En blandad tisdag!

Min dag har varit väldigt bra fram tills nu på kvällen då det var ett lite sämre avslut. Maria fyller år idag så vi firade det med att gå och äta på Mikado, helt underbar buffé och jag var mätt länge. När jag kom hem från skolan gjorde jag lite skolarbeten inan jag började göra annat eftersom jag gav upp. Onödigt inser jag nu när jag sitter med flera saker som jag inte är redo för alls. 
Jag var iallafall på träning, idag tränade vi fasta situationer och sedan blev det spel. Tyvärr var jag med om ytterligare ett obehagligt fall då jag landade på ryggen och slog sedan i huvudet. Så jag avstod sista halvtimman av träningen och nu mår jag faktiskt inte så bra så jag ska gå och lägga mig nu och hoppas på att jag mår bättre imorgon i både huvud och rygg. 
 
 

En liten paus!

Uppdateringen har legat nere i helgen, jag kände att jag ville tänka på annat och orkade faktiskt inte uppdatera. Men min helg var jätte lyckad och bra. I fredags var jag med Emelie och Sofie på kvällen, vi kollade på fotboll, snackade och sånt, en skön och lugn kväll. På lördagen gjorde jag lite små saker på dagen innan jag åkte iväg på fest på kvällen. Denna helgen var det dags att fira Jakob som fyllt 18 år och det blev en väldigt lyckad kväll. På söndagen tog jag det mest lugnt och var iväg på träning lite senare på eftermiddagen. Det var min helg sammanfattad och nu har jag en kort skolvecka framför mig. 
 
 

Dagens klädval!

/ Blus, Missäy / Jeans, H&M / Skor, Palladium / Jacka, Chelsea /

 
 

Bowling, tandställning och träning!

Min dag blev faktiskt lite stressigare än jag räknat med men det har ändå gått bra. Min skoldag var skön, avslutade den med att bowla vilket var kul så länge det gick bra. När jag kom hem tog jag det lugnt en liten stund innan jag åkte ner till tandläkaren för att få min tandställning. Som tur var ska jag bara ha tandställningen hemma och på natten så jag behövde inte sätta fast några grejer i munnen vilket var väldigt skönt. När jag kom hem sedan åkte jag ganska så snart till träningen, en bra träning idag trots det äckliga vädret. 
 
 

Tufft pass och träning!

Träningen igår tog ut alla krafter ur mig, vi hade först ett sten tufft styrkepass med Agneta som höll i ett tabata pass. Att sedan gå ut och spela fotboll i ca 1 timma efter var väldigt jobbigt och när jag kom hem gjorde jag inte mycket innan jag somnade. 
 
Min onsdag har varit bra, ganska kort och skön så jag ska väl inte klaga. Tyvärr fastnade jag med en spanska uppgift som jag hade vilket gav mig ganska mycket oflyt. Så istället åkte jag ner till gymmet och tränade strax över 1 timma och försökte köra så gott jag kunde trots den hemska träningsvärken jag har. 
Nu är jag hemma och ska läsa lite innan jag somnar, helt slut även idag och imorgon väntar en lång skoldag. 
 
 

Soligt och varmt!

Min dag har gått bra och vart ganska lugn. Vädret ute är helt fantastiskt, både soligt och varmt men trots detta ligger jag inne i min säng på mitt rum. Jag är faktiskt väldigt trött efter denna dagen och mår inte helt hundra så jag ska vila en stund innan min träning senare ikväll. 
 
En favoritbild tagen av mig förra sommaren! 
 

En bra måndag!

Min dag har faktiskt varit väldigt skön för att vara måndag. Skoldagen gick fort eftersom min sista lektion var inställd och vi började sent, vilket var en väldigt bra start på veckan. Tiden hemma sedan efter skolan tog jag det väldigt lugnt, kollade både på Beck och Revenge. Nu är jag precis hemkommen från en extremt jobbig träning, idag sprang jag så mycket jag orkade och det kändes både i huvudet och kroppen på slutet. Jag är verkligen helt slut nu och när jag ätit upp min kvällsmat är det dags att sova. 
 
Idag blev det kvarg och proteinpulver med hallon och banan på toppen, bra avslut på dagen! 
 

Bilder från i Lördags!





 

Min Lördag & Söndag!

Jag har tyvärr inte orkat att uppdatera idag. Men min dag igår var väldigt bra och lyckad. Efter att vi stått och grillat i kylan färgade mamma mitt hår, min utväxt var verkligen hemsk så jag var tvungen att göra något åt den. Sedan åkte jag till Sofie där jag först åt middag men tjejerna innan fler kom och så blev det en toppen fest. Det är så kul att umgås med människor som jag trivs med och bara ha hur kul som helst. 
 
