Lugn kväll!

Denna dagen har verkligen varit lugn. Lite senare efter vi ätit middag åkte jag till Alicia där jag är nu. Vi tig en promenad förut så badade Alicia och nu ligger vi och ska sova. Skönt att det inte blir för sent eftersom jag ska orka med dagen imorgon. Jag åker väl inte härifrån för sent eftersom vi på eftermiddagen ska till familjen Jacobsson och fira både Emelie och Sebastian. Sedan på kvällen åker vi till Tjörn, det ska faktiskt bli skönt att komma ut dit nu! :) 






Hej hopp!

Uppdateringen är fortfarande kass. Men min mobil går sönder mer och mer vilket gör det jobbigt att uppdatera oh just nu händer det en hel del i mitt lilla liv. 
Men i onsdags kväll var vi tjejer hos Emelie och åt middag och firade hennes födelsedag. 
Igår åkte jag till Alicia vid fyra och senare kom lite fler kompisar dit så hade vi en riktigt trevlig kväll. Sov även där inatt och kom hem vid 11 idag. 
Idag har jag solat, kollat serier och tagit det lugnt. Senare ska jag förhoppningsvis träffa lite kompisar! 
Bilder från kvällen igår ska jag försöka lägga upp senare! 




Underbart!

Dagen igår var verkligen full rulle ända till dess slut. Efter skolan åkte jag till Göteborg för att löpa några saker mm. Var inte där så himla länge eftersom jag senare hade träning. Träningen tycker jag gick väldigt bra, fokuserad men ändå rolig vilket jag gillar. Efter kollade jag på film och sedan somnade jag närmare 1.
Nu sitter jag i skolan och kollar på film som vi har gjort och ska göra hela förmiddagen. Vi har lång dag idag men förhoppningsvis går det fort ändå. Idag fyller även min älskade bästa kompis Emelie år så ikväll ska vi till henne och äta middag och ha det trevligt. Älskar att det är långhelg nu igen! Tror att dessa lediga dagar kommer bli toppen! 




Gais match!

Denna eftermiddagen och kvällen blev väldigt bra ändå. Jag trodde att det skulle bli en lugn hemma kväll men istället blev det middag och fotboll med Emelie i Göteborg! Vi åkte in vid fem och åt middag på jensens för att sedan ta oss till gamla Ullevi och kolla på Gais-ÖFK. En ganska dålig match men det är ju alltid trevligt att kolla på fotboll. Matchen slutade dock 1-3 vilket inte gjorde det bättre. Kom hem vid tio och nu ligger jag redo för att sova i min säng. Imorgon är det full rulle igen och ingen vila alls.






Friidrottsdag!

Helgen som precis var gick väldigt fort och nu är det ny vecka. Igår spelade jag match mitt på dagen som tog upp i princip hela dagen. Så sedan på kvällen kom farmor och farfar förbi så åt vi middag med dom, som en liten morsdag middag. Sedan kollade jag på hockey finalen och låg och slöade resten av kvällen. 
Idag har vi varit och haft friidrottsdag med skolan, ganska seg grej egentligen men bättre än att sitta i skolan iallafall. Dessutom fick vi sluta tidigare vilket var väldigt skönt. Så jag har varit hemma i över 1 timma nu och pluggat lite faktiskt men jag snart duscha av mig lite tror jag och typ slappa en stund. 
 
Nästan precis 1 år sedan! 
 

Bra start på helgen!

Dagen och kvällen igår var väldigt bra. Efter skolan åkte jag och Emelie hem till mig och tig det lugnt, snackade och hade kul innan vi åkte vidare till Emelie för att äta middag. Sedan åkte vi och kollade på delar av två fotbolls matcher och efter de åkte jag, Emelie och Simon hem till Emelie. Där pratade vi, kollade på en halv film osv. Både kul och skönt. Jag kom hem strax innan 1 och då satte jag på ett OITNB avsnitt innan jag somnade. Idag vaknade jag vid 10 och hjälpte mamma att städa och nu har jag fixat mig. Nu ska jag och mamma åka till Göteborg och kolla på balklänning, om jag inte hittar någon idag måste jag hitta någon jag kan beställa. Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, men det blir nog en bra dag ! 





