Nyårsklänning!

Kom på att jag glömde göra ett tidsinställt med min nyårsklänning!
Så det kommer en liten enkel bild nu, och så kommer det flera när jag kommer hem till Sverige !
Haha, den ser mega konstig ut menmen!


Gott nytt år från Thailand!

Snart är klockan 12 och det nya året kommer !!


År 2012 December!

Nu i December har det bara rullat på! Tiden har gått galet fort och det är ju bra ;)
Jag har haft typ tjejkväll jag har varit på Liseberg med tjejerna, det har varit Lucia, julafton mm. Känner inte att jag kan säga jätte mycket om December mer än att det har varit riktigt bra och det kan bara inte sluta bättre !


Inspiration!

 
annastockelid.blogg.se
 
 

År 2012 November!

I November blev jag "uttagen" om man ska säga så , till Zonlaget iallafall! Det var några spelare från olika lag i vår del elelr vad man ska säga alltså våran zon. Det var otroligt kul även om det inte gick jätte bra för oss. Men alla var jätte duktiga och det är en riktigt smart sak tycker jag!

Sen hade vi en grymt rolig tjej middag hos Elin. Hehe, allt va vi gjorde ;) Dansade,åt och massa saker ! Det var riktigt roligt!

Vi va med på en innomhus fotbolls cup i Kungshamn. Det var otroligt kul det också även om det inte heller gick så bra. Men jag gjorde tre mål bilket jag inte brukar göra! Känns som att jag kan leva på dom målen resten av mitt liv typ ;)

Och det bästa som kunde hända är helt klart att jag fick reda på att jag skulle få åka med Emelie och hennes föräldrar till Thailand! Haha, har nästan aldrig varit så glad som jag var då!

 


Thailand

Nu har vi varit här i Thailand i en dag! Resan hit gick bra men bara att komma ut ur Bangkok tog oss mer än 2 timmar nästan ! Mycket köer men det gick bra!
Idag första dagen har det varit mycket moln men en skön första dag!
Ingen färg än men den kommer ! Haha!
Hör av mig lite då och då!
Puss !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3528269/images/2012/pic_50e012a8ddf2b32cf100a4b9.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3528269/images/2012/pic_50e012a8ddf2b32cf100a4b9.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3528269/images/2012/pic_50e012a8ddf2b32cf100a4b9.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3528269/images/2012/pic_50e012a8ddf2b32cf100a4b9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3528269/images/2012/pic_50e013d79606ee5a83581ab4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3528269/images/2012/pic_50e013d79606ee5a83581ab4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3528269/images/2012/pic_50e013dfddf2b32d0200a022.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3528269/images/2012/pic_50e013dfddf2b32d0200a022.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3528269/images/2012/pic_50e014029606ee5a83581ab5.jpg" class="image">


Sista minuten nyårs outfit!

 
annastockelid.blogg.se
 

Har kännslan att det finns sånna som fortfarande inte har nåot att ha på sig på nyår. Då finns det 1-2 dagar kvar till er att fixa en travlig outfit! 

Jag tycker att det är roligt när man klär upp sig lite på nyår eftersom det är lite speciellt sådär! ;)
Men jag tycker verkligen inte att man behöver ha klänning!  
Jag skulle kunna ha något liknande av det som är här ovan. 
De plaggen är lätta att hitta och det är perfekt så här bara några dagar innan! 

Jeans kan du ta några vanliga tajta hemma, kavaj finns massor på H&M, en fin peplum topp som det kallas när det går ut lite finns också i väldigt många butiker nu! 
Smycken och skor kan man bara ta något lite festligare!  Gör någon fin sminkning eller hår frisyr så är outfiten klar!  


Snyggt till Killar!

annastockelid.blogg.se
 
 
 

År 2012 Oktober!

Dom sakerna jag kan komma ihåg är dessa två små som jag tar upp nu.Utöver de så hände det nog inte jätte mycket!

Jag och Elin var inne en hel dag och kollade på fotbollsmatch ,Azalea- Lerum. Sen träffade vi flera goa personer som vi inte träffat innan och även några vi lärde känna på cupen i munkedahl i juni! Det var riktigt kul att få träffa dom igen och även dom nya! Vi åt subway ,gick hem till Philip och gick omkring i Göteborg!

Sen hade vi LOV! En hel vecka ;) Men det var riktigt skönt att få ta det lugnt!


THAILAND 2012-2013!

Thailand 2012-2013!

Nu sitter vi någonstans på väg till Thailand!
Vi ska vara där i 3 veckor och någon dag. Ska bli så otroligt skönt!

Vi ska börja våran resa till Thailand i bil ner till Danmark tidigt på fredag morgon. Från Köpenhemn går vårat flyg vid lunch tid någon gång skulle jag tro. Då flyger vi ner till Turkiet där vi ska mellanlanda. Jag tror att vi ska vara där i 2-3 timmar innan vi flyger vidare till Bangkok! I Bangkok landar vi runt 03 svensk tid vilket betyder att klockan är runt 9 i Thailand ;)
Men när vi kommer till Bangkok ska vi åka ca 4 timmar i bil tills vi kommer dit vi ska vara.
Eftersom det är så litet skriver jag inte ut exakta stället. Men det är en jätte liten by vad jag har förstått!
Där ska vi vara i nästan 3 veckor och bara ta det lugnt , sola , shoppa lite kanske åka på "utflyckter" mm.
När nästan tre veckor har gått så ska vi tillbaka till Bangkok och ha några dagar där! Framförallt så ska vi ha en shopping dag på MBK!


