Så jävla klockren!


Idag och imorgon!

Kom hem från Göteborg för typ en halv timma sedan. Blev några timmar där med bra shopping. Köpte en hel del ;) 
Typiskt mig.. Ska ta kort på allt nu så kommer det upp bilder på sakerna imorgon! 

Imorgon ska jag till skolan en timma tidigare än vanliga fredagar. Jag och "tjejerna" ska baka lite saker som vi ska sälja i cafèt som fredagsfika ;) Efter skolan har jag träning och sen ska jag skynda mig hem. Vid 18 ska jag och Emelie ta tåget in till Göteborg för att förhoppnings äta något där och sen kolla på bio. Som tack för alla kläderna bjuder jag Emelie på det! Ska bli kul! 

Bild från Thailand!
 

Inspiration !


Lång Onsdag!

Har verkligen inte hunnit uppdatera något idag! Har haft fullt upp. Först hade jag vanlig skola till 14.20. 14.30 skulle jag ha SO prov i ca 1,5 timmar , väldigt skönt att ha fått gjort de! Direkt efter de gick jag till hemkunskapen för att baka med Elin, Elin och Julia. När vi hade bakat klart stod vi i Cafèt på skolan. Dom som går i 5:an nu var och kollade på skolan eftersom de ska välja skola snart. Så dom och deras föräldrar var där idag och då var det en del elever där. Hade väl hyfsat roligt ;) Var bara riktigt trött på slutet. 
När jag kom hem satte jag mig och pluggade lite och nu har jag ätit och ska sova. Är himland trött och orkar verkligen inte fixa med inlägg och sånt idag. Jag lovar att fixa med det imorgon så att uppdateringen blir bättre igen! 
Men hoppas att ni förstår att jag har haft mycket att göra! Och jag har fortfarande en del kvar , men i helgen ska jag ta det lugnt så då ska jag lägga lite tid på bloggen! 


Justin bieber!

Bästa Justin !!!

Pluggar som ett svin ! Dålig uppdatering imorgon också!


Saknar Thailand!

För exakt en månad sen va vi på väg till Thailand nu. Saknar det otrlóligt mycket. Allt var över så snabbt och nu är det bara minnen... Men det är helt klart bästa veckorna jag har varit med om i mitt liv. Den resan var helt otroligt grym. Håller på att fixa med inlägg om resan så det kommer upp i veckan! 

Måndag...

Förlåt för ännu en dag utan någon bra uppdatering. Men jag har ganska mycket att ta igen efter Thailand, så har prov på onsdag som jag pluggar på nu. 

Idag har jag varit i skolan och efter skolan varq jag på gitarr lektion. Efter de blev jag avsläppt hos Emelie. Där var Emelies moster Josefin och hennes lilla bebis Levis. Så himla söt!! Men dom gick nästan precis när jag kom. 
Så vi la över alla bilder och sånt från Thailand på minneskort så nu har jag nog allt. 
Sen fick jag även med mig en hel ikea kasse med kläder Emelie knappt använt och som hon inte ville ha..  Sjukt fina saker! 

Nu är jag hemma igen och håller på att plugga och ska fixa med lite bilder från Thailand! 

Sakerna jag fick av Emelie! 

Så jävla bra!!

 

27:e Januari

Då var även denna dagen slut snart. Eller det är iallafall kväll typ. Och ännu en söndag har jag bara suttit hemma och degat. Har lyckats se klart på alla Vampire Diares avsnitt som kommit ut, buuhuu! Det är så spännande, ligger och lipar och så måste man vänta tills Torsdag tror jag det var nästa kommer ut! Och sen måste man vänta ännu mer tills nästa kommer ut osv.. Världens ilandsproblem... 
Får kolla på gamla avsnitt så länge , hehe.. 

Jag har även lyckats fixa lite inlägg som kommer komma upp i veckan! 

27:e Januari!

Då var även denna dagen slut snart. Eller det är iallafall kväll typ. Och ännu en söndag har jag bara suttit hemma och degat. Har lyckats se klart på alla Vampire Diares avsnitt som kommit ut, buuhuu! Det är så spännande, ligger och lipar och så måste man vänta tills Torsdag tror jag det var nästa kommer ut! Och sen måste man vänta ännu mer tills nästa kommer ut osv.. Världens ilandsproblem... 
Får kolla på gamla avsnitt så länge , hehe.. 