Full rulle!

Känslan att lägga sig i sin säng och kunna andas ut ordentligt är helt underbart. Jag har hållt igång otroligt mycket känns det som de senaste dagarna. Igår var det skola först sedan hade vi tidig match mot Jitex. Den matchen spelade vi riktigt bra tycker jag och vi hade verkligen chans för vinst. Men tyvärr lyckades dom göra ett skitmål och sedan ett klassmål på de så matchen slutade 2-0 vilket var lite segt. Sedan satt jag och pluggade till kl tolv inatt innan jag gick och la mig. Idag har jag varit i skolan , kom hem och solade en liten stund innan jag förberedde mig för träning men innan den hade vi en kväll med klassen och föräldrarna. När jag kom hem från träningen, som dessutom var seg och ganska onödig idag eftersom vi bara var 7 st, fixade jag mig snabbt för att sedan se på resterande halvlek av damernas CL final. En riktigt spännande match men tyvärr gick det inte för Tyresö som troligtvis får lägga ner nu eller något p.g.a ekonomiska problem, vilket jag tycker är tråkigt.. Men nu ska jag iallafall kolla på ett avsnitt av OITNB innan jag går och lägger mig. Ska bli underbart med helg imorgon ! 




En bra Tisdag!

Denna dagen har varit bra tycker jag. Skön skoldag som vanligt på tisdagar. Efter skolan åkte jag hem och pluggade och vilade lite innan träningen som idag var tidig. Efter den fortsatte jag plugga lite så är i princip klar med ett arbete vilket känns skönt. Jag har även kollat lite på balklänning och fotbollsskor men jag tvekar fortfarande lite så jag avvaktar iallafall tills imorgon. Snart ska jag gå och lägga mig. Imorgon börjar jag 12.10 vilket känns underbart så det blir kort dag imorgon. Efter skolan kommer jag troligtvis plugga innan jag åker iväg på match.

Här är några bilder från igår när det var översvämning i delar av Lerum! 





Jobbig dag!

Ännu en dag med dålig uppdatering. Idag var det en ganska jobbig skoldag för min del. Allmänt trött och seg och tråkiga lektioner gjorde det inte bättre. Efter skolan gick jag hem och la mig i soffan och började kolla på oitnb (om man skriver så?! Haha) men det resulterade att jag somnade. Egentligen skulle jag plugga och gymma idag men jag hade ingen motivation eller ork för det. Dessutom var det skit väder, ös regnade, åskade, blixtrade osv. Det blev till och med översvämning på flera ställen i Lerum så brandbilar, polisbilar och bärgningsbilar höll på för fullt och fixade. Men när det slutade lite åkte jag och pappa och hämtade ut min klänning som hade kommit. Dock var den för liten så resten av kvällen har jag spenderat framför hemsidor för att försöka hitta någon annan. Får fortsätta imorgon och försöka beställa något då! 
SO lektionen blev till en bildlektion för mig, enda bilden från idag! 




Oavgjort!

Matchen slutade tyvärr bara 2-2. Vi gjorde ingen bra match alls, men vi får iallafall med oss 1 poäng. Nu senaste har jag ätit och sedan kollat på Orange is the new black , jag tycker att de första avsnitten jag sett är bra iallafall så jag får väl se vad jag tycker efter att jag sett de avsnitt som hittills släppts. Snart ska jag sova eftersom imorgon väntar en lång vecka med flera roliga och tråkiga saker!

 

Min helg!

Det har tyvärr blivit dålig uppdatering även denna helgen. Jag har inte tagit mig tiden till att uppdatera men jag ska försöka sammanfatta min fredag och lördag iallafall. Snart ska jag byta om för att gå till samling till match. Blev inkallad och förhoppningsvis får jag spela något annat än back idag vilket jag kommer älska isåfall! 