Jag är osäker på exakt vilken dag det är vi åker hem på om det är 18 eller 19 ? Men vi ska åka samma resa hem som vi gjorde dit!

Vi kommer iallafall hem mellan lördag och söndag , alltså mitt i natten vilket är skönt så man kan komma iordning lite iallafall innan skolan börjar!

Detta är det jag vet att vi ska göra ! Sen får ni se vad jag skriver och när jag kommer hem kommer jag göra ett inlägg om resan !

uppdatering: fick en kommentar om vem jag skulle dit med och varför. Så jag svarar på det igen här! 
Jag ska dit med min bästa kompis Emelie och hennes föräldrar! Dom bjöd med mig eftersom Emelies syskon inte vill följa med längre. Och Emelie tyckte det var roligt med en kompis. Jag har velat åka på solsemester galet länge nu, men eftersom min familj är mer en skid familj så blir det alltid flera skidresor.. Så när dom frågade om jag ville åka med så var det inte jätte mycket tvekan hos mina föräldrar! 
Jag och Emelie har ju kännt varandra i ca 9 år och våra föräldrar är väldigt bra vänner! Jag tror det var det som avgjorde! 

( Lånad bild från google! )

Julklappar!

Först och främst så fick jag ju Thailand resan! Det var ju helt klart den bästa julklappen man kan få! 
Och till den så fick jag ca 11 000 baht av mamma och pappa plus lite av farmor och farfar! Så det var ju toppen! Jag ska ju ändå vara borta i ca 3 veckor så pengar behövs! Så jag ska in och växla mina egna pengar också innan vi åker! 



Sen fick jag även en otroligt fin ring av Viktor och ett matchande halsband av mamma och pappa! 

o



Jag är jätte glad över mina julklappar eftersom jag inte hade räknat med att jag skulle få något typ eftersom jag fick resan! Känner inte att jag vill ha något dyrt typ heller ? Asså jag har ju dator, mobil och kamera och tv har familjen och ipad har familjen så kännde inte att jag var i behov av något typ.. 
Därför var resan en PERFEKT julklapp!!
 

År 2012 September!

September kunde bara inte starta bättre! Hade en överrasknings middag för Adelia natten till 1 September! Det var alla tjejerna och det var otroligt kul! Samma natt / morgon (minns inte exakt när) fick Emelie ett sms från sin moster att hon skulle få sitt barn nu! haha, vi blev hel galna men det var förstås jätte roligt!

Samma dag åkte jag och mamma till Trollhättan för att köpa min Kamera. Jag köpte den begangnad men den var endast 1 månad gamal så det var as bra, så dit åkte vi! (Är hel nöjd med mitt köp!!)

Eftersom vi äntligan hade flyttat in så kunde jag börja ta hem kompisar igen utan att det skulle kännas konstigt! Så det blev en tjej kväll hemma hos oss!

Vi annordnade också ett disco för åk 4-6 i Lerum med klassen. Det var otroligt roligt och jag skulle gärna vilja göra om det!


THAILAND!!!!

Flög upp ur sängen i morse när mamma kom. Kan säga att jag sov mindre en 1 timma inatt men är ändå hyper ! 
Nu är jag helt klar, väskan står färdig packad och jag är mätt och påklädd! Om ca 10 minuter kommer dom och hämtar mig! Gaaaaaad detta är hel galet! Ha det bra från en hyper tjej! 
Pusss!
 

Tränings inspi

 

Thailand imorgon!

Sitter och bara öser ner massa musik och gör dom till offline spellistor på Sporify nu. Det tar ju sin tid, men känner att det är bra att ha i tre veckor ;) Jag skulle tro att jag inte kommer sova mycket inatt eftersom jag är så taggad och nervös! Men det är ju i och för sig ganska bra , så man vänder på dygnet redan nu. Får hoppas att jag kan sova i bilen och på flygplanen då .. Ska ju ändå upp strax innan 5 eftersom Emelie, Camilla och Thomas kommer strax innan 6. 

Där vi ska bo hade dom tyvärr inte hunni sätta in internet än men i ett hus inte långt där ifrån har det internet så jag kommer inte uppdatera jätte mycket men det kommer nog upp något inlägg någon gång. Men jag har gjort ett tidsinställt varje dag så bloggen kommer fortfarande vara i liv! Jag kommer ha med min camera och mobilen så det kommer bli väldigt mycket bilder. Vi kommer också göra en typ "follow me around" video. Så vi kommer filma lite då och då. Så den sätter jag ihop när jag kommer hem och lägger nog upp den här!

Jag är så taggad och detta kommer bli så jävla bra! Har inte riktigt förstått det än , förstår nog bara när vi är påväg imorgon! Men det ska bli så skönt att komma bort !

Kommer tillbaka om ca 23 dagar! Kommer kanske ett litet inlägg imorgon på morgonen! Annars så får ni ha det riktigt bra här hemma i Sverige! 

