Nytt: Somrig blus.

Denna underbara blus fick jag när jag fyllde år. Jag hade tidigare spanat in den, föll verkligen för färgen och att den är så stilren. Denna färg förknippar jag verkligen med vår/sommar men passar bra till mycket. 
Den är från Åhléns.





 

Första kvällen

Lite bilder från kvällen igår. Vi åt en god Paella på en mysig restaurang och sedan gick vi en promenad.







4 spotify listor!

                                            

Här är mina 4 spotify listor som jag oftast använder mig av. Vilken jag använder beror helt på humör och vad jag gör. 
Uppe i vänster hörn är min vardagliga lista med lite alltmöjligt, en lista som man alltid kan hitta någon låt som får en på bra humör. 
Bredvid denna lista är min träning/fest lista. En lista som främst innehåller houselåtar, med mycket sommarminnen och som lätt kan göra en taggad på vad som helst. I det nedre vänstra hörnet är min blandat lista. Här finns allt man kan tänka sig, en lista som både är bra när man vill vara nostalgisk men också när festen kommer in på småtimmarna och alla känner för att sjunga. Till sist har vi min mys lista, en lista med lugna och sköna låtar. Till de tillfällen man bara vill ta det lugnt, lyssna på chill musik och ha det härligt. 

La playa






Nytt: Bikini.

In loove. Överdelen fick jag i födelsedagspresent efter att jag spanat in den men trots allt inte köpt den. Underdelen är enligt mig perfekt, inte för stor men heller inte för liten. Den är enkel men ändå ganska unik tycker jag. Det bästa med svarta bikinitrosor är att man kan köpa flera överdelar och ha till eftersom i princip allt passar till svart. 

Båda delarna finns att köpa på Lindex.


 

Mallorca!

Vi landade i Palma vid halv 12 där det var klarblå himmel. Flygresan gick bra, skönt att det endast är ca 3 timmar. Igår   Tog vi det lite lugnt, badat och kollat runt ingen lilla staden. 
Idag har vi legat på stranden ända tills nu då vi ska förflytta oss till poolen.







Min midsommar outfit



Detta hade jag på mig på Midsommarafton. Denna klänning köpte jag förra sommaren i Barcelona inne på Mango. Jag älskar den men jag har endast använt den 3 gånger eftersom den är så somrig och kan alltså vara lite svår att bära då den sticker ut i färgen.

Nu åker vi!!

Då sitter vi på Landvetter flygplats och väntar på att gå på planet som tar oss till Mallis. Detta ska bli så otroligt skönt, bara komma iväg och ta det lugnt!




Middag med Emelie!

Nu är jag helt klar inför resan. Imorgon klockan 5 ska jag upp för att hinna med flyget som går till Palma vid 8. Därför är det verkligen dags för mig att sova nu. Min kväll har för övrigt varit väldigt bra. Jag träffade Emelie och åt middag tillsammans med henne, mysigt men ganska kallt utomhus. Kändes bra att träffa henne innan jag åker då det är lång tid tills vi träffas nästa gång. Resten av kvällen har jag packat ner det sista, fixat naglar, städat osv. 








Göteborg !

Strax efter att jag vaknat gjorde jag mig redo för att åka till Göteborg. Jag hade några småsaker jag skulle kolla på inför resan. Nu efter några timmar har jag verkligen tröttnat och nu sitter jag och väntar på mamma och skjuts hem. Jag hittade en av sakerna jag var ute efter och dessutom har jag växlat lite pengar.  

När jag kommer hem ska jag packa klart, städa och fixa lite hemma. Lite senare ska jag träffa Emelie och säga hejdå, nästa gång vi ses är om över 3 veckor.. Gud va jag kommer sakna den tjejen!!




Ny design!

Som ni förmodligen ser på bloggen så har det skett en förändring. Designen jag hade innan har jag haft länge och jag kännde för en nystart. Jag kommer antagligen göra ett antal justeringar i framtiden men det kändes bra att ändra lite innan jag åker. Framförallt så känns det bra med en ny header eftersom den andra var ganska gammal nu. 
 
 

Sista träningen.

Då börjar denna dagen lida mot sitt slut. När jag vaknade imorse mådde jag faktiskt inte så bra, jag hade både huvudvärk och hosta så idag har jag främst tagit det lugnt. Efter att jag hade vilat en stund packade jag inför vår resa, usch vad jag inte tycker om att packa. Jag vill ha med mig så mycket saker men självklart måste jag ju välja bort massor. Men, det finns ju större problem så jag ska väl egentligen inte klaga. Nu är jag hemma efter ett tandläkarbesök och sista fotbollsträningen på några veckor nu. Däremot är träningskläderna med så det kommer bli en del träning ändå. 

