Första advent!

Min dag har varit otroligt lugn. Eftersom jag fortfarande känner att förkylningen sitter kvar i mig så har jag bara tagit det lugnt. Jag har vilat och kollat på skidor mm. Nu kollar jag på serie och lite senare ska jag avsluta kvällen med att kolla på Maria Lang.





Bra lördagkväll'

Kvällen igår var väldigt lyckad. Det är så underbart att träffa kompisar och ha roligt tillsammans. Jag kom hem vid halv 3 så är ganska trött idag. Nu ska jag åka och köpa några julklappar och sedan ta tillbaka min plats i soffan och kolla på skidor resten av dagen. 






Välbehövlig lördag!

Jag har haft en bra dag. Var en sväng på allum och kollade på lite julklappar som ska inhandlas. Sedan mötte jag upp Alicia så åt vi pizza och nu har vi vart hemma hos mig en stund. Snart ska vi gå till en kompis och hoppas på att kvällen blir bra. 




Cozy - Weheartit







Fredag!

 
Så var dt ätligen fredag igen. Skoldagen var underbart skön, inget jobbigt alls och den gick dessutom fort. Nu ligger jag hemma i min säng och kollar på serie, blir nog kvar här en stund. Senare på eftermiddagen/kvällen har jag träning, blandning mellan fys och fotboll idag tror jag, ska bli kul. Vad jag gör resten av kvällen vet jag inte, antingen blir jag kvar hemma eller så hittar jag på något.
 
Bilder på dagens, älskar skorna! Ett par egna är dessutom på väg hem till mig! Längtar!



Morden i Sandhamn.

Kvällen har varit lugn hemma med Pappa. Efter middagen kollade jag på första delen som sändes av Morden i Sandhamn. Jag älskar sånna "deckar" serier, jag blir så insatt i vad som händer och hur dem bör tänka osv. Sedan kom mamma hem så pratade jag lite med henne innan jag bestämde mig för att gå och lägga mig. Men innan dess ska jag försöka läsa en bit i min bok, jag börjar komma mot slutet så nu ska jag inte ge upp. Dessutom är detta en bok att rekomendera, en gripande historia som man verkligen blir berörd av. 
 
 

Skönt!

Det känns så himla bra att ha denna skoldagen avklarad. Hade en muntlig presentation och simtest och båda två kändes bra så det är otroligt skönt. När jag kom hem tog jag resterna för gårdagens thaimat, lika gott dagen efter! Nu har jag förflyttat mig till min säng och ska nog sätta på en film eller serie. Jag har fortfarande någon lite förkylning inom mig så jag blir hemma resten av dagen. 
 

 

Jul känslor!

Denna dagen har varit lång minst sagt. Skoldagen gick bra, när jag kom hem tog jag det lugnt och åt innan jag cyklade till träning. Första fysträningen på otroligt länge, trots att det var jobbigt så var det skönt på något sätt. Till middag blev det thaimat, guuud så gott det var!! Sedan har jag pluggat lite nu på kvällen och fixat mitt rum lite. Nu är det äntligen lite jul känslor igen i mitt rum, har saknat det! 






En annorlunda syn!

Jag vaknade upp till en annorlunda syn idag. För första gången på otroligt länge fick vi lite blå himmel, men kallare än tidigare var det också. Dimman hade lagt sig som ett täcke över hela Lerum som jag kunde titta ner på, otroligt häftig sn tycker jag.
Nog om det, skoldagen gick bra. Dock känns det som att min kropp börjar bli lite sjuk så mitt huvud orkade inte riktigt tänka klart idag. När jag kom hem halv sov jag lite och pluggade lite. Mest har jag tagit det lugnt idag för att förhoppningsvis bli bättre till imorgon. 
 

 

Låtar på repeat: The hanging tree- Jennifer Lawrence

 

Denna låt är så kraft full i den nya Hunger Games filmen. Tillfället den spelas gör hela stunden ganska mäktig. Dessutom är det en låt som sätter sig i huvudet direkt, dock är den endast bra om man sätt filmen kan jag tänka mig. 
  

Mörk måndag!

Jag är verkligen helt slut när jag komemr hem på Måndagar. Vi slutar sent och då är det redan mörkt ute, vilket man blir ännu tröttare av. Men idag har jag ändå fått ett prov avklarat vilket kändes skönt. Nu är jag hemma och tar det lugnt en stund. Ikväll ska jag iväg på vår första riktiga "damtrupp" träning, det ska bli kul att det drar igång nu! 
 