Puss!

 




Julklappar!

Här är lite små saker jag fick! Lite godis på morgonen och en på kvällen som en "ledtråd" typ!



Fick en ny typ "hållare" för buss/tågkortet, behövdes! Lip balmet som jag pratade om häromdan! 
Världens mysigaste strumpor som farmor hade stickat! Och någon liten extra sak!


PIZZA :O

Ska ner och käka pizza nu! Som jag längtat ;) Haha ha de gött ;)
 

New in!

Fick med mig dom här små sakerna hem igår och även vax till benen. 

Bikinin är perfrkt! Man får bra ränder och den är skön. Jag har en likadan topp fast rosa. 
Den finns på Cubus, 149 kr för överdelen och 79kr för underdelen! Toppen! 



Gjorde ett spontan köp inne på Gina! hittade dessa små träningsbyxor som jag tror kan passa bra i värmen i Thailand! Så dom fick jag med mig hem för bara 40 kr! Perfekt! 


Sen fick jag ett påslakan set  ! Tråkigt men behövligt!

 

År 2012 Augusti!

I Augusti började saker och ting komma på plats i huset och det var snart dags att flytta in. Men det skulle inte hindra oss från att ha roligt dom sista veckorna på lovet.

 

Spenderade ganska mycket tid med Emelie på Tjörn eftersom dom bodde granne med oss! Så vi cyklade och tog bilder, köpte godis, dygnade och massa annat! Dock har jag inte jätte mycket bilder på det men det var riktigt roligt!

 

Elin var och hälsade på i några dagar på Tjörn och vi såg på typ hela säsong 3 av One thee hill. Haha, där låg vi med vårat godis, chips och coca cola och gråt och var förälskade;) Heh, galna! Var ute med båten och tog vara på sista varma dagen typ av aommarlovet och bara njöt ! Riktigt skönt!

 

Den 17 Augusti flyttade vi in i vårat hus och det var så otroligt skönt att ältligen kunna bo där efter ett helt år i kaos!

 

Skolan började 20 Augusti om jag inte mins helt fel! Har för mig att vädret slog om snabbt, så sommaren var verkligen över när skolan började!


Godmorgon!

Godmorgon allihopa! 

Vaknade för snart en timma sedan och har precis ätit frukost. Skag fixa lite i mitt rum, lägga ner det sista och förbereda mig lite inför imorgon! Ska ta kort på sakerna jag köpte igår också så ni får se dom innan jag åker. 

Vid ett-två ska jag ner till Centrum, träffa Emelie och käka pizza :) Skulle egentligen träffa tjejerna en sista gång men dom var upptagna så det blir bara jag och Emelie ;) 

26 December!

Idag har jag inhte hunnit blogga så mycket som ni kanske sett! 
Vid halv elva hämtade vi upp Emelie så åkte vi in till Göteborg och köpte några saker och skulle växla pengar. 
Bilder på sakerna kommer ikväll! 
Alla Thailändska baht var slut i hela Göteborg och dom hade fått in sjukt mycket i Fredags , så vi fick åka till Partille istället men det gick bra! 

När vi kom hem åt vi och sen hjälpte Emelie mig att packa lite! Så nu är allt klart inför resan nästan. Det är bara småsaker som ska ner nu och handbagaget typ. Och var jag ska åka i! 

Sen vaxade jag och Emelie benen vilket gjorde sjukt ont och det tog typ inte bort allt hår så det var väl inte jätte lyckat.. Men det var värt att testa! 

Nu ska jag äta middag och sen städa mitt rum. Även duscha och fixa naglarna!


Julklappar!

Jag fick en pyjamas från mamma och pappa som jag verkligen var i behov av! 
PERFEKT!



Jag fick en liten sjal av mamma och pappa på morgonen i min julstrumpa som också var perfekt för att piffa till en tråkig outfit! ( Den till vänster! ) 

Sen hade farmor stickat halsdukat till oss tjejer i släckten så jag fick den gråa på bilden här under! Det är så fin och mysig ! Perfekt nu på vintern!


Packar !

Hejhej bloggen!
Emelie här :)
Hjälper anna med packningen nu så tänkte vara snäll och uppdatera hennes blogg ;)
Idag var vi köpt bikini och vax.. Lalala ska vaxa benen strax ;)
39 timmar kvar bara :D
Längtar såå mycket..!
Ska hjälpa till mer nu, hajdooo <3
Älskar dig annis


År 2012 Juli!

Jag spenderade flera dagar i Göteborg för att kolla på Gothia Cup och gå på Gothia Discon. Det var otroligt kul att kunna umgås meed kompisar och ha kul!

Jag var med på Dana cup med 97:orna fast vi var typ hälften 98:or! Det var galet kul! Vi spelade oftast bra och när vi inte spelade gick vi omkring och skapade kaos med hög musik och ett sjungande lag! Det var otroligt roligt! Vårat lag satt alltid nästan längst bak i bussen med hög musik, hoppade och sjöng ( skrek) till Drick den! Alla i bussen var hel galna och det var så roligt! Plus att det var typ varmaste veckan på sommaren så det var runt 25 grader hela tiden! GRYMT!