Jag har även lyckats fixa lite inlägg som kommer komma upp i veckan! 

Inspiration!

 
annastockelid.blogg.se
 
annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring black tops

Söndag!

Kvällen igår var riktigt rolig. Vi kollade på lite bilder från Thailand men mia är fortfarande på Thomas dator på hans jobb, men jag får dom på Tisdag tror jag.

Började som börjar bli normalt nu med att gå på gudstjänst. Inte jätte kul men har 5 gånger till jag behöver gå och sen är jag klar. hehe. 

Idag ska jag bara vara hemma och slappa och plugga typ. Har en del i SO jag måste plugga på inför ett prov på Onsdag.
 
Och idag är det en vecka sedan vi kom hem. Saknar det redan och vill bara ha värme här! Längtar otroligt mycket till sommaren!

Såhär kul har vi (jag)!


Gårdagen och dagen!

Förlåt för dålig uppdatering men var upptagen igår. 

När vi slutade skolan kl 14.20 åkte jag med Elin till stallet där hon rider. Hon skulle fixa till hästen som hon hjälper till att sköta. Det var väl kul även fast jag är typ rädd för hästar .. ;) 
Sen åkte vi direkt till våran träning som slutade kl fem. 
Då åkte jag hem och duschade och fixade mig och sen åkte jag ner till Centrum för att äta pizza med tjejerna. Vi blev kvar där ett tag men det var riktigt kul. Innan vi gick hem till Adelia köpte vi godis och hyrde filmer. Hemma hos Adelia gjorde vi choklad fondue med massa frukter och sånt!
Och satte på en konstig overklig film , och sen satte vi på magic mike fast då somnade alla .. 
Jag vaknade vid kvart över 1 hos Adelia och så följde hon och Sofie mig hem! Otroligt rolig dag! 

Idag vaknade jag vid 11 och har bara tagit det lugnt, kollat på vampire diares och pluggat lite. 
Ikväll kommer Emelie och hennes föräldrar hit på middag. 

Hos Adelia !

Är hos adelia nu och kollar på film med tjejerna! Uppdaterar imorgon !


Dagens outfit!




Jeans Gina// Linne Thailand// Tröja Juicy// Smycken, Ringar ur & pen och mammas, Halsband fått av mamma och pappa , Armbend Thailand!
 



Dagens !




Jeans Cubus// Kofta saint tropez// T-Shirt A&F// Ringar, ur & pen (höger hand), fått av mamma (vänster hand)// Armband Thailand!

Seg torsdag. !

Har kommit hem från skolan och lagt mig med mys kläder , mellanmål och vampire diares !
Ska plugga lite sen också när huvudvärken är borta..


Saker jag ska köpa!

Eftersom jag precis var i Thailand och shoppade så är det bara några få saker jag ska spara ihop till och köpa.
Här är dom! 

Det första jag ska köpa är en väska hos Camilla Emelies mamma. Hon har en egen butik här i Lerum där hon säljer smycken och väskor mm. Riktigt fina saker. Så där ska jag köpa en väska. Vet inte exakt vilken än men ska dit och kolla snart. 


Har varit riktigt sugen på en Daniel Wellington klocka ett tag nu. Så nu ska jag banne mig beställa hem en!
Så otroligt snygga är dom. Ska bara välja vilken färg, Rosa/blå eller rosa/vit/blå ?! 




   Och en sak till  jag ska  beställa hem är ett puder. Använder inte puder just nu men snart ska jag nog beställa hem ett från hemsidan tikei.se . Har hört av bloggare att dom är bra så det är värt att testa. 

Jag skulle tro att det var dom sakerna jag ska köpa . Jag slår vad om att jag kommer köpa något mer säkert men detta är dom sakerna jag har planerat att köpa!
 

Dagens outfit + om dagen!

Jeans Dr.Denim // Skärp Chelsea // Linne Monki // Tröja Juicy!