 

Paddle Tennis!

Jag har haft en delvis skön och lugn Söndag. Vid fyra-tiden tog jag mig till samlingen för den hemliga turneringen vilket vi sedan fick reda på var Paddle tennis. Jag hade flera tankar på att det faktiskt skulle vara just det eftersom det är så ovanligt och okänt. Vi var sedan tidigare indelade i par så vi mötte varandra och spelade samanlagt 5 matcher. Tyvärr gick det inte så bra för mig och Jonna, i flera matcher känndes det verkligen som vi föll på mållinjen. Så för oss blev det lite segt ett tag, men det var ändå kul att testa på. 
När jag kom hem gjorde jag diverse saker innan jag satte mig och kollade på Maria Lang, nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon har jag en lång dag framför mig med flera stressiga och spännande moment. 
 

 

Mockingjay part 1!

Kvällen igår var väldigt bra. Jag mötte Johanna och Hanna så åkte vi in till Göteborg tillsammans. Bion var sjukt bra tycker jag, ingen del som var sämre än den andra. Längtar verkligen till när nästa del kommer ut om ett år. Sedan tog vi tåget hem tillsammans och sedan tog jag mig hem till en kompis där ett gött gäng var. Jag hade en rolig och bra kväll, dessutom blev det inte för sent vilket var skönt. Jag tog en lång sovmorgon imorse och sedan har jag bara slappat och pluggat lite. Snart ska jag fixa lite här hemma innan jag åker på turnering med fotbollslaget!




Lördag!

Jag vaknade vid 11 och gick upp och åt frukost. Nu kollar jag på andra hunger games filmen för att jag ska vara förberedd att se trean senare. Jag ska in till Göteborg för att kolla på den med mina kusiner, det ska bli väldigt kul att äntligen få se den. 






Fika!

Denna dagen har varit bra. Äntligen är det fredag och nu är vi lediga några dagar. Efter skolan åkte jag till Göteborg med Emelie så fikade vi och kollade i lite affärer. Mysigt och bra, kändes bra att få slappna av och göra något annat. Ikväll ska jag nog träffa kompisar eller något sånt, blir säkert en lugn men bra kväll tror jag.





Sometimes happiness is only a lie.

Denna kändes så rätt för mig flera tillfällen i veckan! 
 

Längsta dagen avklarad!

Denna dagen har varit lång och faktiskt ganska händelserik men ändå inte. Skoldagen var den längsta i veckan och som vanligt seg och jag är alltid helt slut när jag kommer hem. Men när jag kom hem åkte jag ganska så snart tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal. Sedan kom Filip hit en stund så jag fick träffa honom med, det var ett tag sedan sist. När han gått satte jag mig och pluggade inför ett prov imorgon, vet inte alls hur de kommer gå men orkar inte att plugga mer nu. Imorgon är det äntligen helg, välförtjänt änner jag verkligen! 
 
 

Stress, stress, stress..

Idag har jag tyvärr vart för upptagen med skola för att ens hinna tänka på bloggen. Jag har avklarat en jobbig dag med mycket saker som skulle vara klart och det har haft väldigt stressad. Även efter skolan gick jag hem och pluggade lite innan jag åkte på träning. Sista träningen tillsammans med dam juniorerna, nästa vecka börjar vi med ett annat upplägg och stora förändringar inför säsogen 2015.
 
 

Intervju!

Denna dagen har vart ritkigt skönt på många sätt. Var på en föreläsning i skolan och sedan var jag och intervjuade Farmor för ett skolarbete. Efter det körde hon mig hem så satte jag mig och pluggade, har faktiskt fått gjort väldigt mycket idag. Därför har jag inte hunnit uppdatera något "live-uppdatering". Men när denna veckan är slut hoppas jag att jag ska får mer tid för annat, men just nu är det skolan som gäller. Nu har jag pluggat klart för idag och ska gå och lägga mig, imorgon är det en lång dag och jag ska hinna med mycket så jag måste ha mycket energi. 
 
 

Höst i Lerum!






