Sneakpeak- nyårs outfit!


 

Gel naglar!




 

Depend Gellack!

Fick ju ett gel start set i julklapp av mamma och pappa och jag testade det häromdan. 
Gillar det sjukt mycket. Det bästa med det är att det sitter kvar i 2-3 veckor vilket är grymt bra och skönt. Naglarna ser verkligen fräscha och fina ut tycker jag , så jag är super nöjd. Jag åkte dock och köpte en annan färg eftersom jag inte kände för rött på nyår också. Så jag har ett beige/rosa nu. Får se hur länge det håller och hur det är att ta bort och sånt, ska bli kul att se. 
Bilder kommer upp lite senare på mina naglar! 


 

Nyår!

Blev väckt vid 10 men har inte kommit igång än.. Ska rycka upp mig lite nu och börja städa mitt rum. Jag måste vara helt klar vid halv fem tror jag, för vi ska antagligen ner med kusinerna och kolla på fyrverkerier och sånt. Typ någon "show" grej som dom har med stora fyrverkerier och så:) så måste vara klar i tid ;)




Fixat mammas naglar!

Har verkligen bara tagit det lugnt ikväll. Har kollar ett antal Gossip Girl avsnitt och somnade till lite förut. Sen fixade jag mammas naglar, vilket inte blev så bra men hon "blev nöjd" iallafall, eller så säger hon bara det vilket jag tror. + att jag har städat lite på mitt rum, ska fortsätta imorgon men det värsta är gjort nu. Ska gå och lägga mig snart för att orka hela dagen imorgon. Ska gå upp i bra tid så jag hinner med allt som ska göras innan fem. Det är en del och tiden går alltid så fot så måste ta vara på det jag får. Hoppas att det blir en bra nyårsafton! Ser verkligen fram emot 2014!

 

Trött efter jobb!

detta skulle publicerats för

Jag är så himla trött. Hade svårt att sova igår och gick upp 7 imorse. "jobbade" från 8-14 så är riktigt trött. Vi gjorde dock inte så ycket, stod i cafèt lite och kolalde på en del matcher och sånt. Men det var värt pengarna iallafall. Nu ligger jag i min säng med huvudvärk och ska sätta på ett Gossip Girl avsnitt innan jag ska städa mitt rum. Imorgon är det ju Nyårs afton och min släkt på mammas sida ska komma hit på middag och sånt, och sen ska jag och tjejerna till en kompis. Så det blir nog bra!

 

Jobb

Idag har jag haft en ganska bra dag ändå. Var hos Johanna och kollade lite när hon fixade Emelies ögonfransar, det blev sjukt snyggt! Sen åkte jag hem och bytte om och sedan åkte jag ner till gymmet. Där var det några som höll på att fotografera och sånt så det blev lite trångt + att det var ganska mycket folk där också. Men det var skönt att gymma iallafall, sista gången detta året antagligen om jag inte går dit imorgon. När jag kom hem duschade jag och sånt och sedan åt jag och kollade på J-VM. Stor vinst som ver bra så det var kul. Sen fixade jag mina naglar med gellack för första gången. Blev bra tycker jag, och det är såå skönt att inte behöva vänta på att det ska torka. Nu har jag kollat klart på Säsong 2 av Gossip Girl och ska gå och lägga mig nu. Imorgon ska jag upp super tidigt för jag ska jobba ;) Jag och Camilla ska vara med på klasskampen som är en fotbollsturnering för barn på lågstadiet. Kanske inte jätte kul men får lite pengar för det så det är väl värt det ;)


Snabbt hemma!

Kvällen igår blev väldigt lyckad. Var som sagt hos Pontus med Mathias, Oskar och Emelie. Gick hem till Emelie och sov sen och så pratade vi lite och så. Imorse kollade vi på någon serie när vi åt frukost. Sen hämtade mamma mig så åkte vi till lindex och köpte några små saker. Nu har jag varit hemma en liten stund och ätit men ska åka till Johanna nu. Emelie ska göra fransförlängning och jag ska kolla på ;) sen ska jag till gymmet och köra som vanligt. 





Till kompisar!

Nu har jag fått lite mat i magen och ska strax gå till Emelie. Sedan ska vi vidare till Pontus där även Mathias är så ska vi kolla på film och lite sånt. Dagen har verkligen varit lugn. har spenderat stora delar framför TVn där olika sport grejer varit igång. Både skidor och Ishockey. Men nu har jag dragit mig ifrån den och ska gå. Sover även hos Emelie inatt så jag slipper vissa backar hem och sånt. 

 

Haul- Mellandagsrea! (video)

 

Dålig sömn!

När jag vaknade blev det bara en lätt förflyttning till soffan från sängen. Hade jätte svårt att sova i natt så somnade vid halv 5 typ.. Men fick ändå sovit ca 6 timmar så jag får väl vara nöjd med det. Men blir nog ett slapp dag idag istället eftersom jag är väldigt trött. Men ikväll ska jag iallafall till några kompisar och ha det lite kul för att göra något. Ska försöka ta vara på lovet bättre nu, hitta på lite saker och så.

 

Film mys!

Denna dagen har verkligen gått fort. Jag och mamma var ju som sagt på ikea sen på eftermiddagen. Det var inte så mycket folk där så det var ju skönt. Vi visste exakt vad vi skulle ha typ så det gick ganska fort men vi gick och kollade lite extra endå. När vi kom hem strax innan 18 så började jag sätta upp byrån. Den var lite större än va jag trodde så ddet ser kanske lite halv konstigt ut men det är väldigt mycket bättre än den jag hade innan, så det får funka. Sen åkte alla andra i familjen till Farmor och Farfar där dom skulle äta något som jag inte gillar så jag stannade hemma och hade lite myskväll med mig själv med film kebabrulle ;) Hehe, var ganska trött ändå så det var lugnt för mig. Nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon är det Lördag och jag ska försöka hitta på lite saker, får se vad bara. Mer om det imorgon. Ska försöka fixa klart "haul videon" med det jag köpte igår, han inte fixa med den tidigare idag så den kommer troligtvis upp imorgon istället. 

 




Till ikea!

Jag tog mig till gymet förut och körde i ca 1,5 timma. Var ganska skönt faktiskt, dock ganska mycket folk. Men jag fick tränat på de maskiner jag ska och även lite extra styrka på mattan efter. 
Nu sitter jag och mamma i bilen påväg till ikea. Jag har varit ute efter en liten byrå ganska länge så vi ska åka och köpa den nu. 




Seg start på dagen !

Åå vilken seg start på denna dagen. Sov till typ 11 vilket betyder att delar av dagen har redan gått och jag ligger fortfarande i myskläder och kollar på tv.. Ska snart fixa till mig lite och åka ner till gymet. Sen blir det väl till att fräscha till mig lite och kanske hitta på något ikväll. Får se hur det blir men är väldigt uttråkad nu iallafall. 