Sen har för mig att det var i Juli jag var med Elin på Malö i en vecka! Det var också riktigt roligt. Dock var det typ regn, mulet eller blåsigt alla dar.. Men det hindrade inte oss från att åka till Ellös, Gullholmen och runt malö med en liten gummibåt! Haha, tror inte jag har skrattat så mycket när jag har åkt båt innan asså! Vi var blöta från topp till tå men vi skulle ändå fortsätta åka för att få våran glass. hehe galna! Men roligt som fan!


VS fashion show!

Just nu på TV3 sänds VS fashion show med bla Justin Bieber, Rihanna och Bruno Mars! 
Sätt på och kolla! 


Hemma igen!

Var hos Emelie i typ 2 timmar och snackade om Thailand resan! Kommer bli så galet bra!!!

Nu är jag hemma och vi har några släckningar på besök!

Ikväll ska jag bara sitta och fixa massa tidsinställda !


Julklappar!

Jag kommer dela upp det i några delar. 

Här är julklapparna jag fick i julklappsspelet med kompisarna och av Emelie! 
Dom två första tröjorna fick jag i julklappsspelet plus ett lip balm typ! 
Det var perfekt nu till Thailand! ( Den vita tröjan köpte jag ;) )
 


Detta linnet och klänningen fick jag av Emelie! 
sjukt fint och passade perfekt till mig! TACK!

 

NICE FROM HUNKY DORY!


25 December!

Jag har precis vaknat och tagit upp datorn. Ska lägga mig och fortsätta göra massa tidsinställda inlägg. Jag Ska försöka ha ett varannan dag, och sen kommer jag ju kunna blogga lite ifrån Thailand också! 

År 2012 Juni!

Vädret var på topp och jag var på Liseberg flera gånger med kompisarna!
Dock hände det värsta som kunde hända! En riktigt nära vän till min bästa kompis tog livet av sig. Tänker inte gå in på det mer men det var en jobbig tid! Goaste killen asså!
Han bara träffa honom 2 gånger men jag fick verkligen en bra bild av honom, och han var verkligen jätte snäll och rolig!
Sen slutade jag 7:an och gick på sommarlov! Galet skönt!
När vi slutade skolan flyttade vi nästan direkt efter till Tjörn. Till sommarstugan vi hyr. Riktigt skönt.

Var på fotbolls cup i munkedahl med 98:orna ! Riktigt roligt! Lärde känna några riktigt sköna killar som vi fortfarande könner och umgås med ibland! 

24 Juni fyllde jag år, firade min födelsedag på Tjörn med familjen. Fick min Iphone 4S någon vecka innan dock pajade den så jag fick lämna in den , men skit samma!
Midsommar som var typ någon dag innan / Efter jag fyllde år ( kommer ite ihåg! ).
Vi var först med familjen i Floda med några andra familjer som vi träffat på midsommar i flera år !
Vi stannade bara till typ 18 , sen åkte vi till Tjörn och spenderade resten av dagen med Emelies familj!

Hehe hade typ inga bilder från Juni eftersom båda mina mobiler jag hade då är trasiga. Men det blev dessa från instagram! 


24 December!

Julafton börjar gå mot sitt slut och det har varit en riktigt bra dag! Som sagt händer det kanske inte jätte mycket för mig men det är ändå en mysig dag. 
Jag har precis tagit kort på alla mina julklappar men dom kommer jag visa i flera delar dom kommande dagarna! 

Jag går väl och lägger mig snart skulle jag tro eller iallafall lägger mig i sängen med datorn.. Så ska jag försöka fixa tidsinställda inlägg inför de kommande tre veckorna då jag är borta! Måste bara hitta inspiration! 

Imorgon ska jag träffa Emelie och hennes föräldrar för att prata lite mer ingående om resan typ tror jag . Och så ska jag väl försöka packa lite till! 


JULAFTON!

Vi har redan varit hos farmor och farfar för att träffa släckten och äta lunch. Riktigt kul att tröffa alla. Gör knappt det längre , ändå bor alla i Lerum.. Aja det var kul iallafall! 
Sen körde vi hem Johanna så fick jag lånat Dear John boken av henne på engelska :) Ska ta med den till Thailand och läsa som engelska läxa typ. 
Nu ska jag städa till lite på mitt rum och sen kolla på kalle anka ;) hehe , ett måste ! 

Vid fem kommer farmor och farfar hit och äter och så får vi julklappar av dom. men dom går väl hem vid åtta någon gång . Så då delar vi ut julklapparna i familjen! 
Det är så min julafton ser ut och det är så dom brukar se ut ! Men det är mysigt! 

Dock har jag inte jätte mycket jul känsla.. Asså jag har inte sett fram emot julafton så mycket iår efter som min julklapp blir Thailand! Så jag ser mer fram emot det! 
Men det är ändå mysigt! 

Lilla jag idag då! Ni komemr få ett inlägg med fler bilder inom någon vecka skulle jag tro!


År 2012 Maj!

I Maj flyttade vi till Farmor och Farfar och bodde där i ca 1,5 månad. Dom flyttade upp till Hala så vi bodde där. Segt när det va så litet för oss fyra men det gick!
I Maj skaffade jag Guldpass på Liseberg!
Jag praoade på Alingsås Tidning i två dagar vilket var riktigt kul att se hur dom jobbade. Fick vara med någon som fixade med reklam sidorna, en som fixade designen och en som fixade med hemsidan. Sen fick jag även följa med på en intervju och andra dagen fick jag intervjua några och skriva en hel sida om det i tidningen ! Riktigt kul!


