Kall seg förlust..

Efter vi ätit åkte jag bort och kollade på matchen i kylan. Dock slutade den 4-2 till Kållered.. Tycker inte det var en bra match, inget lag spelade så värst bra. Blev en dålig match men tjejerna gav inte upp och det är kul att se.  Kom hem för 1 timma sedan typ och ska gå och lägga mig snart. Har fått i mig lite varm choklad och godis nu så kan somna gott ;) imorgon är det vanlig seg skoldag. Efter skolan ska jag hem och göra det sista på ett idrottsarbete. Och senare på kvällen har vi fotbollsträning. 




Skola och gym!

Skoldagen gick väl hyfsat fort. Sista timmarna var dock extremt sega. Efter skolan åkte jag och Emelie till Hemmakväll så köpte jag lite godis. Hehe, var sugen på det hela dagen typ ;) Sen åkte vi och gymmade i 1 timma ungefär. Nu ligger jag i min säng efter att ha duschat och ska sätta på ett Prison Break avsnitt innan vi ska äta. Senare åker jag nog och kollar på laget som ska ta sig an Kållered i div2. Blir kul att se, så tar mig nog dit. 

 

♥ Addicted to you- Avicii ♥

Addicted to you-Avicii (feat Audra Mae)

Älskar texten. Har lyssnat extremt mycket på den i helgen;) 
Tycker att den är riktigt bra, plus att den är skön att gå PW till, elelr det kommer igång vid ca 1 min ;) 
Gillar alla låtarna från Avicii´s nya album. Eller det har ju funnits någon/några veckor nu. 

I don't know just how it happened,
I let down my guard.
Swore I'd never fall in love again but I fell hard.
Guess I should have seen it coming,
Caught me by surprise.
I wasn't looking where i was going,
I fell into your eyes.
You came into my crazy world,
Like a cool and cleansing grace.
Before I knew what hit me baby,
You were flowing though my veins.

I'm addicted to you,
Hooked on your love,
Like a powerful drug
I can't get enough of.
Lost in your eyes,
Drowning in blue
I'm outta control,
What can I do?
I'm addicted to you!

When night blows in through the window,
Dances 'round the room.
Got me hypnotized,
I'm getting high on the perfume.
I couldn't live without you now,
Oh, I know I'd go insane,
I wouldn't last one night alone baby,
I couldn't stand the pain!



Lelleträning

Träningen förut var en så kallad lelleträning så det var inte så seriöst och lite annorlunda. 
Ingen av våra huvudtränare var där så det var väl en anledning. Och så ska en av våra tränare sluta så han höll bland annat i träningen idag. Så det var klubbtävlingar och skojmatcher mm. Men det var nog bra eftersom jag var halvt borta och inte alls med.. Var så himla trött men ändå gött att komma ut lite och röra på sig. Nu efter har jag duschat, ätit och pluggat lite till. Känner min väl klar nu så ska läsa igenom allt och sedan sova typ. 
Imorgon är det vanlig skoldag och eftersom det är måndag så är det gymdag ;) Så ska köra lite efter skolan tänkte jag. På kvällen har vi div2 match som jag kanske åker och kollar på. Men får se, beror på hur kallt det är typ ;) 

 

Tog en liten paus! ☺


 

Plugg Söndag..

Vaknade för ett tag sedan och har inte kommit igång än. Men ska sätta mig och plugga massa nu. Ska skriva ca 3 datorskrivna A4 sidor till.. Så måste hitta massa fakta och skriva nu. Detta kommer jag lägga stora delar av min dag på. Men senare ska jag iväg på träning. Blir en ganska normal Söndag med plugg, städa och träning. 

 

Skön kväll!

 Kvällen har varit skön. Har städat klart mitt rum nästan, ska bara dammsuga det imorgon. 
Spelade lite kort med familjen förut men gick inte så bra och ingen orkade typ så vi höll inte på så länge. 
Nu har jag legat i min säng och slappat lite. Har riktigt ont i huvudet och är trött så ska lägga mig och sova snart. 
Imorgon ska jag plugga och träna. Eftersom våran match som jag skulle vara med på imorgon blev inställd så har vi träning istället. Tråkigt att matchen inte kunde bli av menmen.. Fick ju 3p gratis ;)

 

Göteborg!

Åkte in till Göteborg med Emelie och Sofie strax innan halv tre. Så köpte Sofie några saker och jag lämnade tillbaka tröjan. Men fick även med mig en mössa och smala tränings pannband typ;) mössan är helt vanlig liten och svart så känner inte att det är så nödvändigt att ta bra bilder på. Det kommer säkert komma flera senare i höst/vinter! Men några mobil bilder finns under iallafall! Kom hem för en stund sedan och nu ska vi snart beställa thaimat till middag. Kör på enkelt och gott idag eftersom ingen av oss har någon ork typ. Blir en lugn eftermiddag och kväll. Ska försöka få städat mitt rum innan jag går och lägger mig.







Plugg och idol ♥

Vaknade strax innan 10 men låg och slappade ett tag.
Har otroligt ont i ryggen när jag gör vissa rörelser. Vet inte om det är från träningen igår eller vad det är men det gör iallfall ont.. Så tar det lite lugnt idag. Har hjälpt till lite hemma men satt mig och börjat plugga nu framför idol. 
Sen ska jag städa mitt rum och kanske åka med några kompisar in till Göteborg. 
Behöver byta min tröja som jag köpte näromdan så kanske följer med. Beror på om jag hinner och när vi ska åka typ ;) Men ska plugga en del nu innan jag gör något annat. 

 

Innebandy !

Åkte vid 19.30 och mötte Emelie innan vi åkte till matchen. Där var redan mamma och en hel del mer personer. Helt fullt typ! Så vi stod stora delar av matchen men fick sitta sista 20 minuterna. Efter första perioden kom även Adelia och Sofie. Dom andra kollad väl kanske inte jätte mycket på matchen men jag kollade en hel del. Kul att se tycker jag. Och Lerum vann med 6-2 också så det var extra kul. När vi kom hem åt jag lite kvällsmat och nu ligger jag i min säng och kollar på Prison Break. Hade tänkt kolla på idol men de gick ju inte att kolla nu efter så får se reprisen imorgon! Men är trött nu så ska sova snart för att orka morgondagen!






Äntligen Fredag!

Äntligen ledig i två dagar! Gillar inte alls dom lektionerna vi har på Fredagar. Jobbiga och tråkiga. Men klarade av det bra och det gick fort. Efter skolan gick jag och Emelie och gymmade och var där i 1,5 timme tror jag ungefär. Vi körde de vanliga maskinerna och sedan egna mag och rump avningar. Känns i kroppen nu efter att man tagit ut sig. Är helt slö. Men har duschat nu och ligger och väntar på att maten ska vara klar. Vi äter tidigt idag för min bror ska iväg på match och jag ska dit med kompisar sen och kolla. Så ska vila mig lite nu och sedan åka dit ;)

 

NYTT: NIKE FREE 5.0+

Igår kom dom med posten! LYCKA! 
Har testat dom och älskar dom. Såå sköna och riktigt snygga tycker jag. 
Kommer trivas bra i dessa på gymmet! 