Skolan idag var kanske inte den bästa, väldigt seg mm. Så jag gick hem direkt efter skolan och åt, kollade TV och pluggade. Nu ska jag krypa ner i min säng och kolla några Vampire diares avsnitt! 
Ska även försöka fixa några inlägg så att det bli mer uppdatering framöver! 


Om Thailand !

Jag har ju inte pratat så mycket om resan i Thailand men jag väntar tills jag har alla bilder så blir det roligare att läsa och se ! Bilderna är på Emelies pappas dator men jag ska kolla om jag kam få dom denna veckan !


Nytt från Thailand! ( Del 2)

Detta är resten av sakerna jag köpte i Thailand! 
Det blev väl en hel del men jag är sjukt glad över det jag köpte! Perfekt!


I skolan !

Är i skolan nu, slutar vid halv fyra och efter skolan ska jag på Konfa och sen direkt efter de på träning !
Så det kommer inte bli så mycket uppdatering idag .


I'm back!

Dagen idag har gått bra, kul att träffa alla kompisarna igen! Efter skolan var jag på gitarr och sen har jag bara varit hemma och slappat. Har dunkande huvudvärk och är sjukt trött så ska lägga mig tidigt idag! Men innan ska jag kolla på ett vampyr avsnitt :D 

Nytt från Thailand! ( Del 1)

Detta är dom klädesplaggen jag köpte till mig själv i Thailand! 


Träffa kompisarna!!!

Vaknade med ett leende på läpparna idag. Ska äntligen få träffa alla kompisar igen! Ska bli såå himla kul!!!
Nu ska jag gå till skolan, hejdå!

NY HEADER!

Slängde ihop en ny header för jag tröttnade på den andra.. 
Dock är det kanske inte jätte bra med måtten och sånt men jag har den nog bara tillfälligt innan jag hunnit fixa en ny design och header. 



Home Sweet home!

Börjar med at säga förlåt för dålig uppdatering. I bangkok var internetet segt och sen flög vi ju hem. 

Vi kom hem kl 02.30 inatt! Så då bara dom släppte av mig och jag pratade lite med mamma och pappa innan jag tog en macka och gick och la mig! Helt underbart att träffa dom igen!! Har saknat dom sjukt mycket!! 
Jag somnade inte försen typ 04.30 imorse eller vad man säger. Eftersom det var morgon/lunch tid i thailand och jag är fortfarande inställd på den tiden.. Men jag vaknade vid 10 av mig själv imorse och fick mig en go svensk frukost och packade upp lite saker och visade familjen det jag köpt och gav dom sakerna jag köpt till dom! Nu har jag precis tagit kort på alla kläder jag köpt och
 
ska ta kort på resten så kommer det upp i två delar imorgon och på tisdag förhoppningsvis! 
Idag ska jag bara ta det lugnt, packa upp och plugga mm. 

Slänger in ett till inlägg sen! Puss!


15. Nice for girls and boys!


Skulle tagit bort hatten och handskarna men det var med på bilden så det fick också vara med nu!
annastockelid.blogg.se
 
 

WORDS!


MBK!

Shopping shopping shopping !


Bra bloggar jag läser!

Nu tänkte jag tipsa om en sista blogg tror jag! Jag läser så otroligt många bloggar men jag kan inte länka alla direkt! Så jag valde ut några få! 


Denna bloggen jag tänkte tipsa om drivs av en tjej som heter Vendela! 
Anledningen till att jag gillar hennes blogg är framförallt bilderna hon lägger ut! Hon är väldigt duktig på att fotografera och hon tar riktigt fina foton! 
Hon är även fin och har en bra blagg annars också! 
Så hennes blogg tycker jag verkligen är värd att läsa! 

Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes blogg!


Sista dagen !

Sista dagen var vädret kasst tyvärr! Regn och molnigt, men vi fick en sista lunch pa stranden och ett sista bad i poolen. Sen har vi bara förberätt lite inför imorgon. Kl. 6 åker vi härifran imorgon på morgonen. Tidigt men värt, då får vi en hel extra dag i Bangkok. Så vi ska på en utflyckt och på fredag ska vi till MBK och shoppa! Vill inte lämna värmen men det ska bli kul att komma hem ocksa! 


Inspiration!