Huvudvärk och IsHockey!

Min huvudvärk som jag fick efter shoppandet i Göteborg har fortfarande inte gått över.. Så ska försöka sova bort det. Kvällen har varit som väntat lugn. kollade på IsHockey förut och sedan på något Gossip Girl avsnitt. Är besatt, det är riktigt bra :) Så ska kolla ett till innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag iallafall ta mig ner till gymmet för att träna någon sista gång innan mitt gymkort går ut. Kommer nog dock få köpa ett nytt eftersom ingen av mina föräldrar kunde/ville börja gymma på Life.. Lite segt men aja. Hoppas att jag kan hitta på något imorgon kväll och att jag mår bättre då. 

Saknar sommaren sååå himla mycket! 
 

Shopping i Göteborg !

Kom hem från Göteborg för lite mer än 1 timma sedan. Efter jag och mamma shoppat klart hämtade pappa och Viktor oss så åkte vi tillsammans och kollade på ett högtalarsystem som vi kanske ska köpa. Jag fick med mig lite saker hem som jag är välditg glad över. Kände mig ändå ganska duktig idag för det var en del saker som jag var nära på att köpa men struntade i det och det var bra nu när jag tänker efter. Det var väldigt mycket folk i Göteborg så på slutet fick jag lite panik när man nästan inte kom in i butiker eller fram.. Men det var en bra dag där med mamma, vi åt även jätte god thai och det behövdes verkligen. När jag kom hem spelade jag in en video så ska redigera den nu så kanske jag publicerar den om den blir bra. Annars tar jag bilder på allt jag köpte imorgon kanske :) Kvällen blir troligtvis lugn och inte så händelse rik. 

 

Bilder från Julafton!







 

Mina Julklappar!

Här under är bilder på mina julklappar. Sen ska jag även iväg på 2 eller 3 resor som mamma kommer betala största delen av. Jag är väldigt nöjd! Det komemr ett inlägg med vad Gelkitet innehåller! :)





 



 

The Mortal Instrumenst!

Detta har varit en lugn och skön dag. Skrev ju att jag skulle kolla på Askungen men dock somnade jag efter en liten stund, antar att sånna gamla filmer inte är min grej;) Har kollat på några Gossip Girl avsnitt och även på The Mortal Instruments som jag tyckte var bra istället. Händer ju en del saker i sånna filmer så det är kul tycker jag. Ska sätta på ett avsnitt till på GG innan jag går och lägger mig. Jag och mamma åker in till Göteborg ganska tidigt imorgon för att inte hela dagen ska gå. Jag kommer säkert köpa något som vanligt ;) Kanske hittar på något  mer än de, men det återstår att se! 

 



Existerar jultomten?

 


Denna text läste min farbror upp igår, då med lite inlevelse. Och då blev den iallafall riktigt rolig att lyssna på- Kanske inte lika kul att bara läsa själv men ändå. Det är ju en liten skämt text om hur tomten skulle haft det om han skulle finnas. Haha ;)

Källa [Länk]

Existerar jultomten?
1. Inga kända arter av renar kan flyga. Men det finns ytterligare 300.000 levande organismer som skall klassifieras, och även om flertalet av dessa är insekter och bakterier, så utesluter inte detta HELT de flygande renar som bara Jultomten har sett.

2. Det finns 2 miljarder barn (personer under 18 år) på jorden. MEN eftersom Jultomten inte verkar betjäna de muslimska, hinduistiska, judiska och buddhistiska religionerna, reduceras arbetstyngden till endast 15% av det hela - 378 miljoner, enligt Befolkningsinstitutet. Genom en snitträkning av 3,5 barn per hushåll, blir detta 91,8 miljoner hem. Man förmodar att det finns åtminstone ett snällt barn i varje hem.

3. Jultomten har 31 jultimmar att arbeta på, tack vare de olika tidszonerna och jordens rotation, och om man antar att han reser från öst till väst (vilket verkar logiskt). Detta medför 822,6 besök per sekund. Med detta menas att för varje kristet hushåll med snälla barn, har Tomten 1/1000 sekund att parkera, hoppa ur släden, krångla sig ner i skorstenen, fylla sockorna med klappar, lämna resten av klapparna under granen, äta de godsaker som möjligt blivit kvarlämnade, få sig själv upp genom skorstenen igen, tillbaka upp i släden och sätta fart vidare mot nästa hus. Vi antar nu att vart och ett av dessa hushåll är jämt utplacerade över jorden (vilket vi, naturligtvis, vet är falskt men för våra uträkningars skull så accepterar vi detta), och detta ger 1,2 kilometer per hushåll, en total resa av 120,8 miljoner kilometer, inte inkluderat uppehåll för vad de flesta av oss måste göra minst en gång var 31:e timme, plus matning av djur och så vidare... Med detta menas att Tomtens släde rör sig med en hastighet av 1045 kilometer i sekunden, 3.000 gånger ljudets hastighet. För jämförande ändamål, det snabbaste människobyggda fordonet på jorden, Ulysses rymdsond, rör sig i den löjliga hastigheten 43,8 kilometer i sekunden - en konventionell ren kan springa i, högst, 24 kilometer i timmen.

4. Slädens nyttolast tillför ytterligare ett intressant inslag. Om vi antar att varje barn inte får något mer än en LEGOsats av lagom storlek (ungefär 1,5 kilo), bär släden 321.000 ton, inte inkluderat Tomten, som är oftast beskriven som överviktig. På marken, kan konventionella renar inte dra mer än 220 kg. Även om man går med på att 'Flygande renar' (se punkt 1) kan dra 10 gånger den normala vikten, räcker det inte med åtta renar. Vi behöver 214.200 renar. Detta ökar slädvikten - till 353.430 ton. Åter igen, för jämförande - detta är fyra gånger fartyget Queen Elizabeths vikt.

5. 353.000 ton som färdas i 1045 km i sekunden skapar ett enormt luftmotstånd - detta kommer att värma renarna på samma sätt som rymdskepp som återvänder till jordens atmosfär. Ledarparet bland renarna kommer att absorbera 14.3 quintiljoner joule av ren energi. I sekunden. Var. Kort sagt, de kommer att gå upp i eld nästan omedelbart, och utsätter då de bakomvarande renarna och skapar en öronbedövande ljudexplosion i deras kölvatten. Hela rengruppen kommer att upplösas under en tidslängd av 4.26 tusendelar av en sekund. Tomten kommer under tiden att utsättas för centrifugalkrafter 17.500,06 gånger gravitationskraften. En 182kilos Jultomte (som verkar löjligt smal) kommer då att pressas mot slädens bakre vägg med en kraft av 3.149.961 kg.
Slusatsen är därför - om Jultomten någonsin delade ut presenter på julafton, så är han död nu.