 

Födelsedagsmiddag!

Igår kväll var några av mina tjejkompisar här och firade mig. Jag gjorde middag och efterrätt som vi åt tillsammans Jag är så glad att vi hann träffas en gång innan jag åker eftersom det kommer dröja tills nästa gång. Älskar att bara sitta och prata med dessa tjejer, det finns alltid något att prata om. 

 



 

Starten på min födelsedag!

Imorse klockan 7 kom familjen och sjöng för mig och så öppnade jag lite presenter. Eftersom dem skulle iväg och jobba så fick det bli så tidigt men det gjorde inte mig något egentligen. Efter jag öppnat presenterna somnade jag om och sov i några timmar till. Nu är jag vaken och ska främst packa och fixa hemma även idag. Vädret är inte alls något att glädjas över så det blir nog en ganska lugn dag. Ikväll kommer mina tjejer hit för att äta middag, en sista tjejkväll innan vi splittras för resor och annat. 
 
Igår kväll efter träningen var farmor och farfar hemma hos oss och hade ätit middag. Egentligen för att fira mig men jag kom lite sent. Både middag, efterrätt och presentöppning hann vi med innan dem begav sig hemmåt. Riktigt mysigt att hinna träffa dem också, en födelsedag utan dem är nästintill ovanligt. 

Exakt ett år sedan idag!
 

Somrig start på dagen

Startade dagen med att äta en skål med jordgubbar och mjölk, hur somrigt är inte det?! Något som jag verkligen uppskattar med sommaren. 
Idag ska jag främst förbereda inför resan. Jag ska fixa lite inlägg och sedan börja packa lite. Eftersom jag kommer vara lite upptagen i veckan så är det inte en dag för sent att börja nu.

 

Oflyt men oavgjort.

Ligger helt slut i min säng nu och ska faktiskt sova snart. Matchen slutade 2-2 så vi fick iallafall med oss 1 poäng. Dock ville vi självklart ha 3 poäng och vi var nära. Så otroligt segt att dem gör mål på en hörna som dessutom var feldömd.. Men oflyt är ju vårt ledande ord denna säsong så det var ju inte oväntat att även denna match skulle sluta på samma vis. Trots att jag inte är helt 100% frisk än så orkade jag spela i 70 minuter och jag är delvis nöjd med min insats. Så jag tackar för mig denna säsongen och efter sommaren hoppas jag verkligen att vi kan få vinna några matcher. 
 
Ser fram emot lite mer lycka inom fotbollen snart, som när vi var i Spanien förra sommaren!
 

Baka en liten kaka!

Jag startade min dag väldigt bra, tog det lugnt me ville ändå komma igång hyfsat tidigt. Efter jag ätit frukost åkte jag och köpte lite saker för att baka en kaka till onsdag då jag fyller år. Nu när jag gjort det ska jag försöka förbereda lite inlägg inför de kommande två veckorna då jag kommer befinna mig i Spanien. Tyvärr kommer vi inte ha något WiFi där vi bor men jag ska försöka leta upp något ställe i närheten så att jag eventuellt kan uppdatera någon gång under veckorna. 
 
 

Lite bilder från Midsommar!

Jag var extremt dålig på att använda min kamera i fredags men några halvbra bilder knäppte jag. Jag hade en väldigt bra kväll med kompisar! 







 

Volvo Ocean Race Week!

Bestämde lite hastigt och lustigt att jag skulle följa med pappa och Viktor till Göteborg på förmiddagen. Idag öppnade de upp Volvo Ocean Race veckan så vi åkte dit för att titta lite. När vi kom var det inte så mycket folk men det fylldes på en hel del, i veckan kommer det vara full rulle där. 
 
Nu är jag hemma igen och vilar lite, min förkylning är fortfarande inte helt borta tyvärr. Men jag ska ta mig till träningen och eventuellt vara med lite, annars sitter jag och kollar på. 
 


 

Midsommarafton!

Då är jag tillbaka efter några dagars frånvaro. I veckan blev jag väldigt sjuk och samtidigt skulle jag jobba vilket inte var en bra blandning, men jag stod ut. Därför orkade jag inte lägga någon tid på att uppdatera, dessutom hade jag inte så mycket att säga om mina dagar. 
Men, igår var det midsommarafton och jag kände mig faktiskt bättre. Enligt tradition träffades vi ett antal familjer för att fira denna dag. Iår var vi hemma hos oss vilket även gjorde det enkelt för mig att lämna på förmiddagen. Då gick jag till Emelie som senare på kvällen skulle ha fest. En väldigt lyckad kväll tycker jag! 
Här kommer lite bilder från gårdagen, imorgon kommer lite fler från kvällen. 



 

Fotbollsskola & Träning!

