Sjuk match!

Då är denna helgen över och jag ligger i min säng redo för att sova. Denna dagen har gått fort men det har ändå varit en bra Söndag tycker jag. Jag har rensat och fixat lite i mitt rum och tagit bort lite saker som bara legat och skräpat. Sedan var jag och spelade match. Helt klart roligaste matchen på länge men även jobbigaste. Hemma match mot Eriksberg, vi kommer dit med 0poäng och har hög motivering till att vinna denna match. Det blev en helt sjuk match som slutade 6-6! Vi ledde aldrig utan tog ikapp underläge efter underläge, men vi gjorde det så otroligt bra att jag är stolt att vara Lerums spelare. Trots att det inte blev vinst så känns det som att vi vann, otroligt nöjs över vår insatts! Nu har jag precis pluggat klart och ska gå och lägga mig, imorgon är det en lång dag! 
 
 

Mys kväll!

Då är det söndag och sista dagen ledigt innan en ny skolvecka börjar. Igår kväll tog jag det bara lugnt, mådde inte jätte bra och var helt slut så låg hemma och kollade på serie vilket var skönt. Idag ska jag också bara ta det lugnt, fixa lite i mitt rum och göra en läxa innan jag ska iväg på match. En viktig och hård match så hoppas att vi spelar mycket bättre idag än vad vi gjorde igår. 

Saknar dessa sommardagar något otroligt! 



Covers by Sofia Karlberg!

Jag tänkte göra ett litet inlägg och visa denna tjejen som lägger ut covers på Youtube. Hon är så otroligt duktig och jag har lyssnat om och om igen på hennes covers. Här är iallafall mina favortier av dom hon lagt upp! 

 



Förlust!

Då har i princip hela denna Lördagen gått och det enda jag gjort är att spela fotobll kan man väl säga. Hade match mitt på dagen idag så det tog upp både förmiddagen och eftermiddagen. Matchen slutade med knapp förlust vilket var otroligt tråkigt och jag är väldigt besviken på min insatts. Menmen, tar nya tag till imorgon! Nu har jag duschat och ska äta snart. Idag blir det en lugn kväll framför en serie eller något liknande kan jag tro. 
 
 

Underbara fredag!

Denna dagen har varit riktigt bra! En skön och bra skoldag följt av några timmar i Göteborg med Emelie för lite shopping, mat osv. Så det var mysigt och bra. När jag kom hem åkte mamma och pappa och köpte thaimat vilket var sjukt gott. Nu ligger jag i soffan och kollar på Kristallen och ev. Hittar jag på något ikväll, annars blir jag kvar här i soffan med chips och coca cola! :)




Nytt: Födelsedagspresenter!

Här kommer bilder på de saker jag fick av mina älskade kompisar i födelsedagspresent. 
En sjukt fin och skön jumpsuit eller vad det kallas, och ett helt underbart doft ljus som luktar så otroligt gott! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saknar!

Kollar tillbaka på bilder från tidigare i somras och inser hur skönt det var. Jag hade det så bra med mina tjejer, skolan närmade sitt slut, på väg mot sommarlov och allt var bara allmänt härligt. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite problem!

Då har denna Torsdag gått och jag är helt slut i min kropp. Vi hade en riktigt lång skoldag idag men många lektioner som avslutade med idrott som bestod b.la av att springa, vilket var otroligt jobbigt. När jag kom hem från skolan somnade jag som vanligt innan jag tog mig till träningen. Tyvärr hade det blivit fel i planbokningen så vi fick ha en annorlunda träning idag, bestående av hinderbana mm. 
Från det ena till det andra så insåg jag att jag publicerade fel inlägg idag, alltså skulle det egentligen komma upp idag och ett annat imorgon. Aja, får bli lite konstigt denna veckan så kör jag på igen nästa! Nu ska jag gå och lägga mig för att orka med morgondagen! 
Kan inte göra annat än älska denna bilden, så mycket glädje! 

 

Från mitt sminkbord: Ögonskuggor från Isadora!

 
För ett tag sedan köpte jag dessa fyra ögonskuggor på Åhlèns, de var på rea så jag tänkte att jag skulle passa på att testa lite nya färger som jag inte har. Hittills har jag testat den rosa och den blåa och jag gillar dem riktigt mycket tillsammans med lite bruna skuggor. 
 