Askungen!

Fick inte köpt något på Media Markt förut, kollade på lite saker till kameran men tror att jag ska beställa hem det från någon webshop istället. Kollade även på lite olika sorters hörlurar men fick lite betslutångest och det slutade med att jag blev lite snål och struntade i det. Så får använda mig av några halvbra hörlurar jag hittat här hemma. Nu hemma har jag tagit kort på mina julklappar och fixat lite små saker i mitt rum så det inte behövde stå saker överallt. Nu ska jag kolla på Askungen som går på TV. Har inte sett den innan så passar på nu. Har arligt talat typ inte sett någon "prinsessfilm", typ snövit, skönheten och odjuret och sånna. Aja, får väl börja nu ;)

Det ser verkligen inte ut som julafton om man kollar på dessa bilder som togs igår! 

 

 
 

Juldagen !

Julafton blev var bra. Lite mindre lycklig och glad som annars men jag tycker ändå att det var kul att träffa släkt och så. Jag är väldigt nöjd med mina julklappar eftersom jag inte önskade mig så mycket egentligen så blir det ganska mycket överraskning liksom! 
Vid nio åkte farmor och farfar så då gick jag ner och kollade på Gossip girl ;) och sen gick dom andra vid tolv typ. Jag somnade lite senare med det var en lugn kväll för mig. Nu är jag fixad och så och nu ska vi åka till media markt och kolla lite. Alla affärer är typ stängda idag men det blir en liten sväng iallafall. Imorgon blir det nog att jag och mamma åker in till Göteborg och kollar lite. 




Juloutfit ;)




 

Julafton!

Hittills har denna dagen ändå varit ganska bra faktiskt. Har varit hos Farmor och Farfar där resten av släkten också var. Där åt vi lite frukost/lunch och pratade och sånt som vanligt. Kom hem för typ 1 timma sedan och nu håller vi på att fixa lite hemma och jag ska snart sätta mig och kolla på kalle anka eller nått sånt. Sen vid 17 kommer Farmor och Farfar, Patrik och Ann Charlotte hit så ska vi äta middag och sånt. Och dela ut julklappar. Det brukar inte bli så värst sent så det blir väl en lugn kväll. 



 

 

Jobbig jul..

Igår hände en sak som jag verkligen inte var beredd på. Det är okej att må dåligt det vet jag men jag känner att jag måste göra saker som får mig att må bra nu. Det är jul imorgon och egentligen känner jag inte alls för att vara lycklig. Men jag vill att detta ska bli bra ändå så jag ska försöka ha det kul och göra saker som gör mig glad. Så tänker mig att jag fortsätter blogga men kanske lite mindre nu ett tag. Får se hur jag mår senare men nu vill jag bara ligga i min säng och kolla på serier. Men jag har ändå köpt de sista julklapparna och slagit in dom idag. Emelie var förbi nyligen och lämnade mina julklappar och så pratade vi lite, välbehövligt. Nu ska vi fixa lite hemma, göra lite julgodis som vi inte hunnit med, fixa skinkan osv inför morgondagen. Blir förhoppningsvis en helt okej jul iallafall. 

 

År 2013 November-December!

November känns lite som "lugnet före stormen". Det startade med lov och sedan prao i tre dagar hos Camilla.Sen var det lite små saker som hände, inget speciellt. Vi spelade Amerikansk fotboll med laget som var en liten händelse iallafall. Annars var det skola, kompisar och träning som gjorde mina dagar! 


December är ju inte över än men det har varit en tuff månad. Fullt upp i skolan verkligen innan betygen skulle sättas. Massa kaos tankar om gymnasieval osv. Har inte haft tid till så mycket annat känns det som. Just nu är det kasst av vissa skäl men jag hoppas att jullovet vänder och blir något riktigt bra. Jag behöver verkligen det! Måste verkligen komma tillbaka pigg och taggad för en ny och sista termin på hödstadiet!  
 
 
 

År 2013 September-Oktober!

September var en månad som innebar mest att komma tillbaka till vardagen efter ett skönt sommarlov. vi var iväg på klassresa i början och det var väldigt lyckat. Blev lite shopping och annat sånt som vanligt. En gaska lugn månad.

Oktober var en månad med glädje. Vi hade lov och då var jag, Elin, Sofie och Johanna på Elins sommarställe i några dar. Sen var vi iväg med familjen på en liten tur på Västkustens skärgård för att se lite annat. Sen vann vi serien vilket var lycka på högsta nivå. Vi var och firade pappas födelsedag med en god middag i Göteborg. Och det hände lite andra små saker!

 

Bra kväll!

Ställde klockan idag för att hinna med lite saker innan jag ska till ICA och "jobba" med ågra andra i laget för att få pengar till lagkassan. Jag får gå en timma tidigare för jag, mamma och min kusin och hennes mamma ska åka till mormor och hälsa på henne nu innan jul. Kvällen igår blev ändå lyckad. Jag var ganska uttråkad men jag och Emelie gick och träffade Pontus och Mathias. Vi gick hem till Pontus och snackade och kollade på film. Hade riktigt kul så det var lyckat. Kom hem strax innan två och då kollade jag klart på ett Gossip Girl avsnitt och sen somnade jag. Nu ska jag göra några saker lite snabbt innan jag åker till Emelie och lämnar några julklappar och lite annat ;)

 

Tiden går fort!

Tiden går fort även om man inted har så kul. Kvällen igår spenderades framför datorn och Gossip Girl. Kom en bit in på säsong 1, men det var väl ganska skönt ändå. Somnade nog strax efter 2 och då var jag riktigt trött. Blev väckt strax innan halv 12 imorse och 5 sekunder efter jag vaknat börjar det forsa blod ur näsan.. Alltid lika jobbigt och segt med näsblod, så jag fick en liten rivstart på dagen. Nu har jag fixat lite i mitt rum plockat undan lite saker och sånt. Jag har även slagit in några fler julklappar. Ska väl städa lite till i mitt rum så det är fräscht tills julafton och så. Vet inte om jag hittar på något ikväll eller hur det blir men är ganska uttråkad så får hoppas på att det händer något iallafall! 

 

År 2013 Juli-Augusti!

Juli blir nog en av top 3 månaderna detta året. Jag tog moppekörkort, var på tjörn, det var soligt, Emelie kom hem från malta, Jag och Elin jobbade på Gothia som var riktigt kul, tillbaka på tjörn och njuta av somaren. När jag kollar på bilder från i somras så är det verkligen dessa jag blir gladast av. Så himla underbart med sommar ! 