Grinchen!

Ligger i soffan och kollar på grinchen nu! Sen ska jag slå in en sista julklapp, städa , packa , göra tidsinställda blogginlägg och fräscha till mig lite inför imorgon !


9. Favorit filmer just nu!

Bara för att jag har blivit helt galen just nu så måste jag ta den här punkten! 
Mina favorit filmer innehåller alla snygga killar och alla har något som liknar varandra! KÄRLEK! 
Jag kan kolla på en film och tycka den är dålig egentligen men eftersom det är någon snygg kille med så blir den bra.. hehe.. 

Ingen speciell ordning men dessa var dom jag kom på nu! 
Det finns säkert många fler men dessa kom jag på nu. Plus att jag ska kolla på " A walk to remember, The lucky one, remember me" och massa fler!


Dear John 
LOL
The notebook
The last song
The vow (älska mig)
Charlie st. Cloud
A cinderella story 
 
 

År 2012 April!

Vi fortsatte att bygga på huset. Har för mig att i April någon gång började man se liksom rummen och sånt. Liksom väggarna och golvet började komma på plats igen! Har nästan inget från April sparat på min dator så jag har inte så mycket att säga om April. Men jag vet att jag höll på att blogga , bytte blogg hit och dit , slutade blogga och sånt. 


Lördag!

Idag ska jag fixa lite saker hemma. Ska baka, fixa det sista med julklapparna , träffa Emelie en snabbis och ge henne en julklapp och några fler saker! 
Lite senare kommer bilderna från igår. Sofie tog en del bilder på slutet men alla blev typ suddiga men ni komemr få se några! Jag lägger ut alla mina julklappar efter julafton. Så får ni liksom se alla samtidigt ! 


NICE FROM ODD MOLLY!

Innan har jag haft lite billigare märken eller vad man ska säga. Nästan allt under 500kr men nu kommer det komma lite dyrare märken ! Galet snygga kläder !


NICE FROM VERO MODA!


År 2012 Mars!

Mars
Måste bara börjaa med att säga att det verkar som att jag började komma i gång mer i Mars och började göra något!

När det började närma sig slutet av Mars åkte jag och Emelie med skolan till Hovfjället! Det var så galet roligt , dock mådde inte Emelie jätte bra men ändå var det otroligt roligt! Det var väldigt annorlunda eftersom det var 30 + här i Lerum dagen innan vi åkte. Haha, helt galet, och vi gick liksom i t-shirt vid husen och när vi åkte skidor var det skit varmt! Men det var riktigt kul!

Valborg som var precis i slutet av Mars var också riktigt roligt! Jag och massa fler var i Floda på disco, haha låter riktigt töntigt och det kanske det var också men det var iallafall roligt! Mange Makers var där och spelade så det var roligt att se dom!

Fick min första tandställning har jag för mig..

haha, fick min mammas gamla iphone 3gs, och det var jag glad för ;)


I'm still alive!

Vaknade för ca en haövtimme sedan. Somnade inte försen typ 4 i morse eller vad man säger! Jag har blivit helt galet beroende av killar i snygga filmer assa gaaaad! Kollade på OTH, The notebook, LOL och sist men inte minst The last song! åå, dör för liam hemsworth! sååå snygg !! 
aja, idag ska jag antagligen med Emelie och hennes föräldrar till nått ställe jag inte vet än, och dricka någon gojja inför Thailand typ! Annars ska jag typ börja paccka eftersom det bara är en vecka kvar! :O Och kolla på några fler filmer ;) 

gamal bild!

...


År 2012 Januari- Februari!

Måste bara börja med att säga att detta året har bestått mycket av allt byggande på huset. Så vissa månader har jag knappt något att säga om, plus att jag inte kommer ihåg allt jag gjort men skit samma!

Januari
Året började hos kusinerna på nyårsafton. Sen hade vi ju lov i någon vecka till!
Vi bodde i en lägenhet som vi hyrde. Vi hade det jobbigt med huset och allt men vi klarade av det riktigt bra! Jag, Pappa och Viktor var i Kungshamn/ Smögen i början av Januari på lovet!



Februari
Även i Februari byggde vi och byggde! Men på Sportlovet var jag och Viktor med Farmor och Farfar ute på Orust. Det var riktigt fint väder och mysigt! åå, jag kommer inte på något mer jag gjorde i Februari!

 

20 December!

Har redan vart på ungdomsmottagningen och hos tandläkaren. Nu ska jag skriva några inlägg typ om året som gått!  
Vid halv fem ska jag iväg på träning, hoppas detkommer några även om det är lov. Fast så många har väl inte åka iväg en? 


NICE FROM VILA!


Inspiration!