Mitt i all kyla tänkte jag lägga in ett mer sommrigt kollage med kläder! 

annastockelid.blogg.se
 
 

Inspiration!

 
annastockelid.blogg.se
 
 

Sista dagarna!

sitter nu inne på en dator som finns här..  finns inga bilder på den men det blir iallafall ett inlägg om dagen och morgondagen. 
Idag har vi varit och fixat våra naglar, jag gjorde bara fransk manikyr som redan har blivit lite kaos men Emelie och Camilla  gjorde akryl naglar. Riktigt snyggt! 
Det är nästan det ända vi har gjort idag eftersom det tog ett tag. 

Imorgon är det våran sista dag här och då ska vi bara vara på stranden och njuta en sista gång! 
Ta favorit maten en sista gång och en skön olje massage. 
Kommer sakna detta jatte mycket men det ska blir skönt att komma hem och traffa familj och vänner! 
Men våran resa är inte slut än! Forst ska vi ha tva dagar i Bangkok innan vi flyger hem på Lördag! 
Lång resa hem men det är väl bara att stå ut. 

Tränings inspiration och motivation!

Här kommer ett kollage fullspäckat med inspirations och motivations bilder! 


GLÖM INTE DETTA ! JÄMFÖR DIG INTE MED ANDRA! sE ANDRA SOM INSPIRATION OCH MOTIVATION!!

Inspiration!

annastockelid.blogg.se
 
 
 

Bra bloggar jag läser!

hehe, märker att jag skriver liknande om alla men det är så jag tycker om dom ;)

Den tredje bloggen jag tänkte tipsa om är Nicole's blogg! 
Hon är också otroligt fin! 
Har en riktigt bra blogg och som skriver om lite allt möjligt på. 
Mode, vardag mm. 
Otroligt läsvärd blogg! 
Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes blogg!


Söndag!

Sitter på en resturang nu där det finns wifi, så jag slänger in ett snabbt inlägg.
Vi startade dagen med träning och sen badade vi lite i poolen. Vid 12 åkte vid till stranden och var där i några timmar!
Det gäller att vara ute i solen mycket nu de 3 sista dagarna innan det bär av till Bangkok !


true!


Gårdagen !

Gårdagen bestod av en hel del shopping! Har inte tid att dra hela dagen men Emelie mådde dåligt så det blev bara jag och Camilla som åkte! Vi kom hem vid halv 1 på natten efter shopping i köpcentrum och nattmarknad.

Idag har vi tagit set lugnt, vart lite vid havet och någon timma vid poolen .

Bjuder på bilden !


14. Koftor!

En sak jag tycker är riktigt bra är koftor! På vintern behöver du inte lägga undan dina favorit tröjor för att dom är för tunna, utan det är bara att slänga på sig en fin kofta över! Även på sena sommar kvällar är det perfekt ! 
aa, man kan använda det året om och ja tycker att det är ett riktigt fina plagg! 
Här är några tips på modeller och stilar!


annastockelid.blogg.se
 
 

Justin Bieber!

När jag gick i 5:an visade Emelie mig Justin och jag sa lika sak som väldigt många andra, att han lät som en tjej.. I samma veva släppte han Baby och när jag såg och hörde den blev jag som många andra tjejer "fasta" Hade honom i rummet, på mobilen, datorn osv. Lyssnade på honom väldigt mycket! Och efter de har det ju bara fortsatt! Han blir bara bättre och bättre enligt mig! Nu har hans röst mognat till och han ÄR grymt bra! 

Men alla dessa Haters! För det första förstår jag inte hur folk orkar! Låt honom liksom sjunga och sånt ! 

Däremot har han ju galet många "Beliebers"! Jag tycker att det är hel galet att över hela 31,9 miljoner följer honom på Twitter, han säljer ut konserter på under minuten och allt vad det kan vara! 

Han är verkligen en otrolig person som klarar av all den pressen som 18 åring! Och när man kollar på videoklipp från konserter mm så vill man ju bara träffa honom direkt ! åå drömen!! 

Aja dream on Anna! Får iallafall se honom i APRIL !!! :D

Han är iallafall grymt snygg, galet bra på att sjunga och masssssa mer!! 


Torsdag!