 

Nytt: Mac Pro Longwear Concealer #NC25

Detta är nog en av mina största smink favoriter bland det sminket jag har. Det är en concealer som täcker otroligt bra vilket jag gillar. Den täcker både mörka ringar under ögonen och finnar eller andra röda partier. 
Produkten är lite av det dyrare slaget men den håller länge och är av god kvallitè. 
Denna produkt finns att hitta på Mac avdelningen på Åhlèns City för 180kr. 



 

En bra måndag!

Denna dagen har faktiskt gått väldigt fort. Skoldagen rullade på och det var inte så farligt joobigt för att vara måndag. Sista lektionen var jag, Andrea och Rebecka hemma hos mig och gjorde vårat spanska arbete, skönt iallafall att inte behöva vara i skolan. Sedan nu på kvällen var jag och tränade med damerna. Det kändes väldigt bra och det var kul att spela lite fotboll med högt tempo. Nu är jag verklgen helt slut i hela kroppen och huvudet så snart ska jag sova. Imorgon har vi en skön dag, jag ska först på föreläsning och sedan intervjua farmor. Regniga dagar som denna saknar jag detta extra mycket, en otroligt bra och underbar resa! 
 
 

Gårdagens Outfit!

 
 
 

Bilder från gårdagen!

Här kommer några få bilder från vårt lilla firande för Viktor igår. Jag hade inte så mycket tankar på att ta kort tyvärr, men det blev några iallafall.


 


 

Trevlig kväll!

Denna dagen har faktiskt vart väldigt bra. Släkten var här förut vilket alltid är lika trevligt. Jag är så otroligt tacksam att jag har min släkt så nära och att vi kommer så bra överens alla familjer. Nu har jag vart igång i många timmar och är både trött och har ont i huvudet. Så nu ska jag sova, imorgon väntar en lång skoldag! 
 
 

Foto i November!



 


 

Viktor 18år

Blev väckt imorse för att vi skulle fira min storebror som fylley 18år idag. Kan ju börja med att säga att jag är hyfsat avundsjuk, själv har jag ca 2 år kvar tills det är min tur. Men vi firade honom med lite presenter och frukost tillsammans. Senare idag kommer också några från släkten hit så ska vi fira lite tillsammans.
 
 

Sova som en prinsessa!

Denna lördag har inte varit speciell på något sätt. Jag var iväg en stund med mamma och pappa och gjorde lite små ärenden. Bland annat köpte jag ett nytt täcke, det fick bli ett ordentligt duntäcke som jag älskar, inatt kommer jag sova som en prinsessa. Sedan har jag bara städat och fixat en del i mitt rum, flyttade om lite små saker osv så det kändes lite fräschare. Nu har jag kollat på Fotboll på kvällen och innan jag går och lägger mig ska jag kolla på det nya TVD avsnittet. 
 
 

Nytt: Real Techniques & Rouge!

En ny storfavorit som jag köpte för ett tag sedan och inte hunnit visa er har vi här. Jag totalt älskar min första real techniques borste, den är perfekt till så mycket. Jag använder den till lite allt möjligt och den är otroligt bra till, puder, solpuder, bronzer, rouge osv. Det är ursprungligen en "rouge borste" men som sagt använder jag den till lite allt möjligt. 
Här under är även en ny produkt som har fått mina kinder att lyftas fram. En billig men bra rouge från H&M som ger mycket färg och håller länge. 



 


 

Kompisar & Sovmorgon!

Kvällen igår blev väl ändå bra, inte det roligaste jag varit med om men ändå kul och skönt att hitta på något. Jag träffade lite kompisar och var med dem en stund, snackade och kollade på film. Jag kom hem strax efter 1 men somnade inte försen senare och därför tog jag sovmorgon idag. Nu har jag precis ätit frukost och ska snart ut och få lite frisk luft tror jag. Vad denna dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt, får se om jag hittar på något. 
 
 

När stressen släppte..

Det var längesedan jag var så otroligt utmattad efter en skoldag som jag var idag. Vi hade långt matteprov som jag gått och stressat inför så när de var avklarat släppte allt och istället fick jag ont i huvudet och mådde ganska dåligt. Men var ändå med på siste lektionen då vi fick massa olika photoshop program, sjukt kul tycker jag. Eftersom jag älskar att fixa med bilder osv så är ju detta en jätte bonus att få det gratis. 
Förövrigt så ligger jag och slappar och har gjort detta sedan jag kom hem från skolan. Vad som händer ikväll har jag inte bestämt än, får se om jag träffar någon eller stannar hemma. 
 
