ö om vädret blir som vi hoppas på! Här är lite bilder från dagen kvällen! 
Haha, åkte förbii en kristenbåt typ som hade högtalare och så sjöng dom "happy day" ganska högt ;) 








 

Sommar outfit!

 
annastockelid.blogg.se


Juli Favoriter!


♦ Stickad tröja från Cubus. 
♦ Blus från Labelle. 
♦ Mysbyxor från Juicy Couture. 
♦ Body Mist från Hollister. (Tippers Beach) 
♦ Body Lotion från LDB. (Sweet Wonderland) 
♦ Deo från Dove. (pomegrante & lemon) 
♦ Nagellack från Isadora. (697, clear 6-in-1) 
♦ Concealer från Mary Kay. (Beige1) 
♦ Mascara från Mary Kay. ("Lash love"  # I♥Black) 
♦ Halsband från Guess. 
♦ Hawaiian Tropic från Cubus. (dark) 
♦ IPhone skal (med plats för kort) från Fyndiq. 
♦ Solglasögon från Rayban. 

1/8-13

Vaknade för 1,5 timma sedan och har gjort det vanliga som jag skriver varje morgon ;) 
Nu ska jag fixa några inlägg sen ska jag fixa mig och höra av mig till Emelie och se om vi hinner träffas innan jag ska iväg ! Mot eftermiddagen ska jag och familjen till några kompisar som bor på ett hotell i närheten så ska vi äta middag och sånt med dom ikväll. Och imorgon ska vi träffa dom på dagen och sen sover dom här! Så kommer kanske inte kunna uppdatera så mycket men jag ska försöka.