Fredag:
I fredags åkte jag och Alicia hem till henne efter skolan och snackade, tog det lugnt och städade hennes rum. Sen åkte vi till mig och åt middag innan vi fixade oss för att träffa kompisar. Vi hade egentligen tänkt att det endast skulle vara folk vi kände bra men det slutade med att fler kom och då blev det inte lika kul. Men det blev inte allt för sent utan vi var hemma strax innan 1 och då gick vi och la oss ganska så direkt. 

 
Lördag:
Alicia sov hos mig och när vi vaknade satte vi på Linas kvällsbok. Strax innan ett följde jag henne till tåget eftersom hon skulle åka till Donsö. Lite senare åkte jag och Emelie och åt glass på triumf glass och sedan åkte vi och tog lite bilder i det fina vädret. När jag kom hem fixade jag mig lite innan vi åkte ner till Eriks grav där vi mötte farmor och farfar. Igår var det 3 månader sedan olyckan så det var lite speciellt. Sedan åkte vi hem och åt middag hos oss tillsammans med farmor och farfar. På kvällen träffade jag först lite kompisar men sedan åkte jag, Emelie och Sofie till Nils och var där till halv 1. En lugn och skön men bra kväll!  
Fler bilder som vi tog kommer förhoppningsvis upp i veckan!


Selfie med luftballong!

Tiden går så fort på kvällen.. Men efter skolan låg jag hemma och kollade klart på Lost och även känn ingen sorg som var riktigt bra! Sen var jag på träning som var rolig, bra och effektiv idag. Dessutom landade en stor luftballong precis bredvid planen vid sjön. Haha alla blev verkligen helt galna så vi tog en liten paus för en selfie haha.. Aja nu har jag läst lite i svenska boken och nu är jag redo för att sova ! Imorgon tror jag att det blir en bra dag! :) 




Hemma!

So nationella gick som det gick, skönt att en del är avklarad och att sista skriftliga är imorgon. Nu är vi hemma hos mig, jag och tjejerna och för tillfället kollar vi på OTH. Vi hade 2 timmars rast vilket resulterade lunch och serie hos mig. Sen ska vi tillbaka till skolan och ha 1 eller 2 lektioner.. Inte så värt.. 




En bättre Onsdag!

Denna dagen har väl ändå varit helt okej. Skoldagen gick fortare än väntat och den har varit ganska intensiv tycker jag för jag har fått gjort mycket. Efter skolan åkte jag och Alicia hem till mig och åt, snackade, fotade, kollade på film mm. Alltid lika kul att göra något efter skolan. När jag lämnat Alicia åt jag lite innan jag och Sofie möttes vid gymmet för att träna. Vi körde i ca 1 timma vilket jag kände verkligen räckte idag eftersom jag är såå trött i kroppen efter all fotboll, haha. Men det var ändå skönt att röra lite på sig. Nu har jag duschat och ätit lite och ska sätta på Lost, jag har endast 2,5 avsnitt kvar av hela serien så ska kolla klart dom nu eller imorgon! 

 

Sommar outfit!

En outfit som jag inte hade tackat nej till att bära i sommar! Jag älskar koftor och denna är perfekt att ha över om det är lite kallt eller liknande på kvällen. Även shortsen är något jag verkligen vill ha, såå snygga!!




Bästa tisdag!

Denna dagen har verkligen varit bra och på min sida. Skoldagen var underbart skön och efter skolan vilade jag eftersom jag som vanligt var väldigt trött. Sen åt jag lite av den goda middagen pappa fixat eftersom det är mammas dag idag innan jag åkte på träning. Träningen var väldigt bra idag, jag var otroligt trött i kroppen efter match igår så den typen av träning vi hade idag passade perfekt, dessutom riktigt rolig. När jag kom hem var farmor och farfar här och fikade så jag satt och pratade lite med dom efter att jag duschat. Nu ligger jag i min säng och kollar på lost och jag ska nog försöka gå och lägga mig i tid idag. 




Nytt- Bikini!