Sommaren började gå mot sitt slut och jag försökte njuta av de sista dagarna jag hade kvar på tjörn för deta året. Vi hade uppe lite familje kompisar som var väldigt kul att träffa. Jag köpte ett nytt objektiv som kom till användning när vi var i Lysekil och kollade på segling. Tjejerna överraskade mig med en brunch och så firades jag lite i efteskott. Lite senare firade vi även Adelia som fyllde år precis i slutet av Augusti. Och så började ju skolan.. Sista året på Högstadiet! Jag var även på träningsläger med laget och så var vi iväg och spelade painball.


Betyg!

Detta känns verkligen inte som en frdag. Dagen har varit riktigt lång och jag har typ inget att göra så är lite uttråkad.. Men nu på eftermiddagen har jag kollat på en film som heter Gone som var riktigt bra, så den rekomenderar jag. Sen har jag även börjat kolla på Gossip Girl eller har bara serr ett avsnitt men ska fortsätta nu tänkte jag. Har precis tit och väntar på svar från tjejerna så får jag se om jag gör något med dom ikväll eller inte. Fick hem betygen idag också, är faktiskt nöjd. Trodde inte så mycket eftersom jag inte sattsat så himla mycket på att höja mig. Men har ändå höjt mig i 4 ämnen och tyvärr sänkt mig i ett, men det räknade jag typ med. Så jag är ändå nöjd men hoppas att jag kanske kan ta hem några poäng till nästa termin.

 


Äntligen jullov!

Är hemma nu efter att ha hunnit göra mycket de timmarna av dagen som gått. Vi hade lite lekar och sånt innan vi gick på lov. Efter de gick jag till gymmet och va där i typ 1 timma. Jag var väldigt seg, hungrig och trött så körde väl inte stenhårt kanske. När jag kom hem duschade jag och gjorde mig lite fräsch sen var jag nere hos tandläkaren en liten snabbis. Ska dit om lite mer än 1 månad för att en specialist ska kolla hur vi ska göra med tandställningen osv. Blev iallafall av men en av två tandställningar vilket är riktigt skönt. Slipper den nu!! När jag kom hem kollade jag på något foto program på TV och det gjorde mig sugen på att gå ut och fotografera lite. Men vädret är äckligt, typ regn och blåst.. Så skiter nog i de och sätter på en film eller nått :) Får se om jag hittar på något lite senare ! 

 

Julklapps fix!

Några bilder från igår när jag höll på att fixa lite julklappar ;)



 

År 2013 Maj-Juni!

Maj var en månad då det hände lite saker iallafall. Konfirmations läger + avslutning eller vad man kallar det. Jag hade börjat komma igång med spelet i fotbollen så fick spela mer och mer matcher vilket alltid är kul. Tjejkvällar, värmen var påväg och man kunde gå barbent. Studenten kom och vi var hos Emelie för att fira lite eftersom hennes storebror gick ut.  


 
Troligtvis min favorit månad på hela året. Vi får sommarlov som man längtat efter länge. Det är förhoppningsvis varmt. Det är både midsommar afton och min födelsedag under samma vecka. Jag får vara på tjörn och bara ta det lugnt och ha det bra och kul. Gillar verkligen sommaren och Juni. Sommarlovet började, jag spenderade mycket tid på Tjörn detta sommarlovet, ganska ensamt stora delar men ändå skönt och bra. Midsommarafton firades som van´ligt med pappas ungdoms kompisar och deras familjer. Några dagar senare fyllde jag år och Elin och Sofie kom upp till Tjörn och var där med mig några dagar. I början av Juni var det ju fortfarande skola men annars solade jag och tog det lugnt och försökte njuta så mycket som möjligt av solen och värmen som fanns. 

 
 
 

Trött!

Jag är så fruktansvärt trött och snart ska jag vara på skolan för avslutning. Orkar verkligen inte röra på mig typ.. Men ska göra mig ordning lite nu och sen åka till skolan. Efter skolan blir det gym sen snabbt hem och duscha och sen direkt ner till tandläkaren. Efter de får vi se vad som händer, kanske träffar några eller nått, vet inte riktigt nu! 




Justin Bieber!

Det har verkligen varit en fullspäckad dag. Först hårt jobb i skolan med ett teknik arbete som i princip skulle vara klart idag. Så vi jobbade med det hela dagen och min modell blev väl ungefär som jag tänkt mig. Efter skolan gick jag, Emelie och Sofie och köpte godis och sånt till Bion. Eftersom vi blev lite sena så passade vi på att göra det när vi väntade på tåget så vi slapp göra det i Göteborg. Vi kom några minuter efter tre och den skulle börja då så vi hade väldigt tur. Filmen var riktigt bra, Man fick en del flashbacks från konserten och sånt. Dock lite överdrivet kanske att sitta och skrika och sånt till en bio? Lite kaos när den startade och alla bara skriker typ, som att han är där. Men det hör väl till ltie kanske, galna fans typ. Efter gick vi och köpte några julklappar lite snabbt och sedan träffade vi Philip och Lukas innan vi skulle ta tåget hem och hälsade och pratade lite med dom. Nu på kvällen har jag slagit in lite julklappar och sånt, fixat lite grejer osv. Ska gå och lägga mig snart. Imorgon har vi riktigt kort dag eftersom vi bara ska ha lite avslutning och sånt. Efter ska jag nog gymma och sedan ska jag till tandläkaren ;)

 

Believe movie!




Adele- Live at "The Royal Albert Hall".

Häromdan när jag satt hemma och lyssnade på lite musik och sånt så kom jag på en sak som jag såg på TV för typ 1,5 år sedan eller nått sånt. Och det var en konsert med Adele som visades på TV och jag kommer ihåg hur bra jag tyckte att det var när jag såg det. All den kärlek och känslan hon förmedlar känns så himla äkta. Hon är så sjukt bra. Så jag tycker att ni ska ta er 1,5 timme och kolla på konserten. Vissa låtar är verkligen sjukt bra och magiska. 


År 2013 Mars-April!

Mars startades med att vi hade tjejkväll/helg hos Adelia och firade Elin och hade det mys. Sen började våren komma men sedan även snö igen 17e Mars. 24 Mars åkte jag och Elin med skolan och lite andra kompisar till Hovfjället och hade två toppen dagar där. Det finns så mycket minnen därifrån och det var riktigt kul. Vi var även ute på marstrand med familjen precis i slutet av Mars. Fick en riktigt fin vår dag där ! Sedan shoppades det lite mer, någon mer tjejkväll osv.  I slutet av Mars började jag och Emelie blogga tillsammans igen och gjorde det i ca 1,5 månad.