 

Outfit!

Igår publicerade jag ett inlägg om "over knee shoes & over knee socks" och häromdagen hade jag på mig just detta. Något som jag gillar med detta är även att de värmer, man kan ha tunna tights och ett par höga strumpor/skor till och det blir inte alls lika kallt. Detta är något jag gillar och dessutom är det sjukt snyggt. 


 

Lång Torsdag!

Denna dagen kommer nog gå bra trots allt. En lång dag som jag endast tagit mig igenom hälften av men ändå ganska sköna lektioner. Jag har ganska mycket att göra dock så efter skolan ska jag nog gå hem och plugga. Matteprov, Historiaprov och Samhällsredovisning ska vara avklarat inom närmsta tiden så jag lägger lite mer fokus på det nu. Senare har jag även träning så jag får ligga i med skolarbetet så jag hinner. 
 
 

Shopping & Träning !

Vart igång hela dagen, min hjärna har gått på non stop idag. Efter skolan åkte jag till Göteborg och köpte present till min bror och små shoppade lite till mig. Detta tog ett tag men det var samtidigt skönt att göra något annat än att bara plugga och ha tankarna på skolan hela tiden. När jag kom hem åkte jag efter en stund och tränade, en bra och ganska intensiv träning idag. Det blir ju lite vad man gör det till och jag gjorde det till de bättre och tog ut min sista energi. Nu har jag precis kollat på PH och ska sova, imorgon har jag en lång och jobbig skoldag men den ska jag väl klara av. 
Bild från i somras, saknar värmen otroligt mycket! 
 
 

"Over knee shoes & Over knee Socks"

Någor jag verkligen fått upp ögonen för den senaste månaden är "over knee shoes & over knee socks", jag tycker att det är så otroligt snyggt och gör en outfit så mycket snyggare och perfektare. Att matcha det tillsammans med en kjol/klänning och en snygg höstjacka är en stor favorit för mig just nu. Jag ska helt klart införskaffa mig fler långa strumpor och kanske till och med ett par höga skor. Dessutom behöver de inte vara högklackade som många är, det finns flera modeller utan.
 


 

PW & Plugg!

Det slutade med att jag gick en PW med mamma och pappa på ungefär 1 timma. Väldigt skönt att komma ut och gå lite, så jag är nöjd med mitt beslut. Ikväll har jag även hunnit med att plugga lite matte och kolla på PH. Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag har lite sovmorgon imorgon vilket är skönt och resten av dagen är härlig. Efter skolan ska jag till Göteborg och köpa några saker för att sedan hinna hem till träning. Känns som att jag har en bra Onsdag framför mig. 
 
 

Älskade tisdag!

Denna dagen har varit bra och jag är glad. Skoldagen var skön och efter har jag varit med Filip. Vi har bara tagit det lugnt, vilat, pratat och kollat på TV. Nu väntar jag på att resten av familjen ska komma hem så ska jag äta middag och sedan plugga. Jag funderar även påsätt köra lite hemma träning eftersom jag inte orkar ta mig till gymmet. 




Ett bra möte!

Tiden rann iväg igår och jag hann inte med att uppdatera bloggen. Mötet mer fotbollen gav många positiva tankar och jag tror faktiskt att detta kan bli riktigt bra. Nu ser jag fram emot att testa de planer och idèer som finns och se hur framtida Lerums damfotboll blir. Jag kom hem strax innan tio och då var jag helt slut så kollade bara serie innan jag gick och la mig. Nu ska jag snart till skolan, älskar tisdagar eftersom vi har så härligt schema. Efter skolan ska jag vara med Filip och senare ikväll ska jag ta mig till gymmet och träna lite. 
 
Lycka från vår serie seger förra säsongen! 
 

Äntligen!

Att sluta skolan halv 5 är verkligen krävande, huvudet dunkar, magen kurrar och tålamodet börjar ta slut. Men även idag klarade jag av det och nu ligger jag hemma och vilar och små skriver lite på ett CV. Jag måste ta tag i mitt liv och skaffa mig ett jobb så jag kan göra allt jag drömmer om i framtiden. 
Skillnaden på när man går till och från skolan är väldigt stor, inte bara på mig utan även på vädret och ljuset. 