Gårdagen var riktigt bra! Vi var ute på en ö på dagen och snorklade, badade, åt mm!
Det var otroligt skönt. Varmt , vindstilla nästan och en perfekt dag!
Idag har vi bara varit på stranden och softat.
Fick en go massage förut och nu har vi precis varit och ätit .

Imorgon ska vi åka till ett annat ställe efter lunch för att shoppa lite förhoppningsvis!


Bra bloggar jag läser!

Nästa tips jag tänkte ge på en bra mlogg är Erica's blogg! 
Erica är från norge så bloggen är på norska men den är sjukt bra!
Hon är otroligt fin och hon skriver om mycket saker! 
Outfits, träning , vardag osv.
En riktigt läs värd blogg tycker jag!

Klicka HÄR eller på bilden för att komma till bloggen! 


DÖM MIG INTE!

Innan du dömer mig, ta på dig mina skor, gå på samma gator som jag gått på. Orka med alla känslor och alla händelser jag erfarit. Snubbla på alla stenar jag snubblat på, torka alla tårar som faller. Res dig alltid upp igen, alltid.. Och välj precis samma väg som jag gjorde.

- Efter allt detta, kan du döma mig eller mitt liv.


Smink inspiration!

 Jag älskar att minka mig och kan sitta hemma och göra olika smink "looker". 
Här är en del inspirations bilder på olika ögonskuggs sminkningar som är fina lite när som. 

annastockelid.blogg.se
 
 

Smink inspiration!

 Jag älskar att minka mig och kan sitta hemma och göra olika smink "looker". 
Här är en del inspirations bilder på olika ögonskuggs sminkningar som är fina lite när som. 

annastockelid.blogg.se
 
 

@ tha beach!

Idag var vi på ett annat ställe lite utanför typ ;) men det är riktigt skönt och jag och Emelie har gjort en liten film typ . Riktigt kul!
Snart ska vi hem och softa. Vi ska gå och lägga oss tidigt idag för vi ska upp typ 7 imorgon !
Vi ska ut till en ö över dagen och snorkla mm. Så vi blir hämtade kl 8.. Men det ska bli roligt!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3528269/images/2013/pic_50ec0ddce087c30ad2ab98c3.jpg" class="image">


13. 10 sanningar om mig!

Jag är världens gottegris! Går och små äter hela tiden.. 
Jag har två olika tandställningar..
Jag är oftast blyg de första gångerna ja träffar någon ny person! Men sen släpper det! 
Jag gör oftast ganska mycket ljudefekter eller vad man ska säga ;)
Jag är en ganska stor tävlingsmänniska! Hatar när folk inte gör sitt bästa i tävlingar!! 
Jag älskar Justin Bieber! ;)
Jag sover med 4 kuddar, två täcken och en nalle ;)
Jag älskar att vara på Liseberg! Längtar tills "Helix" är klar :D
Jag SKA till USA en hel sommar innan jag dör!! 
Jag hade ljust hår när jag var liten men när jag gick i typ 4:an blev det mörkare fast jag blonderade det ljusare. Men min riktiga hår färg är nu Brun! 


klockren ;P


Måndag!

Hade skrivit ett jätte långt inlägg så försvann allt.. Men jag skriver det kort fattat nu!

Dagen började med träning och lite bad i poolen ! Sen var vi på en cocosnöt fabrik och blev visade runt där. Efter de åkte vi till stranden och sen åkte jag och Emelie på en moppetur!
Och ettriga bad i poolen !
En ytterligare perfekt dag!


12. SAKER ATT SE FRAM EMOT 2013!


Och självklart HOVFJÄLLET i Mars med Elin! Glömde ta med det i bilden och orkar inte göra om den igen! Men det ska blir grymt!

Bra bloggar jag läser!

Tänkte tipsa om lite bloggar som jag läser varje dag och gillar! Delar upp det lite och här kommer den första! 

Den första bloggen jag ska tipsa om är Clara Ringqvist's blogg!
Hon är otroligt fin! 
Hon bloggar mycket om kläder och lägger upp jätte fina outfit bilder! 
Jag får jätte mycket inspiration av henne och jag tror att många kan få det! 
Så gå in på hennes blogg genom att klicka HÄR!

eller klicka på bilden!

6 januari!