 
April blev ju Månaden med stort M! Det var i April Jag, Emelie, Pappa och Thomas var i Stockholm för att jag och Emelie skulle se Justin Bieber. Hela grejen var så himla roligt. Åka till Stockholm, shoppa, se lite saker, ha kul, se på Justin osv. Konserten av såå bra och jag är riktigt glad att vi fick biljetter. I April fick vi även till några tjejkvällar, lite shopping och prao på donken i 4 dagar. April månad avslutades med kompisar hemma hos oss på Valborg.


 
 

Trött i kroppen!

Nu hade det inte suttit fel med en thaimassage.. Är så fruktansvärt stel och har ont i näst intill alla muskler känns det som. Efter skolan idag , som vi städade och kollade film på, gick jag till gymmet och körde 1,5 timme även idag. Samtidigt som det är sköt att vara tillbaka så är det ju extremt jobbigt för kroppen nu i början efter det lilla uppehållet. Men imorgon blir det iallafall en vilo dag eftersom jag ska in till Göteborg efter skolan och kolla på Believe Move med Emelie och Sofie. Vi kan inte se premiären i Sverige eftersom vi har ett taknik arbete som ska göras imorgon men vi hinner till den som sänds 15.00 så det är ju sjukt bra och kul. Har väntat länge nu! Så nu har jag sovit lite och sen ska jag även försöka gå lägga mig i rimlig tid så jag orkar mig upp imorgon!

 

Julklappar från julklappsspelet med tjejerna!

Dessa sakerna vann/fick jag i julklappsspelet som jag och tjejerna hade i fredags. Fick även en chai latte burk med kryddor så man kan göra eget hemma, men jag testade en gång till och gillar det inte så Adelia ska få den. Men jag fick verkligen bra saker och saker som passar mig bra. Jag har i princip testat allt och det funkar toppen. Så detta blev som en tidig julklapp typ och det är ju alltid kul :)



 

År 2013 Januari-Februari!

Året startade på bästa sätt i Thailand med Emelie och hennes föräldrar. Där vi hade ca 20 dagar kvar innan vi skulle tillbaka till Sverige. Den resan saknar jag så himla mycket. Det var en riktigt stor upplevelse i mitt liv och att göra den med just dom gjorde allt helt underbart. Jag hade så himla kul och fick uppleva lite nytt. Jag är så glad att jag fick följa med på deras resa och alla minnen är oförglömbara. När vi kom hem var det inte så mycket kvar av Januari månad och då var det väl mest att komma tillbaka till vardagen med skola osv. Så då hände det inte så mycket! 


 
I Februari månad hände inget jätte speciellt utan lite små vanliga saker gjordes. Tjejkvällar, Bio, Shopping, Skola, Kompisar osv. Så inget speciellt egentligen utan bara en bra och lugn månad. 


Otroligt skön dag!

Vilket otroligt skön skoldag vi hade idag, Slutade 20 minuter tidigare vilket var skönt. Vi har inte så mycket att göra i skolan nu förutom ett teknik arbete på Torsdag. Så vi kollar lite film och sånt typ på lektionerna. Efter skolan gick jag och Emelie till gymmet och körde i ca 1,5 timme. Kändes ändå bra med tanke på att jag inte gymmat/tränat på några veckor men nu ska jag köra på igen. Nu ligger jag i min säng och håller på och fixar lite inlägg och lyssnar samtidigt på Andrea & Mathildas Podcast. Kommer bara ta det lugnt resten av dagen. 

 

Pop Danthology 2013!

Förra vintern var en av mina favorit låtar helt klart "Pop Danthology 2012". Det är en mashup med över 50 populära låtar av olika slag. Sjukt bra tyckte jag för ett år sedan och spelade sönder den. Igår hittade jag årets låt och blev lite besviken. Hade hoppats på en ännu bättre, men tycker att förra årets låt var bättre. Men den är ändå skön och jävligt bra gjord. Den är ju bra men hade hoppats på mer! 



Här är även de som är gjorda 2010, 2011 och 2012! 

Min Önskelista!

 Då är även min önskelista gjord. Egentligen önskar jag mig inte så mycket i princip bara pengar. Jag gillar väl att köpa sakerna själv så att det blir det jag vill ha. Men för att underlätta för mamma så gjorde jag två kollage med lite olika saker som jag gillar och hade blivit glad över. Jag håller på och sparar för att kunna köpa lite saker till kameran och kläder, smink mm är ju alltid kul att få. 

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring pink tops

 


Slut på Energi!

Energin är inte hög nu de sista innan lovet när det bara är mörkt och tråkigt och ingen snö. Kan vi inte få lite snö och julkänsla så man blir på lite bättre humör. Idag efter skolan gick jag och la mig i min säng och somnade och sov i 2-3 timmar. Var så himla trött och orkade inte hålla mig vaken. Sen har jag surfat runt lite på datorn och hjälpt min bror lite som tyvärr brutit foten. Sån himla otur har han och jag tycker verkligen synd om honom. Så nu får vi vara lite extra snälla och hjälpsamma här hemma. Men snart ska jag iallafall säta mig och kolla på TV, både Morden i Sandhamn och Paradise Hotel idag.

 

Saknaden är stor!

Då var även denna söndagen slut och det är endast två Söndagar kvar på 2013. Detta har varit en lite mer händelserik Söndag än va det brukar vara. Var inne i Göteborg på Hard Rock Cafè och åt, bowlade och hade lite julklappsspel. Bowling är väl inte min starka sida men det var kul ändå. Efter hämtade vi upp Elin på väg hemså åkte vi hem till mig där Sofie och Adelia väntade så snackade vi lite och sånt och sen sa vi hejdå till Elin. Jag är såå himla avis på henne, tre veckor i värme. Hon ska till de stället där jag och Emelie var förra vintern såddet ger än lite flashbacks.. Men hoppas iallafall att hon får det bra. När dom gått fixade jag mitt hår som såg kaos ut och även mina naglar som behövdes fixas till lite. Sen kollade jag även på sista Johan Falk filmen. Bra slut ändå. Nu ska jag gå och lägga mig för att orka den sista veckan innan lovet. Har lite saker som händer i veckan som jag ser fram emot. 

Saknades är såå himla stor! 
 

Bra kväll!

Kvällen igår blev väldigt lyckad tycker jag. Jag gick till Sofie med Adelia vid 18 och så fixade vi oss lite och så och sen kom Emelie vid åtta typ så gick vi till en kompis där det var lite folk. Hade riktigt kul och så gick vi vid två hem till mig. När vi kom hit åt vi lite innan vi gick och la oss. Sov så himla bra inatt så det var ju skönt. Imorse tog vi det lite lugnt och sen gick jag och Adelia till Sofie där vi hade lite saker. Nu har jag duschat och fixat mig för att kunna gå på Hard Rock Cafè med laget. Vi ska ha lite julavslitning och så. Så jag ska gå snart. Efter det ska jag hem till Emelie dit tjejerna ska komma så ska vi säga hejdå till Elin som åker till Thailand imorgon och är där i tre veckor! 