Låtar på repeat: Clean Bandit- Real Love!


Jag tänkte tipsa om en låt som jag tycker är väldigt bra då jag tänkt mycket på låtens text på senaste tiden och relaterat lite till den. Det är en låt som både är bra och har en bra text. 
Här är lite av texten och under är låten! 
 
Oh, you've got the feeling that I wanna feel
Oh, you've got the feeling that I know is real, real, real

It's in the way you look, it's in the way you love
And I can see that this is real
It's in the way you talk, it's in the way you touch
And I can see

This is real, real, real, real love
This is real, real, real, real love
You give me that feeling, you give me that feeling
You give me that, you give me real love
You give me that feeling, you give me that feeling
You give me that, you give me real love

Oh, before you I was searching for a rarity
Oh, you showed me things I'd never thought that I would see

It's in the way you look, it's in the way you love
And I can see that this is real
It's in the way you talk, it's in the way you touch
And I can see
 
 

Måndag morgon!

Måndag är nästan perfekta förutom vår sista lektion men det är väl bara att stå ut i 1,5 timme för att få sluta sedan. Jag börjar iallafall 11 vilket är guld värt då jag idag både fått sovmorgon och tid över till annat på morgonen. Nu ligger jag och slappar lite innan jag ska göra mig ordning. Ikväll ska jag på möte med fotbollen så det blir inte någon träning idag. 
 
 

Söndag!

Detta har i princip vart en vanlig söndag som vanligt väldigt lugn. Matchen slutade tyvärr med stor förlust för killarna så tyckte synd om dem. När vi kom hem satt jag och kollade genom bilder på vår gamla dator som vissa är ca 10 år sedan de är tagna, otroligt kul att se. Sist men inte minst var jag på träning, fick några positiva besked som jag hoppas blir bra, får reda på resten imorgon på ett möte så får vi se hur min fotbolls framtid blir. Nu ska jag somna till 90210, väldigt skönt att börja sent imorgon! 




Trevlig middag!

Gårdagen var bra, jag fick vara några timmar med Filip vilket var längesedan så det var bra. På kvällen sedan var vi hos våra kusiner och åt middag osv, väldigt trevligt. Jag och Viktor gick hem så vi var hemma vid tolv så det blev inte för sent. 
Nu sitter vi i bilen på väg till Partille för att kolla på innebandy. Min bror spelar en avgörande match i serien/turneringen så det ska bli kul att se.




Alexander Wang x H&M

Jag tror inte att det är någon som har missat Alexander Wang x H&M! På bilder har jag inte fått det bästa intrycket på klädesplaggen och därför inte vart så sugen på att köpa något. Men när jag sedan såg modebloggare med plaggen på blev jag positivt överraskad. Dock visste jag inte att trycket på kläderna skulle vara så otroligt hårt och att allt skulle vara slut samma dag som de lanserades. Nu i efterhand är det flera plagg jag gärna skulle vilja ha men det är ju tyvärr omöjligt. 
Här under har jag samlat några bilder från bloggare mm som jag tycker bär plaggen väldigt snyggt.
Källor (Länkar): Fanny Lyckman, Lisa Olsson, Angelica Blick, Marie Linhem, Emma Söderström(& Rihanna!)


 
 

Låtar på repeat: OMI Cheerleader ( Felix Jaehn Remix)

Jag måste bara tipsa om denna låt om det är någon som har missat den. Senaste veckorna har låten spridit sig som eld i samhället och jag förstår varför. Den är så otroligt skön och härlig, en låt man automatiskt mår allmänt bra av och bara vill le när man hör. 
 
 

Lördag!

Blev väckt på grund av att mina föräldrar började städa och prata med varandra, alltis lika segt och frustrerande. Men det var väl ändå skönt att inte vakna för sent och sova bort hela dagen. Nu sitter jag och kollar på Hockey och har precis städat lite, dock ska jag fortsätta snart. Idag ska jag antingen träffa Filip eller Emelie beror på lite och ikväll ska vi nog till mina kusiner och äta hos dem. 

Varför kan inte alla höstdagar vara såhär? Varför detta tråkiga regn..?!
 

Kladdkakansdag & Fredag!