8. Favorit klädesplagg!

Mitt favorit plagg är lätt att välja! Det är helt klart Dr.Denim jeans! Kanske inte det roligaste klädesplagget men lätt det skönaste om man räknar bort myskläder!
Jag har bara ett par svarta men jag ska köpa ett par blåa och ett par vita när jag behöver det och har pengar för det ( eftersom jag sparar till Thailand nu! ).
Men Dr.Denim jeansen känns som tights, är mjuka och allmänt sköna!
Lätt värda 399 kr! Finns att köpa på t.ex Carlings och Fiorucci!
Finns i sjukt många olika snygga färger inte bara dom "vanliga"!

Här är några bilder på mig när jag har mina på mig!


Godnatt!

Sent inlägg nu! 
Men jag hittade två julklappar och en sak till mig på allum så det vaar väl bra. 
Kom hem strax innan 21 så åt och sen satte jag mig och kollade på "Mordet i Sandhamn!" Har redan sett den filmen men det är galet bra! Men den är ju uppdelad i tre delar så det är lite segt" 
Efter de började jag slå in julklapparna som jag köpt. Så nu ligger dom och väntar på att få bli öppnade ! 

Imorgon ska jag börja med att ha utvecklingssamtal 8.30 eftersom mitt har blivit inställt tre gånger! Betydgen skickas imorgon så att dom kommer hem på onsdag! iiih! hoppas på det bästa! 
Imorgon har vi iallafall chill dag i skolan. Ska typ äta frukost/ fika på morgonen och ha lite engelska och sen kolla på film så det är bara soft! 
Sen ska jag, Elin, Emelie, Sofie och Adelia baka tills på onsdag då vi har avslutning! Så vi ska baka några kakor eller nått sånt. Och sen går jag, Elin och Adelia direkt till träningen ! 

aa, det är min dag och min morgondag! 

Godnatt! 


Allum!

Min gitarr lärare satt fast på ett tåg så det blev ingen gitarr lektion idag. 
Istället ska jag, Emelie och Sofie till allum och kolla på lite julklappar!  Jag har några kvar att köpa så jag hoppas att jag kan få med mig något hem! 

NICE FROM GINATRICOT!

Fint från Ginatricot!

annastockelid.blogg.se
 
 

7. Min garderob!

Här är en del bilder på min garderob! Inte jätte mycket kläder och inte jätte fina men det blir till att köpa en hel del i Thailand hoppas jag! 


NICE FROM H&M!

Här är några snygga plagg från H&M! 

annastockelid.blogg.se
 
 

16:e December!

Vaknade vid 11 men gick tillbaka och la mig igen efter att jag hade ätit frukost.. Men nu ska jag upp igen och fixa till mig lite. Hade tanken igår om att jag skulle till gymmet även idag men jag orkar verkligen inte , har träningsverk och ont i huvudet . Så idag blir det en vilo dag! 

Skulle egentligen iväg och kollat på min kompis Johannas dans uppvisning ikväll men istället stannar jag hemma för familjen Ström komer hit! 
Ska bli kul att träffa Erik igen! Träffade honom jätte mycket när vi var mindre men nu har vi inte träffats på jätte länge så det ska bli kul! 


6. Mitt rum !

Här kommer en del bilder på mitt rum! Bidlerna är inte i jätte bra kvalitè kanske för dom är lite suddiga men man ser ändå! 
De övertäckta på några bilder är min nyårsklänning ! Den får ni inte se försen nyår ! 


Sova!

Kom hem ganska nyss och ska bädda ner mig i min goa säng och sova! 

Hos Emelie visade Thomas några bilder från Thailand där vi sksa bo! Vi ska bo i typ helt ny byggda "små" hus precis vid en stor pool och ca 100 m till havet! Såg riktigt bra ut och det kommer nog bli otroligt bra! 
åå, 12 dagar kvar typ!! LÄGTAR!!! 

Godnattis!


NEW IN!

Fick med mig några få saker hem igår! 


Godmorgon!

Somnade med datorn i knät och med allt smink på igår. Var så otroligt trött! 
Vaknade ganska nyss och ska äta något litet och sen ska jag ta mig ner till gymmet för att köra ett gymmpass! Senare ska vi göra massa julgodis jag och mamma! Och ikväll är vi bjudna på middag hos Emelie och hennes familj! 

14 December!

Efter skolan gick jag hem och tog lite kort och åt. Sen tog jag tåget till Partille och gick och köpte några julklappar och några saker till mig själv! Bilder på dom sakerna jag köpte till mig kommer nog imorgon!
Ska lägga mig och kolla på Mysteriet på Greveholm nu, lånade den filmen som gick som julkalender 1996 av Emelie! Hehe, nörd..
aja, soft iallafall! 

Fredag !


ÖGONBRYNS TIPS!

Jag tycker att denna bilden är super bra tips ellr mall för hur ett "normalt" fixat ögonbryn kan se ut! Det är nog vanligast iallafall och snyggast enligt mig! Ganske svårt att få dom i den formen bara och att båda ska vara hyffsat lika! 
Men kom ihåg att alla passar i olika! Och alla vill se ut på olika sätt! Jag säger inte att något inte går att ha eller att man måste ha detta osv. Detta var bara en passande bild som jag hittade!
 

Hissar & Dissar!

Min första hiss som är typ flera i samma men aa.

Musik lyssnar jag på nästan hela tiden. Och jag måsta bara hissa en del låtar som jag lyssnar på väldigt mycket nu! Jag länkar dom inte för då blir det så galet många och ett väldigt långt inlägg tror jag men jag skriver dom så får ni söka upp dom själva! 