 
 
 

Malmö till CL!

Blir en liten sen uppdatering innan jag går och lägger mig. Idag hade jag endast 2 lektioner i skolan och sedan var jag med Filip en stund. När han gått åt jag middag och lite senare åkte jag och mötte upp Sofie på gymmet. Det var kul att gymma med en kompis så man kunde snacka lite och sånt samtidigt. Nu har jag precis kollat på fotboll, riktigt spännande match mellan MFF-SAL. Otroligt kul att MFF gick till CL, ska bli kul att se hur det går för dem där. Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag börjar tidigt imorgon och har en lång skoldag! 
 
 

En sommar kväll!

 
 
 
 
 
 

Inspiration: Höst Outfit!

 


annastockelid.blogg.se

annastockelid.blogg.se by s-stockelid featuring an open front cardigan
 

Sovmorgon!

Idag hade vi alltså lång sovmorgon vilket var väldigt skönt. Så snart ska vi gå till skolan där vi har två lektioner och sedan slutar vi. Ikväll ska jag till gymmet vilket alltid är skönt! 





Sen träning!

Denna dagen har varit i princip som många andra. Skola som gick bra, älskar vårat schema verkligen, när jag kom hem somnade jag en liten stund och sedan började jag fixa lite i mitt rum, fixade mina naglar osv. Nu har jag precis ätit och slappar lite innan jag ska iväg på sen träning. Senare kommer nog Alicia hit och sover här eftersom vi börjar sent imorgon! 
 
 

B & W


 
 
 
 

Ur min garderob: Tyg Shorts!



Dessa tyg shorts från H&M köpte jag tillslut i somras efter att jag länge letat efter ett par svarta i min storlek då de tog slut väldigt fort. Med facit i hand skulle jag gärna vilja ha fler i andra färger och mönster men jag tror tyvärr att de slutat sälja dessa, jag kunde inte hitta dem senast jag kollade iallafall. Men det finns liknande i flera andra butiker och det är ett hett tips om man ska utomlands eller till nästa sommar. Jag använde mina otroligt mycket denna sommaren! 
 
 

Stor seger!

Matchen slutade 8-0 till oss vilket var en otroligt skön vinst, dock var det inte en jätte rolig match som back. Men vinst är vinst och vi tog 3 härliga poäng, klättrade 3 platser på listan upp till en tredje plats. Snart ska jag sova eftersom det är skola imorgon, en ganska lång dag tror jag och sedan på kvällen har jag träning. 
 
 

Sjukaste!

Denna dagen har gått ganska fort. Jag hade ju sovmorgon imorse men vaknade ca 2,5 timma innan jag skulle gå upp egentligen p.g.a ett otroligt åskoväder.. Kändes som hela huset skulle falla ihop för det skakade och lät så mycket. Väldigt läskigt för mig som hatar blixtar och åska. Sedan hade jag svårt att somna om så det var lite segt men jaja. Skoldagen har varit ganska skön, fick sluta 1,5 timma tidigare vilket var underbart! 
Nu sitter jag och kollar på VMA från inatt, snart ska jag äta för att sedan ta mig till samlingen för matchen. 




Nytt: Blandat från Sommaren!

Här är lite nytt som jag köpt i sommar som jag inte hunnit visa. 
 
Först ut är denna magtröja som jag köpte på H&M för ett tag sedan. Riktigt skön och bra har den varit på sommaren! 
 

När vi var i Spanien köpte jag denna kjolen på ZARA. Jag är sååååå nöjd med den och det känns bra att ha en lite "festligare" kjol 


Jag fick även med mig dessa från Spanien. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det, framifrån ser det ut som en kjol och bakifrån ser det ut som shorts vilket jag gillar mycket. Jag tycker även att detta plagget känns som att man kan "klä upp" och ha till finare tillfällen. Dessa köpte jag på Pull & Bear.
 
När vi var nere i Skåne stannade vi ju till på Emporia en snabbis och då gick jag in på New Yorker och hittade denna kjolen och blev kär. Jag har letat efter en mörkare blå jeans kjol länge men inte lyckats hitta någon jag gillar eller någon som har passat.
 
 
På New Yorker hittade jag även denna svarta halv långa koftan som passar riktigt bra nu på sena sommarkvällar. Den är otroligt skön och jag gillar den jätte mycket! 
 