Efter skolan var jag helt slut i hela kroppen och huvudet. Så jag gick och la mig och sov ett tag för att få lite nya krafter. När jag vaknade bakade jag och mamma en kladdkaka eftersom det är kladdkakansdag idag. Nu sitter vi och kollar på idol och äter gott, antagligen blir jag kvar här. Jag hade lite idéer på vad jag skulle göra ikväll men inget av de blev av. 
Här kommer lite bilder från tidigare idag! 






Debatt på SVT

Debatt igår var faktiskt kul, det är ju mycket roligare att sitta i studion än att sitta och kolla på TV hemma. Så upplevelsen var rolig och det blev bra ändå. Här är några bilder från kvällen, dessutom stannade vi lite efter och tog lite bilder vid kajen. 







Äntligen!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång och jobbig skoldag, eller har vart hemma en stund. Något som är väldigt skönt är att jag ha fått gjort mycket som jag varit nervös och stressad över. Ca 4 arbeten slutfördes idag och nu ska jag bara göra klart det sista denna veckan som ska lämnas in imorgon. Ikväll ska jag även på Debatt som sänds på SVT med skolan. Jag är otroligt otaggad på det men det kanske blir kul, vem vet? 




Så mycket plugg!

Innan vi börjar med de tråkiga sakerna måste jag börja med att säga att vi idag fick tag på bio biljetter till Håkan, så sjukt kul och skönt att få en ganska bra tid som funkar för alla 3!
Nu känner jag mig faktiskt duktig efter att ha suttit och pluggat ungefär sedan klockan tre. Jag har som sagt väldigt mycket i skolan just nu som jag måste ta tag i men nu fick jag ta en paus. Om ca 2 timmar har jag träning och innan dess ska jag vila lite, plugga lite mer och äta. Även efter träningen blir det nog att plugga lite. Alltså lite tid till bloggen, men till helgen när allt plugg är över ska jag försöka ta tag i bloggen igen. 
 
 

Håkan & Plugg!

Denna dagen har jag lagt på iprincip bara skola, vila och dessutom att försöka få biljetter till Håkan bion. Jag och Andrea har lagt ner väldigt mycket tid på att försöka få biljetter men alla våra köp och reservationer avbröts och misslyckades. Men eventuellt kan vi fixa biljetter på annat sätt ändå. Utöver detta har jag pluggat efter skolan en del, har väldigt mycket denna veckan som jag är stressad över så måste lägga lite mer tid på det. Nu har jag kollat på fotboll och ska gå och lägga mig nu. 
 
 
 

Halloween 2014














 

Måndag..

Uppdateringen är dålig på grund av mycket. Tyvärr mår jag inte 100 idag så gick hem från sista lektionen för att vila och har gjort det ett tag nu. Snart ska jag sätta mig och plugga inför en del saker som jag har i skolan denna veckan. Jag kan iallafall erkänna att jag inte var redo för skola igen, så trött som jag är skulle jag behöva minst en vecka lov till. Dessutom måste jag även nämna att vårt internet hemma har gått sönder och därför är uppdateringen också dålig.




Söndags ångest..

Vilken Söndag alltså.. Jag är verkligen helt slut från kvällen igår och har inte orkat göra något vettigt alls idag förutom träning. Träningen var som tur var ganska lugn och skön eftersom många var trötta osv. Idag är söndags ångesten på topp också, fy jag vill verkligen inte gå i skolan imorgon. Som tur är börjar jag sent så jag ska utnyttja min morgon till max och sova ut. 
 
Detta får ge mig lite styrka dagar som denna, tider då allt bara var helt perfekt!
 

Bra kväll!

Det blev inte mycket till uppdatering igår men jag hade mina tankar på annat och hade inte tid till det helt enkelt. Kvällen igår var iallafall väldigt lyckad, halloween fest hos Sofie med härliga kompisar. Jag sov hos Sofie inatt och blev hämtad i förmiddags av mamma. Nu ligger jag hemma och tar det lugnt och kollar på TV. 
Bilder från kvällen igår kommer upp i veckan!
 
 
 
 
 
 

Nytt: Make up store x3!

 
Under månaden som passerat oss nu har Make Up Store haft ett erbjudande på alla deras ögonskuggor. Självklart var jag tvungen att fylla på i min lilla samling med några. Det blev tre ganska olika färger, dock hade jag otroligt mycket beslutsångest. Men dessa tre passar till mycket och de är perfekta.
Under oktober månad kostade dem 100kr/st- ord. priset är 145kr/st