Eftersom jag har varit lite frånvarande de senaste har jag glömt visa upp en del saker jag köpt. Men här är iallafall en bikini som jag köpte på New Yorker för några veckor sedan. Jag hade egentligen tänkt köpa den i en annan färg men denna var den enda som fanns i rätt storlek. Men jag kanske åker och köper elelr beställer någon annan färg om det går. 
På sista bilden har jag den på mig, jag tror den kommer bli perfekt när man blir lite brun! 








 

Bra morgon!

Denna morgonen var väldigt skön. Eftersom mamma fyller år idag, GRATTIS ÄLSKADE MAMMA!!!, så gick vi upp och sjöng för henne, gav presenter och åt frukost i sängen. Alltid lika mysigt tycker jag även om det inte är ens egna födelsedag. Idag kände jag verkligen inte får någonting så har lite sköna kläder på mig och knappt något smink vilket är riktigt skönt. Denna skoldagen är otroligt skön och nu sitter jag och kollar på filmer medan jag väntar på lite mat ;) 




Så otroligt bra!

Jag är så himla glad nu. trots att vi förlorade matchen med 3-1 så gjorde vi en enormt bra insatts. Vi mötte GDFF som är ett av Göteborgs bästa lag (eller bästa lag?) som verkligen var tippade för stor vinst idag, jag tror inte att det var många som trodde på oss. Men vår taktik idag höll riktigt bra och 0-0 i paus k¨ändes otroligt bra. Efter att dom sedan fått göra 1-0 fortsatte vi spelet väldigt bra och tillslut fick Ebba göra mål vilket var en helt underbar känsla. Alla skrek och blev så otroligt glada medan många andra blev helt förvånade. Dock kunde vi inte hålla matchen ut så dom fick tryckt in 2-1 och sedan även 3-1. Måste bara tillägga att 3-1 målet var helt fel dömmt.. Blir så otroligt arg på domaren som missar att hon tar bollen med handen i straffområdet och sedan bara kan lägga in den. Men jaja, dom är ju också mänskliga. Vi gick iallafall från planen stolta och glada, och jag kände att denna matchen var riktigt rolig och bra. Jag kan också bara säga lite snabbt att jag är så otroligt glad att jag tillhör Lerums IS Damjuniorer!
Nu, nog om fotboll haha, jag har precis ätit och ska snart sova. Imorgon fyller mamma år så då ska vi upp och "fira" henne lite på morgonen men presenter osv. 

 

Jobbig Måndag!

Denna måndagen har faktiskt varit väldigt jobbig. Jag har varit otroligt trött eftersom jag hade svårt att sova inatt. Dessutom har vi haft två prov idag, varav ett var spanska som var hur svårt som helst. Men nu är jag hemma och har ätit, fotat några saker och fixat lite smått. Nu ligger jag i min säng och ska vila en stund innan jag ska äta och förbereda mig för match. Blev inkallad förut och man tackar ju inte nej till match. Så det blir nästan full rulle hela dagen. 

 

Lördagens Outfit!



 

Match och träning!

Matchen slutade 3-0 till älskade Lerum vilket var riktigt kul. Jag såg endast halva matchen och den var väl egentligen sådär, väldigt ostabilt stora delar av matchen skulle jag vilja påstå. Men det är antalet mål som räknas och denna gången lyckades vi göra 3 fler än Vallen. Efter matchen åkte jag direkt till gymmet där det bara var jag och typ 5 till vilket var riktgt skönt. Så jag testade lite nytt istället för e gamla vanliga maskinerna och övningars vilket var kul. Nu ligger jag i min säng och kollar på serier men ska snart sova. Imorgon är det ny jobbig vecka som gäller!





Söndag!