 

Julklappar, kompisar,fest!

Har precis varit på allum och köpt lite julklappar med mamma. Skönt att ha det avklarat så jag inte behöver tänka så mycket på det! Nu ska vi åka och hämta min bror och några kompisar till honom någonstans där dom spelat match. Sen ska jag hem och fixa lite saker och senare ska jag till Sofie. Ikväll ska jag, Emelie, Sofie och Adelia på fest hos en kompis. Ska bli kul,vet inte riktigt hur det blir efter men det blir nog bra. 
Kvällen igår var väldigt lyckad. Elin kom lite tidigare så började vi med maten så när dom andra kom var det nästan klart. Efter vi ätit spelade vi julklappasspelet. Alltid lika kul när det blir lite kaos och fajt om vissa paket. Sen åkte Elin hem och så kom lite andra kompisar. Så bi spelade lite spel och pratade och sånt så gick alla hem vid strax efter tolv. Så städade jag lite och så, tog undan disk och sånt och sen gick jag och la mig strax efter ett. En bra kväll alltså ! :)


Luciatåg x3!

Gud va trött jag är.  Jag gick upp vid 6 imorse så kom Emelie och så fixade vi oss tillsammans. Sen hade vi tre luciatåg på skolan innan vi fick sluta vid 11.30. De två sista gick väl inte jätte bra kanske, många blev oseriösa och det blev lite okonsentrerat.Men hela grejen var väl ändå ganska kul och det känns lite tråkigt att det redan är över. När jag kom hem la jag mig i soffan och somnade, och så vaknade jag vid typ 14. Känner att det var bra och jag behövde det om jag ska orka resten av dagen. Senare kommer tjejerna så ska vi ha julklapps spelet och laga mat tillsammans. Blir en bra lucia :) 

En bild på hur mitt hår blev när jag färgade det. Det är Mörkbrunt med lite röd underton typ så det är lite rött i ljus och sånt. Vilket man ser mest längst upp.
 

Lucia tåg för föräldrar mm!

Dagen har bestått av endast lucia övning och uppvisning. I skolan gjorde vi först kransar och sånt till kvällen och sedan var det övning som gällde. Vi hade två ganska långa raster men annars körde vi på hela tiden tills kl.15.15! Efter gick jag till Life och pratade lite med en kille där om gymkort och så, får se hur det blir om jag börjar där eller om jag får gå tillbaka till Actic. Beror på vad mamma vill göra eftersom hon måste vara medlem på Life om jag ska få träna där.. Aja, när jag kom hem slappade jag en liten stund. Hade riktigt ont i huvudet och sånt men det gick över typ och sen gick jag till Adelia så fixade jag, Emelie, Sofie och Adelia oss lite extra. Lockade håret och sånt så att vi blev lite extra fina. Sen körde mamma oss till skolan så gjorde vi ordning de sista med dom andra och sedan körde vi för föräldrarna vid 18.30. Det gick bra, vi kommer nog vara bättre imorgon men det gick ändå bra. Jag var jätte nervös men klarade det bra ändå. När jag kom hem kollade jag på lite tv och magic mike nu tínnan jag duschade för att vara fräsch igen imorgon. Emelie kommer hit vid 6 så ska vi göra ordning oss igen inför tre "föreställningar" för skolan. Vi slutar vid 12 typ så blir en tidig dag :) 

fyra bilder från kvällen!
 

Övning lucia tåg!

Idag har vi bara gjort saker inför lucia tåget ikväll och imorgon. Snart ska vi öva ch göra allt två gånger till innan vi slutar. Sen ska jag fixa lite saker efter skolan och sen ska jag hem och fixa mitt hår innan vi ska tillbaka till skolan för att visa för föräldrar mm.




Köpa Julklappar!

Har precis kollat klart på PH och nu ska jag gå och lägga mig. Det har varit en lång men bra dag. Vi hadfe våra två sista prov för denna terminen idag och det kändes ändå bra på båda två så det är ju riktigt gött. Efter skolan åkte jag med Emelie in till Göteborg för att hjälpa henne köpa lite julklappar. Och det gick bra, vi var dock väldigt trötta men vi fick ändå köpt de vi skulle. Och jag fick som jag visade förut med mig en hårfärg hem. Så ikväll hjälpte mamma mig att färga mitt hår och det blev nog ganska bra ändå. Det är mörk brunt med lite rött skimmer / underton i typ. Svårt att förklara men sa försöka ta bilder imorgon. Det kanske blev lite för rött, asså det syns typ bara när det kommer ljus på men ändå. Men det kommer nog gå ut lite ändå. Aja, imorgon är det lucia som gäller hela dagen. Så måste vara pigg till de så ska gå och lägga mig nu! En lång dag väntar imorgon!

 

Färga håret!




Fin vinter outfit!

 
annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring UGG Australia

Imorgon sätts betygen!!

Heregud vilken dag. Skoldagen var iförsig ganska lugn men efter skolan var det fullt ös med pluggande. Men känner mig ändå klar och förberedd inför två prov imorgon. Det är verkligen de sista nu innan betygen sätts så måste klara av framförallt matte provet imorgon bra så att jag kan höja mig. Det hade ju varit såå himla kul! Så ska verkligen ge allt. Vi får sluta typ 1 timma tidigare imorgon och då åker jag och Emelie nog in till Göteborg för att Emelie ska kolla på lite julklappar och jag hjälper henne lite. Sen blir det nog en sväng till gymmet eftersom dagens fotbolls träning blev ytterligare en skojträning. Fotbollsplanen är full med snö/is så vi fick vara inne i en liten hall och spela spökboll och någon annan grej. Men det var kul ändå. Nu har jag kollat på PH och ska gå och lägga mig innan det blir för sent! 

 

Imorgon sätts betygen!!

Heregud vilken dag. Skoldagen var iförsig ganska lugn men efter skolan var det fullt ös med pluggande. Men känner mig ändå klar och förberedd inför två prov imorgon. Det är verkligen de sista nu innan betygen sätts så måste klara av framförallt matte provet imorgon bra så att jag kan höja mig. Det hade ju varit såå himla kul! Så ska verkligen ge allt. Vi får sluta typ 1 timma tidigare imorgon och då åker jag och Emelie nog in till Göteborg för att Emelie ska kolla på lite julklappar och jag hjälper henne lite. Sen blir det nog en sväng till gymmet eftersom dagens fotbolls träning blev ytterligare en skojträning. Fotbollsplanen är full med snö/is så vi fick vara inne i en liten hall och spela spökboll och någon annan grej. Men det var kul ändå. Nu har jag kollat på PH och ska gå och lägga mig innan det blir för sent! 