Ingen speciell ordning! 
  • Zara Larsson- Uncover! 
  • Malcolm B - Alla låtar från X-Faktor!
  • Darin - En apa som liknar dig & Astrologen!
  • Vinsten - Luckiest girl!
  • Labrinth feat. Emeli Sande - Beneath your beautiful!
  • One Direction - Little things!
  • Emeli Sande - Read all about it!
  • Demi Lovato - Give your heart a break!
  • Olly Murs - Heart skips a beat & Trublemaker!
  • Loreen - Crying out your name! 
  • Och såklart JUSTIB BIEBER! fast hans låtar spelas året om ! 

 



















Min andra HISS är SÅKLART , JULLOV!! Om en vecka slutar vi! Ska blir galet skönt! 
 
Min första DISS är , än en gång Facebook! 

Jo visst jag behöver inte gå in och kolla men kom igen? Det går över styr! 
Det kommer upp FLERA klagomål på västtrafik och alla andra kollektivtrafik bolag eller vad man säger! 

Folk skriver att deras bussar är sena nu när det kommer så mycket snö t.ex! 
Hallå eller? Det är ju inget busschaförerna kan göra något åt.. Liksom dom kan inte komma fram? 
Jag tror att lärare osv förstår att du inte kommer i tid pga vädret.

Man fattar ju att det är segt ! Men kom igen ! Det finns inget att göra, självklart är det mer trafik osv nu på vintern! Inget man kan göra något åt, bara att gilla läget! 

Så det har jag tröttnat på , alla klagomål till t.ex västtrafik! 


Och min andra DISS är detta med att man inte får ha pepparkaks gubbar på skolor.. 

Asså är detta ett skämt? Seriöst! 
Det hör till och har ju inget med hur folk ser ut! 
Pepparkakor är bruna , pepparkaks gubbar ska få vara med på lucia tåg eller vad det är ! 

Att det var så religiöst här i Sverige kunde jag inte tro! Men det är ju bara pinsamt! 






 

Vinter / jul inspiration !


Bilder från Liseberg! ( "bildbomb" )

Här kommer några bilder från Liseberg! Det var så galet kallt så jag kunde inte ha uppe kameran för mina händer blev is kalla! Men jag tog några iallafall och här kommer dom! 


Plugg!

Ska hem från gitarren nu , väntar på farmor! Sen ska jag plugga ännu mer ! Men nu är det inte lika stressigt !


Söndag!

Kom precis hem från Gudstjäns vilket som vanligt inte är det roligaste.. 
Sitter nu i soffan och ska börja plugga ! Har galet mycket så idag kanske det inte heller blir den bästa uppdateringen!


Dålig uppdatering!

Förlåt för dålig uppdatering idag! Mobilbloggningen har inte funkat och jag har inte hunnit / orkat blogga från datorn.. 
Men vi vaknade väl ganska tidigt i morse men låg kvar och kollade på " The Grudge 3".  Vid 14 lämnade vi Elin och sen åka jag och mamma och kollade på Viktor när han spelade innebandy. Riktigt kul är det när dom är så bra! Idag spelade han med Div 2 vilket gick bra! Otroligt spännande match, men det slutade med vinnst till Lerum!( 8-7 )

Nu ska jag äta och sen åka in till Göteborg och gå på Liseberg med tjejerna! Mysigt! 


Fredag 7:e december!

(Åker inte in till Göteborg idag! Det får bli med mamma på Söndag!)

Efter skolan gick jagv och Elin och köpte godis, hehe det blev en del..  
Vid 18 kommer Elin, Sofie och Adelia så ska vi softa och ha kul. Emelie kanske kommer lite senare eftersom hon hade annat planerat men det blir grymt! 

Nu ska jag fixa lite i mitt rum och sånt så att det inte ser helt kaos ut. Även ta fram täcken, madrasser mm! 


Min önskelista!

Eftersom jag ska åka till Thailand med Emelie blir det nästintill hela min julklapp. 
Men här är nårga lite mindre saker jag önskar mig . 

  • Pengar till Thailand ! ( pengarna på bilder var de jag kunde hitta! så bry er inte om valutan! )
  • Glossybox! Man får hem en liten låda/box med skönhetsprodukter varje månad beroende på hur många månader man valt, 3, 5, 12 eller nått sånt kan man välja mellan! 
  • Ögonskuggspalett! Med naturella färger alltså mer åt bruna hållet men kanske även svarta!
  • Sminkborst set! Ett set med sminkborstar. Båda ansikts borstar och ögonskuggs borstar!
  • Klackskor! Kanske inte just JC men ett par snygga klackar skulle inte sitta fel!
  • JB parfymen! Den ska bli min ! Ska skaffa den på något sett! 
  • JB boken! Ett måste , skaffar den annars ändå! 
  • The Sims 3! haha, ett skönt spel att ha när man bara vill slappa! Riktigt roligt! Har bara the sims 2 men har spelat hos kompisar och det är en sak jag vill ha ;)  

Det är några av sakerna jag önskar mig , men som sagt det blir inte så mycket i år eftersom jag får Thailand resan! SOM ÄR VÄRLDENS BÄSTA JULKLAPP!!!


annastockelid.blogg.se
 
 

Fredag!!!!!