Kvällen igår var trevlig. Vi åt middag och sedan kollade vi på Eurovision som blev ganska långtråkigt. Men eftersom tiden rall iväg orkade vi heller inte hitta på något. Men det är väl skönt att vara hemma ibland också. Trots att det inte blev så sent igår så har jag varit otroligt trött idag. Så idag har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite, fotat lite osv. Snart ska jag nog åka och kolla på när tjejerna spelar, orkar inte se hela matchen men halva kanske. Dessutom är det halv roligt väder, ena stunden regnar det och andra tittar solen fram. Sedan tänkte jag även åka till gymmet för att få lite träning denna helgen. 



 

Bra dag!

Denna dagen har varit bra. Vid halv 12 åkte vi till mormor som bor lite utanför Varberg. Det kändes riktigt bra att hälsa på henne. Så vi fikade och gick en promenad och så fick hon lite presenter eftersom hon fyllde år igår. När vi kom hem strax efter 16 började jag städa och fixa mig lite. Nu ska Emelie och hennes familj komma hit på middag, trevligt trevligt. Vet inte om vi hittar på något annat lite senare eller hur det blir men jag hoppas på något roligt!






Mysig kväll!

Denna kvällen har varit ganska lugn. Jag åt middag hemma och sen åkte jag och Adelia och handlade lite smått och gott. Sen åkte vi till Sofie och fixade lite fruktsallad och sånt. Nu senaste har vi kollat på lite lets' dance och snackat en hel del. Det ska väl inte bli för sent för mig eftersom jag ska iväg imorgon.




Göteborg!

Det är så himla skönt att det är fredag. Nationella matte provet lägger vi bakom oss nu när det är avklarat, vilket känns underbart. Eftersom vi slutade vid 12.30 åkte jag och Sofie in till Göteborg och kollade på balklänning till henne och åt. Dock hittade vi ingen och båda två blev väldigt trötta och sega. Så vi åkte hem efter några timmar och nu är jag hemma och tar det lugnt. Jag ska plugga lite och vila en stund eftersom jag är så trött. Senare ska jag till Sofie med Adelia så ska vi ha lite myskväll. 

 

Förlust!

Matchen slutade tyvärr med förlust, 4-0.. Men det är inte så förvånande eftersom vi mötte ett av Göteborgs bästa lag med väldigt hög nivå. Men jag tycker ändå att vi delvis spelade bra och det var kul.
Nu ligger jag i min säng och kollar på balklänningar. Tiden tickar dock iväg och jag måste sova snart för att jag ska orka upp imorgon! Imorgon är det först matte nationella som gäller och sedan får vi sluta ganska mycket tidigare, och då ska jag troligtvis till Göteborg med Emelie och Sofie! Ska bli underbart med helg igen!

Haha vårat instagram konto vi har med laget gör allt lite mer oseriöst och ännu roligare!




Torsdag!

Denna dagen har gått hyfsat fort ändå. Jag har jobbat förvånansvärt bra idag tycker jag, har gjort en del inför SO nationella. Idag fick vi även tillbaka våra NO nationella prov vilket var en positiv överraskning, känns bra att det är överstökat och att jag är nöjd över resultatet! Jag har varit hemma i snart 2 timmar och jag har faktiskt suttit och pluggat i 1,5 timma, riktigt stora framsteg för att vara mig. Nu har jag precis vilat en stund och ska åka iväg på match nu! Är långt ifrån taggad men det ska bli kul! 




Gymmat!

Denna dagen har verkligen varit lugn. Jag kollade på några avsnitt av Livet enligt Rosa, som jag älskar, så underbart att kolla på gamla serier och filmer!! Sedan somnade jag och sov ganska länge faktiskt, vid halv 8 åkte jag till gymmet och var där i ungefär 1 timma. Jag han göra de maskiner och övningar som jag brukar göra, dock tycker jag att det är ganska tråkigt att träna själv asså..  Men jag gjorde det iallafall. Nu ligger jag i min säng och kollar på Rosa haha, man jag ska snart sova. Imorgon är det skola som vanligt och på kvällen är det en svår match som gäller. 

 

Mysigt hemma!