 

Min Egna Skyddsängel ♥

Igår när det var min namnsdag så fick jag ett armband från Mamma och Pappa. Pengarna för armbandet går till UngCancer insamlingen för att kunna hjälpa fler människor. Tjejen som kom på denna idèn med dessa armband förlorade sin pappa i cancer och ville göra något för att hjälpa till. Mer om henne finns att läsa HÄR som är hennes egna hemsida. Jag tycker iallafall att detta armbandet var väldigt fint och det känns liksom bra att bära det. Min egna skyddsängel♥ Klicka HÄR för att komma till Ungcancers webshop där det finns att beställa olika saker. Tillsammans gör vi skillnad!♥




 

Julklappstips- Personlig julklapp!



Tänkte ge ett till julklappstips och detta är lite mer personlig julklapp. Så om man vill ge bort en sak som är lite mer betydelsefullt och minnesvärt så är detta ett hett tips. Dessa sakerna på bilden ovan är från JapanPhoto som finns i b.la Göteborg, men jag vet att det finns massor av hemsidor där man kan beställa hem liknande saker. Jag tycker att det är kul att man kan välja egna bilder som kan vara både personliga och betydelsefulla. Ett ställe där man kan samla bilder och annat som man vill påminnas av oftare. 
Så mitt tips idag är att kolla in olika fotoböcker, och som på bilderna ovan, puzzel, almanacka, kortlek, musplatta osv. Men glöm inte att beställa i tid eftersom det tar några dagar tills det kommer! 

Kämpa in i det sista!

Har verkligen haft fullt upp hela dagen. Först en fullproppad skoldag med de sista innan lovet som håller på nu. Efter skolan blev jag hämtad av Pappa och Viktor så åkte vi och köpte några tränings grejer till min bror och en sak till mig. Sen åkte vi hem och då satte jag mig och pluggade. Pluggade matte, idrott och framförallt på min låt som jag måste redovisa imorgon eller om jag har tur på onsdag. Så satt och höll på med det i ca 4 timmar. Är verkligen inte nöjd med min låt men måste ju redovisa den för att få betyg i Musik. Så nu gav jag upp lite och sitter och kollar på Morden i Sandhamn, sen ska jag även kolla på Paradise Hotel innan jag går och lägger mig. Imorgon är det vanlig skola, tisdagar är ganska liúgna. Men efter skolan blir det plugg och sedan träning på kvällen. Kör som satan nu in i det sista i skolan så är ganska upptagen denna veckan! Men ska försöka uppdatera lite också!

 

Nya julnaglar!








Jobbigt Core pass!

Har precis kollat klart på näst sista Johan Falk filmen. Nästa vecka visas sista och den måste jag se! Denna Söndagen har väl varit en av de bättre söndagarna. Jag har städat mitt rum, provat lite skidkläder, pjäxor, hjälm och sånt, gjort några julkort. Ett få tal julkort blev väl bra men det är kul ändå. Sen var jag på träning som var bra men jobbig. Även idag var vi få så det blev match halva träningen och sedan styrka. Först körde vi lite ben övningar och sedan kom Agneta igen och körde ett Core pass med oss. Riktigt jobbigt men väldigt bra! Sen gick jag hem och det tog 10 minuter längre än va samma väg tar annars. Att gå i snask/snö och vara trött i endast uppförsbackar är inte kul alls. Har även hunnit med att måla mina naglar nu på kvälls kvisten. 
Imorgon börjar en ny och händelserik vecka. Två sista prov, lucia på både torsdagen och fredagen, test på träningen mm. Men det ska väl bli bra ändå, det är ju bara att ligga i! 


Nytt från Bloppisen!

Dessa två plaggen fick jag med mig hem från Bloppisen igår. Tycker att båda är väldigt fina och ser i princip oanvända ut. Koftan är verkligen såå fin och en ny favorit redan! Båda kostade 100kr så det var verkligen skit bra! 








 

Julklappstips- "Gift Set"

Här kommer ett litet julklapps tips som brukar gå hem hos många. Det kan ju vara riktigt svårt att köpa julklappar till vissa. Dessa typer av julklappar finns på t.ex. Kicks och Åhlèns. De innehåller oftast en parfym och en tillhörande Body Lotion. Det finns för både Herr och Dam och det brukar finnas i många olika dofter. Både lite av de dyrare och lite av de billigare. Jag vet att det finns set med t.ex. hår produkter, smink produkter , kropps produkter, nagel grejer osv. Så om du har svårt att köpa julklapp till någon så kandetta vara ett hett tips! 
 
annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring Versace

Skidor & snö!

Vaknade för ungefär 1 timma sedan och nu sitter jag framför tvn och kollar på skidor. Ute snöar det massor vilket jag gillar. Blir lite bak och pyssel idag kanske innan träningen. 




Oavgjort!

Matchen var kul och bra. Det var verkligen en hård och tuff match, med en hel del kaos och oklarheter. Men den slutade iallafall 5-5 och Viktor gjorde ett riktigt snyggt mål så det var kul ;) Efter åkte vi hem till oss och då följde Emelie med. Så åt vi lite och sånt. Och sedan strax efter dfe gick Emelie hem. Nu ska jag sätta på en serie innan jag går och lägger mig. Imorgon blir nog också en lugn dag men lite fix hemma och senare på eftermiddagen lite träning :)

 

Innebandy!

Blev lite bak efter vi ätit lunch och sen la jag mig och sov lite.. Var sjukt trött så det behövdes! Vårat internet krånglar tyvärr så det tar jätte lång tid att ladda upp bilder och sånt på datorn. Men bilder på de jag köpte idag kommer förhoppningsvis upp imorgon ! Nu ska vi iväg och kolla på Viktor när han spelar innebandy! 




Bloopis och julklappar!

Sitter på tåget på väg hem nu efter ca 2,5 timme i Göteborg. Har köpt lite julklappar och även två saker till mig från bloopisen. Den var bra fixad och det var fina saker. Det var jag och typ 10 till där eftersom vi fick gå in tidigare. Och kan säga att det var ganska trångt ändå så det var skönt att vara där lite innan. Och det fanns ju fortfarande mycket fint kvar då. Så det var kul. Sen har jag gått och kollat i lite affärer för att försöka hitta några julklappar och lyckades ganska bra så fick med mig några saker hem. När jag kommer hem ska jag och mamma troligtvis baka och göra julkort. Så det blir en lugn och mysig lördag.