Låtar på repeat: Ed Sheeran!

 
Nu på senaste tiden tycker jag att det har kommit flera nya bra låtar som jag uppskattat massor. 
Det senaste har jag lyssnat extra mycket på dessa två låtar under av Ed Sheeran, såå bra! 






Slapp dag!

Då har denna söndag gått och jag har iprincip inte gjort någonting vettigt alls. Fixat lite i mitt rum, slappat mycket och bara inte tagit tag i mitt liv typ. Aja, kan vara skönt med sånna dagar också ibland. Nu sitter jag i soffan med ansiktsmask, en stor skål med glass och kollar på Unknown. Imorgon börjar jag sent så får lite sovmorgon iallafall vilket är skönt. Imorgon kväll ska jag även spela match så blir nog att jag tar det lugnt innan den! 
 
 

Sommaren 2014!

Denna sommaren har verkligen varit bra tycker jag. Jag vet inte riktigt vad jag gjort men trots det så har jag haft en bra sommar. Jobbat 2 veckor, vart på tjörn, vart hemma, vart med kompisar, vart på orust, vart i spanien mm. Jag kan säga att Spanien var helt klart sommarens höjdpunkt och det var så otroligt lyckat och bra att jag bara vill tillbaka hela tiden. Sedan har jag även träffat kompisar på lite olika ställen, solat, badat och gjort allt som hör till sommaren. Vädret var ju underbart i flera veckor, jag tog kanske inte vara på det fullt ut men ändå hyfsat bra. Dock var jag ju halv sjuk i ca 6 veckor med först grov förkylning, sedan hosta som inte släppte och tillslut fick jag lunginflammation.. Så i princip hela sommarlovet gick jag runt med något av detta.. Men jag ska inte klaga eftersom jag ändå hade ett skönt, välbehövligt och bra sommarlov! Här är lite bilder från denna sommaren! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Myskväll med Mamma!

Igår efter matchen som tyvärr slutade med förlust så köpte jag och mamma med oss thaimat hem och kollade på film tillsammans. Det är inte ofta vi kan göra det men nu när pappa och Viktor var borta så passade vi på. Vi kollade på filmen The fault in our stars, som jag för övrigt inte tror att någon missat, iallafall inte dem som är uppdaterade på sociala medier. Måste säga att det nog var den sorgligaste filmen jag någonsin sett, grät något otroligt mycket. Men trots det så var den väldigt bra tycker jag! Blev därför en lugn kväll och inte allt för sen trots att vi inte satte på filmen försen ganska sent. Men en skön och lugn kväll. 
 
 

Lyckad tjejkväll!

Kvällen igår var väldigt mysig och lyckad. Jag tog tåget till Göteborg ca 1 timma innan jag skulle möta tjejerna för att ta oss hem till Elin. Vi gjode middag och snackade massor, åt, åkte och köpte godis, kollade på TV mm. Väldigt mysigt, trevligt och välbehövligt. Idag vaknade vi och tog det lugnt innan vi tog oss hemmåt. Nu förbereder jag mig för match som jag ska iväg och spela snart. 
Mysig bild från i Vintras! 

 

Kommande uppdatering!

Uppdateringen har ju varit ganska dålig det senaste och det finns flera olika anledningar till varför det är så, t.ex. så har jag inte varit hemma och sedan satte skolan. Men för att komma igång med lite bättre uppdatering så har jag gjort några kategorier eller typ av inlägg som kommer få en dag var och då kommer det komma upp ett inlägg från de olika kategorierna på olika dagar i veckan. Svårt att förklara men under kan ni se så ni troligtvis förstår. Under tiden kommer jag kanske lägga till fler kategorier, det beror på hur mycket jag kan uppdatera och hur mycket tid jag har. Självklart kommer jag uppdatera vanligt också, detta är bara några inlägg som kommer upp var och en, en gång i veckan! Detta sätter jag igång med veckan som kommer nu, alltså vecka 35. Jag hoppas att detta kommer funka och att det blir bättre uppdatering! 

Måndag: Låtar på repeat!
Tisdag: Ur min garderob!
Onsdag: Inspiration!
Torsdag: Tips Torsdag! 
Fredag: Från mitt sminkbord! 
Lördag: Blandat! 
Söndag: Veckans outfit! 
 
 

Bilder från Orust!