Denna dagen har varit riktigt bra! Har hunnit med att träna, bada, sola , fixa naglarna gå en lång strandpromenad mm. Vart perfekt väder och hur skönt som helst!


Thailand !

Idag har vart ännu en dag vid stranden och lite bad i poolen ! Idag var det inte lika mycket sol men det var skönt ändå! Att vara vid havet är typ det ända vi gör nu men vi ska hitta på lite saker framöver! Nu har vi varit här i en vecka typ . Även om det har vart sjukdomar hit och dit så har det varit riktigt brA! Jag tror att de kommande 2 veckorna kommer bli grymma!!
Hoppas ni har det bra !


88 FRÅGOR!

BLANDAT:
1. Fullständigt namn? - Anna Emelie Louise Stockelid
2. Exakt ålder? - 14,5 år ;)
3. Vart bor du? - Lerum
4. Bor tillsammans med? - Min familj !
5. Husdjur? - Nada!
6. Färg på ditt hus? - Vitt, med ska bli svart!
7. När är du född? - 24 Juni 1998!
8. Klass? - 8:an
9. Vilket år tar du studenten? - 4,5 år framåt . Altså typ 2017? Har jag rätt då?
10. Något jobb? - nix..
11. När gick du upp i morse? - Dagen jag skrev detta gick jag upp 11.30!
12. När skva du sova ikväll? - vet inte!
13. Duschat idag? - Nej!
14. Kramat någon idag? - Jaop
15. Pussat någon idag? - Nej
16. Vad har du ätit idag? - Rester från igår! ( Julmat! )
17. Dagens klädsel? - Jeans och stickad tröja , mys kläder!
18. Dagens smink? - Puder + mascara!
19. Dagens sötnos? - Liam Hemsworth och Douglas Booth!
20. Dagens roligaste? - Emelie!
21. Har du många vänner? - JA?
22. Hur många har du kysst? - Vet inte..
23. Hur många har varit otrogna med dig? - har aldrig varit i ett seriöst förhållande..
24. Vem pratade du med i telefon senast? - Mamma!
25. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Från Emelie: Grymt! Loveu bästa, kommer bli så sjukt bra i tre veckor! Bara du och jag.. Längtar massor!! <3

FAVORIT:
26. Film? - Många! LOL, The last song, Dear John, The notebook osv.
27. Låt? - Många!
28. Mat? - olika!
29. Dryck? - Coca cola!
30. Färg? - olika!
31. Stad? - Bangkok hoppas jag!
32. Land? - Thailand hoppas jag!
33. Ämne i skolan? - Svenska och Engelska egentligen men blev tråkigare med lärarna! Och idrott!

SENASTE:
34. Personen du tänkte på? - privat.. ;P nee, men typ mig ;P asså vad jag hade på mig eller nått sånt :P
35. Gången du spydde? -Några månader sen!
36. Gången du grät? - Häromdan ;)
37. Pizzan du åt? - Vizuvio a la Adelia ;)
38. Gången du var i Göteborg? - 26 DEcember ;)
39. Gången du var i Stockholm? - FLERA år sedan!
40. Gången du var full? - aldrig
41. Gången du var hög? - aldrig
42. Personen som såg dig gråta?- vet inte..

ANTINGEN ELLER:
43. Svart eller vitt? - Vitt
44. Hund eller katt? - hund
45. Ut och festa eller hemma och mysa? - vet inte
46. Tv-spel eller datorspel?- vet inte
47. Hångla eller ha sex? - vet inte
48. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - ?
49. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad är la bra ;)
50. Big Brother eller Paradise Hotel? -har bara sett BB ;)
51. Har du svart hår eller blont? - brunt?
52. Har du blåa ögon eller bruna? - olika, bruna, gröna , gula .. aa olika typ hela tiden ;)
53. Choklad eller lakrits? - CHOKLAD!
54. Göteborg eller Stockholm? - Göteborg, eller aa har bara varit i Stockholm en gång!
55. Högerhänt eller vänsterhänt? - Är högerhänt men vill vara vänsterhänt! Fett ballt!
56. Coca cola eller fanta? - Coca cola!
57. Pizza eller kebab? - Pizza
58. Randigt eller prickigt? - vet inte
59. Älska eller älskas? - båda!
60. Leva eller dö? - leva?