 
 


 

Bra träning!

Träningen gick riktigt bra var trött hela tiden och lite halv borta typ. Men vi spelade otroligt bra delar av träningen, vilket alltid är kul. Blev även uttagen till div1 match på Söndag, alltid kul :) Ska gå och lägga mig nu och tiden har redan tickat på och klockan är snart 12.. Men imorgon väntar en bra fredag. Först kort skoldag, efter de gym med Emelie och senare på kvällen ska vi antagligen kolla på JAS match. Kul och bra Fredag. Ser fram emot en skön helg nu! 

Så himla bra är du bästi! ♥

Nytt!

Extremt dåliga bilder jag vet, men fick verkligen inte till det idag ;) 
Men detta köpte jag iallafall igår i Göteborg.
Köpte även en tröja men den ska jag lämna tillbaka för den satt inte så bra :/
Jeansen är perfekta och sminket är riktigt bra så är nöjd med mina köp! 


 
 


 

Plugga...

Har inte hänt något speciellt alls denna dagen heller. När jag var klar med provet (som gick helt okej iallafall) åkte jag hem och la mig i sängen för att försöka få tillbaka lite värme. Lyckades dock inte så efter att ha sett ett PB avsnitt fixade jag mig lite mat och åt. Sedan började jag plugga och nu har jag kommit en bit och hållt på ett tag så ska ta en liten paus nu. Men ska fortsätte sen så jag inte behöver plugga så mycket i helgen. Ikväll är det träning som gätter ute i det kalla höst vädret! 

 

Skola!

Denna dagen började riktigt bra. Gick upp i tid och kollade på ett halvt Prison Break avsnitt samtidigt som jag sminkade mig lugnt. Sedan åt jag och klädde på mig innan jag åkte till skolan. Första gången på länge som jag kom i tid utan att stressa ihjäl mig! Nu har halva skoldagen gått ungefär och är hyfsat trött. Efter skolan ska jag åka hem, plugga och slappa innan träningen! Men har två sega lektioner kvar varav en med prov..




Bra avslut på dagen!

Hejsan! 
Träningen gick bra, kändes riktigt gött att ta ut de sista krafterna idag på de. 
Körde ingen kondition idag utan bara styrka, kände att det räckte. 
Nu har jag duschat och ätit och ska läsa igenom några sidor i NO boken och sedan ska jag sova. 
Har inte jätte lång skoldag imorgon så ska antingen hitta på någonting eller plugga. Beror på vad de andra ska göra typ ;) Och imorgon kväll så har jag fotbollsträning. Kul :) 
Men nu ska in trötta kropp slappna av och sedan sova! Natti! 

 

Mys dag i Göteborg!

Kom hem från Göteborg för en liten stund sedan. Har haft en jätte bra dag men tjejerna. Vi kollade i affärer och fikade vilket var riktigt mysigt. Som vanligt fick jag med mig lite saker hem. Ska försöka ta kort på det imorgon då det är bra ljus kanske. Har läst lite No eftersom vi har prov imorgon. Ska nu ta något litet att äta och sedan ta mig till gymmet för att köra lite styrka.  Kommer nog försöka somna tidigt ikväll för jag är extremt trött! Somnade inte så tidigt igår så det resulterar väl det.. 

saknar thailand och värmen sååååå mycket!! :(

 

ATM!



Lång morgon ;)

Har haft en extremt lång morgon känns det som. Ställde klockan på 10 så jag skulle vakna och inte sova bort hela dagen. Kollade på Prison Break och sedan åt jag och gjorde mig ordning. Sen bestämdes det att vi skulle ta tåget till Göteborg 1 timma senare än va vi tänkt från början. Så kolladde lite mer på Prison Break och åt igen ;) Haha,är helt beroende av serier. Helt sjukt, såg hela säsong 1 på Prison Break på 5 dagar.. ;) Haha, men det är såååå bra! Men nu ska jag snart gå ner till tåget så åker vi till Göteborg. Ska försöka uppdatera något där innen men lovar verkligen inte något! 

 

Prison Break!

Träningen gick bra och det var riktigt kul. Är såå roligt att spela nu när det går bra för oss. Så ska kämpa de sista matcherna nu i serien så vi kommer på bra platser! Nu har jag redan kollat lite på Prison Break och ska kanske kolla lite mer innan jag går och lägger mig. Imorgon har vi studiedag så är lediga :D Otroligt skönt! Så ska in till Göteborg med tjejerna för en liten mysig shopping dag och sånt. Sedan när jag kommer hemdärifrån så blir det träning på gymmet. :)

 

Orienterings tävling!

Skön dag ändå. Slöjd och en Lektion på 40 minuter och efter de orienterings tävling på 2 timmar! Jag och Elin körde och jag tycker ändå att det gick bra. Vi hämtade 19 av 31 kontroller tror jag, och vi fick runt 100p och 155p var Max om jag inte har fel! Så vi var nöjda med vår insats! 
Nu har jag duschat och ätit och ligger i min säng nu och kollar på Prison Break. Ska nog plugga lite också och senare har jag träning. blir dubbla tränings pass idag men det är ju bara bra ;) 





Höst outfit!




Gymmat!

Glömde att trycka på publicera.... Detta skulle komma upp för 1 eller 2 timmar sedan...!
Har inte haft många tankar på bloggen och att uppdatera idag. Men det har inte varit någon speciell dag ändå. 
Efter skolan gick jag, Emelie och Sofie och gymmade. Har ingen koll alls på hur länge vi höll på men mer än 1 timma iallafall helt klart ;) Gick bra, tycker ändå att vi körde på bra så det vare ju gött. Nu har det gått ett tag sedan jag kom hem och har duschat och ätit i segt tempo om man säger så ;) Men nu ligger jag ner bäddad i min säng och ska kolla på någon serie och kanske plugga. Är extremt trött så ska försöka somna tidigt idag. 

 

Bra träning!

Träningen gick väl faktiskt ganska bra idag. Kändes bra och hade kul så det var ju bra. Vi var inte så många idag, under 15. Men det var ganska skönt eftersom jag var lite halvtrött och sånt. Men det var kul. Kändes bra med tanke på förkylningen, det var nog bra att jag vilade denna veckan en del. Men nu är jag tillbaka med träningen. Ska snart gå och lägga mig och imorgon är det vanlig skoldag som gäller. Denna veckan tror jag kommer bli skön! 

 

Träning!



Känslosam blogg!