Jag kom hem ganska sent inatt och somnade inte försten strax innan 4. Så att gå upp imorse för att åka iväg på träning var inte något som lockade. Men jag tog mig iväg och i blåsten och kylan tränade vi strax över en timma, men det var iallafall skönt att komma ut, få lite luft och röra på sig. Resten av min eftermiddag och kväll har jag bara tagit det lugnt och kollat på Hockey och Fotboll. 
 
 

Klänningar!

Jag har verkligen fått upp ögonen för alla olika sorters klänningar, det är så otroligt fint. I vinter har jag verkligen tyckt om de svarta och gråa nyanserna som fungerar till allt. Många klänningar är lätta att klä upp eller ner och kan därför användas till flera olika tillfällen. Här är några av mina favoriter som alla ligger på en bra pris nivå.
 
Klicka på bilderna för att komma till plaggen! 

annastockelid.blogg.se
 
 
annastockelid.blogg.se
 
 

Lördag morgon !

När jag vaknade imorse bytte jag direkt om till träningskläder och gick ner till gymmet. Skönt att starta dagen med att träna och få igång kroppen! Nu ska jag de kommande ca 3 timmarna stå och grilla tillsammans med Stina. Hoppas att tiden går hyfsat fort och att det inte blir för kallt. 




Mysig hemmakväll!

Min eftermiddag och kväll har varit väldigt lugn, istället för att göra något stannade jag hemma och kollade på Hockey och Skavlan. Ganska skönt tycker jag faktiskt att ta det lugnt efter en ganska hektsik vecka. Nu ska jag avsluta min dag med att kolla på serie innan jag somnar. 

Imorgon har jag fullspäckat schema, från morgon till kväll. Jag ska starta dagen med att gymma innan jag ska stå och hjälpa till på Solkatten Cup och grilla. Resten av dagen ska jag försöka uppdatera er om imorgon! 

Så mysig bild som Maria tog under gårdagens rast som vi spenderade ute i solen med glass och härligt snack! 
 

Bra start på dagen med gym!

Idag blev det ingen sovmorgon för mig. Trots att jag började 9.40 var jag uppe strax efter 6 för att åka med pappa till gymmet. Idag var syftet mest att jag skulle hjälpa honom med att komma igång, visa maskiner osv. Så nu får jag någon att gymma med ibland, det är alltid bra för motivationen. 

Detta resulterade väldigt mycket tid för mig på morgonen, så jag tog det väldigt lugnt. Dessutom har min skoldag varit väldigt skön så allt är på topp idag. 




Aldrig sprungit så långt!

Jag är väldigt nöjd med dagens prestationer. Skoldagen gick bra och nu är jag klar med uppgifter och prov för denna veckan. När jag kom hem gick jag ut och sprang, något jag gör väldigt sällan så jag var stolt över mig själv. Dessutom sprang jag längre än jag någonsin gjort tidigare trots att jag fick väldigt ont i mina knän med hälften kvar. Men jag är alltså väldigt stolt över att jag tog mig runt och nu är jag på väg till körskolan för introduktionskurs.




Dagens Inspiration!




Gymmat!

Jag tog mig till gymmet som jag tänkt, dock utan pappa. Men jag körde hårt i strax över 1 timma och fick ut alla de sista krafterna jag hade. Det blev inte så sent vilket var skönt, dock satte jag mig och kollade på fotboll istället för att plugga när jag kom hem så nu innan jag somnar måste jag läsa igenom några sidor så jag är förberedd inför morgondagen. Imorgon står en lång skoldag på schemat och senare på kvällen ska jag på Introduktionskurs för körkort. 
 
Sommar har varit i mina tankar idag, ååå va jag längtar!! 
 

Uppgift avklarad!

Jag ber om ursäkt för veckans och framförallt dagens dåliga uppdatering. När jag kom hem från skolan var jag väldigt trött så jag somnade och sov ganska länge. Idag har jag fått avklarat en uppgift i skolan som jag lagt lite för mycket tid på men ändå skönt att jag kan lämna den bakom mig nu. Nu sitter jag och väntar på Pappa så ska han eventuellt följa med mig till gymmet, annars tar jag mig dit ensam. 
 
 

Mycket i skolan!