Äntligen är det dags att sova ågra timmar. Denna dag har varit lång och den slutar tidigare än jag förväntat mig. Egentligen hade ja tänkt sitta uppe och kolla på damerna när dem spelar sedan men jag hade tagit fel på tiden så orkar nog inte stanna uppe så länge tyvärr. 
Dagen idag på fotbollsskolan har ändå gått ganska bra, bättre än gårdagen iallafall. Men det är otroligt jobbigt och eftersom min förkylning inte försvinner så blir jag inte piggare direkt. 
På kvällen hade jag sedan träning. Jag deltog endast på halva träningen och vilade resten då jag kände att kroppen sa ifrån. 
 
 

Fräsch sommar outfit från H&M!




Utmattad..

Denna dagen har verkligen varit ansträngande. 5,5 timmar med 17 stycken 7åriga killar som vill allt annat än lyssna. Herregud va jag kämpat med att få dem att lyssna. Min förkylning tar ännu mer på mina krafter och med både hosta och delvis hes går jag och lägger mig nu. Jag hoppas på att jag når bättre imorgon då jag har fullspäckat schema från morgon till kväll. 




Träning och jobb inför fotbollsskolan!

Det blev en desto mer händelserik eftermiddag/kväll än förmiddag. Tidigare idag har jag endast fotat lite och förberett inlägg inför veckan. Därefter åkte jag på träning. Inte jätte jobbig egentligen men huvudet hade svårt att hänga med idag då jag känner att jag har en förkylning i mig. Direkt efter träningen gick jag för att jobba, vi förberedde inför fotbollsskolan som drar igång imorgon. Pumpade bollar och prickade av barn framförallt. 
 
Nu ska jag snart sova eftersom det är en lång dag imorgon. Att vara ledare är ganska påfrestande trots allt. 
 
 

Fester, kompisar och shopping!

Min helg har hittills varit väldigt bra. I fredags var jag på fest hos en kompis och så även igår. Väldigt kul att träffa kompisar och bara ha kul. Igår var jag och mamma en stund på Allum också för att försöka hitta bikini och annat till spanien. Jag fick med mig flera saker hem som jag är väldigt nöjd med. 
 
Idag ska jag främst ta det lugnt på förmiddagen. Lite senare har jag både träning och möte inför fotbollsskolan som drar igång imorgon. Det ska bli jättekul att vara ledare iår igen. 

Här är två bilder från i fredags! 
'
 
 

Lerums Gymnasium - Student 2015!

Här är resterande bilder jag valt ut från studenten 2015. Så underbart när alla är så glada och har så kul. 



 


 
 

 

Seg förlust....

Matchen igpr slutade tyvärr med förlust, 1-0 och ett fippel mål var extremt segt. Vi har inte alls något flyt då vi har förlorat de senaste matcherna med 1 mål. Väldigt frustrerande men vi får bryta ihop och komma igen, det finns inget annat att göra. 
 
Även idag är solen framme så jag kommer antaligen spendera stora delar av dage ute. Ikväll ska jag till en kompis på fest, ska bli kul att träffa kompisar och bara ha en bra kväll! 
 
 

Äntligen sommarlov!


Dagen igår kunde knappast bli bättre. När avslutningen på skolan var slut var jag med Emelie en stund och åt lunch med henne. Sedan träffade jag några kompisar för att tillsammans gå till en park och bland annat spela volleyboll. Väldigt kul att många samlas och har kul ihop. 

Vid sju började jag fixa mig inför fest med Emelie och Sofie. Resten av kvällen spenderades alltså på fest, mycket nytt folk men det var trevligt med nya ansikten. 

Idag har jag varit på möte inför fotbollsskolan nästa vecka. Sedan har jag bara tagit det lugnt, varit ute i solen en del eftersom det är underbart väder. Kvällen spenderas på en fotbollsplan då vi ska försöka ta våra första 3 poäng.





Lerums Gymnasium - Student 2015!

I fredags var det dags för 96orna på Lerums Gymnasium att ta studenten. Både min kusin och storebror tog studenten och för mig var det dem som var i fokus. Men gud va roligt alla såg ut att ha, jag blev så avundsjuk. Alla såg så lyckliga ut! Jag längtar verkligen tills det är min tur!
Här är några av de över 500 bilderna jag tog, det kommer komma upp flera inom kort.






 
 

Tillbaka!

Nu efter över 10 dagars bloggpaus tänkte jag börja uppdatera igen. Den senaste tiden har jag haft en hel del att göra, vilekt är anledningen till att jag inte hunnit tänka på bloggen. Det har varit allt ifrån träningar och matcher, till student för min bror och de sista skoluppgifterna. Men imorgon går jag på sommarlov och förmodligen kan jag lägga mer tid till bloggen då.