Gud va timmarna bara flög iväg. Har inte gjort någonting i mitt rum sedan jag publicerade förra inlägget.. Har istället legat i min säng och läst en blogg som jag kommer länka i veckan. Måste verkligen skriva om den. Grät och blev verkligen tagen av hennes historia. Har även kollat på ett Prison Break avsnitt;) Men nu ska jag nog fortsätta i rummet lite och sedan ska jag äta innan jag drar iväg på träning i det äckliga vädret! 

Vill ha värme och sommar!! 

 

fixa

Kan inte påstå att jag tar vara på min lediga tid så bra. Vaknade strax innan 11 och låg som vanligt kvar i sängen kóch kollade runt på socialamedier om man säger så ;) Sen åt jag frukost och efter de började jag fixa i mitt rum. Har nu tagit bort de kläder jag inte kommer använda på vintern alltså klänningar och sånt ;) Nu ska jag fixa till lite mer , damsuga typ ;) Det är regnigt ute idag så komemr nog inte göra så mycket förutom träning ikväll :) 
Mår bättre i förkyldningen nu så nu kör all träning igång igen! Saknat den de sensate dagarna ;) 

Våran fina och goda middag igår ;) Mästerkockar! 
 

Natt uppdatering!

Kom hem för ungefär 1 timma sedan och har fixat min säng med nya sängkläder och sånt. Har även legat och kollat på lite små videos och spelat på mobilen. Har inte orkat ta bort mitt smink och borstat tänderna ;) men nu ligger jag färdig och nerbäddad i min säng och ska sova. Kvällen var riktigt bra och rolig hos Elin! Vi lagade mat, åt, snackade massor och kollade på film! En riktigt mysig tjejkväll. Behövs verkligen ibland och det är så skönt att ha bästa tjejerna! Men ska sova nu så jag orkar upp imorgon. 




Go morgon!

Gud va fort denna förmiddagen har gått. Vaknade strax innan 12 och låg kvar och slöade ett tag i sängen. Mys! 
När klockan började närma sig 13 så gick jag upp så fixade mamma pannkakor till mig som typ brunch. Och sen pratade vi ett tag om gymnasieval, språkresor och lite annat.  Men nu ligger jag i min säng igen och ska kanske sätte på ett Prison Break avsnitt innan jag börjar fixa mig lite och komma igång. Ska ta tåget till Göteborg med tjejerna sedan för att ta oss till Elin. Och senare ikväll kommer mamma och hämtar mig och Emelie. 

 

Gwen Spencer


Idag tänkte jag tipsa om en blogg.
Det är en 14 årig tjej som heter Gwen Spencer från Stockholm som driver denna blogg. 
Hon bloggar om sin vardag men även om en hel del mode, outfits, tips mm. Och hon uppdaterar bra! 
Hon har en fin design och även många fina och bra bilder på bloggen.
Jag tycker att hennes blogg är väldigt inspirerande och har
kollat en hel del på den de senaste. Det borde ni också göra!

Klicka HÄR eller på någon av bilderna för att komma till hennes blogg! 

Prison Break nu!

Emelie åkte hem för en liten stund sedan, vi kollade på idol och snackade en del. Tycker det var lite synd att Juliette åkte ut men hon var ingen favorit.. Men ändå lite synd, fanns sämre tycker jag. Nu har jag bytt om till lite svalare myskläder och ska sätta på ett Prison Break avsnitt. Älskar att kolla på serier. Så nu när jag precis börjat så har jag ganska bra flyt liksom. Men det är bara kul att se. Ska försöka att inte somna för sent ikväll ändå. Imorgon så har jag inga planer på dagen men senare på eftermiddagen/kvällen ska jag och tjejerna till Elin på tjejkväll. Ska bli kul och mysigt. Men åker troligtvis hem på kvällen så sover ändå hemma. Men får se om jag träffar någon innan eller vad jag gör. 

 

Resultatet!

Det tog inte så lång tid att färga håret. När vi tvättat ut färgen så åkte Emelie hem och jag fönade och plattade håret. Blev riktigt nöjd. Det är ungefär denna färgen jag brukar färga men det går ut och bleks en del. Men jag är nöjd. Nu har jag kollat på lite Prison Break och ätit. Så nu sitterjag och väntar på Emelie och Sofie så ska dom komma hit och kolla på idol med mig. Dom kommer antagligen lite senare men ändå. Blir lite mys kväll! 
Här kommer några bilder på resultatet. Inte dom bästa men fick inte riktigt till ljuset! 
Det är mörkare än va de tre nedersta bilderna visar. Det är mer som på första bilden! 




 

Färgar håret!

Efter skolan åkte jag och Emelie och köpte hårfärg till mig. Tröttnade riktigt mycket på mitt hår så bestämde mig för att fixa till de. Så nu har Emelie kletat i en del färg och nu väntar vi tills det är klart. Det blir mörkare ;) nu sitter vi och kollar på Prison Break ;) snart ska färgen ut och sen blir det att fixa till de så man ser resultatet bättre ! :) 




Svar!


Jag köpte mina på Johanssons skor som ligger nära kompassen i Göteborg. Dom kostade 1200kr. 
Jag köpte en storlek mindre än vad jag brukar ha. Alltså köpte jag 37. Dom är svåra att få på sig nu när dom är nya men det kommer bli lättare. När man väl har på sig dom sitter dom jätte bra! Så jag använder en plastpåse för att få på mig den nu men den börjar töjas ut (högerskon)


Plugg, TV och uppdatering!

Har trots allt inte blivit så mycket plugg som jag hade hoppats på. Men har fått gjort de viktigaste. Har kollat på både Dol och Broadchurch. Tyckte de va rätt som gick vidare i idol, dock tycker jag att dom andra också var bra. Tycker framförallt att tjejerna i helhet har varit bättre än killarna detta året. Och nu i kvalveckan har många tjejer varit riktigt bra! Så ska bli kul att se vilka 5 som går vidare imorgon. Då jag kommer antagligen bara vara hemma och ha lite myskväll för att försöka bli frisk typ ;)
Juste ja, uppdaterade mobilen förut. Gillar verkligen den nya uppdateringen. Tycker att den är bra och "häftigare". Dock jämförde jag och min bror som jag en Samsung galaxy S3 våra mobilen och det är lite väl likt tycker jag. Ganska tråkigt, hade varit roligare om Apple kom men något helt nytt och inget som redan fanns.. Men jag gillar det och jag tror att det kommer vara bra! 
Nu ska jag sova för att jag ska komma upp imorgon. Slutar strax efter 14 imorgon tror jag så det är gött! :D

haha, älskar bilden ;)
 

Nytt: Johnny Bulls!

Fick inte till bilderna så man ser inte så bra.. Men ska försöka ta bättre bilder någon annan dag då man kanske kan se lite bättre hur dom ser ut. Men dom är iallafall mörk bruna ;)



 

Feber..?