Just nu går det väldigt mycket tid till skolan eftersom jag har extremt mycket denna veckan. Trots att det kanske inte är så mycket så är det stora uppgifter som jag måste lägga ner tid på. När jag kom hem från skolan idag satte jag mig och pluggade och har nu suttit i några timmar. Jag tar en liten paus nu för att sedan fortsätta lite till innan min träning. Tyvärr en väldigt tråkig dag men vissa dagar måste tyvärr se ut såhär. 
 
Min extremt lyckade frukost jag åt imorse, en bra start på dagen med stekt & krossat ägg tillsammans med en god smoothie!
 

Helt utmattad efter träning!

Nu ligger jag äntligen i min säng, helt utmattad och väldigt trött, redo för att sova. Träningen idag var väldigt bra, högt tempo och bra fokus, jag tog verkligen ut mig helt och har inga krafter kvar nu. Men jag gillar den känslan, när man presterat bra och ordentligt. 

Imorgon är det tillbaka till skolan igen, ett annorlunda schema imorgon så dagen blir nog skön men jag har mycket som behövs göras.

Ååå va jag saknar Spanien och riktig värme!



Ledig!

Det var otroligt skönt att vakna upp idag, att veta att man är ledig en måndag är ju underbart. Hittills har jag tagit det väldigt lugnt men pluggat lite faktiskt. Jag har en hel del kvar att göra innan jag kan känna mig klar med skolarbetet idag, så efter lunch fortsätter jag ett tag till. Tyvärr inte så roligt väder idag så jag har inte lust att gå ut heller, men får försöka hitta på något innan min träning ikväll. 
 
 

Joggingrunda!

Min dag har varit bra och lugn. Som jag planerade städade jag mitt rum ordentligt idag, det var verkligen behövligt eftersom det både var smutsigt och stökigt. Men nu är det fräscht och mysigt igen. När jag var klar hemma fick jag med mig mamma ut på en joggingrunda. Jag höll hennes tempo idag och försökte pusha henne så mycket som möjligt. Alltså gav det inte så mycket träning för mig men det var ändå skönt att komma ut och röra lite på kroppen.
 
 
 

Melodifestivalen 2015!

Eftermiddagen och kvällen blev väldigt lugn igår. Jag kollade på både skidor och fotboll på TV innan vi åt middag. Sedan satt jag bänkad framför TVn och kollade på Melodifestivalen, trots att jag inte tycker att det är så kul missar jag inte ett enda program. Jag tycker att Måns var en värdig vinnare och jag gillar faktiskt hans bidrag. 

Idag ska jag inte göra något speciellt, städa, plugga och träna. Inget annat att tänka på idag eftersom jag är ledig imorgon, dröm asså!! 




Förlust i DM..

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Göteborg och spelat match. Tyvärr förlorade vi, ingen bra prestation av Lerum idag och det var inte mycket som gick rätt till. Starten var tung eftersom dem fick börja med en straff eftersom vi spelar i en division över dem, som vi sedan tyvärr inte kunde ta iknapp och dem vann.
 
resten av min dag ska jag nog ta det lugnt och städa lite här hemma. Trots att mina planer för morgondagen ändrats lite nu, då vi alltså inte ska spela match imorgon också, stannar jag nog hemma och vilar. 
 
 

Gårdagens klädval!

Tröja, Vet ej / Kjol, Race Marin / Skor, Converse

 

 

Fredagen den 13e

Min fredag har varit väldigt bra och det känns så underbart att vara ledig i några dagar nu. Efter en bra men skön skoldag åkte jag till Göteborg för att kolla i några butiker och sedan fika med kompisar. Underbart väder så att sitta vid kanalen var perfekt idag. Jag köpte några saker som jag är jätte nöjd med. 
 

 

Bra träning!

Min dag har varit förvånadsvärt bra, torsdagar brukar vara ganska jobbiga men trots det har denna dagen gått bra. Startade skoldagen med ett prov som gick väldigt bra och avslutade dagen med en jobbig men rolig idrottslektion. Tiden hemma innan jag skulle iväg på träning tog jag det väldigt lugnt. Träningen idag kändes väldigt bra, högt tempo och bra fokus. 
Jag avslutar min dag med en god kvällsmat. 
 
 

Gårdagens klädval!

 

Promenad!




 
Efter skolan gick jag och min bror en promenad i det underbara vädret. I solen har det varit riktigt varmt idag, synd bara att det inte är lika varmt i luften. Jag håller tummarna på att våren är här snart. 
På eftermiddagen och kvällen har jag lagt en del tid på att plugga inför ett prov. Nu sitter jag och kollat på CL men ska snart gå och lägga mig. Imorgon är det en lång skoldag följt av träning som står på schemat.
 