Jag kan bara säga fy till denna dagen! Började med matte nationella som jag inte vill tänka på mer nu och sedan hade vi i "balkomitén" ett litet möte och sedan hade vi två lektioner till som var sega. När jag kom hem fixade jag glass oc bytte om till myskläder, så nu ligger jag i soffan och kollar på livet enligt rosa. Riktigt skönt och mysigt och dessutom behövligt. Men senare ska jag nog till gymmet iallafall och mellan ska jag kanske plugga lite om jag orkar!



Tänka men inte göra..

Jag kan inte säga annat än att jag är väldigt bra på att tänka att jag ska göra saker med inte göra dom sen.. Och det är i princip de hela min dag gått ut på. Efter skolan tänkte jag plugga, blogga och äta, men det slutade med att jag inte han med något av de två första och att jag fick slänga i mig maten. Så himla typiskt mig men jaja. Denna dagen har varit väldigt lugn och skön. Dock har jag ju inte gjort de jag behövt eftersom jag somnade.. Så nu ska jag läsa igenom några matte sidor innan jag går och lägger mig. Imorgon är det full rulle från start, börjar med matte nationella och sedan fortsätter det väl med ganska mycket resten av dagen antar jag. 

 

Min långhelg!

Denna långhelgen har verkligen varit en liten paus från bloggen. Men det har verkligen varit skönt att inte behöva tänka på att uppdatera osv. Men nu är jag tillbaka och kör på som jag gjort innan. Jag tänkte bara skriva lite kort om min långhelg vad jag gjort och så. 

ONSDAG: Valborg spenderades först med familjen och familjekompisar då vi åt middag. Sedan åkte jag till en kompis på fest, en riktigt lyckad dag! 


TORSDAG: haha jag kommer inte alls ihåg vad jag gjorde i Torsdags.. Endast att jag var på träning på kvällen och innan den hade vi Tjejmöte med laget, sedan tog jag det lugnt!

FREDAG: Jag och mamma var inne i Göteborg på förmiddagen och shoppade lite och gick runt och hade det mysigt. När jag kom åkte jag och tjejerna och handlade inför kvällen. Sedan var det en lite stressig period eftersom vi var ett gäng som skulle överraska Alva som fyllde år i veckan. Det blev en väldigt lyckad middag som var trevlig och behövlig. Efter gick vi vidare på fest där det var ganska mycket nytt folk men även många jag kände igen. Avslutet blev lite konstigt men så blir det ibland haha. 





LÖRDAG: Från 11-17.15 var jag iväg och var funktionär eller rättare sagt flaggvakt för Göteborgs Girot. Det var otroligt segt och kallt där jag och Elin stod så det var inte så kul. Efter fick jag lite bråttom då vi skulle vara hos min kusin kl 18 eftersom hon fyllde hela 18år. Där var släkt mm så åt vi middag och pratade i evigheter typ haha. Men det var väldigt trevligt och kul att träffa alla.
 
SÖNDAG: Även i Söndags var vi hos mina kusiner, men inte samma, på öppet hus och åt lunch eftersom Ann-Charlotte fyllde 50 år. Även där var det lite släkt mm och det var ju trevligt de också. 



MÅNDAG: Tillbaka till skolan idag och det var väldigt segt. Efter sov jag lite, kollade på lost och sedan hade vi match som slutade 1-1! 




Lyckad Valborg. !

Uppdateringen har varit lite seg de senaste. Men jag har haft väldigt mycket att göra både i skolan och utanför. Men nu känner jag att jag kan slappna av i några dagar iallafall och denna långhelgen kommer nog bli toppen. 
Starten igår med Valborg var riktig lyckad! Middag hemma med familjen och två andra familjer vilket var väldigt trevligt. Sedan tog jag mig vidare till en kompis som hade fest och denna fest var väldigt lyckad. Jag kom hem vid 2 och så gick jag och la mig ganska så direkt. Idag vaknade ja vid ett och har bara tagit det lugnt. Jag ska troligtvis träffa Elin snart så ska vi softa lite innan möte och träning med fotbollen. Efter de ska vi kanske till en kompis och ha det trevligt! 

Lite mobil bilder från kvällen!