Kan inte säga annat än att jag är extremt trött idag. Har varit det hela dagen så det har inte varit någon bra skoldag. Har inte fått gjort mycket bra.. När vi slutade runt 14.30 åkte jag hem och åt och sen gick jag och la mig och sov en liten stund. Vaknade nyligen och ska plugga nu. Tror nästan att jag har lite feber så det blir ingen träning för mig idag. Ska plugga och försöka få en hel del gjort idag så jag kan ta det lite lugnt i skolan sen och inte behöva stressa. Ska även uppdatera min mobil till IOS 7! Det verkar ändå bra så vill också ha det ;) 

 

Yeeeey ;D

Vi fick gå till några olika butiker för de var slut överallt.. Ovh de jag hade tänkt köpa fanns ingenstans. Men det blev ett par mellanhöga bruna Johnny Bulls iallafall! Hade egentligen tänkt köpa svarta med det fanns bara med svarta spännen och de ville jag inte ha. Men dom bruna var super fina! Dock brukar jag inte använda så mycket brunt men jag tycker ändå att dessa passade bra. Ska försöka ta bilder imorgon, det är för mörkt för att ta kort nu så ska hålla dom fina under dagen ;) När vi kom hem åt vi och kollade på idol. Så nu ska jag snart kolla på vilka som går vidare och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det skola som gäller och efter skolan ska jag plugga. Blir ingen träning för min del tror jag. Måste vila så att min förkylning inte blir värre.. 

saknar redan sommaren!!!! ;( 

 

Till Göteborg !

Sitter på tåget på väg in till Göteborg nu för att möta upp mamma. Vi ska kolla på skor till mig, känner att det behövs nu och hon hade inte så bra med tid de närmsta då jag kunde så passade på idag. Igår när jag uppdaterade tänkte jag helt att det var torsdag idag men det är det ju inte.. Så vi hade ju lång dag idag och slutade 15.40 vilket var segt. När jag kom hem åt jag och gjorde hemtenta som vi hade i matten! Sen nät jag kommer hem ska jag sätta mig och plugga lite mer!




Mysig outfit!

 
annastockelidblogg.se

annastockelidblogg.se by s-stockelid featuring h&m handbags

Kallt och blött!

Träningen gick väl okej. Det ös regnade så var kall och blöt vilket inte var så bra.. Körde inte 100% för att spara mig lite.  Men tror att det som behövs är vila egentligen för att min förkyldning ska försvinna helt.. :/ Så imorgon får det bli en vilo dag.  Nu har jag fått i mig lite mat i magen och ligger och kollar på idol. Det är slut snart så ska sova sen. Imorgon väntar ännu en skoldag som är ganska kort. 

 

Vila!

De två timmarna vi va i skolan idag var extremt onödiga.. Gjorde inget vettigt så skulle lika gärna kunnat vara hemma och vilat mig istället.. Men var där och gjorde några små saker. När jag kom hem gjorde jag mig en ganska stor lunch i form av pastasallad. När jag ätit upp gick jag och la mig och vilade och har kollat på minst 3 TVD avsnitt nu tror jag. Så har verkligen vilat och tagit det lugnt. Men nu ska jag fixa mig lite mat igen för att sen åka iväg på träning. Jag åker dit så får jag se hur mycket jag är med. Mår mycket bättre nu så det är ju bra! 

 

Go sovmorgon!

Extremt skönt med sovmorgon. Vaknade till vid 6 och 7 men somnade om och vaknade strax efter 9 igen. Kollade på ett TVD avsnitt och slappade innan jag åt frukost kollade lite på TV och fixade mig lite. Nu blir jag snart sen men slänger upp detta innan jag sticker. ! 

 
 

Go vinst!

Efter vi ätit åkte jag bort och kollade på matchen. Träffade en kompis som jag inte träffat på riktigt länge så vi snackade lite och så. Tjejerna spelade riktigt bra och vann med 4-0, grym seger! Det var otroligt kallt dock att kolla på. Plus att det regnade när jag åkte dit så blev blöt och kall ;) Så när jag kom hem åt jag lite och nu ligger jag i min säng nerbäddad under täcken! Ska kolla på idol som gick förut och sen ska jag sova. Imorgon börjar jag 12 vilket är super skönt! Så blir sovmorgon och kanske lite plugg om jag orkar. Och imorgon kväll så har jag träning. Så det blir gött! 


;)

Skoldagen va väl inte jätte rolig. Har mått sådär men har klarat av det ändå. Matte provet gick nog helt okej.. Kändes varken bra eller dåligt, så får se vad det blir för resultat! När jag kom hem åt jag och nu ligger jag i soffan och vilar. Ska åka och kolla match senare så ska försöka bli lite pigg innan dess.




Måndag..

Kunde inte riktigt somna igår för jag hade extremt jobbig huvudvärk, Men tillslut somnade jag och den var borta när jag vaknade nu på morgonen. Känner mig bättre än igår så det är ju bra. Har fixat klart mig snart och ska bara äta innan jag åker till skolan. Ganska lång skoldag idag med b.la orientering och matteprov (!).. Efter skolan har jag inget planerat än, men ikväll kanske jag åker och kollar på våran div2 match. Är alltid kul att kolla när laget spelar så gör nog det ;)

 

Stor seger!

Fy fan va gött! Vi vann med 12-0 så det blev en enkel seger. Tyckte nästan lite synd om dom när målen rullade in på slutet.. Men för oss var det riktigt bra, och om det senare blir att man behöver räkna målskillnad så hjälpte ju detta en hel del! Dock kan jag verkligen inte påstå att detta var bra för min förkylning. Det regnade delar av matchen så jag var kall och blöt.. Så nu har jag kanske lite feber till och med.. Men ska fixa mina naglar nu och sen ska jag typ gå och lägga mig. Ska försöka somna tidigt i dag så jag blir utvilad tills imorgon! 

 

En outfit under 1000kr!

Allt är från Ginatricot och tillsammans blir det mindre än 1000kr!
Alltså en hel outfit under 1000kr!
( De hade inga skor så fick hoppa över de! ) 
annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring slim fit skinny jeans

Gameday!

Jag vaknade i morse och mådde lite bättre faktiskt! Själva förkylningen är typ borta men har fått lite hosta istället.. Men ska ta lite hostmedicin och hoppas på att det går över. Det är en viktig match sen så gör typ allt för att kunna prestera bra! 





Spontan kväll!

Blev lite ändrade planer. Jag och Emelie åkte lite spontant strax efter nio till några kompisar och var där till strax efter tolv. Vi snackade lite och kollade på film. Haha, kollade på Spring Breakers vilket inte var någon hit ;) Men är hemma nu och ska snart gå och lägga mig. Mår väl halv bra så hoppas verkligen att det är bättre imorgon så jag iallafall kan spela lite av matchen. 

 

Matcher !