Glass mys

Min dag har varit lugn och skön. Jag startade dagen med att gå till tandläkaren innan jag gick vidare till skolan. På rasten gick vi ut i det fina vädret och köpte glass, mysigt. Nu är jag hemma och ska gå en promenad innan jag sätter mig med skolarbeten.





Tisdag!

Usch jag får lite dåligt samvete när jag vet att det står tomt här medan jag egentligen inte varit upptagen..
 Men det finns inte så mycket att göra nu i efterhand utan att göra ett nytt försök imorgon. 
Min dag har iallafall varit bra, skoldagen gick fort och den var skön. Efter skolan skulle jag egentligen pluggat en del men sköt upp det tills nu på kvällen efter min träning. Jag var på spelarmöte för att gå igenom några frågor angående laget osv. innan vi åkte vidare på träning. Mitt fokus idag låg på försvar och det gick ganska bra, inte något som jag tycker är kul men ibland blir det inte som man vill. 
 
 

Omotiverad..

Träningen gick inte som jag hoppats på, fick ett besked i början som inte gjorde mig glad eller motiverad på något sätt. Synd att ens vilja kan styra och ställa så mycket. Egentligen var det alltså en bra träning med hårt och högt tempo men jag sänkte min kapacitet väldigt mycket idag, synd men så är det ibland. Jag får försöka ta nya tag inför morgondagen. 
 
Längtar tillbaka till denna tid när fotboll var något underbart och jag såg fram emot allt. 
 

Dagens klädval!

Kofta, Ginatricot / Blus, VeroModa / Kjol, NewYorker / Skor, Converse

 

Nytt: Solglasögon!

Dessa gobitar fick jag köpt under veckan vi var i Österrike. Jag har länge velat ha ett par solglasögon med spegelglas i en annan färg. Denna gång stod jag och velade mellan blå/grön och röd/orange, och det blev tillslut de blå/gröna. Jag är kär i dem, och solglasögon är verkligen något jag kan tänka mig att lägga pengar på denna säsong! 





 

Söndag!

Ännu en dag med dålig uppdatering har gått, illa utav mig. Min kväll igår var iallafall bra, släkten på mammas sida var här och åt middag och kollade på Melodifestivalen tillsammans, alltid kul att träffa släkt. 
Idag stod match på schemat, på grund av min förkylning denna vecka fick jag ta det lite lugnt men jag är ändå hyfsat nöjd med min insats och matchen slutade 3-0. Nu på kvällen har jag fått göra några skolarbeten innan jag kunde spendera resten av tiden till att kolla på Revenge. 
 
 

Brunch 6/3

Här är några bilder från vår mysiga brunch igår. Vi samlade ihop otroligt goda saker och det var helt perfekt!

 
 


 
 

Underbar Fredag!

Varför jag inte uppdaterade igår har jag egentligen inget bra svar på, jag hade väl helt enkelt inte tid eller lust. Men nid Fredag var iallafall väldigt bra och lyckad. På förmiddagen var jag hos Saga med några tjejer i klassen, tillsammans gjorde vi en jätte god brunch som vi åt samtidigt som vi pratade i timmar. Det var väldigt kul att utnytja vr lediga dag på detta sätt. 
 
När jag kom hem gick jag en promenad i det fina vädret innan jag började göra mig i ordning inför kvällen. Kvällen spenderades först hos Emelie med henne och Sofie, innan vi åkte till Tollered för att gå på fest. Det var en väldigt lyckad fest med mycket folk men framförallt härligt och trevligt folk. 
 
 

Min Torsdag!

Min dag har varit väldigt lugn och bra. Jag har inte varit med på någon lektion idag eftersom jag dels hjälpt till på FN-rollspelet i ett antal timmar och sedan fortsatte jag att kolla resterande tid. Nu är de tyvärr slut och jag tycker att det har varit väldigt roligt att få vara med och kolla och hjälpa till. Om ett år är det min tur att delta vilket jag ser fram emot men även är nervös över redan nu haha. 
 
Nu på kvällen var jag en sväng och kollade på tjejerna när dem tränade, ååå va jag vill vara med. Jag har verkligen tröttnat på att vara sjuk och vill vara med och utvecklas och röra på mig. I denna situationen inser jag hur mycket träning betyder för mig och hur stor del det är av min vardag. Jag ska iallafall förhoppningsvis kunna vara med på matchen på Söndag så jag ska försöka vila så mycket jag kan. 
 
Imorgon är jag ledig från skolan, dröm verkligen. Jag ska träffa några tjejer i klassen och ha brunch, väldigt mysigt!! Senare på kvällen ska jag träffa Sofie och Emelie och vara med dem innan vi åker iväg på 18 års fest! 
 