Här är några bilder jag inte hunnit visa från kvällen jag och Emelie var hos farmor och farfar på Orust. 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag!

Skolan gick bra idag, lär känna klassen bättre och bättre för varje dag vilket är bra. Det känns även mer och mer bra att gå omkring på skolan med de andra 1300 eleverna. Lektionerna börjar dra igång långsamt med lite små övningar för att även lära känna varandra, så det är ganska sega men sköna lektioner. Dock hade vi ca 2 timmars håltimme vilket var ganska segt. Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska träffa tjejerna ikväll ! 
 
 
 

Svar på kommentar!



Tänkte svara på denna kommentaren i ett inägg eftersom det kan vara lite kul att veta vad jag går någonstans och sånt nu. Jag har precis börjat på Lerums Gymnasium och går Samhälls linjen. Senare kommer jag välja till Journalistik Media som inriktning för 2an och 3an. Jag känner flera som valde samhälls linjen och i min klass är det ca 10st som jag känner sedan innan, vilket jag tycket är lite skönt så man inte är så ensam. De dagarna som har gått nu har vi fått lära känna klassen ganska bra och det känns mycket bättre nu än vad det gjorde första dagen! 

Helt slut!

Jag är så otroligt trött efter en skoldag trots att de inte är så långa eller jobbiga nu i början. Idag slutade vi ca 3 timmar tidigare än vi egentligen skulle, vilket var väldigt skönt. Som vanligt somnade jag efter att jag hade ätit när jag kom och nu börjar jag bli lite pigg igen. Så nu ska jag försöka ta tag i lite blogginlägg och sedan ska jag på träning ikväll. 

 

Andra skoldagen + gym!

Uppdateringen är fortfarande dålig men jag ska försöka sätta mig och ta tag i det så fort jag har tid och ork. Idag var det iallafall andra dagen i skolan och det kändes lite bättre, idag hälsade vi på klassen och började lära känna varandra bättre. Vi går enligt schemat och har lite små lektioner och lär känna varandra. Efter skolan gick jag hem och slappade lite och senare gick jag till gymmet och körde slut på musklerna. Nu kollar jag på PH och sedan ska jag gå och lägga mig för jag börjar tidigt imorgon! 

 

Första skoldagen!

Då har första skoldagen gått och jag ligger i sängen nu för att sova snart. Skoldagen var ganska kort men det var mest för att träffa den nya klassen och se skolan typ. Imorgon ska vi träffa lite fler lärare och lära känna klassen mer tror jag. Är ganska nervös eftersom det kommer vara ca 900 elever till där imorgon vilket betyder alla 97or och 96or. Men det blir säkert bra! Jag ska kolla klart på PH och sedan ska jag sova för att försöka få lite mer sömn inatt än vad jag fick igår.





Match x3

Uppdateringen har varit riktigt dålig de senaste dagarna och det är väl för att jag har varit upptagen. Jag har haft två matcher som båda har slutat med förlust och sedan har jag varit med kompisar för att ta vara på de sista dagarna på sommarlovet. Idag är det just sista dagen innan skolan börjar vilket känns hemskt.. Jag är inte redo för att börja skolan igen! Ikväll har vi en till match och innan den ska jag nog bara ta det lugnt och ta vara på ledigheten! 




Tylösand!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En dag i Halland!

Då är vi på väg hem igen för att jag ska hinna till min träning. Vi har haft en bra och mysig dag dock mycket bil åkande. Men vi var i Tylösand och åt lunch och gick en liten promenad innan vi åkte havsvägen hemåt då vi även stannade och åt glass på ett fik. Det har varit ganska bra väder idag, både soligt, molnigt och små regnat lite vilket var bra då vi har kunnat vara ute. 




Mot Halmstad!

Kvällen igår var väldigt rolig och skön. Alicia kom vid 19 så snackade vi och fixade oss lite från vårt mysmode innan vi åkte och träffade Rasmus och Jakob! Vi kollade på film, snackade mm, riktigt skönt men ändå kul. Det blev inte så sent eftersom vi skulle upp tidigt idag. Nu sitter jag och min familj i bilen på väg till Halmstad för att ha en sista dag tillsammans allihopa på sommarlovet. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert bra.




Underbart att vara tillbaka!