Har inte haft tid och ork att uppdateras tidigare idag. Men vaknade runt 11 men gick inte upp försten strax innan 12. Strax innan 13 mötte jag Emelie så åkte vi och kollade på början på en innebandy match. Sen åkte vi hem till mig och åt lite. Efter vi ätit så åkte vi tillbaka men kollade istället på en fotbolls match. Efter det gått en liten bit in i andra gick vi och kollade första perioden på en innebandy match. Och sen gick vi och kollade på slutet på fotbolls matchen och sen åkte vi hem. Så blev lite fram och tillbaka men det var kul att kolla på! Kom hem för ett tag sedan och mår verkligen inte bra. Det har nästan blivit värre.. Har jätte ont i huvudet och halsen plus att jag är riktigt förkyld.. Bra där.. Så ska lägga mig och vila nu för att försöka bli bättre tills imorgon! 
 

Klassresa del 6! (Sista delen)












 

Myskväll!

Emelie fick en tid hos läkaren för att kolla sitt öra i sista sekunden typ.. Så jag åkte och köpte lite fredagsmys och satte mig och kollade på en film själv . När den va slut satt jag och pratade om lite olika skolprojekt med familjen och sen spelade vi kort. Så blev en lugn mys kväll ändå. Nu ska jag sätta på ett TVD avsnitt och sen ska jag sova. Imorgon blir nog en vilodag med lite plugg kanske. Får se om jag hittar på något annat ;) kan ju inte säga annat än att det är riktigt tråkigt att spendera sin helg på att vila och bli frisk.. Men kanske inte har något val..


Fredag den 13è!

Kom hem ganska nyligen från en ganska go skoldag. Våra fredagar är ganska lugna och korta så det är skönt. Nu sitter jag och driker varm choklad för min hals. Vill verkligen gilla kaffe och te för det verkar bättre och känns mer vuxet;) Men tycker verkligen inte om det.. Men jaja, ska sätta mig och göra lite matte för att ha gjort så mycket som möjligt innan provet på måndag. Senare ska jag och Emelie träffas och ha lite hemmakväll men film och mys! Känner att det är vad som behövs för min förkyldning nu! 

 

Klassresa del 5!







 


 

Dagens klädval!








Träning!

Efter att fått vila en liten stund förut så gick jag på träningen ändå. Mådde dock inte 100% bra så körde lite lugnare men kändes ändå bra att vara där. Annars får jag typ halv ångest ;) Tycker verkligen det är jätte kul nu! Gillar verkligen laget och är såååå glad att vi fick gå upp ett år tidigare! Iallafall, så har jag kollat på Broadchurch nyligen och ska nu fixa lite tills imorgon. Insåg förut lite för sent att jag missade lägga upp bilder från klassresan idag. Men imorgon kommer en del och sen är det nog bara max 2 kvar skulle jag tro! Så ska fixa dom nu. Mår inte 100 så ska försöka sova sen. Imorgon ska jag nog ta det lugnt, ingen träning och vila mycket. Antagligen bara en skön hemmakväll för att bli bättre. Blev uttagen till match på Söndag med div1B så då måste jag vara bra igen. 

 

Två Favoriter!

Haha, vet inte hur många gånger jag och Emelie lyssnat på dessa idag! 
Såååå himla bra! 



 

Seg skoldag!

Denna skoldagen har varit riktigt seg. Har varit ganska slö i kroppen och inte orkat mycket. Men har ändå fått en hel del gjort på lektionerna. Har lite ont i halsen och är lite tät i näsan. Så ska lägga mig och vila nu så jag får lite energi. Ska plugga lite sen och ska kanske på träning beroende på hur jag mår. Så får se de lite senare. 
Verkar även som att min beställning gick igenom igår så mina skor är snart på väg hem till mig! :) 

 

World trade center!

Var så trött förut så somnade framför ett TVD avsnitt.. När jag vaknade hade jag inte så mycket ork så har inte pluggat något idag heller.. Men imorgon så måste jag göra det! Har även kollat på Idol. Detta var väl ett av de segaste programen eftersom dom bara sa vilka som gick vidare.. Men kollade ändå. Sen försökte vi beställa hem ett par träningsskor. Vet dock inte om ordern gick igenom för det blev lite strul.. Men hoppas de, så väntar på ett mail från dom nu med en bekräftelse! Annars testar vi nog imorgon igen. Nu ska jag lägga mig och kolla på ett TVD avsnitt innan jag somnar ;) 

Måste även påpeka att det är hela 12 år sedan attackerna mot World Trade Center hände! 
Jag har en tendens att ligga och kolla på småklipp på youtube från dagen.. 

Kan inte säga annat än att jag tycker det är såå tragiskt och hämskt! Mina tankar går till dom drabbade! 

 

Gå 1 mil + Gymma 1 timma!

Kan inte säga annat än att denna dagen varit riktigt skön! Jag tycker inte alls det var jobbigt att gå, bara skönt. Tog ganska lång tid att gå eftersom vi också fick stanna och vänta, vara med på lite olika aktiviteter och äta. Så det tog lite längre tid, men det gick bra ändå. Efter vi gått åkte jag till gymmet och gymmade i en timma ungefär. Riktigt gött, känns som att jag är på väg tillbaka efter sommaren ! När jag kom hem duschade jag och nu har jag precis ätit ett stort mellanmål och kollar på TV. Ska antingen vila eller plugga nu, har inte bestämt mig än så får se vad jag gör. Är ganska trött ;)
 
 

Klassresa del 4!










 

HISS: Blogg.se appen!

 
Måste bara slänga in ett inlägg och stor HISSA nya uppdateringen på blogg.se appen! Den är riktigt bra. Man ser saker riktigt tydligt och det är lätt att uppdatera och ha mer koll på bloggen. Jag gillar egentligen inte att uppdatera från mobilen men nu kanske jag börjar göra det oftare. Innan gick jag alltid in på safari och gick in på blogg.se via internet liksom och inte genom appen. Eftersom jag inte gillade appen innan. Men nu tycker jag det är riktigt bra och jag ser mer fram emot att uppdatera om jag ska göra det från mobilen! :) 

 
 

Idol!

Träningen gick bra. Var riktigt gött väder att spela i för det var inte varmt mer svalt. Så det var skönt. Och träningen i sig var även rolig och jobbig. Nu sitter jag och kollar på idol på datorn eftersom jag missade det förut. Imorgon har vi en riktigt go dag. Vi ska gå 1 mil och sen slutar vi. Min klass ska börja gå 9.40 så vi är bland dom sista tror jag som går. Och hoppas väl på att det tar runt 2 timmar eftersom det är lite stopp på vägen. Men det blir nog ganska gött. Efter ska jag gymma med Emelie och kanske Sofie(?) vet inte om hon skulle med.. ;) Och sedan på eftermiddagen ska jag ta tag i lite skolarbeten som jag inte gjorde förut! 

 

Träning!

Har ätit och kollar fotboll senaste timman och nu väntar en fotbollsträning! 


Trötter!