ANTAL:
61. Personer du älskar? - många
62. Personer du hatar? - vet inte
63. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - vet inte
64. Glassar du ätit på en dag? - vet inte
65. Gånger du ätit kött? - hur ska jag kuna veta det?
66. Gånger du haft minnesluckor? - vet inte?
67. Gånger du varit hög? - aldrig
68. Gånger ditt hjärta brustit? -vet inte ...

VEM:
69. Ska du träffa imorgon? - Emelie , familjen typ!
70. Sjöng du senast för? - Mig själv ;P
71. Hade du senast en msn konversation med? - Det var ett tag sedan så jag vet inte!
72. Vill du kasta en sten i huvudet på? - hehe, vet inte ;)
73. Förtjänar att dö? - ingen!

VAD:
74. Gör dig glad? - Mina kompisar oftast ;P
75. Gör dig ledsen?- Massa saker!
76. Vad vill du helst göra nu? - åka till thailand!!!!
77. Vill du ha nu? - En coca cola :P
78. Önskar du dig i julklapp? - om ett år? vet inte!
79. Längtar du till? - Thailand, justin bieber konserten, min födelsedag .. massa!
80. Ångrar du i ditt liv? - Att jag slutade i friidrott!


11. Mina Ringar!

Jag älskar verkligen ringar. Dock har jag inte jätte många men ska försöka hitta några i Thailand om dom har!  
Men här under är dom jag har. 


Vid Poolen !!

Idag och igår har vi bara varit på stranden och vid Poolen och tagit det lugnt! Idag har det varit lite mer moln och blåst men det är bara skönt!
Nu ska vi hem från poolen och duscha och sen ut och äta! Puss '


DREAM ON!


10.This or That!

Sola/Bada
Smsa/Ringa
Shoppa/Blogga
Hund/Katt
Zebramönster/Leopardmönster
Vinter/Sommar
Höst/Vår
Olycklig/Fattig
Mc Donalds/Burger King
Blåa ögon/Bruna ögon
Morgon/Kväll
Guld/Silver
Magruter/arm muskler (på killar)
Jordgubbe/hallon
One night stand/kärlek 
Löshår/Äkta
Jeans/leggings
Chips/godis
Tacos/kebab
Julafton/Födelsedag
Ragga/bli uppraggad
Ful och rik/Snygg och fattig (Man kan göra sig snygg med pengar eller utan pengar...) 
Blogg/Facebook
Känd/okänd
Cola/fanta


NYÅRS LÖFTEN 2013!


Sol & marknad!

Har haft ännu en dag med solsken! Blåsigt men varmt som attan! Brände mig lite igår och Idag brände jag mig lite mer.. Bra där.. Men det är väl så dom första dagarna! Ska ut och äta middag nu och har varit på marknad förut!
Haha, kolla in bikini randen:P fint anna..

(Jag visar allt jag har köpt när jag kommer hem! )


Inspiration!

annastockelid.blogg.se
 
 
 

Miley Cyrus!

Miley Cyrus!

Allt tjat om hennes frisyr hit och dit börjar jag tröttna på. Hon hade galet fint hår innan men det är hennes val och om hon vill klippa sig så får hon ju det. Jag är inte helt säker men det sägs ju att hon skänkte sitt hår till någon cancerfond eller något liknande!
Jag kanske inte tycker att det är jätte snyggt men hon visar att hon vågar!
Hon skrev på twitter att de verkligen känndes som hon, och då är det väl rätt för henne att ha så eller ?

Iallafall det jag ville komma till är hennes stil! Klädstil!
Den är galet cool och jag diggar henne totalt! Hon kör sitt egna race och gör som hon vill liksom! Tycker att det är otroligt starkt av en känd person som hon!

Efter att jag har sett " The last song " och "LOL" ett antal gånger ser jag bara upp till henne mer och mer! Otroligt duktig på det hon gör. Musik , dans, skådespeleri och allt vad det är!



annastockelid.blogg.se
 
 

Sol , vind och vatten'

Sitter och tittar på Emelie när hon slår lite bollar på "golf banan" som finns här!
Idag är det sol men väldigt mycket blåst och höga vågor men någon timme fick vi på stranden!