Träningen gick bra. Det var så otroligt skönt att vara tillbaka på gymmet trots att det var jobbigt. Jag tycker att det kändes väldigt bra att köra slut på musklerna nu efter sommaren som gått. Nu har jag duschat, ätit och sitter i detta nu och kollar på tv, mm ska nog försöka göra något snart! 





Om en vecka..

Då är det onsdag, vilket betyder att om 1 vecka sitter jag i skolan vid denna tiden och har börjat min andra dag i Gymnasiet. Känns verkligen fel att säga så, vill ha sommarlov längre och framförallt är jag inte redo för att börja skolan igen. Men för att se lite positivt i det hela så är det iallafall ny skola, nya klasskompisar mm. Men det är ju några dagar kvar iallafall och denna dagen startade lugnt, jag har börjat rensa bland mina bilder på datorn. När jag är klar med det ska jag ta mig till gymmet som jag inte besökt på hur länge som helst, säkert 2-3 månader sedan sist.. Så nu ska jag försöka komma igång igen. 
 
Hittar så mycket bilder som jag tagit på mig själv asså, denna bilden är ca 1,5 år gamal! 
 

En riktigt bra kväll!

Dagen var väldigt lyckad igår! Först en mysig dag med Emelie innan hon åker till Spanien idag. Sedan på kvällen var vi hos Mathias med kompisar och hade det riktigt kul och bra. Så kul att träffa kompisar och bara ha det bra såhär i slutet av sommarlovet. Idag blir det en lugn dag för min del, det enda på schemat idag är träning ikväll! 




Segling i Lysekil!



Här är några av alla de bilder jag tog när vi var i Lysekil och kollade på segling förra veckan. Otroligt häftigt att se på så nära håll och Match cup är väldigt kul att se på tycker jag. Får se om jag lägger upp fler bilder men här är iallafall några som jag ville publicera!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träffa Emelie !

Har haft en lugn morgon framför datorn i min säng. Men nu har jag fått på mig kläder och ska snart ta tåget till allum med Emelie. Vet inte riktigt hur resten av dagen ser ut men ikväll ska jag iallafall till en kompis för att ha en trevlig kväll! 




Ett lyckat läger!

Då var årets uppstartsläger över och jag tycker att det var väldigt lyckat och bra. Det bestod av 3 springturer, 3 träningar ( + 1 konditionstest), bad, mat, kvällsaktivitet, snack osv. Ett riktigt bra läger för att komma igång nu efter sommaren igen. Nu på eftermiddagen och kvällen har jag bara slappat och tagit det lugnt eftersom jag är otroligt trött. Jag ska snart sätta på 90210 och kolla på några avsnitt innan jag går och lägger mig. 
Här komemr iallafall några fler bilder från lägret! 

 
 
 
 

Träningsläger på styrsö!

Då är vi ute på styrsö på träningsläger! Vi har redan hunnit med väldigt mycket, 2 springturer, 1 träning, trevlig middag och lunch, flera bad osv. 







Kommer tillbaka!

Jag vet själv att uppdateringen suger just nu.. Man kan väl säga att jag har en liten paus för att förbereda bloggen och komma tillbaka snart. Jag har massor med inlägg och inspiration för att blogga. Men jag skulle vilja ha en ny design och header innan egentligen men det kommer jag inte orka/hinna göra. Men jag ska försöka komma igång med bloggen nästa vecka framförallt och ha lite små uppdatering innan dess kanske. 
 
 
 

Underbara dagar hemma!

Det har varit väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har varit lite upptagen och för lat för att ta tag i det. Iallafall så har jag haft några bra och sköna dagar hemma. Kom hem i Fredags och på kvällen hade jag lite tjejmiddag för att fira min födelsedag lite i efterskott och det var mysigt. På Lördagen var jag med Emelie som sov här och vi gjorde völ egentligen inget jätte speciellt. Sedan på kvällen kom lite kompisar hit som jag inte träffat på i princip hela sommaren så det var kul att träffa lite folk igen. Igår tog jag det lugnt, var med Emelie en stund och sedan var jag på träning och hade en lugn kväll. Imorse vaknade jag med otrolig träningsvärk, haha helt sjukt va otränad jag känner mig nu efter att ha varit "sjuk" hela sommarn. Idag har jag tagit det lite lugnt innan jag mötte Alicia så tog vi det lugnt tillsammans haha. 
 
 

Bilder från Orust!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från Orust!