Slutade ganska tidigt idag och har haft en ganska go skoldag idag. Har dock kännt att jag har en förkylning på gång. Är trött och mår halv bra. Så har fått i mig lite mat i magen nu och snart ska jag nog lägga mig och sova en stund. Återträffen med konfan är inställd så ska nog kanske plugga lite innan träningen istället. Men får se om jag orkar. Känner hur trött jag är men vill inte hoppa över träningen..! Så ska vila upp mig lite ;) 

 

Klassresa del 3!




haha, why so serious? hehe kan inte vara seriös på bilder typ ju.. 


Haha, älskar bilden! Förbereder oss lite ;)

Vi och "Starke Arvid" ;)
 

Dagens klädval!

Riktigt dåliga outfit bilder.. Men det får gå bra idag! 


 

Gym!

Emelie följde med och gymmade vilket var riktigt kul. Vi flummade väl lite men fick ändå gymmat i 45 minuter effektivt! Så hann hem till Idol och kollade på det samtidigt som jag åt. Vissa är ju inte min smak direkt.. Men tycker ändå att en del bra gick vidare. När det var slut så duschade jag och efter de har jag fixat till i mitt rum lite. Hade en del kläder och sånt på golvet och så. Men de är städat och fint nu. Har även lagt fram vad jag ska ha på mig imorgon. Valde två klädesplagg som jag inte använt på länge ;) Ska försöka att kanske hinna ta kort imorgon innan skolan. Men det beror på när jag kommer upp! Imorgon på eftermiddagen/kvällen ska jag på en liten återträff med konfan. Är väl inte jätte sugen på att gå dit men känner att jag kanske behöver komma dit en liten stund för att visa lite intresse. Men kan bara vara med i en timma för sen ska jag iväg på träning. 

 

Thaiiiiiiiiii!

Skodagen gick väl ganska bra. Går väl ganska fort egentligen. Orienteringen gick väl hyfsat bra, vi hade lite svårt påen kontroll så tiden drog iväg lite. Men det gick bra ändå. På måndag ska jag nog springa ensam för att försöka få ett eget bra resultat. Men efter skolan åkte jag och Emelie och köpte Thaimat hem och åt de. Riktigt gott! Nu har vi legat i soffan och slappat ett tag. Men snart ska jag till gymmet och gymma i en timma typ! 

 

Klassresa del 2!




 
 


 

 

I skolan !

Sitter i skolan nu och ska kolla på någon so film. Har en ganska lång dag idag så det är ganska segt. Och har orientering på idrotten sen och måste göra det bra..! Efter skolan ska jag hem och senare ska jag kanske gymma eller gå ut och springa. Lutar mot att jag gymmar eftersom vi springer på idrotten! Har inget intressant att skriva egentligen men ville bara uppdatera lite snabbt ;)



Träning!

Träningen gick väl ganska bra. Vi spelade nästan bara match så det var ändå kul. Och det var lite mer seriös match typ för vi var två hela lag med avbytare och sånt. Så det var kul. Efter så duschade vi och sånt och sen kollade vi på filmen som Johanna gjort från Spanien. Den var riktigt bra och nu såg man verkligen hur kul dom hade det! Det varkade vara sååå bra. Så nu ska jag vara med på många insamlingar så vi kommer iväg nästa sommar också! Haha vi har ett mål till Orlando tror jag. Men då behövs det sjuuukt mycket pengar så tror inte vi komer så långt.. ;) Men jag blir glad bara vi kommer iväg! Ser redan fram emot det!! Men ska bli riktigt kul i vinter då vi ska åka skidor med laget också! wiii! Men när jag kom hem så åt jag och började sedan kolla på Wallander som jag kollar på nu. Har redan sett denna men kollar ändå typ ;) Ska fixa några fler bilder från klassresan och sen ska jag väl gå och lägga mig ;) Börjar 8.10 imorgon så ska upp ganska tidigt! 

 

Fika på Åstol!

Blev en sväng med båten förut. Åkte till Åstol och gick en promenad och fikade lite. Var väl ganska varmt när man kom på ställen där det inte blåste och solen va framme. Vid halv tre började vi åka hemmåt och kol hem strax innan fyra. Jag har slöat och ätit lite nu. Och ska städa lite på mitt rum kanske. Sen ska jag snart på träning ! Tog inga bilder alls med kameran.. Orkade inte ta upp den.. Så det får bli några enkla mobilbilder! 

 

Klassresa del 1!




 
 



 

 
 

Mot Tjörn !

Sitter i bilen nu på väg upp till Tjörn och båten. Är väl halv bra väder typ. Lite molnigt men ändå sol och uppemot 20 grader kommer det nog bli. Så vi ska väl bara åka en liten sväng med båten för att ta vara på sista helgen.  Började igår att fixa bilderna från klassresan så dom kommer komma upp i minst 4 delar tror jag i veckan (Ett inlägg varje dag).  Ska fixa mer med de ikväll tror jag :) Men när vi kommer hem i eftermiddag så ska jag iväg på träning. Samtidigt så ska farmor och farfar komma till oss och äta middag. Så missar den men aja. Får se om jag kanske stannar med laget efter träningen också och kollar på en film om deras resa till Spanien i somras !
 

Bra klassresa!

Kom hem vid fyra och var såå trött så gick och la mig i soffan och somnade ganska direkt! Så kände inte för att uppdatera ville liksom vila lite först. Men kan berätta lite vad vi gjorde mer igår och vad som hände idag.  Igår efter lunch gick vi en poängpromenad typ som fanns där. Det gick på ungefär 1 timma och det var hur varmt som helst. Så när vi kom tillbaka från de så var vi några som badade. Sen hade vi lite fritid och sånt och komemr inte riktigt ihåg exakt sakerna vi gjorde när vi hade de. På kvällen åt vi och senare hade vi en lägereld. Därefter var vi några som kollade antingen hela eller delar av Sverige-Irland matchen. Gött att Sverige vann! Runt tio så badade några för det var mareld. Jag doppade bara benen för jag blev inte jätte impad och så var det riktigt kallt. Sen spelade vi lite kort och sen låg vi och snackade och sånt i några timmar typ. Vid 4 så börjadde jag, Emelie och Sofie spela kort och då gick dom sista och la mig typ. Så gjorde vi det i någon timma och sen gick vi och la oss. Så somnade inte försen närmare 5.30 .. Och gick upp 8 imorse.. Så fick inte så mycket sömn. Men idag gjorde vi inget förutom att städa och åka hem typ. Så det var ganska lugnt. Resan hem var seg men gick bra. Vi var några som han med ett tidigare tåg så kom hem lite tidigare och slapp vänta. Vilket var riktigt skönt enligt mig! Men jag tycker att denna klassresan blev lyckad. Har haft det kul och tycker att det var riktigt bra! 
Men nu ska jag kolla på någon film och sen ska jag typ sova. Imorgon ska vi troligtvis ut till Tjörn för att få en sista dag på havet. Eftersom det varit så bra väder denna helgen så passar vi kanske på. 