Julklappstips- Till Henne!

Här kommer mitt andra kollage med julklapps tips, och idag är det till tjejer/kvinnor. Det är väl mest tjejiga grejer kanske men jag tror verkligen att vissa av sakerna skulle kunna användas av kvinnor. Detta är iallafall saker som jag skulle bli glad över att få. Även här lite olika prisklasser för att det ska passa alla olika sorters budgeter. 

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring NIKE

Jag vann en VIP biljett!

Ligger nu helt utmattad i min säng och kollar på datorn lite. Det har varit en hyfsat lugn dag. Skoldagen idag gick ganska fort och efter skolan gick jag och gymmade. Har kommit ifrån mina gym rutiner lite så ligger lite efter men försöker ta mig tillbaka. Nu har jag ätit och duschat och lite sånt och kommer nog inte göra något speciellt ikväll. Det blåser fortfarande mycket ute och är kallt så jag har inte lust att ta mig ågonstans heller. Så gör det lite mysigt framför TVn och kollar på idol, så kommer kanske några kompisar hit sen. Imorgon ska jag upp tidigt för att ta mig till Göteborg vid 10. Jag vann en VIP biljett på Filippas blogg så jag får komma till några bloggtjejers bloppis tidigare och kolla innan alla andra. Så det var ju kul så ska åka in dit imorgon och sedan vet jag inte vad som händer resten av dagen. 

 

Julklappstips- Till Honom!

 Eftersom jag varit lite dålig med bloggen de senaste så ligger jag kanske lite efter med julklapps tips. Men nu kommer det även från mig. Det är i princip likadana saker som alla andra bloggare har med på deras kollage. Men det är väl detta en kille/man skulle bli glad för (förutom alla olika spel och skit de nördar). Försökte ha med lite olika prisklasser men det är inte helt lätt. Men man kan hitta liknande saker i olika butiker! 

annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring a ralph lauren perfume

Rolig träning!

I skrivande stund så blåser det extremt mycket och regnar/snöar. Kul med lite snö men känns som att det är lite för varmt för att det ska lägga sig och vara kvar ett tag nu. Men eftersom vädret är som det är så var vi bara 6st på träningen + 3 tränare. Så det blev lite inomhus spel i en liten skyddshall så ganska liten hall. Men riktigt kul, blev verkligen en skojträning. Alla bara sprang runt och skrattade hela tiden så det var ju kul. Skönt att vi var inne eftersom jag inte alls var taggad på utomhus träning. Har även skickat in en So uppgift som jag haftg lite ångest över ett tag. Så nu har vi två prov och ett projekt kvar innan jullovet.. Men känns gött med 19 dagar kvar till jul ;)

 

Full rulle..

Mina dagar är sig lika. Jobbig skoldag, kommer hem, fortsätter plugga, äter lite, kollar lite TV, går och lägger mig.. Ja det är mina dagar just nu. Håller på med det sista innan betygen släpps och jag känner att dessa betygen ändå är ganska viktiga eftersom det är dom vi söker in med till gymnasiet. Så ligger i nu i två veckor till och sedan går det lite lätt mot lov. Nästa vecka är det fullt med lucia tåg osv. Så då försvinner två skoldagar och förberedelser inför det tar väl lite extra energi. Har några sista inlämningar och prov och sedan är det lov. Ska försöka hänga i tills lovet för jag tror att jag kan få ny energi då! Men det får vara lite halv bra nu ett tag till..

 

Årets Komet!

Har haft en hyfsat bra dag. Skön skoldag och sedan lite extra plugg. Hade dock ganska ont i huvudet och var trött så gjorde bara lite så får jag köra mer imorgon. Sen var jag på Segerbankett med laget och så var även p-97 där eftersom dom också vann serien. Så vi åt 3 rätters middag och hade det kul. Det delades ut priser osv. Jag fick ett pris för Årets Komet som var något i stilen att jag hade utvecklats bra, ger inte upp, ger allt, är på träningar mm. From zero to hero sa dom så lite så kanske. Men det var jätte kul, det blir som ett litet kvitto på att det man gör märks och det är ju alltid kul. Så det känns väldigt bra. Sen fick vi som medvärkat i div1B också medaljer för serie segern. Nu kollar jag på Paradise Hotel och sen ska jag gå och lägga mig. Är väldigt trött och vi har en lång skoldag imorgon + annat plugg efter skolan! 


 

Förklaring!

Tänker inte be om ursäkt mer för att jag inte uppdaterar bra. Det är ju trots allt min blogg och jag känner att jag kommer längre och längre ifrån den. Har ingen inspiration eller ork alls att lägga på bloggen för tillfället. Men samtidigt så vill jag inte sluta. Så ska försöka uppdatera när jag känner för det och någon gång om dagen. Men som sagt så har vi en del i skolan nu och massa annat som är igång. Denna veckan och nästa är det fulls schema helt tiden. Men ska försöka hinna med lite annat än plugg. Men nu vet ni iallafall att jag är upptagen och uppdaterar när jag har tid och ork. Kan även lägga till att min mobil gick sönder idag så jag har min gamla iphone 3gs som är jätte långsam och dålig. Så ska försöka fixa den eller så får jag ha mammas kanske! 

 

1a december

Jag vet att uppdateringen inte är så bra för tillfället men har en del att göra så bloggen kommer lite efter. Men idag har jag iallafall spelat in en "min dag" video så den håller jag på att fixa nu så den ka komma upp imorgon. Blev så sent så den får komma upp en dag efter. I den  kommer ni iallafall få se vad jag gjort idag. Har t.ex bakat och tränat. Träningen var riktigt jobbig, det var häften fys och hälften match. Så blev riktigt jobbigt i kroppen. Men det är ju bra att kombinera styrka och kondition. Nu har jag kollat på Johan Falk och ska gå och lägga mig. Imorgon startar en ny vecka som jag hoppas blir bra! 




1a Advent!

Dagen startade väl ändå bra men är väl inte på lika bra humör längre. Vaknade strax innan 10 och då satte jag på julkalendern och kollade på den. Tycker det är mysigt att följa den, det är något jag alltid gjort liksom. Sen gick jag upp och åt och kollade på lite skidor som också är något jag alltid gör på vintern ;) Sen gjorde jag mig i ordning lite och åkte och köpte lite saker till att baka. När jag kom hem bakade, bkev nog helt okej. Om jag förstod rätt så ska det få stå i 2-3 dagar innan man ska äta det.. Men aja, ska fixa klart de sista där nu och sedan vila lite framför någon serie eller film.Är jätte trött så skulle behöva soval iite innan träningen ikväll.

bilder tagna 5/12-2012! Ge oss lite snö och vinterkänsla tack!