åå va jag saknar denna resa! 
 
 

FN-rollspelet, Lerums Gymnasium!

Fn-rollspelet är ett rollspel alla samhällselever i årskurs 2 på Lerums Gymnasium deltar i. Detta rollspel pågår under 3 dagar men förberedelserna inför detta är långa. Eleverna bildar små grupper som ska representera olika länder i rollspelet där många olika ämnen tas upp. Det kan vara länder som t.ex. USA, Frankrike, Indien, Kina, Iran osv. Under dessa 3 dagar är eleverna i aulan och debatterar om olika ämnen som tas upp. Gårdagens rollspel pågick i ca 12 timmar, och de debatterade om bland annat HBTQ och trafficking. Detta är alltså en väldigt stor uppgift och något som engagerar väldigt många. 
 
Samhällseleverna i årskurs 1 hjälper till med mikrofoner, dörrvakter och lämnar lappar mellan delegaterna ("sekreterare") medan årskurs 3 bland annat gör tidningar och håller i pressen (JM). 
 
 

Love has no labels!

Budskapet bakom denna video kann vara något av de finaste jag sett på länge. Det är svårt att förklara alla tankar och känslor jag får när jag ser denna video. Men det är något jag ansesr att alla borde kolla på och inse, vi alla ska behandlas samma!! 
 

Onsdag!

Min dag har faktiskt varit bra. Jag tog mig till skolan trots att jag fortfarande var lite förkyld. Däremot var det igen vanlig skoldag vilket gjorde det enklare, jag hade endast 2 vanliga lektioner och resten av tiden spenderade vi i aulan för att kolla på FN-rollspelet. Vissa stunder är det väldigt roliga och bra debatter medan andra tillfälle är det lite tråkigare. Jag tänkte skriva ett inlägg till imorgon om vad det är för något jag pratar om.

Jag avslutar iallafall min kväll med att kolla på serie och vila, förhoppningsvis är min hosta borta imorgon så jag kan gå till skolan utan dåligt samvete.
 
 

FourFiveSeconds!

Det kan knappast vara någon som har missat denna super hit?! Det finns nästan inga ord för hur bra den är. 
 

Frisk?!

Denna dag har inte varit något speciellt alls, jag har i princip endast kollat på serier och målat naglarna. Men målet med denna dag var att bli bättre så att jag förhoppningsvis kan gå till skolan imorgon. Nu har FN-rollspelen som årskurs 2 deltar i dragit igång och jag vill så gärna se dem. Därför ska jag gå och lägga mig nu i hopp om att vakna upp tillräckligt frisk imorgon! 
 
 

Chapter 1 & 2 thru my phone!

 

Fruktsallad och Revenge!

Redan innan jag gick och la mig igår hade jag bestämt att jag skulle stanna hemma från skolan även idag. Min förkylning är inte borta än och jag gör allt för att den ska försvinna så fort som möjligt.
Idag ska jag alltså vila för att förhoppningsviskunna gå till skolan imorgon. Jag startade dagen med fruktsallad framför Revenge och kommer fortsätta dagen på liknande sätt.
 
 

Sjulkling..

Efter gårdagens match mådde jag väldigt dåligt, hade ont i hela kroppen, kände mig svag och hade feber.. Detta resulterade att jag tog det väldigt lugnt på kvällen och försökte vila. Matchen då, vi vann med 2-0 vilket var kul och om jag resulterar min fotbollshelg är jag trots allt nöjd med min insats. 

Idag stannade jag alltså hemma från skolan eftersom jag fortfarande har feber. Denna dagen har därför gått ut på att vila och bli frisk, jag har faktisk inte tid till att bli sjuk nu.. 

En ny favoritplats här hemma!

Min Lördag!

Hej igen! 
Igår hade jag varken ork eller lust att uppdatera så jag kör en liten snabb samanfattning om min dag igår. 
Jag hade tidig match som vi vann med 3-2, väldigt kul med vinst. Jag gjorde ett mål vilket också ger en del motivation. Det var en jämn match vilket var bra för oss eftersom vi måste komma in i spelet osv. 
När jag kom hem var jag väldigt trött och var tvungen att vila. 
Senare på kvällen var vi och åt middag hos mina kusiner där hela släkten var. Det var dags att fira Hannas 18 års dag vilket var kul. Trots att jag inte mådde så bra kom jag hem ganska mycket senare än jag tänkt mig. 
 
Idag ska jag iväg på match igen, hårt tempo denna veckan med fotboll men det är roligt när vi kommer igång och blir bättre och bättre.