 

Hello Autumn!

 

Min garderob!

 Detta är då min garderob. Den är en enkel halv stor från IKEA. Hade verkligen inte tackat nej till en walk in closet men det är denna somfår plats i mitt rum och i vårat hus ;) Dock är den riktigt full. Tar bort flera klädesplagg i månaden men köper ju en del också. Så det är ganska trångt.. Men jag klarar mig! 

 Såhär ser garderoben ut i helhet. Har ett litet utrymme längst upp, plats att hänga saker, tre lådor och längst ner ett litet utrymme där jag oftast inte har någonting! Och ja, jag har lite bilder på Justin Bieber i min garderob! 

På min garderob har jag två "lådor" från IKEA med gosedjur i ena och kartongen/lådor och lite annat i den andra. På det lilla utrymmet långst upp har jag vetekuddar, tofflor och två lådor med "minnen" typ. Lite saker som är värda att spara typ som jag inte vill slänga! 
Sen kommer hängdelen. Där jag hänger blusar, tröjor, stickat, koftor, klänningar, sjalar mm. Lite blanat alltså men saker som jag anser behöver hänga upp och som inte får plats i lådorna. Hänger det i färg ordning typ ;) Då hittar jag det lättast och har koll på saker och ting! 
I första lådan har jag pyjamaser, bikinis, skärp, olika sorter av strumpor, bh:ar och trosor. 
Kommer inte gå in så mycket på denna lådan. Den innehåller som sagt i stort sett alla mina underkläder. Vilket jag inte tycker är så intressant. Men de små lådorna som jag delar upp de i är också från IKEA och är super bra.  Delar upp allting perfekt som jag vill. 
I andra lådan har jag resten av mina överdelar. Som ni ser här så rullar jag mina kläder i lådorna. Jag insåg att det var mycket bättre för mig. Jag får plats med mer och ser mycket lättare allting. 
I raden längst till vänster har jag tjocktröjor, dock inte alla har ett antal som hänger på baksidan av min dörr. Sen har jag resten av mina stickade tröjor som jag inte känner att jag behöver hänga. På den högra sidan har jag rullat linnen, t-shirtar och någon långarmad tröja. Lite blandat liksom, saker som inte kan eller inte får plats att hängas. ( En hel del är  tvätten så annars kan det ligga lite på varandra)
I lådan längst ner har jag alla mina underdelar. Längst in har jag till vänster leggings och till höger tre kjolar. På första raden (raden längst in) har jag från vänsten några par mysbyxor. Sen har jag mina shorts till vänster. På Raden längst ut har jag alla mina jeans. Från vänster till höger har jag sorterat dom beroende på hur mycket jag använder dom. Så längst till vänster är dom jeansen jag använder minst och till höger dom jag använder mest. Älskar att ha det sorterat såhär, hittar de jag söker mycket fortare än annars! 
Och under alla lådorna finns det ett litet utrymme där jag bara har en fleecetröja och en Justin Bieber tröja som jag aldrig använder och som jag inte har plats till någon annan stans! 

ute på havet!

Vaknade strax efter 8 idag och kom igång ganska snabbt ändå. Så åt vi och vid 11 Skulle vi ut på havet. Dom hade lite olika sorter. Typ kanot, kajak, trampbåt och en vanlig roddbåt typ. Jag och några andra kom nytt sist och då fanns det bara roddbåtar kvar så vi fick köra på det. Det var ganska svårt plus att det blåste och gick en del vågor. Så tillslut fick några som jobbar här åka ut och dra in alla typ .. Bra ;) sen badade vi, det var väl ganska kallt. Men det är riktigt fint väder så devara gött på Land. nu sitter vi och slöar lite men ska väl äta lunch ganska snart. 
 

Klassresa!

Resan hit gick väl bra. Tog ett par timmar och var ganska segt. Sen fick vi gå typ 4km som var riktigt segt. Var varm, hungrig, trött och massa mer. Men kom fram och gick våra rum och sånt. Jag och Emelie fick ett eget rum;) alla andra sover 4 i stugorna men vi gick dela vår tjejgrupp på 2. Så Adelia, Sofie och Elin sover i en annan stuga. Men det blir nog bra :) de vi har gjort här är att äta och fixat lite i stugorna. Sen gick jag och Emelie en liten sväng och stannade och tog kort lite överallt. Bland annat på några av killarna i klassen ! Nu sitter vi och slöar lite. Ska ha några olika "aktiviteter" med klassen och sånt nu på eftermiddagen ! 
 
 

Nytt: Vinter Jacka!

Kom på att jag helt glömt av att visa vinter jackan mamma köpte till mig. Jag gillar den jätte mycket. Ganska enkel och det gillar jag. Gillar den stora kragen med "fluff" i , lite annorlunda. Den är från Zara!

 

 
 
 

Årets skolfoto!

Vet inte riktigt vad jag tycker.. :/

 

Dags att åka!

Nu är allt färdig packat och vi ska snart åka. Blev ganska sent för mig igår för var inte helt klar. Och precis innan jag skulle släcka ser jag en stor äcklig spingel på golvet.. Så fick världens panik.. Så sprang den in under sängen så fick jag dra fram möbler och skit. Men tillslut fick jag dödat den ;) Gick upp lite tidigare imorse än vanligt men det gick bra. För nu är jag och väskan klara, ska bara lägga ner några saker som står i kylen och sen ska vi åka! Jag ska försöka uppdatera så bra som möjligt men jag lovar inget. Ska ha kul med klassen och ska inte lägga massa tid på att uppdatera. Men kanske slänger in något inlägg då och då om jag hinner. Men jag har  med min kamera så ska försöka ta massa bilder som jag förhoppningsvis kan lägga upp här sen!

 

Gymmat och packat!

Träningen gick väl hyfsat bra. Kunde kört mycket hårdare och mer men hade inte så mycket ork så körde lite halv lugnt. När jag kom hem tog jag en lång dusch så jag blev fräääsch. Sen packade jag klart. Så nu är allt ner packat förutom tandborste och sånt som jag får lägga ner imorgon. Nu känns det som att jag har med mig för mycket.. Men har alltid svårt att veta vad jag ska ha på mig och sånt. Så är man ju inte helt säker på vad det kommer vara för väder och sånt. Så har väl med mig lite för mycket egentligen men det får bli bra! Nu ska jag fixa några inlägg som jag inte gjort klart och sen ska jag sova. Ska med tåget som går 8.23 imorgon så ska upp ganska tidigt och lägga ner det sista och så ;) 

 

Skola, Springa, Packa, Handla, Gymma...