Äntligen fredag igen!
Slutar skolan strax efter tre och då ska jag nog in till Göteborg och köpa en sak.
Ikväll kommer nog tjejerna och kollar på x faktor och har det kul ! Sen sover dom hos oss och imorgon kväll ska vi till Liseberg !

Men ni kommer få bra med uppdatering !


ERBJUDANDE! 20% på hela köpet!

Nu tänkte jag bjuda er som läser min blogg på hela 20% rabatt på hela köpet när hi handlar på UpBand.se !
När du bestämmt vad du ska köpa och går till varukorgen skriv då in rabattkoden "JUL" .
Rabattkorden är giltig tom 31 December så passa på nu och beställ hem något till någon i julklapp!

Dom har otroligt mycket fint! 
Kanske något av detta kan vara en julklapp till någon du känner! : 

- Den omtalade Baby Foot för 225 :-
- Smyckesförvaring för 159 :-
- Sminkpaletter från 179 :-


Klicka HÄR för att komma till deras hemsida!





5. Vad jag har för plattång!

Jag har slutat platta mitt håt nästa helt eftersom jag inte vill att det ska slita så mycket på håret. 
Men när jag plattar håret och innan när jag alltid plattade håret använder jag mig av en " ga.ma cp1 ceramic " 
Den är super bra och gör så att även mitt lockiga hår blir platt fort! 

Finns att köpa lite var som helst tror jag ! Vet att den finns på b.la Åhlèns City! 
( Jag köpte min på lyko.se! ) 


Julklapps tips! ( Till Pappa )

 
annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring mimco

Julklapps tips! ( Till Mamma )

annastockelid.blogg.se
 
 
 

Godnatt!

åå, har suttit och läst nu ett tag men jag somnar typ bara hela tiden. Är så himla trött! Så ska ta något litet att äta nu och sen sova! Imorgon är det skola till 14.20 så ska jag nog skynda mig hem och försöka ta mig ut och ta lite vinter bilder innan det blir allt för mörkt! 

Men jag säger Godnatt nu ! Sov så gött! 

Julklapps tips! ( Till honom )

annastockelid.blogg.se
 
 
 

Stress tisdag tillbaka!

Då är det tisdag igen och stressigaste dagen i veckan för mig !
Som ni kanske vet har jag Konfa efter skolan ! Idag är det sista gången i år så det är "julfest" som dom säger !
Sen ska jag på träning !
Därför blir det lite segt med uppdatering idag. Men jag har några tidsinställda !


Julklapps tips! (Till henne)

annastockelid.blogg.se
 

New in!

Kunnde inte hålla mig från den ur snygga paljett BH:n från H&M! 
Fick även göra ett eget skal gratis inne i Nordstan. Telenor och X-Faktor hade något sammarbete så man fick "designa" sitt egna. Alltså välja en egen bild typ. Jag valde en på mig och Emelie , dock blev det ganska konstig färg och ganska suddigt men det är ändå kul att ha!
 
 
 
 
 
 

En apa som liknar dig!

( hehe, älskar låten ! )

Jag har fixat lite i mitt rum nu och målat naglarna. Ska sätta mig och kolla lite på TV snart och sen kanske fixa några inlägg till imorgon. Efter det ska jag sova! 
Imorgon är det bara skola som gäller , efter skolan ska jag på gitarr och sen kanske jag går och gymmar om någon vill gå med ! 

Haha, tycker denna bilden är lite rolig.  Man kan ju undra lite hur jag lyckades komma just så ;)

2. Mina parfymer!

Jag har typ inga parfymer men dessa har jag. Jag använder Versace parfymen vardagligen som andra använder jag nästan aldrig. Hade även en Britney Spears Cosmic Radiance men den tapapde jag i toalett golvet på donken i sommras.. Den gillade jag verkligen så jag sparade mitt lilla test som jag fick innan jag köpte den ! ;) 

1. Versace Bright Crystal (50ml)
2. Vanilla Fun (100ml)
3. Have Fun (90ml) 
(4. Britney Spears Cosmic Radiance (1,2ml) ( Hade 30ml innan tror jag!)
 




Antingen på väg till /hem från Thailand eller i Thailand så ska jag nog köpa en ny parfym, beroende lite på vad som finns. 
 
 

Juloutfit kanske?

Här kommer några fina linnen som jag gilalr och jag skulle kunna ha på t.ex julafton. Självklart kan man ha dessa andra tillfällen också. På julafton är vi bara hos farmor och farfar med släkten på dagen och sen kommer farmor och farfar till oss på kvällen. Så det händer inget jätte speciellt. Men något liknande dessa kläderna skulle jag kunna ha på mig. 
BH:arna skulle jag matcha med någon tröja så man såg lite av BH:n

( klicka på dom små bilderna under den stora för att komma till klädernas hemsida ! )


xmas
 
 

 

De bästa bilderna med Emelie!

Gillar dom här två bilderna otroligt mycket! Tycker att dom är riktigt fina !
 

Bilder från igår!

Haha , du är grym! Vi kommer ha det så jälva bra! Längtar som fan!