Gud vilken seg dag! Hade inga jätte roliga lektioner idag.. Var ute och sprang på idrotten och det gick väl hyfsat bra.. Hade doppats på 2 minuter fortare än va det gick. Men med en sommar utan träning och onda knän och fötter får jag väl vara nöjd antar jag. När jag kom hem åt jag mellanmål och sen blev jag så trött så jag la mig och sov lite ;) När jag vaknade började jag packa inför klassresan. Har nästan packat klart med det är typ ingenting så känns som jag missat massa.. Får gå igenom allt igen. Mamma kommer hem snart så ska vi åka och handla lite saker som jag ska ha med! Sen ska jag till gymmet och köra det "vanliga" styrke passet jag brukar köra. Alltså helkropp och kanske någon kondition på det. 

 

Lazy Wednesday!


Träning!

Somade till efter att Emelie gick en liten stund innan träningen. Eller hann fixa lite till några inlägg som kommer upp när jag är iväg på klassresa torsdag-lördag. Så då kommer det kanske inte vara den bästa uppdatteringen men ska försöka fixa några tidsinställda. Men iallafall, träningen gick bra. Var väl en halv hård träning men ändå med bra tempo och sånt. Alltid gött att röra på sig. När jag kom hem gjorde jag de vanliga, duschade och åt. Och nu ska jag kolla på Idol som jag missade förut. Imorgon är det Onsdag vilket betyder våran längsta dag i skolan 8.10-15.40.. Riktigt segt men det klarar man nog av. På eftermiddagen/kvällen ska jag ta mig ner till gymmet och köra lite styrka + kanske lite kondition. Och så måste jag packa lite saker som ska med på klassresan! 

 

gästblogg!

 
hejsvej!!
när detta inlägget kommer upp  har vi säkert bakat och då kan jag ju säga att det blev jättegott!! mums :)
jag och anna har ju börjat vårt ``healthylife´´ nu, hohoh. får väl se hur detta går?!
anna vill nu baka en chipsmuffin med jordgubbssmak.. hmm, detta kommer nog inte bli såå nyttigt men hallå eller, man måste unna sig också tycker jag!!
jag som skriver är anonym, annas lover kanske? haha eller?
vi skall baka ``åsakaka´´ (?!) nu, så ni få bilder sen, pinkypromise!!!
ha det fint alla readers ♥
PUSS&KRAM
 

Baka ;)

Kom hem ganska nyligen från skolan. Åkte med Emelie till hennes mamma när vi slutat för att snacka lite med henne. Och nu har vi precis ätit lite och ska baka något gott typ ;) Blev inte att vi träffade några kompisar för vi hinner typ inte. Så ska baka då och sen ska jag iväg på träning. 

 

Go Lerum!

Detta skulle komma upp för typ 40 minuter sedan, glömde publicera de.. xD
Kom hem för en liten stund sedan. Matchen slutade med vinst för Lerum typ 6-1 eller nått sånt. Riktigt bra ju! Och dom spelade riktigt bra så det var värt att kolla på. Dock var det riktigt kallt så frös som satan, men vad gör man inte ;) När jag kom hem gjorde jag mig lite kvällsmat och åt de. Nu ska jag sätta på Idol som jag missade förut och kolla på de innan jag går och lägger mig. Imorgon är det vanlig skoldag och sen ska jag kanske träffa lite kompisar innan träning på kvällen ;) Men mer om det imorgon! 

 

Ändrade planer!

Blev lite ändrade planer. Jag smet undan från att gå ut och springa, ajjabajja! Eftersom jag kommit in i en bra rutin så ångrar jag att jag inte gick ut och sprang tidigare. Men latheten tog väl över idag. Men jag och Emelie ska iallafall åka och kolla på p-98orna som ska spela match. Men har iallafall fått göra lite matte uppgifter och somnade även till lite förut. 

 

"Dagens" !

 

 

Måndag!

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Så har nu fixat lite mellanmål med mackor och smothie ;) Ska sätta mig och göra liter matte så jag ligger i fas. Senare ska jag nog ta moppen och springa lite längre istället för rundan på 2,5km som finns här. Så blir nog en runda på 4,5 istället ;) 

 

Augusti Favoriter!

 
♥ Grå tröja från Malta (fått av Emelie) 
♥ Blus från Labelle.
♥ Body Butter från The body shop (Blåbär) 
♥ Body Lotion från VS (Love spell 125ml)
 ♥ Sminkborttagnings servetter från Nivea.
♥ Klocka från Ur&Penn. 
♥ Ögonskuggs borste från Make up store (#206)
 "Bronzing borste" från Mary Kay (cheek)
 Mascara från Isadora (VibraLash Mascara, 01 super black) 
♥ Foundation primer från Mary Kay.
 Bronzer från E.L.F (Warm)  


Redo för måndag !


Förlust...

Matchen gick ju inte så bra som ni kanske märker på rubriken. Blev förlust med 3-1 vilket var ganska segt. Vi fick kämpa riktigt mycket men kändes ändå inte som viljan fanns där hos alla.. Det ös regnade stora delar av matchen vilket var sjukt jobbigt att spela i och jag var hur blöt som helst. Så det gjorde allt mycket jobbigare, men även om vi kanske inte hade spelet och inte spelade jätte bra så gav vi inte upp. Aja, hoppas att jag inte drar på mig något jobbig förkyldning nu.. Men ska typ slöa lite nu och gå och lägga mig tidigt idag tror jag! 

 

Bilder från Tjejkvällen!





 







Bra kväll!

Vaknade för ett tag sedan och har ätit frukost och slappat lite nu. Ska nog kolla på något TVD avsnitt. Sen ska jag kanske fixa till mina naglar lite och sånt. Vid halv tre har vi samling till matchen. Ska bli väldigt kul att spela eftersom det blir derby idag typ. Så det ska bli kul ;) Igår kom jag hem från vid halv ett och då gick jag och la mig nästan direkt. Va så kul med tjejkväll eftersom det var ett tag sedan sist. Så vi åt middag och efterrätt som Adelia hade fixat. Sen åkte vi ner och köpte en film och godis. Sen kollade vi på filmen och sen åkte vi hem. Hade med mig kameran så ska försöka fixa fram några bilder som dom andra förhoppningsvis accepterar ;) 

 

Bra kväll!

Vaknade för ett tag sedan och har ätit frukost och slappat lite nu. Ska nog kolla på något TVD avsnitt. Sen ska jag kanske fixa till mina naglar lite och sånt. Vid halv tre har vi samling till matchen. Ska bli väldigt kul att spela eftersom det blir derby idag typ. Så det ska bli kul ;) Igår kom jag hem från vid halv ett och då gick jag och la mig nästan direkt. Va så kul med tjejkväll eftersom det var ett tag sedan sist. Så vi åt middag och efterrätt som Adelia hade fixat. Sen åkte vi ner och köpte en film och godis. Sen kollade vi på filmen och sen åkte vi hem. Hade med mig kameran så ska försöka fixa fram några bilder som dom andra förhoppningsvis accepterar ;)